Left 4 dead 2

Hejsan. Hoppas allt är bra med er. Med mig är det okej, lite trött bara. Tänkte komma in och lägga ett spår efter mig. Killen och jag ska nu spela Left 4 dead 2 på xbox. Vi är små spelnördar.



PUSS & KRAM


Malmöhus museum och teknikmuseum

Idag så var det inte en vilosöndag för mig. Gick upp 7 på morgonen och tåg tåget kvar i 9 till Malmö. Hade aktivitetsgång idag på praktiken med familjerna. Det var två olika museer vi besökte, det var Malmöhus museum och teknik museum. Det var skoj medan jag var där men gud vad jag var trött efteråt, när jag kom hem :S och ont i bena hade jag också.


Vi besökte Malmöhus museum idag och teknikmuseum. Inte litet ställe, eller vad säger ni? :P

(Bild hämtad från google)

Nu tänkte jag sova sötnosar, min kropp behöver vila :P.

Sov sött

PUSS & KRAM


Så lägger du vintermakeupen

Den bleka, torra hy de flesta av oss dras med så här års kan kännas ganska trist. Men med några enkla förändringar i din makeup-rutin kan du få ansiktet att stråla.


1. Lägg grunden

Använd concealer för att täcka över finnar och mörka ringar, som syns ännu bättre på en blek hy. Lägg sedan ett tunt lager foundation – för mycket kan få ansiktet att se "kakigt" ut.

2. Framhäv kindbenen
Nästa steg blir en bronzer, som ska vara en nyans mörkare än din naturliga hudton. Borsta lätt över kindbenen och toppa med ett rouge.

3. Rama in blicken
På vintern, när du bär mörkare kläder, kan du satsa på en mer dramatisk ögonsminkning, säger makeup-artisten Charlotte Tilbury, som sminkat Kate Moss, Gwyneth Paltrow och Gwen Stefani, till Allure. Är det regnigt ute så kör med en vattenfast mascara.

4. Låt läpparna skina
Välj ett fuktgivande läppstift som inte torkar ut läpparna, som ofta blir torra i kallt väder. Märker du att läpparna börjar se nariga ut kan du försiktigt exfoliera dem en gång i veckan.



Källa: Msn


Mycket tvätt idag :(

God morgon på er. Här sitter en väldigt trött Medina. Hade svårt att gå upp från sängen, som vanligt. Igår så hade jag killen en mysig kväll med sötsaker och en film som inte vad något speciellt. Idag är det tvätt, tråkigt. Vad som händer senare, vet jag ej. Solen skiner vilket är skoj, fast hur länge :S

Mycket tvätt idag :(


Har skol- och arbetsuppgifter idag som vanligt :(

Hörs sen PUSS & KRAM


Ostbågar vs Chips

Hej på er. Ska snart iväg med killen till Väla(köpcenter). Känner mig lite seg och trött, en redbull skulle inte skada :P. Klippningen blev bra och fin. Tar en bild på mitt hår lite senare. Men nu ska jag fixa till mig så vi hörs lite senare


Av någon anledning har jag och killen fastnat för ostbågar. Det var typ 1 år sen jag åt ostbågar sist, så det smakar gott efter så långt tid.


Vad väljer ni Ostbågar eller Chips?


Jag väljer chips, men just nu är det ostbågar nog


Nice att spara pengar

Hej på er. Igår blev det inget inlägg, tyvärr. Haft mycket att göra. Jag mår dåligt både psykiskt och fysiskt just nu eller har gjort det hela föra veckan och dena veckan. Det är sant som dem säger, stress framkallar en massa olika syntomer. Idag så ska jag klippa mig, äntligen det behövs. Fast vet ej om jag ska klippa en bit eller bara lite av topparna.


Igår när jag vara i Malmö så tog jag chansen och köpte lite smink.


ord:pris
foundation 150kr Mascara 110kr
Jag betalade för dem två tillsammans 115 kr. Haha stor skillnad eller hur ;)

 


Köpte det nya nr av SOLO. Läppglasen man fick med är väldigt fin färg.



Nu ska jag fortsätta med mina skoluppgifter, dem tar aldrig slut :(


Stress stress stress

Hej på er. Är hemma nu från praktiken, men inte så länge till. Ska iväg på studiebesök till Lils gamla jobb.  Så jag känner mig otroligt stressad just nu. Fast okej hela förra veckan har jag varit stressad och denna vecka blir inte bättre för det. Aaaa jag orkar inte längre med allt denna stress och alla grejer jag har att göra :(



Känner ni er ofta stressade?


Hiss eller Diss - Stövlar från H&M

Var inne på H&M’s hemsida igår och hittade dessa stövlar. Dem är lite annorlunda, lite konstiga skulle jag nog kunna säga. Fast vem vet dem kanske är snygga på, men just nu så blir det diss



H&M 599:-


Vad tycker ni, HISS eller DISS?


Oprah Winfrey startar egen tv-kanal

Oprah Winfrey lägger ner sin populära pratshow. Den 9 september 2011 sänds det allra sista avsnittet i amerikansk tv. I stället kommer Winfrey att starta sin egen tv-kanal - OWN: The Oprah Winfrey Network.


Oprah Winfrey är världens mäktigaste tv-personlighet, som genom sitt program gjort författare till stjärnor, fått kändisar som Tom Cruise och Michael Jackson att tala ut m.m.Oprah Winfreys program, som sänds i TV 3 i Sverige, har visats i 23 år i USA. Den kan ses i hela 141 länder över hela världen. 1986 använder Winfrey sitt program som plattform för kampanjjournalistik, genom att stödja olika projekt, driva bokklubbar och driva kampanjer för bättre hälsa. Hon har också lanserat framgångsrika pratshower med Dr Phil och Rachael Ray.


Vad hennes nya tv-kanal kommer att ha för innehåll är ännu okänt. Kanalens görs i samarbete med Discovery Channel i USA. Startdatum för den nya kanalen är inte känt


Vad tycker ni om Oprah Winfrey show?


Amerikansk tecknad serie


Vilken amerikansk tecknad serie är minst barnvänlig???

Family guy


Simpsons


American dad


Förberedning inför filmkväll

Hej sötnosar. Idag så har jag varit duktig. Ett arbete jag började med idag, är jag snart klar med. Förutom arbetet så tvättade jag, det var inte lite tvätt heller, det tog mig 5 timmar usch :S. Men nu så ska jag och min älskling titta på en spännande film, äta hembeställd mat och stoppa i oss söttsaker. Så det blir en riktigt mysig lördag kväll för mig.


Förberedning inför filmkväll



Hembeställd mat. Jag valde tonfisksallad och han valde kinamat



Filmen vi ska titta på



Hur ser er lördagkväll ut?


Lady Gagas nya låt/video


Vad tycker ni om Lady Gagas nya låt/video?




Jag tycker att låter är riktigt bra, min favorit just nu. Videon är svårt att säga, det är typisk Lady Gaga video, så där konstiga


Grattis till lilla Filip

Min pojkväns systerson fyllde 6 år igår, så det blev en liten födelsedag med familj bara. Men efterson jag var på jobbet och kom hem kvart i 7, så hade jag missat lite saker av födelsedagen. Fast tårtan och ljusen missade jag inte. Men min UNDERBARA kille ställde upp att ta foto så att jag kan sätta ut på bloggen, älskar dig.


Här är födelsedagsbarnen, lille Filip



Presenten från mig och killen, började han öppna



Han fick Lego Star Wars av oss två



Min killes syster, hennes man och Filip. Haha så rolig Filip ser ut



Sen blev det dags för maten. Så mysigt hans syster har lagt upp det



Filip med sin blåa tårta


Mådde jätte dåligt igår

God morgon på er. Idag så är man typ ledig, ska hålla på med ett skolarbete hela helgen :(. Der hjälper inte heller att solen tittar fram, man vill vara ut då och inte hålla sig instängd framför datorn, blir deprimerad :P. Igår så mådde jag dåligt både psykiskt och fysiskt hela dagen.  


Har det lite mysigt med te och lussekatter just nu, mumms.

 


Nu ska jag försöka få igång mig med arbetet, inte för jag orkar tänka.
Hörs sen PUSS & KRAM


Håll i dig Medina, blås inte iväg

Idag så har det verkligen varit hemskt väder, storm skulle man nog kunna säga. Var i Malmö och hade föräldragruppen. Medan jag var inomhus så var den kraftiga stormen igång, men när jag skulle röra mig mot stationen så hade det lugnade ner sig lite. Men när jag kom in till L-A, fy f*n vad det blåste. Kunde känna att jag flög hit och dit. Som tur så hämtade min älskling upp mig på stationen och vi åkte hem till honom, där vi kröp under täcket och höll oss varma med kopp te och tända ljus med vanilj doft :P, myspys tillsammans.


Titta vad jag såg idag :D

 


JAG LÄNGTAR SOM BARA DEN


Någon mer än jag som längtar till världspremiären av New Moon????


Brad Pitt och Angelina Jolies nya yrkesroll: Smyckesdesigners



Brad Pitt och Angelina Jolie har tillsammans med den brittiska juvelerarfirman Asprey tagit fram örhängen, halsband, armband, ringar, skedar och till och med en elegant äggkopp.

Liksom mycket annat i skådisparets liv är smyckeskollektionen ett sätt att samla ihop pengar till välgörenhet. inkomsterna kommer att gå till Education partnership for children of conflict, en organisation som hjälper barn i krigshärjade länder.

Enligt tidningen People fick Angelina inspiration till smyckena från en ormring som hon fick då hon födde dottern Shiloh 2006. Ringen sades symbolisera trygghet för en mamma och ett ofött barn. Angelina har sett ormfiguren som en skyddssymbol för hela familjen.







Vad tycker ni om deras smycke?


Vilken födelsedagspresent ska jag välja?

Min sötnos börjat redan leta efter en present till mig till födelsedagen som är i januari. Jag har redan får en tidig födelsedagspresent men tydligen vill han köpa en till, till mig. Han är bara för underbar och gullig. Fast den presenten kommer jag få på självaste dagen då jag fyller år.


Så jag har fått frågan vad jag önskar mig.
Jag valde mellan dessa två, men vilken ska jag ta??.


Babyliss icurl



Sony Walkman MP4-spelare

 

 

 


Varför hade dem varit bra för mig
Jag lyssnar och använder ofta/alltid min mp3 spelare. Men den är rätt så gammal och väldigt seg när man ska rulla ner i listan, lite utsliten. När man pendlar mycket som jag gör, så är mp3-spelare till stor hjälp för att slappna av och inte höra allt annat oväsen. Därför hade det varit bra med en ny.


Att jag vill ha Babyliss icurl, beror mycket på att jag älskar att ha lockigt hår och icurl verkar vara det enklaste sättet att få snabba, stora och fina lockar. Jag har testa att göra med plattång, ej lyckats. Med locktång får man nästan ihop rullade lockar.




Bilder från busfabriken i lördags


Här kommer bildrena från aktivitetsgången i lördags, besöket på busfabriken med barngruppen.

Det var otroligt stort där :D






Jag tror nästan att dem girafferna är lika stora som dem "riktiga".


Alla statyer var verkligen stora, som verkliga



Efter busfabriken åkte vi tillbaka in till centrum där vi träffade barnens föräldrar och åt på en libanesisk restaurang, buffé.

Fanns mycket att välja mellan


Min mat


Havregryn vs Mannagryn

God morgon på er. Så trött jag känner mig. Igår så var det rätt så lugn kväll, bara myste med killen. Efter en dag på Busfabriken med 8 barn så blir man verkligen slut så jag behövde den lugna kvällen.


Sitter just nu och äter havregryn, första gången jag äter havregryn. Känner mig inte direkt förtjust i det. För mig är det mannagryn som gäller fortfarande.



Vilken tycker ni är godare?



Tack så mycket gulliga Inesita

Läste en underbar kommentar på min blogg för några dagar sen. Jag blev så otroligt glad när jag såg denna gulliga kommentaren. Tack så mycket sötnos.






Klicka på bilden för att komma till hennes blogg


Busfabriken

Hej på er. Just nu sitter en helt utsliten Medina framför dator. Idag så hade jag aktivitetsgånge på jobbet med barngruppen. Vi var och besökte Busfabriken. Blev helt slut av att springa hit och dit efter barnen, 8 st. Vi var 4 vuxna. Efter Busfabriken så åkte vi tillbaka in till Hbg där vi träffade barnens familjer och åt på en libanesisk restaurang, buffé. Det var en trevligt och rolig dag, fast det har tagit på än :P. Känner mig helt död just nu :P


Hade aktivitetsgånge på jobbet idag med barngruppen
, så vi besökte Busfabriken.
Det var gigantiskt där inne.

 

Har någon av er besökt BUS fabriken?

 



Är för trött för att lägga ut bilder, gör det sen. PUSS & KRAM


5 år & 11 mån



Min pojkväns nya kök

Det är svårt att visa alla detaljer och hur fint köket är på bilder. Allt är nytt i köket från topp till tå, så allt ni ser är nytt. Men den är riktigt snygg och mysig.
Här kommer några bilder på köket.






Här kommer några små detaljer, lite närbilder


Spotlight






Vad tycker ni?


Fredag den 13

Hej på er. Trött och tråkigt väder ute. Fredag den 13, undra om man ska stanna hemma idag :P. Fast okej jag tror inte på detta att fredag den 13 medför otur. Känns som om jag har otur varje dag :P. Idag så ska jag läsa en massa saker, arbets- och skol uppgifter, så jag måste för bereda te till mig nu :P

Tror ni på detta med fredag den 13, att det är en otursdag?



Hörs sen PUSS & KRAM


Vi två tillsammans

Hej på er. Jag och min älskling tittar just nu på So you think you can dance säsong 6 och mumsar i oss lite nudlar och mackor. Idag så besökte jag och killen Lilmaries och Pauls nya lägenhet. Skoj att träffa dem igen, det var typ 2 månader sen man träffades.


Nu ska jag tillbaka till mina nudlar så vi hörs imorgon ;). God natt och PUSS & KRAM

Jag och min älskling :P


Blivit beroende av redbull


Min kille kommer att bli galen när han ser detta inlägget


Igår så köpte jag redbull, vilket var länge sen (ca 1 vecka sen). F.n vad gott det var. Eftersom man kan säga att jag har blivit beroende av redbull så vill inte min pojkvän att jag ska drick det längre, eller vänta ett tag. Vilket har känts tufft eftersom jag drack en redbull varje dag i 2½ vacka. Tänkte på redbull hela tiden och kände suget efter den varje dag så jag inte drack den.

Men jag ska trappa ner och inte dricka så ofta redbull längre. Det är inte bra för mina tänder eller min kropp.




Är du beroende av något?


Vet ej vad jag ska skriva här

Hej på er. Nu är man hemma. Var hemma idag från jobbet 19:30, killen hämtade upp mig vid stationen och vi åkte direkt och åt på Mcdonalds med Esma och Samir. Sen åkte vi omkring och bara dummade oss och hade det riktigt roligt. Vi tittade på en massa youtub klipp från Samirs nya iphone. Måste ha sätt konstigt för dem som gick förbi.


Min bror kom precis in i mitt rum och sa:
Varför är du hemma så tidigt?
Hahha kommer ofta hem efter 12. Kände mig trött så jag ville hem lite tidigare idag :P

Direkt efter jobbet åkte jag med killen, Esma och Samir och åt på Mcdonalds


Nu ska jag svara på era kommentarer, så vi hörs snart :P PUSS & KRAM


FAN VAD JAG ÄR SUR

Nu sitter en väldigt sur Medina framför datorn. Jag upptäckte innan att mina nya glasögon/bågar jag hämtade ut idag är inte dem jag har beställt. FAN VAD SUR JAG ÄR. Om dem inte går med på att fixa det och jag får nya, så kommer jag direkt att vända mig till Konsumentverket.

Inte dem glasögon/bågar jag beställde. Fel beställning


Aaaa så irriterad och förbannad jag är


Här är mina nya glasögon

Hejsan. Sitter just nu i mina mjukisar och bara tar det lugnt. Jag hämtade mina nya glasögon idag, äntligen har jag fått dem. Det är lite jobbigt att ha på sig dem, har liten huvudvärk. Allting känns så starkt och klart, fast så är det när man köper nya glas och styrkan ökas. Men jag vänjer mig snart.


Här är mina nya glasögon



Hör sen PUSS & KRAM


Idag är det dagen då det händer :(

Hej på er. Är hemma från mitt studiebesök. Så himla kallt det är ute, direkt när jag kom hem så hoppade jag in i duschen. Varm och skönt bad är det bästa när vädret är tråkigt ;). Idag så blir det vaccination :(, egentligen vågar jag inte ta den. Jag har stor fobi och kommer nog få panik när jag där, känner mig rädd redan nu :S


Nu ska jag titta på tv och lugna ner mig :P


Vi är små spelnördar :P

Hej på er. Sorry för en dålig uppdatering, fast så kan det bli ibland :P. Direkt efter praktiken så stack jag till killen. Vi spelade Rainbow 6 Vegas, vi är små spelnördar :P. Känner mig faktiskt lite sjuk, mmm man undrar vad det kan vara.


Imorgon ska jag upp 7 :(, det var länge sen jag gick upp den tiden. Kommer jag klara av det?


Detta är vad jag ska göra imorgon:
1.Studibesök
2.Hämta mina nya glasögon, äntligen
3. (kanske) Vaccinera mig, s t o r fobi för sprutor
4. Sen blir det hem och bli ompysslad av killen :)

 
Spelet som jag och killen har fastnat för :P



Men nu blir det att rulla ihop sig i täcket och sova. Sov sött Sötnosar :D


Vågar jag ta?

Hej på er. Sitter just nu på min praktikplats, känner mig otroligt trött.
Slutar halv 6 idag, hemma halv 7 :(.

 
Igår
så fick jag otroligt skön massage av min kille från topp till tå. Huvudet, nacken, ryggen, armarna, benen och fötterna. Jag kan säga att jag kände mig så otroligt avslappnad efter åt haha :P. Tack ÄLSKLING


Titta vad som ramlade ner i min brevlåda :(. Mm vågar jag ta.


Jag har sån otroligt fobi för sprutor. Vill inte ta vaccinationen sprutan på grund av det, plus så ska man ta 2 st, typ VA. Fast samtidigt vill jag ta den, känna mig säker.
Vad fan ska jag göra :S.


Vem ska vaccinera sig för S.I?


Hiss - DinSko

DinSko har fått in riktigt hot skor/klackar och jag tycker att priserna är helt okej också. Var inne precis på deras hemsida för att se om jag hittar något och japp det gjorde jag. Hittade 3 st som jag tycket är riktigt snygga. Lite sugen att köpa någon av dem.


Om jag måste välja så blir det dem i mitten :D


 




Mysig kväll med film och popcorn

Hej på er. Vaknade halv 12 idag, ovanligt för att vara jag. Sover ofta max till 10. Det blev full race på mig när jag vaknade. Först var det tvätt, sen städa, moppa och sist blev det att laga mat. Usch jag är helt slut och snart blir det att hoppa in i duschen.


Igår
så hade jag och killen en mysig kväll med film och popcorn.


Jag igår. Det blev halv lockigt hår



Filmen vi tittade vi på. Den var rätt så bra, lite förvirrande bara



Popcorn är det bästa till film



Efter att ljuset stod länge tänd, blev detta resultatet


Mysig för mig själv

Hej på er. Sitter här och har det mysig för mig själv. Men ska snart gå och klä på mig, vill vara snygg för mig älskling. Mmm men vad ska jag ha på mig idag?? Vi får se vad jag plockar fram från garderoben.Idag så städade jag mitt rum, tog ett tag :P och sen gjorde jag en arbetsuppgift, jag har en till som måste göras :(

Har det mysig för mig själv med en film, kakor och te ;)

 

Jag valde att titta på Mrs Doubtfire


Lite te och kakor, är aldrig fel ;)



Hörs sen PUSS & KRAM


Godsaker

God morgon på er. Jag hade svårt att få upp mig själv från sägen idag, ville ej upp :P.


Igår så hade jag och killen en mysig kväll med en massa olika godsaker, mums. Vi tittade även på vår favorit serie The Vampire Diaries, den är riktigt bra. Men vi tittade även på en gammal film, Parenthood, den var helt okej.


Så här var min och min loverboy fredag kväll

Först blev det mat, det blev kebab pizza


Sen blev det lite bakelse


Det blev godis. Fast åt bara lite


Chips, är ett måste när man ska titta på film :P. Fast vi glömde köpa popcorn :(


Vi avslutade kväll med varsin pigelinglass


Nu har jag saker att göra så vi hörs sen PUSS & KRAM


Filmkväll

Hej på er. Allt bra sötnosar? Killen ska hämta upp mig snart. Planer ikväll är film och massa sötsaker, popcorn, chips m.m. Utan allt detta är det inte en riktigt fredag filmkväll.
Nu måste jag gå, så vi hörs sen PUSS & KRAM

Dagens outfit


Mina stövlar


Hit och dit

Hej på er. Redan när jag vaknade så blev det spring hit och dit för mig. Först iväg till apoteket för att köpa mina tabletter, förbi optikern och se vad fan har hänt med mina glasögon som jag hr beställt. Därefter åkte jag till skolan för att kopiera lite grejer i Hbg och sen blev det hem. Så nu blir det vilande för mig och snart dusch.


Köpte en alcogel som återfuktar huden, torkar inte ut som dem andra gör.
Riktigt nöjd med den, liten och praktisk. Tipsar den till er. Ni hittar den på apoteket


Köpte även min favorit moisturiser, love it :D

 


Mumsar i mig chips nu och tittar på Tv, så himla skönt

 


Ska snart hoppa in i duschen. Idag blir det mys med min LoverBoy


Varför torsdag men inte fredag

Hej på er. Sitter just nu på jobbet och håller på lite med arbetsuppgifter, tråkigt. Gud så trött jag känner mig, kunde nästan inte få upp mig själv från sängen. Ville bara att det skulle vara fredag, är ledig då. Denna veckan har faktiskt känts lång. Idag så slutar man ca 18:00, usch vad jag inte orkar.


Dagens outfit


Nej nu ska jag fortsätta med mitt arabete, så vi hörs lite senare PUSS & KRAM


Ella Enchanted

Hej på er. Jag och killen tittar nu på en film som heter Ella Enchanted. Filmen är tydligen från 2005 men har aldrig hört talas om den innan. Ella fick en förtrolning av en fen där hon skulle göra allt vad någon säger till henne, kan inte gå emot det. Usch tänk att bli styrd så :S, göra allt vad folk säger till en.



Har någon av er sätt Ella Enchanted innan?


Visibly clear, Oli-free moisturiser


 

Nu har jag äntligen hittat en återfuktande kräm som jag tycker om och som passar mig. Efter att jag tvättar mitt ansiktet så blir mitt ansikte känslig, lite varm känsla, och när jag applicerar krämen så kan man känna att den svalkar ner huden liten.  Gör huden mjuk, plus så jämnar den ut huden lite och tar bort lite av det röda också. Den gör även ansiktet len. Jag är verkligen nöjd med den



Den röda veckan

Hej på er. Idag så är det arbetsuppgifter som görs hemma, skönt. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer, tråkigt väder så humöret har sjunkigt lite och så har jag mensvärk också :(. Men jag och killen ska kanske till Väla idag, vi får se


Igår så var det en lugn och mysig kväll med pojken. Vi tittade på tv, åt hembeställd mat och bara tog det lugn. Jag blev även bortskämd lite också, hade mensvärk så blev ompysslad av killen igår.


Blev hembeställd mat igår, kebab tallrik.



Sen blev det ananas. Har aldrig testat direkt från ”frukten”, alltid handlat från burk :P



Det dricks mycket coca cola hemma hos killen hahah.


Ska svara nu på kommentarerna, inte gjort det på länge nu haha.

hörs sen PUSS & KRAM


Chokladbollar

Hej på er. Är hemme nu hos killen. Vi ska snart titta på ett avsnitt av Desperate Housewives (säsong 6).Idag på Cafè gruppen gjorde vi chokladbollar med familjerna. Det gick bra, lite kladdigt blev det :P. Fast jag åt bara 1, tycker inte om hemmagjorda chokladbollar :P.


Gjorde chokladbollar i dag på Cafègruppen, med familjerna


Nu ska jag iväg och lägga mig i killens famn och titta på ett avsnitt av Desperate Housewives.

Hörs sen PUSS & KRAM


Ooo nej måndag, redan

Hejsan. Har inte haft riktigt blogg lust idag så det är därför uppdateringen blev så dålig. Idag så blev det 2 filmer efter varandra, först tittade jag på Fult hus med min killes syster. Sen tittade jag och killen på en ny film som heter The Rebound, den var rätt å bra.


Då var det måndag imorgon, jippi jätte skoj :S, hatar måndagar. Jag tror inte det är många som tycker om måndagar, man hör ofta folk säga "ooo nej, måndag redan imorgon".





There's something wrong whith Esther


Hej på er. Idag så tvättar man :S, ska också snart iväg till City cross och handla lite.


Igår så hade jag och killen en mysig kväll med en liten skräckis. Länge sen jag tittade typ på en skräck film. Fast den vi tittade på var lite mer en köttande film, äckligt. Därefter så spelade vi spel :P, vi är små töntar.

Filmen vi tittade på.


Den var faktisk bra. Det är en familj som adopterar denna lilla flicka. Men hon visar sig inte vara den lilla flickan hon var i början. Hon har även en hemlighet, som jag tror inte många hade kunnat gissa vad det är för hemlighet. Hon tjejen som spelade den rollen var otroligt bra, riktigt bra skådis är hon.





RSS 2.0