Kladdkaksdagen

Jag och killen har bestämt oss att söndagar ska vara kladdkaksdagen. Vet ej vart idén kom ifrån, lite löjligt men varför inte. Det är så gott med kladdkaka. Så detta blir vår första kladdkaksdag. Kanske längre fram så blir det en annan söt bakelsdag ;)

Kladdkaksdagen börjar


Kocken Medina

(Jag står lite konstigt haha, alltid :P)


Nu så ska vi mumsa i oss kladdkaka :)


Filmen vi ska titta på


Hörs mer imorgon ;)

sov sött

PUSS & KRAM


Jaså, så du var en big Elvis fan

Igår när jag rensa lite bland min killes skivor, han har typ 150/200 st med både musik och filmer. Så hittade jag 3 Elvis album, gamla såg dem ut också :P. tydligen tyckte han om Elvis när han var ett barn precis som hans pappa.


Hittade dem här 3 Elvis album när jag rensade lite bland pojkvännens skivor

 

Tycker att denna låten är bra ;)



Vem är eller har varit en Elvis fan?


Sommarskor

Nu är sommarskor i siktet för min del och jag vet att jag definitivt ska köpa ett till bar gladiator skor, ett måste. Denna gång blir det nog svarta, har redan ett par bruna.

Ska kanske beställa hem dessa 2 par skor från H&M


Kina mat och våfflor

Hej sötnosar. Jag och min älskling har precis ätit kina mat. Han valde stekt ris med kyckling och räkor och jag valde stekta nudlar med kyckling. Känner mig otroligt mätt nu. Just nu så äter vi våfflor med grädde och sylt och tittar på Miss Congeniality 2.


Vi har precis ätit kina mat. Nu så är jag mätt och belåten


Just nu så äter vi våfflor med grädde och sylt, mums gott


Filmen vi tittar på


Nu ska jag tillbaka till min älskling. Hörs sen eller imorgon PUSS & KRAM


Tjejkväll igen ;)

Hejsan sötnosar. Igår så var det en tjejkväll ;). Vi var hemma hos Tanja och senare på kvällen ca 22:00 stack vi till Mcdonalds och stoppade i oss lite onyttig mat :P. Det var jag, Salam, Senja, Fatma och Tanja så klart ;). Min kille var hemma hos sin kompis Samir. Blev att jag kom hem till honom innan han. Så min fredag avslutades med mysande framför tven med min älskling.


Jag väntar på att Senja ska skicka bilder från igår så jag kan lägga ut dem


____________________________________________________________________

Nu måste jag verkligen svara på era kommentarer, inte gjort det på dem 4 sista inläggen,
fy på mig.


Jeansjackor

Jeanjackor är ofta populära på sommaren, så väl under våren. Jeansjackor är något som man kan kombinera med många andra plagg och få fram en snygg outfit.


Tänkte lägga upp hur du på olika sätt kan kombinera din jeansjacka till att få en snygg outfit
Bilderna är från H&M




Vilken outfit tycker ni är snyggast


Älskar Avatar

Hemma från bio nu. Var med Lejla och såg Avatar, OMG så jävla bra den är. Jag rös i hela kroppen när jag tittade på den, när det kom visa spännande scener. Jag satt där och tänkt ”jag måste se den i 3D också”. Så många bra effekter det fanns. Det var även en vacker handling i filmen, Na'vis närhet till naturen och allt levande.


Jag är verkligen sugen att se den igen, fast i 3D. Tycket den var jätte bra.

_______________________________________________________________________
Skulle dit med Belma men en sak kom upp så hon kunde inte följa med mig. Som tur så hade inte min kompis Lejla heller sätt den, så det blev hon och jag.


Bio idag

Hej på er. Blogg.se har krånglat idag på morgonen, beror nog på ändringar dem har gjort inne i ens bloggverktyg. Så det har varit svårt att svara på era kommentarer :S. Men det verkar vara lite bättre nu, hoppas att det håller.


Idag så är det bio med Belma, Avatar. Längtar som bara den. Kommer bli riktigt skoj.


Min outfit idag
Tröjan & jeansleggings som jag köpte när jag var på väla med Senja & Salam


Face- and hair look


Planer för idag
kl.15.00 – Träffa Belma vid hemmakväll, köpa lösgodis och mini chips påsar
kl. 16.15 – Ta tåget till Hbg
kl. 17.00 - 17.20 – Hämta ut biljetterna, handla popcorn m.m.
kl.17.45 – Filmen börjar, JIPPPPI



Vi hörs när jag kommer hem

PUSS & KRAM


Festis vs Mer


Vilken tycker ni bäst om, Festis eller Mer?




För min del är det nog Festis


Faller och faller

Hejsan. Hemma från skolan, skönt. Hade handledningsträff. Hjälpte mig lite att först mitt jävla arbetet. Denna termin tar död på mig.


Snön bara faller och faller här i Landskrona. Det är helt otroligt hur mycket snö som har lagt sig på så kort tid, började i natt.


Så här vit är det utanför mitt fönster, plus det snöar fortfarande.


Avatar nu på Torsdag

Hej på er sötnosar. Nu så har jag äntligen hittat någon som inte har sätt Avatar, haha :P. Alla jag känner har antingen sätt den redan eller har inte tycket om sådana filmer. Jag och min kompis Belma ska se den nu på torsdag, längtar som bara den. Det var länge sen jag var på bio, plus att jag har hört bra saker om filmen ;). Kommer bli jätte skoj och sen är det alltid roligt att hitta på något med en kompis.

Ska på bio med Belma




Ni som har sätt Avatar, vad tyckte ni om filmen?


Min babe är tillbaka

Idag så fick jag ett sms att "min mobil är tillbaka från service och att jag nu kan hämta den". Kan säga att jag slängde på mig kläderna och gick till Audio video för att hämta min mobiltelefon. Jag tror alla blev trötta på mitt tjat, hur mycket jag saknar min mobil. Men nu så är vi återförenade med varandra igen.


Fått tillbaka min mobil från lagningen


Jag har saknat dig också :P


The Vampire Diaries primär på tv6


Den 11 februari kl:20.00
har The Vampire Diaries primär på tv6.


The Vampire Diaries är en romantisk vampyr serie, påminner mig lite om Twilight, men samtidigt är den väldigt spännande och det händer så mycket i serien att man tillsist inte kan sluta titta på den. Om man går in på Imdb så förklarar dem serien som drama, skräck och romantik.


Eftersom jag och min kille följa dem amerikanska sändningar, så har vi kommit en bit. Vi ska se avsnitt 12 nu på torsdag.


I början
så tycket både jag och min kille att serien var lite seg, det tog ett tag innan saker började hända. Men så småningom blev den bara bättre och bättre, och blev allt mer spännande. Nu längtar man tills nästan avsnitt ska komma. Jag klistrar nästan fast mig på teven när vi tittar på ett avsnitt.



Lång version trailer 


Jag tipsar
The Vampire Diaries starkt till er. Jag tror den kommer bli lika omtyckt, så som True blood blev.


Pyssla-om-dig-kväll

Jag har precis haft en pyssla-om-dig-kväll. Känner mig så fräsch nu, nästan som en ny människa. Jag och killen ska snart krypa under täcket och titta på filmen Good luck Chuck, länge sen man säg den, och till det blir det så klart Chips med dip.


Hade en pyssla-om-dig-kväll


Detta är vad jag använde

Duschade




Rakade benen


Använde ansiktsmask


Smörjde benen med coconut body butter

_______________________________________________________________________

Nu så blir det söndagsmys med killen
Blir filmen Good luck Chuck och så blir det att vi stoppar i oss Chips med dip också :P


Besök av Niklas, Tuba och lilla Yasmine

God morgon på er. Solen tittar just nu i :D, man blir snabbt på bättre humör. Jag sov skönt i natt, äntligen :)


Igår så var Niklas, Tuba och deras söta dotter Yasmine på besök hemma hos oss. Det var jätte skoj. Jag och Tuba satt och pratade om allt möjligt. Deras dotter är så sött och så lekfull.


Efter att dem hade gått hem så tittade jag och killen på en film, A cinderella story, och avslutade kvällen med 3 avsnitt av How i met your mother


Niklas och Tubas söta, söta, söta dotter Yasmine


Idag så blir det läsande :(, måste


Nya Hissar, Dissar och Tipsar

Hade lite tråkigt idag, så jag bestämde mig för att göra ny design till Hissa, Dissa och Tipsa. En lite mer rolig design.






En riktigt rolig tjejkväll igår

Hej på er. Igår så hade jag en jätte rolig tjejkväll med mina underbara tjejkompisar. Vi var 6 st. Vi var och fikade på Maddes. Jag tror att vi var dem ända som hördes på fikastället och blev även mycket fotande. Man såg blixt hela tiden omkring vårt bord. Jag tror vi tog runt 20 bilder :P. Vi planerar att hitta på något på måndag igen. Selime var på besök från Ljungby. Det var typ 1 år sen vi träffades.


Här kommer några bilder


Leonida, Selime, Tanja och Salam


Senja och Selime, sötnosar


Vi var inte förbereda på den här bilden. Därför står vi som vi gör hahha



Tack för en jätte rolig kväll tjejer


Ladies night

Hej sötnosar. Fortfarande förkyld. Sitter och slänger i mig halstabletter nu. Var hemma halv 12 idag, skönt. Idag så händer det lite saker, ska förbi killen där vid typ 4 tiden, ha en mysig stund tillsammans och sen vid halv 7 tiden så blir det en tjejkväll med mina tjejkompisar. Vi ska gå ut och fika. Alltid skoj att hitta på saker med sina vänner.

Nu ska jag krypa tillbaka under täcket igen och klaga på hur sjuk jag är :P. Hörs lite senare

PUSS & KRAM


Gott med proViva

Hejsan. Fortfarande förkyld, ingen förändring där :( och det gör inte saken bättre att jag måste upp 6:20 imorgon. Börjar 8 och slutar 11, så det är nice. Något positivt med att vara förkyld, för min del, är att jag blir bortskämd av min kille, ompysslad. Fick en lång och skön massage av honom från topp till tå. Nu ska jag dricka färdigt min proviva och sen lägga mig och sova


Dricker just nu proviva blåbär, mums gott


Hörs imorgon när jag kommer hem

Sov gott

Puss & KRAM


1 ½ år sen jag var förkyld

Hej på er. Medina har blivit förkyld. Har ont i halsen när jag äter, sväljer och pratar. Allt är min storebrors fel, en vandrande virus har han varit dem 4 sista dagarna. Det var typ 1 ½ år sen jag var sist förkyld.


Var förbi skopunkten idag och köpte mig ett par nya stövlar, utan klack. Gillar dem. Fast behöver bara tänja ut dem lite, lite trångt där framme.


Har blivit sjuk, tack vare min bror. Så fick handla lite tabletter mot smärtan i halsen


Tycker om Neutrogena produkterna.


Mina nya stövlar
 


Nu tänkte jag läsa lite så vi hörs lite senare. PUSS & KRAM


Hiss eller Diss

När jag var inne på Halens för 2 dagar sen för att se om jag hittar ett par snygga stövlar, så kom jag förbi dessa klackar. Dem är väldigt annorlunda och inte fina enligt mig. Om det inte hade varit för dem blommorna eller vad det är, så hade dem varit mycket snyggare.


Hiss eller Diss


Halens 399:-

Jag Dissar dem


Couples retreat

Jag och killen såg en jätte roligt film igår, Couples Retreat.  En perfekt film för par att titta på tillsammans. Jag tror att många par kommer att känna igen sig i några av dessa 4 par. När dem nämnde något i filmen som jag tycket passade in på min kille så sa jag till honom ”vem låter det som” hahahaha. Den var jätte roligt och hade en fin handling, om man nu kan säga så. Den går in i min filmsamling så klart.




Ny stövlar på G


Ska nog beställa hem dem här stövlarna

Jag vet att vintern är typ snart slut, men så som det ser ut så kommer man fortfarande ha stövlar ett tag till så det är fortfarande inte ”onödigt” att köpa ett par stövlar nu :P plus så har snön kommit tillbaka


Måndag, idag, nyheter

Hej söttnosar. Sorry för en dålig uppdatering, varit upptagen. Här kommer en kort sammanfattning vad jag gjorde i måndag och vad jag hittill har gjort idag


Måndag
I måndags så var jag med Salam och Senja på Väla och shoppade, vi var där i ca 4 timmar, aaaaj mina fötter säger jag bara. Efter så åt vi på pizza. Man blir hungriga efter shopping runda. Vi hade jätte skoj, älskar att hitta på saker med dem.


Tack så mycket tjejer för en jätte trevlig och rolig dag, love ya

Tisdag(idag)
Första skolstarten av termin 6. Vi började 8 och slutade 11. Fick gå upp kl: 6 idag, verkligen inte mänskligt. Var sjukt trött typ hela dagen, fast min älskade redbull räddade mig. Vi blev bombade idag med en massa uppgifter som vi måste göra. Hej då fritid säger jag bara 

Lämnat in min mobil, min älskade mobil. I miss you already :(.



Nyheter
Min kompis Belma har skaffat blogg :P


Jipppppi äntligen klar med den

Hej på er. Nej blev ingen uppdatering, satte all kraft i allt göra klart mitt arbete och jag den blev även iväg skickad. Jipppppi äntligen kan jag stycka över termin 5. Nu på tisdag så börjar termin 6, som i stort sätt handar om att vi ska skriva en vetenskaplig artikel, låter jätte skoj, not.


Nu så har jag skaffat Sims 2 till mig

 


Skrev ett inlägg där jag frågade er vilken sims ni tycket mest om
, dem flesta tog 2:an och eftersom jag inte har spelat den innan så blev jag nyfiken


How i met your mother

Jag och killen har bestämt oss att vi ska se alla säsonger av How i met your mother, 5 säsonger. Det kommer ta långt tid innan vi har sätt alla. Jag har redan sätt många, men har även missat många avsnitt av dem olika säsongerna. Min kille har bara sätt kanske 3 avsnitt.


Jag älskar den serien. Kommer bli skoj att se alla avsnitt/säsonger. Från början till slut.



Tycker ni om serien How i met your mother?


Hiss eller Diss?





Bild: Msn.se


Övningskörde igår med killen

God morgon. Solen tittar fram just nu, så man blir direkt på bättre humör.


Igår så övningskörde jag med min kille ute i borstahuset, ett bra tag. Tycker om att övningsköra med min älskling. Om jag göra småfel så förklarar han fint till mig vad jag ska tänka på. Det som underlättar mycket är att han litar på min körning. Han drog tillbaka stolen och lutade sig tillbaka igår medan jag körde. Det hjälper för den som övningskör också, att ”läraren” :P inte är stirrig och nervös när den andra kör.

Min älskling har lovat mig när jag får mitt körkort så kommer jag få låna hans bil när jag vill :D. Då kommer man dra ofta till köpcenter och shopa med tjejerna :P




Övningskör någon av er?


Kladdkaka

Hej på er. Jag och killen har precis tittat färdigt på jurassic park 3. Vi har även stoppat i oss kladdkaka. Det var ett tag sen jag gjorde kladdkaka, kanske 3 år sen :P. Den blev lyckad. Vi skulle egentligen göra det igår, men klockan blev mycket så vi orkade inte.


Det bästa med att göra kladdkaka, mmm :P



Mumsade i oss en lyckad kladdkaka ;)

 


Recept till kladdkaka, klicka här  


Men nu så ska vi fortsätta med vårt mysande. Vi hörs imorgon


PUSS & KRAM


Plugg :(

Hej på er. Idag så har det varit plugg, plugg, plugg och ja ni vet vidare. Håller på med ett arbete, ska skrivas 4000 ord. Känner mig så trött i huvudet att jag inte fattar att jag orkar skriva detta inlägg. Men nu ska jag ta paus, sånt behövs också. Ska titta på The Simpsons :P.


Så här ser det ut i mitt kök nu, inte vacker syn


7 böcker, 2 av dem är kopierade


Hörs sen PUSS & KRAM


Mina Simpsons teckningar

Hejsan. Idag så var jag förbi skolan en snabbis, skulle låna och kopiera lite böcker. Snart så ska jag iväg till min pojke. Vi ska titta på Jurassic Park 2:an, vi såg 1:an igår. Tycker att dem är riktigt bra ;). Men nu ska jag sakta börja fixa till mig.


Tänkte att jag skulle lägga fram två av mina The Simpsons teckningar som
jag ritade för ca 2½ -3 år
sen

 


Hörs sen PUSS & KRAM


Jurassic park 1:an

Hej på er söta bloggläsare. Jag och min älskling mumsar i oss just nu daimtårta och te. Vi tittar även på Jurassic park 1:an. Det var länge sen man såg den :). Kan inte fatta att den släpptes 1993, 17 år sen. För att vara gjord 1993 så är den väldigt bra gjord, dinosaurierna ser verkliga ut.


Mumsar i oss daimtårta och te.


Vi tittar på Jurassic park 1:an. Kan inte fatta att den är ca 17 år gammal (1993)
 


Nu ska jag tillbaka till filmen. Hörs imorgon


PUSS & KRAM


Vilken The sims tycker du bäst om?

The Sims kom till Sverige 2000 4 mars och blev snabbt en väldigt populär pc spelet. The Sims 2 släpptes 16 september 2004 och sen kom Sims 3 som släpptes 2009 och blev otroligt snabbt populär bland vuxna och barn.






Jag har The sims 3 hemma och tycker att den är väldigt bra, speciellt grafiken, allt ser så verkligt ut. Finns många små detaljer när man ska skappa sin egen Sims. Jag har även The sims 1 hemma. Jag tycker om den fortfarande, även om grafiken inte är världens bästa, plus att alla expansion är så olika från varandra, allt i ett. The sims 2 har jag inte testat så där har jag inget att säga.

Jag tycker att The sims 1 har dem bästa  expansion


The stepfather

Hej alla söta bloggläsare. Jag och killen tittar just nu på en rätt så spännande film, eller det man såg på trailer så verkar den spännande. Men nu ska jag tillbaka till min älskling, så att vi kan fortsätta med filmen.


Vi var för lata för att laga mat, så det blev Macdonalds ;)


Filmen vi tittar på




Sov sött så hörs vi imorgon. Kommer svara på era kommentarer då också :)

PUSS & KRAM


Kan inte få nog av

Hej på er. Varit förbi stan en snabbis idag, shoppat lite. Alltid skoj att skämmabort sig själv med nya saker ;). Handlade även mat :P. Har även tvättat idag, tråkigt så klart :S. Det är en rolig film som går nu på 4, ”Zoolander”, ska fortsätta titta på den nu


Blev att jag shoppade lite idag
Lackleggings, Hot hot ;)


Smycke kan jag aldrig få nog av ;)


Mumsar just nu i mig chokladpudding med grädde, jamjam

  

Hörs sen PUSS & KRAM


Allting har blir till is

Idag så var jag i stan med Esma. Hittade tyvärr inget snyggt klädsplag:(, men jag köpte däemot dry shampoo. Har även köpte lite skönhetsprodukter idag ;)

 
Dagens outfit
Köpte denna polo/tunika typ början av oktober och
det är första gången idag jag har på mig den.


Så här kallt är det just nu.
Min brors ramlösa stådd över natten i bilen.


Just nu
så mumsar jag i min Tutti frutti


Ska snart till min kille. Det blir liggande under täcket och dricka te hela kvällen ;)


Mysig middag igår

Hej sötnosar.
Det jag ska göra idag, är absolut ingenting. Idag så ska jag bara slappa och lata mig extremt mycket :P. Tänkte bara dra en snabbis in till stan, köpa en sak ;).


Igår så var den en mysig middag hemma hos killen, med familjen. Den var jätte trevlig och mycket god mat ;). Åt så mycket att jag tillsist fick ont i magen :P. Senare på kvällen tittade jag och min älskling på en film. Så min torsdag avslutades bra :D


En mysig middag hos killen och hans familj



Blev kextårta, eller vad den nu heter



Älskar raffaello. Men dem är så söta att man klarar av bara några st



Min outfit igår


Kan titta både på filmer och serier

Hej på er. Kom hem nyligen från skolan. Jag och min basgrupp hade seminariet idag. Snart så ska jag till killen. Han och hans familj firar deras serbiska jul idag. Så det blir middag. Kommer sitta bra, är väldigt hungrig.


Idag på morgonen tittade jag på The simpsons via min mp3/mp4, som min älskling har köpt till mig. Igår så tittade jag på serien How i met your mother. Väldigt bra när man pendlar mycket, kan titta både på serier och fimer. Ljudet är hur bra som helst och bilden är riktigt bra


Paradise hotel

Hej på er. Jag och min älskling stoppar i oss just nu daimtårta och tittar på Paradise hotel på tv 6 play. Dessa 4 avsnitt var verkligen drama på drama. Tycker att Paradise hotel är bara för sjuk. Fullt med drama hela tiden. Men det är något som gör att man fastnar för den serien och blir små beroenden :P. Men nu ska jag tillbaka till min älskling, så vi hörs imorgon PUSS & KRAM




1. Vad  Tycker  ni  om  Paradise  hotel? 


2. Vem  är  er  favorit?


Mina favorit är Jackie och Rami. Han Rami är bara för rolig


Desperate Housewives är tillbaka

Nu är Desperate Housewives tillbaka med nya spännande avsnitt. I söndags så var det premier av desperate Housewives säsong 6 del 2 i USA, avsnitt 11. Det innebär att den snart visas på svensk tv. Jag och min kille såg avsnittet i måndags. Jag tyckte att avsnittet 11 var rätt så sorlig, fick tårar där mot slutet.


Hela avsnittet handlade om ”tänk om (If: namnet på avsnittet)”. Man fick se vad våra housewives tror att det hade hänt om t.ex. hon hade stannat kvar med sitt ex, gift sig med den nya mannen, satt en speciell målkarriär till en av sina barn, m.m.




Ett litet klippet av vad som kommer att hända i desperate Housewives säsong 6 avsnitt 11




Vem  längtar  till  dem  nya  avsnitt  av  Desperate Housewives?


Frukost time

God morgon på er sötnosar. Nu sitter jag här och stoppar i mig lite frukost. Frukost är den viktigaste måltiden, och roligast tycker jag oxå :P. Så enkelt att fixa fram något snabbt. Sitter i vardags rummet nu och tittar på våra bästa år, hatar att älska den serien :P. Idag så måste jag göra klart en arbetsuppgift, nr 1 på listan. Sen får jag se vad dagen ärbjuder


Älskar kellogg's red berries :D


Vad  brukar  ni  ofta  äta  till  frukost?


Min födelsedagspresent från min älskling

Hej sötnosar. Anledningen till dålig uppdatering, var på praktiken. Det var min sista dag. Kom hem runt 17:00 tiden, så jag känner mig rätt så slut.


Igår
så fick jag min sista födelsedagspresent, av min kille. Jag hann aldrig köpa dem skorna jag ville, men på torsdag, röddag imorgon, ska jag förbi och se om dem finns kvar och i min storlek, håll tummarna ;)


Min födelsedagspresent från min älskling, en Mp4 spelare.
Älskar att lyssna på musik, så det är en perfekt födelsedagspresent :D


Såg precis att jag har 47 kommentarer att svara på, ska försöka hinna med alla idag. Ville säga tack till alla som har grattat mig, ni är så gulliga :D


Ska snart till killen och mysa lite :), orkar inte göra något annat :P Vi hörs då PUSS & KRAM


Blir presenter idag oxå :)

God morgon på er. Medina 22 åringen sitter här nu :P. Igår så var jag och killen hemma hos hans syster, där jag och hon blev firade, vi fyllde år. Blev presenter, mat, söksaker och tårta. I love cake ;D. Fick pengar, presentkort hos Gina och idag så ska jag få min andra present. Hela dagen igår använde jag metoden ”det är min födelsedag, så jag bestämmer” haha, fick som jag ville :P


Idag
så ska jag och killen till Center syd (köpcenter). Jag ska få min sista present. Ska även köpa en sak med mina födelsedagspengar.


Blev att jag drack igår lite, det var länge sen :P. 
Blev öl


Testade även Irish coffee, fast den var för stark för mig. Drack ej så mycket av den :P


Blev två familjpizzor



Sen kom det bästa, tårtan. Rulltårta med banan i mitten mums


Ska köpa dessa skor idag, med mina födelsedagspengar. Hoppas att dem finns kvar


Hörs sen PUSS & KRAM


Idag så är det min födelsedag

Idag så är det min födelsedag. Blir hela 22 år gammal idag. Tiden går snabbt. Fast okej jag känner mig inte som 22, inte konstigt igår så var jag 21. Det brukar ta tid tills man känner sig den ålder man är. Min killes syster fyller år idag också, så vi kommer vara hemma hos henne.


Här kommer bilder på Mini ME
Dem bilderna där jag var riktigt liten, vet jag inte riktigt vilket år det var, står ej.










(Vänster) 1996                              (Höger) 1995




1994


1996



Älskar åsnan :P

Hejsan! Allt bra med er denna lördag kväll? Jag och killen tittar just nu på Shrek 1:an. Alla 3 är riktigt roliga, älskar åsnan. Nej nu måste jag tillbaka, titta klart på filmen. Vem vet vi kanske tittar på 2:an också :P


Tycker ni om Shrek filmerna?



Sov gott PUSS & KRAM


Samma dag och månad födda

Hej på er sötnosar. Igår så kändes det verkligen som söndag hela dagen, blandade ihop dagarna av någon anledning :P. Har sån huvudvärk just nu, inte skoj. Ska hoppa snart in i duschen, koppla av. Vad som händer senare, vet jag inte riktigt, får se vad som hoppar fram.


Min killes syster fyller samma datum som jag, imorgon 3 Jan.
Var i torsdags och köpte lite presenter till henne, hoppas att hon kommer tycka om dem :D



Ska hoppa in i duschen nu, tänkte jag

Hörs sen PUSS & KRAM


En riktigt rolig och mysig nyår

GOTT NYTT ÅR


Jag hade en riktigt mysig och rolig nyårskväll/natt med min älskling och våra vänner. Kvällen började med att jag och min älskling hade en mysig middag tillsammans.


Liten senare på kvällen så kom Niklas och Tuba med deras söta lilla dotter Yasmine, 10 månader. Vi satt alla i vardagsrummet och pratade om allt möjligt, skrattade och åt sötsaker. Det var länge sen vi hade träffats, så det var jätte skoj att se dem, plus så var det Yasmines första nyår. Gulligt att dem ville fira det med oss.


Därefter så kom Samir och Esma. Alltid skoj när man är fler. Vi satt alla tillsammans och pratade om allt möjligt. Annars blir det ofta att tjejerna för sig och killarna för sig. Fast det blev lite baby talk mellan oss tjejer :P.


Sen så åkte vi gemensamt upp till Glumslövs backen för att titta på fyrverkerier. Vi kom precis fram vid 12 slaget. Vi såg hela Landskronan från den backen. Fy fan vackert det var, så många fyrverkerier och färger. Vi kunde även se Danmark och alla deras fyverkerier, det var otroligt vackert.


Sen så blev det att vi stannade och pratade lite. Vi alla trivdes verkligen i varandras sällskap, hade mycket att prata om. Vid 2 tiden skildes vi åt. Jag tycker det är så skoj när människor vill umgås lite mer i grupp, tråkigt med dem som knappt vill umgås eller träffas.


Jag och killen började kvällen med en mysig middag tillsammans, bara vi två.



Efter maten så blev det efterrätt så klart :P, Budapesttårta


Min nyårs outfit


skorna jag hade på mig



Tack för en underbar kväll Tuba, Niklas, Esma och Samir


RSS 2.0