TV6


Idag har det varit en riktig serie dag/kväll med TV6




Blir nog att jag lägger mig snart, har sån jävla huvudvärk och mår illa samtidigt :(


I guess I'm your entertainment

Does it make you happy
To see me down.
Does it make your day to see me drown.
I guess I'm your entertainment.
You don't know what you wasted
But soon you'll see. You made me feel worthless,
Why would you hurt me. I guess you did it on purpose.


Eurovision song contest 2010

Hej på er. Ja då van tyskland Eurovision song contest 2010. Låten var väl okej men absolut inte en vinnarlåt. Har tröttnat på eurovision song contest. Det bäste med årets eurovision song contest i Norge var slutet när dem 2 killarna sjöng innan rösterna skulle delas ut och alla tittare gjorde samma rörelse. Jag vet inte vad gruppen eller låten heter, du som vet snälla skriv och berätta.  


Solomon Kane

Hej på er. Jag och killen tittar just nu på Solomon kane. Inte så mycket kvar av den. Vi ska kanske in till Hbg snart, vi får se vad som händer.



Hörs imorgon sov gott

Stress stress

Hej på er. Det var en halv stressad dag. Jag och Senija var hemma hos Salam. Hon skulle först till en förlovningsfest och efter det till ett annat bröllop. Så det var rent kaos hemma hos henna, alla var stressade. Tyckte det var så synd om henne, hon var den som var mest stressad. Jag och Senija hjälpte henne med allt, platta håret, måla hennes naglar, välja ut kläder vad som passar henne m.m. Vi ställer alltid upp för varandra.


Hoppas att du får en rolig kväll gumman


3 filmer


Youth in revolt
En komedifilm. Den var helt okej, rolig. Detta handlar om en pojke som blir förälskad i en tjej och för att få vara med henne måste han bli badboy. Vilket han går över gränsen till sist. Jag måste säga att sista halvtimmen förstörde filmen för min del iallafall. 3 av 5


Wolfman
Blev sjukt besviken, trodde verkligen den skulle vara bättre.
Kan säga att den var väldigt köttande så ät ej när du tittar på den. 2 av 5


Wild things foursom
Wild things tyckte jag var bra, spännande. Man väntade hela tiden på att få se vem som lurar vem. Fast okej samtidigt kände jag att det blev för mycket lurande, typ alla i filmen lurade alla. Men jag tipsar denna filmen till er. 3½ av 5


Brann inne i Center syd köpcentrum

Igår när jag, killen, hans mamma, hans syster och hennes son var inne i Center syd köpcentrum, hör vi plötsligt någon säga i högtalarna att det brinner och att alla måste ut "detta är ingen övning". Det var en tjej som sprang ut med folie i håret, så synd höll på göra slingor. Det brann inne i Kappahls. Det var en trasig lysrörsarmatur som orsakat en mindre brand. Precis där vi gick förbi.

Fy fan första gången jag är med om att detta händer i ett köpcentrum alls då jag är där. Jag som skulle precistitta på lite skor till mig :P

Bilder från igår

Brann inne i Center syd köpcentrum




Han mannen som satt inne i brandbilen tog helt plötsligt upp sin digitalkamera och började fota


Ett måste i sommar

Jeansjackor, jeansjackor och jeansjackor. Något som jag tycker är ett måste nu i sommar. Passar till det mesta, speciellt med avslappnade kläder som t.ex. vitlinne och ett par snygga jeans. Så satsa på en snygg jeansjacka nu till sommaren.


Vaseline

Då var regnet tillbaka. Endast 2 dagar sol fick vi. Var iväg och handlade i city gross precis. Tvättar idag, så jag behövde tvättmedel :P. Känner mig rätt så trött beror nog på detta tråkiga väder. Men jaja ska titta lite till på tv sen blir det tvätt :(


Mumsar i mig just nu yoggi


Köpte en handkräm som är både för händer och naglar. Lil tipsade den på sin blogg.

Jag vill gratta min kompis Esma som har fött en liten flicka.


En värld utan mp3, nej tack

När det kommer till min mp3 så finns det nära mig hela tiden. Om jag vet att jag ska promenera en längre sträcka själv, ta bussen/tåget till skolan eller någon annan stans, så är hörlurarna direkt inpluggad i mina öron. Att lyssna på musik via mp3 när jag är ute och promenera själv gör att färden inte är lika jobbig och sträckan känns ej lika långt. Samma sak är det när man tränar. När jag åker buss utan min mp3 så känns allt så drygt och så får man stå ut men en massa onödigt ljud runt om kring sig.


Vad hade man gjort utan sin mp3 ;)


Prime time

Att använda primer är rätt så bra, speciellt om du använder mineralsmink som t.ex. ID foundation som jag göra. Jag har testat två sorter, Body shops primer och ID bare minerals primer.


Prime time från ID är min favorit och den jag använder nu. Den jämnar ut huden och minskar porerna. Den är matte vilket är bra för dig som blir oljig i ansiktet under dagen. Lätt att använda och torkar snabbt ” in i” huden och känns ej kladdig.



Även om det står att den är matte, vilket enligt min åsikt stämmer inte. Jag kan bli extra fettig pågrund av den, upplever jag iallafall. Eftersom den är krämig och tjock av sig, vilket gör att det tar längre tid tills den torkar och ”går in” i huden. Känns inte bekväm på ansiktet



Detta är resultatet jag fick och vad jag tycker


75 kr

God morgon på er. Sov inte så bra i natt så jag känner mig inte på världens bästa humör just nu.

Idag så ska jag hem till min kusin där vid 12 tiden, sen runt halv 5-5 ska jag träffa Senija och sola (solarium), blev ej att vi gjorde det igår och sist men inte minst ska följa med killen till audiovideo. Han vill köpa en digital kamera.

Detta fick jag med mig hem igår

Nu så har jag äntligen ett par beiga till min lilla "jeansleggings"-samling


Depend fransk manikyrkit kostar 100 kr i Lindex och dem enskilda kostade 25 kr. Jag hittade exakt samma färger som fransk manikyrkit har mellan dem enskilda och då blev det 75 kr ;)


Nä nu måste jag gå och duscha hörs lite senare


Visade sig vara apelsinsmak

Hej på er. Är hemma nu efter min promenad i stan med Esma. Blev att jag fick med mig lite saker hem, visar lite senar. Så skönt väder det är ute :D, blir alltid på bättre humör. Men ska hem snart till killen och senare ikväll ska jag kanske sola (solarium) med Senija. Hörs lite senare.

Esma tog vanilj och choklad (som visad sig vara med apelsin :P) och jag tog banan och choklad


Målade mina naglar idag, snygg färg eller hur?;)


Glass är ett måste när...

Ska ut med Esma in till stan, titta runt lite och ta en glass ett måste när vädret är så fint. Eftersom någon tog mina favorit solglasögon för ca 1½ månader. Ska se om dem finns fortfarande att köpa i H&M. Hörs efteråt. Min första lediga dag har börjat :D stälda  

Glass är ett måste när det är en varm och solig dag




ledighet från c-uppsatsen JIPPI

God morgon. Härligt väder vi har idag, det är vi värda på tanken hur vädret var igår. Vaknade helt happy idag när jag vista att jag inte behöver hålla på med
c-uppsatsen
och får vila i flera dagar :D


I alla fall igår så skulle c-uppsatsen lämnas men eftersom både jag och min handledare tyckte att jag inte var riktigt klart så har jag fram till 17 augusti att göra klart. Skönt på tanken på att jag redan är klar behöver bara finslipa texten så att allt låter bra. Man kunde välja att antingen lämna in uppsatsen igår och ha seminariet 3 juni eller lämna 17 augusti och ha seminariet 23 augusti. Detta viste jag inte för än igår haha lång historia :P. Men eftersom jag inte visste detta så stressade jag som fan dessa 2 sista månaderna. Men det är som Salam sa till mig tur i oturen ;).


Nu blir det vilande i 2-3 veckor, ska inte ens tänka på skolan eller uppsatsen. Därefter ska jag börja finslipa min uppsats ;).


Här är det 11 exemplar man var tvungen att trygga ut av sitt arbete.
Allt detta kostade mig 250 kr skit skoj eller hur :S

(2 gömmer sig under en av dem)


Idioter

Hej på er. Gick upp halv 9 idag :P, trött. Ska iväg och träffa min handledare idag kl 13.00, glömt totalt bort att jag hade en handledare :P.


Btw på skolans använda email så står det att vi ska trycka upp 11 exemplar av vår c-uppsatsen, typ VA. Shit min uppsats blev 42 sidor och ska skriva ut 11 exemplar. Det blir 462 papper. Så snäll min skola är mot miljön(naturen).  Det är inte heller säkert att alla exemplar kommer att användas, skit bra eller hur. Bara där har ett halvt träd försvunnit.
Så jävla onödigt och såna idioter dem är.


Denna rättelse gäller er som kommer att kopiera upp uppsatsen själva. Uppsatsen ska tryckas upp i 11 exemplar. (lärare skrev detta)



Medina är inte snäll på morgonen


2 ramlösa favoriter just nu

Hejsan. Är hemma nu. Känner mig inte riktigt trött än, fast ingen fara tröttheten kommer väl när som helt. Dricker just nu den goda ramlösa smultron, gott. Fuck så dum jag, kommer säker bli kissnödigt nu pågrund av den :P. Det värsta jag vet är när man blir kissnödig precis när man har lagt sig så skönt i sängen haha :P.

Mina 2 ramlösa favoriter just nu


Sov gott folket hörs imorgon


The Wolfman

Hej på er. Jag och killen tittar just nu på filmen The Wolfman. Vi har bara sätt 20 min av filmen så jag kan inte säga något om filmen än. Idag så har det varit skönt väder men har spenderat det mesta tiden med mitt arbete :P. Nej nu måste jag tillbaka till filmen.



Hör sen eller imorgon Puss och Kram


3 snygga sandaletter från skopunkten

Snygga snygga eller vad säger ni? Egentligen vill jag ha alla 3 men om jag måste välja ett par så hade det blivit dem längst till höger för 399:-, dem är riktigt hot ;)


Årets första kulglass

Hej på er. Jag har halv pigg och halv trött fråga ej hur det fungerar.

Igår
så var det väldigt skönt väder. Först var jag ute och promenerade med Senija och tog lite bilder, få lägga ut dem senare hon har ej skickat dem till mig. Därefter träffade jag och killen Lil, Paul och Cesar var oxå med. Vi körde ut mot havet och hängde där och hade det mysigt i det sköna vädret

Härligt väder var det igår




Årets första kulglass ;)


The book of Eli

Hej på er. Jag och killen tittar just nu på filmen The book of Eli. Vi har typ en halvtimme kvar av filmen. Den är helt okej. Fast i trailen så säger han ”jag har något som alla vill ha”, en speciell bok pratar han om. Det är i stort sätt fokusen ligger i filmen, den här boken. Men filmen är sevärd.



jag blev förbannad på mina grannar i natt

Fy vad jag blev förbannad på mina grannar i natt, Aaaaa. Dem spelade hög musik och skrek väldigt högt klockan 3 på natten och man hörde väldigt tydligt att dem var fulla, jävla idioter. Jag var så jävla nära att ringa polisen. Va fan har dem ingen jävla respekt för andra personer.



Igår så träffade jag och killen Esma och Samir. Satt ute i naturen och njöt av det sköna vädret därefter köpte vi döner och åkte hem till killen och åt. Nä nu måste jag gå vila en stund har sån jävla huvudvärk :(


Ny bloggdesign

Nu så är Esmas bloggdesign klar. Här kommer resultatet.


Header
och rubrikerna i menyn



Kommentarfältet


Hiss eller Diss?

H&M’s 2 nya "gladiatorsandaler". För min del är dessa gladiatorsandaler inte riktigt jag. Om jag måste välja så hade jag nog valt dem svart/vita(mönster).


Vad tycker ni HISS eller DISS?


Är du en hund- eller en kattmänniska?



Jag är definitivt en hundmänniska. Jag tycker om kattungar eftersom dem är så söta men att ha en "vuxen"katt hemma är inget jag har tänkt på eller planerar. En anledning till att jag inte tycker om katter är för att dem verkar ha kortstubin. Blivit riven flera gånger av katter. Ena stunden tycker dem att det är skönt när jag klappar dem nästa stund hoppar dem på mig.
Katt nej tack hund ja tack.


Ny bloggdesign

Har gjort en ny bloggdesign till min kompis Selime



Fashion Against AIDS-kollektionen

Den nya Fashion Against AIDS-kollektionen har kommit till H&M. Finns plagg både för tjejer och killar, accessoarer, hörlurar, tält och regnponcho. Försäljningsstart är 20 maj i H&M butiker och på Shop Online. H&M's samarbete med Designers Against AIDS hjälper till att stödja den viktiga kampen mot HIV/AIDS.

Fashion Against AIDS-kollektionen

För tjejer



För killar

Min första köttfärssås

Hej på er. Ooo vad jag känner mig trött vill tillbaka till sängen igen :S. Vädret är inte skoj heller så det är inte konstigt att man känner sig på dåligt humör. Plus att rödaveckan tittade fram idag blir ett plus i kanten på mitt dåliga humör. Idag blir det plugg inget annat är inplanerad just nu.


Gjorde min första köttfärssås igår, den blev väldigt god. Tummarna upp för mig ;)


Till efterrätt blev det prissestårta


Lilla nyckelpiga


Nä nu ska jag titta på Våra bästa år, hatar och tycker om den serien samtidigt :P.


Huvudvärk

Hej på er. Just nu så håller jag på och steker köttfärs, blir köttfärssås och spagetti till kvällsmiddag. Var ute och promenerade med Lil i ca 2½ timme. Har sån huvudvärk så känner mig ej på skrivhumör just nu. Men vi hörs lite senare


99:-

Hej på er. Pluggat nu i 2 timmar utan paus. Är i stort sätt klar med arbetet har abstrakt kvar ;). Imorgon så är det att läsa igenom arbetet så att allting låter bra. Igår så beställde jag en tröja till killen, en cardigan och ett par vanliga vita skor till mig själv.

297 - 50 = 247 kr blev allt ;). Hade 50 kr i bonus


En tårtakväll

Hej på er. Solen tittar fram idag :D men det betyder inte att jag ska strunta i plugget bara för det :P. Idag så har jag bestämt mig för att skriva klart min c -uppsats, har bara slutdiskussionen kvar. Imorgon så ska jag läsa igenom c-uppsatsen 100 gånger så att allting låter perfekt och bra.


Igår
så var det en lugn kväll med killen. Vi gjorde kvällsmat till oss, åt glass och tittade på en gammal film Huset fullt 2.


Köpte nya nr av SOLO, favorit tidningen så klart


Detta får du med i nya nr


Blev tårtakväll igår för mig och killen ;)


Filmen vi tittade på igår. Jacob från Twilight är med i den, så liten han var



Ska kanske senare dra ut och promenera med Lil ;)


Varför dem men inte vi

Hej på er. Idag så är det typ sol här i La, den kommer och går. Fast det blåser så det är inte så varmt. Man blir lite irriterad att ni i Stockholm har så fint väder. Men ska snart ut, behöver frisk luft efter dagens pluggande ;)


Dagens outfit

 


Eftersom vi här i Skåne/La inte har sånt fint väder som ni längre upp i Sv så kan jag inte bara ha shorts på mig utan strumpbyxor måste på också :S


Agera i porrfilm för att betala av studentlånet

En brittisk undersökning visar att 60 procent av alla britter med studentlån skulle kunna tänka sig att agera i en porrfilm för att betala av sitt lån



Tyvärr är jag en av de studenter som har tagit ett CSN lån, ångrar det som fan. Har ej ens börjat betala av det, studerar fortfarande, men ångrar mig verkligen. Fast att agera i en porrfilm mmm nej tack för min del. Jag väntar nog tills jag får ett jobb inom mitt område, socionom.


Doften av vår

Friska, lätta och underbara feminina vårparfymerna är äntligen på ingång.
Här är 3 lyxdofter som passar perfekt nu under våren.

Tortilla/burritokväll

Hej på er. Snart så ska jag och killen äta tortilla, eller vad nu man kan kalla det :P. Min köttfärs blev lyckad ;). Kan vara en bra kock när jag orkar och har lust :P. Blir nog att vi tittar på filmen Shutter island. Den verkar vara lite läskig. Vi får se om jag vågar se den, haha jag är en liten fegis :P.

Dagens outfit


Vår kvällsmat blir...


Kvällens film


Träklackar/träskor


Igår så lästa jag lite i SOLO nr 4 och såg dessa två träklackar/träskor, usch säger jag bara. Visst det står att det ska vara vårens/sommarens trend men hell no att jag kommer ha på mig såna till sommaren eller någonsin. Men detta är vad jag tycker finns säker någon som tycker dessa träklackar/träskor är snygga.

TopShop 1099 kr


TopShop 1999 kr


Vår lilla mysiga filmsöndag

God morgon. Usch vad jag är trött, vill egentligen bara gå och lägga mig igen men kan ej måste plugga. Det hjälper inte heller att vädret är så dåligt :(


Igår
så hade jag och killen en mysig filmsöndag men hembeställd mat, chips och dip och glass ;)



Mums glassbåt ;)


Vi tittade på en gammal film, Fullt hus


Bare Minerals

Hej på er. Nu så har jag pluggat sen klockan 1 till nu :S. Känner hur den delen av hjärnan där det står ”plugga” börjar slockna :P. Vet ej om jag ska fortsätta mer idag, har skrivit 4 sidor. Stolt :).


Glömde berätta att jag fick hem mitt paket från donnaBeauty för 2 veckor sen. Tog 4 dagar efter beställning att få hem paketet, nice ;). All smink är billigare där i jämförelse med tex kicks.




Ett sätt hur du kan applicera Bare Minerals foundation på ansiktet plus så kan du se skillnaden med och utan Bare Minerals på tjejen som gör videon.


Dove, rabarber, schnitzel och nybakat

Hej på er. Tråkigt väder idag också :S, irriterad. Ska snart börja plugga. Fan vad jag inte orkar egentligen att plugg på en söndag :(.


Igår så tittade jag och killen på Alice i underlandet. Jag har redan sätt den på bio i 3D med Tuba, så jag fick kola på den igen eftersom han vill se den också.

Min kille köpte Dove visible effects till mig igår, tack baby.
Finns att köpa på kvantum för 43 kr, skippa City gross där kostar den ca 55 kr.


Jag testade den nya smaken från ramlösa, rabarber. Tycker inget speciellt om den. Kunde nästan inte ens smaka rabarber. Smultron har jag smakat sen innan och den tycker jag är väldigt god och har gott om smak av smultron så hiss för den ;)


Det blev schnitzel och sibylla hamburgare igår ;)


Vem kan säga nej till detta ;). Åt en igår och ska snart äta den andra
 


Stjäl varandras saker

Hej på er. Killen kommer och hämtar mig snart. Eftersom vädret är så dåligt så blir en filmlördag med smått och gott att äta, aldrig fel det heller ;).


Idag när jag var nere i tvättstugan så upptäckte jag en sak på tidboknings kalender.

 


Så snälla grannar det finns i min byggnad, dem stjäl varandras saker. Fy fan vad jag känner mig trygg i denna jävla byggnaden, NOT. Man måste sätta alarm på sina saker nu. Ska flytta härifrån så snart som möjligt.


Färska Dadlar

Hej på er. Tittar just nu på Blattefierad med Shan the man Atci på youtube. Han är så rolig ;). Har tagit en paus från plugget men ska börja snart igen :P. Stoppar även i mig lite dadlar, gott men kan bli allt för sött om man äter för många :P.


Nu blir det fredags mys :P

Hej på er. Fy vad det regnar här i vår lilla LA, fast okej det är mysigt så länge man är inomhus :P. Idag så tvättar man, tråkigt. Ska även plugg idag så klart :P.


Igår
så hade jag och killen en mysig fredag med hembeställd mat och tittade på vår favorit serie The vampire diaries.Det var sista avsnittet av säsong 1 :(.

Beställde hem mat igår


Killen tog kebbabpizza special



Min falafelrulle. Den var inte liten :P


Ska ner till tvättstugan nu hörs sen puss och kram


Pluggar

Hej på er. Sitter hemma nu hos killen och pluggar i dem stora och mysiga sofforna i vardagsrummet. Stoppar i mig lite gifflar, mmm gott, men vindruvorna är lite för syrliga :P. Alltid när jag pluggar så måste jag ha något gott att äta bredvid mig .



Nä fan nu måste jag fortsätta med plugget hörs sen puss och kram.


Sex Drive

Hej på er. Var precis hemma hos min tjejkompis som har flyttat till en ny lägenhet, fin och modern ;). Fatma och Senija var även där.

Nu så är jag tillbaka hos killen. Jag har bestämt att vi ska titta på Sex drive men enligt honom så ska han titta på den själv eftersom han redan har börjat. Så synd för honom men tyvärr så blir det på mitt sätt :P




Sex drive är såååå jävla bra. Ni som ej har sätt den så tycker jag att ni ska ta och göra det. Detta är en av mina fvoriter när det kommer till komedifilmer.

Va STOLT över dig själv.

Hej på er. Sitter och pluggar för fullt, alltid lika stolt över mig själv när jag har gjort mycket :P. Ibland är det bättre och viktigare att berömma sig själv istället för att alltid vänta att får beröm över andra. Det är mycket viktigare att man känna sig stolt över sig själv än att någon annan måste alltid göra det först. Visst det är ett plus i kanten när någon annan är stolt över dig och berömmer dig, men du ska vara den första som tycker det om dig själv.


Chloe

Hej på er. Allt bra? Själv mår jag inte så jätte bra, har sån jävla huvudvärk. Haft dt hela dagen och vill inte gå över vad än jag gör. Kvällens film är Chloe, verkar vara bra. Berättar om filmen imorgon. Puss och kram


Mina första

God morgon på er. Fy fan jag är trött. Otroligt dystert och tråkigt väder ute, regn och mulet. Sånt får mig bara på dåligt humör. Sitter just nu och kollar på tv ska plugga snart :S, jippi skit roligt Livet är bara för underbart.


Testade igår nya smaken av ramlösa, den var väl okej.


Fått btw hem mina jeansshorts.
Mina först jeansshorts, fråga ej varför jag ej har skaffat ett par tidigare


Magnum Gold

Hej på er. Är hemma hos killen nu. Han sitter och spelar xbox medan jag sitter och ”pluggar” :P. Vi tänkte dra ut en liten stund, få friskt luft. Jävla huvudvärken vill inte släppa.


Jag testade den nya Magnum Gold idag. Den var rätt så god. Värt att testa du som inte har ;)


Harpan

Hej på er. Känner mig fortfarande lite dålig, har huvudvärk :(. Min kille kommer snart och hämtar upp mig, han ska ta hand om mig nu när jag är sjuk :). Fast mitt plugg kommer följa med hem till han :S, tråkig men måste. Sitter just nu och spelar Harpan. Det är lätt att fastna :P


Lite av min måndag

God morgon på er. Sitter just nu och dricker en varm kopp te och tittar på våra bästa år. Har blivit förkyld :(, va fan orkar ej med det nu.


Vad gjorde jag igår:

1. Först var jag i stan med Lil och små shoppade och promenerade i de härliga vårvädret



Köpte även ett nytt nagellack. Snygg färg eller hur?


2. Sen så stack jag till killen men kort därefter så åkte Ivo och tvättade bilden med Paul och jag stannade hemma hos Lil.

3. Sen bjöd Lil och Paul mig och Ivan på hembeställdmat, Döner ;).
 
4. Efter maten började vi spela, Call of duty. Vi verkar tycka om att skjuta varandra :P hahah


2 Scrapbook

Hej på er. Ska snart till stan med Lil, vi ska köpa var sin scrapbook. Eftersom vi både har en samling med tidningar, SOLO, veckorevyn m.m. så tänkte vi klippa ut olika skönhets tips och annat skoj och klistra in i vår scrapbook, en samling i ett. Jag tänkte köpa två st, den andra tänkte jag ha alla mina ritningar.

Dagen outfit


Snygga strumpor :P


Kick-Ass

Hej på er. Just nu så tittar jag och killen på filmen Kick Ass. Den är faktiskt bra och rolig. Nu mot slutet blev den spännande också. Men ska nu titta vidare på filmen vi har typ en halv timme kvar.


Vi köpte jordgubbar idag, det var på tiden varit sugen på jordgubbar nu länge


 Gott med grädde


Stoppar i mig just nu Solchips från Estrella, gott gott


Filmen vi tittar på



En mysig kvällsmiddag hos Lil & Paul

Hej på er. Igår så var jag och Ivo hemma hos Lil och Paul enda fram till halv 3 på natten. Dem bjöd på middag. Därefter så skulle vi egentligen titta på film men så snart vi startade filmen så började vi prata med varandra och blev då att vi skippade film och spelade Call of duty istället. Vi Mmöte varandra i spelet. Dem blev irriterad på mig eftersom jag kampade hela tiden så dem kunde inte hitta mig och dem visste inte var ifrån jag sköt dem. Nä fan det var riktigt skoj.


Vi blev bjudna på middag hemma hos Lil och Paul. Mmm det var riktigt gott :D


Lils potatisgratäng var så jävla god ;)


Vi mumsade i oss smått och gott. Jag drack kaffe kl 22:00 haha, smart eller hur


Lilla Cesar vill alltid vara nära oss och mysa. Att bli masserad och klappad tackar han inte nej till


Nu sitter jag och pluggar men lite senare ska jag iväg och sola med Senija. Hörs lite senare :D


Lacki

Hej på er. Nu är jag hemma. Varit hemma hos mina kusiner och träffat deras nya valp. Så sjuk söt alltså, världens sötaste. Man ville bara ta upp honom och aldrig släppa taget :D. Han var så mjuk och mysig. Blev typ förälskad direkt :)

Lilla Lacki, endast 8 veckor





En kladdkaka mitt i allt :D, mums den var riktg god ;)



Lite senare ikväll ska jag och killen till Lil och Paul ;). Hörs sen folket puss & kram


Frukost time

God morgon folket. Är uppe nu och mixar ihop lite frukost till mig. Ska snart fixa kaffe till mig, behöver. Jag är så trött att nu när jag sitter framför dstor kan jag känna hur pittögd jag bild då och då :P. Ska plugga snart sen ska jag vid två tiden till mina kusiner. Hörs om en stund :)


The Vampire Diarie äger ;)

Jag och Ivo tittar just nu på The Vampire Diarie. Den serien äger alltså. Vi följer de amrikanske sändningar. Jag diggar verkligen Damon som fan, han göra så att serien blir rolig så väl. Men vi ska snart titta på film, får se vilken vi väljer :P


Mina kusiners nya valp

Hej på er. Precis hoppat ut från duschen, alltid skönt med en varm och skön dusch och en paus från plugget.

Imorgon ska jag och min store bror hem till våra kusiner och träffa deras nya familje medlem, en 9 veckor gammal valp. Han har fått namnet Lacki och det är en blandras av shitzu /havanais.  


På bättre humör

Hej på er. Sitter och klunkar i mig redbull just nu, snart plugg :S, trött på det skitet. Igår var jag i Hbg och skulle fixa små saker till examensarbetet. Blev även att jag köpte lite saker till mig också. Har känt mig lite nere dem har sista dagarna, så att köpa något till mig själv får mig alltid på bättre humör.

Hade på mig denna igår, sjukt mysig och färgen äger oxå ;)


Vanligt vitt linne (lång), ett måste i gadaroben.


Eftersom jag inte kunde hitta ett lång svart linne så tog jag kortärmad med lite små detaljer på.


Strumpor :P


En stor borste nu när solpuder kommer att användas över allt :P


Christina Aguilera är en riktig copycat

Allt flera kändisar tar upp Lady gagas stil i sin musik video. Såg idag Christina Aguilera nya video. Kunde hon typ inte härma Lady Gaga mer eller vad. Från dem konstiga kläderna, sexiuella rörelserna till hångel med tjejerna och killarna på en och samma vide. Det räcker inte heller man att Christina Aguilera liknar Lady Gaga oxå.




Tycker ni att denna stilen passar Christina Aguilera?


Nya Twilight Eclipse trailer

När jag såg den nya trailer av Eclipse började det pirra i hela kroppen och fick mig bara att längt ännu mer tills den kommer ut på bio :D ...


Blodgrape & Apelsin

Sitter just nu och pluggar och pluggar :(, hur tråkigt som helst. Har så sjukt ont i mina fingrar :P.


Tvättar även idag, men snart klar med det som tur ;). Underbart väder ute. Känner mig lite sugen att gå ut och promenera, inte gjort det sen söndag haha :P.


I söndags så testade jag en ny smak från ramlös. Tyckte att den var jätte god ;)


En sån dag

Idag är en sån dag för mig där jag känner mig irriterad på allt och alla. En sån dag då jag bara känner mig allmänt äcklad i min egen kropp… Är verkligen inte på humör för något just nu....


Han var Michael Jacksons älskare



I fredags avslöjade Michael Jacksons hudläkare Arnold Klein att popkungen var homosexuell.  Efter avslöjandet har nu Klein mottagit flera dödshot.


Programmet ”Extra” förra veckan medverkade Klein tillsammans med Jacksons office manager Jason Pfeiffer, där de berättade om Michaels livsstil och Jasons förhållande med popkungen. Jason och Michael hade enligt uppgift ett två månader långt förhållande, det enda homosexuella förhållande som Michael även hade. Enligt Klein var Jason Michaels stora kärlek


Jason Pfeiffer jobbade som Michael Jacksons office manager och berättar nu att han hade ett förhållande med popkungen


(Källa)


FAN vad jag irriterar mig på detta
. Alltså allvarlig talat han är död okej, FARFÖR ska man då nämna, ta upp, såna saker till pressen nu. Är ni så desperat att stå i rampljuset. Om nu han var bög på vilket sätt tycker ni att detta skulle vara rätt eller bra att ta upp i pressen. Så som vi vet hur Hollywood fungerar så kommer helt plötslig flera nu komma in och säga att dem har haft ett förhållande med Michael. Jag blir så jävla irriterad när jag läser sånt.


Människans bästan vän

Nu så sitter jag här och pluggar för fullt så att det blöder från fingrarna, skojar bara. Men jag har faktiskt ont i dem. Men vi kära redbull hjälper mig och stöttar mig på vägen :P.. Lite jobbigt att solen är framme och jag är tvungen att sitta inlåste :P

Människans bästan vän


Söndagspromenad

God morgon på er. Såå trött jag känner… Fast jag har ”människans bästa vän” bredvid mig, min redbull hahah :P. Ska börja plugga snart.


Det blev en söndagspromenad för mig igår. Sammanlagt så promenerade jag 6½timme igår. Först 3½ med Lilmarie, 1 timme själv och sen 2 timmar med Senija :P. Muskelvärk säger jag bara.


Igår
så tog jag och Lil en ”fika” på Mc och njöt av det härliga vårvädret :D



Lils hund Cesar tog chansen och kissade på den nakna statyn.



Affärerna gör allt för att dra till sig kunder hahaha :P


SOLO

Hej på er. Idag så är det underbart väder ute, blir kanske att man drar ut och tar en glass ;). Jag känner mig så rastlös att sitta inne när det är härligt väder ute. Nu sitter jag i alla fall och läser i det nya nr av SOLO, efter det blir det plugg :(, tråkigt.

Läser just nu


(Bild)


Årets första grillning

Hej på er. Idag så blev det årets första grillning.. Med hela feta släkten, vi var sammanlagt 15 st ;). Det var jätte mysigt och roligt. Det som var lite tråkigt var att det började regna smått mitten av vårt grillande. Men då gick vi hem till min faster där vi trängdes i soffan och drack kaffe ;). Fast nu kommer solen fram, så typiskt

Belv ej att jag tog några bilder, var upptagen med att äta och leka kurragömma med barnen ;)


Bild: Hämtad härifrån


Ny bloggdesign

Har gjort en ny bloggdesign till min kompis Esma. Den är inte helt klar än, väntar bara på att hon ska skicka till mig vilka bilder hon vill ha i header/meny

Header


Rubrikerna i menyn



Kommentarfältet


RSS 2.0