Ett minne från barndomen

Hej på er. tänkte komma in och komma läget. Ska iväg snart till min boy fast först måsta jag förbi och köpa chokladask till hans mamma. Inte gjort så mycket idag, bara tagit det lugnt är lite trött fortfarande. Vädret är fint ute så det är skoj. Igår var det hur varmt som helst, ångrade att jag tog på mig mina svarta leggings igår för det var to hot. Fast vill inte riktigt ha shorts på mig än, vill bli brun först hihi :P. Nä jag tror jag ska börja klä på mig, fixa till mig lite. Men vi hörs sen


Min enda leksak kvar från barndomen
. Jag fick denna häst av min mamma och pappa när jag fyllde 9 år. Det var min favorit leksak. Fick med all tillbehör som en häst behöver plus en Barbie men inget av det är kvar.



Har ni kvar några leksaker från er barndom?



Ge din mamma all kärlek

Idag är det mors dag och hon förtjänar det bästa. Så jag vill dela med mig lite idéer vad du kan göra för att få din mamma att känna sig extra speciell idag.


 

Här kommer lite tips till vad du kan köpa till din underbara mamma.



Du kan även göra något gulligt för din mamma som  t.ex. städa hemmet, laga ihop en fin middag eller ta med din mamma ut på fika.


Kort inlägg tills jag vaknar till

God morgon  på er. Har ej vaknat till riktigt men tänkte ändå att jag skulle lägga in ett kort inlägg nu. Igår så var jag med min älskling. vi var förbi han syster och satt där ett tag. Hans syster och hennes man och son åker nu på måndag till USA. Hälsa på deras syster. F*n vad skoj hade också viljat åkta iväg någonstans. Efter att vi hade varit hos dem så stack jag och boy hem till honom och tittade på film. Vi har ofta nu varit hemma, det var länge sen vi åkte till Hbg som vi annars brukar göra. nä nu får det räcka. Ska försöka vakna till, min lille bror väckte mig idag så jag har inte vaknat på rätt sida, är lite irriterad.


Kändisar som barn

Vem liknar och inte liknar sig själv som barn? Vem var sötast som barn/ungdom?







Bilderna är hämtade från google.com


Dagens låt och leggings från Gina

Så nu har jag varit och köpt jeans leggings. Dem kostade 300 kr på Gina. Jag vet inte varför men jag tycker det är lite dyrt för leggings. 200 kr hade jag förstod men inte 300 kr. F*n då hade man lika väl kunnat köpa riktiga jeans. En annan sak jag inte fattar varför alla jean leggings i Gina är så långa, det kvittar vilken storlek man tar. Känns som om dem är gjorda för tjejer som är 2 meter långa. Men jaja får se om jag behåller dem. Jag vet inte om det är jag men jag tycker att allt börjar sakta gå upp i pris.


Idag är det en riktigt solig och varmt, så härligt. ska kanske sätta mig på balkongen och läsa ;).



 
Dagens låt

Madonna and Lil Wayne - Revolver


Bra eller dålig?


Fired and Mean

God morgon på er. Idag är jag pigg och glad, fick för första gången denna vecka sova ut. Så låt se vad som hände igår mmmm jag och min Boy köpte glass och njöt av sköna vädret ute efter det så stack vi och köpte pizza. Vi tittade på 2 filmer igår. den första var Mean girls, tycker den filmen är riktigt bra och rolig. Vissa gamla filmer kan man se  nästan när som helst. Den andra filmen vi tittade på är en ny film. Fired up och det handlar om två killar där deras vardag kretsar omkring tjejer 24h. jag tyckte verkligen om filmen, riktigt rolig var den. Skrattade typ hela tiden. Men jag tänkt dra nu in till stan och köpa jeans legins, fick 200 kr av min älskling. Men vi hörs sen  PUSS OCH KRAM


1 till 10 ger jag filmen en 8


Gamla filmer kan man se när som helst

3 dagar på en och samma inlägg

Hejsan på er söttingar. Anledning till min dåliga uppdatering är att jag hade jätte stort arbete som skulle lämnas in idag, Individuell Examination uppgift fett jobbig. Både i onsdags och torgdags satt jag uppe fram till 3 på natten. I onsdag var min energi på topp och jag tyckte typ att det var "roligt". Väldigt aktiv av mig. VÄLDIGT stolt över mig själv och detta kommer jag tacka mig själv genom att jag ska idag köpa äntligen jeans legins. Det jag ska göra just nu är att slänga in massa skräpa mat och inte göra något.


I metro läste jag mitt horoskop att; du kommer träffa en person du gillar. Detta uppfattar jag lite att det handlar om mig själv. Personen jag har varit dessa dagar och att jag har varit så ambitiös.


Fast  jag är lite nervös över vad min lärare kommer tycka och om jag kommer behöva komplettera mmm typ jätte skoj att göra det när man precis har slutat skolan. kan inte fatta att jag slutar nu på torsdag.


F*n idag blev jag så irriterad över att min buss var typ skit mycket försenad så att jag missade mitt tåg och finns vänta en halv timme till nästa tåg. Så medan jag väntade satt jag och njöt av Choco Latte och läste metro. 


Plugga plugga plugga

   Sista bilden är den vackraste synen ;)



RÖSTA PÅ MIG

Jag tävlar om att bli veckans blogg hos Ida Josefsson. Gå In Och Rösta På mig!

RÖSTA PÅ NR 8




Skolarbete men gud så ovanligt

Hejsan är hemma från skolan nu och känner mig helt slutttttt. Men skolan slutar inte där, jag ska hålla på med examinations uppgift idag som ska lämnas in nu på fredag. Jag kan inte fatta att det är bara en vecka kvar av skolan. Igår så vara jag och Ivan hemma hos Lil och Paul på kopp kaffe mysigt. där efter så stack vi och beställde mat på sibylla, för lata för att laga mat :). Sen hände det ej så mycket mer igår.

Jaha nu börjar det regna, jätte skoj :(. Nä nu börjar solen komma fram hihihi.

idag ska jag bara sitta hemma och jobba med examinations uppgift, helts bli klara med den idag.

Nu ska jag äta klar min avokado, mmmm gott.


Min killes systerson har fått vattenkoppor. Stackare tycker så synd om honom. fick höra igår att han har fått vattenkoppor på tunga också, vilket gör att han har svårt att äta.

Är det vanligt att man får vattenkoppor på tungan?

mmmm, gott


Utemat som vanligt


Stackare han har fått vattenkoppor


Mina favoriter av hundraser

Jag har planerat jätte länge att skaffa en hund och jag vet att jag kommer göra det för el senare. Har viljat ha en hund sen jag var liten.

Här kommer lite hundraser som jag har tittat på, gillar mest och är mina favoriter. Just nu väger amstaff och papillon mest.

1 Border collie

2 Boston Terrier

3 Amstaff

4 Chihuahua

5 Papillon

6 Jack russell


Vilka är era favoriter av alla de hundraser som finns?


Frissan + böcker + brända popcorn

Nu är jag hemma från frissan, slingat mitt hår. Jag tycker att det blev väll helt okej, jag hade nog viljat att slingorna skulle ha blivit lite tjockare synas lite mer. När man ger en viss summa pengar så vill man att det ska ge ett resultat som syns. Innan jag stack till frissan så var jag i biblioteket i L-A och lånade 2 böcker. det var nog 1 år sen jag lånade en bok där hihi :P. F*N vad jag inte orkar med mitt arbete, har svårt att börja känner jag. Ofta när man väl har börjat så flyter det på.

För 2 dager sen så mikrade jag popcorn. För det första så blev dem brända och för det andra hade datumet tydligen gått ut eftersom dem luktade äckligt. så hela dagen igår kunde man känna av lukten i lägenheten, skoj eller hur.


Varför sova om nätterna?

God morgon på er alla. Idag har jag lite saker att fixa och allt är skolan så klar. Känner mig jätte stressad, mår inte så bra. Men något jag ser lite mer framemot är att jag ska sling mig idag så jag har något att vara glad över och det är väl bra. Idag är det fint väder vilket är skönt men samtidigt inte, för dem som måst stanna inne och plugga. Igår så somnade jag sunt 4 på natten inte dåligt eller hur och gick upp nyligen av mig själv utan alarmklocka visst är jag duktig?

jag tänkte på en sak i natt, om vi människor inte hade behövt sova på nätterna, så tror jag att man hade hinna göra klara många saker, hunnit med mer saker.


Har ni tänkt så någon gång att om man ej hade behövt sova om nätterna så hade man haft mer tid till allt annat?


Jag tävlar om att bli veckans blogg hos Ida Josefsson. Gå In Och Rösta På mig!

RÖSTA PÅ NR 8




hemma hos killen

Hejsan sötnosra. Sitte hemma hos killen nu. Vi titta på film "big Mommas house", så rolig den är. Filmen är snart slut så jag kommer röra mig hemmåt snart, men tänkte bara säga god natt och vi hörs imrgon igen.


Mina favoriter v.21




klänning chickdowntown.com

Skor charlotterusse.com

Väska shop.hm.com

shorts shop.pacsun.com

topp store.delias.com

t-shirt charlotterusse.com


kaffe? ja tack

Nu är jag helt klar med arbetet, f*n vad glad jag känner mig fast jag har fått huvudvärk vilket är inte lika roligt. Inte konstigt att jag har huvudvärk har suttit framför datorn sen 11 på förmiddag. Varit en väldigt social varelse idag :P.  nu behöver jag en lång paus, tack så mycket. Om jag inte hade träffat min boy idag hade jag kunnat lägga mig och sova nu, så kaffe tack.



Jag tävlar om att bli veckans blogg hos Ida Josefsson. Gå In Och Rösta På mig!

RÖSTA PÅ NR 8




Ooo gud jag kan andas igen

Hejsan. Nu är jag klar med mitt arbete, fast okej jag har frågor jag måste göra så att när jag träffar min grupp på onsdag så ska vi diskutera min bok utifrån mina frågor. Men nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag. Kan inte först att jag har suttit framför datorn i ca 5½ timme, rekord vanligt vis är jag upp och går hela tiden. Jag ska träffa min boy lite senare. Skönt väder ute  och tur att jag får chansen att njuta av solen idag. Jag längtar tills imorgon ska slinga mig jippi.



Jag tävlar om att bli veckans blogg hos Ida Josefsson. Gå In Och Rösta På mig!

RÖSTA PÅ NR 8




Måndag NEJ

God morgon. Här sitter jag och känner mig inte så bra, känner mig så stressad och dålig. Jag har ett arbete som jag måste göra som jag inte alls känner mig motiverad till och det roliga är att min bok som jag ska skriva en referent heter just "Motiverande samtal-MI". Så idag blir det plugg igen jätte skoj eller hur? Och så är det måndag och det är ju också jätte roligt. Måndag för mig är den deprimerade dagen i veckan, man vet att då är det början av veckan och det är en bit kvar till helg. Vad tycker ni, är måndag den jobbigaste dagen i veckan? Nä nu ska jag sluta vara så negativ, inte dra er över till min darkside. Så ni får ha en trevlig dag så hörs vi lite senare.



Jag tävlar om att bli veckans blogg hos Ida Josefsson. Gå In Och Rösta På mig!

RÖSTA PÅ NR 8




Ny vecka redan! F*n sakta ner lite

Är det någon mer än jag som känner att tiden går allt för snabbt? Att man inte hinner med saker?
Man tror hela tiden att det finns tid och skjuter upp allt och så helt plötsligt flyger tiden förbi och du hittar dig själv utan att du har gjort något i stort sätt.


Hejsan och sista för idag ;). Ska lägga mig snart tänkte jag, trött och min hjärna känns lite uppsvullen av allt läsande. Vet ej varför men jag har känt mig rätt så irriterad idag, direkt när någon sa något eller hördes så blev jag sur och mitt tålamod fanns ej idag. Men nu är det bakom mig förhoppningsvis känner jag mig bättre imorgon, fast vem kan känna sig bättre eller bra när man vet att det är måndag imorgon hihhi men som tur inga lektioner för mig imorgon.
På tisdag ska jag slinga mig, aaa längtar men samtidigt känner jag mig rätt så nervös men jag ska göra det hos frissan så jag är väl i trygga händer. Men ni får alla sova jätte sött så hörs vi imorgon ;)


The Pitts

Hejsan på er. Har pluggat för fullt typ sen 1 tiden. Jag har läst 5 kapitel av min bok och har endast en kvar, lite synd bara att det inte räcker med att jag bara läser men nej jag måst skriva ett referat av boken också. För några dagen sen började jag titta på Mr and Mrs Smith men jag han ej se hela så när jag tog paus så såg jag sista biten. Jag tycker jätte mycket om den film, det perfekta äktenskapet ;P. Jag tycker att Angelina Jolie är riktigt snygg och vacker, hon är sån tjej som är naturligt snygg. Brad Pitt är en snygging han också eller vad säger ni?




Är dem en perfekt familj? Passar Pitt och Jolie tillsammans?





F*n jag orkar verkligen inte läsa klart det sista kapitlet, varför känns alltid den sista jobbigast? Jaja har ej något val :(


Be the Simpsons family



RÖSTA PÅ MIG

Jag tävlar om att bli veckans blogg hos Ida Josedsson. Gå In Och Rösta På mig!

RÖSTA PÅ NR 8



 


The day has come

God morgon bloggen och god morgon på er. Vaknade för en stund sen och känner mig väl rätt så utvilad. Idag blir det plugg, ska hålla på med mitt skolarbete, tråkigt men jag måste så det bli innedag för Medina. Igår så var jag och min Boy bara hemma hos honom, han kände sig lite dålig så vi stannade inne. Vi har börjat spela Halo 3 på xbox nu, vi är klara med Resident evil 5 (spelade på den svåraste) så vi ville börja på ett nytt spel. Min store bror kom också förbi oss lite senare under kvällen så vi alla 3 tittade på en film, tyvärr så minns jag inte vad den heter. Min store bror sov över hos mig inatt. nä nu tänkte jag via ut så gott, dricka kaffe, äta min frukost och sen börja plugga.


BB - möte :P

Har du börjat känna dig beroende av din blogg? Upplever du att du inte kan somna utan att lägga in ett inlägg där du skriver "god natt"? Har din blogg börjat ta över ditt liv? Börjar ditt sociala umgänge vända ryggen mot dig då du aldrig hör av dig längre? När du ser en dator utlever du ett tvång att du måste sätta dig ner och skriva ett inlägg, nästan som om datorn roppar ditt namn? Har du svårt att sova om nätterna, börjar dina betyg bli sämre och börjar allt sakta gå sönder i små bitar?


Om du känner igen dessa symtom så bör du kontakta oss på. Vårt telefon nr är 12045812 och vår adress är 35 d Väsergång 14523 Lumma.


Välkommen till BB-möte (Blogg beroende)



Kopiera Meg Griffin's outfit




Skor store.delias.com

T-shirt republic.co.uk

Byxor shop.pacsun.com

Mössa media.photobucket.com


Obsessed

God morgon bloggen. Har precis lagt in min tvätt i tvättmaskinen. Är det någon mer än jag som stör sig på när folk fortfarande har kvar sin tvätt och dem vet att det är någon annans som ska tvätta? Det finns någon som har fortfaranden en massa saker kvar i torkrummet, jag hoppas att personen har tagit ute det när jag ska hänga upp mina kläder för att torka. F*n jag såg en jätte äcklig sak i trapphuset, en använd kondom alltså allvarligt talat hur jä*la äcklig är man. Okej ha sex vart ni vill men för guds skull lämna inte bevis överallt. Så trevlig var min början av dagen

Igår så var jag hos min älskling och tittade på en film, en skit bra film. Jag kom hem runt halv 3 tiden men eftersom jag ej var så trött så tog jag och lästen en litteraturbok, fram till 20 över 4.


Filmen vi tittade på heter Obsessed med Beyonces Knowles i rollerna. Filmen handlar om en blond tjej som börjar på ett jobb där Beyonces man jobbar. Denna tjej blev helt besatt av Beyonces man och början inbilla sig att dem har ett förhållande av om Beyonces man tydligt visar att han inte vill ha något men henne att göra, och då menar jag han visar väldigt tydligt. Men kan se väldigt tydlig att den blonda tjejen är psykisk sjuk, psykad då hon inbillar sig att hon är hans fru, att han älskar henne, vill vara med henne och kommer att lämna hans fru. Plus så kommer man se Beyonces när hon slås haha.

Jag tyckte att filmen var riktigt bra, kändes som om man tittade på en action film så passa spännande var den.

1 till 10 ger jag filmen 8½.




VA! i 7 timmar

Hejsan bloggen. Är hemma nu och känner mig helt slut. Jag, B och L höll på med vår arbetsuppgift i nästan 7 timmar så ni kan först varför jag känner mig slut. Nu är vi äntligen klara med de arbete så det är i alla fall skönt, en mindre sak att göra på listan. Har så jä*la mycket att göra nästa vecka, känner mig så stressad typ sällan att jag gör det :P. Vad jag ska göra senare ikväll orkar jag inte ens tänka på just nu eller min hjärna kan inte tänka mer känns det som. Nä jag bara känner just nu att jag inte kan få ut något mer hahah. Men ska iväg och vila lite sen kanske jag kommer in och säger något ;).

Vi åt även thaimat, vilket var så klart gott mmm. En människa kan inte jobba 7 timmar i sträck utan att äta något. L tog med sig vindruvor och bullar som hon gjorde igår klockan 12 på natten bara för att vi skulle ha något att äta idag ihihih så sött hon är.



Här spenderade vi nästan i 7 timmar idag, stansbiblioteket i Hbg.



Få Betty Boop’s sexiga outfit





Skor pussycatshoes.com

Klänning fredflare.com

Armband forever21.com

Örhänge zappos.com


.........

God morgon bloggen. Jag vaknade en timme för tidigt idag men jaja som tur så orkade jag ändå inte sova mer. Ska träffa L och B vid 12 tiden, vi ska hålla på med vår grupparbete. F*n jag tittade precis på mitt skolschema, har bara 6 dagar kvar av skolan aaaaa skrämmande. Jag hoppas att vi inte håller på allt för länge med uppgiften. Min skor jag köpte igår som är en storlek mindre än vad jag har sitter bra på den högra foten men ej på den vänstra, vad jag tycker så jag är sugen att dra till Lödde och se om dem har 37 där. Men kan ej om vi håller på länge med uppgiften, får väl då dra imorgon. Nä nu ska jag ta det lugnt innan jag ska börja klä på mig och så. Men vi hörs senare när jag kommer hem.


Back to work again

Hejsan boggen. Detta blir mitt sista inlägg gör idag, ska lägga mig nu i sängen och läsa lite sen blir det att sova. Ska träffa mina 2 kompisar imorgon, vi ska jobba med en arbetsuppgift vi har. Så skönt det var att duscha och sen därefter rulla in sig i en filt med tee i handen samtidigt som man läser hihi. Nä nu märker jag att jag inte får fram något mer så då säger jag väll sov gott på er alla var inte uppe länge eftersom det inte är röd dag imorgon, back to work again.


Family Guy

Jag älskar Family guy. Skrattar alltid så mycket när jag tittar på den. Min favorit är nog  Stewie, det är så roligt när han hela tiden vill/försöker döda sin mamma hihi. Jag älskar när Peter skrattar låter så roligt eller när Quagmire gör ifrån sig giggity giggity när han ser en tjej.


När jag var inne på google så hittade jag den "riktiga" Peter Griffin. Vad tycker ni liknar det honom?

Min dag på väla

Hejsan är hemma nu från Väla och är helt slut, det känns som om mina fötter blöder. Jag handlade ej så mycket ett par skor från skopunkten och blus från H&M. Efter att vi hade shoppat lite så åt vi mat och glass mmm gott.  Lil hittade äntligen sin studentklänning, den är jätte fin och gullig tycker jag. Vi tog bussen hem runt 4 tiden så vi var på Väla i ca 4 ½ timme, det är inte dåligt. Fan har dåligt samvete lite att jag köpte skorna hihi, hatar när jag känner så här men samtidigt det var 2 månader sen jag köpte något till mig har bara blivit mat, saker till hemmet och såna saker. Men jag hade riktigt skoj idag, länge sen jag hittade på något såna saker med mina kompisar. Det som var skönt var att vi inte behövde tänka på något, ingen tid vi ska passa eller att någon väntar på oss bara ta det lugnt och allt i vår takt.


Mina nya skor. Något som är bra och jag hade tur med är att jag har 37 men skorna är 36 och dem passar mig bra och dem hade bara 36 kvar, tur eller hur?

Så jävla gott det var med jordgubbar, vi åt de på vägen till Väla när vi satt i bussen. Det var så skönt väder ute, solen lyste, en känsla av sommar så jordgubbarna satt perfekt.

Tänkte att jag skulle testa en ny blus, den jag har nu är för mörk för sommar tycker jag så jag hoppas att denna blir snyggt när jag lägger den på.

Någon som har testat denna och vet om den är bra eller dålig?



 

Idag ska jag plugga lite men först ska jag ta det lugnt och vila.

Väla

Hejsan, eller god morgon. Ska iväg snart med Lil till Väla så tänkte bara kolla in och se hur alla mår. Kommer hem lite senare och då kommer jag skriva mer. Men vi hörs senare söttingar ;)


"Jag är i säkerhet igen inlägg"

Hejsan bloggen tänkte bara titta in och säga att jag ska iväg snart. Min boy kommer och hämtar mig, vi tänkte titta på film hos honom.  Jag vet ej riktigt när jag kommer hem, blir nog sent men om klockan ej är allt för mycket så slänger jag in ett till "jag är i säkerhet igen inlägg" :PPP annars så hörs vi imorgon.


Tittar just nu på rush hour 2


(Så jävla roliga dem två är och både 1,2 och 3 är skit roliga och bra)


Busschauffören stäng av mobilen

Gud vad jag bli irriterad när jag ser busschaufförer prata i mobiltelefon samtidigt som han/hon kör.  Sist jag kollade så fick inte en bussförare prata i mobiltelefon när han har sitt skift eller har jag fel? Jag kommer ihåg 2 gånger som jag riktigt störde mig och blev irriterad, det var en gång när jag satt rätt så nära bussföraren och hans mobil ringde 3 gången (ljudet var ej avstängt), han hade 3 olika samtal under dem 25 minuterna jag satt på bussen. Den andra gången var när jag och Ivan körde bakom en buss som körde såååå otroligt sakta och att svänga tog en evighet, så Ivan körde om bussen och det visade sig att busschauffören pratade i mobil. Fast detta handlar inte bara att jag tycker att det är irriterande utan också att han/hon är faktiskt på jobbet och att dem har ett ansvar för dem som är i bussen och när dem pratar i mobiltelefon så är man inte lika koncentrerad helt enkelt.




Vad tycker ni om detta med att busschaufförer pratar i mobiltelefon medan dem kör?

Min dag från 07:45 till NU

Tjena mittbena. Är hemma nu från skolan och trött som fan. När jag kom in till L-A så gick jag förbi Netto skulle handla lite mat, frukt och sköljmedel. Nä gud vet inte ens vad jag ska skriva är helt slut i huvudet, tomt.


Min lille bror var i sjukhuset i måndag och sov över där fram till idag. Det är så att dem upptäckte att på den högra hjärnhalvan längre ner mot örat om man kan säga så, blockeras blod från att komma fram dit och detta är tydligen på grund av hans epilepsi. Tycker så synd om han, han är 6 år gammal och förtjänar verkligen inte att gå igenom allt detta han har gjort. Älskar honom så mycket.


Vad jag ska göra idag vet jag inte, men jag känner att jag måste plugga idag och då måste jag. Imorgon så ska jag iväg med Lil till Väla runt 11 tiden så det kommer vara skoj och det är också därför jag känner att jag måste plugga idag rätt så mycket idag eftersom jag inte hinner så mycket imorgon.

Nä nu ska jag vila är för trött och känner att jag blir det mer när jag sitter framför datorn.



Signal från skolan

Hejsan bloggen. Nu sitter jag i skolan och har rast men ska återsamlas i klassen om en halv timme, gå igenom lite av dessa möten vi har tränat på. Jag har ej gjort så mycket vilket är själv klart på tanken på att jag är i skolan. Ute är det väl okej väder, men hade kunnat vara bättre. Inatt åskade och regnade som fan, blev väckte av det. Ska imorgon dra med min kompis till Väla, längtar eftersom det var länge sen jag hittade på något själv med henne och allmänt var och shoppade men tjejkompis. Pengar får jag inte för en på måndag så jag får vara försiktig med vad jag köper måste börja vara mer ekonomisk av mig. Nä nu ska jag leta upp min grupp och ta det lugnt med dem, men vi hör sen.


Jag är hemma i säkerheten igen

Hejsan bloggen är hemma nu. Jag och Ivan var hemma hos våra kompisar Lilmarie och Paul. Vi satt där ett tag, var rätt så skönt. Sen därefter runt 10 tiden så körde jag och Ivan hem till honom och tittade på Desperate Housewives, vi är 3 avsnitt före den svenska sändningen så om ni vill veta något så är det bara att fråga ;). Nä men tänkte bara höra av mig så att ni kan se att jag har kommit hem och att inget har hänt mig :P men nu tänkte jag sticka iväg och sova så vi hörs imorgon alla söttingar. Sov gott

Do Not Disturb!

I'm Sleeping


Upp på fötterna igen

Hejsan jag här igen. Tänkta bara säga att jag ska iväg, pojken hämtar mig snart vi ska förbi våra kompisar dem vi var hos igår. Det värsta är att mitt hår är fortfarande blött och jag vill inte gå ut och bli sjuk igen, jag undviker att föna mitt hår. Jag låter mitt hår för det mest torka av sig själv bara för att undvika så mycket som möjligt från att slita ut håret, fast om man har bråttom någonstans så är det lite svårt. Nä nu måste jag iväg, om jag inte kommer hem allt för sent så stoppar jag in ett till inlägg annars hörs vi imorgon. Ha det bra så länge


Vad hände igår??

Hejsan bloggen och på er alla. Sorry för en sådan dålig uppdatering igår, var mycket springa hitt och ditt. Jag kom hem igår runt halv 6 från skolan och när jag väl kom hem så var det stress stress, skulle fixa till mig snabbt för att min kille skulle hämta upp mig och lämna av mig hos min kompis. När jag kom till henne så stack min kille och hennes kille iväg till Hbg, skulle köpa något. Så jag och hon stannade kvar i hennes killes hus och satt där drack kaffe och snackade tjej saker helt enkelt. Pojkarna kom inte hem förrän 21:00, därefter så stack jag och Ivan beställde pizza och körde hem till honom och tittade på lite serier. Jag kom inte hem förrän 12 på natten, så jag var ute ett tag så ni kan förstå varför det inte blev bloggande igår.


Jag och Lilmarie sitter och fikar


Gårdagens outfit i bildspel ;)


Värdens godaste musli från Ica med äpple och kanel (äter det just nu).



Visst har jag lagt upp det fint (pizzan från igår)?


Idag har jag ej gjort så mycket, varit i skolan och haft lite grupp övningar där vi skulle träna på en annan grupp om att hålla ett familjesamtal.

Vad jag ska gör idag vet jag inte får väl se vad som kommer upp.


Signal från skolan

Hejsan bloggen. Sitter här i skolan och väntar på att klockan ska bli halv 4, har handledning då. Så himla drygt att jag slutar halv 5 idag och på tanken på att jag måste ta tåget så är jag hemma runt kvart över 5, jätte skoj. Solen lyser för fult ute och det gör inte saker lättare, vill HEMMMM. Vad jag ska göra idag har jag ingen aning får väl se vad som kommer upp. Nä nu ska jag ut lite i solen min grupp är ute, sen blir det handledning. Ha det bra så hörs vi lite senare.


Och så var sagan slut :P

Hejsan! Är hemma och känner mig rastlös vet ej vad jag vill och inte vill. Fan imorgon måste jag upp halv 7 på morgonen eftersom jag börjar 8, kommer vara jobbigt länge sen jag gick upp så tidigt. Idag har jag ej gjort så mycket, bara tagit det lugnt, pluggat lite, träffade Ivan en stund och tittade på Transporter 2:an och 3:an. Just nu tittar jag på Mr och mrs Smith, det var länge sen jag såg den. Detta är nog det jag hade att dela med mig idag :pp. Nä nu ska titta klart på filmen sen ska jag lägga mig så det ända jag har kvar att säga är Sov gott hörs imorgon


Målade mina naglar idag, blev det snyggt?


Sommar shorts i 3 olika längder




Korta charlotterusse.com

Kortare alloy.com
Kortast bunnyhug.co.uk


Borde ha stannat hemma igår

Så som den står i rubriken så var min lördag inte så rolig. För det första så blev jag jätte sur och sårad över en sak, kan inte fatta att en annan människa kan få en annan person känna sig så värdelös. Jag var själv med Ivan och 2 av hans kompisar och eftersom jag kände som jag gjorde så blev det att jag satt själv i bilen och lyssnade på eurovision på radio. Så det kändes lite som kill kväll. När vi skulle ta en runda i Hbg så åkte alla vi i Ivans bil. Där kom ett samtal upp som gjorde att man kände sig lite obekväm, även om det kan vara skoj att diskutera sådan så är det kännare med tjejer. Jag kände mig som Casper spöket.  Så jag kände när jag kom hem att jag ångrade mig och kände att jag skulle ha stannat hemma istället.

Norge vann Eurovision 2009

Norge blev vinnarna för Eurovision 2009 med hela 387 poäng vilket är tydligen rekord. Något som är lite komiska i det hela är att efter 00:00 slagen så vann Norge precis i samma stund som det blev Norges nationala dag. Av alla länder fick Norge poäng av och fick flera 12:or, 10:or och 8:or så det är inte konstigt att dem fick så hög poäng siffra. Detta är Norges tredje seger och det var 14 år sen den senaste seger var. Där efter kom Island med 218 poäng vilket är ett stort mellan rum mellan första och andra plats som ni ser.

Jag tycket att Norges låt av Alexander var väldigt bra, en gullig låt precis som han, eller vad tycker ni tjejer var han inte gullig?



Jag tyckte att Islands låt var också bra. Yohana hade en väldigt bra låt  och en fin sång röst, att dem kom på andra plats kan jag förstå.

Jag vet ej varför men jag tyckte inte om Turkiets låt av Hadise så jag förstånd inte varför dem fick så ofta 12:or, 10:or och 8:or.

Sverige kom på 21:a. Från 18:de plats kom dem som bäst sen började det sakta gå tillbaka igen. Jag tyckte däremot inte om Sveriges låt av Malena Ernman. Visst det kanske var något nytt med opera men nej jag tyckte inte om den och det är min åsikt.

Här är topp 5 listan:
1. Norge

Alexander Rybak
"Fairytale" 387 poäng

2. Island
Yohanna
"Is it true" 218 poäng

3. Azerbaijan
AySel&Arash
"Always" 207 poäng

4. Turkiet
Hadise
"Düm Tek Tek" 177 poäng

5. Storbritannien
Jade Ewen
"It?s My Time" 173 poäng


Norway - Points: 387 - Place: 1st 


Island - Yohanna "Is it true"



Frågor till er:
Var det rätt lad som vann?

Är det ett annat land du tycker skulle ha vunnit?

Vilket land tycker du hade den sämsta låten?



I kväll gäller det och händerna upp för Bosnia & Herzegovina.




Smith & Cullen

Vem passar bäst som Mr & Mrs och Vem ser snyggast ut, the Smith or the Cullen?


Min nya header

Inte gjort så mycket på den men kände att jag ville ändra lite, för skoj skull :P

 Nya



Gamla



Vad tycker ni, vilken är bättre?

Fredag kväll och Lördag morgon

Lördag morgon

God morgon bloggen. Hur mår ni? Själv är det okej med mig lite trött fortfarande bara. Min store bror sov över hos mig i natt eftersom han ville umgås med min lille bror hela dagen. Min store bror bor i Hbg så han hinner inte riktigt vara med honom så mycket. Just nu är dem ute och promenerar. Jag har tänkt lite på att kanske ändra min design på bloggen, men det tar så långt tid för mig bara för att jag är så himla petig plus så måste jag ändra allt då. Det jag gör just nu är att jag tittar på Space Jame minne av barndomen hihi.  Filem är från 1996 och detta var för 13 år sen tänk er att det var så länge sen fan jag var 8 år då hihi.



Fredag kväll

Igår så stack jag förbi min älskling runt 7 tiden. Vi började spelade direkt när jag kom till honom, vi är bäst plus så spelar vi det svåraste på resident evil 5 och fortfarande bäst :P. Där vid 21:30 stack vi ut och möte Samir och Esma, körde till Hbg där vi möte Lil och Paul. Vi stack förbi Ättekula och kollade lite på street racing men eftersom det var så HIMLA kalt så stannade vi ej länge där och så var det också för att jag och Ivan började bli hungriga, åt på Burger king. Jag blev väldigt chockad över en sak och det var att vi för första gången fick vår mat snabbt på Burger king och då menar jag snabbt, det tog ca 3,4 minuter och detta är stort för att vara Burger king. Alla par åkte i varsin bil men vi stannade lite då och då för att ta en cigg och snacka så klar. Sen hände det ej så mycket. Jag kom hem rund halv 2 tiden och detta var min fredag

Hörs sen.


Plocka upp hund bajset, tack.

Det finns något jag kom och tänka på, jag blir så irriterad på att folk har svårt att plocka upp hudbajs. Jag tycker så här, om du skaffar en hund så ingår det en del av ansvaret att plocka upp efter hunden precis som att mata, uppfostra och ge hunden trygghet. Hoppas att dem som inte plockar upp efter sin hund trappar en dag i hund baj så kanske det öppnar något hos dem och börjar fatta något. För det räcker nu, fan när jag är ute och spelar fotboll med min lille bror så måste jag titta ner då och då för att se om det finns hund bajs i närheten plus så ser det hemskt ut när man ser ett berg ligga mitt i gång vägen. Så du som inte plockar upp efter din hund så är det kanske DAGS ATT DU GÖR DET.



Så håller ni med mig att det börjar bli väldigt irriterande att se bajs högar över allt?


Will Smith and Marshall

Hejsan här är jag igen hihi. Blir många inlägg när jag är ledig. Jag tittade idag äntligen på filmen Forgetting sarah marshall, har haft den hur länge som helst på skiva, fattar inte varför jag inte har sätt den tidigare. Den var helt okej, rolig men lite snuskig också ;) fast inget fel med det direkt. Jag älskar att titta på filmer det bästa som finns. Komedi är rätt så bra att titta på när man har lite tråkigt och inget att göra. Just nu tittar jag på Men in Black 2. Som jag har sagt innan så tycker jag att Will Smith är en riktigt bra skådespelare. Jag har rätt så många av hans filmer:

Men in black 1-2

Bad boys  1-2

I'am Legend

Enemy of the state

Handcock

I robot

Independence day

The pursuit of happynes

Wild wild west

Shark tale  (röst)


Vilka eller vilken av Will Smiths filmer tycker ni om?

Forgetting sarah marshall
från 1 till 10 ger jag filmen en 8




Min lille bror är mitt allt


Nu är jag hemma. Var och promenerade med min lille bror till city gross. Tycker så synd om min lille bror han är alltid förkyld, han har ont i halsen och så har han lite feber. För ca 2 dagar sen så ringde min lille brors läkare min pappa och berättade att dem har upptäckte att han har hjärnblödning på röntgen bilderna. Min lille bror har epilepsi precis som jag så dem brukar ofta ta EEG på honom. Nu på måndag ska han in till sjukhuset komma stanna där kanske en dag beror på hur allt går. Jag hoppas allt blir bra och att det är inget farlig, vet inte vad jag hade gjort om något hade hänt honom han betyder allt för mig.



Det är riktigt skönt väder ute, solen värmer för fult. Det fanns många fina saker vi fick se på vägen till City gross plus när solen är framme så är allting extra fint.


Are you from Tokyo?




Twilight Vanity Fair Shoot




White chicks

Hejsan bloggen. Vaknade idag runt 10 tiden, ville sova mer men samtidigt inte eftersom jag vet att om jag sover allt för mycket så brukar jag känna mig rätt så seg. Så nu sitter jag framför matbordet skriver och äter samtidigt min frukost. Igår så var jag med min Boy, vi köpte hem pizza och tittade på filmen White chicks. Den filmen är bara för rolig älskar den, skrattade så mycket att jag tillsist började hosta. Jag tror jag har sätt den typ 6 gånger.

Solen är framme idag vilket är skönt kanske tar en runda med min lille bror. Vad jag ska göra senare ikväll vet jag ej vi får väl se.




Jag vet ej varför men jag har börjat äta tonfisk pizza hihi.

På bilden ser pizzan rätt så äcklig, det är nästan så att man vill sluta äta pizza hihi


Sak iväg nu

Okej ska iväg snart om ca 20 minuter min Boy kommer och hämtar mig så jag tänkte bara säga vi hörs senare och om vi inte gör det så hörs vi imorgon.

Tycker om hur mitt hår är just nu, ser lite mer levande
annars brukar den vilja se död ut.



Från 15:15 till 18:9

Hej bloggen. Sitter just nu och tittar på filmen You don't mess with the zohan, en väldigt konstig på ett roligt sätt hihi. Innan idag så tittade jag på Hancock tycker om den verkligen. Det finns en speciell del av filmen jag tycker om och det är där i slutet när Handcock(Will) hamnar i sjukhuset och hela den biten.  Jag älskar Will Smith han är så himla bra skådespelare och så älskar jag alla hans filmer i stort sätt. Charlize Theron som är också med i film är också en bra skådespelerska och så är hon jätte sött.

Mitt besök hos tandläkaren gick bra skulle bara ta bort lite tandsten, de roliga i det hela är när jag väl kom hem så drack jag Coca Cola och åt godis hihi jätte smart Medina.

Ska iväg med Ivan lite senare och ta kaffe. Solen börjar komma fram skönt. Hörs sen


Kopierar Jessica Simpsons sköna outfit






Jacka rkstores.com

Shorts forever21.com

T-shirt farfetch.com

Skor asos.com

Väska forzieri.com

Solglasögon jessicastyle.com

halsband wetseal.com


Din Mobiltelefon

Mobiltelefoner har blivit allt mer en del av oss och vår vardag. Det är en form av beroende vi har till våra mobiler och en vana att ha den bredvid oss. Den första mobilen som utvecklades var i Sverige år 1956. Men det dröjde ända till 1980-talet innan tekniken var mogen nog att införas. Människan är beroende av att kunna kommunicera och har varit det i flera tusen år. Det har skett på många olika sätt under en längre tid.


Den första mobilen som uppfanns var Ericsson Hotline 1956 och vägde ca 40 kilo och var monterad i bilen. År 1987 blev Ericsson så småningom bärbar men för stor att få plats i fickan


Martin Cooper uppfann en mobiltelefon som vägde runt 1 kg och hade en batteritid på 20 minuter. Dem gamla mobilerna var inte direkt lätta och små att dem fick plats i fickan.


Mobiltelefoner finns i många olika färger, mönster, former och storlek. En tillgång att välja den som passar dig.

Dem mest igen kända mobiltelefoner är:

  • Siemens
  • LG  
  • Motorola
  • Nokia
  • Philips
  • Samsung
  • Sony Ericsson


Min första mobil var Nokia 3310


Mobiltelefonen som jag har idag Är Sony Ericsson w760



 

Är du beroende av din mobiltelefon?

Föreställ dig en dag att du är i skolan eller på jobbet och har glömt din mobil hemma, hur hade detta känts för dig?


 


14/Maj

Hejsan bloggen! Vaknade för en stund sen och känner mig seg hihi sällan :P. Ska hoppa in i duschen snart, slappna av lite. Där vid 14:20 ska har jag tid hos tandläkaren, orkar inte gå egentligen.  Sen vad som händer därefter vet jag inte riktigt har ej planerar något. Vädret är inte lika roligt idag men vem vet de kanske ändrar sig senare under dagen. Hörs sen


Nick and Norah infinite playlist

Hejsan nu är jag hemma eller jag kom hem för en stund sen. Ja jag vet klockan är mycket förstår inte själv hur jag klarar av ens att sätta mig vid datorn, ett mysterium antar jag ;P som tur har jag ingen skola imorgon.  Var hemma hos min boy och hade en mysig film kväll med smått och gott.  Förutom film så spelade vi Resident evil 5 på xbox, hihi vi är små töntar ;P. Nä nu vet jag inte mer vad jag ska skriva.


Vi tittade på en film som heter Nick and Norah infinite playlist. Jag tyckte filmen var helt okej, det fanns vissa saker som var okej men sen fanns det dem delar som jag tyckte var mindre bra. Hela filmen utspelades på en hel dag (24 timmar), så allt som händer under filmen händer just under en och samma dag. Otroligt mycket hände på en och samma dag i filmen.

1 till 10 ger jag filmen 6 ½ +



Min pojkvän köpte en film på Hemmakväll, en gammal film vid namnet Trial and Error.


Applicera bronspuder

Nä du applicerar bronspuder är det bäst att börja där du vet att din hud blir solbränd först. Detta kan vara pannan, näsbenet, kindbenen och hakan. När du applicerar så lägger du på med svepande rörelse

För att jämna ut och göra det lite mer naturligt så applicera även på halsen, ner mot dekolletage.

Vilket bronspuder nyans passar min hud?

Ljus hy -  rosa eller aprikos nyans

Bronsfärgad hy - kopparfärgade produkter

Mörk hy - knallig koppar eller orange.


(Hämtat från vecko revyn)

Tråkigt

Hejsan. Är hemma fortfarande har ej kommit långt hihi. Börjar känna mig väldigt trött och seg. Måste snart kolla med Ivan vad som händer idag för jag orkar inte sitta allt för länge hemma kommer nog inte orka senare gå ut. Nä nu ska jag iväg och titta på tv ha det bra så länge puss och kram


Kopiera Blair Waldorf från gossip girl gulliga sommar outfit









Klänning: teamsugar.com

Halsband: production.web.barneys.demandware.net

Skor: heels.com

Väska: thepinkpelican.com


kopiera Blair Waldorf från Gossip girl outfit






Tunika: mytheresa.com

Strupbyxor: trashydiva.com

Väst: imageshack.us

Väska: couture.zappos.com

Skor: topshop.com

Halsband: brownsfashion.com


Beach, City & Night

Strand och sol är symbolerna för sommarn. Något som är skönt med sommaren är att man slipper så väl ha en massa kläder på sig när man går ut. Dessa 3 outfits kan du ha på dig under en hel dag, just i denna ordning. När du ska iväg till stranden, när du ska ut och shoppar med dina kompisar och när du går ut på kväll och fikar precis innan solen går ner och det är fortfarande är varmt i luften.






Om du undrar vart sakerna kommer ifrån så är det bara att fråga.


Tankens kraft

Hejsan är hemma nu, kom hem tidigare än jag trodde hihi. Jag skulle träffa mina kompisar idag, vi skulle hålla på med ett arbete men eftersom en av dem blev sjuk så blev det ej av. Så nu är jag hemma och känner bara (gud vad skönt). Idag så hade jag seminarium med min grupp där vi skulle diskutera kring boken Tankens kraft som är skriven av Oestrich, Irene Henriette, Det var "M" som höll i seminarium och hade med sig väldigt många intressanta frågor. Det var en väldigt bra diskussion inom gruppen kan tänka mig eftersom frågorna var väldigt bra och många av dem är ett väldigt aktuellt ämne.  Några av frågorna som vi diskuterade om var:


• Aaron Becker förklarade en teori om hur depression inte bör ses som en sjukdom och därefter ej bör behandlas med medicin, utan med kognitiv terapi. Hur vill du se på tillståndet depression, som en sjukdom eller som en störning i tankesättet? Motivera ditt svar.


• Vad tror du är det viktigaste att tänka på när du möter klienter med olika ångestsyndrom?


• Dela med dig av din åsikt kring psykofarmaka och kognitiv behandlingsteori. Vilken behandling förespråkar du? Resonera kring fördelar/nackdelar kring de båda tillvägagångssätten i socialt arbete. Tänk både på klientens och socialarbetarens situation.


• I boken behandlas idén om att använda kognitiv teori i arbetet med suicidala klienter, men på andra håll kan man läsa om fall där det inte finns någon räddning för en klient som har bestämt sig för att ta sitt liv. Vad anser du, hjälper kognitiv terapi i sådana fall?


Det var en liten övning som "M" hade och testade på oss ås jag tänkte testa på er.

Vad är den första tanken och känslan som kommer upp hos er när vi läser dem här orden (varje ord för sig)

• Krig

• Lust

• Pengar

• Mamma


Blev inte som jag lovade

Nu blev det inte som jag lovade (beach outfit), sorry. Jag kom hem allt för sent och eftersom jag hade fortfarande saker kvar från mitt skolarbete så kunde jag tyvärr inte hålla på med det. Men imorgon kommer det eftersom jag har ej skola på torgdag så jag behöver ej tänka på att jag måste lägga mig tidigt. Men nu ska jag fortsätta med mitt arbete så vi hörs imorgon sov gott puss och kram.


Beach outfit kommer lite senare

Ska iväg snart till min älskling men jag tänkte informera innan jag drar att jag senare kommer lägga upp beach outfit. Men vi hörs lite senare. Puss och kram


George, Hot chick och den tråkiga frukosten

Hejsan på er alla. Vaknade för en stund sen men känner mig ändå väldigt seg och trött. Sitter nu och äter min frukost samtidigt, inte värdens roligaste frukost då jag redan har arbete framför mig. igår så var det rätt så okej dag. Jag och Ivan var ute med våra två kompisar rätt så länge, när vi var på väg hem så blev jag chockad när jag såg att klockan var 22:30. Men jag följde ändå hem till Ivan eftersom jag visste att jag ej hade skola idag så jag kunde vara uppe länge. När vi kom hem så tittade vi på GEORGE OF THE JUNGLE och i söndags tittade vi på The hot chick. Jag tycker om dem gamla filmerna, dem kan man se om och om igen. Idag vet ej vad som händer plugga antar jag, men ska hoppa snart in i duschen . men jag hör av mig snart igen

Min tråkiga frukost


Tycker om den låten från George of the jungle



The Hot Chick

Trött Trött

Hejsan det var länge sen hihi. Har varit så trött att jag inte har orkat göra något plus så har mitt internet varit jätte dåligt vilket bara gjort mig irriterad. Men imorgon kommer det bli lite mer och vi får hoppas att mitt internet blir bättre imorgon. Idag i skolan var jag så trött att jag var väldigt nära att somna. På rasten så satt jag och mina kompisar ute och solade, så skönt det var. När jag kom hem så bara kände jag mig på dåligt humör vet ej varför bara störde mig på allt. Men nu ska jag inte vara så dyster hihi. Ska iväg snart med killen (hemma hos honom nu) till Väla där vi ska träffa våra kompisar. Och nu drar jag ha det bra så länge puss och kram


SÅ jävla skönt väder

Så klart jag var ute på balkongen och solade typ i 40 minuter och har redan blivit brun det är bara synd att jag inte tog på mig min bikini för nu har jag fåt streck av min shorts som tur så är dem korta. Nästa gång blir det bikini eller så sticker jag ut igen och solar på balkongen medan solen är fortfarande på den sidan. Något jag älskar är att ingen kan se mig när jag solar, kan sola ifred utan att några äckliga killar ska hålla på.


Blommigt, blommigt ska det vara i sommar

 Det finns inget mer som symboliserar sommar än den blommiga klänningen. Allt som är blommigt gör oss glada och får oss att minnas dem lugna och härliga dagar i solen. Klänningen kan kombineras på många olika sätt och se hur snyggt ut som helst på dig. Glöm inte att fashion är till att föra att experimentera och den blommiga klänningen ska inte dra en gräns från att mixa med olika accessories, plagg och skor


Vilken outfit passar bäst ihop med klänningen?

                                              

1



2



3



4



5

En härlig lördag kväll

God morgon på er alla. Igår så var jag med mina kompisar som jag skrev innan. Men precis när vi träffade så hade min kompis 3 av sina kompisar med sig. Vi alla stack till Hampan i Hbg och där satt vi i typ 1½ timme men sen när vi skulle bestämma vad vi skulle äta så tror jag att det nästan tåg oss 40 minuter, alla var hungriga men kunde ej komma överens vad eller vart vi skulle äta. Men när vi väl gjorde så blev det pizza, det lättaste och det som ofta alla vill äta. Vi stack hem till min kompis alla och där åt vi. Efter en stund så stack dem 3 så var vi ensamma. Så vi började dricka sakta men det blev att vi tog det rätt så lugnt, satt och snackade och detta tror jag att det gjorde oss lite trötta. Så det blev upp på fötterna höja musiken och efter det blev det inget sittande igen.


Shit alltså det var typ 1 år sen jag drack och detta är på grunda att jag tar tabletter, jag tänkte fan nu räcker det jag är 21 år och vill leva livet för en gångs skull och inget hände som tur. Jag märkta att jag har saknat smaken hihhi. Det blev 2 ½ alkoläsk och dem var ej små, lite öl, baileys och sen votka blandat med sprite.

Så jävla skönt det var, har saknat den känsla och det som är bra är att jag har alltid vetat min gräns och jag har aldrig gått över den.  Vad är anledningen att dricka sig så full att man ej kan gå, knappt prata och ej minas, var är roliga i det och så beter man sig så skämmig.


Därefter så hämtade Ivan upp mig och min kompis och körde hem oss. Min älskling är alltid där för mig.  Om en kille låter sin tjej ta tåget själv på natten i Hbg är han ej bra kille vad jag tycker i alla fall , fan knutan är katastrof på helgerna en massa idioter där.

Gårdagens outfit


Filmer jag har sätt denna vecka

Centre Stage : Turn It Up
Denna film tyckte jag inte om vilket är lite synd för jag brukar älska dem flesta dans filmer. Även om filmen inte var en B-film så kändes det nästan så. Skådespelarna var hur dåliga som helst. Det kändes inte äkta man kunde tydligt märka att det fanns ett manus dem följde plus så kändes det som 1,2,3 steg innan dem gjorde något. Allting kändes så falsk på något sätt, jag använde ordet ”jaja vist att man bara gör så”. Fast detta är mina ord ni kanske tycker något annat.
1 till 10 så ger jag filmen 5 ½


He's Just Not That Into You
Denna tyckte jag riktigt bra, måste ha den på skiva. Man fick se en massa olika par även hur folk fungerar när dem har träffat/dejtar en kille för första gången. Men något jag höll med om i filmen är att vi tjejer använde en massa ord för att får våra kompisar att bli glada igen när killen inte hört av sig eller inte fortsätter i förhållandet. Hur ofta har man inte hört när man var liten att direkt när en pojke var elaka mot en så betyder det att han tyckte om dig. Nä om en kille tycker om oss så visar han det tydligt och när han säger att han kommer hör av sig och inte gör det så är han inte into you och tro inte på killen du har nyligen träffat som säger att han ska resa bort och kommer vara borta länge, det är en lögn för att få dig i säng. Jag tycker verkligen du som ej har sätt den ska gör det.
1 till 10 ger jag filmen en 8


Beverly Hills Chihuahua
Jag tyckte om denna film, den var rolig. Den jag tyckte mest om var Papi, han var riktigt rolig hihi. Det var bara något med denna film som jag tyckte om. En perfekt film för hela filmen. Jag tror det handlar lite om att hundar som springer löst ska även få chansen till ett hem och ska hjälpas.
1 till 10 ger jag filmen en 7


Picture This
Denna film var helt okej, jag tyckte inte att den var dålig men inte heller jätte bra. Du som är 12, 13 eller 14 år så passar denna film dig bäst. Den var en sådan typisk ungdoms film. Det jag kanske tyckte var bra var lite hur hon gjorde allt för att ta sig till denna kille som hon har varit kär i hur länge som helst. Precis så som filmen heter så handlade det väldigt mycket om kamramobiler, det var lite det filmen gick ut på och så klart kärlek.
1 till 10 ger jag filmen en 6 ½

Min lördag väntar mig

Hejsan är uppe nu. Gud som jag känner mig seg och helt konstig i kroppen nästan som om jag drack igår. Igår så träffade jag Ivan och eftersom vi båda var sega av oss så orkade ingen av oss dra ut så vi stannade hemma hos honom och tittade på film, en lugn kväll helt enkelt. Har precis lagt in mina kläder i tvätt maskinen för att tvättas och nu efter detta inlägg så ska jag hoppa in i duschen. Senare under dagen så ska jag förbi mina två kompisar i Hbg. Vi tänkte sitta hemma hos henne som bor i Hbg, snacka, äta gott och lite senare dricka lite. Så därför tänkte jag göra allt så snabbt som möjligt nu så jag kan börja plugga innan måste dra. Puss och kram


Ny schampo

Hejsan hemma nu eller kom typ hem för ca en timme sen. Som jag skrev på inlägget under så har jag klarat min tenta och jag känner mig överlycklig. Annars har det ej hänt så mycket varit en rätt så lugn dag. Ska nog träffa Ivan lite senare, men tänkte innan jag träffar honom så tänkte jag plugga lite. Jag har nu köpt ett annat schampo än den jag använder tänkte testa lite nytt. Mitt hår har en tendens att bli väldigt fettig snabbt ex om jag tvätta håret idag så kan håret redan nästa dag bli fettig men det är ofta bara luggen. Jag tror detta kan bero på att jag rör ofta min lugg när den kommer i vägen.
Head & shoulders för fett hår 33 kr
Nivea intense repair för torr och skadat hår 23 kr

Min lille bror som har filmjölk runt munnen, så sött han är.


KLARADE MIN TENTA JIPPI

Sitter nu i skolan, tänkta för första gången skriva ett inlägg från skolan men kan ej skriva så långt inlägg men det endast jag kommer säga att JAG KLARADE MIN TENTA, jag är super glad att jag nästan inte kan skriva.


Henke Larsson besöker gatuköket

Hejsan hemma nu. Varit en lång dag, känna hur energin från kroppen har spillt ut. Jag, älskling, Lill och hennes pojkvän var i Hbg tog en fika. Jag och Lill åt vår favorit glass, daim, vid sidan om så hade vi kaffe jätte bra blandning eller hur. Vi var med dem en stund därefter så stack jag och Ivan till ett gatukök som heter Mitt i prick som ligger på Stattena för att stoppa in lite mat i magen.  Helt plötsligt kommer Henke Larsson in i det lilla gatuköket hihi. Aldrig sätt honom innan förutom så klart tidningar och sådant skit. Jag ville säga något till honom men visste inte vad, så jag låsandes som ingenting kanske var bäst så vill inte direkt skämma ut mig själv. Men jag började snacka med Ivan om matchen mellan Helsingborg och Malmö som var i måndags när han stod nära vårt bord hihi sån tönt jag är. För att avslöja lite skvaller så beställde han en 200 gr hamburgare med allt på förutom lök, han använde toaletten medan han väntade på maten och sen körde han iväg med sin snygga Mercedes benz s. Även fotbolls spelare äter skräpmat :P

Därefter så åkte jag och Ivan hem till honom, tog det lite lugnt och så nu är jag hemma.



På vägen hem från Hbg så såg jag en massa får ute på ängen, så jag ville så klart fota dem. Men eftersom fåren var en bit bort så ser det ut som vita prickar bara på bilden, men utsikten är fin i alla fall.

Allison Crowe - Hallelujah

Är det någon mer än jag som känner att när denna låt kommer upp så väcker det en känsla inom en, in i hjärtat. Det gör det hos mig varje gång jag hör den. När man tittar på en film där något hemskt händer så blir man ledsen men direkt när denna låt kommer i bakgrunden så känner jag hur tårarna vill komma fram. Njut av denna underbara låten och får fram känslorna inom dig.



Breathe in, breathe out

Hejsan, nu är jag hemma. Har fått en hemsk huvudvärk känner mig så seg. Var klar med arbetsuppgiften runt 12 tiden därefter så gick jag förbi Pingstkyrka i Hbg. Min kompis och hennes klass hade estetisk verksamhet där dem spela upp lite teater, musik och filmer. Efter det så stack jag och hon och åt thai box. Efter att vi var mätta och nöjda så stack vi hem till henne, det jobbiga i det hela var att vi var tvungna att gå upp för en jävligt lång backe för att komma till henne och det var inte direkt roligt precis efter maten. Jag hjälpte henne med lite arbetsuppgifter, fast okej vi kom ej så långt hihi. Just nu så väntar jag på Ivan, Paul och Lill vi tänkta alla 4 dra till Hbg och hitta på något antar jag. Gud jag känner att det är mycket springande hit och dit idag inte får riktigt andas ut och det hjälper inte att jag vet att jag ska vara i skolan från 9 till 4 imorgon DÖDA mig.

Nu kan du även hitta dit bibliotek ute på vägarna och låna din favorit bok redan framför din dörr :P haha.

Dem kommer på vad som helst för att få människor att läsa böcker


Sleepy, Sleepy, Sleepy

Hejsan bloggen. Detta blir mitt sista inlägg för idag eller man kan nästan säga mitt första inlägg för torgdagen hihi :P. Nä som ni ser så är klockan mycket och det betyder sängdags för Medina. Ska träffa min socionom (arbetsuppgift) klockan 11:15 vilket är skönt få lite sovmorgon. Jag var hos Ivan från 20:00 till 01:00 idag. Vi tittade på två filmer första gången på länge vi gör det, berättar imorgon om filmerna. Efter mötet så ska jag träffa min kompis där vid 12 tiden, jag ska hjälpa henne med plugget. Nä nu börjar det kännas som orden och energin har tagit slut helt :S. Sov sött så hörs vi imorgon, nana gott puss och kram


Haremsbyxor

Det finns ofta it-plagg som kan vara svåra att veta hur man ska bära dem och hur man ska kombinera.

Ett plagg jag kan känna är lite klurig är Haremsbyxor. Man kan uppleva nästan som om man går omkring med blöja. Men ingen fara man kan styla plagget så väl, precis som alla andra it-plagg.  Haremsbyxor kan du använda både under vardagen så väl ute kvällar.  Det handlar om vad du vill göra dem till. Här kommer lite tips om hur du kan använda dina Haremsbyxor tillsammans med de andra plaggen du har hemma.



Haremsbyxorna är hämtade från:

1. bunnyhug.co.uk

2. makedostyle.blogspot.com

3. lagarconne.com


För vi har tagit studenten fy fan va vi e bra

Snart är det studenten inte så mycket kvar nu. Kan tänka mig att många är väldigt nervösa och stressiga. Jag själv behöver inte tänka på det, jag tåg min student för 2 år sen. Men eftersom jag vet att det är väldigt jobbig med allt man måste fixa fram och göra, därför tänkte jag hjälpa till med nog den jobbigaste biten och det är klänningen vad jag tycker i alla fall . Så här kommer klänningar i olika modeller som passar just dig.



1. Ellos

2. Boohoo.com

3. Oasis-stores.com

4. Store.delias.com

5. Ellos

6. Forever21.com

7. Net-a-porter.com

8. Ellos


Bajsa väder ute

Hejsan bloggen. Nu är jag hemma så skön. Gud vilket väder det är, helt otroligt som det blåser. Man kunde inte öppna dörren och det kändes omöjligt att gå. Jag tror faktiskt att jag stod stilla på en plats i några sekunder innan jag kunde röra mig framåt. JAG blir så galen på sådant väder speciellt när man är i skolan och sak ta sig hem och det underlättar inte att den vägen jag går från skolan till stationen är så passa öppen att det blåser alltid mycket mer. Men skit i det, nu jag är hemma i alla fall. I dag har det ej hänt så mycket vi hade föreläsning om barnsamtal hur man pratar med barn i samtal. Det var intressant men jag kände att mycket av det viste jag redan eftersom jag har ju gått barn och fritisprogrammet i gymnasiet. Nu känner jag att jag ej har så mycket att säga tänkte mixa ihop lite mat känner mig hungrig. Puss och kram.


Tiden går allt för snabbt

Hejsan. Nu är man hemma igen vilket är skönt så klart, längtar att få lägga mig hihi. Jag var med Ivan idag, vi gjorde inget speciellt tog det bara lugnt vilket jag kände var väldigt skönt och behövde det. Så då var tisdag avklarad hihi tiden går så otroligt snabbt att det är nästan skrämmande känns som om man inte hinner med det man vill under dagen elr under veckan. Även när man känner att man har gjort en massa saker under en hel månad kan man helt plötsligt upptäcka att man egentligen inte har gjort något.. Nä nu ska jag inte gå djupt in i mina känslor :P klockan är ju ändå snart 12 orka läsa det typ nu. Nu får ni sova så gott alla och dröm en massa härliga drömmar.


En väldigt lat katt och hundar som pratar

Vilken hund uttalar orden bäst?


Är katter lata djur?
 

Tvätta bilen använd Ajax ;)

Hejsan! Nu är jag hemma och känner mig rätt så slut hihi. Som tur så blev jag och min grupp snabbt färdiga med vårt seminarium, skulle sluta 4 men vi blev klara 2. Så det blev att jag följde med killen till docktorn. Vanligt visst när jag följer med så sitter jag och bara väntar i en timme hur tråkigt som helst. Idag så beslöt jag mig för att tvätta bilen invändigt medan han var hos doc, det började se för jävlig ut. Mycket ajax hit och dit alla bilens delar hihi, ajax är lätt bäst och fungerar till det mesta. Så just nu ska ni bara se mina händer och naglar ser inte så bra ut. Men sen när jag kom hem så skulle jag diska också så det hjälpte eller gjorde inte saken bättre. Men jag och Ivan ska träffas snart igen men så som jag känner mig så kommer det inte bli länge. Hörs lite senare puss och kram


Vill bara säga sov gott

Hej alla! Har precis kommit hem från pojken. Vi gjorde inget speciellt idag, var hemma hos honom sen stack vi förbi hans syster och sen körde vi tillbaka till honom igen och spelade hihi. Tänkte bara säga sov gott och dröm en massa underbara drömmar så hörs vi imorgon efter skolan. Juste fan jag börjar 9 och slutar 4 snälla någon döda mig :(. Nä nu måste jag gå lägga mig behöver få sömn så enkelt är det. Nana nu gott puss och hej.


Intervjun

Jag har läst intervjun med Kenza från vecko revyn och det var en sak jag tyckte var intressant och det var när Kenza sa detta med Blondinbella att hon har skapat ett alter ego på sin blogg vilket Kenza menar att hon själv är 100% sig själv på sin blogg. Vilket jag tyckte var bra sagt på tanken på att jag tycker om Kenza defensivt mer än blondinbella. När jag läser Kenzas inlägg så märker man tydligt att det är "äkta" elr om man kan säga så. Men som sagt man får tycka om vem man vill men jag själv väljer hela Kenza än blondinbella.


Den viktigaste outfit under kvällen

Det är ofta eller alltid att jag lägger ut outfit som man kan ha på sig under vardagen, fest eller när man tar en sväng till stranden. Så nu tänkte jag lägga ut outfits som är en av det viktigaste plagg under kvällarna. Vår mysiga och sköna pyjamas. För att få en bra sömn så behöver du ha något skönt att sova i, okej nu finns det dem som föredrar naken och om ni tycker det är skönt så är det bra för er. Jag däremot fördrar pyjamas.

Nu kan du få din dröm pyjamas och få en underbar dröm redan i natten ;).
newlook.co.uk

adili.com

dorothyperkins.com

my-wardrobe.com

liaison-dangereuse.com

shop.hm.com


Dyr medicin, shopping och överstrykningspennor



Så nu är jag hemma igen. Min medicin var inte direkt billig fick betala 186 kr men först så skulle jag få två av varje och det skulle bli då 372 typ shit vad tänker dem med, så sa jag till henna att jag tar en av varje på tanken på att dem faktisk länge. Efter apoteket så tog jag en runda till stan där jag köpte överstrykningspennor. Använder mycket överstrykningspennor speciellt till litteratur böckerna, jag tar slut på färgen på en penna på två veckor av någon anledning så tycker jag att allt är viktigt. Jag köpte även två plagg på gina tricot en för 150 och en för 49 kr, det var inte så farlig eller hur? Det var ändå länge sen jag köpte kläder till mig så jag förtjänar dem plus så är det inga färger som jag har hemma så jag var inte tråkig och köpte de färger jag använder hela tiden.


Shit vad jag såg död ut när jag stack ut men som sagt jag vill inte att folk ska få hjärta tag när dem ser sexiga mig hahahah skojar snälla jag såg som en zombie, jag tror nog folk trodde att jag var döende och förberedde sig för hjärt och lugn räddning hahah :PPPP.
149kr


49 kr


Apo

Hejsan. Nu är Medina vaken, hur passa vaken är en annan sak hihi. Jag känner att jag inte sov så gott inatt ont i kroppen.  Sitter och äter frukost för tillfället. Ska dra snart till apoteket, vill dra så snart som möjligt och få det överstökat plus så är det bra tid då nu många är på jobbet är och det ä mest pensionärer på apoteket. Alltså shit jag tror nästan att jag har en jävla mygga under mitt täcke på kvällarna eftersom i lördags var jag hemma hela dagen men ändå så blev jag biten på armen och nu när jag vaknade så upptäckte jag att jag har blivit biten två gånger på lillfingret var fan är du mygg jävel. Nä nu ska jag äta upp mina flingor och sen klä på mig och iväg till apo. Se ya


Inflytningspresenter

Hello. Nu har mina kompisar gått hem. Vi hade väldigt skoj tillsammans men inte konstigt det var länge sen vi träffades så alla hade en massa att prata om. Jag fick presenter, inflytningspresenter hihi dem är bara för gulliga. Gud jag börjar få huvudvärk nu inte roligt hihi, men min älskling får ta hand om mig sen när han hämtar upp mig. Det regnar ute men inte så farligt bara lite smått, det lukar blött gräs inte konstigt det var länge sen det regnade. Nä nu tänkta jag lägga mig ner och vila lite huvudet innan Ivan kommer och hämtar mig.



Dem muggarna är en present till både mig och Ivan

Love u girls


Follow the list 3

Det jag har gjort hittills
1. Städat

2. Pluggat

3. Fixat till mig

4. Handla smått och gott

5. Vänta på gästerna


Nu har jag kommit hem från city gross, jag och min lille bror. Fan blev lite irriterad att dem inte hade vanlig Coca cola, blev något fel med beställningen så dem hade bara light och zero tråkigt.

Nu har jag äntligen köpt Veckor revyn med Kenza på omslaget. Har sätt på många bloggar där folk har köpt tidningen så väl.  Nu ska jag bara sitta och inte göra något. Men en sak till jag ska göra är att jag ska till min ÄLSKLING vi ska titta på film hemma hos honom, detta är då efter att mina kompisar har varit hemma hos mig.  Det är en sak jag inte förstår varför alla säger så väl på nyheterna att från och med idag skulle det vara fult väder fram till slutet av nästa vecka, men så som jag upptäckte idag så stämmer inte det riktigt idag är det bättre väder än vad det var igår. Jag promenerade med min lille bror till city gross utan jacka och kända hur det värmde, kanske solar. Nä nu drar jag och tittar tecknad med min lille bror.


En tidning till mig och en till min lille bror hihi ;)


Follow the list 2

Det jag har gjort hittills:

1. Städat

2. Pluggat

3. Fixat till mig

4. Handla smått och gott

5. Vänta på gästerna

Min outfit idag


Min teckning jag ritade för ca 2 år sen

Två väldigt smarta djur

Detta måsta nog vara den smartaste huden på tanken att den kan mattematik



En fågel som kan göra olika ljud utan att behöva härma någon först


Follow the list

God morgon på er. Idag så mår jag mycket bättre skönt hatar att känna mig dålig men min näsa är fortfarande konstig. Jag måste kolla upp detta med mitt pollen allergi för nu har det fan med gtt övergränser, ibland känns det nästan som om jag har en stor boll upp i näsan och varje gång jag vill ta in luft eller när jag skrattar så växer den. När jag kan "andas" så låter det som om jag är förkyld så ni kan förstå att man vill göra sig av med detta på tanken att jag har haft det snart i en och en halv vecka. Nä nu ställer vi det med min näsa ska inte vara tråkig med mina jävla näshistorier.  

Min lille bror knackade och ropade mitt namn från brevlådan idag halv 10 i nästan 5 min så jobbig, men nu har jag sagt till pappa att jag inte vill ha något sånt innan 10 eftersom när jag väl blir väckte på morgonen så kan jag inte somna om och jag vill inte gå upp tidigt på helgerna .

Mina kompisar kommer idag till mig halv 5, kommer bli skoj och träffas igen det var länge sen. Så det jag ska göra idag är:

1. Städa

2. Plugga

3. Klä på mig och fixa till mig

4. Sticka och handlar smått och gott

5. Bjuda in dem hihi :P

Detta är en perfekt ordning eller hur?

Nä nu ska jag äta lite frukost och titta på tv sen ska jag börja följa listan.


Brown & Pink

Vad tycker ni om rosa och brunt tillsammans?
Jag tycker att rosa och brun passar perfekt med varandra beroende på vilka nyanser man kombinerar med så klart. Jag tycker däremot inte om skrikande rosa men den rosa nyansen på klänningen och väskan är perfekt. Jag vet inte hur många det är som tycker att brunt och rosa passar, men den rosa och bruna färgen på denna outfit går super in i varandra.

klänningen är så otrolig sött, måste ha den och skorna är bara att dö för. En enkel ute kvälls outfit men hur snygg och sexig som helst. Perfekt för en lördag kväll eller vad säger ni?

Skorna http://matchesfashion.com

Klänningen http://farfetch.com

Kuvertväska http://brownsfashion.com

Armband http://dorothyperkins.com

Örhänge http://modcloth.com


Ajjj

Jag har börjat känna mig dålig, ont i magen. Vet ej vad det kan vara för något. Min pojkvän tror att min mage har blivit förkyld. Det är jobbigt att känna sig dålig plus på taken på att jag har pollen besvär vilket gör att det känns dubbelt så jobbigt. Jag får se vad jag ska göra ikväll, för om det är mer än bara förkyld mage så vill jag inte direkt vara omkring folk så att jag inte smittar någon om det är så att jag har något som kan smitta. Nä nu tänkte jag lägga mig igen och titta på tv.


Vad är detta för något?


Få den sötaste sommar outfit


Friends we love

Vem älskar serien Friends?
Jag själv älskar den. Det känns nästan som om jag har växt upp med den serien. Jag tror nog att jag har sätt flera av dem avsnitt 10 gånger känns det som och fortfarande har jag ej tröttnat, skrattar lika mycket som jag gjorde första gången. Jag kommer ihåg när dem visade det sista avsnittet av Vänner blev rätt så ledsen.


I rollerna som många redan vet är:

Kocken Monica Geller som är väldigt petig hur allt ska vara och mår dålig om det inte är rent i hemmet.

Skådespelaren Joey Tribbiani en riktig charmare och som alltid använder repliken "how you doing" till tjejer han möter

Kontorsarbetaren Chandler Bing som drar en massa skämt hela tiden om allt.

Massösen Phoebe Buffay som ofta är vimsig och spelar på sin gitarr med väldigt konstiga texter så som den kända låten "Smelly Cat, Smelly Cat"

Paleontologisten Ross Geller som ständigt pratar om sina dinosaurier och gifter sig om och om igen.

Rachel Green en bortskämd, rik tjej som var kompis med Monica i high school men som utvecklas under seriens gång till en mer självständig kvinna.


Det allra första avsnittet sändes i USA den 22 september 1994 och därefter fortsatte serien fram till 10:e säsongen som sändes i USA den 6 maj 2004.

Tänk er Vänner började 1994 inte konstigt att det känns som om man har växt upp med serien.

När alla säsonger kom ut:

Säsong 1 (1994-1995)

Säsong 2 (1995-1996)

Säsong 3 (1996-1997)

Säsong 4 (1997-1998)

Säsong 5 (1998-1999)

Säsong 6 (1999-2000)

Säsong 7 (2000-2001)

Säsong 8 (2001-2002)

Säsong 9 (2002-2003)

Säsong 10 (2003-2004)


Vem har förändras mest?


Så vem är din favorit?

Jag själv har svårt att välja eftersom alla har en karaktör där det finns något som man tycker om hos den. Men jag tror nog att jag tycker om Joey lite extra och det är bara för att han är så himla rolig typ alltid.


 Nu kan även du få samma outfit som Jennifer Aniston

Jeans byxor republic.co.uk

Linne store.delias.com

Halsduk oldnavy.gap.com

Jacka allsaintsshop.co.uk

Väska net-a-porter.com

Skor monamoore.com

Glasögon eluxury.com

halsband asos.com

Denna klippet är så bra.
Monica är riktigt rolig när dem visar henne som tjockis


Liknar heller hur?


DragonBall Evolution

Igår så stack jag och älskling aldrig ut som vi tänkte. Klockan blev allt för mycket när vi lämnade hemmet plus så kände vi oss sega och små trötta. Så vi åkte hem till honom och tittade på film. Igår så blev det Dragonball Evolution. Precis i början så tyckte jag filmen var riktigt bra och tänkte att detta kommer bli en bra film. Men ju längre fram i filmen vi kom ju mer blev den tråkig. Jag halv sov sista halv timmen. Den påminde mig mycket om ett sån äventyrs film för bra.

Av 1 till 10 så ger jag Dragonball Evolution en 6.


Ibland blir det bara fel med tiden

Hejsan. Är hemma nu, var hos läkaren. Idiotiska jag räknade inte ut tiden bra så jag och pappa kom till Hbg en timme för tidigt jippi, detta betyder också att jag gick upp en timme för tidigt. I alla fall efter att jag var klara så stacka jag och pappa till min bror på kopp kaffe. Gud så skönt väder det är ute, idag ska jag fan med sola hihihi på tanken på att folk håller på att säga att det kommer regna imorgon. Vet inte riktigt vad som händer idag, hade viljat dra till stranden. Men något jag vet är att jag måste läsa idag litteratur böckerna, tråkigt orkar verkligen inte. Imorgon ska mina kompisar komma förbi, har inte träfat dem på väldigt länge kommer bli skoj. Nä nu ska jag sakta börja läsa tänkte jag så jag hoppas att det blir av hihih :P.


nannna nu gott


On & On

Hjesan. Vad har ni gjort tills nu? Själv har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Har läst lite men märkte att det var väldigt svårt att få igång mig själv att läsa, kom ej så långt i alla fall. Ivan ska hämta upp mig om ca en timme elr något så. Vädret idag har varit lite konstigt, soligt men kalla vindra vilket gjorde att man inte kunde sola direkt. Alltså det känns verkligen inte som fredag idag mer som onsdag kanske hihi. Känner mig rätt så seg.  Kändes jobbigt att ta av mig mina mjukiskläder och byta till dem jävla tajta kläder hihi.

lyssnar just nu på Flo Rida ON & ON (så skön låt)


Gossip Girl Serena

Hur många är Gossip Girl fans här? Ofta när man tittar på den serien så har alla alltid snygga outfits.
Nu kan du få Serena looken, klä dig som hon.


torgdag jaså vad hände då?

Hello folket. Nu sitter jag här framför datorn och känner mig pigg men samtidigt inte, har ej sovit så bra. Det ser ut att vara fint väder ute, men har inte riktigt varit ut så kan ej säga om det är varmt eller inte. Om det är nu varmt ute så tänkte jag sätta mig på balkongen sola och läsa samtidigt mina litteraturer böcker. Igår så hände det inte så mycket, först träffade vi två av våra vänner Paul och Lill-Marie. Vi satt ute i deras trägård fikade och snackade om allt möjligt. Sen där efter så träffade vi Denis och Sandra, åkte lite runt i L-A med dem och kollade läget.  Sen hände det inte så mycket mer, det var rätt så lugn dag/kväll för oss då men inte så lugnt för folket omkring oss. Alla människor var så fulla under kvällen och det värsta av allt är att detta var en massa fjortisar gud så skämmiga dem var, fan gå hem med er. Det var en tjej som var små full som gick iväg med två killar bort från folkmassan, så som det såg ut så var det inte kompisar som skulle iväg och prata direkt såg ut att vara mer än att bara prata.  Fy fan vad äcklig och idiotiskt.

Min outfit igår

min gulliga lille bror klippte sig igår


RSS 2.0