Skräckis

Hej på er. Ska snart iväg till min kille. Blir en mysig kväll med sötsaker och en skräckis, det är ju Halloween idag så det passar in. Fast nackdelen är att jag inte klarar av att titta på skräck filmer, är en liten mes. Dem skräck filmer jag inte klarar av, är såna om andar och svart magi.


Filmen jag och killen kanske kommer att titta på ikväll. Mmm vågar jag :S



Grattis till min blogg, 1 år idag








När jag startade med att blogga så tyckte jag nästan att detta med blogg var lite löjligt, men det var förr ca 6 månader tillbaka som jag verkligen fastnade för att blogga. Jag tycker att det är jätte skoj att blogga, man får chansen att säga sina ord, åsikter och lägga ut det man själv vill och tycker är intressant. Men sen har ju era fina kommentarer gjort att det har blivit extra roligare att blogga.


Dr Pepper

Hej på er. Killen ska komma och hämta upp mig snart, vi ska förbi hemmakväll och köpa lite sötsaker. Blir en mysig filmkväll. Nu ska jag fixa till mig så vi får höras lite senare.
PUSS & KRAM


Dricker Dr pepper. Den smakade godare när jag var yngre, lite annorlunda nu :S

 


Tycker ni om Dr pepper?


BOO

Igår så var det spökafton i L-A, inget speciellt tyckte jag i alla fall. Alla affärer (klädaffärer) var öppna och så var det folk som, inte många som var utkläda. Kändes nästan som en vanlig fredag/lördag kväll. Det är så typiskt Sverige, ska härma USA med allting. Senare på kvällen hade jag och killen en mysig kväll


Spökafton i Landskrona


Min killes syster son



Det gjordes pumpor hemma hos killen


Köpte de nya nr av veckorevyn





Idag ska jag till Väla med killen, så tänkte hoppa in i duschen nu.
Men vi hörs imorgon lite senare PUSS & KRAM


Hade en bra....

Hej sötnosar. Nu sitter en väldigt trött Medina framför datorn. Ska göra klart en uppgift nu, vilket jag så klart inte orkat. Jag var hemma ca halv 8 idag och min gulliga kille hämtade upp mig och körde hem mig. Det kommer inte så ofta bussar vid den tiden. Efter att föräldramötet/gruppen var slut så var även jag slut i huvudet :S, skönt att vara hemma


Jag idag. Kända att jag hade en bra hårdag, tyckte att mitt hår blev fin idag, första gången :P




Nu får jag ta och börja med mitt arbete så att jag kan somna lite tidigare ikväll :S,
så himla trött jag är.


Hos mig är det ofta runt 00:00 - 01:00. Måste bli en ändring där :P


Vi hörs imorgon. Sov gott PUSS & KRAM


Man blir alltid glad när man......

God morgon på er sötnosar ;). Ska snart iväg till jobbet, är i Malmö idag. Sitter nu i köket och väntar på att mina makaroner ska bli färdiga, så dagens lunch blir makaroner och korv stroganoff :P. Nu tänkte jag gå och klä på mig och fixa till mig lite, så vi får höras när jag kommer hem ca 20:00, usch långdag :(


Igår så köpte jag denna häftiga t-shirt till min kille, när jag var i Lund.



Senare på dagen (tisdag) så körde jag och killen till Väla(köpcenter) och då köpte jag denna polotröja/tunika till mig.


Rihanna vs Chris

Rihanna och Chris Brown släpper sina nya singlar nästan samtidigt.
Nu är frågan vems låt är bättre???


Sen funderar jag också lite på, hur mycket av
Chris Brown karriär kommer att påverkas nu efter det som har hänt.


Vems låt tycker ni är bättre???


 

 


Halloween tema, igår på jobbet

Igår på jobbet, cafégruppen så hade vi tema Halloween. Pyntade även lokalen lite, Halloween stämning. Så i lördags planerade jag in vad vi skulle hitta på igår (måndags) med familjerna. Det blev ”spökbingo” och vinaren fick en present sen blev det också ”sätt vårtan på häxan” och det blev även Halloween målningar. Vi hade det riktigt mysigt och roligt. Det var ca 22 personer idag.  

Igår på jobbet hade vi halloween tema, (planerade in allt sj)


Det blev spökbingo. Vinaren fick en present.




Sätt vårtan på häxan
. En Halloween version av Knorr på grisen.



Halloween målningar blev det oxå





Nya filmer jag har tittat på under veckan


I love you Beth Cooper

Jag tyckte att denna filmen var jätte bra och rolig. Det handlar om en kille som har tyckt om en tjej (Beth) hur länge som helst. Han får till sist mod och säga till henne på skolavslutningen, framför alla ” I love you Beth Cooper”. Efter den dagen så ändras alla och han får bland annat se en sida han inte har sätt hos henne innan.





Spread

Dey var en annorlunda film. Det är en roll man aldrig har sätt Ashton Kutcher. Man är van att se honom som en komiker, men i denna film var han i stort sätt en manhora. Det fanns många ”sexscener” som var lite väl detaljerade. En familjefilm är den nog inte, lite för snuskig film. Men den var också rolig, så det var inte bara snusk, lite romantik fanns det även. Slutet gjorde mig besviken, gjorde att man blev lite irriterad. Jag tyckte om filmen eftersom den var annorlunda och att Ashton Kutcher inte hade den typiska rollen som han alltid har.



Up

Alltid skoj med tecknad film, kan för det mesta aldrig gå fel. Den var verkligen rolig. Tyckte om han lilla tjocka killen.  Fast något jag märkte var att det fanns några stycken sorliga bita lite här och var i filmen. Mer än vad det är ”vanlig” i tecknad film. Men den var rolig och hade en fin ”berättelse” i det hela.




Four Christmases

Denna var verkligen bra och rolig. Små skrattade hela tiden. Dessa två par har varit tillsammans i 3 år och har aldrig träffat varandras föräldrar. Både hennes och hans föräldrar är skilda, så det blev jul firande på fyra olika ställen. När dem väl träffar familjerna upptäcker dem snart att det finns många saker som dem inte visste om varandra. Jag tyckte den var verkligen rolig, en film jag vill ha till min filmsamlig. En bra film nu till jul :)



Hiss eller Diss


Nya stövlar från H&M




Jag tycker dem är så där, kanske inte riktigt min still.
Fast vem vet, dem kanske sitter snyggt när man har på sig dem ;)


Tiden åker bakåt

Hej på er. Idag har jag lite saker att göra, så får göra allt det först innan jag gör något annat :D. Idag så ska jag och killen bland annat dra till Väla(köpcenter). Kanske hittar mig något fint ;).


Igår
så hade jag och killen en mysig kväll, med hembeställd mat, film och sötsaker. Det är så härligt att bara ta det lugnt en kväll, speciellt när man ligger i killens famn :D


Gårdagens outfit



Stort mitt hår blev haha



Hembeställd mat. Det var längesen :P

Tonfisksallad till mig


Inbakad pizza till killen

 


Många olika sötsaker :D



Filmen vi tittade på

 


Nu ska jag ta och göra mina sysslor. Hörs sen PUSS & KRAM



OBS:
flytta klockan 1 timme bakåt, sommartiden är över.


Läs detta om du vill undvika virus på din dator!!!!!


Läs & vidarebefordra!!  Viktigt!

Förmedla till alla dina kontakter snarast!! Var uppmärksam under de närmaste dagarna: Öppna inte några budskap med en bilaga med titeln 'Vykort från HALLMARK' oberoende vem som har skickat det till dig!Det är ett virus som öppnar en vykorts-bild, som 'bränner' hela C-hårddisken i din dator! Detta virus kommer att tas emot av någon som har din e-postadress i sin kontaktlista. Det är  anledningen till att du måste meddela alla dina kontakter! Det är bättre att få detta budskap 25 gånger, än att ta emot viruset och öppna det!!  

Om du får ett mail kallat POSTCARD, trots att det skickas till dig
från en vän; öppna det inte!! Stäng av datorn omedelbart!!!  

Detta är det värsta virus som aviserats av CNN. Det har varit indelade efter Microsoft som det mest destruktiva viruset någonsin!! Detta virus upptäcktes av McAfee nyligen, och det finns ingen reparation ännu för denna typ av virus! Detta virus förstör hårddisken, där vital information hålls!!!  

Meddela alla dina vänner.
KOM IHÅG: Om du skickar till dem, kommer du att gynna alla!  

Mer bekvämare

Hej på er. Nu har jag hittat bågar till mina glasögon som jag tycker om och har så väl valt. Igår så var jag och killen i Väla (köpcenter) och när vi kom hem så tittade vi på en ny film med Ashton Kutcher. Den var bra fast lite väl mycket sexscener och mycket visande.  Men annars var den bra.


Mmm vad händer idag, det får vi vänta och se :D 


Köpte jätte söta hörlurar igår, love pink


Killen köpte liten choklad ”ask” till mig. Den är för sött för att öppna



Köpte jeans leggings idag.
Älskar mer jeans leggings än vanliga jeans. Bekvämare.



Hörs PUSS & KRAM


kommer strax

God morgon på er. Ska iväg en snabbis in till stan och titta runt, sen ska jag gå och undersöka min syn. Så vi hörs när jag kommer hem. PUSS & KRAM


Är du....



Hur poserar du?

Ibland när kameran kommer fram så kan det automatiskt hända att man göra sin standard pose. Detta kanske beror på att man vet typ hur man kommer se ut på bilden. Med pose kan det vara kanske att man gör något med ansiktet, händerna, benen m.m.


Om man tittar noga så kan man se att kändisarna har även sin standard pose.

Här kommer några poser som kändisarna kör med

 "Den halvöppna munnen" - Carolina Gynning



"Titta över axeln" - Megan Fox


"Korsa benen" - Paris Hilton


"En hand i nacken" - Posh


"Peace!" - Miley Cyrus


"Jag fotas bara från vänster, tack" - Dita Von Teese


"Puta med läpparna" - Victoria Silvstedt


"Den överlägsna minen" - Angelina Jolie


"Händerna i sidan" - Mariah Carey



Bilderna är hämtade från msn

Medina har blivit stamkund hos ICA Kvantum

Medina har blivit stamkund hos Ica Kvantum. Där finns det även vänthall. Så det blir att jag handlar små saker ofta inne i Kvantum medan jag vänta på tåget, som t.ex. redbull risifrutti och såna saker.


Såg bara roligt ut när jag gick in på min internetbank och såg denna lista.


Ordning och reda ska det vara hos Medina

Hej på er. Hoppas att er onsdag har varit bra.
Var i Malmö idag och hade föräldragruppen. Det blev lera ”lek”. Alla skulle göra ett fint minne som dem hade från hemlandet av leran.

Jag känner mig jätte trött. Kom hem 20:00 idag, ussh. Det blir i stort sätt att gå lägga sig snart. Onsdagar och torsdagar är jobbiga.


Ordning och reda ska det vara hos Medina.
Måste hålla reda på allt jag behöver göra, så att jag inte glömmer något. Jag tycker det är viktigt att ha en sån lista bara för att inte glömma bort något, speciellt om man har mycket att hålla reda på.



Nu tänkte jag ta det lugnt framför tv :D Hörs sen PUSS & KRAM


Hittat ett par snygga glasögon

Hej på er. Hoppas att ni har haft en bra dag. Min dag har varit bra. Jag ska fixa nya glasögon/bågar till mig. Idag blev det tittande runt på olika bågar. Jag hittade ett par jag fastnade för. Satt snyggt på mig. Såg ut lite som en stygg/sexig lärarinna :P. Längtar tills jag får dem.


Såg även ett bar snygga DG glasögonbågar, snygga vill ha dem men dem kostade typ
2000 kr :S


Någon mer än jag som har/använder glasögon(för synen)?



Medina börjar med Facebook

Nu har Medina också börjat med Facebook. Var tvungen och se vad som är så speciellt med facebook, att folk fastnar så mycket för det. Det pratas om Facebook typ överallt  Fast samtidigt som der verkar se lätt yt så tycker jag samtidigt att det verkar lite komplicerat så väl. Men som tur så har jag vänner som kan allt om facebook, så dem får hjälpa mig :P.




Jag och min kille skriver till varandra på Facebook, hahah där också. Vi träffas nästan varje dag, sms och ringer varandra och nu så skriver vi till varandra på Facebook oxå. Vi är små kära töntar :P som ej kan få nog av varandra :PPP. Älskar dig baby


Planer inför idag:

Hej på er. Idag så har jag jobb men eftersom jag har fått ”kontors uppgift” så kan jag göra det hemma, så länge jag har all material så är det okej om jag göra det hemma. Nice eller hur?


Planer inför idag:
1. Göra arbetsuppgifterna
2. följa med killen till sjukhuset s
3. Audi video, ska köpa nya hörlurar
4. Dra förbi synoptik och se om jag hittar några nya och snygga bågar till mina glasögon
5. Sen ska vi kanske till Väla(köpcenter) ska köpa en polotröja/tunika i Bikbok :D


Så nu har ni en kort förklaring vad jag ska göra idag :D. Men nr 1 är att göra klart mina arbetsuppgifter  så nu får jag återgå till det.


Ibland får man inte hela info

Nu sitter jag här på jobbet och väntar på att familjerna ska komma. Så trött jag är, gick upp tidigt idag. Något som var tråkigt, är att jag åkte i onödan till Malmö. Vi skulle ha ett möte i Malmö men det visade sig att dem, för det första hade ändrat tiden till 13:00 (innan var det 10:00) och för det andra dem ändrade dag, nu är den på torsdag :@. Detta fick jag reda på idag när jag hade kommit fram till Malmö. Men jaja inte så mycket jag kan göra åt det nu.


Köpt en sån strumpa som man har till mobilen. Visst är den gullig?


Hör sen PUSS & KRAM


Miss Plastic 2009

Förra helgen avgjordes en av världens mest kontroversiella skönhetstävlingar, "Miss Plastic 2009", i Budapest.


Finalen hölls i Budapest, där 22-åriga Réka Urbá kammade hem titeln "Miss Plastic 2009". Hon tävlade mot 17 andra ungerska kvinnor som har utfört olika operationer, som bröstförstoringar, näsoperationer, ansiktslyft och fettsugningar. En tjej hade till och med skönhetsopererat tårna.


Kvinnor som plastikopererat
sig får i regel inte ställa upp i traditionella skönhetstävlingar. Därför har de fått en egen tävling: "Miss Plastic". Syftet med tävlingen var att visa att man inte behöver se onaturlig ut bara för att man har opererat sig.


Tjejerna var tvungna
att visa att dem var opererade. Behandling av typen Botox och kollagen injektioner räknades inte

Jag tycker att det låter som en otroligt löjlig tävling. Vem kommer ens på en sådan tävlingar. Visst det tråkigt att dem inte kan delta i dem traditionella skönhetstävlingar, ”men operera dig inte då, om du nu vill ställa upp på en såndan tävling”. Jag kan känna lite att denna tävling ger fel signaler när det kommer till att operera sig. Tycker att det är löjligt att göra en tävling för tjejer som har opererat sig. Detta är min åsikt


Vinnaren blev Reka Urbas och hennes pris blev en lägenhet i Budapest


Miss plastic tävlingen 2009



Vad tycker ni om denna tävlingen?


Vad annars ska man göra

Hej på er. Sitter här i mina mjukisar och tittar på Shrek. Det är söndag vad annars ska man göra. Igår så blev det att jag stannade hemma, första gången på väldigt länge. Planer kan ändras helt enkelt. Idag ska jag kanske färga mitt hår, få se.  Men jag berättar hur det blir med färgning senare.


Vill ha detta halsbandet :D.
Har ej sätt den i affärer, tydligen finns den bara på hemsidan, tror jag.




Hörs sen sötnosar PUSS & KRAM


Den nya trailern av New Moon.

När jag såg denna trailer första gången så stelnade jag och ögonen blev gigantiska hahah. När man tittar på den nya trailern så längtar man bara mer efter filmen.


Vem mer är twilight älskare?


Höstens färger

Nu kan man verkligen känna av hösten. Det är så otroligt kallt ute, man fryser från topp till tå. Man får slänga på sig allt mer kläder. Dem flesta har börjat med sina Evrest jackor, blir att jag också gör det snart. Nu när man vaknar på morgonen så är det mörkt ut, vilket så klart känns bara jobbigare att ta sig upp.

 
Det finns 2 saker som är positivt med hösten, höstmodet och alla dem fina färgerna på löven.


Så otroligt fina/vackra färger


En riktig tjejdag

Hej på er. Igår hade jag en riktigt underbar dag. Jag, Salam och Senija tog en tågresa till Kristianstad. Vi har aldrig varit där. Det blev en spontan grej att åka upp dit och titta runt. Vi var nästan som turister, vi gick mest omkring för att se vad vi hittar, och så klart, det var centrum vi sökte efter.


Det finns många olika affärer i Kristianstad. Det som var jobbigt, var att alla affärer var utspreda. Så det blev mycket gående.


Vi hade så jävla skoj, dummade oss och skrattade typ heltiden. Vart än vi var hördes vi mest :P. Har saknat att umgås med dem. Älskar er tjejer :D, tack för en jätte rolig dag.


Resan börjar :D


Jag och Salam


Senija


Blev shopping och så klart mat och fika. Mat ingå alltid när vi träffas.
Det första vi diskuterar ”vad ska äta”.

Det blev kinabuffé




Hahaha, blev inte lite mat.



Jag tog inte lite mat direkt


Salam och Senja, Sötnosar


Mumsade i oss ”efterrätt”.


Så här såg det ut efter att vi var klara. Sammanlagt lämnade vi 11 tallrikar efter oss :PPP


Blev lite fotande här och var, när vi rörde oss sakta mot tågstationen





Kristianstad

 
Detta blev min shopping, inte så mycket


Detta var en riktig tjejdag. Shopping, fika och mat, perfekt dag

Jag avslutade fredagskvällen med hembeställd mat med killen, Esma och Samir.

Det var inte en liten pizza


Idag är det lördag och en lugn och solig höstdag

Hörs sen PUSS & KRAM


Movie time

Hej på er. Är hemma hos min älskling nu, blir film snart. Tänkta bara snabbt komma in och säga hej. Hade en riktigt bra dag idag, men skriver mer om det sen.


Hörs sen PUSS & KRAM


....


God morgon och God natt

Hej på er. Mitt första inlägg idag blir tyvärr inlägget där jag säger god natt. Var hemma 19:30 idag :S. Jag och min bror tittade på film hemma hos min kille (direkt efter att jag hade kommit hem :S). Men det var skoj :D


Imorgon ska jag iväg med 2 kompisar till Kristianstad, blev en spontan grej :P. Så imorgon måste jag upp 8 och dusch eftersom vi ska ta tåget 10:22. Men blir det kommer det att bli :P


dagens lunch idag på jobbet.


Det har blivit för mycket redbull känner jag, mmm har jag blivit beroende eller???


Nu ska jag ta och sova, måste upp tidigt imorgon.

 

Sov gott PUSS & KRAM


Aktivitetsgång

Hej på er. Lång dag idag, som vanligt. Började 11:00 och kom hem 20:40, så jag känner mig slut. Jag mobilbloggade på morgonen men märkte att det inte kom fram, fn vad irriterande.


Idag så hade vi aktivitetsgång, med en massa lekar/tävlingar, föräldrarna mot barnen, det blev även dans. Det var riktigt skoj. Känner att halsen svider, skrek och skrattade för mycket. Sen blev det mat, fika och tårta.


Idag på jobbet, blev det en massa lek/tävlingar och godsaker.


Detta var bara hälften av maten som vi åt



Ett barn fyllde år idag så mamman köpte denna goda och fina tårta



Kolla in min fina inpacknade present.

Det var en sparkassa i bollform, plus så fanns det ingen tejp så jag fick limma fast och så gick pappret sönder hela tiden. Så döm mig inte :P


Nu tänkte jag sova, har en lång dag imorgon också.
Har barngruppen imorgon, tema känslor


Sov Sött hörs imorgon.


Nallen säger god natt till er :D


Vilken blir det ikväll?

Nu sitter jag här i min dubbelsäng med täcket omkring mig, ensam :(. Fast det kan vara skönt också, jag rör mig mycket när jag sover, behöver space :P. Idag så tittade jag på Desperate Housewives med killen (avsnitt från USA). Detta avsnitt var väldigt roligt, skrattade nästan hela tiden. Imorgon så är jag i Malmö, med det kommer vara en rolig dag imorgon


Nu tänka jag läsa lite i VeckoRevyn. Mmm men vilken ska jag välja?

 

Har lästa lika mycket av båda numrera


SOV SÖTT


Lördag, söndag, måndag, tisdag

Det har blivit att jag inte har bloggat så mycket på sista tiden, men som sagt jag har både skol- och arbetsuppgift som måste göras. Sen slutar jag sent på mån, ons och tor, hemma runt 7 tiden. Känns som om jag förlorar en hel dag. Alla kan hitta på saker under dagen, men inte jag :(.Jag får inte pengar för det, jag praktiserrar, jätte skoj :S. Men som tur så slutar jag tidigt på tisdag och på fredag är jag ledig :D.


Här kommer en kort sammanfattning av lördagen, söndagen, måndagen och tisdagen


I LÖRDAGS
hade en mysig kväll med killen, tittade lite på tv och mumsade i oss smått och gott. Haha sötsaker är alltid med i bilden :P


Lördagens outfit. Min nya väska från Nina West


Köpte även ”lilla Rosa Bandet”.
Dem är jätte finna/söta detta året. Det står ”ska bara”, skrivet i bildskrift



I SÖNDAGS så tittade jag och killen på Harry Potter och halvblodsprinsen. Känns som om dem aldrig kommer fram till saken, slutet var dålig och en 7:a kommer,
hur många mer kommer det komma?



Söndagens mat, inte så glamourös men gott var det :P



I MÅNDAGS blev det en plugg dag :(, tråkigt.
Fick min medlemskort från ClubNilson. Hoppas att man får lite rabatt nu :P


I DAG så blev det lite shopping, alltid lika trevligt :P Jag köpte Dry Shampoo från Proffs. Har fått höra att den ska vara rätt så bra. Mitt hår blir fettigt redan 2 dagar efter att jag har tvättat den. Så det kommer bli intressant och se om den fungerar.


Köpte även hårsnodd. Många av mina har försvunnit typ 1 kvar av 8 st. Så det behövdes



Ha det bra så länge. PUSS & KRAM


I love shoes, I love H&M

Jag var inne på H&M hemsida igår och hittade 3 skit snygga skor. Jag älskar H&M’s skor, snygga och billiga. Fast okej dessa klackar är egentligen inte ”typiska” H&M skor, men dem är sjuk snygga i alla fall . VILL HA alla 3. Det kanske blir att jag köper en av dem, men vilka ska jag välja????





Vilka tycker ni är snyggast (vilka hade ni valt)?


Jag delar inte med mig allt om mitt liv

Hej på er. Idag så har jag inte skrivit eftersom det har hänt lite saker, vilket jag så klart inte kommer att skriv. Jag delar inte med mig allt om mitt liv på min blogg så klart. Alltför privata saker hålls borta från bloggen. En sak kan jag nämna och det är att min store bror var i sjukhuset, stukat benet. så nu sitter jag i vardagsrummet med honom och håller honom sällskap.


Det får bli mer bloggande för mig imorgon. Jag slutar från jobbet halv 8, drygt jag vet.


Hörs imorgon. Sov gott PUSS & KRAM


Samvetet, kan både vara negativ och positivt

God morgon på er. Igår så blev det dålig uppdatering igen, jag vet. Men som sagt jag har mycket att göra nu, speciellt med jobbet så väl skolarbete, sen så vill jag så klart vara med min älskling så mycket som möjligt.


Igår blev det Väla(köpcenter)
Igår så var jag och min älskling en stund förbi Väla. Blev lite shopping för mig. Alltid skoj att unna sig själv något då och då. Fast det blev mest små saker som jag behövde (ville ha). Men konstigt nog så blev jag inte så glad, som jag brukar bli när jag har shoppad. Det är denna jävla ”samvetet”, hatar den. På sista tiden har jag fått dåligt samvete när jag har köpt något till mig. Tycker att pengar går allt för snabbt känns det som.


Gårdagens outfit



Köpte en ny väska ”skolväska”



Köpte även lite klämmor




Sen köpte jag dessa snygga örhängen
  


Köpte även mina favorit strumpbyxor, dem är lite tjocka och lite glansiga av sig


Jag tittade även på två filmer igår. Ibland kan det vara bra att titta på gamla filmer, för då vet man redan att dem är bra, slipper man fastna med en tråkig film. Fast så klart nya filmer kan visa sig vara bra också. Bra att alltid titta på trailer först.


Vad tycker ni om skönhetsoperationer/ingrepp?

Jag känner att det ä upp till var och än vad dem vill göra med sin kropp. Det handlar att personen ska vara nöjd och trivas i sin kropp, det är viktigast.


Men sen finns det dem som kanske går lite över gränser och
ser till sist inte ut som sig själva, nästan skrämmande.


Blev kanske för mycket

Min torsdag
Hej på er. Nu sitter en väldigt trött Medina i sin säng. Haft en väldigt lång dag. Var typ på jobbet 10 och kom hem halv 8. När jag kom till L-A så hämtade killen upp mig och vi åkte hem till honom. Blev mat och mycket sötsaker. Min killes systers man fyllde år (Grattis Zugi). Men kan säga att jag mår lite dåligt av alla sötsaker :S.


Barngruppen
Idag så hade första gången barngruppen och det gick jätte bra. Kände verkligen att det är barn jag ska jobba med i framtiden. Jag har ju gått på Barn och Fritis programmet på gymnasiet så det är självklart att jag känner mig mer bekväm och avslappnad kring barn. Med barn menar jag  8 – 10 åringar.


Imorgon
så är jag ledig JIPPI, känner att jag behöver.
Ska kanske med killen till Center syd imorgon


Jag idag på morgonen



Äter nästan alltid risifrutti när jag kommer till jobbet. Älskar hallon smaken.


Min killes systers man fyllde år idag, så det blev mycket sötsaker idag.
Det blev två sorts tårtor


Kakor och bakelse blev det oxå




Sov sött nu PUSS & KRAM


Tisdag, onsdag och nutid


Hej på er.

Min tisdag
I tisdags var jag ledigt, vilket var skönt. Det blev att jag och killen träffades tidigare. Det blev en film dag/kväll. Det var länge sen vi tittade på 2 filmar på en och samma dag. Det blev The truman show, den äldre film, och så blev det den nya filmen The ugly truth. Båda var sjukt bra. The ugly truth skrattade jag typ hela tiden. Så det var en lugn och mysig tisdag.


Tisdagens outfit



Filmkväll. Båda var riktigt bra, så jag tipsar dem båda till er.



Blev så klart godsaker


Avslutade kvällen
med att läsa lite av det nya nr vecko revyn.


Onsdagens.
Idag var det lång dag, från 12 till halv 9 (kom hem då). Varje onsdag är jag i Malmö, föräldragruppen. Vi hade det jätte trevligt och mammorna är alltid lika positiva. Dem är så söta och gulliga av sig. Det var en mamma som tog med sig tårta, riktigt god var den.


Efter en lång dag är det bra att få i sig lite vitaminer ;)


Nu
hoppade nyligen ut från duschen och tittar nu på Kiss of the dragon på Tv6.


Vad föredrar du?


 Fråga 1




Fråga 2




Smal och tjock klack är från Dinsko
Högklack är ifrån scorett
liten klack är ifrån skopunkten


Ikväll så börjar Desperate Housewives

Nu börjar alla serier sakta komma igång igen. Klockan 21:00 ikväll kan vi se premiären av Desperate Housewives säsong 6. Så nu har man tisdags kvällen inplanerad. Men jag har redan sätt första och andra avsnittet av Desperate Housewives säsong 6. Kan säga att båda avsnitten är spännande och saker kommer redan hända i första avsnittet, som t.ex. en person kommer att bli mördad eller ;)? En ny familj har kommit till Wisteria Lane och bär med sig mörkahemligheter och vem är det Micke gifter sig med?





Min älskling överraskade mig med ett inlägg

Hej på er. Idag så är man ledig och även på fredag är jag ledig jippi :D. Blev överraskad idag när jag gick in på min blogg. Min pojkvän hade tydligen skrivit ett inlägg på min blogg igår inatt.

Han kommer skriva på min blogg då och då som gäst. Han kommer ta upp lite om film, spel och bil tips. Så nu kan killar ta del av min blogg och tycka att det finns något för dem också, men så klar tjejer är också intresserad av sånt.


Blev överraskad idag på morgonen med ett inlägg på min blogg
av min älskling som skrev det inatt





Min älskling


Gästbloggar!!!

Tjena alla bloggare där ute. Mitt namn är Ivan och ja är Medinas bättre halva ;) heheh...Jag kommer gästblogga lite då och då och skriva lite om allt möjligt..Filmer, spel, bilar..Om ni har några frågor så är det bara till att fråga på..Jag är en nattuggla så bli inte förvånade om vissa av mina inlägg kommer på natten...

Till alla TRUE BLOOD älskare, jag har precis läst att säsong 3 ska komma ut men inte föräns Juny 2010...Så jävla bull alltså...Aja vad ska man göra..Snacka igår med min syster som bor i USA och hon och hennes man har också fastnat för True blood..Syrran ville att jag och Medina skulle åka och hälsa på dom..Hade varit skit skoj plus att hon sa att vi kunde dra förbi platsen där dom filmade True blood..Sweeeet :)...Nä, klockan är snart 4 och jag vet inte vad jag ska skriva mer...De får räcka för mitt första inlägg...Ha de bra nu Cao

Till min söta flicka som ligger och sover nu...Love u baby girl....Volim te Cmok cmok


VAD FN HAR HÄNT NU????

Av någon konstig anledning så blev min blogg totalt fac.... up idag. Sist jag var inne på min blogg idag var klockan 3 och då var allting bra men helt plötsligt när jag går in på min blogg runt halv 8 tiden så var min blogg helt förstörd och det är inte för än nu jag upptäcker att den har börjat fungera igen. Så jävla irriterad jag blir på detta skitet. Varför ska det hela tiden krångla???????

Det som gör personen som mest irriterad är, att en blogg blir fac.... up utan att man ens har varit inne på sitt konto på hela dagen och man frågar sig: VAD FAN HAR HÄNT NU????

Sist jag var inne var igår och även då skrev jag mitt sista inlägg. Sen har jag försökt mobilblogga idag, 2 gånger men inte fan kom det fram, men 2/3 kr däremot försvann. Så jävla irriterande


Har du behov att samtal?


samtalsbyrån Hila


Vänder sig till enskilda och par samt ungdomar och familjer. Vi erbjuder professionella samtal med utomståendes syn på bl.a. livskriser, ensamhet och relationsproblem

 
Hur arbetar dem?
Vi arbetar med individuella psykoterapier, både med par och med familjer, samt med krissamtal.  Individuell psykoterapi är ett samtal som sker mellan behandlaren och den som söker hjälp. Syftet är att personen som söker hjälp ska få större självkännedom, må bättre och skapa bättre relationer med sin omgivning.


Adress: Drottninggatan 20 i Malmö (nära brandstationen)

Gå in på deras hemsida här


Vad ska man skriva

Hej på er. Nu har jag haft fullt med städning, så jag känner mig trött. Blir att jag hoppar in i duschen snart. Igår så tittade jag och killen på Gi joe, den var riktigt bra.  Så trött jag känner mig, få inte fram något, känns det som haha. Idag ska jag och killen kanske till Center syd, ska se om jag hittar något fint till mig själv :P.


Tittade på Gi joe med min älskling igår, den var riktigt bra.



PUSS & KRAM


Hiss eller diss, skor från Louis Vuitton


Vad tycker ni om skorna från Louis Vuitton?

 


Jag själv
tycker att dem är allt för överdrivna. Dem ska nog hålla sig till att designa väskor.


Älskar min nya mobil, den är bäst

Lillyz frågade mig om jag kanske kunde berätta kort om min nya mobil.


Jag kan börja med att säga jag ÄLSKAR min nya mobil, den är precis vad jag vill ha. Kameran är jätte bra, även videokameran är bra och sen så är designen jätte fin. Ofta när jag köper en ny mobil så blir jag mer glad att ha en ny mobil, men denna blev jag förälskad i hahaha :P.  Min kille har en nokia n95 som ska ha bäst videokameran i test, men när vi jämförde så var men lika bra.


Har märkt små saker på den,
typ att knapparna ljuser upp av sig själva när man är i mörkret. Knapp 1 blinkar rött när batteriet är lågt.


Älskar min nya mobil, den är bäst.


Har ni tittat på någon bra film under veckan?

Hej på er. Just nu sitter jag och tittar på Brother bear med min lille bror och äter risifrutti med hallon,  så himla gott. Sen har jag tvätt idag också :S. Igår så tittade jag och killen på G force, den var rätt så rolig. I söndags så tittade vi på Transformers 2, den var så himla BRA. Jag tror att jag satt nästan uppe på tv, flyttade fram mig hela tiden när något spännande hände :P. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, vädret är så jävla tråkigt ute :S. Igår så var det typ bara 5 grader ute, verkligen kallt.


Tittade på Transformers 2 i söndags, den var så jävla bra. Ville nästan klättra upp på teven.  



Igår så tittade jag på G force, den var rätt så rolig.



Tittar just nu på Brothers bear med min lille bror.



Har ni tittat på någon bra film under veckan?


Håll dig varm under hösten

Nu kan man verkligen känna av hösten. Det har blivit allt kallare ute. Man känner att vårjackan inte värmer längre när man står ute och väntar på bussen på morgonen. Snart är det dags att lägga undan alla sommar plagg och sommar skor och säga hej till höst/vinter plaggen. Men något som är viktigt är att hålla sig varm under dem här kyliga höst dagarna. Så jag såg mig omkring lite på Gina tricots hemsida för att se om jag hittar ”höst” plagg.


Här är några plagg som hade varit bra att ha nu under den kyliga hösten










Jag planerar att köpa
dem två sista och den för 199 kr, tycker att dem är riktigt snygga.


Vilken tycker ni mer om?


Inte så personlig idag

                   Hej på er. Idag har det inte varit direkt någon ”personlig” inlägg, vet ej varför.

Idag så var jag på jobbet från 10 till halv 5, direkt när jag kom till L-a så hämtade min kille upp mig och vi åkte hem till honom. Vi träffades inte igår så det blev mysande under täckte med te och kakor. Vi tittade även på So you think you can dance säsong 6, som redan föra veckan började igen. 
                                  Nu ligger jag bara i sängen och planerar att sova snart.


Säsong 6 har redan börjat.
Det är 3 avsnitt hittills som har släpps (amrikansk sändning). Jag kan säga att det finns så många bra, unika och skämmiga dansare i den nya säsongen.
Det var en kille som var så jävla rolig, ”dog” av skratt.
Undra när säsong 6 kommer börjar sändas på svensk tv!



Tycker ni om So you think you can dance?

Sov gott, hörs imorgon PUSS & KRAM


HISS elr DISS


Vad tycker ni om uggs?


Vilka är dina favorit FRUKTER??


Dem jag tycker mest om är:
Hallon (nr 1)
Banan
Jordgubbar
Vattenmelon
Persika.

 




Visst ser bilden färgglad ut :D


RSS 2.0