En dimman

En dimma i mitt öga,
Det är tårarna som kommer.
En tår rinner sakta nerför min kind,
Varför kommer den nu?
Varför föddes denna tår i mitt öga?
För att sakta rinna och sen ramla ner från min haka?
Tåren rinner,
Rinner sakta.
Känner den salta smaken i min mun,
Den ligger på mina läppar nu,
Så salt och våt,
Stänger mina läppar igen. 


Står fortfarande i en dimma,
Tårarna föds på nytt om och om igen i mitt öga,
För att sedan rinna nerför min kind,
Stanna,
Stanna på mina läppar och sedan fortsätta nerför hakan.
Den salta våta tåren faller ner i mina slutna händer,
Slutna händer mot mitt ansikte,
Vill inte se nått,
Vill inte se omvärlden.

Våta händer,
Salta tårar,

Jag står kvar i dimman.

Varför är det alltid jag,
Jag som står ensam i dimman,
I dimman med kinderna fulla av tårar,
Tårar små, våta och salta?


Känns lite tomt nu

Igår så var det middag och presenter fast inte till mig hihi jag fick mina presenter dagen innan julafton. Men julmaten var mums. Efter maten så satt vi bara skojade och hade kul hela familjen. Runt 20.00 tiden så stack jag och killen till min bror och hans tjejs nya lägenhet, väldigt mysig och perfekt lägenhet för 2.  Efter besöket så började jag och killen prata lite om hur vi vill att vår lägenhet ska se ut. Vi satt rätt så länge hos min bror och bara snackade om allt möjligt, dem hade redan fixat till väldigt mycket i lägenheten även om det vara igår dem flyttade in alla sakerna till den nya lägenheten. Jag kom hem runt 12 tiden och la mig direkt, var väldigt trött plus så hade jag kraftig huvudvärk hela dagen, var oerhört jobbigt. Jag vaknade upp runt halv 6 tiden på morgonen av att jag kände mig ensam, man är van vid att det finns människor i lägenheten, jag vande mig vid att min bror och hans tjej befann sig i lägenheten. Av någon anledning så kändes det som om allt det som fanns bakom min dörr var borta och allt jag har är det som finns i mitt rum, kändes väldigt ensamt. Men som tur så var min älskling upp så jag ringde upp honom och mådde snabbt där efter bra och kunde somna om igen. Men när jag vaknade upp igen runt 12 tiden så kände jag mig ej så bra, kände mig irriterad och seg, sov nog för mycket.  Tittar för tillfallet på Shrek 2, på skiva orkar inte riktigt vänta till kl:20.00. Ska hem till killen lite senare i kväll och titta på film, mysa och äta gott. Finns ej så mycket att göra när allt är stängd. Men just nu ska jag läsa en bok och dricka te.


Peace, Love, Respect


I love youI love you with every part

Through thick and thin

Through the worst to the best

Forever I'm here for you

Forever I'll stay for you,

No matter the situation

Or the frustration

I love you


Är hat verkligen lättare?


Varför känner man ofta att hat känns lättare än att älska. Vi hör oss själva säga ofta "gud vad jag hatar denna person, hon irriterar mig, hatar hennes beteende". När det kommer till att älska har det blivit en form att rädsla, varje gång man säger "jag älskar dig" till den som står bredvid en, blir man rädd och börjar fundera om man kommer stå ensam vid dörren, "kommer han komma tillbaka, varför älskar han mig inte som jag älskar honom". Genom att ge en del av sina känslor känner man sig trygg och känner att vad en som väntar i framtiden kommer man kunna övervinna. Genom hat kan man styra smärtan i hjärtat " lämna mig, ge mig en anledning att hata dig, få mig att glömma snabbt". Men kärlek och hat är en likhet i varan, när hat tar över så känner man en varm känsla i kroppen då personen passerar förbi, men när man ser den personen man älskar i ögonen så känner man hur värmen tar mer och mer över ens kropp. Men vad är egentligen lättare, finns det en grens hur mycket man kan hata och hur mycket kan man egentligen älska en person. Men vad man tror är att hat är en del av oss det finns inom oss, det är inget som man kan vända rycken mot. Även hur mycket man försöker att inte tänka på det så känner man hur värmen sprider sig från hjärtat och ut i resten av kroppen. Att känna att man älskar någon ger en pirrande känsla i hela kroppen från tårna och uppåt, känslan av hur man bara vill krama personen nära man ser den. Precis som hat så kan man inte strunta i sina känslor man kan inte syra vem man inte ska älska och vem man ska älska, det är en känsla som inte kan tvingas fram. Man kan säga att hat och älska ger en balans i människans vardag, att hata allt och alla är inte bra för ens stjäl och kropp men att älska allt och alla är omöjligt. Men det finna med att älska någon är att man får samma känsla tillbaka.

Dem ger mig känslan att hata men du ger mig styrkan att älska


Jag önskar er en härlig
Presenter och lite blandat

Shit det var länge sen ju, känns som om jag inte varit här på flera veckor. Okej jag har varit inne och bara ändrat min blogg lite i lördags samtidigt som jag tittade på Harry Potter, det finns lite chockande bilder på skådisen som spelar Harry, när jag såg dem trodde jag nästan att det inta var han, Harry har växt upp ooo. Igår var det ej rolig dag inte i alla fall på morgonen, jag hade tenta och gissa vad ett poäng ifrån godkänt AAAAAA så störigt. När man får ett poäng ifrån är det jobbigare än om man hade fått 4 poäng från G. Och det värsta är att omtentan är den 2 jan alltså kom igen en bättra dag kunde dem ändå ha valt, idioter.  
Efter tentan åkte jag och killen för att handla lite presenter till hans systers son och jag till min lille bror, min söta lille bror. Han fick sina presenter idag, ju jag vet men jag kommer inte hinna träffa honom den 24.
Något irriterande hände torsdagen förra veckan. Jag skulle sälja min mobil till den tjej/kvinna men eftersom jag skulle vara snäll så tänkte jag att jag tar mig till Lund så hon slipper hon komma till L-a, eftersom hon verkade snäll i tel. Men på vägen dit så fastnade jag och killen i bilkö, en olycka hade inträffat. Så jag skrev det till henne, där efter så ringde hon och sa till mig "Jag har brottom och så skynda dig bara". Alltså vilken idiotisk hur fan ska jag kunna skynda mig när vi är fast i kön, ska jag hoppa ut från bilen och springa till Lund eller. Efter 25min kom vi äntligen lås och vet du vad hon skriver då "jag sticker, jag är inte intresserad" efter att jag skrev till henne att jag är framme, men vad fan dra åt helvete då. Åkte ända till lund och blev plågade i den kön och för vad. Men skit samma jag och gubben hade det mysigt i NovaLund, satt och fikade tog lite bilder på varandra, åt mat och sen promenerade vi och tittade på kläder.
Sen har jag bara pluggat, pluggat jätte mycket. Att läsa samma sak om och om och om igen jätte skoj.
I dag så var jag & killen i Center Syd, fick mina julklappar. Alltså det kvitta hur gammal man är, men när man få presenter finns det inte en enda person som inte blir glad. Han köpte denna jacka till mig och så fick jag två tidningar " Vecko Revyn" min favorit tidning plus att i denna så fick man en present "ögonskugga" och "Chic" en bra tidning om man ska handla kläder, står det lite vart man kan hitta ex klänningar för billigt pris. I LOVE presenter Jippi, det bästa. Plus så fick jag en present av min brors tjejs föräldrar en Kuvarväska, hur vista dem att det är en av sakerna som jag har letat efter, all dem i affärerna är gigantiska nu för tiden nästan lika bra att använda dem vanliga väskor. Imorgon ska jag äta julmiddag hos min killes syster, så mysigt det är med jul, älskar denna helg.

Min nya jacka

Han ville inte bli fotad,men det avgör inte han haha
(fikar i Novalund)


Min lille bror när han var 1år


Love and Hate

I hate the way you tell me you love me, when your with her.
I hate when you tell me you miss me.
I hate the way you make me think of you just when I was getting over you, but you had to call and tell me you still love me.
I don't wanna wait.
I don't wanna be played.
I want to be over you.You give me more and more pain I just wanna scream I hate you for doing this to me.
I hate how I still love you.
I am that kind of girl that loves you but hates you. My heart wants to hate you, not Love you anymore.
It hurts way to much.
Låtar jag hörde idag på radio som jag var tvungen att lägga inI whis i was a punk rocker


Strong in my pain with his fingers


You still the one
 

Please forgive me


Without you 


I don't wanna miss a thing

Min outfit idag

När jag var i Gina trico för någon dag sen, så hade hon modellen för Gina trico en sådan outfit, så jag härmade henne, köpet allt det hon hade på sig på den bilden, tycker att det är en nice kombination. Jag tror att efter killen har besökt doc så blir det nog fika i Väla.Kraftigt jordskalv i Skåne

Gud när det inträffade viste jag inte hur jag skulle reagera. Innan det hände så vaknade jag till och skulle bara vända mig om och helt plötsligt hör jag en kraftig smäll mot vägen och det att skakade. Jag fattade först inte vad det var, trodde att jag inbillade mig, gud vad bra fantasi jag har tänkte jag att jag känner av det lilla minsta. Mitt hjärta började slå så snabbat att det tog ett tag innan den sakta började slå i jämn takt. Men jag somnade snabbt där efter igen, eftersom jag viste ej vad det var. Därför satt jag igång data direkt när jag vaknade och skulle läsa nyheterna och se om det verkligen hände eller om jag inbillade mig. Har aldrig varit med om en jordskalv. Alltså man vet ju att vår planet sakta men säkert håller på att gå under. Jag hoppas bara att Sverige inte blir som USA  en rolig sak däremot, när min kille klippte sig igår så sa han frisören "Sverige är inte som alla andra länder, kolla bara i andra länder vad som händer många hemlösa finns det och kolla bara vad som händer i USA med hemska väder". Konstigt att det hände dagen efter att han sa det. Vem vet det kanske inte blir tryggt i Sverige snart också och då jämför jag med USA och allt som händer där.

Jag är fortfarande chockad, jag kan inte gripa det. Hur hela lägenheten skakade från höger till vänster, hur jag kände skakande under min säng. Det kändes jätte hemskt.

Plus att det var oväsen.

När det inträffade så hörde jag en av grannarna öppna dörren och var tydligen på väg ut, men sprang snabbt tillbaka in igen. Gud vad hemskt det måsta vara för dem som var ute, på väg till skolan, jobbet eller bara gående.


Skalvet mätte mellan 4,5 och 5 på Richterskalan vilket är mycket för svenska förhållanden. Det orsakade vibrationer i byggnader och det finns risk för sprickbildningar i fasaderna.


Bästa köp 2008

Det händer ofta att man köper en massa saker man egentligen inte behöver. Men sen finns det köp man absolut inte ångrar sig. och dessa är mina köp som jag ej ångrat, de köp jag har handlat 2008 år som jag är mest nöjd med.


Produkter och Parfymer


Dove - Tycker att den är väldigt bra. Luktar gott och huden känns rätt så skön efter åt, använder ofta efter duschen.

Rexona - Är helt nice, hjälper mig. Den känns inta för krämig eller för vattnig och jag tycker den håller. Det stämmer med reklamen, är redo och gå plus att den luktar gott.

Versace - Har viljat ha denna parfymen väldigt länge, nu har jag den äntligen. Den har ej stark lukt men många känner av den när dem kommer nära, håller i länge också. Man känner sig fräs när man har på sig den. Är både bra under vardagen och ute kvällar.

Fantasy - Jag tycker om den här parfymen, har använt den ett tag nu. En perfekt parfym till skolan, fått höra ett par gånger "vad är det för parfym du har", när jag har haft på mig den i skolan.

Amor Amor - Luktar så hot, en perfekt parfym när man ska ut en fredag eller lördag. Den luktar nästan sexi, eftersom den har en starkare lukt så passar den nog lite mer ute kvällar än en vanligt dag ex i skolan.

Nivea Visage Young: Wash Off - Denna tycker jag om, den är mild mot ansiktet, tar bort sminket väl och torkar ej ut ansiktet så mycket.

Bronzing Powder från H&M - Är så bra, den kanske ser mörk ut när man öppnar den men det blir det inte när man väl lägger på, jag använder den som rouge, har testat alla sorts rouge men fastnade vid denna.

Hårmoss - Är bäst, den håller plus så känns håret helt naturligt som om man ej har lagt något. När jag använder den så blir mitt hår väldigt lockigt.


Jacka, Skor och Väska


Min Everest jacka - Gud vad jag tycker om den, vad fan tänkte jag på med min kappa förra vintern. Plus när jag fryser så spänner jag ryggen vilket gjorde att jag fick väldigt ont i ryggen och var tvungen att ta på mig lite tjockare kläder. Men inte med denna, så skön den är. I lördags när jag tog på mig min kappa för att jag ville se lite stiligt ut så kändes det som om jag tog på mig en extra tröja, eftersom jag har haft Everest jackan i 2 hela veckor, stor skillnad.

Snoopy - Har ej haft tofflor innan, vilket jag ångrar så klart speciellt under de kalla tiderna. Dem ligger vid min säng varje morgon, det är det första jag tar på mig på morgon.

Svarta pumps - Dem kan man ej gå fel med, passar till allt.

Väska - När man började använda dem små väskor med band, bästa modet. Så skönt det är ibland att slippa ha något i handen, eller hängande på axeln som hela tiden glider av eller behöva tänka på att inte lägga väskan allt för långt ifrån, ifall någon skulle ta den eller kanske glömma den.

Stövlar - jag är så nöjd när jag bestämde mig för att köpa stövlar helt utan klack. Mina stövlar från förra året är typ 7cm, klacken är lite tjockare. Men blev jobbigt att behöva gå med dem varje dag till skolan eller när man skulle stor shoppa. Älskar mina stövlar utan klack.


Elektronik


DvD - Äntligen kan jag ligga i min säng och titta på filmer, innan fick jag titta via min brors bärbara data, vilket var jobbigt så klart.

Bärbara data - Ooo min data, vad hade jag gjort utan den. Köpte den för ca 2 månader sen och jag känner att jag ej hade kunnat vara utan den nu. Man sätter igång den direkt när man vaknar, dem dagarna man är ledigt så klart annars blir det efter skolan.

Mp3 - jag vet ej vad jag hade gjort utan den nu när jag åker mycket tåg. Det är som en lugnande innan jag kommer fram till skolan, eller allmänt. Man lyssnar på sin musik och slipper höra en massa annat ljud.

Mobil - varje gång man köper en ny mobil så tycker man direkt att det är bästa köp, speciellt om det är en mobil man tycker om.

Hårfön - jag har haft en hårfön jätte länge, den började nästan inte ens fungera. Så då blev det dags att köpa en ny, en bra skulle det vara så klart. Jag tycker att denna är riktigt schyst, tårkar snabbt håret och så finns det den lilla kam saken man kan använda, den fungerar bra plattar till håret, inte direkt som en plattång men fungerar lika bra, bättre för håret nog.


Peace, Love, Respect

Sov gott


Min outfit idag

Nu har jag äntligen köpt en lång skjorta. Köpte den i gina trico för 199kr, rätt så bra pris. Får be om ursäkt för röran där bak, hade precis kommit hem från skolan när jag tog bilden.14 december 2003

För exakt 5 år sen, 14 december 2003 blev det du och jag. Att vi inte har tröttnat på varandra ;). Det har gått upp och ner för oss precis som i alla andras förhållande kan göra, ingens förhållande är perfekt men det är nog det som gör att förhållande håller, varje gång man bråkar lär man känna den andra även bättre. Man lär sig något nytt om sin partner för varje dag som går. Ens hjärta bestämmer vem man ska älska, det är det ända människan inte kan styra över.

Eftersom det var 5 år vi firade så blev det 2 dagars firande. I lördags kläde vi upp oss, stiliga och eleganta, skjorta och allt som ingår. Vi åt kina mat, som är så otroligt gott. I dag, dagen vi firar bestämde vi oss för att mysa och vara så nära varandra som möjligt. Vi tittade på 2 filmer, beställde mat och bara låg i sängen och kramades.

Filmerna vi såg var först Max Payne, som var helt okej. Fast trailern på youtub så verkade den vara bättra. Jag blev i alla fall lite förvirrade med vissa saker. Fast action saknades ej i alla fall, många nice scener fanns det. Så om man tycker om action så kommer man tycka om filmen. Fanns även många kändisar som man känner igen från serier eller andra filmer. Från 1 till 5 så ger jag den 3 ½ i betyg.

Den andra filmen var Madagaska 2, den var väldigt rolig, precis som 1. Jag älskar den lilla lemurs, och han som kallar sig kungen, pingvinerna, hon gamla tanten, alla helt enkelt, så roliga dem är. Blev mycket skrattande

Ju jag vet inte direkt romantiska filmer, men man behöver inte alltid romantiska filmer för att romantiken ska sväva i luften.
Och nu sitter jag hemma och tänker på att jag måsta sova eftersom jag ska upp tidigt, jobbigt. Vi ska ha föreläsning och sen på torsdag blir det tenta, jippi det var så länge sen ju, jävla skit. Men den jag ska ha 22/12 är viktigare för mig.

Okej tänkte lägga mig nu så att jag får i alla fall lite sömn.Peace, Love, Respect

Sov gott


Happy Birthday SaraIz dana u dan cekam

Ne znam što se događa?Ne znam što ću?
Sve je postalo drukčije!Sve se promijenilo!
Da li ti više ne pružam dovoljno? Da li su tvoji osjećaji postali ti strani?
Ne podnosim više tvoju hladnoću!Ne podnosim više svoj nemir!
Iz dana u dan čekam, čekam da ti sjećanje počne navirati! Da se sjetiš sretnih dana!
Dana kada smo uživali šetajući,smijući se.kada smo uživali jedno u drugome,dok nas osjećaji ne bi odveli tako daleko da smo se gubili u valovima ljubavi!
Iako mi govoriš da me voliš,osjećam da tvoja ljubav blijedi,a to me boli!
Ništa.ništa drugo mi ne preostaje nego da se svom dušom i tijelom predam tebi! Da ti dokažem da si ti moj život,moje sve. Da ti pokažem koliko mi znači tvoj crni pogled koji prodire u dubinu mojeg srca,tvoj nježni dodir koji u mom tijelu budi svaki osjećaj. Želim ti pokazati koliko me samo tvoje prisutstvo čini najsretnijom na svijetu!
Zbog svega toga.zbog tebe,ljubavi.vratit ću izbljedjeli sjaj!


Jippi

Så vad har hänt?.Igår var lussevakan, men gjorde ej något speciellt bara för det. I skolan kändes dagen såååå lång, kan inte fatta att även om jag var i skolan 5 timmar så kändes det som 10 timmar istället.
Efter skolan stack jag hem till killen, tog kopp kaffe. Egentligen skulle det bara bli koppkaffe men blev istället att vi var med varandra hela dagen och kvällen. Jag gick inte ens hem och lämnade skolväskan ihih, tur att jag hade nice kläder redan i skolan och fixad hår, att jag kunde sticka ut en fredag kväll utan att se "vanlig kläd ut".
Mycket folk var det. Men det är en sak jag ej förstår, det fanns många tjejer som hade såna riktigt höga platåskor, men det var ej så många av dem som kunde gå i dem, såg ut som galopperande hästar och det var en tjej som såg ut som om hon räknade hur många meter det är från banken till Tivoli, så stora steg hon tog.
Det var en sak jag såg som såg väldigt roligt ut och onormalt ut, jag såg en polishusvang med gulliga gardiner. Jag undrar vad dem använder den till egentligen, tror knappt att den är snabb. När jag skulle precis ta en bild så blev det grönt, men jag har en bild men man ser ej så bra. Sen hände det ej så mycket, vi träffade ett par som firade 2 år och ½ år, hängde ett tag med dem.
När jag kom hem runt 1 så såg jag brevet, brevet från läraren om tenta resultatet, gud mitt hjärta klappade som in i. Min pojkvän sa jag skulle vänta med att öppna brevet och göra det imorgon istället, men ingen chans att jag hade kunnat hålla mig, den hade ätit mig levande.
Så när jag öppnade så höll jag för ögonen ett tag, när jag tog bort handen och där såg jag att jag hade klarat mig, blev så glad. Nu behöver jag bara 6 poäng från moment 1, men jag slipper i alla fall sitta i skolan och släpa alla dem böckerna fram och tillbaka. Ni som går i lund eller Hbg socionomprogramment förstår vad jag menar.


Nu tänkte jag äta lite och sen börja plugga, fan kaffet är slut, behöver kaffe eller redbull, som levar ut kropp och sinne :p.


Vill du ha en shejbab....

Nu sitter jag här ihop rullad i mitt täcke, som en kebabrulle (som en shejbab "hhiih ingen aning hur man stavar det"). Så kallt det är alltså, stackars mina tår. För någon dag sen vaknade jag upp mitt under natten av att jag frösihjäl, kändes som om jag låg ute fan, ibland tror jag nästan att elementet stängs av en stund på natten, vilka jävlar dem är om det verkligen är så. Jag kom hem för en stund sen, var i Malmö med killen där vi träffade ett annat par (våra kompisar). Vi var nere i källaren (en marknad) där man kan handlar billigt, ex smink, hårprodukter m.m. och allt är märke (Loreal, Nivea och så vidare), men även en massa andra saker, ex kläder & så. köpte bara en mascara, behövde ej något annat, har redan allt, kläder hade jag aldrig handlat där. Har använt telescopic sen den kom ut och ingen annan, så jag tänkte byta lite och köpte "voluminous carbon", men jag var nära att köpa den nya mascara som man kan se på tv med Eva Longoria, men blev ej så.

Våra vänner bor i Rosengård. När dem berättade lite vilka saker som har hänt just i det området dem bor, blev jag lite chockad, alltså shit L-A är perfekt jämfört med det området. Allt det dem berättar har jag i alla fall ej varit med eller hört att det har hänt i mitt område. Och så åt vi shejbab så klart


Jag kom och tänka på en sak, i balnd kan det gå flera veckor innan något händer, man gör ingen speciellt nu för tiden. Känns som om alla andra har något att skriva på sin blogg varje dag fan. Jag brukar ofta drömma om äventyr, typ Indiana Jones äventyr. Enligt min kompis så menar hon att jag saknar eller vill ha men äventyr i livet, vem vet kanske är så. Fast samtidigt man kan tänka sig så här också, jag kanske är med om något hyfsat speciellt under dagen men jag kanske behöver att något riktigt stort ska hända för att jag ska bli uppmärksam, ex se Orlando Bloom promenerande på gatan hihhi. Och när vi pratar om att vara med om något speciellt då pratar vi om positiva saker så klart.


.


Peace, Love, Respect

Sov gott


America's Got Talent - Quick Change


Jag tittade precis på America got talent finalen på tv4. Jag tycker om denna uppträdande, man blir helt enkelt chockad. Hur gör dem det? lästa på youtub där någon skrev att hon har kläderna under. Men hur fan förklarar man det bytet i slutet då? Så titta och bli imponerad
 

Bajram Serif Mubarek Olsun

Vill bara gratta er till en glad Bajram


Peace, Love, Respect

Sov gott


Who Let the Dogs Out

För dig som tycker om hundar och att skratta


Skola en Lördag, Vaa


Det var länge sen, inte haft riktigt tid pluggat rätt så mycket.

Japp då har jag kommit hem från skolan, Eeeexakt skolan. Shit alltså kändes onormalt att gå upp så tidigt och ta sig till skolan en lördag. Plus att jag egentligen är van vid att oftast stanna hemma på lördagar fram till senare under kvällen, då brukar jag ofta gå ut med killen. Men nej inte idag. Jag försökte hela tiden intala mig själv att det är måndag idag, det hjälpte lite men sen blev det lite knasigt, till sist trodde jag att det var måndag vilket gjorde mig förvirrad, kommer nog förvirra mig med det hela dagen. När jag kom fram till Landskronas vänthall (kvantum) så upptäckte jag att det stod Koppargården 14:41, "-Va vadå 41 den ska komma 32, aaa juste lördag fack". Jag vet att jag klagade innan på skinnjackor att folk fortfarande använder trotts att det är december, men något jag såg idag som chockade mig var att jag såg en tjej som hade ballerinaskor, alltså där går gränsen. Jag tycker om ballerinaskor men inte i december och speciellt inte när det spöregnar ute. Okej nu sitter jag hemma, vågar inte riktigt tänka hur tentan gick, orkar inte tänka är nog mer rätt. Känner mig bara trött på den, att bära alla dem tunga sakerna fram och tillbaka fram och tillbaka, så himla jobbigt. Fan är så irriterad på min pappa han slängde mina två veckorevyn tidningar utan att jag ens har hunnit riktigt titta igenom dem, han trodde att det var sådana vanliga tidningar från brevlådan eftersom dem låg i vardagsrummet, AAAAAA så störrrrigt, precis vad jag behövde idag, perfekt undrar om något mer kommer hända som kommer irritera mig.


I torsdags när jag var på väg till skolan för att göra den första delen av tentan, så vet jag ej varför men jag vaknade upp och kände mig bara ledsen. Väl på tåget så lyssnade jag på denna låten

Och började bara känna mig mer ledsen och fick smått tårar, fick en sån känsla att jag var helt ensam och att om något hade hänt mig så som olycka så hade jag ej haft någon att få tag i, ingen jag kan vända mig till. Känns jätte jobbig när man får sån känsla.

Sen hände ej så mycket den dagen, bara pluggade samma sak i fredag gick ej ut ens den dagen, skoj eller hur, så jobbig allt detta. Känns även så jobbig när det känns som om alla är på en, som om alla förväntar sig saker av en, nästan som om man slits åt alla håll, eller när folk säger något till en men går ett annat håll, gör helt annorlunda. Jag vill hinna med så mycket som möjligt och göra vad alla andra gör men känns som om man ej hinner men något, önskar att jag kunde känna mig lite mer fri.


I won't trust myself with you


I don't know who to trust, no surprise
Everyone feels so far away from me
Heavy thoughts sift through dust and the lies

  

Trying not to break
But i'm so tired of this deceit
Every time I try to make myself
Get back up on my feet
All I ever think about is this
All the tiring time between
And how
Trying to put my trust in you
Just takes so much out of me

  

I take everything from the inside
And throw it all away
'Cause I swear
For the last time
I won't trust myself with you

  

Tension is building inside
Everyone feels so far away from me
Heavy thoughts forcing their way
Out of me


'Cause I swear
For the last time
I won't trust myself with you


Charlie bit my fingerIgår och Idag

Okej nu sitter jag här framför data, igår satt jag inte ens igång data eftersom jag behövde plugga och ville inte bli distraherad av något. Och jag vet själv om data hade varit igång så hade jag säker satt mig framför den och tänkt "bara en stund".


Shit jag tittar på Oprah nu som handlar om barn som har otroliga talanger, dem visade en liten pojke som är 3 år gammal som spelar trummor han var jätte duktigt, så sött, man såg inte ens honom bakom trummorna ihihih. Och en lite flicka som kan hitta olika länder på kartan och är bara 2 och ½ år gammal, nawww så sött hon är, shit jag hade aldrig hittat dem länder som Oprah sa till henne att hon skulle peka på.  Okej tänkte bara skriva det.


 

I alla fall igår få se mmm, det är en sak jag inte förstår varför folk bara inte kan släppa taget av skinnjackor fan kom igen det är december folket, för gud skull. Lägg undan och ta fram den igen när våren närmar sig. Efter skolan skulle jag följa med min kompis till ungdomsmottagningen hon skulle ta ut sin p-stav, jag varnade henne att jag inte kommer bli så värst mycket till stöd, jag klarar inte direkt av att se någon skära i någon annan eller sprutor. Ja då stod jag där vid hennes sida vände hela kroppen mot väggen och framför mig satt en tavla på olika former av kondomer man kan använda, så jag fick titta på dem i 15 min, det fanns en kondom som såg ut som en facking granat bomb längst där upp, strange . I alla fall så där stod jag och kände mig lite instängd även om jag ej såg något så hörde jag dem prata med varan om vad som händer och hörde ljudet av när han skärde i armen "tror jag". Jag började känna mig varmare och varmare i hela kroppen, började jag lilla mående plus det kändes som om jag skulle svimma, så jag var tvungen att gå ifrån. Såg mer ut som om jag låg i sägen än min kompis, hon fan till och med tittade på hela processen,, oooo gud fan när jag tänker på det får jag ont i min arm. Japp sen när jag kom hem där vid 18.00 tiden så började jag direkt plugg, stolt över mig. Kom hem runt 11 tiden idag och började även idag direkt plugga, så duktigt jag är ihihih. Okej ska iväg nu till killen han ska köra mig till Hbg, ska sälja en mobil sen ska vi in till Väla och fika sen blir det hem så att Medina kan plugga igen. Har en jobbig tenta imorgon tråkigt. Och hörs en kanske.


Peace, Love, Respect


If I Could Turn Back Time

Såg denna videon idag på Oprah Winfrey show och blev sugen att lägga ut den.


Julskyltningen i HbgSå vad har vi gjort då?

Igår var jag på julskyltningen i Hbg, jag killen och ett annat par. jag tycker om är när julpyntningen, så mysigt när alla ljus kommer upp över allt. Annars var det tråkigt, inget speciellt bara en massa fulla människor från 15-  till 50 åringar. Det var en äldre man jag tror att han var runt 40 år, ställde sig mitt på vägen framför en bild och ville typ inte flytta sig. Personen i bilden var inget bättre han gjorde inget åt saken, kunde åtminstone tuttat eller något. Om han hade varit i LA så hade han fått problem. Det var mycket folk i alla fall. Fan vad folk är otroliga nu för tiden ingen tittar sig för, bara går och bryr sig inte vem dem går in i. det var en lång kille som   knäade ett litet barn så att barnet ramlade ner och killen bara fortsatte. Alltså vad är det med människorna nu för tiden, vi skiter i alla omkring oss, vem som skadar sig eller vem vi skadar. Vi blir bara mer och mer kalla av oss. Fast okej jag puttade till en kille eftersom han trodde att han ägde gatan, började gå baklänges utan att titta sig för "vem fan bestämmer sig för att gå baklänges när man vet att det är mycket folk omkring".  Jag vägrade att flytta mig helt enkelt, jag höll mig på samma streck, visst jag fick en blick men som om jag brydde mig, fack u tänkte jag.
När jag och min kompis var inne i gina trico så såg vi en kvinna som var runt 55, och det var en sån kvinna som man märker att hon är rädd för att bli gammal. Hon hade värsta blekta håret, stövlar upp till knäna, kort kjol, skit mycket smink som man lätt hade kunnat märka från 20 meters avstånd och så märkte man att hon har andvänt botox ett par gånger, såg lite stelt ut. 


Idag gjorde jag ej något speciellt, rätt så lugn dag ingen skola i alla fall, nice. Fan har en orolig känsla i magen hela tiden kan ej sluta tänka på alla mina tentor som väntar på mig. Men jag har bestämt mig för en sak, att jag ska satsa all energi på tentan från termin 2 eftersom om jag ej klara av den så blir det paus för mig och får vänta med att börja termin 4. Jag får helt enkelt sätta dem andra 2 tentorna åt sidan och göra dem en annan gång. J

Idag när jag skulle iväg för att handla mat så såg jag ett äldre par som jag har sätt 2-3 gånger. Dem hoppar alltid av där vid stationen, han går alltid ut före än henne sen hjälper han henne att gå av bussen när hon väl är ute så tar hon hans hand och dem promenerar mot Netto, det kallar jag för kärlek, att den finns kvar kvittar åldern eller hur länge man har varit med varandra.  Sånt verkar försvinna mellan oss yngre efter några år i förhållande, vi yngre får nästan använda oss av ett schema för att skriva upp när man ska kyssas, pussas, kramas, hålla hand och så vidare. Man undrar lite varför det är så. Man ska ge så mycket kärlek man kan till nära och kära, man kommer annars ångra sig då den dagen man förlorar den personen.
Peace, Love, Respect

Sov gott


RSS 2.0