Hej då sol Hej regn

Hej ska ta och sova en stund känner mig så otroligt trött. Vårt fina väder försvann väldigt snabbt, börjar väl regna när som helst. Jaja vad kunde man förvänta sig av det svenska vädret :/.

För 3 timmar sen var det sol och nu ja ni ses :(.


Dagens

Hej på er fint väder vi har idag JIPPPI men det tråkiga är, att jag hörde regn imorgon NEEEEJ. Jag och min älskling ska snart ut en stund, blir nog ner till stranden och ta en glass :)

Tänkte slänga in dagens outfit det var länge sen ;)

Hade handduk på huvudet så ni får nöja er med kroppen bara hehe
 
Mina nya skor :D...Hahaha mina tår blev helt konstiga på denna bilden :P


Nä nu ska jag ta och äta något känner mig riktigt hungrig hörs mer sen

PUSS & KRAM

Justin Bieber och Selena Gomez

Japp nu kommer det stora beviset: Justin Bieber och Selena Gomez är ett par. Under deras lilla semester i Hawaii kan man se på många av bilderna att Justin och Selena inte kunde vara ifrån varandra en sek, många kyssar om och om igen. Anntingen är dem riktigt kära i varandra eller så måste det vara kärlek för första gången haha blev to mauch typ "JA vi fattar ni är tillsammans" eller vem vet kanske lite extra av allt framför kameran!!!

Justin Bieber och Selena Gomez som ett par: DISS eller HISS?



För min del blir det DISS

Klicka HÄR om du vill se fler bilder från Biebers och Selenas hångelsemester

Mobilbloggar: 88

Hejsan jag och min älskling glider lite i La city hehe ;). Har köpt mig en 88 min favorit :) Idag så har vi haft fint väder vilket var på tiden man blev ju trött på regn varje dag :/. Nu ska vi ta och köpa oss något gott att äta blir nog kebabrulle. Hörs lite senare ;)

88 min favorit :)


So you think you can dance season 8

Har glömt att skriva och berätta att So you think you can dance säsong 8 har kommit igång igen, 24 may släpptes första avsnittet i USA. Jag vet inte när första avsnittet av säsong 8 kommer att släppa i Sverige förhoppningsvis tar det inte allt för långt tid bara :/. Jag blev väldigt glad när jag såg att Mary Murfy är tillbaka, tycker väldigt mycket om henne ;). Denna säsongen kommer det inte vara som förra där dem blandade nya och gamla vilket jag tycker är bra.
 


Jumpsuit

Hejsan sitter och väntar på mitt kaffe ska brygga färdigt ;). Känner mig inte så jätte trött som jag har gjort typ under hela förra veckan, måste ha något med det fina vädret vi har idag att göra med. Tänkte slänga in ett inlägg på min lilla mini-shopping igår.

Två par snygga jeans för endast 519kr nice ;)



Fick 50kr av H&M så för dem pengarna köpte jag detta


Min första jumpsuit/byxdress ;)


Känns verkligen annorlunda när jag har på mig den haha :P


Mobilbloggar: Upp och hoppa, Nej tack

God morgon på er själv så ligger jag fortfarande i sängen mår inte så jätte bra, har ont i magen, ont i min hals och känner mig varm oxå :(. Vädret idag verkar vara fint men man undrar hur länge det kommer hålla i sig :/. Ska ta och gå upp snart men orkar egentligen inte hehe.

Detta är så jag just nu


Mobilbloggar: Monday back to work

Hejsan ska ta och sova nu klockan är så där mycket igen haha. Imorgon är det redan måndag, en dag jag vet att många älskar haha nooot. Tiden går verkligen allt för snabbt även om det inte känns så alltid, på onsdag är vi redan inne i juni månad typ vart försvann maj månad? det är nästan så att man blir lite rädd och känner att man inte hinner med något. Men nu får jag ta och sova innan jag går in för djup med mina tankar :p sov gott folket

Måndag imorgon en dag som många tycker om hehe ;)


Vem lämnar?

Hejsan Igår så åkte min killes syster och hennes man tillbaka till USA. Känns väldigt tomt här hemma nu, man blev van vid full house hehe. Men hon kommer på besök nästa år igen.
Har haft det jätte skoj med henne :)

Ikväll så är det BB live, då är alla nominerade igen förutom Martin. Under hela veckan så har vi inte tittat på ett enda avsnitt, får se om vi ens titta på live ikväll kanske bara i
slutet för att se vem som lämnar huset

Vem lämnar huset ikväll?


Mobilbloggar:Center Syd

Hejsan jag och min pojkväns syster har precis fikat på Center Syd. Köpte 2 par nya jeans, kände det var dags måste ha varit mer än ett halv år sen jag köpte ett par :). Vi ska snart köra hemåt, har ont i mina fötterna. Vi hörs mer sen när jag kommer hem puss och kram :)

Det var gott med morotstårta ;)


Budapesttårta

Hej på er har precis ätit budapesttårta och kaffe till det gott :). Vädert idag är så himla tråkigt man orkar inte göra något, känner mig trött och seg. Ska stoppa i mig jordgubbar med socker på nu, mycket sött idag haha fast inte konstigt man behöver socker när vädret är så dystert :/.

Så gott med budapesttårta :)

Bf04b forever

Hejsan ska snart iväg till min pojkvän, så tänkte slänga snabbt in ett inlägg ;). Idag när jag vaknade där vid kl 12:00 så mådde jag väldigt dåligt kände mig sjuk. Nu är det
bättre men har fortfarande ont i halsen :(.

Igår så hade jag så jävla skoj med mina tjejkompisar. Det är inte ofta vi alla 6 är samlade tillsammans. Blev otroligt mycket skratta, det är kanske därför jag har ont i halsen :P. Vi har alltid så mycket att prata om och när vi väl börjar går det inte att få tyst på oss hahah. 
Älskar er alla jätte mycket :D Bf04b forever

Vår lilla pannkakors fredagsmys. Med teamwork blev allt perfekt ;)


Mmmm gott med grädde och sylt :)


F's man gjorde rulltårta med chokladkräm till oss, snällt av han :)


Mobilbloggar: Hall Pass

Hejsan film nu för mig, min kille, hans syster och hennes man. Vi valde en komedi film denna gången. Hittills är filmen riktigt rolig, vi skrattar hela tiden riktigt bra film och vi har inte ens sett halva och älskar den redan :D. Måste tillbaka till filmen för rolig att missa något ;)


Mobilbloggar: Pannkakor

Hej på er. Jag och tjejerna håller just nu på att fixa pannkakor till oss ;). Rätt så skoj att se 6 tjejer i köket, alla vill hjälpas åt haha :p. Det var länge sen vi alla 6 var tillsammans. Snart är pannkakorna färdig, blir sylt och grädde till det :) mums. Hörs mer sen kram.


Handkräm i pump

Jag vet inte varför men på sista tiden så har mina händer blivit riktigt torra, typ hela tiden. Jag hatar när mina händer är torra, allting känns äckligt att röra vid. För en vecka sen så fick jag en väldigt praktisk sak av min pojkväns mamma nämligen handkräm i pump. Så mycket enklare när man behöver handkräm akut, det är bara att trycka ut mängden du vill ha och så är du klar hehe ;)

Handkräm i pump


Luktar riktigt gott oxå :)

it's raining men

hejsan. Fy vilket fult väder vi har idag, man blir ju helt trött och deprimerad vågar man hoppas på lite bättre väder idag eller? Tycker det är lite synd att min killes syster och hennes man aldrig fick uppleva värme och sol under dessa 2½ veckor dem har varit i Sverige. Imorgon åker dem tillbaka till USA, Texas(austin) där det är 38 grader nu, vill oxå ha sommar och sol :(. Nu ska jag fixa lite kaffe och sen blir det plugg

Regn regn och mera regn


Mike & Molly

Hej på er! Vi har precis sett filmen Unknown. Måste säga att filmen var väldig bra och spännande, tipsar ;). Nu så tittar vi på en ny komedi serie(gammal), Mike & Molly. Väldigt rolig, något man kan titta på när man har tid över eller inget att göra, endast 22min lång. Nu ska vi fortsätta med serien, lite skratt efter 00:00 är aldrig fel haha ;)

.

JLovesMac1

Tycker denna tjejen är riktigt rolig, hon delar även med sig bra smink/style tips :)



Helt okej för mig

Hej på er sitter och försöker plugga men det tar tid att komma igång haha :P, kaffe är på G. Vädert idag är inte det roligaste direkt, blåser sjukt mycket. Så att sitta hemma idag är helt okej för mig ;). Har inte så mycket att skriva just nu, min fantasi är borta :P

Jag igår :)

Jag saknar mina tjejer ♥

För första gången på väldigt länge går det 3 ½ vecka utan att jag och mina tjejkompisar träffas och hittar på något. Innan gick det aldrig en hel vecka utan att vi träffades iallafall 1 gång, så det känns lite konstigt nu när vi inte har träffats på ett bra tag. Har saknat dem alla så otroligt mycket. Ska bli skoj att hitta på något med dem alla imorgon(fredag)

Jag och mina fina flickor









Älskar er jätttttte mycket

Till: Anonym



När jag mobilbloggar med bild och text använder jag mig av min andra mobil Sony Ericsson c901. Om jag mobilbloggar med endast text då har jag använt mig av Iphone. Med Iphone kan man fortfarande inte ladda upp bilder eftersom det inte finns blogg.se app, men man kan skriva "text" inlägg. Om du läste hela mitt inlägg så vet du att jag skrev att man kan mobilblogga med Iphone men man kan inte ladda upp bilder till sitt inlägg.

Dessa två använder jag, när jag ska mobilblogga


Mobilbloggar: Wild Dragon

Hejsan folket..Är på väg hem från Väla köpcenter. Hittade ingenting vilket är bra i vilket fall som helst får inte slösa pengar ;). Ska hem till min pojkvän, blir pluggande för min del :/ man vill ju egentligen vara ute och inte behöva tänka på sånt :P

Man behöver en energy drink efter en
runda i Väla för att inte vara helt död när man kommer hem haha



Mobilbloggar: Tandläkaren

Hejsan just nu är min pojkvän hos tandläkaren, så jag sitter och väntar på att dem ska bli färdiga. Där vi 13:00 tiden ska jag till Helsingborg med min pojkväns syster, behöver fixa en saker i skolan sen blir det nog en runda in till centrum. Vi hörs lite senare.



Vad ska man göra?

Vädret idag har varit lite konstigt, gått upp och ner. Det verkar vara okej nu förutom att det blåser. Vill egentligen gå ut en stund men istället får man sitta och ha det tråkigt framför sina böcker :(. Blir nog film ikväll, lite osäker vilken film vi ska titta på eftersom min pojkväns syster och hennes man har typ sett alla filmer haha :P. Ska fortsätta med det tråkiga nu hörs mer sen :)



Ska ta och sova en stund

hej ligger i sängen och mår inte så bra, har sån jävla huvudvärk. Ska nog ta och sova en liten stund. Jag hoppas att jag känner mig bättre efter. Vi får höras lite senare :) kram på er

Mobilbloggar: Sov gott

Hejsan natt-människor! Tänkte slänga snabbt ett sov gott inlägg. klockan är egentligen allt för mycket, för att skriva ett inlägg nu haha :P men ibland måste man bara ;)..Imorgon ska man upp tidigt :/ orkar inte men måste haha :)


puss och kram

Blogg.se app

Nu när man har en Iphone så vill man kunna göra allt det man hade gjort framför sin dator. Det viktigaste för mig är att kunna blogga och använda Facebook. När det kommer till att blogga så går det att skriva inlägg men att ladda upp bilder går fortfarande inte, vilket är jätte tråkigt :(. Jag HOPPAS verkligen att blogg.se app kommer snart vilket dem egentligen lovade i mars...För jag vill kunna blogga med min Iphon :)

Kom igen blogg fixa blogg.se app till oss blogg älskare :D



Mobilbloggar: Glass

Hejsan folket! Just nu så är jag ute med min älskling vi tänkte ta en fika, man blir ju lite sugen på glass när det är soligt och varmt ute ;). Blir nog att vi hoppar över BB ikväll, tråkigt nu när Gurkan har lämnat huset. Jag hoppas verkligen att Simon vinner allt :)

Nu blir det glass :D


Big love :)

Hejsan folket...Sitter just nu och dricker kaffe behöver energi :/. Fint väder vi har idag, fast man blir lite trött i huvudet när vädret ska hålla på skifta hela jävla tiden men men vi får väl njuta av solen när den väl är fram eftersom man vet aldrig när den försvinner igen :P

 
Btw detta köpte jag igår

Big love :)



Mina nya shoes

Hej på er. Är helt slut efter en runda i center syd köpcenter med min pojkväns systrar och hans mamma. Blev att jag hittade ett par snygga sommar shoes och en söt jeanskjol, men orkar inte fota sakerna just nu är för trött men ni får en bild på skorna som fanns på deichmann skor hemsida.

Vad tycker ni?

Min lördag

Hejsa. så trött jag känner mig fast det hjälper ju inte direkt när vädret är så fult, kaffe behövs ;).

Igår var det en skoj lördag, blev att man gjort lite av allting. Först så var jag, min pojkvän och hans familj iväg och åt i en restaurang. När vi kom hem så blev det tårta och kaffe fast jag måste säga att vi alla tyckte tårtan var den äckligaste vi har ätit, den kommer man inte köpa längre haha. Innan vi fikade så spelade vi även lite Wii ;). Senare på kvällen stack jag, min pojkvän, hans syster och hennes man ner till stranden och fotades, blev en hel del skratt haha. Efter vårt lilla fotografering gick vi och köpte oss lite snacks. Där vid halv 10 tiden satte vi igång en film synd bara att filmen var konstig :/ men att göra narr av filmen gjorde allt roligare :P

Blev att man åt i en restaurang igår med familjen. Jag var lite tråkig och valde falafeltaldrik :P


Testade lite min nya kamera :). Har riktigt häftiga effekter som denna t.ex.


När vi kom hem så blev det att vi spelade lite Wii


Mitt tips köp aldrig moccatårta, fy fan vad äcklig den var



Min pojkväns syster och hennes man.
Han är amerikanare vilket gör det skoj för då får man träna på sin engelska
eftersom han inte kan svenska ;)


Jag och min älskling  


Jag och min pojkväns syster


utsiktsbilder är ett måste oxå..Denna bilden blev sjukt snygg


Idag så ska vi kanske till Center syd, en liten shoppingrunda ;)


Mobilbloggar: Planka

Hejsan. Just nu så sitter jag, min pojkvän och hans familj på en restaurang som serverar mat på planka. Fanns inget som lockade mig från menyn med planka så det blev att jag valde falafeltallrik istället, lite tråkigt men men :P


Vi lever alla fortfarande

Ja folket då var det 21 maj 2011, dagen då enligt en gammal gubbe skulle bli vår sista dag på jorden men ändå sitter jag här och skriver mitt inlägg haha :P. För att inte bli galen så ska man inte lyssna och tro på sånt. Detta är en gammal man som själv har nog en önskan att dö. Om jorden nu skulle gå under kvittar dag,år eller månad så skulle det vara på grund av oss, då vi har "fuckat" vår värld till max och inte pågrund av någon heligbok (kvittar vilken). Alla naturkatastrofer ser jag som hämnd för var vi har gjort mot vår kära planet. Men enligt gamlingen så ska en stor jordbävning inträffa i varje land kl 18:00 i USA och ca 03:00 i Sverige men om ingenting händer så tycker jag att någon ska söka upp honom och ge en riktigt snygg höger haha ;)



Mobilbloggar: Har ingen bra rubrik just nu

Hejsan! Så vad ska man skriva om, klockan är mycket och jag känner mig trött haha. Blev att man åt en stor familjepizza innan, kände mig äckligt mätt efteråt :/. Vi skulle egentligen titta på film men killarna fastnade framför sitt spelande, så film nu är för sent. Vi får se vad vi hittar på.
Hörs mer imorgo sov gott folket



Jippi min nya kamera har kommit :D

Idag så hämtade jag min nya kamera JIPPI, hatar att vänta på saker. Jag har testat ut lite redan men inte så mycket, batteriet dog. Blev chockad över storleken och vikten. En kamera som kommer vara lätt att ta med sig över allt. Fast jag tror min pojkväns kamera är nog lite bättre än min, bilderna blir lite snyggare på hans. Men jag måste testa ut mer innan jag säger för mycket ;)

Min nya kamera är här


Väger endast 110 g


Väldigt liten, kommer vara lätt att ta med över allt


Har dubbla skärmar. Att ta självporträtt kommer inte vara några problem längre ;)


Biofilmer

Under 2011 så har många bra filmer haft primär och fler kommer, om man ska se alla filmer kommer man bli fattig snabbt. Det finns två filmer som jag måste se på bio och det är Transformers 3 dark of the moon och Pirates of the caribbean 4 on stranger tides. Pirates kommer jag nog se slutet av månaden och Transformers får jag vänta till början av juli.

Dessa filmer är ett måste att se på bio





Igår så såg jag även nya official trailer till The hangover 2, verkar vara riktigt bra och rolig.
Man är ju lite sugen att se den på bio oxå haha ;)



Vilka filmer vill ni eller har sett på bio under 2011?

Barney Stinson

Hejsan folket. Jag och min pojkvän har precis sett färdigt filmen Drive Angry. Filmen var väl okej, fast ingen film jag vill sätta min kraft i att skriva om. Nu ska vi titta på säsongsavslutning av How i met your mother. Älskar den serien så sjukt mycket. Barney Stinson är min favorit han är bara för rolig och bäst. Vem tycker ni bäst om?



Sov gott folket hörs mer imorgon :)

Hjärtan

Hej på er folket. Fint väder vi har idag ;). Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, känner mig lite empty i huvudet haha :P. Så vad ska man göra kväll? Jag,min pojkvän, hans syster och hennes man ska kanske titta på en film, vilken film det blir vet jag inte haha :P. Nä nu ska jag tillbaka till folket känner mig inte så vidare social att sitta här framför datorn och blogga haha 

Idag så har jag slängt på mig mina strumpbyxor med små hjärtan :)



Kappahl 80:-

Greatest marriage proposal

Denna killen är verkligen grym, att planera in allt detta för att göra the perfect proposal till sin flickvän. Att han kunde tänka ut allt detta är otroligt och han gjorde det bra oxå. Killen måste verkligen älska sin tjej och ville verkligen att hon skulle säga JA. Att lägga ringen i ett champagneglas är mesigt om man jämför med detta haha.

Tänk om ens kille hade friat på detta sättet

I am så BORED

Hej på er. Känner mig uttråkad och rastlös till mix just nu. Känner mig verkligen inte motiverad till att göra något, allt känns tråkigt och tungt. Att dricka kaffe hjälpte verkligen inte och tänk er jag gjorde extra stark denna gången. Att plugga finns inte i min ordlista :P, blir bara trött att tänka på det. Vad fan ska man göra när man egentligen inte orkar göra något :/



Jag just nu

5 av 5

Igår så såg jag Fast Five/fast and furious 5...Shit vad jag blev förälskad i filmen direkt. Av alla Fast and furious filmer så är 1:an och 5:an bästtt. Innan filmen ens var slut så tänkte jag"måste se den igen på bio" haha. Det hände saker hela tiden, jag vågade inte ens blinka trodde att jag skulle missa något då haha. Fast five var/är verkligen verkligen bäst, Love it love it :)



5 av 5 får fast & Furious 5 av mig

Min nya kamera: Samsung PL120

Nu under 3 veckor så har jag letat efter en ny kamera och jag måste säga att det kändes som djungel att hitta en ny kamera, men det fanns en digitalkamera som jag fastnade snabbt för nämligen Samsung PL120 med dubbla skärmar. Igår kväll bestämde jag mig tillsist att beställa Samsung PL120. Ska bli riktigt skoj, att jag äntligen har en kamera som är bara min,
aldrig haft en egen kamera :)

Min nya kamera med dubbla skärmar
Kommer vara mycket lättare att ta en bra profilbild nu och en snygg bild tillsammans med en vän :)



En liten recension om Samsung PL120.


Titta på klippet vem vet ni kanske blir själva intresserade att köpa en Samsung PL120


Mobilbloggar: Pistachia nu sen bio

Pistachia nu med min pojkväns två systrar, efter fikat blir det bio för oss. Filmen vi ska se är Fast five Jippi längtar :D. kommer bli en skoj kväll :) hörs mer när jag kommer hem



(Bild från sist jag besökte pistachia)

Klicka inte vidare

Som några av er vet så kan det finnas gott om virus på Facebook och det är därför viktigt att inte klicka på allt. Just nu är det ett inlägg som sprider sig snabbt på FB. Det är inget virus direkt utan ett irriterande inlägg som kommer att automatisk skickas ut till dina vänners logg
på Facebook om du klickar vidare

Så här ser inlägget ut som sprider sig på Facebook: (finns även på engelska)

OJ! Jag kan inte fatta att jag har suttit vid Facebook i 56 timmar denna manad och det verkar som om 456 personer har tittat pa min profil. Anvand knappen nedan om du vill skanna din profil och visa mig hur popular DU ar.

Klicka INTE vidare för att göra detta testet. Det ger inget resultat, samma inlägg skickas automatisk till alla dina vänner FB



Se till så att detta inlägget som finns på Facebook inte sprider sig allt mer

Mobilbloggar: Sova sova

Ja då ska man ta och sova klockan är mycket, speciellt för mycket för att skriva ett inlägg nu haha :p. Imorgon, eller ja om några timmar ;), när jag går upp så blir det frukost och kaffe först, därefter ska man stor städa ett måste :/..nä nu så måste jag sova hörs mer imorgon sov gott folket



Vem åker ut ikväll?

BB live ikväll klockan 21:00. Alla förutom Martin är nominerade. Tycker det är mer spännade när alla är nominerade, fast det är klart större risk att ens favorit kan åka ut då. Simon och Gurkan är dem jag håller tummarna för att stanna kvar. Om Gurkan åker ut så blir det hej då BB för min del, kommer då bara titta på söndagas för att se om Simon är kvar. Innan kände jag mer: "ooo måste se BB", men nu spelar det inte så stor roll om jag missar ett avsnitt.

Vem vill ni ska lämna huset?
Jag: Madde




Vem är er favorit?
Min: Gurkan och Simon


Eurovision Song Contest 2011

Ja då var det Eurovision Song Contest 2011 igår. Jag vet inte vad jag ska säga om vinnar låten/landet Azerbajdzjan. Låten var väl okej, om det nu var en vinnar låt det vet jag inte. Eftersom jag är från Bosnien så är det klart att man vill att ens land ska vinna, men om Sverige hade vunnit så hade det varit skoj oxå då man bor här. Jag blev väldigt glad att Bosnien fick flest 12, 5st :D. För att vara ärlig så tycker jag att Eric Saades låt "popular" vad lite mesig. Min pojkväns systerson som är 7år gammal tycker om hans låt väldigt mycket, vad säger det :/. Däremot så tycker jag att Italien förtjänar VERKLIGEN inte att vara på 2:ra plats. Jag klarar fan med inte ens av att lyssna klart på hela låten. Fattar verkligen inte vad folk tänkte när dem röstade

Vinnar låten/landet...Jag tycker att killen sjöng bättre än tjejen
Tycker ni att det var en vinnar låt?



Mitt land



Ibörjan tyckte jag låten var konstig. Dino Merlin är en stor artist inom balkan länderna. Men ju mer jag lyssnar på låten desto mer blir jag förälskad.. Lyssnar på låten om och om igen :). Fast jag tycker att han skulle ha sjungit låten på bosniska.

I'm number four

Snart blir det lördagsmys för mig och min älskling. Vi ska äntligen titta på en film som jag har tjatat om i flera dagar nu, nämligen filmen I'm number four. Efter allt mitt tjat får vi hoppas att filmen är bra oxå haha annars kommer jag få en sur minn från min pojkvän :P



Har någon av er sett filmen I'm number four?


Mobilbloggar: snälla sluta

Pluggar just nu för fullt eller ja typ. Jag hör min hjärna skrika hela tiden: jag orkar inte mer, snälla sluta haha :p. Jag och min pojkvän ska snart iväg och handla lite mat,känner mig väldigt hungrig.
Nä nu får jag gå tillbaka till det tråkiga haha. Hörs mer sen :)
 

Fast & Furious 5

Hej på er. Trött som vanligt, snart kaffe :P. Har precis reserverat biobiljetter till mig och min pojkväns två systrar. På måndag så ska vi 3 iväg och se Fast and furious 5, längtar längtar. Vi kommer dra lite tidigare till Hbg eftersom vi ska först fika inne på pistachia, mitt favorit ställe för dem två blir det första gången, ska bli skoj att höra vad dem tycker om stället haha :)



Har någon av er sett filmen Fast & Furious 5?


The vampire diaries: As I lay dying

Snart så ska jag, min pojkvän och hans syster titta på sista avsnittet(As I lay dying) av the vampire diaries säsong 2, men först ska vi iväg och handla något gott att äta. Blir fredagsmys för oss 3 :). Jag känner mig lite nervös inför att titta på sista avsnittet av VD, jag är rädd för vad som kommer att hända i slutet. Kommer inte klara av att vänta ända till September ifall något sorligt händer. Vill inte avslöja varför eller för mycket eftersom i Sverige har serien inte kommit lika långt som i USA.
 


Zoegas skånerost

God morgon folket. Usch vad jag känner mig trött, vill tillbaka till sängen igen haha. Ska iväg med min pojkvän och hans syster till Hbg så jag måste hoppa in i duschen snart.

Jag har bestämt mig för att börja dricka kaffe igen, jag behöver något som gör mig lite piggare under dagen. Det var ett tag sen jag slutade. Nu dricker jag kanske en kopp i månaden, jag är inte vann vid smaken längre, inte så gott som jag tyckte innan haha.
Men jag måste undvika energidryck, inte bra för än.

Om jag ska dricka kaffe så ska det vara Zoegas skånerost


TRON:Legacy

Nu så har jag, min pojkvän och hans syster sett färdigt filmen TRON legacy. Jag tyckte filmen var helt okej, nice effekter och lite spännande oxå. Det jag tyckte var dåligt måste ha varit all snack om program och hur hans pappa skapade stället, fattade typ noll haha. Jag tyckte att dem förklarades det för snabbt. Men annars var den helt okej.



Nä snart får man nog ta och sova klockan är allt för mycket haha. Sov gott folket :)

mobilbloggar: Buffé

Idag så var jag iväg med min pojkväns syster och åt på buffé..Usch känner att jag åt allt för mycket, mår inte så jätte bra just nu plus så känner jag mig riktigt trött oxå..Ska kanske ta och sova en stund, känner att jag verkligen behöver det haha :)

 

Iphon 3GS

Hej på er. Igår så fick min pojkvän en helt ny Iphon 3G'S av sin syster som har kommit på besök från USA. Det kommer bli att vi båda två använder den. Min pojkvän är inte så förtjust i touch haha :P.

Innantyckte jag inte om Iphon. Det blev så uttjatat men Iphon i början. Barn och gamlingar gick omkring med Iphon även i tv-serier och filmer så såg man Iphon. Men men vad ska man göra, vi får väl smällt in med folket oxå haha :P

Svart på baksidan



____________________________________________________________
Nu halv 2-2 ska jag och min pojkväns syster iväg på buffé

Födelsedagsmiddag

Hejsan. I söndags så besökte familjen min storebror och hans flickvän i Malmö. Min storebror fyllde år, så det blev en födelsedagsmiddag. Hennes familj och min familj träffades även för första gången. Men så som dem betedde sig, hade man trott att dem har känt varandra länge haha. Det blev mycket skratta och god mat. Det var jätte skoj att vi alla kom så bra överens och hade det trevligt.

Min lillebror i bilen påväg till Malmö


Väldigt god mat blev det


Detta måste ha varit den godaste princesstårtan jag har ätid haha


Här har vi födelsedagsbarnet haha


(blev inte många bilder, hade ej min kamera med mig)


RSS 2.0