Nytt till köket och 2 presenter

Hello! Ivans mamma ringde mig innan och frågade om jag kunde komma ner till tvättstugan. Väl där ner hittade jag 4 gamlingar kring nya "dator bokning systemet" haha. Förvirrade hur det skulle logga ut, boka ny tid och varför dörren inte vill öppna sig till tvättstugan haha. Så jag fick hjälpa dem :). Tycker det är så dumt att ta in ett sån system, då 65% som bor i dessa 3 byggnader är gamlingar och har nog aldrig använt en "dator" innan haha :P


Ja till något helt annat, fick förra veckan två present av Ivan som jag kan använda i köket och till matlagning, Jamie oliver 30 minuters middag och stavmixer :) tack älskling. Har även själv köpt lite saker till köket inne på ÖoB och Jysk.

 

Detta köpte min älskling till mig <3

 

Konstigt nog har jag aldrig haft en

pajform innan. Känns som det är en standard sak att ha hemma eller? :P

 
Detta köpte jag innan alla hjärtans dag :D gulligt eller hur

 

Köpte denna inne på Jysk för bara 18 kr NICE ;). Först trodde jag att man kunde använde en vanligt elvisp men nej. Den når inte ner och får inte plats. Tur att jag nu har en Stavmixer :)

 

Min första "matlagnings" tidning :). Finns en massa skoj att läsa och bra recept


Testkörning

Hej på er! Igår så kom jag äntligen igång med mitt körkort, kan man typ säga. Jag bokade in min första testkörning hos norrestadstrafikskola nu på tisdag. Jag blev nervös direkt. Tanken att jag ska övningsköra i trafik och bli bedömd skrämmer mig lite. Hur ska jag klara av detta? Fan jag blev nervös bara att boka ett datum :/. Bombade Ivan med en massa frågor igår haha. Skönt att det är i Landskrona, vet redan vart huvudled och högerregeln gäller :P. Ivan sa till mig "Medina skriv inte detta nu på bloggen eller på Fb. När det kommer till körkort så ska man inte dela med sig så mycket om det" haha. Tror ni på sånt? Har svårt att inte dela med mig saker till er :P.

Hur testkörningen går ska jag skriva ;).

Har världens gulligaste pojkvän. Han gav mig pengar till att betala för testkörningen :). Läste först sms och förstod inte riktigt vad det handlade om, till jag gick in till vardagsrummet och såg nallen lutad mot 500-lappen. Om det är någon som stöttar mig mest

när det kommer till körkort, så är det Ivo :)

Tack mitt allt


Smoothie recept

För någon dag sen gjorde jag smoothie för första gången. Jag blandade frysta blåbär och banan. Det blev riktigt gott att jag gjorde det dagen efter igen :). Jag har inte testat några andra smaker än, men planerar att experimentera imorgon, kanske något med hallon eller jordgubbar :). Men här kommer iallafall recept på blåbär och banan smoothie

Till 2 personer/glas
Skala och skär en banan i mindre bitar. Lägg i 2 dl frysta blåbär, 2 1/2 dl yoggi original madagaskar vanilj och 1 1/2 dl Bravo apelsinjuice. Mixa allt väl och servera i 2 stora glas. Tips: du kan byta ut blåbär till andra frysta frukter eller bär tex mangobitar, björnbär m.m

Allt du behöver till smoothie med blåbär och banan


My new Necklace

Hej på er! Fy vad jag har ont i min rygg och nacke. Inte lätt att fylla 25 :P. Jag och Ivo känner oss som två 80 åringar, smärtor över allt. Vi gick ut en liten stund i det fina vädret, aldrig fel med lite dagsljus :P. Tänkte göra jordgubbar dopade i choklad till oss ikväll, längesen ;).

Igår var jag i stan en snabbis, ville utnyttja värdechecken jag fick av kommunen :). Träffade Senija där. Kunde inte hitta något plagg jag gillade, men hittade ett snyggt halsband inne på Gina som följde med mig hem :). Första gången jag köper ett halsband som är så "stort" (that's what she said hehe).

Nytt halsband :)

 

Denna bjuder jag på haha :P


Den tråkiga biten

Hej folket! Vaknade idag av smärtor i nacken :( OMG det får inte bli som i somras :/. Äter min bullemedbulle och dricker apelsinjuice, gott :). Så skönt att sitta i vardagsrummet och känna solens värme slå en i huvudet, saknar sommaren ;(. Känner mig så blekkkk hehe

Klockan 3 ska vi till Lasarettet, Ivan ska ta blodprov. Jag är den sämsta personen att ta med som stöd när det kommer till nålar. Jag vänder ryggen när någon ska ta blodprov haha. Jag blir illamående och känner mig yr när det kommer till nålar och blod, inte ens i filmer klarar jag av att titta haha.

Efter maten är det dags för Medina att betala sina bajs räkningar haha. När man ser lön på sitt konto så blir man glad, till man kommer på att räkningar ska betalas :P


Alla vill bli ompysslade även om klockan är halv 2 på natten

Hello! Allt fint med er! Här är det bara bra. Vaknade med huvudvärk, men kände mig iallafall utvilad vilket är skönt :). Väntar på bussen, ska till pappa på kaffe och ge min lillebror en present :D. 5 dagar sen jag träffade honom. Saknat den lilla jobbiga ungen haha :P. På söndag ska jag och Almir till Malmö och träffa Nermin, Miresa och Savannah :) LÄNGTAR. Imorgon blir det blodprov för Ivan, på torsdag träffa läkaren och på måndag till Lund för att träffa hans ortoped, Urban Rydholm.

En snäll och gullig liten gamling haha.

Igår natt kände sig Ivan lite bättre, det hög inte lika mycket i bröstkorgen, så vi åkte till Statoil för att tvätta bilden halv 2 på natten :P.

Det var dags för Bettan att bli bortskämd lite oxå, även om kl var halv 2 på natten

 

Så ren och fin :)

 

Vaknade till varma och nybakade kanelbullar ;)


Smoothie med blåbär och banan

Hejsan! Jag och Ivo tänkte ta och spela lite Black ops nu :). Spelade inte alls igår, konstigt ja JAG vet hehe. För att vara ärlig, detta spelet är inte bra för oss två. Man blir bara stressad och aggressiv av att spela Black ops live :S, men ändå så spelar man hehe. Barn få inte vara i närheten när jag spelar, jag svär på språk jag inte ens visste att jag kunde haha. Iallafall :P gjorde smoothie med blåbär och banan innan till mig och Ivan, som jag ska ta fram nu :). Igår var det första gången jag testade göra smoothie. Eftersom det blev så gott så var jag ju bara tvungna att göra igen ;). Ska testa flera smaker nästa gång ;).

Smoothie med blåbär och banan


En liten goodiebag från Ivans mamma

Hej på er! Somnade 5 inatt och vaknade 12 idag, trött som fan. Jag ville sova MER egentligen, kände mig inte alls utvilad men men man kan inte sova bort hela dagen plus ju mer man sover desto sämre mår man :/. Har precis ätit min räkbaguette från Statoil, som Ivo köpte till mig igår :). Jag älskar deras räkbaguette hihi. Solen försöker komma fram då och då, mmm kanske dra ut på en liten promenad eller? Igår ikväll var vi på akuten. Resultatet från EKG visade bra. Han har spända muskler utanpå hjärtat sa läkaren, vilket är anledningen till hans kraftiga smärtor i bröstkorgen. Varför hans axel och rygg hugger kunde hon inte riktigt svara på. Det bör släppa så småningom sa läkaren, annars blir det boka tid till husläkare, sjukgymnast och ortoped.

Nu blir det kaffepaus för mig hörs sen ;).

Detta fick jag av Ivans mamma igår :)

 
Ett rött läppstift och 2i1 från Michael kors, läppglans och parfym

 

Hand och Boody lotion


värdecheck och bonus

Finns inget bättre än att öppna post och hitta lite bonus och värdecheck :) istället för räkningar haha :P. Fick 50 kr av HM, 25 kr av kicks (så snåla) och 150 av Landskrona stad/kommun. Detta är tredje gången jag får 150 kr av La kommun, så generösa dem är :). I dessa situationer är det inte så dåligt att jobba inom kommunen ;). Ska se om jag hittar något fint nu i veckan :). Dem 25 kr från kicks kommer jag inte långt med :/ kanske ett nagellack från Depend hehe.

Aldrig fel med lite bonus och värdecheck :)


Fin överraskning och det har börjat hugga :(

Hej på er! Allt bra denna sega söndag? Fy somnade halv 5 inatt och vaknade 10 fast låg kvar till 11, trött som fan. Befinner mig under mitt mysiga randiga filt hehe, fuck vad kalt det :(. Jag är så trött på att se snöhögar fortfarande här och där, försvinn för fan NU. Idag ska Ivan till akuten. Igår hade han jätte ont i bröstkorgen och ryggen. Det tryckte, hög och han hade svårt att andas då och då. Dem kommer nog göra EKG på honom. 


OMG vad det har börjat hugga där vid höften, typ som blindtarmen :(. Sitter i fosterform och har fastnat så här. Kan inte göra något utan att det känns som en kniv hugger mig, även nu när jag bara sitter stilla så hugger det hela tiden :(. Att ta djupa andetag är inte så lätt heller. Vad fan kan det vara? Tagit 2 panodil, hoppas det hjälper och släpper :(. Jag och Ivan är verkligen som en person, när den ena har ont så får den andra oxå ont.

Ivans mamma vet vad jag tycker om. En fin överraskning att vakna till :)

 

Det har börjat hugga som fan där typ vid blindtarmeà. Har fastnat i denna positionen och kan inte resa mig upp eller röra på mig :/. Vad fan kan det vara?


Cevapcici och pitabröd

Hej på er! Har er dag varit bra hittills? Vi har mest tagit det lugnt idag. Ivans syster och Filip var på besök innan. Filip är fortfarande kvar, men Vesna ska komma snart igen, familjedag :).

Det har inte varit Ivos dag idag :(. Inte skoj att gå omkring med smärta i axeln och bröstkorg och inte veta varför. Han har inte viljat prata med någon idag, bara med mig och Vesna. Känns jobbigt att jag inte kan göra något för att få honom att må bra. Han ligger iallafall och vilar nu.

Om det samma sak imorgon så blir det vårdcentralen.

Vår kvällsmat igår blev hemmagjorda cevapcici och pitabröd. Första gången jag bakar pitabröd :). Dem blev jätte goda, även mina cevapcici blev bra :). Ooo vad jag älskar att laga mat :D.

Imorgon blir det enchiladas med kyckling ;) ska bli gott

Mina cevapcici och pitabröd


Sorgligas VD ever

Omg omg The vampire diaries 4x15 var så bra på så många olika sätt igår. Detta var nog det sorgligaste avsnittet jag har sett under alla dessa 4 säsonger. Har tittat på detta avsnittet 2 gånger nu och båda gångerna fick jag tårar, känslig person eller vad haha :P. Den som säger att Nina Dobrev inte är en bra skådespelerska kan slänga sig i vägen. Hennes sorg var så trovärdig och intensiv, att man kunde känna det i hela kroppen. När Elena/Nina började gråta och sa "please make it stop, it hurts", så började jag få tårar själv. Fick mig att tänka på hur ont det gjorde när jag förlorade det 2 viktigaste personerna i mitt liv :(. Jag tycker att Nina förtjänar ett pris för best tv show actress. Ska bli intressant att se nästa avsnitt, nu när hennes humanity är borta.

Fick precis veta att nästa avsnitt kommer 14 mars NEEEJ :((.

 

Lite bilder från 4X15

 

Damon: I can help you

 
Från Ninas FB
 
 Sorgligaste scenen från VD hittills

4 Diss skönhetsprodukter

Här kommer 4 skönhetsprodukter som jag har testat och blev missnöjd med, Neutrogena grapefruit, Nivea aqua sensation cleansing gel, Syoss shine boost och

Formula 10.0.6 no time to shine. 

En kort reviews om alla 4 produkter

 

Syoss shine boost använde jag bara 2 gånger. Mitt hår blev elektriskt och klistrade fast sig i mitt ansikte. Blev även tunt och livlöst. Samma dag som jag tvättade håret så blev det fettigt, vilket gjort att det såg smutsig ut :/. Men en sak stämde, håret blev glansigt.

 

Formula 10.0.6 no time to shine testade jag i måndags och blev missnöjd direkt. Efter bara 1 minut med masken på så började mitt ansikte svida som fan, nästan så att det gjorde ont. Min hud blev röd och irriterad efteråt, fick även utslag. Mitt ansikte blev inte mindre glansig, samma skit :/

 

Nivea Aqua sensation cleansing gel förväntade 

jag mig en mild ansiktsrengöring eftersom det var Nivea produkt, hade fel där. Aqua sensation cleansing gel var rätt så uttorkande, vilket gjorde att mitt ansikte producerade mer fett. Rengjorde inte heller bra, speciellt inte på kvällen när all smink skulle bort. Fast inte konstigt egentligen, det kändes som jag tog en kräm och blandade det med vatten, svårt att rengöra på djupet då.

 

Neutrogena grapefruit använde jag nog inte länge, kanske bara en vecka.

Det två första gånger blev jag illamående, eftersom lukten av grapefrukt var allt för stark. Det röda område i mitt ansikte blev inte dämpade och jämnade inte heller ut. Mitt ansikte började alltid sticka och små klia precis när jag la på krämen, inte på ett skönt sett.

 

(Detta är resultatet jag fick, betyder inte att du kommer få samma)


Maten är serverad

Hej på er! Allt bra? Här är det bara fint fint, mätt efter en god kvällsmat med en massa gott och blandat ;). Gjorde pannbiff för första gången idag. Dem blev bra, fast lite till salt hade inte skadat haha. Min mat blir aldrig för saltad :P antingen blir det perfekt eller att det behövs mer :). Det är nog bättre att lägga mindre salt så kan man alltid salta mer sen om det behövs plus för mycket salt är inte bra för oss ;).

Ivan och Filip spelade innan deras zombie spel på Black ops 2 :P och sen spelade vi alla 3 tillsammans, fast det vanliga. Jag tycker inte alls om zombie på Black ops eftersom det är allt för svårt, på Modern warfare 3 är det så mycket bättre :). Nu ska jag ta fram de jordgubbar som är kvar från igår och så blir det serier för mig och Ivo :). Hörs mer imorgon folket kram

Vår kvällsmat blev pannbiff med potatis, sås, lingon, kinamix och sallad :)


Dont drink and drive you assh..

För ca 2 veckor sen var Ivans systers man med i en stor bilolycka. Personen som körde rakt in i Mikes bil var uppe i 160 km/h och berusad. Herregud vilken jävla idiot. Mikes bil voltade 3 gånger och blev totalt förstörd, inte mycket kvar av den nu. Han blev förd till sjukhuset med helikopter. Det är verkligen ett mirakel att han klarade sig utan större skador, "endast" fraktur i nacken. Han går omkring med en krage nu. Det ska ta ca 6 veckor att läka sa läkaren till honom. Han har smärtor så klart, men tur att inget blev brutet eller att han blev förlamad eftersom vi pratar om nacken här. Vi alla blev jätte oroliga när vi fick höra att han var med i en bilolycka. Ivan blev jätte ledsen att dem inte skulle kunna komma till Sverige på besök nu i Maj, men hans syster

sa att dem kommer komma :). Detta är dem som bor i USA.

 

Så här såg bilen ut innan olyckan

 

Och detta är hur den ser ut nu..Verkligen ett mirakel att han klarade sig

 

Måste oxå tillägga att mannen som körde in i Mike är känd sen innan hos polisen, för att ha varit berusad i trafik. Olyckan hände inte på en motorvägen utan en vanlig 50-70 väg, och idioten körde 160 km/h. Man kan vara världens försiktigaste person och undvika saker men det kommer alltid finnas idioter. Saker kan hända när som


Middag, efterrätt och film

Hej på er! Jag och Ivan tittar just nu på en ny film med Jean claude van damme och Dolf Lundgren, Universal soldier day of reckoning. Kommer ni ihåg "ettan"? Själv minns jag inte alls :/. Än så länge verkar den vara bra. En liten varning för oss med epilepsi, 2 gånger har det kommit upp väldigt starkt blinkande ljus i filmen som pågår i ca 1-2 min. Jag var tvungen att vända på mig och blunda. Ivan sa till mig direkt att inte titta på tv skärmen.

Inte ens han klarade av det :/.

Vår kvällsmat blev djungelgryta med ris och grönsaker :). Allt blev jättttttte gott ;). Till efterrätt åt vi jordgubbar doppade i choklad hehe. Ivan ville ha det idag igen hehe :P.

Nu tillbaka till filmen, får blickar av Ivo Pivo hahaha

 

Detta var riktigt gottttt

 

Till efterrätt blev det jordgubbar doppade i choklad igen ;)

 

Filmen vi tittar på just nu


Jordgubbar doppade i choklad

Hej på er! Vaknade 12 idag :S. Jag fick använda all kraft i kroppen gör att resa mig upp. Somnade 5 på morgonen, vilket jag gjorde igår oxå :/. Det är Ivan som håller mig vaken så länge haha :P. Han har haft jätte ont i sin arm,axel, rygg och bröstkorg (allt på vänster sida) i ca 2 veckor nu. Detta har fått honom att må väldigt dålig vilket jag kan verkligen relatera till, när jag i somras hade extrema smärtor i nacken fast mitt var mycket värre eftersom jag kunde inte göra något. Kommer ihåg att jag mådde verkligen psykiskt dåligt och ville bara gråta. Jag kunde inte ens

sitta avslappnad i soffan utan att det hög till :(.

Nu till något helt annat haha, igår gjorde jag jordgubbar doppade i mjölkchoklad och OMG det var himmelsk :P. Åt 7 st tror jag haha. Ska göra det idag igen. Väldigt enkelt och extremt gott, orgasm i munnen gott hahahah :P

 

I'm going in heh

 

Innan dem stelnade

 

OMG OMG vad gott det var

 

Gjorde fler på kvällen :) 


Vänner för livet

Hej på er! Jag hade en helt UNDERBAR kväll med mina tjejkompisar igår, älskar er!!! Ni får mig alltid på gott humör. Det blir alltid så mycket skratt att jag får muskelvärk efteråt haha. Vi är precis som vi var i gymnasiet :P. Kan inte fatta att nästa år är det 10 år sen vi blev vänner, Bf04B for life. Under dessa 9 år som vi har känt varandra, har vi aldrig blivit ovänner och slutat umgås. Små tjafs JA hehe men sånt löste vi dagen efter. Vi har varit med om så mycket i varandras liv.

Detta kallar jag vänner för livet. Mycket kärlek till er

Bilder från igår

 

Jag 

 

Detta hade jag på mig

 
Jag Salam och Tanja <3.

 

Jag Salam och Selime <3

 

Senija och Tanja <3

 

Först blev det goda mat på Basilika

 
Och sen fika på Maddes
 
Vår söta Fatma saknades igår som tyvärr inte kunde komma

Lördag, happy valentines day, nytt och VD

Hejsan! Tittar på Madagascar 3 med min lillebror :). Ikväll väntar en mysig kväll med mina fina och söta tjejkompisar. Vår gruppkonversation på viber är bara för rolig.

Det blir mer förvirring än klarhet haha :P.

Hoppas ni har haft en mysig alla hjärtans dag med nära kära. Själv var jag med min älskling och tog det mest lugnt. OMG kom precis på att detta var vår 10:nde alla hjärtans firande tillsammans hihi shit vad tiden går snabbt :D. Jag köpte nalle,blommor och choklad till Ivo. Köpte även blommor och chokladask till hans mamma och syster ;). Ska fixa till mig nu inför ikväll. Har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska ha på mig, tjejers störst dilemma hehe :P

Detta fick jag av Ivan i alla hjärtans dag <3

 
Av Ivans syster :)

 

Nytt :)

 
Köpte även min favorit foundationpensel :) och en ny ansiktsmask.

 

Dessa köpte Ivan till mig igår :D

 

OMG Vampire diaries igår var dödande. Blev många VA och NEJ. Det var en ska som hände i slut som jag HOPPAS verkligen inte är sant. annars kommer jag bli riktig ARG haha.

 
Lite bilder från avsnitt 14 säsong 4

The walking dead Semlor bilbärgare

Hej på er! Vilken otur vi har med vår bil eller Ivan har allmänt med alla sina bilar haha. Precis när vi kom utanför Rio för att hämta vår mat så började bilen skaka typ som den skulle dö och gissa vad? Japp det gjorde den oxå :/. Det går att starta bilen men det låter inte bra, lampor blinka och text att kolla motorn kommer upp. En bensinare som låter som en gammal disel hehe :P. Vi ringde Ivans systers man och bilbärgare. Vi vågade inte chansa att köra hem med bilen, kanske hade gjort saken värre. Ja nu är vi hemma och bilen hos WV bilfirma

Ja till något helt annat, gjorde Semlor idag för första gången :)..Har fortfarande inte smakat dem :P men hoppas dem blev bra och goda

 
Vår lilla bil :(

 
Nu blir det ett nytt avsnitt av The walking dead :)

 


Så jobbigt

Inte fan vaknade man idag och kände sig bättre :(. Min hals och öron dödar mig just nu, sen hjälper det inte att min epilepsi har varit jobbig både igår och idag. Alltid lika skoj att ha en extra sak som ska jävlas med dig :/. Sov hemma hos Ivo inatt igen. Tråkigt att vara själv hemma när man mår dåligt :(.

Fannn vad jag är trött på detta vädret snö, snö, snö, kallt, kallt, kallt Aaaa. GE mig vår nuuu. Och dessa personer som bor ovanför Ivan förtjänar en fin bitch slap. Kommer köra den jävla borren någonstans långt upp hahaha. Shit vaknat på fel sida eller???? Hahaha. Nä nu ska jag göra något som lugnar ner mig nämligen baka ;). Hoppas på en gladare Medina sen kram på er

En död, sjuk, inget smink och i pyjamas Medina hahaha :P


Du är min kompis

Hej på er! Jag och min lillebror åt innan på Mc och efter det blev det en lång promenerat. Jag började skratta när jag hörde honom långt där bak "aaaj min rygg jag orkar inte gå mer när är vi framme" haha dagens barn är så lata. Vi gick även förbi Ivan en stund. Dem spelade 4 olika spel på bara 1 timme hehe :/. Almir hade svårt att bestämma sig för vilket spel han ville ha :P. Ivo hade väldigt skoj han oxå hehe. Han fick en stor kram av min lillebror precis innan vi skulle gå :). Almir började tjatat direkt att han vill komma imorgon igen och leka med Ivan, det är hans kompis ;). Nu ska jag och Ivan ta en liten runda och sen blir det hem och laga kvällsmat :)

Almir hade riktigt skoj innan när han spelade Halo med Ivan


Thank god for makeup

Hej på er! Är på väg hem nu, ska chilla hemma lite och sen blir det McDonalds med min lillebror. Han kommer bli överlycklig att vi ska dit hehe. Det är inget ställe jag vill äta ofta på och vill inte heller att min lillebror ska äter där ofta. Jag kanske låter elak nu men jag tycker inte det är bra mat för barn att äta där varje vecka :/. Ja jag tänkte egentligen inte dra idag eftersom jag mår fortfarande dåligt men jag har inte träffat Almir på en hel vecka nu :(. Jag vill umgås med honom och hitta på något han tycker är roligt. Om klockan inte blir mycket så kommer vi kanske dra

till Ivo så att dem två kan spela spel :P. 


Thank god for makeup säger jag bara när man är sjuk hehe


Microsoft points

Igår köpte Ivan 800 Microsoft point till xbox live :). Så nu har vi 4 helt nya banor, nytt vapen och en ny zombi bana till Black ops 2 :D jippi. Vi har redan hunnit spela dem nya banor och använt det nya vapnet, riktigt nice. Man känner sig lite vilse nu eftersom banorna är alla för stora, man vet inte vart man ska och vilket håll fienderna kommer komma :). Du behöver 1200 poäng för att få 4 nya banor, det nya vapnet och zombi banan. Vi hade redan sen innan 500 poäng och behövde

800 poäng till som vi köpte på siba för 119 kr.

 

Så nu har vi 4 nya banor, ett nytt vapen och en ny zombi bana på Black ops 2 :)

 

Gjorde mini pizza till mig och Ivan som vi ska äta nu och titta på Skyfall ;)


Semla

Hej på er! Dagens lunch, en sjukling med feber :P. Japp då har man blivit sjuk :(. Befinner mig just nu under täcket med te i min hand hehe, det är så kallt men ändå så varmt aaaaa. Sov hemma hos Ivan inatt, fick inte gå hem av honom haha. När jag vaknade idag så hade Ivans mamma köpt nybakade bullar till mig och en chokladpudding :). Finns inget bättre än att bli bortskämd när man är sjuk ;). Jag lovade min lillebror att vi ska dra till Mc och äta imorgon fast jag undrar om jag kommer orka, men det känns elakt att inte dra eftersom han har längtat :(. Ja jag hoppas att jag känner mig lite bättre imorgon, får droga mig med te och Ipren idag hehe.

Tänkte ta och gå en liten promenad, behöver få lite frisk luft.

Ivo köpte semla till mig igår :). Han vet hur man tar hand om sin sjukling


How to lose a guy in 10 days

Hej på er! Har ni haft en bra torsdag? Vi har tagit det mest lugnt idag. Träffade Martin och Josse innan, även Dennis kom och sa hej :). Just nu tittar jag och Ivan på en gammal rolig komedifilm med Kate Hudson och Matthew Mcconaughey, How to lose a guy in 10 days. Den är så jävla bra och Kate och Matthew är så snygga ihop ;). How to lose a guy in 10 days är en film som man kan både se med sina tjejkompisar och pojkvän/flickvän :D. Tillbaka till filmen nu, missar allt för mycket :P.

Kvällensfilm


Stövlar eller boots?

Idag bestämde jag mig för att ta fram mina stövlar, som har varit nere i källaren och samlat damm. Sist jag hade på mig stövlar var vinter 2011 hehe. Jag blev kär i boots och har använt dem sen dess. Dem är lättare att ta på, finns fler utbud i skobutiker, är snygga på, kan även ha på sommaren och jag trivs mer i boots helt enkelt. Fast något positivt med stövlar, är att det värmer en större del av dina ben än vad boots gör. Om jag känner mig själv så kommer dessa stövlar snart ner till källaren igen och jag kommer ta på mina boots imorgon :P.

Vad gillar ni mer, stövlar eller boots?

 

Boots är mer för mig


Pink

Hej på er! Jag och Ivo har precis spelat lite Black ops 2 men nu blir det ut och ta frisk luft. Även om jag och Ivan är i samma lag och hjälps åt i spelet så kan jag inte hindra mig själv från att le, när jag får fler kills hehe. Tävlingsmänniska nr 1 hehe :P. Vi tjejer kan oxå vara duktiga på skjutspel ;).

Var hemma hos Ivans syster innan idag på kaffe :) efter att jag hade handlat på kvantum. På fredag blir det Väla för oss två. Det ska tydligen finnas fortfarande okej saker på rea. Blir även in på siba för att köpa en sak till Black ops ;). Japp på med kläder nu och dra ut. Hörs sen nog kram

Jag idag :).
Första gången på väldigt väldigt länge jag har rosa rouge på. Vad föredrar ni rosa eller "brun" rouge?


Kvällsmat och dessert

Hej på er! Allt bra med er? Här är det väl okej, trött SOM vanligt. Jag längtar till dagen då jag vaknar upp och är pigg :(. Tänkte först dra in till stan idag, men hade inte lust att

slösa pengar kom jag fram till hehe

Igår åt vi fyllda paprikor till kvällsmat. Det blev riktigt gott och nyttigt. Det var väldigt enkelt att göra och det gick snabbt oxå :). Gjorde även får favorit sallad fast denna gången la jag cocktailtomater och fetaost. Omg vad saftigt och gott det blev :D.


I tisdag så bakade jag brownie and cheesecake med nötter i :). Det var 2 saker som gick fel :(. 
1) För liten sats för formen jag använde. Brownie till toppen räckte knappt, såg bara hemsk ut.
2) Fudge glasyren blev allt för "stark" och stelnade allt allt för mycket. Jag la nog för mycket florsocker och kakao. Det slutade med att jag tog bort all glasyr, vilket blev mycket bättre och kakan blev godare. Ja det är inte alltid man lyckas på först försöket, men nu vet jag till nästa gång :).


Nude nagellack

Hejsan! Sitter fortfarande i mina pyjamas och tittar på tv hehe. Vaknade av att jag hade ont i hela kroppen :(, har det fortfarande. Antingen sov jag väldigt dåligt eller så måste det vara detta jävla tråkiga vädret. Ska ta och fixa till mig nu och dra till Ivans syster på kaffe :) hans mamma är där oxå. Sen blir det till netto och handla lite. Ska baka ny kaka idag, brownie och cheesecake med nötter i :). Hoppas det kommer smaka gott. Vi hörs lite senare sötisar kram

Min nya nude nagellack som jag fick i födelsedag :). Första gången jag har den på. Det är riktigt snyggt med nude, både på läppar och naglar ;).


Fast five

Hejsan! Det blev att man handlade utemat idag :P, ja jag vet onyttigt men det är seg söndag så varför inte. Nu ska vi ta fram lite gott och titta på Fast and furious 5 :). Ivan har tjatat om det hela vecka, att han vill se den igen hehe. Vet någon när 6:an kommer eller ska det ens komma en 6:a? Fast and furious filmerna kan man se om och om igen :).

Snygga killar och snygga bilar, vad mer kan man be om hahaha.

Har varit på dåligt humör nästan hela dagen :( fråga inte varför eftersom jag vet inte själv :/. Kanske har något med min ångest att göra. Jag känner mig lite bättre nu, mer som mig själv och det har jag min baby att tacka för :). Han gör allt för att få mig att må bra <3

Ivo la Hello Kitty morgonrock över mig så att jag inte ska frysa hehe


Emporia och bilder

Igår så var jag och Vesna äntligen och besökte Skandinaviens största köpcenter, Emporia. Ja det var stort, allt för mycket folk och en massa rulltrappor som korsade varandra från höger till vänster. Det fanns en massa butiker som man aldrig har hört om innan och så klart standard som Vero moda, Gina, HM m.m. Av någon anledning, kvittar vilken eller hur stor köpcenter du än besöker så går man alltid in i sina standard och handlar saker därifrån haha :P. Restaurang avdelningen var väldigt tråkig och ful, Välas är mycket bättre och finare.

En stor DISS med Emporia, är att man måste betala för parkeringar. Det kostar 4 kr per 30 min under de första 4 timmarna och sen 10 kr per 30 min och efter 8 timmar inträder ett dygnstaxa på 120 kr. Första gången jag hör att ett köpcenter tar betalt för parkering :/. Jag tycker det är dyrt eftersom vi pratar om ett stort köpcenter med 200 butiker med mycket folk och långa köer. Vem fan drar till ett köpcenter och är där bara 1 timme typ. Även om Väla

har "bara" 180 så är den bättre än Emporia enligt mig.

 

Snyggt

 
Jag igår :)
 
Mmmm det var så gott

Och detta köpta jag
 

Färgat min ögonbryn

Ja nu har jag färgat mina ögonbryn och det blev bra :). Men jag skulle ha haft det längre i än bara 8 min fast det hann bli mörkare och rätt så nära färgen jag ville ha. Eftersom jag inte har många strå längst fram så får jag fortfarande använda ögonbrynspenna i det område fast det tog mig typ 5 sek. Man vill ju ha en snygg form ;). Så tummarna upp för Depend frans och ögonbrynsfärgning.

Nu återstår att se hållbarheten så klart.

Ja lite skillnad blev det..

Ser tjockare ut nu eftersom dem ljusa hårstrå har fått färg och syns

 

Nu kan jag ÄNTLIGEN noppa och forma mina ögonbryn utan att behöva vara

rädd att dem kommer se för smala ut


RSS 2.0