Megan Fox, "den nya Angelina Jolie"

Med sitt mörka hår, sin tatuerade kropp, sina sexiga läppar och kyliga attityd har Megan Fox blivit omskriven som "den nya Angelina Jolie" - en jämförelse som hon börjat tröttna rejält på.



Vad tycker ni, liknar dem varandra?

Och vem är snyggast?


Källa: Msn.se

Varför ska blogg alltid krångla

Hej på er. Hoppas allt är bra med er sötnosar. Sitter just nu hemma hos min kille. Min bärbara dator har krånglat sen jag installerade det nya internet explorer 8, så min kille ska börja snart med att kolla vad som har gått fel.

Är det någon mer än jag som har/haft problem med internet explorer 8? Hitt tills är det 3 personer som har klagat på det.


Något är även konstigt med bloggen. Jag vet ej om det är dem som tar hand om bloggen har gjort något igen. Men min blogg blir annorlunda när jag förhandsgranskar och när jag går på min blogg (meedo.blogg.se). Så här var det inte igår i alla fall. Om det är något dem nu har gjort, så börjar det faktiskt bli irriterande att det ska alltid vara något fel med bloggen, antigen kan man inte logga in eller så vill inte ett inlägg publiceras m.m.


Men nu glömmer vi alltid negativ och som irriterar personen, så har kommer bilder som kan göra en lite gladare :D. Tog dessa bilder för ca 3 dagar sen.




Aaaa jävla skit

God morgon på er. Sitter här och är lite nere. Igår när jag kom hem (00.16) så beslöt jag mig av en idiotisk anledning att installera internet explorer 8, tänkte att jag skulle leka smart och visa att jag också kan sånt skit.....  Men tydligen måste flera saker ha installerats samtidigt, för efteråt gick det inte så bra. När jag går in på internet så fanns det något jävla skit som skyddar datorn och skyddar tydligen datorn för var enda sida jag gick in på. Så kommer det ut ett meddelande att internet kommer stängas ner och blablabla, men det konstiga i det hela är att jag inte kunde stänka ner internetsidorna kvittar hur många gånger jag tryckte. Smart


Det bästa är att inte installera skit på datorn eller om man nu måsta göra det så är det bättre låta någon som kan göra det.  Från och med nu Medina håller sig undan från sånt skit.

Så jag ska iväg tidigt till min kille så att han kan fixa det felet och det värsta är om det nu inte går så får jag installera om allt på nytt, typ vaaaaaa.


Förresten det är något konstigt med min blogg också. När man går in på min blogg (meedo.blogg.se) så ser allt bra ut men när jag förhandsgranskar på stilmall så ser den helt annorlunda ut. Min meny har typ hamnat längst ner och det linjen mellan inlägg har gått och blivit dubbel.


Hur ser min blogg (meedo.blogg.se) ut på era datorer?
Ens blogg kan se annorlunda ut på andras datorer.

Det är jätte skoj när fler saker går fel samtidigt, bajs





Har som tur min brors bator

Jeans = ångest framkallande

Hej på er sötnosar. Nu sitter en väldigt trött Medina framför datorn. Idag så var jag, killen, Lilmarie och Paul en sväng på Väla(köpcenter). Så klart så var killarna för sig och tjejerna för sig :D. Jag var på jakt efter ett par nya jeans, vilket jag hade rätt så svårt att hitta. Antingen tyckte jag inte om dem, inte min storlek, satt inte fint eller så var dem för dyra.  Men till sist hittade jag ett par jeans leggings men som liknar jeans. Att handla/testa jeans är ångest framkallande säger jag bara. Jag hade det skoj med Lil, alltid roligare att gå med en vän. Ha någon som kan ge en tips, snacka tjejsaker och snacka lite skit :P. Men jag kan bara säga att både jag och Lil hade otroligt ont i fötterna efter åt, Väla är inte direkt litet.


Kolla bara in regnbågen. Tror aldrig jag har varit så nära en regnbåge.

Viktigt med bra rengöring

Rengörning är nyckeln till välmående hud och kan göra skillnad mellan ett livslöst ansikte och ett strålande.


Morgon och kväll är något vi har hört är lika viktigt att tvätt ansiktet, men egentligen är tvätten efter en långdag viktigare än den på morgonen. En kvälls rengöring måste vara mer noggrann och detta är på grund av att lager av smuts och orenheter som har byggts upp på hudytan under dagen. Morgontvätten ses mer som välbefinnande, för att fräscha upp sig.


Det viktigaste är att inte tvätta ansiktet mer än 2 gånger om dagen oavsett när du väljer att göra det. Allt för många tvättningar kan få huden att torka ut och kan leda till fler rynkor.


Så tvättar du ditt ansikte.

1.Stryck din rengöring över ansiktet. Var mjuk och lätt på handen.


2.Massera runt produkten, vilket både gör det skönt och hjälper ansiktsmusklerna att slappna av.


3. När du ska skölja av bör du använda ljummet vatten. Om vattnet är allt för hett så riskerar du att skada huden och allt för kallt vatten blir det svårare för produkten att lösa upp allt smuts.


4. När du ska torka ansiktet bör du klappa huden torr med handuken, gnugga inte. Låt ansiktet vara lite fuktigt när du sen ska smörja in dig med krämen.


Frukost med min store bror

God morgon på er. Har nisovit gott? Sovit rätt så gott, vilket är toppen men något som inte var skoj var att vädret är bajs
:(. Det regnar och är mörkt ute. Direkt när jag vaknade började jag förbereda frukost, vilket jag aldrig gör. Att jag gjorde det just idag var för min brors skull. Han har blev jätte förkyld, så snälla systern ville göra frukost åt han :D. Var rätt så mysigt att redan så tidigt på morgonen (vilket tog lite tid för att få upp honom :P) ta en frukoststund tillsammans med någon (äter ofta själv), bara sitta och prata om allt möjligt.


Vad som händer idag vet jag ej, när vädret är så här så kan det ändra personens planer eftersom man blir så seg att hitta på något ens.


Min frukos med min bror. Rätt så mysigt att sitta och äta frukost med något (äter ofta själv)


Tycker om att dekorera lite :P. Det är som dem säger ögon avgör om man vill äta det som är framför en. Om mat är upplagt på fint sätt så blir man direkt mer sugen på att smaka.



Ser inte detta ut som en nalle?


Nana nu sött

Hej på er. Hoppas att er onsdag har varit bra. Ville mest komma in och säga god natt. Har sån huvudvärk så jag ska lägga mig nu och sova direkt :(.


Sov gott på er



PUSS & KRAM


Irriterad kan man bli utan någon anledning

Hej på er. Sitter hemma hos killen nu och ha en sån huvudvärk.Under dagen så kände jag mig bra men ju mer klockan blev desto mer började jag känna mig bara mer irriterad på allt.


Idag så var jag, min kille och hans syster i Lund. Han skulle träffa sin doktor. När vi var klara där så stack vi förbi en runda i Centersyd(köpcenter). När vi kom fram till Landskrona så åkte vi hem till hans syster åt mat och därefter så hamnar vi här hemma igen. Hemma är bäst, speciellt när man inte känner sig på humör för något. Vi planerar att titta på någon film snart, koppla av lite.


Gullig spindel haha :P.
Hade tråkigt medan jag väntade på min kille i väntrummet
så tog fram kameran och underhöll mig själv :D.

Fick dessa söta stringtrosor av min killes syster.

För att få mig lite på bättre humör så tog jag och åt lite äppelpaj med vaniljsås.



Vi hörs sen PUSS & KRAM

Sex och kärlek fakta

Igår när jag satt och läste det nya Solo nr så stötte jag på en väldigt intressant sida där det stod intressanta och roliga fakta om sex och kärlek. Det fanns upp till 50 stycken olika fakta men jag tänkte att jag skulle välja ut mina favoriter. Visst det fanns saker som jag funderade om dem verkligen var sanna.


Så luta er tillbaka och ta del av intressanta och roliga  sex och kärlek fakta.


1) Att ha sex är en väldig bra aktivitet, även om man ser till kaloriförbränning - 30 minuter intensiv sex förbränner 200 kalorier


2)
Den första kondomen gjordes av linne under 1500-talet. Enligt historien ska den berömda älskaren Casanova använt av dessa.


3)
En man som kysser sin fru varje morgon lever i genomsnutt fem år längre än män som inte gör det.


4)
74% män kommer under samlag medan endast 12% av kvinnor får orgasm under samlag


5)
En av de vanligaste kvinnliga sexfantasierna är sex med en tjej men hos män är det ofta att ha sex med 2 tjejer samtidigt.


6)
Under din orgasm frigörs kroppen oxytocin och endorfin. Det ska vara ämna som gör en lycklig, lindrar smärta och främjar läkning.


7)
Under 1800-talet var dildon populär för att hjälpa kvinnor som led av sjukdomar "hysteri". Genom att dem använde dildo för att få kvinnan få orgasmen ansåg man att detta skulle hjälpa henne från ångest och göra henne lugn igen.


8)
Andra saker som är bra saker med sex,

- Förbättrar luktsinne

- Minskar risken för hjärtsjukdomar

- Förbättrar hälsan

- Motverkar urinläckage

- Motverkar förkylning och influensa


9)
Att ha sex under mens gör att det ökande blondflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.


10)
Under medeltiden bestämde katolska kyrkor att kyssa var en dödlig synd.


11)
I din hjärna har du neuroner som hjälper dig att hitta killens läppar även i mörkret


12)
Vill du hålla dig rynkfri ett bra tips är att hångla mer, eftersom när man kysser någon så använder man 29 olika ansiktsmuskler


13)
Ca 70% av kvinnors skulle heller äta choklad än att ha sex.


14)
Att tjejer pratar mer kan bero på fysiska anledningar eftersom de kan prata i en längre stund än män. Tjejernas stämband är kortare än killens vilket stäpper ut mindre luft när vi snackar.


15)
Ca hälften av män tror att hångla ska leda till sex medan ca 33% tror tvärtemot.


Som jag skrev längst upp
, tycker jag att vissa saker är lite väl konstiga för att man ska tro att dem är sanna. Som sagt detta är inte något jag har hittat på, utan är hämtat från SOLO.






Så vad tycker ni om dessa fakta om sex och kärlek?

Finns det saker ni tycker stämmer och finns det saker ni tycker låter allt för konstiga för att vara sanna?



Källa:
SOLO nr 8 aususti 2009, sida 96

At the car wash

God morgon på er. Hoppas att ni känner er utvilade. Då var det onsdag idag, känns nästan skrämmande hur snabbt tiden går. Idag ska min kille träffa sin doktor. Det är så att han har fått reda på att han har en väldigt kraftig migrän. Han visste att det var något men inte att han hade en av dem värst och det inte hjälper att han är otroligt stel i naken. Så idag ska han träffa sin doktor och prata angående hans nacke. Tydligen fick han råd av sjukgymnasten att man kan få en spruta i nacken som kommer få musklerna att slappna av (något sånt var det).


Igår gjorde jag inget speciellt, var med killen, njöt av solen, åt glass och tvättade bilen. Det var en lugn tisdag helt enkelt.


Fåglarna hade min killes bil i siktet


Så bilen var tvugna att bli tvättad.... At the car wash.

Vi var en stund förbi Paul, min kille ville snacka med honom. Så medan dem snackade så gick jag omkring och tog lite foto här och var. Alltid roligt att vara förbi Paul och Lilmarie eftersom dem har otroligt fina blommor och annat i trägården att fota :P. Här är deras hund Cesar.

Och så blev det hembeställd mat igår och som vanligt så tog jag tonfisksallad.
Tycker om att vara nyttig av någon anledning men jag undrar hur länge det håller :P



Vi hörs lite senare sötnosar PUSS & KRAM

Mätt och belåten

Hej på er. Är hos min pojkvän nu men ska hem snart, kommer skriva lite mer då och lägga ut lite bilder. Dagen har varit helt okej, varit en solig dag vilket var fn med på tiden. Vi har precis ätit, så nu är jag mätt och belåten, men känner mig otroligt trött nu efter maten. Imorgon så ska min kille träffa sin doktor och jag kommer följa med honom så klart. Man ska ställa upp för sina nära och kära.



Men vi hörs lite senare PUSS & KRAM


I’m in love

Tittade i H&M's nya hötkatalog med Lilmarie för 2 dagar sen och såg dessa skor, jag blev förälskad i dem direkt. Jag vill ha och så enkelt är det. Men jag har ont om pengar just nu men som tur har min bror fått sina pengar så jag får fråga om jag kan låna, för jag vill verkligen ha dem.



Vilken ska jag välja Omega 3, B vitaminer eller C- och E-vitamin



Skönhet kommer insidan genom rätt kost och motion. Genom att äta rätt skyddar du din hy mot onödigt åldrande och bevarar din skönhet. Din hy behöver näring, antioxidanter och rätt fet. Varken för mycket eller för lite mat är bra.


Omega-3

Omega-3 är en bra fettsyra för huden. Extra omega-3 kan verka inflammationshämmande och motverka akne och andra hudbesvär om man i övrigt äter mycket omega-6. Omega-3 fettsyrorna bygger upp cellernas membran och en kost rik på omega-3 ger efter några månader ofta en hud som kan kännas mjuk och elastisk.


B-vitaminer

B-vitaminer är viktiga för huden och för hudens omsättning av fetter. En kost rik på B-vitaminer kan ibland lindra mång hudbesvär. Att lägga till ett livsmedel med hög näringsdensitet av B-vitaminer kan därför alltid vara värt ett försök vid hudbesvär.


C- och E-vitamin

Både C- och E-vitamin är viktiga för huden liksom resten av kroppen. C-vitamin är den antioxidant som troligen kan ha den största skyddande effekten i huden. E-vitamin är bra genom att det är en fettlöslig antioxidant.



2 FRÅGOR



Nu vet jag inte riktigt vilken jag ska välja. Det jag är ute efter är så klart att förbättra min hud. Tyvärr är jag den som inte har den perfekta huden. Jag får finnar/akne.


Så eftersom jag har beslutsångest :P, så behöver jag er hjälp nu. Vilken tror ni hade varit bäst för mitt problem, Omega 3, B vitaminer eller C- och E-vitamin?


Jag kommer köpa så klart på apoteket, har hört att dem i mataffärerna inte är 100% "original" (om man nu kan säga så). Känner ni kanske till några bra b-c-e vitaminer och omega 3 jag kan köpa? (beroende vilken jag väljer)


En lugn och mysig måndag

God morgon på er sötnosar. Känner mig pigg och glad idag :D. Härligt väder ute så det är plus i kanten.


Igår så var jag och min kille i Hbg en stund, mest för att bara ta en fika. Sen när vi väl kom in till L-A så blev det diktionen om vad vi skulle äta, ute mat eller laga något hemma. Medan vi stådd parkerade så kom Samir och Esma körande. Så från igenstans bestämde vi oss, alla 4 att sticka och äta någonstans tillsammans. Jag tycker det är rätt så skoj när vissa saker bara händer spontant.


Men det tråkiga är att många restauranger i L-A stänger 9 för vi tänkte först äta på Asien wok, så det blev pizza restaurang. Har aldrig ätit där men det var riktigt mysigt och fint ställe, med bar och spelavdelning även.Så det blev en lugn och mysig måndag.


Testade Magnum coco choc igår. Ibörjan var den god men efter ett tag kändes den "besk" (om man nu kan säga det om glass), kändes nästan som om det inte fanns något sött i det hela. Så jag klarade av bara halva och slängde resten.



Här satt vi. Väldigt fint ute ställe.


Samir, Esma och min babyboy


Blev tonfisksallad igår. Jag kände mig lite trött på kräpp/onyttig mat 
så därför valde jag tonfisksallad och sen är det gott oxå.


Ska äta kokta majs nu, mummmms

Tack så mycket

Hej sötnosar. Hoppas att ni har haft en bra måndag? Jag har haft en bra måndag, har hänt lite olika saker vilket gör alltid att dagen går snabbare. Mer om min måndag berättar jag imorgon och lägger ut bilder orkare ej just nu haha :P.


Jag vill bara säga tack till er som har kommenterar min nya blogg design. Efter att hållit på med allt i ca 4 timmar så blir man glad när folk skriver att designen är häftig/snygg, så tack så mycket.


Tog denna bild idag. Visst är blommorna fina?



Nä nu får jag nog ta och lägga mig. Men vi hörs imorgon sötnosar PUSS & KRAM

Fiskpedikyr

Glöm fotfilen. Den senaste SPA-trenden är att låta små fiskar äta på dina fötter.

Nu erbjuder allt fler anläggningar så kallad fiskpedikyr, där att par småfiskar få nafsa bort döda hudceller på besökarnas fötter. Denna behandling pågår i 30 minuter med fötterna nere i ett akvarium. Under behandlingen uppleva man kittlande, vilket låter ändå lite skönt. Efter behandling efterlämnas det mjuka fötter och tar bort det vintertorra och hårda hud. Din hud kommer kännas som ny.



Hade ni kunnat tänka er göra denna behandling?


Vad tycker ni om min nya design?

Nu är jag äntligen klar med min nya design. Ändrade typ allllt på bloggen. Jag tror allt sammanlaggt (fixa ihop en ny header och sånt) tog mig ca 4 timmar, men jag råkade trycka på något så alla mina ändringar försvann förutom min sparade header och bakgrund. Men som tur kom jag ihåg allt jag ändrade och då tog det mig bara 30 min :P.Blev rätt så nöjd men jag undrar hur länge jag kommer vara det haha, man brukar ibland tröttna snabbt. Men jag har sparat den andra stilmallen så om jag ångrar mig så är det bara att klistra tillbaka den. Konstigt nog, nu när jag är igång så vill jag ändra något mer men jag vet ej vad hahaha. När jag frågade min pojkvän vad han tycket så sa han "den andra var mer sött medan denna ser lite mer professionell ut", ja jag vet ej kanske :P.


 
Vad tycker ni om min nya design?


 

Nya


Gamla

Designa bloggen = sömnlöshet

God morgon på er. Min bror kom hem igår från Bosnien där vid typ 23:00. Igår när jag gick fram till honom och trodde att han sov, så sa jag "sover du?". Han svar till det var, "nä, fn känns nästan direkt deprimerande att komma tillbaka. Det första jag fick direkt stängd i huvudet, var räkningar. Jag vill tillbaka". Så som vädret är nu så klart att man kan känna sig deprimerad.


Ooooo igår natt var ett helvete
. Jag är en person som somnar snabbt utan problem men direkt när jag känner mig ivrig angående något eller vill slutföra något så blir det svårt, min hjärna vill inte koppla av. Jag listade ut igår hur man får en rund header, och blev tillsist sugen att ändra lite men det visar sig att det är mycket jag måst ändra bara för att få den runda header att synas. Jag har allt vit ju. Jag somnade  runt 4 i natt och vaknade halv 10 idag.


Fn vet ej om jag orkar fixa om min blogg
. Kommer ta så långt tid, när det handlar om att ändra många saker från header till teckensnitt. Men om jag nu gör det, så att ni förstår att min blogg kommer se konstig ut när ni kommer in.


 





Hörs sen PUSS & KRAM

WTF

Är det någon mer än jag som har problem med sin blogg? Det jag har publicerat och vill t.ex. göra en ändring på det för att sen spara kommer det inte fram på min blogg. Och sen har jag haft problem med att skicka iväg kommentarer till folks bloggar, måste gå fram och tillbaka bara för att skicka iväg en jävla kommentar. Plus på mina inlägg där folk har kommenterar vill inte komma fram på bloggen.



Är det någon mer än jag som har problem med bloggen?


Res dig upp, Va fn

Det finns en sak jag irriterar mig på, eller det finns mycket jag irriterar mig på haha. När man åker statsbussen så finns det "reserverade" platser åt äldre personer. Det som retar mig är att det finns folk som sitter där och flyttar inte på sig när en äldre person kommer som knappt kan stå upp. Va fn, ni är friska och ha starka ben så res er upp och var lite mer omtänksamma mot andra människor som inte är det. Dessa människor som ej reser på sig är i alla åldrar vilket jag tycker är idiotisk att folk som är ca 30 år inte reser på sig. Även om jag sitter på en plats som inte är reserverad så reser jag mig upp för någon som behöver det mer om någon nu inte vill resa på sig där det är reserverat. Man bör ta mer hänsyn till dem som har det lite svårare.


Sallad, mätt på ett bättre sätt

God morgon på er. Känner mig rätt så pigg idag, vilket är toppen eftersom jag inte har gjort det på länge. Igår så skulle jag, killen, Lilmarie och Paul till Helsingborgs festival igen men blev inte av, så vi tog det istället lugnt alla 4 hemma hos min kille men film, hembeställd mat och en massa godis, "Eller vad säger du Lil hahahah :P". Val av mat blev rätt så roligt, killarna beställde kebabrull och vi tjejerna beställde sallad, mer nyttiga var vi.  
Det som är bra när man äter sallad är att man blir mätt på ett bra sätt medan mat som kebabrulle blir man mätt på äckligt sätt, eller vad säger nu?


Så idag är det söndag, det dagen som bara känns så otroligt segt och det hjälper inte att vädret är så där. Får se vad jag hittar på idag.



Ser inte detta otroligt lockande ut?

Ge lösenordet eller inte?

Det finns par som vill helst att man vet den andra partners lösenord på olika ställe där den är medlem på, som t.ex. msn. Men sen finns det par som väljer att inte ge varandras lösenord, väljer mer att ha något enskilt även om man har varit tillsammans länge.


Vad tycker ni, detta med att ens partner vill ha ens lösenord på ställe där man är medlem på nätet eller är det något ni tycker ska stanna mellan en själv?




Att denna fråga kom upp
var för att jag börja tänkta på, att i början av mitt förhållande tyckte jag att man skulle dela med sig av varandras lösenord, men det tyckte inte min kille så det blev lite gräl angående det. Men nu tycker jag lite annorlunda. Så jag vill se lite vad ni tycker.

Doesn't mean she's moved on

God morgon på er. Så underbart väder ute :D, äntligen.

Igår så var jag, min pojkvän, Lilmarie och Paul på Helsingborgs festival. Först gick vi alla 4 och promenerade runt lite, men sen orkade min kille ej mer så pojkarna drog sig sakta mot bilen medan vi tjejer gick vidare. Jag är en person som älskar att promenera. Men kort därefter hämtade min kille upp mig och dem 2 stannade kvar en liten stund till. Men när vi kom hem så blev det att Lil och Paul kom förbi oss en stund. Och så avslutades min fredag.


Btw
när killarna gick tillbaka så tog dem chansen och köpte varsin ros till mig och Lil, min kille till mig och hennes kille till henne. Visst är dem gulliga?


Ska titta just nu på Over her dead body, finns ej roliga saker på tv.



Hörs sen PUSS & KRAM

Jag måst bara få klaga lite på McDonald’s

Jag störde mig lite på McDonald's igår eller jag brukar ofta störa mig på McDonald's. Som sagt jag kommer inte sluta äta där men man har rätt att klaga och irritera sig på något. Igår när jag handlade McDonald's och beställde -meny så fix jag inte den färgen på glassen jag skulle ha fått.  Jag fick grå som var för 2 veckor sen och jag har redan 2 av den färgen hemma. Och därifrån blev jag irriterad och var tvungen att skriva detta.


Det andra jag stör mig på är att hamburgarna har blivit så små. Känns som om den är lika liten som en tennisboll och tanken kommer upp "undrar om jag verkligen kommer jag mätt".  Om man sätt en Mcfeast  bredvid en Whopper och en Max original så hade Mcfest se ut som en prick bredvide dem.


Den 3 saken som stör mig är att allt har blivit mindre men priset bara ökar. McDonald's var innan det som var billigast. Man nu är Big mac och company (och dem andra company)kostar nästan lika mycket som en pizza. Vilken blir man mer mätt på och vilken håller än längre mätt? Ju pizza. Currydip kostade förlängelsen 3 kr men har bara ökat i pris och nu ligger det på 6 kr, vilket jag tycker ej att den är värde att kosta så mycket.


Igår när jag köpte Mcfeast och company, plus meny och en currydipp så blev mitt 68 kr. Min kille köpte en kebabrulle som var nästan lika stor som halva min arm och två gånger tjockare än min arm och hans kostade 69 kr. Maten åt vi klockan 22:00 och när jag skulle försöka sova 00.30 så hann jag redan bli så hungrig att jag inte kunde sova på grund av det.


Som jag skrev länges upp, så är det bara skönt att få klaga lite och få skriva ner det :p, men jag kommer ändå fortsätta att äta på McDonald's. Vad jag ska göra jag har fått smaka hur det smakar, svårt att bara sluta.


Vad tycker ni om McDonald's förändrig, priserna och dem minskade hamburgarna?




Detta är som sagt min åsikt, någon annan kanske tycker annorlunda.


Yellow

God morgon på er. Så trött jag är. Fattar inte varför jag aldrig känner mig utvilad när jag vaknar på morgonen, känns nästan som om jag hade kunnat sova hela dagen. Tittar just nu på Våra bästa år ;). Vädret är så där idag, solen är framme så det är positivt men v får se om det håller sig. Igår så stannade jag och killen inne. Som jag skrev i inlägget under så mådde jag inte bra igår. Det blev kebabrulle till min kille och jag tog Mcdonalds och därefter blev det film.
 

Tog denna bilden för ca 1 vecka sen.



Men nu ska jag gå och fixa ihop något jag kan äta. Hörs sen PUSS & KRAM

yr och svag

Hej på er, allt bra? Med mig är det så där. Var innan i apoteket och köpte mina receptbelagda tabletter och lite annat. När jag skulle ta bussen till killen så kände jag mig så dålig, yr och svag i kroppen. Kändes som om jag skulle falla omkull.Så min kille kom och hämtade mig direkt. Men nu är jag lite bättre, men känner mig fortfarande konstig i huvudet. Så jag får ta och vila lite till, så blir jag väll bättre snart.


Köpte dem här 2 på apoteket
. Har ej testat Visibly clear innan
så jag blev lite sugen att göra det.


Har någon av er som har testat Visibly clear, bra eller dålig?




Hörs sen PUSS & KRAM

Hayden Panettiere

Upptäckte precis att tjejen från Heroes Hayden Panettiere tydligen har gått över till att försöka slå en karriär i musik. Jag tycker om henne jätte mycket och tycker hon är jätte sött och är en bra skådespelerska, fast i musik vet jag ej riktigt vad jag ska tycka.


Men här kommer videon

Hayden Panettiere - Wake Up Call


1.Vad tycker ni om låten?

2.Vad tycker ni om hennes röst?

3.Och passar det henne att vara en sångerska?


Lite dålig

Hej på er. Tråkigt väder ut, så deprimerande.  Jag känner mig också lite dålig, inte allas på humör.  Jag vet inte ens vad jag ska skriva längre haha. Får nog gå och vila lite till, äta frukost kanske också.


Tycker om denna låten


Taylor Swift should've said no

Små handlat

Hej på er. Pojken och jag kom hem för en stund sen. Vi var ute och handlade lite små saker. Vi träffade även en av min killes kompis, R. Den killen är så rolig. Vi stådd och snackade om allt möjligt i 50 minuter. Kom upp ett ämne om kvinnor, män och otrogenhet hihi intressant.


Just nu
tittar vi på Galna professorn 2, film galna personer är vi vad mer kan jag säga.


Handlade bland annat falukor som blev vår kvällsmiddag med makaroner. Hela dagen har jag och kilen varit sugna på kakor så blev att vi köpte Havreflarn och ostkaka. Jag har aldrig testat ostkaka som kommer bli intressant. Köpte bland annat kryptoniter, mummms.


Köpte även en ny hårinpackning
. Är det någon som har testat denna?
Bra eller dålig?




Måst tillbaka nu till filmen hörs sen kanske PUSS & KRAM

Skönhetsbibeln

Här är boken som grundligt går igenom hela kroppen från håret ner till tårna. I Skönhetsbibeln berättar Karina Ericsson Wärn kunnigt och personligt om t.ex. varför du får celluliter och hur du blir av med dem, varför du ska börja med den viktiga rengöringen och vad du gör åt stora porer. Hon tar även upp lite tips om smink så som hur du lägger en perfekt foundation och döljer skavankerna med concealer. Hur du framhäver ansiktet med rouge och ögonen med ögonskugga. Hur du plockar ögonbrynen så att de blir snygga och välformade. Och vilka redskap du ska använda.


I boken ges också en massa förslag på de bästa skönhetsprodukterna och tips och råd. Men som vi alla vet är skönhet inte alltid naturlig och därför har det fejkade också fått sitt utrymme. Som till exempel hur du blir perfekt brun utan sol, får ett bländande vitt leende, blir av med rynkan mellan ögonen.


En bok där du kan ta del av allt om smink, perfekt hår, skräddarsydd hudvård, proffsens hemligheter och tidsbokade ingrepp! 



Har någon av er läst skönhetsbibeln, och i så fall vad tyckte ni om den?

Hot or not? Rihannas nya mohikanfrisyr



Vet ej vad jag ska skriva

hej på er. Sitter och tittar på tv just nu. Jag förstår inte hur det kommer sig att jag alltid ska känna mig så dåligt varje gång jag vaknar på morgonen. Känner mig lite tom i huvudet just nu så det blir inte långt inlägg just nu. Har ingen aning vad jag ska göra idag. Blir en mysig dag med min kille, vädret är dåligt så det finns inte något annat man kan göra. Men vi har pratat om att kanske dra till Hbg, men vi får se. Vi hörs lite senare när jag piggnar till lite PUSS & KRAM

Det var typ 3 veckor sen min kille tog denna bild.
Precis när vi skulle ta bilden så kom flugan från ingenstans.

Who You Gonna Call?

Hej på er. Jag och kille kom precis hem från vår lilla runda i Landskrona. Var en stund nere vid stranden men det var allt för kallt för att ens gå ifrån bilen. Sen stack vi förbi City gross och skulle handla lite mat till ikväll, blir fiskpinnar och kokta potatis. Vädret idag har varit typ skönt, i alla fall när det inte blåste annars var det lite kyligt. Får gå nu och fixa ihop maten för sen blir det film.


Vi spelade kort innan på balkongen (inglasad)och så klart jordgubbar åt sidan.

Gb (glass) kortlek, visst ser dem coola ut

När min killes syster var i USA (besökte deras andra syster som bor i USA) så köpte hon Ghostbuster "box". Man fick med båda 2 filmerna och en bok. Det var länge sen man såg Ghostbuster.

Någon annan som tycker om Ghostbuster filmerna?


Köpte även Blue Keld inne på City gross. Så länge sen jag drack den.
Smakar så otroligt gott




Hörs sen kanske PUSS & KRAM

Speciella rutiner


Har ni speciella rutiner ni brukar ofta göra när ni vaknar på morgonen?


 

Här kommer Medinas rutiner, nu när jag är ledig.


10 och en anabola mygga

God morgon på er. Vaknade idag och kände mig väll lite piggare än vanligt.  Vädret är så där idag, sol men blåsigt. Igår så stannade jag och killen hemma och mysade framför en film. Tittar just nu på Våra bästa år. Så typiskt direkt när man börjar titta på den serien så fastnar man haha. Idag så ska jag följa med min kille till läkaren, mm får ta med mig min Solo tidning så att jag har något att läsa.


Oooooj så hungrig jag känner mig kan knappt skriva. Jag får nog gå och fixa ihop något så att jag inte svimmar :P. Men vi hörs sen när jag är mätt och belåten.


 

Igår så handlade jag och killen lite filmer eller kanske inte lite mer som 10 filmer.
Vi är film galna personer

  • Iron man
  • American gangster
  • Feel the noise
  • Mama's boy
  • Lost boys: the tribe
  • AVP 2: Requiem
  • Definitely maybe
  • American crude
  • Over her dead body
  • All the boys love mandy lane


  • Har ni några av dessa filmer?

Btw kolla in mitt myggbett eller om det äns är en mygga som har bitit mig, det måsta vara en mygga på anabola annars. Nästan lika stor som en tennisboll, hårt i mitten, svider som bara den kvittar vad jag gör och när man lägger försiktigt handen på den så är det jätte varm av sig plus så har jag ej kliat och det kliar inte heller.


Men det har gått ner lite nu.





Hörs sen PUSS & KRAM

Aja baja

Nää fy fy så säger vi inte. Det blir 1 krona, iväg med dig nu och lägg pengarna i boxen. Du får skylla dig själv nu. hahaha


Tänk om man är en person som svär mycket, med denna box kommer man kunna samla ihop en hel del pengar då.


Hade ni kunnat tänka er ha en sån hemma
? Vem vet denna lilla box kanske ändras ditt dåliga beteende :P.


Jessica Simpson vikt förändring

Jessica Simpson vikt förändring har pratads väldigt mycket om och hon har fått flera elaka kommentarer i olika tidningar. I både det nya nr av Solo och Veckorevyn har det tagits upp om Jessica Simpson vikt. I Solo står det hur Jessica har varit den Hollywoods stjärna som har fått kämpa för att hålla sig i form. I intervjun sa Jessica "jag tränade tills jag mådde fysisk illa och jag var ofta på dåligt humör. Jag missade allt det roliga i livet bara för att komma in i storlek 26 i jeans". Men nu har hon har accepterat sin kropp, som den kurviga kvinnan. "Att vara sexig handlar inte om att vara smal, det sitter inuti. När du verkligen har hittat harmoni och börjar tycka om dig själv så kommer det synas på dig".


Det jag läsa i Sola och Jessicas ord fick mig att se upp till henne, vilket jag inte gjorde innan. Att hon kommer ut i median och visar sin stolthet och säger "Kurvor är mycket bättre och jag fattar inte mig på diet"


2007, när nerbantningen började

2009, så som Jessica ser ut idag


Vad tycker ni om Jessicas Simpson vikt förändring?




Allas åsikter är lika viktiga, kvittar svaret.

Tacos

God morgon på er. Sitter och tittar på våra bästa år just nu. Jag känner mig rätt så seg och trött. Hade en konstig dröm inatt, eller jag vet inte om man kan säga konstig hahha men vi lämnar det åt sidan.


Igår så blev det mycket körande hitt och ditt. Först vara vi förbi Lil och Paul, skulle bara fråga dem en sak, sen åkte vi förbi min killes syster och sen åkta vi förbi ett annat par, E och S. Efter vi hade varit hos dem ett tag så åkte vi förbi Lil och Paul igen och sen tillsist blev det hem ljuva hem för Medina.


Hos E och S var vi bjudna på kvällsmiddag, Tacos mumms. Det var jätte mysigt att sitta ute och äta. E gjorde riktigt god tacos, tummarna upp :). En perfekt avslutning för en söndag.

Vem är mer tacos fans?




Hörs lite senare PUSS & KRAM

Läsa lite innan läggdags

Hej på er. Kom hem för 40 minuter sen. Är så trött och seg. Blev mycket körande hitt och ditt idag så jag känner mig nästan lite snurrig hahaha :P. Skönt att komma hem lite tidigare. Tänkt snart lägga mig i sängen och läsa det ny nr av Solo


Hoppas ni har haft en bra söndag. Imorgon är det måndag, den dagen i veckan som känns jobbigast :P.


En lugn kväll för mig själv innan läggdags.


Har du fobi för något?

Dem flesta av hos har något vi inte klarar av att vara i närheten av, något som skrämmer oss. Vissa kan hantera det även om det skrämmer dem, men sen finns det dem som har det lite svårare.


Min fobi är sprutor och spindlar, men om jag måste välja en så är det sprutor. Om jag vet att jag måste ta en spruta idag så hade jag fått panik direkt. Jag klarar inte av att se någon få en spruta och detta kvittar om det är på film eller på riktigt. Men om jag ser det så får jag direkt ont där personen har fått sprutan.


Har du fobi för något?


Månadens Blogg

Jag är med och tävlar för att bli månadens blogg hos Mickie.
Hade blivit jätte glad om ni hade kunnat rösta på mig.


Jag är nr 3



Rösta på mig
HÄR



Ansiktsmask

Alla hud sorter behöver återfuktning det kvittar om du har normal, fettig, torr eller känslig hud.



Om du har Normal hud så har du lite mer tur eftersom de flesta masker fungerar på dig. Applicera när din hy behöver återfuktning eller lite energikick.


Fet hud
eller oren hud behöver hjälp med överproduktion av talg, så det är bra att använda renande masker.


Tor
eller känslig hud är det bra att använda återfuktande masker som håller torr hud bort.




1.
Hur länge en mask ska hålla beror mycket på vad det är för mask du använder. Men dem flesta brukar lika på 10 minuter. Hur man applicerar är att man lägger masken på ett rengjort ansikte och tvätta sedan av det med ljummet vatten.

2. Att använda fukt får det din hud att må som bäst. Hud som är väl återfuktande mår så bäst men ser även frisk och hälsosam ut. Återfuktning är som bäst att använda under vinter eller under dessa regniga och kalla dagar då huden har tendens att uttorka extra och känns ofta väldigt sträv och stram.


3.
Det som är bra med ansiktsmask är att det ger extra vårdande kick till din hy precis så som inpackning ger dit hår. Ansiktsmask vårdar skador och kommande skador som huden kan bli utsatt för. Det är bra att använda ansiktsmask ofta under vinter medan under sommartiden så kan det bli bra med en gång i veckan.


4.
Vad många inte vet eller följer det gamla talet att fet hud ska man torka ut till max, men det stämmer ej fet hud behöver lika väl fukt. Fet hud har en ökad produktion av talg och behöver därför fukt så att det kan balanseras ut. Det är bra att använda en bra återfuktande ansiktsmask vilket som ska hjälpa huden att få en balansvikt med dens egen fuktbalans.


5.
För att ansiktsmasken ska ge en effekt är det bra med att börja med kanske ett ångbad, rengjort ansikte och kanske även en peeling innan vilket gör att huden öppnas och kommer ta emot återfuktande ämnet bättre.



Använder ni återfuktandekräm och i så fall vilken?
Och vilken hudtyp till hör du?

Nytt rekord igen

God morgon på er. Sitter just nu och tittar på "dog whisperer". Jag älskar den serien. Har lärt mig så mycket om hundar och det är det jag behöver innan jag skaffar en hund.


Igår så var det en mysig kväll med killen. Vi tittade på "soul man 2008". Den var så himla rolig, skrattade typ hela tiden. Skådisarna var Samuel L. Jackson och Bernie Mac. Det var rätt så roligt att se Samuel i en komedi film, ej van. Det var inte länge sen jag fick reda på att Bernie Mac har dött, så synd.


Föresten vaknade idag och såg att jag har fått nytt rekord igen, you all made my morning.


Tror ni på andar?

Jag vet inte om det är tv som har påverkat mitt huvud, men jag själv tror på det. Jag tror att det finns andar omkring oss, både goda och onda. Detta är också den anledningen jag inte klarar av att se filmer som handlar just om något sånt(liknande), t.ex. filmen The ring. Jag tror lite på det övernaturliga.


En ande kan betyda många olika saker. Om man tittar på synonymer så kan det betyda bland annat:


• Skyddsande

• Andligt väsen

• Uppenbarelse

• Demon



När man vill ha så finns det inte

Hej på er. Sitter just nu och tittar på Sagan om ringen 1. Det var så länge sen jag såg den(dem) så jag var tvungen att titta på den, men den är snart slut. Blir att jag ser 2 imorgon. Vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll, vädret är fortfarande så där. Fn vad jag känner att jag inte orkar fixa till mig, känner mig så seg och lat haha.


Gud så sugen jag är på något sött, men har inget hemma. Jag hatar när det är så, när man är riktigt sugen på något och så har man inte det hemma.


Här kommer lite bilder jag tog i torsdag




Denna tog jag igår natt

Ett nytt rekord

Hej på er alla söta bloggare. Jag vaknade idag klockan halv 10 av att det började regna för fult, fn.


Igår så var det en mysig kväll med våra kompisar, Lilmarie och Paul. I torsdag var vi på grillmiddag hemma hos dem, så jag och killen tänkta att då måste vi bjuda hem dem till oss. Vi satt på balkongen(inglasad) men fika och tända ljus. Efter fikan så blev det kortlek. Det är skoj att spela kortlek när man är fler. Filmen vi tittade på heter Knowing. En rätt så spännande film men lite skrämmande eller så är det bara för att jag är en fegis :P.


Igår så nådde jag upp till ett nytt rekord. Visst för vissa är det kanske ingenting(lite), men för mig är det något eftersom jag aldrig har nått upp till så många unika besökare, så jag är happy. Detta är tack vara er sötnosar, ni gör så att jag vill blogga. Har fått så många otroligt gulliga kommentarer, vilket gör  mig så glad och tycker att det är roligt att lägga in nya inlägg. TACK så mycket.


Tv shop, bra eller dålig?

Ofta nu när jag är hemma så stöter jag på tv shop på morgonen. Jag vet ej varför men många av dem sakerna som säljs tror jag inte riktigt på att dem fungerar så bra som dem säger. Jag har handlat en gång på tv shop och då blev inte resultatet så som dem sa/ visade på tv.

Har någon av er handlat något på tv shop?


Blev resultatet så som det visades på tv?


Ni som inte har handlad på tv shop, vad tror ni om deras produkter,
bra eller dåliga?



Att grilla med vänner är det bästa


God morgon på er. Gud så trött jag är, kunde inte få upp mig själv från sängen. Jag tror nästan att jag halv sov i toaletten. Min lille bror åker iväg kl 4 idag till Bosnien, kommer vara borta en hel månad. Kommer sakna honom så otroligt mycket.


Igår så var vi hemma hos Paul och Lilmarie. Vi var bjudna på grillmiddag hos dem. Det var jätte skoj och härligt. Jag älskar att grilla med vänner. Vi åt mat, drack lite drinkar, spelade kort och tittade på film, bättre dag än så kan det inte bli. Förra inlägget skröt jag att jag vann 3 gånger i rad och bara för det blev jag straffad och förlorade 3 gånger i rad istället hahhaha. Något som gjorde att tiden gick lite snabbare medan man väntade på att maten skulle bli färdigt, var att man kunde leka med deras hund Cesar haha. Han ville att man skulle jaga honom hela tiden, vilket var svårt eftersom han var allt för snabb


Här kommer många härliga bilder

Det blev revben och korv mumms.

Riktig god sallad Lilmarie gjorde.


Lilmarie såg till så att inget brändes, tjejer är bäst på att grilla hahah :P

Kolla så saftig och gott det ser ut.


Så mysigt det var att sitta ute och äta grillat mat och med vänner man trivs med.


Min drink, Bacardi raspberry med sprite

Smoothie som Lil gjorde, det var jordgubbar och lime. Både hennes och min kille tyckte att det var lite syrligt men jag och Lil tyckte att det gott. Vi båda tycker om när det är lite syrligare.

Sen blev det efterrätt (daimtårta) och kortlek.
Så här har vi Cesar deras hund, min kille, jag och Paul.


Jag och Cesar


Här skulle min kille precis ta en bild på mig och så kom
Cesar och puttade på mig med sin boll att jag höll på snubbla.
Han ville att jag skulle leka med honom


Han älskar att bli kliad på magen



Hörs sen PUSS & KRAM


Många mysiga bilder från igår ;)

God morgon på er. Idag är det toppen väder, me so happy. Igår så var vi  hemma hos Lil och Paul. Vi hade det riktigt mysigt. Vi beställde hem mat, drack lite drinkar och spelade kort "skitguppen".  När vi precis började spela så var vi snälla mot varandra, men sen kom tävlings människor inom oss och då försvann det snälla hahha. Måste bara påpeka att jag vann 3 gånger i rad hahha :P. Vi 4 hade det riktigt skoj tillsammans. Och idag är vi bjudna på grillmiddag hemma hos dem, så det blir en till mysig dag.


Ska kanske sätta mig på balkongen en stund och sola, kanske ta och läsa en bok oxå. Men först får det bli frukost för jag har otroligt ont i magen.


Många mysiga bilder från igår ;)


Här satt vi och åt vår mat, visst ser det härligt ut?.
Då har vi Cesar (deras hund), Lil marie, Paul (hennes pojkvän) och min älskling


Här är deras hund Cesar.
Han var jätte trött på dessa bilder eftersom han och min kille lekta så mycket att
Cesar blev helt svettig och slut.


Cesar tycker om att vara omkring min kille


Så här mysigt hade vi senare på kvällen. Drinkar, kortlek och tända ljus.


Det blev bland annat Bacardi watermelon med sprite och en vattenmelon i
(Otroligt gott).Lilmarie är duktig på att göra drinkar ;)

Och blev även lite shots

Cesar ville att jag skulle kila honom på magen så han väntade bara på att jag skulle
ta bilden så att jag kunde fortsätta kila honom.


Hörs lite senare PUSS & KRAM

Vad tycker ni är jobbigare?


Diska


Städa

Laga mat

För mig är det nog att städa. Direkt när jag städar så är jag igång men kort därefter så börjar det bli stökigt igen och sen kan det ta ett tag innan jag orkar göra det igen.


Fast att laga mat är jobbigt när det är riktigt varmt ute. Men annars är det städa.


BaByliss You Curl Curling

Hej på er. Är lite trött just nu och på dåligt humör. Det är den röda veckan. Vaknade redan på morgonen och kände mig så sur och irriterad. Jag hoppas att jag blir på bättre humör lite senare, vill inte ta ut det på min kille. Hatar att ha mens. Ens humör går upp och allt i kroppen går upp och ner, ena stund fryser man och nästa stund svettas man.


Min pappa
är så gullig. Nu i 3 dagar i rad har jag vaknat upp med att jag har haft frukost på bordet.  När jag frågade om han kunde gå köpa bröd till mig även om affären ligger typ precis övergatan, så gjorde han det. Visst är han gullig?


Är det någon som har testat BaByliss You Curl Curling?

Vad tycker ni om den, är den verkligen så bra som dem visar på reklamen? Är jätte sugen på att köpa den.


Ris, vårrullar och film blir det nu

Hej på er. Sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, ikväll blir det ris och vårrullar. Det blir även film ikväll men vi har inte riktigt bestämt oss om vi ska ta komedi eller action, mm vi får se.


Idag har vi inte gjort så mycket. Var hemma hos hans syster och sen träffade vi våra kompisar. Det var längesen vi träffade dem, så det var skoj även om vi inte var länge med varandra. Dem har bjudit oss på grillmiddag nu på torsdag hemma hos dem, kommer bli mysigt vi får bara hoppas att vädret blir bra.


Känner mig inte så bra nu, har huvudvärk. Jag har haft den hela dagen, kan bero på vädret också. Vädret har varit upp och ner hela dagen.


Förresten jag har börjat använda tandkrämen sensodyne, har börjat få ilningar vilket jag aldrig har haft innan. Så tänkte kolla med er som använder sensodyne,

hjälper den bra mot ilningar?



Nä nu får jag kolla till maten. Vi hörs PUSS & KRAM


Marilyn Monroe kvinnlig eller mullig?

Igår så läste jag på Kissies blogg där hon hade skrivit, "Marilyn Monroe är inte så vidare snygg, hon är mullig och varligt i ansiktet. Jag (kissie) föredrar en smal tjej med långt hår och hon var motsatsen till det."


Alla har vi rätt till våra åsikter och det respekterar jag.


Jag tycker att Marilyn Monroe var en otroligt vacker kvinna med en kvinnlig form. I början av 60-talet kom "kurvorna." in och blev det nya idealen. Detta var blanda annat tack vara  Marilyn Monroes kropp.  Men nu verkar det  nästan som om, Marilyn Monroe kropp är en symbol för mullig.

I slutet av 60-talet blev Twiggy det nya idealet. Strax därefter började allt förändras och size zero blev allt mer och mer känt mellan unga flickor. Twiggys otroligt magra kropp blev den nya synen hur en kvinna bör se ut. Jag personligen tycker att size zeor är väldigt äckligt och ser inte hälsosamt ut och är absolut inte den kvinnliga kroppen.

Men vem har påverkat oss, detta med att kvinnor som är smal och lång är vackra?

Vad jag tror är bland annat median som har påverkat mycket av hur vi ser på kvinnor i dagens samhälle. Visst jag säger inte att alla påverkas av median. Det finns dem som inte påverkas alls av det som sägs eller visas, det finns även dem som påverkas lite av det och se finns det dem så påverkas så mycket att det kan leda till ätstörning.


Att Marilyn Monroe var vardaglig i ansiktet kan jag inte riktigt förstå eller varifrån det ens kom upp i hennes text. Jag som trodde att "naturlig" var vacker eller har jag fel, ska en tjej gå omkring hela tiden med 1 kg smink?


Så som det ser ut nu kommer det smala(lång) idealen hålla i sig länge, men tror ni att Marilyn Monroe "kroppen" kommer komma tillbaka?


Jag själv är normal vikt för min längd, vilket jag är stolt över. När jag tittat tillbaka på några av mina bilder så tycker jag själv att jag var allt för smal, speciellt mina ben. Min smala kropp innan gjorde så att jag såg ut som en liten flicka, men nu när jag har gått upp till min perfekta vikt och är nöjd med, så ser jag mer kvinnlig ut tycker jag. Det viktigast jag tycker är att man är NÖJD med den man är och hur man ser ut. Men något jag är stolt över när det kommer till min kropp är att jag har en rumpa, en liten "J.Lo" rumpa som min kille säger. Jag har små bröst så jag är stolt att jag har lite större rumpa i alla fall :).


 

Marilyn Monroe var en vacker kvinna med den riktiga kvinnliga formen.


Så otroligt sött hon var.




2 andra kändisar som visar upp sina vackra kurviga kroppar.

Beyonce Knowles

Tyra Banks

I slutet av 60-talet ändrade Twiggys magra kropp allt och hur vi ser på kvinnor idag.

Ser detta hälsosamt ut?
Mischa Bartons otroliga vikt förändring har lett till att hon ser ut så här idag.

Gb Glace

Hej på er, god morgon. Nu sitter jag och tittar på tv medan jag skriver, är så trött. Har sovit rätt så dåligt dem här sista dagarna, för djupt på något sätt. Igår så var det rätt så lugn dag, gjorde inget speciellt. Vi tittade på en film, Land of the lost. Den var jätte bra och rolig, en ny film (2009).

Ooo jag känner mig så tom i huvudet just nu hahha. Får avsluta nu och komma tillbaka sen, vill inte babbla på saker bara.

Här satt jag och min boy åt glass och lästa våra nyköpa tidningar medan det duggade, hahaha.
Det var rätt så mysigt på något sätt :P.

Tjej tidning -  kläder, kändis nytt, fynd och skönhet
Kill tidning - bilar


Jag igår ;)


Hörs sen PUSS & KRAM

Är det olagligt att skjutsa någon på cykeln, kvittar ålder?



Jag har hört innan att det är olagligt att göra det, men eftersom jag tycker att det låter konstigt så är jag lite osäker om det verkligen stämmer. Så därför vänder jag mig till er och ställer frågan: Är det olagligt att skjutsa någon på cykeln, kvittar ålder?

Varför denna fråga kom upp är pågrund av att jag igår såg två killar skjutsa varandra på cykel, ca 18 år gamla. Bakom dem såg jag polisbilen komma allt närmre och närmre. Blå ljusen sattes igång och killarna blev stoppade.

OM det nu är olagligt - Vad tycker ni, ska den lagen även gälla tonåringar och vuxna?


Snygga smycke som du kan hitta på H&M’s hemsida


Smycke som du kan hitta på H&M's hemsida
. Det jag tycker om med deras smycke är att det finns många fina och snygga, och för ett bra pris så klart. Visst jag tycker att Gina tricot har också jättemånga  fina smycke men många av deras smycke kan ha ett överdrivet pris, tycker jag. Vissa smycken kan kosta lika mycket som t.ex. en tunika.



1)  49:50:-

2)  49:50:-

3)  29:50:-
4) 59:50:-

5)  39:50:-
6)  59:50

7)  59:50:-

8)  39:50:-


Size zero

Hej på er. Sitter och tittar på Mtv, alltid skönt med låtar medan man försöker piggna till. Läste igår ett väldigt intressant innehåll i veckorevyns nya nr,  det smal-idealet. Frågor som :

- Varför är alla modeller så smala?

- Vem bestämmer kropps-idealen?

- Varför måste alla modeller vara size zero

besvarades.


Ni som tycker om veckorevyn,  tycker jag att ni ska läsa detta avsnitt. Finns väldigt många intressanta frågor och svar.



Är det så här vi bör se ut?


Medina testar

Vecko revyns cremrouge (fick med tidningen) - Jag tyckte att färgen var jätte fin, naturlig. Men jag kände att den var allt för krämig, för mig iallafall. Eftersom jag har rätt så runda och lite stora kinder så var jag tvungen att applicera ett par gånger för att kunna jämna ut det på kinderna. Detta beror nog på att den var så krämig och tjock av sig. Kändes inte så vidare skönt när den väl var på, lite kladdigt fast okej det kan bero på att jag var tvungen att lägga på lite extra för att få det över kinderna. Kanske passar dig som har lite mindre kinder. "Så blev det på mig i alla fall"




Igår så tittade jag och killen på 2 avsnitt av So you think you can dance. Vi följer den amerikanska, så vi är långt förre dem svenska. Igår så såg man vilka dansare som blev dem topp 10. Men det var en person som åkte ut igår som jag blev väldigt besviken och chockad, trodde verkligen inte att den personen skulle åka ut.



Ska duscha nu. Hörs sen PUSS & KRAM


Fire in the hole, NO make love not war

Hej på er alla söta bloggare. Sitter nu hemma hos min kille. Han och hans systerson spelar spel här bakom mig haha. Idag har det varit en helt okej dag. Det var helt okej väder, solen var framme. Vi åt middag som min killes mamma hade lagat till oss och efter maten så blev det tårta. Efter att vi hade ätit färdigt så stack jag och killen ut en stund.


Vi hade så roligt när vi åkte omkring i bilden. Det var en låt vi höjde jätte högt och dansade till den. Folk som hörde låten måste ha trott att min kille var bög hahhahaha.


Det var denna låten:
Cyndi Lauper - Girls just want to have fun


Ett måste, när man ska ner till stranden

Denna kanon (finns flera) är ett minne från kriget mellan Sverige och Danmark



Make love Not war


Nopp ångrade mig... Fire in the hole


My new BFF... That's hot
Borstahusgumman Lena Lervik 1994. Stiftelsen Landskrona Försköning


Snart ska jag och killen krypa ihop i varandras famnar och titta på en film ;)


´
Vi hörs sen PUSS & KRAM


Varför så petig

Hej på er. Nu har jag suttit och försökt fixa ihop min header. Visst jag har inte gjort så stor ändring, men det tog mig så långt tid eftersom jag är så himla petig person. Det kan handla om en millimeter som strör mig och då måste jag fixa det. Ibland har jag lust att ändra min blogg helt men det tar så långt tid plus så känner jag mig fantasilös just nu hahha.


Den nya



Den gamla




Vilken tycker ni är bäst?


Premiär för fotbad

Hej på er. Sitter här och surar att mitt internet krånglar, hatar sånt. Ingen sol ute men ser inte ut att vara kallt iallafall. Japp då var det söndag idag, den dagen man ser som slapp dag. Vet ej vad jag ska göra idag.


 Igår så var det en lugn dag. Jag ock killen köpte hem pizza, tittade på filmen Just married. Medan vi tittade på filmen tog Medina chansen och  ta ett fotbad haha. Första gången jag testar det. Det var riktigt skönt och härligt.


Så trött jag känner mig, så får nog avsluta så att jag inte bara babblar på saker.

Mitt nya hem. Liten och mysig.
Fick den för ett bra pris också, endast för 500 kr. Kolla in min trägård, rena lyx, :P.


Första gången jag tar ett fotbad. Så otroligt skönt och avslappnande det var, men det kändes så konstigt när det skakade haha. Jag tror jag hade mina fötter i vattnet i 40 minuter, blev lite skrynklig under fötterna efteråt. Men dem kändes sköna och mjuka.

små bubblor



Vi hörs sen PUSS & KRAM

Medina testar



Nivea happy time

Denna body lotion testade jag idag och blev förälskad i den direkt. Den känns jätte skön mot huden och är lätt att applicera. Man blir inte kladdig och det känns inte kladdigt efter åt heller. Torkar snabbt in. Hela kroppen känns så len och man känner sig så fräsch, speciellt när jag applicerar efter duschen. Och den luktar sååå himla gott. Mitt tips är att testa, du som inte har gjort det.



IsaDorA ultra cover (anti-redness)

Denna passar dig som blir lite glansig och röd under dagen. Förutom det så upptäckte jag att den täcker rätt så bra porer. Jag har små svarta porer på näsan, och när jag applicerar på ultra cover så ser man inte dem så mycket plus så ser man len ut.


Bild bevis varför jag hatar att...

I min förra tvättrum i den gamla lägenhet, tyckte jag  var helt okej, för alltig var rent, fräscht och ny renoverat och det tog mig typ 3 timmar bara.


Nu ska jag bevisa varför jag hatar att tvätta i denna byggnad jag bor, bild bevis.


Detta måste vara tvättrummet från stenåldern. Hallå en tvättmaskin vad fan är det. På grund av det måste jag gå ner och upp flera gånger. Och kolla in fönstret, det är rena fängelser där nere. Min pappa fixade det stora röret som vattnet rinner ner från tvättmaskinen efter att det är klart. Innan var den helt lös och det läckte vatten över allt. Tänk er att en boende var till sist tvungen att fixa skitet. Detta är varför man inte ska bo privat, i alla fall inte i denna byggnad. Mannen som äger detta är så oootroligt seg av sig. Som tur så är min lägenhet i alla fall helt okej.
Men jag längtar tills jag flyttar.


Kolla in torkrummet, hahah för rolig. Detta är varför alla i byggnaden har en hel dag inbokat eftersom det tar typ en hel dag tills kläderna torkar haha. Som tur så har jag min snälla pappa som tar upp kläderna till min lägenhet medan jag är ute.


Hahah min slav. Dem måste ju lära sig i tidigt ålder ju.

Men något som är lite positivt, är att folk inte tvättar så ofta så man kan gå ner när som helst och bara slänga in något som man kanske har smutsat ner under dagen




Hur är ert tvättrum?

Yours, mine and ours

Hej på er, god morgon på er haha. Idag tvättar jag, mmm jätte tråkigt. Vädret är rätt så konstigt idag, går upp och ner hela tiden. Fast så länge det inte regnar så ska jag inte klaga.


Igår så tittade jag och min kille på filmen, Yours, mine and ours. Den var riktigt bra, rolig som bara den. Det handlar om en man och kvinna som hittar varan efter att dem skildes från gymnasiet och den dagen dem hittar varandra gifter dem sig också samma dag, utan att säga något till sina barn. Men det är 2 saker som skapar problem för dem 2 familjerna tillsammans. Kvinnan har 10 barn och mannen har 8 barn och det andra "problemet" är att hon och han är helt tvärtemot varandra. Han är mer regler, ordning och redan och sträng medan hon är helt motsatsen till det. Filmen går ut på att barnen inte gillar varandra, bråkar och gör vad som helst för att skilja åt sina  föräldrar. Förutom alla det finns 18 barnen så fanns det flera djur som kom från kvinnans sida


Den var riktigt riktigt bra och rolig. Det är en film som ska in i min samling.

Hur många inlägga om dagen tycker ni är "lagom"?


 Igår så var jag inne på Desirees blogg, där hon hade lagt ut lite tips om hur man kan gå tillvägars för att få flera besökare. Visst det fanns tips som var bra men många känner man redan till. Men det var ett tips som fick mig att säga "VA".
 
* Uppdatera minst 7 inlägg per dag.


Jag tycker det är lite väl många inlägg att lägga ut på en och samma dag. Visst jag kan skriva ca 3 rader på varje inlägg eller bara lägga ut en bild utan någon text alls och så når jag väl upp till 7 inlägg under en och samma dag. Men hur intressant hade det varit? Det kan även hända då att man bara lägger ut onödiga saker, där folk tappar intresset till sist.


Hur många inlägga om dagen tycker ni är "lagom"?







Jag själv tycker 3/4 inlägg om dagen är helt perfekt och lagom.

”Detta är vad jag tycker”


Äntligen har jag er

Hej på er. Är hemma nu från Center syd (köpcenter). Var där med min kille, hans syster, mamma och systerson.  Min kille skulle titta efter ett par sommar byxor men hittade inga speciella.


Men jag hittade något däremot, något jag har tjatat nu i ¾ månader att jag vill ha, och det är skinn leggings. Varje gång någon har sagt till mig "dem finns på gina, dem finns på gubus", så har dem alltid varit slut när jag kommer dit. Först såg jag ett par i Sisters för 200 kr men dem var inte riktigt skinn leggings och det fanns inte min storlek. Sen gick vi in i Jc där dem hade samma som i Sisters. Men sen såg jag dem (1 par kvar), gömda bakom alla dem andra "icke" skinn leggings. Så glad jag blev ÄNTLIGEN. Eftersom min kille vet hur länge jag har vilja ha dem, så köpte han dem till mig. Tack älskling. 
 






Nu tänkta jag gå lägga mig en stund, är otroligt trött och har ont över allt.

Your Wonderful

Hej på ar alla härliga bloggare. Känner mig helt okej just nu, vilket är positivt så klart på tanken på att jag vaknade och mådde dåligt idag på morgonen ;). Karnevalen började igår i Landskrona, så det var otroligt mycket folk ute. Tydligen uppträde Timbuktu igår, missade :(. Kanske drar förbi idag och kolla läget.


Film galen

Igår så var det en lugn och lite seg dag, kände mig nästan trött hela dagen. Jag och killen var ute en liten stund under dagen, men sen blev det att vi fastnade i soffan och stannade kvar. Vi tittade även på film, 17 again. Den var sååå otroligt bra och rolig, skrattade så himla mycket.  Japp det blir en film som ska in i min lilla samling. Jag har ca 125 filmer och ca 40 Disney filmer här hemma, alla mina favoriter så klart. Vissa filmer har jag "1,2,3.." av, t.ex. jag har alla Shrek, Sagan om ringen, en samling av mina favorit filmer med Will Smith, samling av dans filmer jag tycker om och sååå vidare, you name it. Jag är en film lover.





Min Underbara kille

Senare på kvällen igår så tog jag och min kille en liten runda i Landskrona. Vädret var så skönt  och det var fortfarande mycket folk ute.  Vi gled runt och lyssnade på härlig musik, helt plötsligt tvärbromsade min kille, tog ner rutan och ropade på någon. När jag vända mig om så var det en man som sålde rosor. Så min underbara kille köpte en stor ros till mig. Så min torsdag avslutades perfekt ;)


Du är mitt allt, min diamant. Tack baby för att du fortfarande får mig le efter 5½ år,
får mig att bli förälskad i dig på nytt.




Denna låten är till dig älskling från mig.

I need you

Varför började du blogga?

Varför började jag blogga?
Innan jag började blogga så förstånd jag inte riktigt vad en blogg var. Hörde över allt om blogg hitt och blogg dit. Det var inte förrän min kompis visade sin blogg för mig som väckte intresset hos mig. Jag tyckte att det verkade som en rolig sak att göra. Så den 31/10 - 08 skrev jag mitt första inlägg. Något som fick mig att vilja blogg vara att man kunde lägga ut sina tankar och åsikter.  Det är inte ofta folk omkring en vill lyssna till allt man vill och har att säga. Men det var inte förrän några månader tillbaka (ca 5 månader) som jag verkligen fastnade vid att blogga och känner att det är så otroligt skoj.


Det hade varit JÄTTE skoj att läsa, varför ni började blogga.


1)
När var det du började och varför började du blogga?

2)Vad tycker du om din blogg idag?


I love sale

Rea på H&M's hemsida. Snygga toppar för ett bra pris.








"tänk på att alla storlekar inte finns till varje topp"


Dålig morgon

God morgon på er och inte en bra morgon. Idag är det tråkigt väder :(, ser ut som om regnet kommer snart. Igår så var det tråkigt väder oxå, det bara regnade och regnade hela tiden. Fast något som var bra, var att det inte var kallt ute.

Jag vaknade idag och kände mig inte så bra, en dålig morgon helt enkelt.  Har huvudvärk, trött, ont i kroppen och är på dåligt humör.


Har ingen aning vad jag ska göra idag, orkar inte tänka. Måste sticka och diska nu och sen duscha. Hörs lite senare


PUSS & KRAM.



Sex and the city the movie 2

Den 28 maj 2010 har sex and the city the movie 2 primär. Jag kan börja med att berätta att jag längtar. Tyckte att den första var riktigt bra, så jag hoppas att 2:an blir lika bra.


Vad som kommer hända i 2:an,
enligt en källa inom produktionen är:

Big har förlorat en massa pengar och var tvungen att flytta till London för att jobba, medan Carrie stannade kvar i New York. Bigs ensamhet i London leder till att han hamnar i säng med en annan kvinna. Big berättar allt för Carrie som flyger direkt till London för att konfrontera honom. När hon väl lämnat New York upptäcker hon att hon är gravid.


Efter att jag läste lite av de som kommer hända i filmen, så längtar jag bara mer till primäre.

Vad tyckte ni om den första Sex and the city?



Denna information har jag hämtat från tidningen "Glaze"


Är du rädd för sprutor?




Jag själv är så otroligt rädd för sprutor. Om jag vet att jag måste ta en spruta så börjar jag gråta som ett litet barn. Jag hatar till och med den lille "sprutan" man tar i fingret. Även om jag har tagit den flera gången så bliv jag alltid lika chockad av smärtan. Jag kan inte ens titta på när någon får en spruta, inte ens på tv/filmer. Jag får själv ont då, där sprutan tas på personen.


Vår lilla mysiga fika igår kväll

God morgon på er alla söta bloggar. ÄR så trött just nu. Jag vet ej hur det hände men jag var uppe ända fram till halv 4 på natten. Snackade i tel med min kille i en timme. Igår så tittade jag och killen på film, Big mamas house 2. Den filmen så väl 1:an är riktigt roliga, skrattade så mycket igår.


Efter att regnet och åskan hade passerat igår kväll så satte jag och min älskling på balkongen(inglasad), med kaka och te. Så mysigt det var. Det var lite kyligt på balkongen men teet höll en varm. Det var så tyst och stilla ut, härligt.


Idag är det fint väder, jippi. När det är skönt väder så piggnar man upp snabbare, Eller vad säger ni? Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag och killen pratade om att dra till center syd(köpcenter) idag. Min kille vill köpa ett par sommar byxor och några snygga t-shirtar.


Vår lilla mysiga fika igår kväll
.


Jag åt hallonpaj med vaniljsås och han åt daimtårta (färdiglagade)


Regnar, åskar och blixtrar.

Hej på. Just nu är det helt otroligt väder. Det regnar jätte mycket, åskar som bara den och blixtrar. Allt man ser är hur det helt plötsligt blir vitt utanför fönstret. Jag tycker sådant väder är mysigt så länge man är inomhus så klart.


Om det fortfarande är sånt väder efter filmen, så ska jag tvinga ut min kille så att vi kan sitta på balkongen (inglasad balkong) och bara sitta och mysa, med te och ihop rullade i täcke.


Idag har jag min kille bara tagit det lugnt, inte gjort så mycket. Vi var ute och tog en glass, sen stack vi förbi hans syster och just nu sitter vi och tittar på en film, Big mamas house 2. Nä nu får jag gå tillbaka till filmen.


Hörs sen eller imorgon PUSS & KRAM.

Ännu ett glas till vår lilla samling. Just nu har vi: ljus grön, grå och rosa.


För lata för att laga mat



Sibylla vs Mcdonalds


Vad väljer ni?


Mcdonalds glas

Dem visar ofta på tv, reklamen för Mcdonalds och dessa glas i olika färger som man får om man beställer plus menyn.


Just nu är det den blå färgen man kan få.


Jag och min kille försöker samla ihop alla färger.


Just nu har vi:

ljus grön

grå

rosa


 

Vilka färger har ni eller ni kanske inte har skaffat glasen.


Gammalt är bäst

Hej på er. Sitter nu och känner mig rätt så trött, inte vaknat till tror jag. Fint väder idag viket är skoj så klart, fast molnen täcker till då och då solen. Det regnar i alla fall inte vilket är positivt. Igår så tittade jag och min älskling på en film. Den var inte alls bra, så dålig att jag inte kommer ihåg vad den heter. Därför tycker jag om att titta på dem gamla filmerna, då vet man att dem är bra.

Har ni någon gammal film som ni tycker om jätte mycket?
Om ni kan, så välj ändast 3.


Börjar känna mig lite hungrig nu, får nog gå och fixa ihop lite frukost till mig. Jaja jag vet man äter inte frukost vid denna tid. Efter maten så blir det kaffe, piggna till lite.

Idag blir det även plugg. Jag vet i fan hur jag ska klara av att plugga, vant mig vid att lata mig och inte göra något. Så är det när man inte klarar av en tenta, då har man omtenta. En väldigt jobbig tenta oxå, socialrätten (lagar). Det är en tenta man håller på i 7 timmar, typ aaaa.


Mmmm vad händer idag (förutom pluss)? Vet inte riktigt, just nu är jag för trött för att lista ut eller komma på något. Jag ska träffa min älskling lite senare, så vi får sätta ihop våra hjärnor och komma på något tillsammans.


Så här ser jag ut just nu, trött och död.
Har till och med min Hello Kitty pyjamas på mig fortfarande haha, sån tönt jag är hahah :P.



Hörs sen PUSS & KRAM

Min Måndag

Hej på er. Nu är jag hemma hos min kille. Just nu håller vi på och titta på en film. Fast jag tog en paus för att lägga in ett inlägg. Idag så har det bara varit en lugn dag. Jag och killen var ute och tog en glass, handlade mat inför kvällen
(det vi skulle laga) och nu är det film och snart efterrätt (Ekströms hallonpaj med vaniljsås). Vi har redan smakat Ekströms äppelpaj och så tänkte vi att vi måste smaka hallonpajen också. Som jag nämnde sist, är pajerna (eller hur man skriver nu) otroligt små vilket är en stor nackdel.


Nä nu borde jag nog gå tillbaka till min älskling så att vi kan fortsätta med filmen. A just måste gå och fixa vaniljsåsen också. Hörs sen eller imorgon. PUSS & KRAM


Min kille köpte denna tidning till mig. Till tidningen fick man en presente.

Man fick en bikini. Tycker att den är rätt så fin. Vad tycker ni?


Vi fotade och matade svanarna och deras "ungar".
Så otroligt fina djur och så söta ungar



Efterrätten till ikväll.

"Nallen vill ge dig en kram"

Hej på er. Nu känner jag mig lite bättre. Igår så tittade jag och min kille på So you think you can dance. Vi båda älskar jätte mycket den serien. Varje säsong så blir man alltid förälskad i dansarna, fast så klart hittar man sina favoriter. Jag tror jag redan har hittat men är  inte så säker så jag väntar med att berätta.


Detta kommer låta lite töntigt. Men medan vi tittade på So you think you can dance så satt jag mig upp i sängen och min kille bakom mig. Han började kamma mitt hår, jag frågade honom så klart. Tror inte något han själv hade bara gjort. Mitt hår var ny duschat och väldigt len av sig. så skönt när någon håller på med ens hår, lugnt och fint. Jag rös i hela kroppen.


Igår natt när vi snackade i telefon halv 3 på natten så fick jag en konstigt ide att jag ville fota min nalle för att sen skicka till honom. Så när vi la på så skickade jag nallen och skrev "nallen vill ge dig en kram". En minut därefter så skickade han också en bild på en nalle och skrev "Och min nalle vill ge dig en kram också". Ibland kan vi uppföra oss som ny köra barn :P


Denna nalle skickade jag till honom ,som jag fick av honom på
alla hjärtans dag
för ett år sen.

(jag tog bilden på nallen i mörkret)



Denna nalle som han skickade till mig, fick han av mig på vår
första alla hjärtans dag
firande
(för 5 år och 1 månad sen)




Jag är en av finalisterna för att bli veckans blogg hos Martina och Hannahs blogg. Detta betyder att jag är ett steg ifrån att vinna. Hade varit jätte skoj om ni hade kunnat rösta på mig och så klart hade ni gjort mig jätte glad.


Rösta på mig
HÄR


För mycket sömn tror jag

Hej på er. Är sååå trött just nu. Först vaknade jag kl 8 och blev otroligt snabbt pigg. Min första tanke var "Nä jag går inte upp denna tid". Jag tvingade mig själv att somna om och japp det gjorde jag. Men istället när jag vaknade kl 11 så kände jag mig jätte dålig och tröttare. Så just nu orkar jag inte skriva så mycket är fortfarande jätte trött. Men jag lägger upp lite bilder jag tog i fredags.





Step up 3 3D

Jag fick precis veta att Step up 3 3D håller på att spelas in just nu. Aaaaa längtar. Jag älskar både 1 och 2 riktigt mycket. Jag är en dansfilm freek. Personen som är med och producerar filmen är Adam Shankman. Ni känner kanske mer igen honom från serien "So you think you can dance", där han är en av domarna.


Lite av detta kommer han berätta på tisdag när dem topp 20 börjar tävla. Adam berättade även att dem gamla dansare från So you think you can dance, är med i filmen inte alla så klart. Dem han nämnda var Joshua, Katie och Ivan men sa att det finns fler.


Längtar verkligen tills den kommer och jag hoppas att den är lika bra som 1 och 2.




Vem mer är Step up fan?

Mitt smink

Efter att jag fick en kommentar av en tjej som undrade vad för smink jag använder, så tänkte jag lägga ut dem smink jag använder mest av.


Så här kommer det


Jag börjar så klart med min Loreal true matche Foundation. Jag har använt den jätte längre och är rätt så nöjd med den, men visst kan vara lite jobbigt nu på sommaren så jag försöker lägga så lite som möjligt.


Därefter lägger jag IsaDoRa mineral Foundation. Den funkade inte riktigt så bra på mig som Foundation men mer som puder. Så jag bestämde mig för att använda den som puder istället. Man vill ändå tillföra sitt ansikte något bra i alla fall. För mer naturlig look kan man börja med att lägga lite Foundation och lägga på IsaDoRa mineral efteråt och så klart strunta i blush. Den är också bra att lägga på när du börjar bli glanig på T. zonen. Eftersom IsaDoRa mineral  är bra för ansiktet så behöver man inte ha dåligt samveta när man applicerar, då vanligt puder täpper också till ansiktet vilket blir värre då Foundation gör det också. Visst detta kanske inte passar alla att göra på detta sätt men jag tycker att det passar mig.


Sen kommer Blush från H&M. Det jag tycker är bra, är att färgerna ger mer av en naturlig look. Man blir inte för mycket rosa eller för mycket brun på kinderna som vissa bluch kan göra.


Lägger även ibland Bronzing från H&M och då är det på halsen och dekolletage. Detta ger en mer bättre look i sammanband med Foundation. Jämnar ut mer så att man inte ser att för mörk ut i ansiktet och vitt på halsen och dekolletage. När man har blivit lite röd av solande kan man applicera på bronzing för att dämpa lite på det röda. Kan även användas i ansiktet om man har blivit lite röd på vissa områden.


Sen kommer min mascara, Lorial Voluminous x5. Den är inte dyr vilket är positiv och så gör den ögonfransarna långa och fylliga. Men ibland när jag ska fixa till mig lite extra så lägger jag både på X5 och Loreal telescopic vilket gör fransarna ännu längre, mer fylliga och svartare.


Lägger på Nivea hydro care när mina läppar är allt för torra. Den gör mina läppar jätte mjuka och håller rätt så längre.


Men om man ska få läpparna se fylliga ut och snygga ut så är läppglansen från H&M bra. Känns inte allt för kladdig, härlig att lägga på och sen luktar den så otroligt gott.


Mina första steg mot havet

 Hej på er, god morgon till mig haha. Igår så var det ännu en varm dag. Det är skönt men samtidigt så otroligt varmt att det räcker att jag går över gatan så börjar jag svettas och känns som om jag redan är uttorkad.  Idag är det mulet men fortfarande okej väder. Misstro mig inte jag älskar sol och värme men jag behöver en dag där solen är borta för att svalkas ner lite. Men vi får hoppas att det inte håller i sig allt för länge.


Igår så var jag och killen ute och tog en glass vilket vi har gjort varje dag vi har varit ute, ett måste. Men när vi körde förbi stranden igår så bestämde jag mig, "nä nu måste jag helt enkelt känna på vattnet". Har fortfarande inte gjort det så det är fn med på tiden. Och det var faktiskt skönt och härligt att känna av havet, men att bada vet jag inte om det är lika skönt

ännu, kanske fortfarande för kallt i havet/vattnet eller?


Därefter åkte vi hem till killen, åt mat och jordgubbar till efterrätt medan vi tittade på so you think you can dance. Vad tycker ni om dem topp 20, bra val eller dåliga? Har ni redan kanske favoriter.


  

Mina första steg mot havet. Bara kolla vilken utsikt jag har framför mig

Så skönt det var att känna av havet för första gången.


Och titta vad jag hittade i havet när jag gick omkring.


Så skönt det var att känna av sanden efter ha varit en liten stund i havet.
Den var varm och skön



Hoppas att ni får en bra söndag.
Hörs se PUSS & KRAM

Skillnad mellan kvinna och man

 Här kommer små bitar som man säger ofta skiljer sig mellan man och kvinna.


"Jag vill bara nämna innan ni läser detta, att vissa delar har jag tagit hjälp av från google men lagt även till vad jag tror själv" . Tänk på att vissa saker som står är ett skämt bakom det hela, så att ingen blir sur eller upprörd. Om ni inte håller med om något så är det bara att skriva er åsikt så klart, alla tycker olika ju.



Sex

Kvinnor föredrar mellan 30 och 45 minuters förspel.

Män föredrar mellan 30 och 45 sekunders förspel, mindre om möjlighet finns. Att köra hem till hennes lägenhet kan enligt en man klassas som förspel.

Handstil
Män dekorer inte sin handstil på något sätt, det är kråkfötter.

Kvinnor använder parfymerat och färgat brevpapper, de ritar små hjärtan eller cirklar över "i"-na.

Badrum
En man har sex saker i sitt badrum: en tandborste, tandkräm, raklödder, en rakhyvel, en tvål och en handduk från ett hotell på Mallorca. Män är inne på toaletten i högst tre minuter.

Det genomsnittliga antalet av saker i en genomsnittlig kvinnas badrumsskåp är 137. Det är alltid kö för att komma in på kvinnornas toalett.

Att gå ut
När en man säger att han är redo att gå ut, så menar han verkligen att han är färdig.

När en kvinna säger att hon är redo att gå ut, menar hon egentligen att hon snart är redo, bara hon har hittat sitt andra örhänge, ringt ett samtal och sminkat sig.

Telefonen
Män ser telefonen som ett kommunikationsverktyg. De använder den till korta meddelanden till andra människor.
En kvinna kan hälsa på sin väninna i två veckor och i samma ögonblick hon kommer hem ringer hon upp väninna och pratar i tre timmar

Gräl
Kvinnan har alltid sista ordet i ett gräl.

Allt mannen säger efter det är början på ett nytt gräl.


Vägvisning
Om en kvinna kör bil och plötsligt upptäcker att hon är vilse, stannar hon och frågar hur man tar sig dit hon ska.
Män anser att detta är en tecken på svaghet. Män har aldrig, gör aldrig, och kommer aldrig att stanna och fråga efter vägen. De kör i stället runt samtidigt som de säger saker som "Vi måste ha hittat ett nytt sätt att ta oss dit", "Jag vet att vi är i närheten, jag känner igen det där hönshuset".

Erkänna misstag
Kvinnor kan ibland erkänna att de gjort ett misstag.
Medan från mannen lär man inte få höra det så ofta.

Klä sig fint
En kvinna klär upp sig för att gå jobb, fika  m.m. En man klär upp sig för bröllop och begravningar.


Underkläder

Kvinnor är mer uppmuntrade att använda färgade underkläder. Det finns ingen anledning för män att någonsin ha något annat än vitt, grått eller svart.


Leksaker
Små flickor älskar att leka med sina leksaker. När de närmar sig tolvårsåldern, förlorar de intresset.
Män växer aldrig ifrån det stadiet. Då de blir äldre blir helt enkelt deras leksaker bara dyrare..

Omklädningsrum
Män pratar som tre saker i deras omklädningsrum: pengar, fotboll och kvinnor. De överdriver när det gäller pengar. Kvinnor pratar om en sak - förhållande, om andra tjejer, mode och sex.

Bröllop
Då kvinnor minns sitt bröllop talar de om ceremonin. Män talar om svensexan.


Så stolt över dig

Måsta nämna en sak och det är att jag är jätte stolt över min kille. För ett år sen så rökte han nästan ett helt pack om dagen och "älskling du luktade inte gott då hahah". Men på ett halvt år började han minska allt mindre och mindre, först blev det 4 cigg om dagen sen blev det 2 om dagen och till sist inte en enda cigg om dagen. Det blev tills sist att han glömde/ inte tänkte på det. Det har gått nu 1 ½ - 2 månad utan att han inte tagit en ända. Men i torsdags så tog han en och sa "det känns nästa som om jag är ny börjare, exakt så smakade min första cigg", haha han är så sött. Även om han tar ibland 1 cigg så vet jag att han är stark och kommer inte börja igen, på tanken att han brukar säga "det är inget som drar mig längre". Och jag vill även tillägga att han utan hjälp av nikotin tuggummi och plåster lyckades minska och sluta röka.  


Är jätte stolt över dig gubben.


Jag vet att det kan vara svårt att sluta röka för många. För vissa kan det gå snabbt och för andra är det mer kämpande.


Har någon av er eller någon i er närhet klarat av att släppa cigaretterna? Hur gick det för dig eller för dem i närheten att klara av detta?


Min åsikt om IsaDora mineral, Watchmen och Kicks lilla borste



Nu har jag testat Isadora mineral. Jag var inte helt nöjd med den, eller så kanske hade jag allt för höga förväntningar vilket är så klart negativt när man har det. Den passar dig som har lite mer av "normal hy". Jag har små märken kvar av mina finnar på käken, i kanterna och den lyckades inte täcka det. Plus så är jag röd också på kinderna vilket den inte kunde riktigt täcka heller. Jag höll på att lägga på och lägga på för att det skulle täcka så som jag ville, vilket tills sist kändes det lite instängt på mitt ansikte av allt pålägg. Men som sagt jag hade för höga förväntningar på den. Nu vet jag inte om Id-smink är bättre på att täcka sånt. Men som tur så kostade inte Isadora så mycket, 160 kr så om den nu inte passar en så behöver man inte ha dåligt samvete att man nästan har lagt ut 400 kr så som det hade blivit med Id-smink. Som jag sa innan, den passar dig som har "normal" hud.

Blev lite ledsen att den inte passade mig, vill verkligen använda mineral smink.


Men hur pass bra är Id-smink med att täcka och då menar jag inte bara lite täckande? Ni som är röda om kinderna eller några märken kvar av finnar eller något liknande, hur pass bra täcker id-smink era problem område? Och så undrar jag hur mycket Id-smink kostar i affärerna.


Igår så tittade jag och min kille på Watchmen, som vi har typ längtat efter och vi blev besvikna. Jag kan börja men att säga den var DÅLIG, okej jag har inte sätt dem sista 30 minuterna. Men den var konstig bara. Jag förväntade mig att dem skulle ha krafter men nej, alla hade typ samma kraft och det var  att dem alla var starka och that's it. Det var väldigt äcklig när dem slogs, allt för detaljerat. Man såg hur skelettbenen stack ut när dem slog någon, hur dem skärde ihjäl människor. När det var så äckligt att jag inte kunde titta på vissa saker. Den var för lång och det var nog på grund av att det fanns så många onödiga saker som man lätta hade kunnat ta bort och förkortat filmen. Det fanns en sex scens som passade verkligen inte i filmen, för detaljerat och man såg allt för mycket. Sånt passar inte i såna filmer. Plus han blåa mannen kunde man se hans kuk, typ VA, vad är det för skit.


Nej av 1 till 10 en 3.

Vem av er har sätt den filmen? vad tyckte ni?



Kicks lilla borst
som hon som jobbade i kicks sa var bra till IsaDorA (allmänt till mineral foundation), suger. Dem lilla stråna ramlade av typ hela tiden. Hela min vask blev täckte av dem.


Så nu har ni hört mina åsikter.

Nytt smink

Hej på er. Är nu hemma hos min killes syster. Vi kom hem från Center Syd typ precis. Vi åt och shoppade lite, en härlig dag. Min kille köpte en t-shirt, han syster köpte också någon överdel och jag köpte smink. Det blev inte Id-smink för mig men blev mineral smink i alla fall, längtar att testa imorgon och se hur det sitter bra och om den är bra. Något som är lite irriterande med Id-smink är att den inte finns på alla Kicks. Har varit på två ställen men dem hade inte den.


Vädret idag har varit otroligt precis så som alla andra dagar, man har typ bara svettats och svettats.


Vad jag ska göra senare på kvällen vet jag inte. Känner mig just nu slut, haha trött. Kanke blir en mysig kväll men min älskling, för trött för att hitta på något stort.

Ska iväg nu och vara lite social av mig hör sen PUSS & KRAM.


Har köpt:

Isadora mineral


Isadora Ultra Cover


Är det någon som har testat dessa 2 och i så fall vad tyckte ni?

Halvsov hela natten

Hej på er eller god morgon på er. Var typ uppe hela natten eftersom min bror åkte idag till Kroatien. Så i natt gick han hitt och ditt i lägenheten, min pappa kom även in i lägenheten så jag hörde dem prata. Så jag halvsov hela natten. Men känner mig ändå inte så trött som man hade trott, vilket är skönt.


Min killes syster är nere vid stranden så jag ska kanske ta bussen ner ditt, men får se eftersom jag måste duscha och jag orkar inte riktigt springa direkt ner till stranden nu när jag har precis vaknat.

Igår så var jag och killen nere vid stranden och njöt av solen. Efteråt åkte vi till honom och mysade framför tv.


Jag igår

Dem shortsen har jag sytt ihop själv ;)


Dessa fina örhängen köpte min lille bror till mig när jag fyllde år i Januari, men har aldrig haft på mig dem vilket är synd för dem är så otroligt söta och dem satt bra på mig igår.


Eftersom jag är en klant så behöver jag våtservetter 24h omkring mig,
kladdar ner mina händer hela tiden hahha.


Senare under dagen så ska jag, min kille, hans syster och hennes son åkta till Center syd och shoppa lite.


 

Men vi hörs lite senare sötnosar PUSS & KRAM

Vem har den bästa talkshow

Det finns 3 talkshow som man ser ofta på Tv, i alla fall som jag stöter på ofta under dagen när Tv är på.
Och det är dessa 3:


 

Ellen DeGeneres Show

Oprah Winfrey Show

The Tyra Banks Show


1) Vems talkshow tycker ni är bäst/mest intressant? Eller finns det någon annan talkshow ni tycker är bättre än dessa 3?
(Behöver inte vara dem som finns på svensk Tv, kan även vara en gammal talkshow ni har tyckt om)


2) Vem tycker ni av dessa 3 är den bästa talkhost? Eller finns det någon annan som ni tycker är bättre?


R.I.P. Michael Jackson


Kommer lägga ut 1(varierande) av Michael Jackson låtar fram till torsdag (27/6 - 2/7).
Han bör inte bli glömd efter en dag direkt.

Jag har tyckte om Michael Jackson sen jag var liten. Tycker att han har så otroligt många bra låtar och en röst som värmer. Många av hans låtar har ett budskap, om hur vi förstör vår planet, hur många människor i andra länder har det svårt och att alla människor kvittar hudfärgen är lika mycket värda. Han kommer vara en person som förblir ett minne kvar hos oss. Det känns nästan overkligt att han har dött, känns på något sätt att han är en person som inte kan dö. Tycker det är synd att han blev plågat så länge av median och att det gjorde livet svårt för honom.


Han var en bra människa som ville andra gott bara.

Han var verkligen king of pop


En video som bevisar hur pass mycket älskad han var av många människor.
Det finns folk som svimmar och gråter på denna video.


Så underbar

Hej på er. Gud sitter här hos min kille och typ dör. Höll innan vår fläkt på mig för att svalka ner mig lite. Det är så himla jobbigt att åka buss nu när det är så varmt, finns ingen luft, man svettas bara och känns nästan som om man håller på att bli galen.


Min kille är så underbar. Även om han tycker detta med blogg är inte något speciellt så vet han att jag tycker om att blogga, och är förstående när det bli mycket prat om bloggande. Jag tävla att bli veckans blogg på två ställen och på den ena stället så kan man rösta hur många gånger man vill. Så igår så röstade min kille jätte många gånger på mig, han vill så klart att jag ska vinna och vara glad. Han är förstående när jag ska sätta mig framför datorn och blogg och han tycker inte det är jobbigt när jag ber honom ta bilder på mig eller när jag ska fota allt. Men eftersom han är så underbar så ville jag inte överdriva med bloggande, inte så snällt om jag ska sitta framför datorn hela tiden. Han är min nr 1. Jag tycker att det kvittar vad den andra tycker om att göra, stora eller små saker, så ska ens partner vara förstående på ett eller annat sätt.

I Love U







Jag är med och tävlar om veckans blogg hos Hannah och Martinas blogg.
Hade varit jätte skoj om jag hade kommit till finalen.

Hade blivit jätte glad om min hade kunnat rösta på mig. Ni hade gjort min dag
Jag är NR 12 och tänk på att ni får rösta hur många gånger som helst ;)

Rösta på mig HÄR



Jag är även med och tävlar om veckans blogg hos Fashionminded blogg.
Hade blivit jätte glad om mi hade kunnat rösta på mig även på hennes blogg. J
ÄTTE glad hade jag blivit.
Jag är NR 1

Rösta på mig HÄR


2 nya tester och en fläkt som är ett måste

Hej på er. Sitter nu i vardagsrummet och tittar på tv, våra bästa år haha :P. Igår så var jag men min kille och hade en otroligt underbar kväll tillsammans. Beställde hem pizza, åt äpplepaj och tittade på en kärlek/komedi film, "Guess Who" en gammal film med Ashton Kutcher. Hur mer perfekt kan kvällen vara ;).


Vi köpte även en fläkt igår eftersom det inte går helt enkelt längre. Plus att i hans rum är det så jävla varmt. Även om fönstret är öppet så hjälper det inte, eftersom det inte blåser ute så det händer inget haha. Men sen har han igång sin dator 24h så det gör att det också blir varmt. Men med fläkten så hjälpte det så otroligt mycket, så himla skönt.


Igår så testade jag 2 nya saker, bl.a. Marabou sommar och Ekströms äppelpaj, det var äppelpaj vi åt till eftersätt med vaniljsås. Den marabou sommar var helt okej, mycket jordgubbe smak.  Min favorit är nog digestive fortfarande.  Ekströms äppelpaj tyckte jag var god fast hemlagat är fortfarande mycket godare, plus så är den allt för liten för att det ska räcka till många gäster. Blev små bitar när vi skärde, fast  vaniljsåsen gjorde allt så mycket bättre.


Vilken är er favorit marabou smak?




 

cool haha :P

Varm dag idag också, så klart. Fast det känns som om det blåser lite idag vilket är skönt, ska kanske gå ut och sola en stund.




Jag är med och tävlar om veckans blogg hos Hannah och Martinas blogg.
Hade varit jätte skoj om jag hade kommit till finalen.

Hade blivit jätte glad om min hade kunnat rösta på mig. Ni hade gjort min dag
Jag är NR 12 och tänk på att ni får rösta hur många gånger som helst ;)

Rösta på mig
HÄR




Jag är även med och tävlar om veckans blogg hos Fashionminded blogg.
Hade blivit jätte glad om mi hade kunnat rösta på mig även på hennes blogg. J
ÄTTE glad hade jag blivit.
Jag är NR 1

Rösta på mig HÄR


Vad tror ni skadar håret mest?

Det är ofta man hör att det är viktigt att ta hand om sitt hår och att det finns många olika saker som skadar ditt hår. Men man undrar lite vad det som skadar håret mest. Så min fråga till er är, vad tror ni skadar håret mest?


Hårmousse


 

Hårspray





Fön


Plattång




Locktång



Om det finns något annat som du tycker skadar håret mer än dessa 5, skriv gärna vad det är.


Här kommer lite härliga bilder

Hej på er. Ska ut nu med min kille. Kanske dra ner till stranden och ta en glass. Shit idag är det så otroligt varmt eller jag vet inte längre vilken dag har varit varmast. När jag låg och solade innan så dog jag typ efter 10 minuter klarade ej av mer. Nä nu måste jag iväg. Hörs sen PUS & KRAM


Tog dessa bilder igår

.





Jag är med och tävlar om veckans blogg hos Hannah och Martinas blogg. 
Hade blivit jätte glad om min hade kunnat rösta på mig. Ni hade gjort min dag
Jag är nr 12 och tänk på att ni får rösta hur många gånger som helst ;)

Rösta på mig
HÄR


veckans blogg hos Hannah och Martinas blogg.

hej på er alla söta bloggare. Jag är med och tävlar om veckans blogg hos Hannah och Martinas blogg. Hade varit jätte skoj om jag hade kommit till finalen.


Hade blivit jätte glad om min hade kunnat rösta på mig. Ni hade gjort min dag


Jag är nr 12 och tänk på att ni får rösta hur många gånger som helst ;)



Rösta på mig
HÄR


Ja tack väck mig på den dåliga sidan

Hej på er. Idag har jag vaknat på fel sida, eller det är inte mitt fel. Jag hörde min pappa och min bror snacka. Eftersom min bror åker nu på fredag så skrev vi in för tvätt idag. Men tvättstugan hos oss är CP. Man tvättar hela dagen, eller det är själva torkningen som tar så långt tid(fattigt torkrum) fast okej vi har bara en tvättmaskin oxå. Så dem flesta i byggnaden tvättar redan kl 8 och låter tvätten torka hela dagen sen, men jag börjar kl 11. Men så sa min pappa att någon kommer ta den eftersom dem ser att ingen är där nere. Och utan att jag ens har vaknat så började jag tjafsa med honom att dem inte kommer göra eftersom det står mitt namn plus dem kommer komma upp och fråga först.
Så ni kan förstå att jag är irriterad och sur just nu men vi får hoppas att jag blir på bättre humör snart.
Idag är det skönt väder så det är positivt, ska ut och sola en stund idag. Min bror frågade mig innan om jag skulle ut med honom och hans kompis till stranden men jag får se.


I'm so angry

Nu ska jag gå och sura mer hahah :P






Kommer lägga ut 1(varierande) av Michael Jackson låtar fram till torsdag(27- 2)
Han bör inte bli glömd efter en dag direkt.

Idag blir det 2 st

Michael Jackson - They Don't Care About Us


Michael Jackson Thriller 

RSS 2.0