Gårdagen

Hejsan. Väldigt skönt väder idag, jag som tyckte att det var varmt igår. Jag hade på mig min typ vårjacka idag när jag stack till skolan, jag höll på dö. Jag är egentligen ledig idag men eftersom jag var tvungen att skaffa fram lite böcker inför våra seminarier, så fick jag åkta till skolan helt enkelt. Igår så solade jag på balkongen så klart hihi blev lite brunare. Jag och Ivan var ute med två vänner igår. vi fikade och bara tog det lugnt, lite synd att allting blev så sent. Efter att vi hade varit med dem så köpte jag och min älskling kina mat (ta med) och körde hem och tittade på serier (desperate housewives). Det har blivit riktigt spännande, vi är 4 avsnitt förre de svenska sändningarna. Så klart jag kommer inte avslöja något det enda jag kommer säga är att någon kommer att dö. Nä nu tänkte jag sola lite på balkongen.

Gårdagens outfit


 
Jag och Esma
Och nej jag är inte en rökare. Dem 3 rökte så jag ville inte känna mig utanför :P.


Samir, Esma och min älskling.

Helsingborg


Landskrona, en väldigt fin utsikt eller hur?

Dina kläder är mina nu

Det har hänt ibland att man har lånat pojkvännens skjorta när man har sovit över, eftersom det går snabbt att ta på sig men även är väldigt bekvämt.

Men du kan även använda pojkvännens skjorta till att få en snygg, stylish men så väl bekväm outfit med kombinerar av dina egna kläder. Du kan använda skjortan som casual så som bild 2 eller gå en steg framåt mot sexig så som bild 1 och 3. Med detta vill jag säga/bevisa att pojkvännens kläder kan ibland make you look fabulous.


Skjortan http://net-a-porter.com/

Skor http://bluefly.com/

halsband, väska och armband http://net-a-porter.com/

shorts http://bunnyhug.co.uk/



Skor http://lpcollection.com/

Byxor http://charlotterusse.com/

Halsduk http://topshop.com/

Väska http://my-wardrobe.com/

Solglasögon http://love-worn.com/

Armband http://net-a-porter.com/



Byxort http://barefeetshoes.com/

Mössa http://forever21.com/

Väska http://shop.hm.com/

Jacka http://oli.co.uk/

Skor http://net-a-porter.com/

Glasögon http://farfetch.com/


SNÄLLA försvinn

Hejsan gott folk. Det blir att Medina stannar hemma idag. Detta är nog första gången på länge jag inte drar till skolan. Min förkylning vägrar försvinna, fast det är inte det som irriterar mig utan det är att den blir värre för varje dag. Inatt så kunder jag inte sova på grund av förkylningen, detta kommer låta lite nasty men det rann i stort sätt vatten från min näsa så tänk er att försöka sova då. Så just nu så ska jag göra allt för att bli frisk igen orkar inte mer med detta skit. Men det värsta är när jag vaknade så tänkte jag dra till skolan men märkte att jag knappt kunde andras och bestämde mig för att stanna och nu kommer den jobbiga och irriterande saken jag kan inte somna om :(.


Nu är du äntligen tillbaka igen

Mitt internet fungerar igen jippi. Hela dagen igår så ville den inte hur mycket än jag försökte. Gud vad man blir frustrerad när man inte kan använda sitt internet hemma, kändes hela tiden som om det är något som saknas hihih :P. Fast att mitt internet fungerar nu hjälper det inte mig så mycket ska ändå gå lägga mig nu, det var igår jag behövde den. Men nu är det dags för Medina att sova ska upp halv 8 imorgon.


..... in a box

Den är riktigt rolig, snuskig men rolig.
 

Inlägg som skulle läggas in igår

(Precis när jag skrev klart detta inlägg igår så slutade mitt internet att fungera och det är därför det blev så här)
Hejsan! Kom hem från skolan klockan 3 idag men jag slutade egentligen 12 men jag skulle träffa min socionom (vi ska nästa termin ut på praktig så vi har blivit parade med någon från D klassen, detta är lite för att träna typ hur man håller ett möte mellan klient och socionom) och det är därför det blev lite senare. Jag och han snackade ca 1 timmer och 20 min, mötet ska egentligen vara 45min. I början var det lite stelt men eftersom vi inte tog detta så allvarligt på tanken på att ingen lärare kollar upp och man behöver inte heller lämna in något, så slappnade vi av och snackade lite om olika saker.

Jag, Belma och Lejla stack och åt thai box "kina mat" under lunch rasten. Det var riktigt gott plus så satt vi ute i sköna vädret.


Igår (söndag) så gjorde jag inget speciellt, satt hemma och bara läste. Sen vid 9 tiden så hämtade Ivan mig vi skulle titta på film hemma hos honom. Så vi handlade lite gott sen körde vi hem till honom. Vi tittade på Paul Blart Mall Cop. Jag tyckte den var så bra, riktigt rolig. Jag hade kunnat se den snart igen hihi.

Av 1 till 10 så ger jag den en 8


Duff vs Cyrus

Vem av dem två tycker ni om? Vem övervinner den andra? Vem har de bästa låtar och texter och vem ser bäst ut?



En perfekt outfit till fest



skor barneys.com

klänning  net-a-porter.com

smycke yesstyle.com

bolero charlotterusse.com

väska 7trends.com


En perfekt outfit nu under våren

En riktigt skön outfit nu under våren men även under sommaren. Det kvittar om du väljer outfiten som vår eller sommar så kommer du trivas och känna dig relax i den.



Väskan luisaviaroma.com

Linnet charlotterusse.com

Mössan republic.co.uk

Armband claires.com

Jeans byxorna republic.co.uk

Skorna girlscene.nl


Svart är det rätta svaret


Igen, ge dig

Hejsan folket. Det var länge sen okej inte så länge sen typ 2 dagar sen eller vet ej. Igår var det riktigt skönt väder ute, tog till och med chansen att sola lite på balkongen men även i skolan (satt ute med min grupp och åt lunch) fick lite färg. Idag är det också soligt men det blåser vilket är inte skoj och inte lika varmt. Igår så var jag och Ivan ute med två av våra vänner. Vi åt på Max och av någon anledning så kände ingen av oss bra i magen efter åt hihi. Måste ha varit något fel på våra hamburgare. Sen åkte vi lite runt kollade läget, tittade lite på street racing och så vidare. Jag var så himmmmmla förkyld igår, kände mig som en vandrade lik. Jag kunde knappt andas och det lät hemskt när jag pratade som en robot . Men ändå så klarade jag av att vara ute till halv 1 men inte bara det jag var till och med i skolan, jag är inte klok. Men som tur känner jag mig mycket bättre idag.


Bikini 2009


Klipp, klipp

Ska iväg snart och klippa mig. Tänkte lägga upp en bild på mig och mitt mellan långt hår. Fast okej nu överdriver jag det är inte så att jag ska klippa mig kort kort, ska bara klippa typ 3 cm (topparna), uppklippt och fixa till min lugg. Men ska nu gå och ta på mig. Vi hörs sen.


Pulsa ihop två kändisar för att få den tredje.


Bikini 2009


Min onsdag

Idag när jag vaknade så mådde jag väldigt dåligt, psykiskt. Fick använda hela min kraft i kroppen för att lämna lägenheten, ville verkligen inte gå ut någonstans. Hände inte något speciellt i skolan, kunde lika väl skippat. Efter att lektionerna var slut så stack jag, Lejla och Sara in till stan och tittade runt lite i olika affärer, jag hittade inget. Jag kommer hem runt 3 tiden. Känner mig helt slut nu, ont i hela kroppen, mår fortfarande dåligt och så har jag även huvudvärk. Måste iväg snart och läsa men ska nog dricka kaffe först innan jag gör något. Imorgon ska jag klippa mig längtar.


Min tisdag

Hej bloggare! Igår så blev det inget inlägg, jag satte inte ens igång datan. Det var mycket jag gjorde igår så det är därför. Var i skolan, hade tid hos tandläkare och så klart mina tänder var perfekta. Tandläkaren berättade att mina tänder är jätte fina och att alla tänder är på sin plats. Alla mina visdomständer sitter perfekt och kommer inte störa dem andra tänderna ex göra att dem andra tänderna börjar klättra varandra. Efter att jag var hos tandläkare så stack jag till Ivan han skulle till sjukhuset så jag följde med honom. Därefter så skulle min älskling klippa sig, det var på tiden. Sen träffade vi våra två kompisar(ett par). Jag och min tjej kompis stack in till H&M, där jag hittade ett par sexiga gladiatskor, riktigt snygga. Efter det så åkte vi hem till våra kompisars lägenhet, satt hemma hos dem pratade och bara tog det lugnt fram till 00:00. Jag var riktigt trött när jag kom hem. Och så var min tisdag.


Detta är bara för roligt


The symbol of summer

Var hade sommaren varit utan snygga och sexiga solglasögon. När man tar på sig sina solglasögon då vet man att sommaren är här. Solglasögon är symbolen för sommaren.



Hämtat  från

net-a-porter.com och debenhams.com


Mycket att ta in

Nu är jag äntligen hemma, helt slut. Var i skolan från 9 till halv 12. Men när jag kom hem där vid halv 1 kom jag på att jag skulle handla mat och små saker till hemmet så fick åka tillbaka till stationen för att handla på Neto. Har fått mina pengar idag. Det var dags att handla mat, det var lite tomt i kylskopet "student liv" behöver inte säga mer. Jätte härligt väder ute, det gjorde att jag piggnade till idag på tanken på att jag imorse var jag HELT slut så tröttttt. Idag i skolan fick vi typ 10 olika papper om vad som kommer hände på del 3, mycket att ta in. Annars har det inte hänt så mycket. Jag och Ivan planerar att sticka till Väla, shoppa lite och ta en fika. Måste säga det igen riktigt skönt väder ute. Det har faktiskt hållet i sig ett bra tag nu, konstigt för att vara Sverige. Nä nu ska jag betala en jävla elräkning som ligger på 1200 vilket jag tycker är fortfarande konstigt för en person som knappt har använt något i lägenheten och som inte var hemma så mycket, men jaja vad ska jag göra.


Hello darling

Så vad säger ni är det en snygg outfit för en kille att ha på sig på vardagar?


Framtidens klackar ;)

Tänk att testa gå i dem här hihi.  Undra hur det hade känts att gå med dem eller om man ens kan.

Läppstiftstips

1. Återfukta dina läppar med ett lager av läppbalsam innan du använder läppstift.


2. Skruppa dina läppar 2 till 3 gånger i veckan och detta kan du ta hjälp med din tandborste.


3. När du ska lägga på läppstift eller lipglos le alltid, detta gör att färgen fördelas bättre.


4. Att använda läppstiftpenna i sammanband med läppstift är ett bra tips. Det gör att dina läppar får en fin form och kletar inte.


5. Vill du att dina läppar ska vara mer fylliga, gör så här? Applicera en frostig färg och sen lägger du på en ljusrosa läppglans i mitten på både över och under läppen.


6. Ljusnyans förstorar och mörk nyans förminskar.


7. För att göra mörk läppstift mer mildare så stryk på en ljus eller genomskimlig glans över.


19/4 09

Hejsan. Vaknade idag och mådde inte bra, jag börjar nog bli förkyld vad jag inte orkar. Igår så var jag och Ivan ute med två kompisar, kollade läget i Hbg. Det hände inte så mycket där. Men innan vi körde iväg till Hbg så satt vi hemma hos Ivan, fikade och pratade om allt. Men något som är konstigt är att det inte hände något i Hbg men ändå var vi ute fram till 2. Vi hade skoj tillsammans så jag tror det är nog därför. Idag ska jag till min älskling, är bjuden på middag nu klockan 4. Men egentligen orkar jag inte, jag känner mig inte bra. Men jag hoppas att jag blir bättre snart.


Enjoy the ride


Vilken föredrar du?



1.Anti-aging foundation, La Prairie

Pris:800 kr

Vad den lovar: motverkar ålderstecnen och skyddar huden

2.Fluid finish foundation,Kanebo

Pris:325

Vad den lovar: vårad och återfukta huden och ge en naturlig hud


3.Supermoistrue makeup, Clinique

Pris:270

Vad den lovar: återfuktar och ger lyster till huden


4.Superstay silky foundation, Maybelline

Pris:145

Vad den lovar: lätt finish som ska hålla i 16 timmar.


5.High performance foundation, IsaDora

Pris:145

Vad den lovar: för samman med huden och ett resultat som håller hela dagen


6.Minracle touch foundation, Max Factor

Pris: 145 kr

Vad den lovar: en bra utjämningseffekt, lätt men täckande och en naturlig lyster


7.True match foundation, L'oreal

Pris 135

Vad den lovar: en färg som blir identiskt med din hud


8.Intervene foudation, Elizabeth Arden

Pris:365

Vad den lovar: släta ut linjerna, en jämnare hudton och skyddar mot miljöpåverkan


9.Matte Souffle foudation, Biotherm

Pris: 270

Vad den lovar: huden blir matt och dämpar den glansig hud.


Be cute and be wonderful

Vem vill inte vara sött, med denna oufit kommer du vara den stöttaste personen på festen. Det är inte bara sexiga kläder som drar till sig blickar,  en sådan outfit kommer få folk att vända sig när dem ser dig göra din perfekta entré



Det finns så många löjliga och idiotiska människor.



Igår kväll/natt så hände det lite saker.

Den första händelsen var när jag, Ivan och hans kompis stack till Burger King, detta var då 20 minuter innan dem skulle stänga. Sen bakom oss kom det ett gäng med 5 killar och 1 tjej. Det var en kille (han får heta Johan) som sa till manen bakom kassan "fan här tar det alltid så himla långt tid innan man får sin mat". Sen gick det 10 minuter och Johan tappade tålamodet, inte för att jag förstår varför han beställde inte ens något. Han började skrika och svära mot mannen bakom kassan "jävla gris jävel, fan kan inte ens titta på dig jag drar nu", men han kom tillbaka efter 2 minuter. Men sen började komma mer folk även om klockan var efter 12 då dem stänger. Så klart det blev allt mer rörigt plus att det bara fanns en person bakom spisen. Så det blev lite fel beställningar. Sen helt plötsligt så flippade Johan ut, han slog sönder kassan. Alla små delar som fanns på kassan flög mot mannen bakom kassan, slänge alla saker som fans där uppe på diskbänken på denna stakars man. Han mannen försökte förklara att det inte är hans fel. Han Johan var typ en sekund ifrån att slå han mannen. Men som tur så var det en "kund" som reste sig upp för att stoppa Johan. Jag tror nästan att Johan hade slagit ihjäl han mannen. Inga av Johans idiotiska kompisar ville stoppa honom.


Okej för det första JÄVLA idiot, hur kan en människar vara så korkade. Allt han gjorde var så himla onödigt. Jag blev helt chockad när han började slå sönder kassan. Jag tror faktiskt att han Johan och han kompisar hade rökt på. Shit när jag såg killen bakom kassan hur rädd han var, jag blev så HIMLA sur om jag det haft något basebollträd jag hade slagit honom. Såna människor bör inte ens existera.  AAAA blir så sur när jag tänker på det. Jag tycker att när klockan är typ 5 minuter innan restaurangen stänker så ska man låsa så inte fler folk kommer, men att man även ska iallafall han 3 personer som jobbar bakom spisen på helgerna. Vi satt där i typ en kvart men inga poliser kom, fattar mig inte på dem. Plus så tycker jag folk som har öppet så sent på kvällarna att det ska ha en knapp bakom kassan som går direkt till polisen och få ha ett basebollträd för att endast beskydda sig, ska vara så som i USA. Varför ska man bli slagen av en person som inte kan kontrollera sig.


Typ efter en timme så hände en annan ska, ett stort bråk nere i stan. Vet inte riktigt hur det startade. Så helt plötsligt ser vi ett gäng som börjar sticka därifrån och hör polisen skrika stanna. Men det gjorde dem inte så polisen i fullfart efter dem och slår till 2 av dem med betongen (SSSå ska det vara fan, visa att ni ändå är poliser). Detta gäng var sånt gäng som typ hells angels, dem är inget att leka med. Det var runt 12/13 poliser som kom på plats fångade alla av dem (7 st). Två var nertryckta i marken och dem andra stod mot väggen. En efter togs in i polis bilarna.

Jag känner så här, att polisen i Sverige ska bli lite mer tuffa av sig, inte konstigt att människor inte är rädda för dem när dem vet att polisen inte kan göra något.


Det var mycket för mig att ta in igår. Har aldrig bevittnat sådana saker, man har hört och läst i tidningen allt som händer där ute men att se är helt en annan sak.


Behöver inte alltid vara korta klänningar


AAaaaaaaaa

Nu är jag hemma, haft tenta från 8 till 12. Gud vad det var jobbig, har ingen känsel i fingrarna. När jag skulle dricka vatten så skakade min hand, kände obehagligt. Jag skrev 7 sidor. Jag vet inte hur jag känner mig angående tentan. Jag tycker att jag har svarat på alla frågor bra men jag kan tänka mig att jag kommer få minus för att vara jag var inte så tydlig, gjorde inte riktigt bra mening ar. Men nu vet man inte hur dem rättar eller hur petiga dem är. Men finns inte så mycket mer att göra nu. Men jag har planerat att skriva ner alla mina anteckningar och sammanfattningar av dem 3 böckerna på datan, så att det är mer tydligt så jag har det överstökat om jag nu får underkänt. Igår mådde jag inte alls så bra, kände mig stressade och orolig. Föresten en sak till, jag var jätte nära att missa mitt tåg min buss var försenat, så jag kom fram 38 vid stationen och det är då tåget åker. Jag höll på att be i bussen och hoppades på att den skulle vara försenad och gissa vad? Det var den också 7 minuter, har en skydds ängel bredvide mig. Men den är inte där när jag har mina tentor :P

Riktigt skönt väder idag, det får en på lite bättra humör. Vet inte riktigt vad som händer idag, jag får se. Nä nu tänkta jag gå och vila hjärnan lite känner att den är uppblåst.

Detta var jag igår


Min dröm outfit till mitt bröllop


Vatten

Vattnet är tillbaka i lägenheten JIPPI. Fan pappa skrämde upp mig när han sa att det inte kommer finnas vatten i ca 2-3 dager. Allt sammanlagt tog 1 ½ timme. Så nu ska Medina hoppa inte i duschen, man vet aldrig. Gud vad kallt det är i lägenheten. Det är svårt för en person att värma upp lägenheten plus så använder jag ej spisen så mycket. Min näsa är nog små röd nu. Nä nu ska jag sticka och duscha.


Black vs White




Eller föredrar du båda färgerna tillsammans


Bride Wars

Hejsan folket. Vaknade halv 10 idag och började direkt med plugget, leta och ha mig i böckerna. Så jag tror detta blir sista inlägget för idag. Fast om jag börjar känna att jag absolut inta klarar av mer, eller att jag känner att jag kan det mesta  "omöjligt" ihihih. Så blir det något inlägg igen. Igår så träffade jag Ivan rätt så sent där vid 8 tiden. Först skulle vi bara ta en runda men det blev ej så. Vi åkte hem till honom för att titta på film (Bride Wars) äntligen. Jag tyckte jätte mycket om den. Den var verkligen bra, men jag tror många har redan sätt den så jag behöver nog inte förklara så mycket mer. Men nu ska jag iväg och dricka kaffe. Föresten vet ni vad jag hörde precis?? Vattnet hos oss eller i hela byggnaden kommer kanske stängas av i 2 dagar TVÅ DAGAR. Eftersom i min pappas lägenhet så läcker det ner vatten från lägenheten på övervägningen, typ VAAAAAA. Jag hoppas veklingen att det inte blir i min lägenhet för jag kommer annars att dööööö.

1 till 10 så ger jag den 7½ / 8

Långa ögonfransar

- Börja med att använda en ögonfranstång för att böja upp dina fransar, detta gör du innan du lägger på mascara.

- Tryck upp fransarna i flera sträckor vilket gör att dem håller längre.


- Volymmascara ger ofta tjockare fransar än förlängnings mascara


- Flyttande eyeliner och kajalpenna ska appliceras innan mascaran, om du vill undvika klumppar.


- Ett bra tips är att återfukta dina ögonfransar ca 3 gånger i veckan genom att använda vaselin innan du ska lägga dig.


- Om du vill ha en mer naturlig look, så applicera mascaran först och sen resten av smink du använder. Vilket gör det lättare att få en jämnvikt i makeupen.


- Du kan självklart alltid använda lösögonfransar om du tycker att det blir bättre.


Träna magen

Här kommer tips nr 2 hur du kan hålla kroppen i form och få en fin kropp till sommaren när bikini kommer fram.


När man ska träna magen så får du bästa resultat om du endast fokuserar på magmusklerna. När du gör övningar så är det väldigt bra att göra långsamma och noggranna rörelser. Att använda hantlar är väldigt bra.


1. Lägg dig på golvet "på rygg" och placera dina hantlar på brösten. Spänn magen och pressa ner svanken i golvet.


2. Kom upp med skulderbladen så långt du kan från golvet.


3. Lyft upp dina ben och pressa upp fötterna mot taket, samtidigt som du lyfter hantlarna i samma riktning.


Dessa 3 punkterna är en och samma övning, som ska göras i denna ordning. När du gör denna övning så ska du göra den långsamt samtidigt som du spänner magen hela tiden.




Så ner på golvet nu och börja träna magen, så att du får en fin mage till sommaren.


Mån-Tis och Hotel for Dogs

Hejsan folket, nu är Medina uppe ;). Jag var väldigt nära på att gå upp klockan 8 på morgonen, jag tvingade mig själv att somna om och jag lyckades. Igår berättade jag aldrig vad jag gjorde i måndag, så jag får väl göra det idag. I måndags så träffade jag killen, rätt så sent typ 6 halv 7 tiden, vilket var lite synd eftersom vädret var ju hur nice som helst. Men även vid den tiden så var det fortfarande skönt ute. Så vi köpte glass och körde ut till borstahuset, promenerade och åt våra glassar. Sen åkte vi hem till honom och tittade på film Hotel for dogs. Den var bra men det var något men filmen som gjorde att den kändes lång, jag tycker att man borde ha dragit ner lite på filmen. Men utöver det så var det rolig, men om man tycker om hudar så tycker man att den var extra rolig. Det var två hundar som jag skrattade till lite hela tiden när jag såg dem, den ena var hur sött som helst och den andra såg bara rolig ut.


Sen igår så gjorde vi nästan samma sak, förutom att vi inte tittade på film igår. Det var riktigt skönt väder igår. Sen när jag kom hem, så pluggade jag fram till halv 2 i natt. Och efter allt det så nu sitter jag här i köket nu och dricker mitt kaffe. Tänkta att jag ska första äta och fika och sen börja plugga vill inte hoppa på det direkt.


1 till 10 ger jag den en 6½


Hon är så himla sött, min favorit. Vill ha en sån hund nu ihihi.



Han var bara för rolig


Are you feeling blue

Man har ofta hört att om man har blått i sitt rum, så känner man sig lugn. Vad säger ni stämmer det?



Jag designade rummet

Gold outfit

Do you want gold? Then I will give you gold!



Skorna och örhänge från net-a-porter

Kläningen från forever21

Väskan från gina

Armbandet från page.bid.yahoo


Gott men så väl hälsosamt

Här kommer en efterrätt som du kan äta med gott samvete ;)

Yoghurt med hallon


Ingredienser (4pr)

-200 g frysta hallon

-4 tsk florsocker

-2 dl youghurt

-kex


Så här gör du

1. Krossa kexen i små bitar

2.  Lägg hallon i en mixer, mixa sönder dem.

3. Tillsätt florsocker och mixa vidare, tills det blir en smet

4. Varva yoghurten, hallonsmeten och kexsmulorna i en hög glas.

5. Då allt är på plats i glaset, så toppar du med hallon.

6. Servera medan hallonen är fortfarande kalla.


Så nu är det bara att testa och samka. Njut och känn dig hälsosam.  


Att äta efter 18:00

Hur ofta har man inte hört, att det inte är bra att äta efter 18:00. Men vad är skillnaden om du äter klockan 19:00 eller 20:00, kroppen kan inte klockan. Det handlar mer om att inte äta alltför inpå läggdags. Utöver det så finns det inga negativa konsekvenser att äta lite senare.

Men något man får tänka på är att detta är från person till person.




(hämtat från Vecko revyn)

Träna dina armar och gör dem starkare

Jag kommer att lägga ut olika tips man kan göra för att hålla sig i form och få en snygg och fin kropp till sommaren.

Övningar nr 1

1.Skuggboxning är ett bra sätt för rörligheten och styrkan i både axlarna och armarna. Du ska slå rakt framför dig i din egen ansiktshöjd, och slå allt du orkar i luften. Något som är viktigt att tänka på är att träna båda armarna lika mycket.


2. Slå med armbågarna i 90 graders vinkel. Samtidigt som du gör detta så vrider du även med höfterna så att du roterar hela kroppen.

(i denna övning tränar så väl magen och ryggen)


3. slå underifrån och upp. När du gör denna övning så ska du slå i höjd med din haka.

(i denna övning tränar så väl bröst och biceps)


en avslappnad outfit

En skön, avslappnad och snygg outfit till sommaren.



Vad tycker ni, att det är en bra outfit till sommaren eller?

Jag är så trött på detta

Hello. Nu har jag läst sen halv 11 idag. Är så trött på detta läsande. Plus att jag känner att det inte ger mig något då jag ändå glömmer det rätt så snabbt, svårt att hålla kvar allt. Varje gång jag gick till köket för att hämta något och skulle tillbaka till vardagsrummet för att fotsätta läsa, så kände jag hur mina ben helt plötsligt blev tunga. Fan vad jag inte orkar mer. I går så gjorde jag ej så mycket bara tog det lugnt med killen, spelade och tittade på film. Idag var det fint väder, men nu vekar det som om solen är borta, men jag undrar om det ändå är skönt ute. Fick höra att det kommer regna antingen imorgon eller övermorgon. Idag ska jag förbi killen, vi pratade något om att jag skulle klippa honom, vi får hoppas att han inte ändrar sig :P. När jag väl har skrivit klart detta inlägg så måste jag läsa vidare, snälla någon döda mig någon hiih. Men vad ska man göra har inte så mycket att välja mellan.


Skor i olika färger

Vilken färg tycker du mest om.



amiclubwear.com, wetseal.com, net-a-porter.com, eluxury.com, brownsfashion.com, heels.com


Rosa i olika stilar.

Varje stil passa olika personligheter, vilken föredrar du?
Om alla passar dig och din personlighet så har du här outfits för hela veckan, med så väl kombination av det olika plagget. Så nu har du veckans oufits in planerade ;).


En stilren outfit


Detta är den perfekta outfit när man ska på en fin middag men sina vänner, pojkvän, familj till ok med kanske en dejt. Men den passar lika bra till bröllop eller kanske en "fin" fest, kanske inte så mycket till disco. Eller vad säger ni?

Magnum Temptation

Nu har jag äntligen testat Magnum Temptation. Den var verkligen god speciellt chokladen utanpå, så krispig men samtidigt så smälter den i din mun så snart du har tagit en bit. Det var väldigt gott med kolasåsen inuti och vaniljen som höll samma hela glassen. Vaniljen smakade lite annorlunda än dem vanilj glassarna man har ätit innan. Men det fanns en sak jag inte tyckte om, men samtidigt gjorde. Jag syftar på California madlarna. Det var annorlunda men jag själv känner att det fanns allt för många av dem och sen smakade dem lite sura men samtidigt inta svårt att förklara. Men det var en sak jag tyckte var väldigt gulligt och det är den lilla boxen glassen kommer i. ut över det så tyckte jag om glassen och ger den en 7½ av 10.

Vanilj, Californiske mandlar (4%) med överdrag av Belgisk choklad (6%), karamellsås (11%) och mjölkchoklad (23%)


Lite från igår och lite av början av min söndag


Hello! Sitter nu här framför datan och gör ingenting :P. Min lille bror ringde på min dörr och så väl kallade på mig klockan 9 på morgonen. Jag älskar honom men ingen chans att jag går upp den tiden och öppnar till honom. Men han är nu här och tittar på sina tecknad. Ska iväg snart och plugga. Läste så otroligt mycket igår att jag känner att min hjärna inte klarade av mer, såg en massa ord framför mig hela dagen. Igår så gjorde jag inget speciellt, var med pojken, åt glass och stannade inne och spelade spel (Resident evil 5). Jag älskar att spela spel, speciellt när man kan vara två som spelar som ett lag. Jag och Ivan har alltid lika skoj när vi spelar tillsammans, men jag har ett problem jag kan bli lätt sur om det inte går som jag vill och sen svär jag nog allt för ofta hihihi. Nä nu tänkte jag göra lite kaffe och försöka få igång mig med läsandet.


En gullig och snygg outfit denna sommar


Vilken väljer DU



Tvätt som tar en hel dag

Hello! Nu sitter jag här och är rätt så trött men samtidigt inte. Somnade 4 i natt och vaknade halv 10 imorse. Jag tvättar idag så därför gick jag upp tidigt. En rolig sak min pappa sa till mig är att, "om du lägger in tvätten kl 10 på morgonen så är den klar 10 på kvällen". Ju det är sant skojar inte. Det är pågrund av torkrummet, den är hur dålig som helst. Men sikt samma behöver inte tänka på tvätten när jag väl har lagt för att torka. Tar den senare på kvällen/natten när jag kommer hem. Igår så var jag och Ivan i Hbg med två par kompisar. Vi gjorde inte så mycket bara åkte runt och snackade om allt, det var skoj. Idag ska vi kanske ut med dem och ta en glass. Verkar vara fint väder där ute ihhii, skönt ska nog dra ut en rund med min lille bror. Behöver gå ner snart och lägga nästa tvätt, oooj glömde berätta det finns bara en tvättmaskin så man får ta antingen 40 först och sen 60 eller tvärtom sjuk eller hur.


Av någon anledning så tror Ivan att man vill bli fotad halv 4 på natten

Läsa läsa läsa

Så nu har jag läst sen halv 12 tiden fram till 20 över 3. Visst jag tog små pauser i mellan. Ska snart till Ivan, om typ en halv timme måste jag ta bussen. Vi tänkte promenera nere vid stranden, äta glass och bara njuta. Efter glassen kommer vi nog dra hem till honom och titta kanske på en film och sen på kvällen dra till Hbg. Jag tror att jag ska ta med mig litteraturen till Ivan och fortsätta läsa hos honom, visst är jag duktig. Men ha det bra så länge


Film Lördag 11/3

Tv3

 22:25 The producers

00:55 Who's your daddy?                      

02:50 Nyhetsfeber


Tv 4

22:15 The wedding date, forts

23:10 Dark water

01:10 En vampyr i Brooklyn


Tv4+

22:55 En prins i New York


Kanal 5

10:35 Flykten från hönsgården

12:10 Rädda Willy 3

18:05 Sandor slash Ida

22:25 The Pianist

01:25 Life or something like it


Tv6

21:00 Bröderna Grimm

23:20 Deuce bigalow: European ...

00:50 Crusader


Låtar jag hörde igår, gamla minne ;)


Härlig dag idag

Hello! Vaknade upp halv 11 idag och kände mig inte alls så bra, jag sov nog för länge. Jag började i stort sätt läsa direkt när jag vaknade. Jag bestämde mig innan jag sätter mig framför datan eller överhuvudtaget sätter igång datan så måste jag läsa ut ett kapitel. Det är viktigt att så väl ta paus i mellan tycker jag. Igår så var jag med min älskling, åkte förbi center syd. Skulle titta förbi den nya affären som har öppnats, såg inget speciellt. Men det var ett par skor jag blev förälskad i och det var ett par gladiatorskor, var riktigt fina vill ha. Efter att vi hade tittat lite runt så satt vi oss ute och åt glass, sååååå skönt väder det var igår men verkar vara till och med skönare idag. Sen åkte vi hem till hans syster men stack ut igen vid halv 21:30 tiden för att titta på street racing i L-a. Det var skit många bilar runt 60 bilar, det är nog rekord för L-A. Men idag lär det nog bli ännu mer i Hbg eftersom det är elmia imorgon. Nä nu tänkte jag göra kaffe till mig, vila lite till och sen läsa
igen.


Film Fredag 10/3

Tv3

22:30 Chronicles of Riddick

00:45 Magiska systrar

02:40 You got served


Tv4

07:20 Tjorven och Mysak

11:30 Ella den förtrollade

16:55 Crocodile Dundee

22:20 One hour photo

00:15 Saints and soldiers

01:55 Under Toscanas sol


Tv4+

07:00 Pinocchio

10:50 Ett herrans liv - påskspecial

22:00 Voices

00:40 Tidvattnets furste


Kanal 5

06:30 Krambjörnarna - Resan til...

11:50 Rädda Willy 2

21:15 King Arthur


Tv6

21:00 Hollow man 2


Sako & Dado Polumenta - Ljepsa od noci

Älskar denna låten. Den är så skön att man inte kan undvika att inte sjunga den. Plus att dem båda sjunger så himla bra så att låten blir helt enkelt perfekt.



Willys vs City Gross

Vad föredrar du?

Så finns det skillnad mellan dem? Det trodde inte jag innan jag började handla på Willys. Från första början trodde jag att priserna var samma, men det ändrades då jag började handla på Willys första gången. Det var ca 3 månader sen jag upptäckte att Willys var för mig. Även om det skiljer sig mellan 6,5 eller 3 kronor så är det alltid något speciellt om du ska stor handla, detta kan innebära att du kan sparar ca 20 - 40 kr beroende på hur mycket du handlar. Här kommer några ex på skillnader: Min schampo (Nivea Repair) som jag använder kostar 22/23 kr i Willys medan i City Gross kostar den 25/26 kr. Min tandkräm (Pepsodent white now) kostar 28 kr i Willys medan i City Gross kostar den 32 kr. Jag är en redbull älskar och jag upptäckte att i Willys så kostar den stora burken redbull 16 kr, medan i City Gross har jag aldrig sätt den stora endast dem små som kostar runt 11/12 kronor. Även om detta är några kronor det skiljer sig mellan så tycker jag att de gör en skillnad när jag handlar i alla fall. Detta är därför jag väljer Willys över City Gross, det du väljer är upp till dig.


Kommer att sakna dig Baby

Något dåligt hände igår, Babys nya ägare tog henne lite tidigare än vad det var i bestämt (juli). Hände lite saker vilket gjorde att dem var tvungen att hämta henne tidigare. Fan vad jag verkligen inte ville att dem skulle ta henne tidigare. Det var så jobbigt att se när hon nya ägaren höll i kopplet speciellt när man viste att detta är sista gångne jag ser henne, FAN. Men jag tror samtidigt att det inte har riktigt slått mig ännu. Men det kommer nog göra det när jag tittar förbi min bror och Baby inte springer fram till mig. Jobbigt det börjar kännas nu. Hon fick mig alltid att bli glad, även om jag har haft en dålig dag. Plus så älskar jag att promenera och gjorde det ännu mer när jag var ute med henne, känns orättvist.  Längtar till jag köpa min egen hund och då ska den förbli min fram till den blir gammal. Men en sak som är ändå lite positivt är att dem nya ägarna är ungt par och jätte trevliga plus att dem har redan en hund, blandras rottweiler och amstaff. Inte bara det han killen har haft amstaff rasen inom familjen hur länge som helst.


Detta är dem sista bilderna på Baby, tog dem igår. Fan när jag skriver så känner jag mig ledsen. Jag fotade henne innan hela tiden, jag var hennes egna papparazzi. Kommer sakna henne så otroligt mycket.


Från 08:30 till 00:30

Hello! Ingen skola idag, YES. Igår så var jag i skolan fram till halv 3 eller något så, sen stack jag till Sara och var med henne en stund. Så jag kom inte in till L-a för än halv 7 tiden plus att jag stack direkt till Ivan utan att sticka hem en liten stund. Sen där vid 8 tiden så körde vi in till Hbg och träffade våra par vänner. Vi fikade med dem och åkte lite runt och kollade läget. Halv 11 var vi tillbaka igen i L-a och nej jag stack inte hem då. Vi åkte lite runt i L-a, kollade läget och snackade. Vi hade tydligen mycket att prata om då jag kom hem halv 1 tiden ihhihi :P. Det kallar jag för lång dag, eller vad säger ni? Så när jag la mig så tog det mig ca 2 min att somna.

Jag vaknade idag halv 9 och känner mig faktiskt utvilad. Det skönt att gå upp så tidigt för man hinner göra en massa saker plus hinna plugga så väl och skriva ett inlägg. Jag har städat mitt rum, diskat, ätit i lugn och i ro och nu tänkta jag hoppa in i duschen. Hörs sen


Inkheart

Så nu har jag kommit hem från min älskling och detta blir mitt sista inlägg. Vi tittade på Inkheart. Jag tycker filmen var bra, spännande. Hur ofta har man inte hört detta med att leva sig in i berättelserna, ofta eller hur. Men i denna film så kom "Sagofigurerna" (tror inte riktigt att man kan kalla dem så men har ej bättre ord för dem) ut från boken och hade samma personlighet så som dem har i boken. Filmen var både rolig, spännande och lite aktion fanns det så väl. Just nu sitter jag i köket och kokar snabb makaron till mig. Ska ta med mig imorgon till skolan har en lång dag 09-16, snälla någon döda mig. Men jag fick också lite lasagne av killens mamma att ta med till skolan så väl. Nä nu börjar jag bli trött ska gå borsta tänderna, ta på mig sovkläderna och lägga mig. Just makaronerna måste vänta på dem, fan. Men hur som helst hörs imorgon.

1 till 10 får den 7 ½

Macarena

Haha kommer ni ihåg denna dans? Vem kan glömma, den var ju hur bra som helst och plus hur lätt som helst att komma ihåg dansstegen. Kolla in kläderna måste vara det senaste hihiih :p. Tänk att ha på sig så nu, nej nej. Men så nu upp och hoppa med er och börja göra Macarena dansen.



Dagens outfit


Ändrat mig redan

Ändrat mig redan, även jag är lite chockad över det ihihih :P.

Inlägget under är dem 2 jag har haft


Ny Header

Okej nu är jag äntligen klar med min nya header. Är så irriterad på den hihi eller kanske mer på mig själv att jag måste vara så himla petig. Det hände flera gånger att jag störde mig på små saker, så som dem små millimetrarna, gud Medina överdriv alltså. Det är därför allting tar så långt tid för mig. Även backgrunden har jag gjort själv. Den ser kanske enkel ut men den tåg mig ca 2 timmar och min header tog ca 4/5 timmar jag vet skratta inte "inget liv", hatar mig själv :P. Fast okej jag vaknade kl 9 vad fan ska jag annars göra vid den tiden. Men nu är jag nöjd, men man undrar hur länge jag kommer vara det hihi.


Lite från igår och idag

Hejsan. Kom hem från skolan för en liten stund sen. Vi hade vårt lilla seminarium, gick bra för min grupp. Skönt väder det är idag men jag märker att det sakta börjar bli allt mer molnigt. Annars har det inte hänt så mycket mer. Skönt att vara hemma i alla fall, är väldigt tröttttt. Av någon anledning känns det som om det är fredag, fråga inte varför. Så vad händer idag??? Jag och Ivan är bjudna på middag hemma hos min bror där vid 6 tiden, men eftersom Ivan inte kände sig så bra så vi får se hur det blir. Igår så var vi hemma hos min bror men Baby var inte hemma då vi kom eftersom hon var under helgen hos dem nya ägarna. När hon väl kom hem så var hon hellllt slut och detta tror jag beror på att dem har en hund så dem två måste ha lekt väldigt mycket. Hon var väldigt lugn och trött kunde nästan inte hålla ögonen öppna. Men delvis ska en hund vara lugn i hemmet och inte hyper elr springa omkring, därför är promenader viktiga om du vill ha en stabil hund. Nu tänkte jag se vad jag kan fixa fram för mat sen ska jag sätta mig framför tv och inte göra något :P.


Mån - Tors filmer



Måndag 6/3
------
Tisdag 7/3
------
Onsdag 8/3                                        
Tv6
                                                     
21:00 Flight of the Phoenix

Torsdag 9/3
Tv4
21:00 Adam & Eva                               

Kanal 5                                               
11:50 Rädda Willy

Tv6                                                                                                                                                                        
21:00 Benknäckargänget - krossa dem

Väder i Hbg/LA från Mån till Tors

Måndag 12 grader mörka, stora moln och lite sol

Tisdag 15 grader ljusa, små moln och soligt

Onsdag 12 grader ljusa, stora moln och skurar

Torsdag 13 grader ljusa, stora moln och regn


Längtar


Min lille bror är bara för söt

Igår så var jag halva min dag med min lille bror(2 inlägg under). Vist ibland kan det bli jobbig eftersom jag tycker om att vara ensam lite då och då. Men det som är skönt med honom är att han inte ställer tussen frågor, att man måste vara omkring honom hela tiden vad än han gör (detta är väldigt vanligt för barn i hans ålder). Jag sätter igång tecknad till honom, så sätter han sig tittar på tecknanden ibland leker han runt i lägenheten med sin leksak. Jag kan göra mina skoluppgifter utan problem, ex sätter mig i köket medan han leker i vardagsrummet.  Han är bara för söt.


Irriterande byggande and hackers

Hejsan. Nu sitter jag här och bara tar det lugnt. Vaknade för en stund sen, känner att jag börjar bli sjuk igen fan. Igår så var jag med killen, stack till Hbg. Street racing har börjat igen. Det var runt 60 bilar igår, så var det även i fredags. Utöver det så gjorde vi inte så mycket mer än bara åkte lite runt och kollade läget. Fan jag blir så irriterad att HELA (i stort sätt) Hbg så byggs det över allt (vägarna). Detta är vägarna som man åker som mest på, fan ta en sak i taget. Idag så ska jag plugga lite, har seminarium imorgon. Jag var inne på http://kenzas.se/ blogg och lästa något om hackers, där  http://blondinbela.blogg.se/ blogg  har någon hackat in sig på hennes blogg och tagit över. Jag tycker inte om henne men det är ändå lite synd. Nä nu ska jag gå äta lite mat, hörs.


Min och Almirs dag

Så nu har jag och min lille bror varit ute. Vi var och promenerade över allt i ca 2 timmar. Gud vad skönt väder det är, kände hur det värmde hela kroppen. Men här kommer några bilder på hur vår dag har varit, vad vi har gjort och sett.






Att lyckas med rouget

1. Hur ofta har man inte hört att när man ska lägga rouge så ska man suga in kinderna, nej nej glöm det. Rouge användas för att få rosiga kinder och inte ett rakt streck rät igenom. Så tipset är att fokusera på kindens bulle som kommer fram när du ler extra mot dig själv i spegeln.


2. Om du har tro eller normal hud så passar dig bäst att använda cemerouge. Om du har fet hud så ska du använda puderrouge.


3. Rouge ska läggas på siste efter att du har sminkat dig klar, detta gör att det blir lättare att anpassa mängden till resten av sminket och att undvika att rougen tar allt för mycket plats


4. När du ska applicera rougen så är det bra att göra cirkulerande rörelser.


5. Om du nu skulle råka lägga på att för mycket rouge så är det bara att använda en ren och torr bomullspad och torka försiktigt bort det extra överflödiga färgen.


Right


Wrong


Iceage & Magnum

Hejsan. Nu sitter jag i min fåtölj, bara ta det lugnt och äter min special kelloggs red berries. Vaknad för en stund sen, jag tror jag sov nog för länge känner mig väldigt trött och inta alls bra. Men solen lyser starkare än någonsin, det hjälper lite men inte tillräckligt. Men jag planerar att gå ut med min lille bror och köpa glass till oss båda. I går i Metro så var deras farmsidan en massa glass så väl dem nya som har kommit. Jag ska nog testa den nya Magnum Temptation Caramel & Almonds, plus så var min lille bror väldigt sugen på att testa Lemon Iceage glassaren. Jag orkar inte just nu skriva om vad jag gjorde igår så det får vänta tills lite senare. Hörs lite senare. kramiz




Gårdagens & Dagens





Bio primär idag

Monsters vs Aliens

Amerikansk animerad barn- och familjefilm. Röster: Reese Witherspoon, Seth Rogen, Hugh Laurie, Kiefer Sutherland m fl. En underhållande och rolig film.



Fast and the furious

I rollerna hittar vi stjärnorna från första filmen, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez och Jordana Brewster. Jag själv tycker alltid att det är bäst att samma skådespelare ska vara även i de andra så väl. Fast Tokyo Drift så tycker jag att dem skådespelare som var i den passade. Fast and the furious 4 sägs vara en fullfjädrad bilfilm med både action och fart, vilket är självklart. Jag älskar alla dem filmerna.


Inlägg från skolan och en gruppuppgift på 2½

Hejsan. Nu sitter jag i skolan och skriver ett inlägg. Jag tror att detta är första gången jag skriver ett inlägg medan jag är i skolan. Jag och min grupp gjorde klart vår uppgift på 2 ½ timme, vi är bäst så klar :P. Men att jag sitter kvar är för att jag väntar på att min kompis ska bli klar med sitt grupparbete. Hon sitter här datan bredvid mig med sin grupp och håller på att renskriva. Idag så ska jag nog ut med Ivan vad vi ska göra vet jag inte exakt. Så skönt väder det är ute (Soligt om ni inte vet vad jag menar med skönt :P), det är på tiden att solen håller i sig i ett par dagar. Jag ska nog hämta över min lille bror efter att han kommer hem efter dagis så att han kan sitta hemma hos mig och titta på BOLT, favorit tecknanden just nu. Nu tänkte jag titta runt lite på youtube klipp.


Detta måste vara den scen som ingen kommer att glömma från "So you think you can dance".
Travis & Heidi

So you think you can dance

Hejsan. Solen lyser för fullt nu, så himla skönt det är våren är på väg. Nu hoppas man bara på att det håller i sig så att det inte är edgångs grej. Jag kom hem för en stund sen från skolan, är väldigt trött. Vår föreläsare DÖDADE oss. Av någon anledning bestämde hon sig för att inte skriva allt det hon ska lägga fram på overhead som alla andra föreläsare har gjort, hon klagade att det hade blivit allt för mycket papper. Jag kan inte känna av min hand, så jag fattar inte riktigt hur jag klarar av att skriva detta inlägg haha. Det var så otroligt mycket skrivande. När jag lämnade klassrummet så kändes det nästan som om min hjärna on fire. Tycker inte om henne, tyvärr. Ska iväg till killen snart, egentligen är jag så trött att jag inte orkar med något. Men jaja ha det bra så länge.


Jag älskar serien so you thing you can dance. Det var väldigt många uppträden jag tyckte var väldigt bra, men här är i alla fall 2 av dem. Jag längtar till den börjar igen.

Katee & Joshua
 

Mark & Chelsie

Låång Dag!

Hejsan (tyvärr blev det ett sent inlägga). Idag så var det en låååång dag. Jag började skolan kl:09 med grupparbete och sen föreläsning fram till 4. Kom hem halv 5 tiden, jag han bara äta och diska sen stacka jag direkt till Ivan. Därefter stack jag och Ivan till Hbg hans skulle lämna sin xbox och jag skulle till en konsert. Min brors tjej går sista året på gymnasium och alla vet vad det innebär, exakt projektarbete. Hon och hennes grupps arbete byggde på att samla in pengar genom just att anordna en konsert där pengarna som samlas ihop skulle dem skicka iväg till Afrika(Star for life, så heter projektarbetet så väll) http://aidsfreethatsme.blogg.se/.Där uppträdde bland annat två olika band, en tjej som sjöng (hade jätte fin röst) och två komiker (dem var väl helt okej, men han sista komikern såg ej hela hans uppträda). Sen kl:20:00 så hämtade Ivan upp mig, vi stack för att äta och sist så kom jag äntligen hem där vid halv 21:30. Hoppade direkt in i duschen och nu sitter jag och bara njuter av lugnet :P och så klart tee vid min sida. Jag tittade lite på fotboll innan jag hoppade in i duschen, Serbien van mot Sverige med 2-0. Okej nu ska jag sticka och läsa lite.
Puss och Kram


RSS 2.0