New glitter and update

Hej på er! Gick upp 10 idag och käner mig riktigt död hehe. Sitter och äter min älskade räk och äggbaguette :) samtidigt som jag har My immortal med Evanescence i bakgrunden :) riktigt skön låt.

Snart så ska 2 tjejer komma till mig som jag ska bygga naglar till. Fy fan tycker synd om min rygg hehe, 4-5 timmar sittande :/. Igår så gjorde jag naglar till Semira min söta stamis hehe.

Här har ni hennes naglar

Update om min hosta
jag har inte byggt naglar till någon på 2 veckor och igår när jag byggde Semiras naglar så började jag hosta riktigt mycket på kvällen IGEN. Hade kraftig asma och detta pågick i 3 timmar :(..Konstigt fattar inte jag hade munskydd. Detta med naglar triggar att min hals blir så känslig och får mg att börja hosta :(. Fan tog 2 veckor för att bli bättre :/. Ja nu veta jag varför jag hostar

Studenten och semester

Hejsan! Nu inför student- och semesterfeber är det många som har hört av sig angående naglar. Ibland har man inte någon på 1-2 veckor och helt plötsligt har man 4-5 personer under samma vecka. Denna veckan har jag 4 st och 2 till som har hört av sig men jag hinner inte ta emot dem. 3 st är redan bokade nästa vecka :)

Till något helt annat hehe
:P.
Innan var jag draw something beroende men är inte lika aktiv nu och när jag ritar till folk är det inte lika detaljerat som innan. Men här är lite bilder som jag gjorde för ca 1½ vecka sen.

Dont you just hate the rain?

hello! Fint väder vi har idag NOT :/ det regnar riktigt mycket. Jag hoppas bara det inte håller i sig och att solen är tillbaka igen imorgon. Tänkte dra in till stan men är jag lite osäker om jag ens vill lämna lägenheten idag :P. Mmm hade varit gott med en redbull nu hehe trött och hungrig :) får väl fixa ihop lite mat nu till mig så hörs vi senare folket.

regn regn

Sverige vann eurovision song contest 2012

Japp som alla vet vann Sverige ESC 2012 :) bra jobbat Loreen. Jag måste säga att detta året fanns det inte många låtar som jag tyckte om :/. När Loreen sjöng under Semifinalen så gjorde hon inte lika bra ifrån sig som under finalen. Det var mer känsla i hennes framträdande under finalen..

Jippi vi vann detta året :D

Rysslands låt
var väldigt rolig och detta måste vara historiskt inom ESC hehe, gamla gummor som sjunger. Jag och Ivan dog av skratt när dem började sjunga :P. Fast jag tycker det är ett stort skämt att dem fick så många poäng och kom 2. Att dem vann över Serbien som hade en väldigt bra låt plus att hans röst dödade :). Så babushka var kanske roliga men inte
för att komma 2, det är ju bara idiotiskt :/.


Dagens

Hejsan! Är hemma hos min älskling just nu :). Finte väder vi har idag, så där perfekt inte kallt men inte dödande varmt. Blir ut ta en glass och fika snart. Ikväll blir det filmmys med god fruktsallad till :D. Vår fruksallad kommer att innehålla jordgubbar, hallon, persika, vattenmelon och
äpple hehe visst låter det lockande :P

Dagens outfit

Fy på dig Facebook

Hej på er! Jag är riktigt arg på min facebook. Jag kan inte gilla/kommentera folks saker och jag kan inte uppdatera eller ladda upp bilder på min status, verkligen värdelös är den nu. Man blir verkligen arg när det inte vill som man vill :/. Det har gått ett helt dygn och fungerar fortfarande inte :@.

Till något helt annat hehe :P beställde en söt topp/blus igår :)


Mobilbloggar: jordgubbar

Hejsan! Jag och Ivo är hemma hos hans syster just nu. Ivan och Filip spelar deras jävla skylanders på xbox haha :P. Vi ska dra snart till kvantum och handla lite gott och sen blir det pizza på Rhodos mmm gott :D. Vi var i Hbg innan och shoppade lite på Väla :).

Hans syster tog precis fram en massa jordgubbar till oss :D. Sommar har kommit hehe


Mors dag

Grattis på mors dag alla mamma där ute :). Ni är verkligen superkvinnor året runt och ni förtjänar det bästa. Jag önskar bara att min kära mamma var vid min sida idag, saknar henne så otroligt mycket. Att skriva detta ger mig tårar direkt. Det känns väldigt jobbig att jag inte kan krama dig idag på mors dag. Förlorade dig för 13 år sen men det känns ännu idag lika jobbig.

Från mig och Ivan till hans fina mamma på mors dag.
Hon är så snäll, tar hand om mig när jag mår dåligt och ser mig som hennes dotter <3.

Malmö

Hej på er! Sitter och bara tar det lungt men ska iväg snart. Fy vad jag känner mig trött av någon anledning :/. Igår var jag i Malmö med tjejerna :). Det var länge sen jag gick så mycket hehe mina ben var verkligen ömma på kvällen hehe jävla Malmö att du ska vara så stor och aldrig ta slut haha.

Vi åt Turkisk buffe :) gott gott

Blev inte att jag köpte några plagg eftersom allt jag tyckte om fanns bara i 36 :/. Men något jag hittade var dessa snygga chilklackar :D. Bekväma och snygga på

köpte även lite smink och så :)

luktar och ser gott ut men ska inte ätas

Hej på er! Är hemma hos min baby just nu. Skönt väder vi har idag inte så där kvavt att man inte kan andas :S. Ikväll blir det Hbg med min Ivo :) och imorgon blir det
Malmö med Salam, shoppa shoppa :D

Köpte dessa 2 ansiktsmask idag som jag ska ta och testa  nu i veckan :)

Detta lästa jag på baksidan av chocolat chaud... Hahahha typ dööö no shit :P

Vad händer imorgon?

Hej på er! Idag fick man lönen jippi fast inte skoj när man sätter sig ner för att betala alla räkningar :(. Tittar just nu på the vampire diaries säsong 2 :). Började för ca 3 dagar och har redan sett 18 avsnitt hehe beroende eller vad.

Imorgon väntar mig en dag med 2 alternativ, antingen blir det bio med Ivans syster eller Malmö med Salam. Hatar när jag inte har allt upplagt men så kan det vara ibland. Vad som händer och inte händer kommer jag veta där vid 2 tiden :)

Min sena frukost

Nya iPhone penna

Hej på er! Tittar på the vampire diaries just nu, sett redan 5 avsnitt och började igår :P. Idag så blir det Center syd med min älskling :D. Fick min nya iPhone penna idag och resultatet är mycket bättre än min första. Denna hackar inte upp sig, har mer av ett flytt plus är bredare vilket gör det lättare att hålla. Min gamla var lite jobbig när jag höll på med Draw something
men ska snart testa ut mina nya på Draw :)

Min nya iPhone penna

Ska se hela säsong 2 av the vampire diaries igen

Hej folket! Tvättar just nu och jag tror det är något fel på min torktumlare,
det har varit 3 minuter i 25 minuter nu :/.

Vet ni vad?
Jag har bestämt mig för att se hela säsong 2 av The vampire diaries :) vet i fan vart det kom ifrån hehe orkar väl inte vänta 4 månader till säsong 4, så länge utan vampire diaries nej tack :P. Första avsnittet av säsong 2 äger alltså :D.

Ska se hela säsong 2 av the vampire diaries igen :D

Savannah

Hej på er! Har precis tittat på våra bästa år. Det vara länge sen fast det är samma sak om och om igen så kan inte säga att jag har missat något direkt :/.

Igår
vara jag i Malmö och besökte min storebror, Miresa och söta Savannah. Min lillebror följde med mig oxå :). Det vara en mysig och lugn dag. Medan Nermin och Almir var iväg och badade så fick jag och Miresa chansen att vara lite själva och prata om allt möjligt :). Blev även en massa lek med Savannah <3. Efter maten så gick vi ut och promenerade i det finna vädret, vi gick även förbi en lekplats så att Almir kunde leka av sig hehe :P.

Lilla söta Savannah

fasters allt :)

Hon tyckte det vara riktigt roligt att gunga <3

Helsingborg streetrace

Hej på er! Gick upp 9 idag hehe lite trött men det går över när jag har fått i mig kaffe och redbull :). Där vid 1 tiden ska jag och min lillebror ta bussen till stationen, MALMÖ idag :D. Nermin sa ifall det blir fint väder idag så ska vi grilla och gissa vad? Vi har en solig dag idag.

Igår var jag och Ivo Pivo :P haha alltid i Helsingborg. Det fanns lite folk på street racing igår, ca 40 bilar. Det hände en rolig/nice sak medan vi var det, tur att jag fick med det på video :D


Gone

Igår så tittade jag och Ivan på filmen Gone.

Handling:
Det handlar om en tjej/Jill som blev kidnappad för 2 år sen och nu har hennes syster råkat ut för samma sak. Jill är övertygad att det är samma man och att han vill hämnas eftersom Jill var den enda tjejen som kom undan. Polisen tror det ligger i hennes huvud och att hon aldrig blev kidnappad eftersom det inte finns några "bevisa". Under en kort tid blev hon även inlagd på psyke. Hon gör allt för att hitta sin syster innan det är försent och återigen möta sin kidnappare.

Mina ord:
Vi båda tycke filmen vara okej och lite spännande oxå. Man började undra om hennes syster verkligen blev kidnappad eller om det hela var i Jills huvud och om mannen fanns vem det kan vara. Vissa filmer ser man snabbt igenom vem som är vem och vad som är vad men med Gone får man vänta för att få alla svar. Det var detta som gjorde filmen spännande. Blev ett bra slut oxå :).

I will sleep when he's dead


Mobilbloggar: Sleep

Hejsan! Tänkte snabbt slänga in ett nattInlägg och jag lovar att hålla mig kort :P. Imorgon blir det en runda till Väla med min älskling <3 men innan vi drar till väla så ska jag träffa Salam och Senija en stund :). Har saknat dem <3 det var länge sen hela 18 dagar sen vi träffades sist haha. Senare på kvällen så ska jag och Ivan dra in till Hbg :) Martin och Josse ska kanske följa med.

Sov gott puss och kram


Alla mina iPhone skal

Sen jag skaffade iPhone 4 så har jag samlat på mig en hel del skal till den hehe. När man väl börjar köpa så är det svårt att sluta :P. Jag skämmer nog bort min iPhone mer än vad
jag skämmer bort mig själv :P

Här har ni alla mina iPhone 4 skal :D

Fast det roliga är att man inte byter så ofta även om man nu har så många :P

Hej då kläder

HELLLO! Har min storebror här bredvid mig och gör sina arbetsuppgifter. Att gå upp tidigare kan få människan på topp och börja städa eller så är det bara jag :P. Har sorterat bland alla mina kläder och gjort mig av med en hel del, runt 30-40 kläder :P. Vissa plagg har jag inte haft på mig på 2 år hehe så varför ha kvar typ :).

2 fullllllla påsar :)

Mobilbloggar: pigg men trött

God morgon! Varit vaken sen 8 men har inte orkat lämna sängen :P. Känner mig pigg men samtidigt trött hehe vilken krock. Fint väder vi har idag, hoppas det håller i sig :/. Fredag idag folket fan vad skönt :D vad ska ni hitta på idag? Nä nu börjar jag bli hungrig hehe får väl gå upp och fixa frukost till mig :). Hörs lite senare puss och kram

Såna sms är helt underbara att vakna till <3


Nytt från Draw

Ni som följer min blogg vet att jag är Draw something beroende haha. På facebook har jag tagit Gilla på Draw something, vilket har gjort att jag nu ritar fram och tillbaka till 5 personer som jag inte har i min vänlista på FB. Dessa personer är från olika länder vilket gör det bara roligare :D.

Lite bilder som jag har ritat till folk dessa dagar

Mobilbloggar: Mitt allt

Hej på er! Fikar med Ivo och Dennis :) finns inget roligare än att lyssna på killsnack haha :P. Blev att jag och Ivan stannade hemma ett tag och tog det bara lugnt :). Vi hoppar över BB ikväll och tittar på en spännande film istället:). BB tar vi imorgon via hemsidan. Nu när det är 3 par kvar så händer det inte så mycket :/. Man tycker lite synd om Lars haha ensam bland par :P. Fy vad jag stör mig på Marcelo, svin till max är han. Nä tillbaka till social-livet hehe :).

Jag och min baby.
Älskar dig över allt annat. Du är Mitt allt <3


Malmö på söndag

Hejjjj! Så aktiv jag har varit här på bloggen dessa två dagar haha får se hur länge det håller i sig. Jag och Ivan ska dra och fika snart :). På söndag så ska jag och min lillebror besöka vår storebror i Malmö :). Har saknat lilla Savannah <3 fasters allt.

Sist jag och min lillebror var och besökte Nermin, Miresa och Savannah i Malmö :)

the Avengers

God morgon sötisar! Sitter och glor på tv men lika bra att stänga av, finns inget intressant bara repris på allt. Vet ni vad jag ska göra den 25 maj? Jag ska på bio med min pojkväns syster :D vi ska se filmen the Avengers ooo som jag längtar. Fast jag vet ej om vi ska ta det i 3D eller inte :/ lite jobbigt att ha på sig två par glassögon :S inte skoj att vara blind haha :P.

Längtar :D
Har någon av er sett The Avengers?

Naglar

Jag har glömt att visa naglar jag byggde i lördags och igår så här kommer bilder :D

Nu blir det seriekväll för mig och min älskling <3. Ha det bra folket så hörs vi mer imorgon puss och kram

Jeanskjol

Hej på er! Jag och Ivan har varit i stan innan. Min älskling tyckte väldigt mycket om en jeanskjol som han såg på Ginas hemsida och ville att vi skulle gå in i butiken för att se om dem hade den inne och gissa vad det hade dem :D. Så han var bara tvungen att köpa den till mig :) tack baby.

Min nya jeanskjol :D tack älskling

fjäril och guld

Hej på er! Är hemma hos Ivo nu :). Fy vad jag har ont i hela kroppen :(.
När ryggen gör ont så känner man sig inte på humör för något.

Var i stan en stund innan, som sagt när man ser 75% på smycke så måste man bara köpa hehe fast dem hade inte så många att välja mellan :/. Testade även en kjol men såg nu på hemsidan att jag hade kjolen på fel håll haha tänkte väl att något var fel eftersom man
kunde se rumpan genom hålen haha :P.

Här är de smycke som jag köpte idag

Mollipect och munskydd

Igår så besökte jag vårdcentralen. Jag klarade inte längre av min jobbiga/kraftiga hosta som bara blev värre och värre. Haft det i cr 1½ månad nu. När jag väl börjar hosta så kan det pågå i ca 1 timme och det känns som jag ska spy och får igen luft. Inte skoj att vakna 6 på morgonen av hosta och inte kunna somna om igen. Det började i dec med att jag nös mycket och nu så har hostan kommit. Så äcklig smak det blir i munnen när jag hostar riktigt mycket :S.

Läkaren
visste inte vad felet var eftersom allt visade bra men när Ivan sa att jag bygger naglar och har inte munskydd, så sa läkaren:

Det är inte bra att få i sig mycket av sånt. I början kan kroppen "förgöra" men om det blir för mycket av det så hinner inte kroppen göra sig av med allt och det samlas så mycket att det fastnar och tar längre tid att rengöra.

Jag kände nästan på mig att min hosta kom från filande.


Absolut inte vanlig hostmedicin hehe stark skit som kan göra människan yr tydligen. HÄR har ni beskrivning om Mollipect. Hostmedicin som Kan jang hjälpte inte. För att det ska bli bättre måste jag använda Mollipect i 10 dagar och munskydd när jag bygger naglar.

Outfit

Hej på er! Det var några dagar sen hehe. Har inte riktigt haft tid att sätta mig ner och skriva inlägg och ladda upp bilder plus så har Draw something tagit över mitt liv haha. Ivo är ute med Alen men ska hämta mig om en stund :).

Igår
så tittade vi äntligen på This means War tillsammans hehe, bästa komedifilm och Ivan tyckte väldigt mycket om den. Igår så besökte jag även vårdcentralen angående min kraftiga hosta, kan berätta mer om det senare :).

Dagens outfit...Det var längesen

Glitter

Hej på er! Är hemma hos Ivo Pivo hehe vad jag alltid ska hålllla på med honom. Jag sitter här framför dator medan han spelar spel. Vi ska ta och äta snart, inte för att jag är hungrig :P. Vi tänkte egentligen titta på film men alla våra jävla serier samlar bara på sig mer och mer :/. Kanske blir film imorgon istället ;) det är ju fredagsmys som gäller imorgon hehe

Byggde naglar till en tjej idag som heter Narges och här kommer resultatet:

Imorgon ska hennes syster komma till mig. Hennes syster hade egentligen bokat tid hos en annan tjej men när hon såg Narges naglar idag så ville hon gärna komma till mig istället :).

Rätt så lika

Hej på er! Mumsar i mig frukost just nu :D. Vaknade kl 7 idag :/ jävla jobbiga hosta kunde inte somna om igen. Så istället för att börja tvätta kl 9 så blev det 8 :P. Kommer bli svårt att hålla sig vaken hela dagen :S. Nä nu ska jag äta upp min mat och sen rita
tillbaka till 7 personer på draw something :P

I måndags och igår så byggde jag naglar till folk och här kommer bilder:

Söta Selma var hos mig igår <3

Jag och Selma
har kanske träffats 4 gånger men när vi sitter ner och pratar så känns det som vi har känt varandra länge. Vi är rätt så lika plus samma sjuka humor har vi :P. Tråkigt att hon bor i Lund :( annars hade vi umgåtts ofta.

RC

Hejsan! Har precis byggt naglar till en tjej :). Fy vaknade kl 7 idag av att jag började hosta som fan, detta höll på i en timme :/. Trött som fannnnn.

I torsdags
så var jag och Ivan i Center syd där han äntligen köpte sin RC bil haha. När Ivan berättade att han vill köpa sig en sån så tyckte jag det vara lite onödigt, men när jag fick testköra så var det svårt att lämna ifrån sig kotrollen haha. 40 km i timmen, snabb liten jävel :).

Jag valde vilken bil och färg han skulle ta :D

Första gången vi testar RC Bilen :)...Här kan ni se hur långt ifrån man kan köra den

Inatt så testade vi drift hjulen på...Häftigt :D

Dont judge my

Hej på er! Sitter och lyssnar på Peter Andres låt Mysterious Girl haha dont judge my. Det är Pauls och Ivans fel och deras låtval haha :P.
I videon ser man mer av hans kropp än hans "Mysterious Girl" :S.

Nu kl 1 ska jag bygga naglar till en tjej men jag börjar undra om hon kommer komma eller inte. Skrev till henne igår men har fortfarande inte fått något sva.
Hatar när man inte vet eller inte får svar tillbaka :/.

Lite senare idag så ska min storebror, Miresa och söta Savannah komma på besök <3 en månad sen jag träffade dem sist. Nästa helg ska jag besöka dem :D

Förra veckan
så byggde jag naglar till 4 tjejer
men jag har ej hunnit lägga ut bild på de andra tre så här kommer dem.

Gråblå

Hej på er! Jag och Ivo har varit och besökt Center syd en stund ;). Ivan har tjatat nu i 2 veckor att han vill köpa radiostyrd bil haha och gissa vad idag så gjorde han det till sist haha. Aldrig sett så lyckligt ansikte innan haha :P

Igår så byggde jag naglar till Semira.
Hon ville ha samma som sist eftersom hon var så nöjd med dem och sa att det
höll i 4 veckor
, skoj att höra :)

Här har ni hennes naglar

Nu blir det fredagsmys med gott och blandat :)

Ullared

Hej på er! Det var ett tag sen jag la ut ett inlägg här på bloggen :/. Jag har inte riktigt haft tid för att blogga och när jag hade då orkade jag inte hehe.

I tisdags
var jag med tjejerna i Ullared :D. Det var 6 år sen jag var där sist så lite ändringar har dem gjort. Det var en spontan sak att dra till Ullared vilket gjorde att man inte vara direkt "ekonomisk förbered" haha så jag fick verkligen tänka och sortera bort det jag inte behövde haha plus det hjälpte inte direkt att denna månaden hade man lite extra i räkningar :/. Slösade 1800 kr vilket är egentligen lite när det kommer till Ullared haha :P. Salams syster och mamma följde oxå med eftersom de skulle hjälpa henne att handla inför flytt till nya lägenheten. Det blev att vi skildes åt i en timme hehe, jag och senija gick åt vårt hålla eftersom vi båda vara ute efter samma
saker medan Salam letade efter saker till hemmet mest.

Detta fick jag med mig från Ullared

Linne, underkläder och strumpor

Lite produkter till "kropp m.m"

Saker till naglar och smik

Till Håret

Köpte även födelsedags present till Miresa och till min storebror.
Var bara tvungen att köpa något till lilla Savannah oxå hehe dem hade jätte fina kläder till barn

Fick pengar av min pojkvän att köpa något till mig själv och detta fick jag med. Tack älskling

Köpte detta till honom. Han älskade sina south park kalsonger haha

Fick även med min två plagg och ett bälte som jag glömde fota hehe :P


RSS 2.0