Mobilbloggar: Malmö nu med min lillebror

Hej på er sitter nu på tåget med min lillebror, på väg till Malmö. Vi ska besöka vår storebror och träffa hans lilla flicka för första gången :). Min lillebror är 8 år och redan farbror haha :P.

Sitter på tåget med min lillebror. Detta är första gången han åker tåg :)

Smulpaj

Håller på och fixa till mig lite nu :). Ikväll blir det mys hemma hos mig för mig och min älskling. Det ska handlas något gott ute och se blir det smulpaj till efterrätt som jag gjorde idag hoppas det smakar gott oxå. Sist jag gjorde smulpaj vara kanske 1 år sen haha :P.

Idag har man gjort smulpaj


Kvällensfilm blir antingen Pirates of the caribbean 4 eller Bad teacher


Bebiskläder

I söndags 21/8 så blev jag faster till en söt liten flicka som heter Savannah. Imorgon så ska jag äntligen träffa henne längtar längtar.

Igår så var jag och handlade lite kläder till henne och detta är vad jag köpte

Jag smälter så söttttt




5 i 1


ooo som jag älskar att handla bebiskläder...vill verkligen ha barn nu så att jag kan handla en massa söta bebiskläder men som tur så finns det äntligen ett litet barn i familjen som man kan handla gulliga små kläder till :)

Thunder

Hej på er! Vaknade för en liten stund sen :P. Shit vilket väder vi hade idag tidigt på morgonen kanske där vid 6 tiden det var rena storm ute. Jag kommer inte ihåg sist det åskade så jävla mycket mina fönster skakade lite till och med, det blixtrade riktigt mycket oxå. Min pojkvän skickade ett sms till mig precis när det började åska som mest "om du är rädd så är det bara att ringa mig" haha så söt han är. Jag tycker det kan vara mysigt med sånt väder så länge man är innomhus och det inte är 6 på morgonen :P.


Jersey shore s 4 avsnitt 4 sneak peek

Jersey shore är tillbaka igen för er som inte redan visste det och denna gången befinner sig gänget i Italien. Igår när vi hade sett färdigt tredje avsnittet, så visades "next time" för avsnitt 4 och detta är ett avsnitt man INTE får missa om man är en JS fan haha :P. För varje säsong blir dem bara sjukare och galnare hahah.

Här kommer en Sneak peek på vad som kommer att hända i avsnitt 4



Innan jag glömmer: Detta med Sammi och Ronnie är verkligen pain in the asssss, även i säsong 4 måste dem blir tillsammans igen och redan i nästa avsnitt är det samma skit igen :////

När man är som sexigast

Hej på er! är hemma efter min runda med Senija, fy vad vi har gått mycket idag hela 7 km (har en funktion på mobilen som räknar steg och km), har väldigt ont i mina fötter och riktigt törstig oxå inget släcker min törst kvittar hur mycket vatten jag dricker :P. Ska hoppa in i duschen nu och fixa till mig lite, känner mig inte direkt sexig :P. Ska träffa Amina snart. Vi hörs lite senare :)

När man är som sexigast hahaha :P

Powerwalk

Idag så har vi riktigt fint väder vilket är positivt eftersom jag ska ta en powerwalk med Senija och hennes kusin skulle kanske oxå följa med. Längtar att få röra på mig hehe det var länge sen :P. Nä måste äta något nu sen blir det på med gympakläderna och skorna. Hörs efteråt puss och kram

Ny teckning på G

Då har jag börjat med en ny smurf teckning. Det var i onsadsg som jag började med teckningen men sen har jag varit lite lat och har inte kommit så långt hehe :P.

Jag vet inte om hela smurfen kommer få plats på pappret, gjorde huvudet nog lite för stort :P.
Men så här långt har jag kommit iallafall.
 

Limitless

Nu så har man äntligen sett filmen Limitless, ångrar mig verkligen att vi inte såg den tidigare. Jag tycker filmen var riktigt bra och spännande. Tänk om en sån tablett fanns, att bli så sjukt smart på bara 30 sek. I filmen får man se hur han lära sig ett helt språk på bara en timmar, skriver klart en hel bok på 2/3 dagar m.m fy fan haha...fast okej i filmen får man även se vilka negativa effekter tabletten har oxå. 


jag tipsar Limitless....5 av 5 får filmen av mig :)

Gears of war

Hej på er! Nu ska jag och Ivan spela Gears of war 1 :).

För kanske en vecka sen började vi spela Gears of war 2 och igår så blev vi klara med spelet. Om det är något vi båda tycker om så är det skjutspel där man kan vara 2 och i samma team så klar ;) annars hade min pojkvän vunnit hela tiden :P. Vi har spelat de flesta skjutspel tillsammans, you name it. När vi är klart med Gears of wars 1 så kommer vi inte ha något skjutspel att spela tillsammans längre :( hoppas att ett nytt skjutspel släpps ut snart där man kan vara 2 ;)


Saknar rubrik

Hej på er! Vaknade för en stund sen :P. Vädret idag är så deprimerande, måste nog vara anledningen till varför jag känner mig så jävla trött just nu. Igår var det rätt så skönt väder, vi hade sol och det var runt 21 grader. Från att ha solglasögon igår till att ha paraply idag jippi riktigt skoj :/. Inte konstigt att folk i Sverige är deprimerade.


Mobilbloggar: Mars needs moms

Hej på er! Är på väg till hemmakväll nu med min älskling, filmkväll hemma hos mig ;). Vi hade lite svårt att bestämma oss för vilken film vi ska titta på men till sist bestämde vi oss för att se Mars needs moms vilket är en animation. Måste in i hemmakväll nu och köpa smått och gott. Hörs mer imorgon sov gott

Ikväll blir det denna filmen

Winner of So you think you can dance season 8

I söndags såg jag och Ivan äntligen klart sista avsnittet av So you think you can dance. Vi blev väldigt glada när hon/han vann, eftersom den dansaren var en av våra favoriter. Vi blev lite oroliga när vår favorit stod emot en dansare som vi inte tyckte om, så det måste nog oxå vara anledningen till varför vi blev så glada när hon/han vann.. Jag tycker verkligen han/hon förtjänade att vinna eftersom hon/han är verkligen en duktig dansare.

Jag ville inte lägga ut bild eller skriva namnet på vinnaren eftersom ni som följer kanal 5 har inte kommit lika långt, vill inte avslöja för er som inte vill veta.

Men ni som vill veta klicka på länken här för att se vinnaren av So you think you can dance säsong 8


Trötter

Hejsan folket! Jag vet inte varför men jag känner mig aldrig utvilad nu för tiden..Har så svårt att gå upp och är trött hela tiden/dagen. Idag sov jag till halv 12 men ändå hade jag svårt att resa mig upp från sängen kändes som jag behövde mer sömn och så är det varje dag..Även under dagarna är jag ständigt trött, seg och har huvudvärk :(, det är jätte jobbigt att gå omkring och känna sig trött och inte orka göra något.

Jag hade lätt varit Trötter från de 7 dvärgarna

Medina tipsar Depend gele kit

För ca 2½ veckor sen byggde jag mina naglar själv hemma med hjälp av Depend Gele kit. Jag är riktigt nöjd, bästa 150 kr jag har lagt. Resultatet blir som salong tycker jag plus att det håller i, sitter verkligen på plats. Jag tycker oxå att det var lätt att bygga naglarna med depend gele kit, inte så invecklat. Det känns inte ens som jag har tippar längre, mer som det är mina egna naglar är så van vid dem nu. Tycker oxå det är riktigt snyggt. Att bygga naglar har verkligen blivit ett nytt intresse hos mig. Ska bli skoj när jag ska bygga naglar till mina kompisar :).

Jag tipsar verkligen Depend gel kit om du vill bygga naglar hemma
 och inte vill lägga 400 kr-uppåt.


För att vara första gången så blev resultatet riktigt bra tycker jag, andra har oxå sagt det.


Ser verkligen ut som det är mina egna naglar.

my new shoes

Hej på er! Sitter och tittar på smallville just nu ;) har börjat med säsong 10. Igår så kom mina nya snygga klackar som jag beställde från Nelly i söndags. Känner mig som en giant i dem, blir 174 cm lång inte så långt ifrån min pojkvän nu :P. Längtar tills jag kan ta på mig dem tillsammans med en snygg outfit :D, fast skorna kommer ha nog mer uppmärksamhet då hehe ;). 
Jag och min pojkvän delade på priset, tack älskling :).



Klackhöjd: 14 cm platå: 2 cm.


Mobilbloggar: Mac

Hej på er. Jag och min älskling tittar just nu på våra serier, snart klara med Teen wolf vilket är sist avsnittet av först säsongen och snart blir det Alpha. Blir nog att jag lägger mig lite tidigare idag, känner mig väldigt trött :p. Vi hörs mer imorgon sov gott puss och kram

det var ett bra tag sen jag åt en big mac, smakar direkt godare när man inte har ätit en på ett tag.

Ballerina

Igår så köpte min pojkvän en smurf ballerina till mig när vi var inne i Leksakshuset för att köpa en leksak till lilla Filip. När han såg mig titta på smurfar så sa han till mig "vill du ha den". Han ville köpa något till mig eftersom jag inte mådde så bra igår, ville göra mig glad.
Tack älskling du är bara för underbar



Jag och Gb gänget

God morgon på er! Sitter och äter frukost samtidigt som jag tittar på Smallville, ovanligt :P. Vi har sol idag hur underbart är inte det hihi. Två dagar i rad ooo det är allt för mycket :P. Känner mig pigg men ändå trött, kommer inte riktigt på vad jag ska skriva mer just nu :/. Vi hörs mer sen när jag känner att min fantasi är tillbaka :P.

Jag igår medan vi väntade på maten

Jag och mina bästa vänner

4 avsnitt

Hej på er! Är hemma hos min pojkv nu. Fortsätter med min Smallville här haha. Egentligen var det tänkt ett avsnitt idag men det blev 3 st och är snart klar med fjärde :P, där blir det stopp haha. När man väl börjar så fastnar man snabbt haha eller så beror det på att dessa
4 avsnitt har varit riktigt spännande ;)


It just hit me... it's Monday!

Hejjjjjsan! Man känner sig verkligen på bättre humör när man har sovit ut  ;) och att solen försöker komma fram är nog oxå anledningen till att man känner sig lite piggare. Idag händer det inte så mycket, måndag :P den dagen jag kan tänka mig många hatar haha :P. Nä ska titta på ett avsnitt av smallville nu och sen städa lite i lägenheten. Hörs mer sen puss och kram :)
 

Mobilbloggar: Hanna

Hej på er. Jag och min älskling tittar just nu på filmen Hanna. Verkar vara lite annorlunda film men helt okej av det vi har sett hit tills. Tjejen är helt grym, lite galen men grym haha henne ska man inte leka med :p. Hörs mer imorgon folket sov gott

Söndagsfilmen

My new party high heels

Idag så beställde jag ett par nya high heels från Nelly.se. Min pojkvän ville köpa dem som en present från honom till mig men eftersom han redan har köpt en ny klänning till mig, för ca 3 dagar sen, så kände jag mig dum att han ska köpa ett par nya klackar till mig oxå så jag sa till honom att jag tar klackarna endast om vi dela på priset haha ;)


Nu har jag äntligen ett par rosa high heels.
Ska bli skoj att se dem i real life hoppas dem är lika snygga då ;)


En mysig lördag med min älskling

Hej på er! Igår hade jag en riktigt mysig kväll med min älskling. För första gången på länge kände jag mig lite nervös när mina pojkvän skulle komma och hämta upp mig där vid 20:00, kändes verkigen som en date helt plötsligt haha. Vi åt på basilika, jag fick äntligen min friterad banan med glassss :D. Efter att vi hade ätit färdigt åkte vi hem till mig där vi tog det lungt framför en ny serie som vi började med förra helgen, Friends with benefits. Vi var omringade av 
levande ljust i min lägenhet, var riktigt mysigt.

Senare på natten kom vi på att vi inte tog en enda bild tillsammans :(, nästa gång måste vi :D

Lite tråkigt att mina vårrullar inte var så goda :(


Äntligen fick jag friterad banan:D


Min stiliga älskling


Jag

First date

Ikväll så ska jag på en Date med min pojkvän hehe. När man har varit tillsammans länge kan det vara skoj att hitta på roliga saker ibland. Så ikväll ska det bli en first date för oss två ;). Vi ska fixa till oss extra mycket ikväll sen där vid 20:00 så ska han komma och hämta upp mig. Det blir god mat på en resturang och därefter blir det filmmys hemma hos mig :).
Har fixat och gjort det mysigt i min lägenheten :).


My new dress

När jag och min pojkvän firade 7 år och 6 månader så ville han jätte gärna köpa ett par snygga klackar till mig, en present från honom. Därefter har vi sökt på nätet men ej hittat några som jag har tyckt om eller så har min storlek saknats. Sen har det blivit att jag har glömt söka vidare. I söndags så började sökning igen men då gick vi även in på festklänningarna Nelly.se.
I 1½ dag har jag sökt men det är svårt att hitta just en som jag tycker om. Men i Tisdags så hittade vi en klänning som vi båda tyckte om. 

Klänningen har redan kommit men har inte hunnit testa den än ;)

my new dress

Smallville

För ca en veckan sen bestämde jag mig för att ha lite Smallville maraton varje dag ;). Började tröttna på att se ett avsnitt varje dag på tv6 (säsong 8) så min underbara pojkvän fixade de 12 sista avsnitt av säsong 8, vilket jag såg klart på 2 dagar. Igår så började jag med säsong 9. Har redan sett 4 avsnitt :P har för mycket tid över haha :P. Min pojkvän är på det 2 sista sista avsnitten av säsong 10 sen kommer inga fler Smallville, så jag har sagt till honom att vänta med att se sista avsnitten till jag har oxå kommit dit :P. Så om jag ser 3-4 avsnitt varje dag så kommer det nog gå snabbt ;)


Falling skies säsongsavslutning

Hej på er! Nu ska jag och min pojkvän se säsongsavslutning av Falling skies, sägs att avsnittet ska vara riktigt bra ;). Första gången min pojkvän nämnde Falling skies och vad serien handlar om så blev jag lite skeptisk till att på börja med serien. Men den har visat sig vara bra, vissa saker kan jag irritera mig på :P men annars är den bra och spännande ;).


Filip & Almir

Hejsan! Då har man inte bloggat på några dagar men har inte riktigt hittat min inspiration till att blogga heller. Idag kl 4 så ska jag, min lillebror, min pojkvän och hans systers son till Mcdonalds. Om det inte börjar regna så kommer vi nog dra förbi en lekplats så att dem kan springa av sig hahah :P. Ska ta och äta något nu. Om jag orkar så slänger jag in ett inlägg lite senare :P

Sist vi var ute med pojkarna



Mobilbloggar: Basilika nu och snart tårta :)

Hej! Sitter och äter på basilika nu med min pojkvän och hans familj. Efter detta blir det hem och äta tårta mums gott. Hörs lite senare kram på er :)

Så gott

Basilika snart

Hej på er! Är hemma hos min älskling nu, birthday boy ;). Vi ska snart dra till Basilika och äta god mat hihi. Denna gången ska jag fan med ta friterad banan hahah,  blir allt att jag hoppar över eller så är jag för mätt :P. Efter Basilika blir det födelsedagstårta och annat smått och gott.

Detta har jag på mig idag

Grattis på födelsedagen älskling

Ett jätttte stort grattis ljubavi älskar dig över allt annat, du betyder så mycket för mig volim te punnnnnnno.


Videoinlägg: Bygga naglar med Depend Gelé kit


It's a thin line between love and friendship

God morgon på er! Så trött jag är och börjar få huvudvärk oxå :(. Igår kväll så tittade jag och min pojkvän på en riktigt bra film, Something Borrowed. Det är en komedi, drama och romance. Vi båda två tyckte väldigt mycket om filmen speciellt jag I LOVED IT.
En perfekt film att mysa till ;).

Nu när jag tittade på trailer så vill jag titta på filmen igen. Svårt att förklara vad det är med filmen som drar mig hihi. Den är så bra på olika sätt. Ni måste se ;)


Mobilbloggar: vår mini-fika

Hej på er! Jag och min älskling sitter ute och njuter av vår lilla fika hehe. Vi köpte lite bakelser, mer saft och cappuccino inne på statiol. Vi ska snart hem, blir nog filmkväll hemma hos mig ;). Innan jag glömmer, imorgon ska jag lägga ut en video(bildspel) hur jag byggde mina naglar med Depend Gelekit

Gott Gott

Byggt mina naglar

Så nu har jag byggt mina naglar helt själv ;). Jag använde vita tippar. Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Jobbigast var nog att hitta tippar som passar. Fick fila alla tippar på sidan för att få dem att smälta in med mina naglar och se naturligt ut. 
Allt tog mig 2 timmar inte så farlig väl ;).

Här har ni resultatet



Närbild...ser rätt så naturligt ut eller vad tycker ni?


För att vara första gången så är jag rätt så nöjd :)

Tangled

OOOO har städat färdigt helt slut :P. Nu så tittar jag och min lillebror på filmen Trassel. Det är första gången han ser Trassel och han verkar redan älska den eftersom han frågade mig om vi kan titta på den igen...vi har typ 40 min kvar av filmen hahah.



Andra eller tredje gången jag ser Trassel, tycker oxå att den är riktigt bra och rolig :)

RSS 2.0