Min trafiklärare

SHIT kan ni fatta att jag nästa vecka ska börja i trafikskola aaaaa. Tiden har verkligen gått snabbt. Är så klart nervös men även excited :). Tanken att jag kanske kommer ha körkort i september får mig bara att längta mer till 5 augusti :D. Jag och Ivan letar efter en till bil till oss, som jag kommer använda när jag får mitt körkort :). Vi letar bland dessa bilmärke: Audi a3, Golf 4-5 eller Skoda fabia :)
 
Här har ni min trafiklärare.
Jag tror att han kommer sluta efter en vecka med mig bakom ratten haha. Nä jag är inte så jävla dålig på att köra bil :). Hoppas att han är duktig eftersom sånt kan oxå vara avgörande hur det kommer gå för mig :P

Min helg

Jaja jag vet jag är dålig på att uppdatera haha :P so shoot me. Fy vilket väder vi hade igår, det REGNADE som fan och inte fan är det bättre idag. Vad säger ni folket, är sommaren över här i Skåne/Landskrona? Jag hoppas iallafall att det inte är. Följde med Vesna idag till Lund, hon skulle träffa en läkare. Vi tänkte köra förbi Nova Lund men varken jag eller hon ville slösa pengar hahaha.
 
Här är lite bild från helgen
 
I lördags grillade vi hemma hos Ivans syster. Fan vad det var gott :). Homemade cevapcici
 
Grillade marshmallows som tyvärr inte blev så lyckade haha
 
I söndags spenderade vi dagen nere vid stranden.
 
Årets först dopp blev det för mig oxå ;)

Riskettan

Så då har man suttit i 3 trimmar och lyssnat på olika risker som kan finnas i trafiken. Vi hade en rolig föreläsare vilket gjorde att tiden gick snabbare som tur hehe. Vi gjorde lite övningar, diskuterade, pratade och tittade på 3 klipp. Vi pratade om vilka risker det kan finnas i olika situation, hur trötthet kan påverka ens körförmåga, alkohol och droger i trafik, skillnaden mellan kvinna, man och ålder som förare m.m. Fy det var 2 hemska youtubklipp som vi fick titta på, jag ryste i hela kroppen. Man blev fan med rädd nu inför att köra bil haha. Mycket av det vi pratade om visste man redan, men man har lite större medvetenhet nu och vad man ska göra och tänka på i olika situationer. Jag tycker det är bra att dem har tagit in Riskettan MEN jag tycker att priset ska sänkas, 475 kr är lite överdrivet :/. 
 
Nu är man lite smartare hehe

Slänga och rensa

Hej på er! Är hemma hos Ivan med min lillebror. Filip och Almir har lekdag. Det roliga är att Filip spelar Playstation och Almir sitter framför dator, hur dagens barn "leker" haha.
 
Igår sorterade jag bland mina kläder. Har slängt 33 plagg än så länge men kommer nog slänga ett par till eftersom jag garderob nr 3 kvar att gå igenom haha :P

Klänning och shorts i ett

Hejsan! Var och solade innan hos Vesna :). Hoppade över att sola igår eftersom det var FÖR varmt att bara ligga :P. Snart ska jag, Ivan och Filip ner till stranden och ta en glass :). Vi hörs lite senare puss
 
Detta hade jag på mig igår.
Det är en klänning men ser ut som en body

Härliga söndag

Hej på er! Tittar på Ellen Degeneres show med Ivo :). Ska snart hem till Vesna och sola men först ska vi äta ;). Fick låna nycklar till deras hus, så att jag kan utnyttja deras trädgård/trädäck för att sola medan dem är på jobbet hehe :P
 
Igår var det en lugn och mysig dag med familjen
 
Vi grillade
 
Sen blev det vattenmelon :)
 
Jag och min älskling var helt slut efter all mat haha
 
Lite senare på dagen så åkte jag och Ivo ner till stranden och köpte glass :)
 
På kvällen så tittade vi på Shrek 3 med Filip
 
Detta såg jag utanför mitt fönster idag när jag vaknade hahah. Dem tror dem äger bakgården :P

Allt i ett

Hellllo! Soligt väder idag oxå, SKÖNT :). Där vid 3 tiden ska vi grilla hemma hos Ivans syster. Det är inte bara maten som ska grilIas, jag och Vesna kommer oxå ligga ute och stekas haha. Vill sola så mycket som möjligt, man kan ju inte lita på det svenska vädret.
Ska sakta fixa till mig nu och sen dra vi :)
 
Min frukost/lunch/mellanmål/fika haha

Sola sola hela dagen lång

Hej på er! Fyyyy vad det är varmt idag och det bränner haha. Bara en kvart i solen och jag brände mig :( fast det hindrade inte mig att fortsätta sola hehe. Igår solade jag och Vesna i solariet, kan vara anledning till varför jag fick färg snabbare idag. Imorgon kör vi igen, men då blir det hela kroppen ute i solen ;). Snart blir det ut och ta glass med min älskling <3. Ha en fortsatt härlig lördag puss
 
Jag igår

Texas chainsaw 3D VS Piranha 3dd

Okej nu behöver jag er hjälp. Jag och Ivan ska titta på film snart och jag måste välja mellan 2 filmer, Texas chainsaw 3D VS Piranha 3DD. Personligen vill jag varken titta på den ena eller andra haha. Jag HATAR skräck och äckliga filmer, med andra ord filmer som får mig att hoppa till och behöver titta bort varje 10 minut. Det är så klart Ivan som vill titta på dessa filmer och har tjatat länge om det haha. En sak jag inte gillar med Piranha, man har boobs in the face hela jävla tiden :/ haha
 
Vilken ska jag välja???

Mina nya bågar

Igår var jag och hämtade ut mina nya glasögon. Tydligen var det inte -4,0 på vänster öga utan -4,25 :O OMG. 2007 hade jag -2 på både vänster och höger. Ja det är dags att börja spara till laserbehandling, jag behöver BARA 30 000 - 40 000 kr hehe. Ivans syster har gjort denna behandlingen för några år sen och det är det bästa hon har gjort säger hon, även om det var jobbigt i 3-4 veckor efter operationen, men det var värt det. Nu behöver hon inte använda glasögon och ser jätte bra.
 
jag i mina nya bågar :)
 
Lite bättre bild på mina nya glasögon
 
Så här mycket har min syn förändrats se 2007-09-04 :(

Våra bästa år

Hej på er! Idag var det nästan upp med tuppen, fast i mitt fall var det en jävla mås :////. Tittar på våra bästa år vilket var längesennnn. Ja det är lite svårt att titta på en serie som börjar 9:20 :/. För många år sen började Våra bästa år kl 1 vilket var mer lagom. Man undrar lite när serien ska ta sitt slut haha, ja det förvånar mig inte om serien fortfarande är igång när jag får mina barnbarn haha. 
 
Tittar på våra bästa år vilket var längesen

Nytt

Hej på er! Igår blev det inget bloggande eftersom jag hade fullt upp. Jag har goda/roliga nyheter men vad får ni veta när allt är färdigt och klart :D. Längtar tills jag kan berätta för er :). 
 
Vill något gå och köpa redbull till mig??? Haha. Fan vad jag är trött :/ orkar inte göra något sen min huvudvärk gör ju inte saken bättre :(
 
Nytt 
 
Köpte denna till Savannah
 
Denna köpte jag till Ivan
 
Och min lillebror valde denna till sig :)
 
Och så köpte jag en blus till mig ;)

R.I.P Cory Monteith

Cory Monteith, som är mest känd för sin roll som Finn Hudson i tv-serien Glee, hittades död i lördags 13 juli 2013 i ett hotellrum i Vancouver, Kanada.

Monteith blev 31 år gammal.

Hans kropp hittades på hotellrummet under lördag eftermiddagen, detta efter att personalen hade upptäckt att han inte hade checkat ut. De gick då in i hans rum och hittade honom. 

Monteith var ensam vid tidpunkten och inget tyder på att han utsattes för brott. 

Senast i april checkade han in sig på rehab för sitt beroende av läkemedel och han har varit öppen med sitt beroende. Redan som 19-åring checkade han in sig för första gången, detta efter att han hade börjat missbruka som 13-åring.

 

– Jag tog vad som helst och allt, så mycket som möjligt. Jag hade ett seriöst problem, sa han till tidningen Us Magazine då. 


Monteith var tillsammans med skådespelerskan Lea Michele, 26 år, som spelar Rachel i Glee. Man undrar nu hur det kommer bli med Glee serien. 

 

R.I.P Cory Monteith

 

 Han var i förhållande med Lea Michele

Jag idag

Hej på er. Soligt väder idag vilket så klart betyder att jag just nu är hos Vesna och solar haha. Vi tänkte egentligen dra och titta på karnevaltåget som börjar kl 4 men att stå där i två timmar bland en MASSA folk i 24-25 grader, NEJ TACK haha. Hoppar över detta året, det är samma skit varje år ändå. Vi ska dra där vid 6 tiden med barnen så att dem kan leka av sig hehe, imorgon är det slut
 
jag idag 

Vampire diaries säsong 5

Okej till alla mina VD älskare, jag har goda nyheter till er, säsong 5 inspelning har börjat :D. Någon mer än jag som längtttttar till 10 oktober? Säsongspremiär :). Har saknat min Damon ;) haha. Ska bli intressant nu när Katherine inte längre är vampyr, hur hon kommer vara :). Att vara utan VD har varit jobbigt :(
 
Dem har börjat spela in säsong 5 :D
 
 
En av mina största drömmar är att få vara med en hel dag på inspelning av Vampire Diaries och umgås med alla :D

Karnevalen dag 8

Hejsan! Sitter och äter sennn frukost och tittar allt möjligt på tv. Ser ut att vara skönt väder ute, iväg och sola snart ;).
 
Igår kväll var jag ute med Senija och hennes kusin. Senija ville att vi skulle gå ut en sista runda på karnevalen innan hon åker på semester vilken är idag. Ikväll ska jag ut med Vesna, vi kommer se oss omkring och sen sätta oss ner någonstans :). Imorgon ska vi ut med barnen, det är även sista dagen. 
 
Igår med Senija och hennes kusin
 
Jag och Senija :)
 
Jag ville så klart ABSOLUT inte följa med haha
 
Jag och Isabella hehe
 
vad häftigt :) Fotoväggen

-4.0

Hej på er! Igår var det fullt upp med tvätta och storstäda, orkade inte blogga. Senare på kvällen var jag och besökte Salam och träffade hennes gulliga lilla pojke :). 
 
Är hemma hos Vesna just nu och solar och dricka kaffe :). Ikväll ska jag göra citronkycklinggryta till mig och Ivan, det var längesen ;). Det var Ivos val att äta citronkyckling, hans favorit hihi. 
 
Förra veckan var jag och gjorde synundersökning, blev verkligen chockad hur jävla dålig syn jag har fått :(. 2009 hade jag -3.37 vänster öga och nu -4.0. Man är så klart orolig hur dåligt det kommer bli om några år. Höger hade jag -2 något 2009 och nu -3, hann bara se pappret snabbt. Planerar starkt att göra lasterbehandling när jag fyller 27. 
 
Glasögonorm haha

Karnevalen med barnen

Hej på er! Jag, Ivan och Filip tittar just nu på filmen Up. Tycker den är så rolig och bra. Tror detta är fjärde gången jag tittar på Up.
 
Det var en rolig dag på karnevalen med barnen :). Filip och Almir åkte en massa karuseller och så fiskade vi en hel del oxå. Nu får det bli 2 dagars paus från karnevalen haha, på fredag kör vi igen :P
 
Almir och Filip äter amerikanskglass
 
Bilar åkte dem några gånger :P
 
Fan vill allt mer och mer åka denna men vågar inte riktigt :(
 
Detta fiskade jag upp till Almir :). Det var bara Mario som gick på 30 kr, dem andra fiskade jag upp för 10-20 kr :)
 
Det var inte lätta att hålla allt haha :P
 
Vi tittar just nu på Up :)

Grillar Medina

Sommarväder dag 3 i Landskrona :). Ligger ute på Vesnas trädäck och steker mig i solen :P. Jag som började ge upp hoppet om sommaren efter att vi hade regn i 1 1/2 vecka, skönt att det vände :D. Detta året ska jag fan med bli brun och utnyttja varje soliga dag :). Där vid 5-halv 6 tiden ska jag, Vesna, Filip och min lillebror ner till karnevalen :). 4 dagar i reda har man varit där nu, får bli uppehåll 1-2 dagar haha. Ska dra sista dagen så klart för då blir det karnevaltåget med dans :)
 
Solar just nu
 
Igår med Senija på karnevalen. Jag som trodde att jag var beroende att fiska nallar och snurrarhjulet men Senija var värre än mig haha
 
Fan vad detta var gotttttt :D måste så köpa idag igen :P

Dagens

Hej på er! Tittar på Friends säsong 2 med Ivan :). Ska snart iväg med Senija till Karnevalen :D. Tror inte det blir karuseller för mig, vågar inte plus vet inte om det är bra för mig, pågrund av min epilepsi :/. Får fiska nallar och äta onyttigt istället haha :P. Undrar om det är någon bra som uppträder ikväll, någon som vet? Nä nu ska jag umgås lite med Ivo och sen blir det iväg. Hörs kanske sen puss 
 
Detta har jag på mig nu, ska kanske ta på mig jeans istället :)

Min Söndag

Hejsan! Var hemma hos Vesna och solade innan :). Ikväll ska jag ut med Senija till Karnevalen. Shit kommer inte ihåg sist jag och hon var där tillsammans, vid denna tiden så är
hon ofta på semester i sitt hemland. 
 
Igår var det en mysig dag med familjen. Nermin, Savannah, Miresa och Miresas mamma var på besök. Vi grillade, jag och Savannah lekt för fullt ute på gården och lite senare på dagen
promenerade vi ner till karnevalen.
 
Min ängel
 
Världens sötaste
 
Jag och Savannah åkte lite karuseller tillsammans :)
 
Första gången min lillebror åker bilarna, han tyckte det var sååå roligt. Nu på tisdag ska vi dit med Vesns och Filip, kommer bli mer åkande för honom då :)
 
Savannah älskar att åka barntåget. Fångade även en spriderman till henne men glömde ta bild.
 
Ingen vågade följa min storebror på denna haha
 
Min store- och lillebror
Filmade lite dumt men hoppas ni ser dem :P

En lite annorlunda primer

Okej nu ska jag berätta för er om en väldigt annorlunda "primer", milk of magnesia vilket är laxeringsmedel haha :P. Hittade detta tipset bland en massa massa folk på youtube och inte en ända nämnde något negativt om MFM. Det håller huden matt längre än vanligt. När det torkar så länger det sig nästan som en powder. 
 
Resultatet jag fick
Eftersom mitt ansikte blir matt(torr) efter regöring vilket gjorde att det blev allt för matt(torrt) efter MFM och jag hade svårt att applicera min foundation. En liten nackdel är att min flyttande foundation blir som en powder när den har torkat vilket gjorde inte saken lättare. Fick använda mer foundation för att få en jämnare resultat. Men jag måste säga att mitt ansikte höll sig matt mycket längre än bara 45 min haha. Men ska testa snart ingen och kanske
använda mer återfuktande innan jag applicerar MFM.
 
Den nya populära "primer" som egentligen är laxeringsmedel :P
 
Man ska lägga väldigt väldigt lite. Om du applicerar för mycket så kommer du få vita "märke" då det torkar till powder
 
Rätt så flyttande, ser ut som mjölk men luktar ingenting. Viktigt att man tar original utan någon smak.

Sommar ootd

Hej på er! Fixar ihop lite mat till mig och Ivo, det blir carbonara :). Filmen vi ska titta på är heartbreak kid, gammal men rolig hehe. Efter filmen ska vi titta på Spartacus, sista sista säsongen och vi har bara 4 avsnitt kvar. Iallafall karnevalen var inget speciellt, en massa saker saknas fortfarande som tex alla dessa små ""butiker"". Okej nu måste jag fokusera på maten haha :P hörs nog mer imorgon puss :)
 
Dagens

Black ops 2 Zombies

Hello! Allt bra med er! Landskronakarnevalen är igång och kommer hålla på i 8 dagar istället för 3 dagar. Sockervadd är det enda jag har tänkt på haha. Spelade lite Black ops 2 Zombies live innan :). Det gick bra, jag var bäst och dem andra 3 sög haha :P. Kommer alltid långt när jag och Ivan spelar tillsammans, vi hjälper varandra medan dem andra skiter i en haha. Fy vad jag är trött, började tvätta kl 8 på morgonen idag :/ och redbull hjälper inte alls SOM VANLIGT ://. Vi ska äta nu och sen ut. Hörs sen folket puss
 
Beroende beroende :)

Ullared kvitto (körlektioner)

Hej på er! Fy vad det är äckligt kvavt ute men ingen sol :/ hatar. Igår var jag och bokade tid till synundersökning, nya glas och bågar. Märkte inte förrän 3 dagar sen hur jävla dålig syn jag har fått. Sist jag köpte nya glas var 2 1/2 år sen så inte konstigt. Jag kan inte se vägskyltarna bra långt ifrån, inte lika skarpa eller tydliga längre. Detta är VÄLDIGT viktigt nu när jag ska börja övningsköra :D. Just glömt berätta, 5 augusti så börjar jag intensivNorrestads trafikskola :). Kommer inte bli billigt men slipper iallafall ta lån på banken ;). Jag har sparat och sparat plus har fått lite hjälp av familjen :). Lite nervös men ska bli skönt att få körkortet snabbt ;)
 
Hon bokade in extra körlektioner ifall ifall man skulle behöva. Ska försöka hålla med till 20 st :P och förhoppningsvis blir det mindre längre fram. Jag kan köra men inne i stan kommer vara tufft i början.
 
Mina körlektioner, påminner mig om Ullared kvitto haha
 
Se upp alla i Landskrona för snart kommer ni se Medina bakom ratten haha

Nytt från igår

Hejsan! Var och träffade min chef innan, lämnade stället med en massa papper och en tjock pärm med ännu mer papper haha. Väntar på bussen nu, ska hem till min baby :). Shit vad tröttttt jag är :/ nä får gå snabbt in i kvantum och köpa mig en redbull ;) inte för att det hjälper alltid :(. Ikväll blir det True blood och Teen Wolf. Nu kommer bussen puss hej :)
 
Detta köpte jag igår
 
Tillsist hittade jag en vit keps till Ivan som han har letat länge efter :)
 
Lite träningssaker och ett hårband

RSS 2.0