Into the storm

Vi tittar på filmen Into the storm, bättre än vad jag trodde :). Filmen är rätt så hemsk och skrämmande, eftersom det är precis vad vissa länder har blivit utsatta för, stora naturkatastrof som förstör allt i sin väg, människor som förlorar allt på bara några minuter, sekunder. Man ska vara glad att man lever i ett land där naturkatastrof, som tex tornado inte händer, men så som vi fuckar vår miljö så kommer det inte ta lång tid förän det kommer hit oxå :/
 
Kvällensfilm

Fredag

Hej på er! Jag och Ivan segar framför tv hahah. Vi är för trötta för att hitta på något :P. Men vi måste upp och röra på oss lite, man börjar bli stel :P men vad fan ska man göra, för kallt för att gå ut typ :/ tips någon?
 
Igår var vi på Ikea och åt brunch, fast vi kom rätt så sent, så det var bara kallmat som väntade på oss, så ingen var positiv till brunch, förutom jag hahah fick mina pannkakor. Vi var även i Väla, men typ bara 30 min :/ tråkigt
 
Ivan köpte lite smycke till mig <3 tack bebo
 
Igår blev det även en spontan filmkväll för mig och Senija :). Hämtade henne kl 21:00, åkte till Coop och handlade gott och sen körde vi hem till mig och tittade på filmen Blended. Vi dog av skratt alltså hahaha
 
Mycket gott :)
 
Vi tittade på filmen Blended...fan vad bra och rolig, ni MÅSTE SE
 
mysigt :)

Onsdag

Igår var vi hemma hos Vesna och firade Filip som fyllde 11 år :D. Blev lite gott och blandat som Vesna fixade ihop ;). Alltid godare med hemlagat, än om man hade beställt pizza eller något liknande :P. 
 
Blir på med vinterdäck på Audin idag och få vissa saker fixade, eller mest för att kolla så allt ser bra ut, innan det är dags för besiktning. 
 
La ut dagens outfit igår men glömde lägga ut bild på mig, on the Face :P
 
Grattis till Filip som blev 11 år igår :)
 
Vi köpte Call of duty advanced warfare till honom 
 
Lite lyx mat som Vesna fixade ihop ;)
 
Igår kväll så tog jag och Ivan en liten runda, så skulle Ivan vända och det slutade med att vi fastnade i lera hahah. Det såg ut som leran var hård men nopp, helt mjukt, av någon konstig anledning :/ inte så att det hade regnat igår :P. Men Ivan fixade det, skönt :)
 
Tomte latte är tillbaka överlycklig :D

Dagens outfit

Är hos Landskrona tandläkarna. Alltså dem är såååå jävla söliga och alltid sena :/ och detta är då när man går till specialisterna. Man sitter nästan i en halv timme, om inte mer, och väntar och väntar. Av någon dum anledning tar dem emot folk som kommer akut på ens tid, typ WTF. Och här sitter man nu och väntar som en idiot i 35 minuter, fuck privat ibland 
 
Till något helt annat, här är dagens outfit hahah

Hamburgare

Från en tråkig serie, The walking dead, till en bra, Revenge :). Detta är nog det bästa säsongen av Revenge. Vi gjorde hamburgare till kvällsmat, gott gott :D. Imorgon så fyller Filip år, så blir hem till Vesna. Bli god mat och tårta hihi ;)
 
Hamburgare till kvällsmat :)
 
Mmm blev gott :)

My name is Jeff

Hej på er! Vi hjälper Filip med läxorna. Man känner sig lite trög när han tar fram matteläxan haha. Väntar att kl ska blir halv 5 så att vi kan dra till Väla :) inte för att man ska shoppa något :P. Idag var det upp tidigt och tvätta, lika skoj varje gång :P. Städade även hemma och tittade på 22 jump street, mellan varje tvätt :/. Hann inte se hela :( får fortsätta lite senare ikväll, om jag orkar 
 
Tittade på 22 jump Street idag mellan varje tvätt 
 
Min frukost :)
 
När du inte vet om dessa färger kan tvättas ihop i 30, så är det bra med Facebook och få lite hjälp av folk ;)

Epic Mickey 2 the power of two

Vi har börjat på ett nytt spel, Epic Mickey 2 the power of two. Helt okej, lite förvirrande och karmavinkel suger en aning :/ fast vi har precis börjat så jag vill inte säga för mycket än.
 
Vi blev klara med vår Rayman Legends spel i lördags :(...Det spelet var riktigt bra, sååå tipsar det till er :). 120 banor och 40 banor från Rayman original, finns mycket att göra i spelet.
 
Nytt spel
 
Blev klara med vårt Rayman spel i lördags, bästa spel på länge :). Tipsar till er Rayman Legends

skinny people in the gym be like

Hej på er! Jag och Ivan har hämtat Filip från skolan och är påväg hem nu för att äta moussaka ;). Ivan tränade även idag, han är riktigt duktig :) stolt <3.
 
Alltså detta vädret dödar ens humör. Trött hela tiden och man orkar inte göra något :/
 
skinny people in the gym be like, I'm so fat hahah

Hercules 2014

Igår såg vi äntligen Hercules med Dwayne Johnson, är lite besviken :/..trodde den skulle vara mycket bättre, så är det när det pratas för mycket om en film, ens förväntningar blir höga då. Ingen biofilm iallafall. Jag såg oxå framemot filmen, eftersom Dwayne Johnson var i huvudrollen, min favorit skådis :) vilket gjorde saken ännu tråkigare att filmen inte var så bra :/.
 
Inte så bra som jag trodde :/

3 nya

Har köpt 3 nya smaker från Tassimo, 2 av dem är limited edition och finns bara nu under höst och vinter. 
 
Detta är nog min favorit just nu. Kaffe och mjölkpulver i ett..Inte alltid man är sugen på cappuccino, latte macchiato m.m ibland vill man bara ha vanligt "bryggkaffe"(kapslar). Deras Orginal är allt för stark för mig, så deras nya café au lait är perfekt
 
Bryggkaffe och mjölkpulver i ett
 
Dessa 2 kommer bara finnas under höst och vinter. Finns bara att köpa på Elgiganten och inte i alla Elgigant :/
 
Cappuccino Amaretti är helt okej. Vet i fan vad jag ska säga angående smaken :P
 
Lite mer vaniljsmak hade inte skadat, men som tur så har jag min vanilj syrup som jag kan tillägga för att få mer smak av vanilj :)

My love

Jag och Ivo sitter hemma hos hans syster och tittar på filmen K-9:PI som går på tv6, men vi ska nog röra oss hem snart. Vi ska ha lite lördagsmys idag, med något gott att äta och kanske titta på nya filmen Hercules med The Rock :)
 
Jah och min älskling <3

Paljetter

Mitt första plagg med paljetter på :)
 
Riktigt snyggt på och tyget är jätte skönt och lätt
 
Hur den sitter på

Kusinmys

hej på er! Haft en lugn och mysig fika med min kusin Merima. Egentligen skulle jag, Ivan, Keli och Merima fika tillsammans, men Ivan hade ett helvetes natt och Kelima fick migrän :(, så blev bara jag och Merima :). Det var så längesen jag och Merima träffades, så det var skoj att sitta och prata med henne, har saknat henne <3. Ivans syster och hennes man ska komma hit vid halv 6, blir äta middag tillsammans :). 
 
Hade en lugn och mysig fika med min kusin idag, något vi båda behövde ;)

Bae

Blev food shopping på Willys all in idag hahah. Ivan och hans familj firar deras högtid imorgon, så det kommer bli mycket mycket mat, för mycket till och med kan jag tänka mig ;). Imorgon blir det även fika för mig, Ivo och mina 2 kusiner :) ska bli skoj. Första gången vi alla 4 drar ut och hittar på något :)
 
Förutom Center syd idag, så träffade jag även Senija en stund. Gick förbi Life hälsobutik för att se om dem hade Manuka honung, villet dem hade :D och sen blev det en snabbis till ÖoB oxå :).
 
From my Baby :)
Tack älskling <3
 
Food på Max :)

Lyx

Skadar aldrig med lite lyx kaffe på morgonen ;). Vad fan hade jag gjort utan min tassimo hahah. Är ännu godare nu när jag lägger i lite vanilj syrap i mitt cappuccino och latte macchiato :). 
 
Vi är just nu i center syd :). Jag och Ivan ska titta lite i butikerna medan hans mamma handlar på Ica Maxi, sen blir det mat på Max :)
 
Lite lyx kaffe på morgonen ;)

Matkoma

hej på er! Fixar ihop lite varm mackor till mig och Ivo :). Blev en stor jävla lunch idag, så ingen "stor" kvällsmat för oss :P. Vi åt lunch där vid 2 och jag är fortfarande mätt, men för att undvika att bli hungrig där vid 22-23 tiden, så ska man nog ta något litet nu ;). Imorgon blir det iväg tidigt till Center syd :) så det blir hem tidigare idag. Vi ska ta en fika, se oss omkring och handla på Willys hahah. Längtarrrr till Willys öppna här i LA :D
 
Vi testade en ny gatukök idag, som Ivans kompis tipsade
 
Det var matkoma efter vår stora lunch idag hahah
 
Jag tog tunnbrödsrulle..gott fast potatismosen var riktigt starkt, för mig iallafall, dödade mig nästan haha
 
Filips var godast :)
 
Ivan tog pannbiff, helt okej
 
Ivans mamma tog tjock korv med mos

New in

Lite nytt som jag har köpt i oktober och november månad :). 
 
Ny varm tröja, Bondelid. Love it
 
Fick 250 kr i bonus av H&M och köpte denna kavajen/koftan/jackan för dem pengarna hahaha. Det positiva när man lånar ut sitt H&M kort, mer i bonus :P
 
Love it :)..det var Ivan som hittade den :P
 
Ny blus som jag köpte på Gina på rea. Köpt för 100 kr, innan 200 kr
 
Detta är mer rätt färg på blusen
 
Glömde denna :P. Köpte på Gina på rea för 100 kr, 200 kr innan

New bag

Hittade äntligen en storväska hahah. Tog lite tid, men tillsist blev jag förälskad i en väska, så är det när man är petig och bestämd :P. Allt jag letade efter i en stor väska, har den :P
 
Min nya väska
 
Inte för stor och inte för liten, perfekt storlek för mig
 
Gillar materialet och det kedjor på sidorna
 
Lagom med plats
 
Köpte på Accent 320 kr

Måndag

hej på er! Det var typ 100 år sen :P. Jag suger som bloggare hahah. Mitt blogghumör går upp och ner hela tiden och när jag känner för att blogga så hinner jag inte :/.
 
Gick en liten runda i stan med Senija innan idag. Fick med mig lite saker ;). Just nu tittar jag och Ivan på The walking dead. Omg vad seeeeg The Walking dead har blivit. Typ varje avsnitt har varit tråkig och seg sen säsong 5 började :/
 
vår kvällsmat
 
Efterrätt :) julgott har börjat hahah

RSS 2.0