Helg

Hejsan! Är och shoppar på Väla med Vesna :). Jag kan typ aldrig hitta något fint på rea i HM och Gina :/. Antingen saknas storlek eller så är det bara fula saker på rea, som ALLTID. Det slutar ofta att jag köper något som inte är på rea haha. Nä nu blir det fika(sen frukost). Hörs mer sen puss
 
jag och Vesna hade filmkväll igår hemma hos henne. Nyttig snacks eller vad haha ;). Filmen identity thief har jag redan sett med Ivan men den var lika rolig denna gången oxå :). Sen kl 23:00 var vi ute med Josse och Martin.
 
vår frukost just nu :P

Juni nytt

Hejsan! Tittar på Ellen just nu, min favorit kvinna haha. Hörde henne precis prata om Candy crush. Hon sa att det är över 50 miljoner som spelar CC hehe shit och JA jag är en av dem haha :P. Min storebror kommer snart och hämtar mig, han är i Lund med pappa. Jag ska följa med honom tillbaka till Malmö och träffa Miresa och Savannah :). 
 
Här kommer saker jag har köpt under Juni månad.
 
Min otroligt snygggggga nya iPhone skal
 
Dessa 2 fick jag av Ivo :)
 
Denna klänningen fick jag av Vesna
 
Min fina maxiklänning (hur det ser ut på)
 
2 Basic tröjor
 
Love :)
 
Ny mascara.
Helt okej, men riktigt jobbig att få bort på kvällen :/
 
och tillsist ett till par jeans :)

Vad har hänt under veckan

Hej på er! Sorry för en sån dålig uppdatering, har bara inte orkat blogga helt enkelt. Det har varit en lugn vecka med lite gott och blandat ;). Nu på torsdag ska jag träffa fasters ögonsten och hjärta. Idag blir det kanske Center syd, om min huvudvärk släpper :/. 
 
Lite bilder från förra veckan
 
Måndags: Vårt nya favorit spel just nu, Call of duty Zombies
 
Måndags: Testade nya gifflar, farligt gott :)
 
Tisdags: Gjorde hurmasice, tredje gången gillt. Dem blev riktigt godaaaaaa. 
 
Onsdags: Sa upp mitt gymkort. Har inte varit där på 6 månader. 1000 kr har gått upp i rök. Nu ska jag börja träna tapout XT istället :).  
 
Torsdags: Har hjälpt Vesna vattna deras gräsmatta
 
Fredags: Var hemma hos min kusin. Hennes son tyckte det var skoj att hålla på med mitt hår :). Han sa till mig: så nu är du som rapunzel hehe
 
Fredags: Var med Filip på tivoli
 
Lördags: Ivans snälla och gulliga mamma fyllde år. Detta fick hon av oss barnen i familjen ;)
 
Klippning och minigolf
 
Och varmluftsborste
 
Jag gjorde tacos
 
Filip älskar när jag gör tacos :D
 
Söndags: Vi har börjat med Friends maraton

Hemmagjorda ansiktsmasker och skrubb

Hur många av oss har inte köpt olika ansiktsmasker eller scrubs, både från Apoteket och kicks utan någon riktigt resultat. Hos mig har det antingen varit för starka eller för "svaga" ansiktsmasker/skrubbs. Så tänkte jag varför inte testa hemmagjorda ansiktsmasker och skrubb som är helt naturliga och som man ofta hittar i hemma. 
 
Vill inte ge bedömning än, det kommer jag göra efter några användning. Kommer även då gå djupare in i vad varje ingrediens hjälper med. Kan bara säga att jag ser lite resultat varje gång
 
Här är det olika ingredienser jag använder till mina hemmagjorda ansiktsmasker och scrub. Jag kommer kanske lägga till banan och havregryn :). 
 
Ansiktsmask
1: Honung och kanel
2: Yoghurt och Honung
3: Honung
4: Äggvita
 
Skrubb
1: Socker och citronsaft

Faster snart igen

Nu i juli bli jag faster igen :D, är så glad och lycklig. Längtar att få träffa och hålla honom/henne. Nu kommer man ha extra mycket kärlek att ge och få :). Första gången jag höll Savannah hade jag ingen aning att man kunde älska någon så mycket direkt. Varje gång jag träffar Savannah och ser hennes lyckliga ansikte när hon ser mig så glömmer jag alla onödiga problem. Hon gör mig alltid glad och jag ger all min uppmärksamhet till henne vilket hon tycker om haha. Och nu kommer jag bli världens lyckligaste faster till två såm sötisar. Om det är en flicka eller
pojke får ni reda på när bebisen har kommit ;).
 
Snart blir man faster igen, är så lyckligt.

Dagens

Hejsan! Då har man sett första True blood avsnitt säsong 6. Det var ett bra och spännande avsnitt. Nu tittar vi på filmen Couples retreat, den är riktigt rolig :). Idag har vi haft fint väder vilket behövdes, 2 dagar regn är allt för deprimerande. Innan läggdags så ska jag applicera min äggvita mask :). Ska göra ett inlägg snart om det.
 
Tänkte det var längesen jag la upp dagens outfit, så här kommer vad jag hade på mig idag
 
Älskar min nya maxiklänning :)
 
Häftigt håret blev :)
 
hehe :P

Dem är tillbaka

Många av våra höst serier är slut och nu börjar sommar serier, bla Falling skies, Teen Wolf och True blood. Första Falling skirs avsnitt var riktigt bra och spännande, fast det finns vissa saker som har hänt som jag hoppas på förklaring snart. Teen Wolfs första avsnitt var inte så spännande som jag trodde det skulle vara. Nya ansikte har kommit och en har försvunnit, Jackson/Colton Haynes som ni hittar nu i Arrow  :P. Första True blood avsnitt ska vi titta på ikväll. Vet inte varför men True blood har inte varit något jag har suttit och längtat efte, inte som innan. Säsong 5 var så där, det blivit för mycket helt enkelt. Hoppas att säsong 6 blir bättre.
 
Dem är tillbaka

Game of Thrones säsong 3

I torsdags så såg jag och Ivan sista Game of thrones avsnitt säsong 3. Jag trodde det skulle sluta riktigt spännande men det slutade väl okej. Det har varit en väldigt bra säsong ända fram till näst sista avsnittet(9) som i stort sätt förstörde hela säsongen och serien, TYCKER JAG iallafall. Avsnitt 9 chockade nog många, finns till och med ett youtube klipp på folks reaktion när 2(3) huvudpersoner helt plötsligt blir mördade. Tydligen tycker författaren om att döda sina huvudpersoner VA!!!. 
 
Jag vet att det finns många äckliga och hemska scener som händer i serien men att kniva en gravid kvinnas mage flera gånger är något dem inte skulle ha tagit med, där borde gränsen gå
 
Detta är tredje säsongen vi tittar på och jag vet fortfarande inte vem som är vem. Alla dessa jävla namn, efternamn och smeknamn förvirrar mig haha. Är det bara jag
som tycker att många liknar varandra?
 
Tyrion Lannister är min absolut favorit i serien. Om något skulle hända honom tex blir mördad så kommer jag inte längre titta på Game of Thrones. Han är så snäll och rolig som fan
 
 
Daenerys Targaryen Khaleesi är oxå en favorit.
Denna bruden äger fy fan. Lätt att man vill vara på hennes sida hehe
 
 
Jag HATAR Joffrey Baratheon,
jag tror ingen tycker om han. Fast händerna upp för Jack Gleeson som spelar Joffrey så jävla bra, han är en riktig bra skådis. Shit måste vara tråkig att spela en person som är typ hatad av alla haha. Kan inte fatta att han bara var 19 år när Game of Thrones började. 
 
 
Om det är någon jag tycker synd
om så är det Sansa Stark, hon har haft det tufft sen första säsongen haha
 
Här är klippet jag pratade om

Vi hittar alltid en lösning

Hej på er! Ivo komma och hämta mig snart, blir handla lite gott och sen hem och titta på serier eller film. Idag har det varit en lugn, rolig och mysig dag med familjen :). Vi grillade hos våra kusiner i Billesholm, även Nermin, Miresa och fasters hjärta kom förbi. Alltid skoj när släkt och familj samlas och umgås. Jag blev så klart jätte glad när jag fick höra att Savannah oxå skulle komma, ooo vad jag älskar henne. Direkt när jag gick till ett annat rum så kom hon och letade efter mig och tog min hand så att jag inte skulle försvinna igen. Blev många pussar och kramar sen när vi skulle skiljas åt :(. Måste besöka dem snart i Malmö. Det är så jobbigt att inte kunna träffa henne varje dag. Ivan får höra mig ofta säga: Fan vad jag saknar Savannah. 
 
Juggar hittar alltid en lösning haha. Regn kan inte stoppa oss
 
Hurmasice är så jävla gott
 
Fasters ALLT
 
Älskar dig <3
 
 
Rätt så roligt att min lillebror så bara är 10 år är redan farbror hehe

Han vet vad jag behöver

Hejsan! Mycket folk det var idag på studenten, fick mig att tänka på när jag och mina vänner åkte runt och skrek "vi har tagit studenten" hehe gammal goda minne. 
 
Jag och Ivo tittar på Falling skies som är tillbaka med en ny säsong. Än så länge har det börjat bra och spännande :)
 
Ivo vet vad en tjej vill ha när röda veckan har kommit :) hehe. Har även fått en lång och avslappnande massage :) blir alltid bortskämd av min baby <3

Student i Landskrona

Idag tar folket i Landskrona studenten, stort grattttttis till er alla :D. Shit det är 6 ÅR sen jag själv tog studenten, kännnner mig sååå gammal haha :(. Saknar verkligen tiden i gymnasiet, dem 3 bästa åren i mitt liv. Där träffade jag helt underbara vänner som jag umgås och träffar ännu idag <3. Vi hade aldrig tråkigt i skolan, vi hittade alltid på med en massa roliga saker. Kommer aldrig glömma när vi spelade kort på rasterna. Vi fick ofta utskällning av lärarna eftersom vi skrek och pratade allt för högt haha. Gymnasiet var i stort sätt mitt andra hem och saknar det verkligen :(.
 
6 år sen man själv tog studenten, känner mig så gammal haha

Smart Medina

Hejsan! På väg till Lund nu och om vi hinner så kanske svänger vi förbi center syd efter Lund. Sen när vi är hemma igen så ska jag till Vesna och sola. Är fint i deras trädgård nu när gräsmattan är lagd ;). Jag kommer bara sola mina ben eftersom igår brände jag bröstkorgen och magen :P. Man måste vara försiktig när det kommer till solning, tyvärr är man inte alltid det hehe.
 
Märkte detta idag haha, JÄTTE smart Medina :P jävla halsband
 

Tandläkare

Hejsan! Vi är hemma från tandläkaren. Ivans tandläkare skulle bara titta på hans tänder vilket tog typ 3 min. I såna situationer är det tur att man har frikort/gröntkort annars hade det säkert kostat 500 kr eller mer. Det är helt sjukt hur jävla dyrt det är med tandläkare. Jag är glad att jag har perfekta tänder, har aldrig haft hål inte ens som barn :D. Även om jag har bra tänder och inga problem så har jag försäkring ifall ifall något skulle hända plus jag slipper betala när jag ska på kontroll :)
 
Är verkligen glad att jag aldrig aldrig haft problem eller hål i tänderna inte ens som barn :)

Ombre bakifrån

Jag kom på att jag aldrig tog eller la upp bild på hur mitt hår ser ut bakifrån nu när jag har Ombre :)
 
Så här ser det ut bakifrån
 
Jag tvättade håret idag vilket gjorde att det ljusa blev lite ljusare. Eftersom hon la toning på det blekta så kommer det bli lite ljusare för varje tvätt. 
 

Married with Children

Hello! Jag och Ivo tittar på först först Våra värsta år avsnitt hehe. Omg vad alla såg unga ut och Bud/David Faustino och Kelly/Christina Applegate var verkligen bara barn när serien började. Första säsongen kom ut 1987 :/ shit jag var inte ens född då :P. Ivan har laddat ner alla 10 säsonger som vi ska titta på när våra andra serier slutar eller har uppehåll.
 
Första Våra värsta år avsnitt nu

Sorgliga avsnitt

Hejsan! Tittar på det sorgliga Vampire diaries avsnittet igen, när Jeremy dör och Elena stänger av sin humanity. Tårar kommer komma känner jag på mig redan nu :P. Ja, precis som man visste så kom Jeremy tillbaka igen till sist hehe. Fan orka vänta till oktober på säsong 5 :( det är ju så långt ifrån. 
 
Sorgligaste avsnitt ever

Ombre

Min nya frisyr :)
 
Eftersom det är mobilbild så är det svårt att få exakta färgen. Ute i solen är det jätte fint och ljusare
 
Är verkligen nöjd :D hon gjorde ett bra jobb. Eftersom jag hade utväxt(brunt) men även rött kvar från när jag färgade mig i oktober(2012) så var hon tvungen att använda 3 olika färger. Först la hon en brun färg, som är väldigt likt min naturliga hårfärg, från toppen till mitten och sen blekning från mitten till topparna och sist men inte minst gyllenbrun toning. Hängde ni med hahaha :P. Om hon inte hade färgat brunt oxå så hade jag haft 3 olika nyanser: gyllenbrunt, rött och mörkbrunt :P. 
 
Tack älskling för klippningen <3. Även Ivans mamma ville att jag skulle unna mig själv något och bidrog, så snällt :)

sneak peak

Hejsan! Är på väg till Väla med Ivans syster. Är riktigt nöjd med min nya frisyr :D. Hinner inte fota hela håret än så här får ni istället sneak peak ;)
 
Innan hon började färga
 
Här får ni sneak peak ;)

Hos frissan och ska bli fin

Hejsan! Jag och Vesna är hos frissan och ska bli fina nu ;). Tjejen vi är hos jobbar hemifrån men har gjort det riktigt fint här :), verkligen som slong. Hon jobbade innan i Landskrona men bestämde sig förra året att bygga en studio här hemma. Måste vara skönt att ha jobbet intill huset :P, tar henne nog 1 sek från hem till jobb haha. Det var alltid till henne jag gick när hon var i Landskrona :). Ska bli skoj att bli lite bortskämd och om pysslad :P speciellt då det var mer än ett år sen man gjorde något hos frisören :/
 
Vesna började först så medan hon håller på med henne så ska jag ta fram Ivans Nexus och titta på Vampire diaries haha
 
Riktigt fint för att ha varit garage innan

Live your dream

Hejsan! Ligger i sängen med världens jobbigaste huvudvärk :(. Jävla förkylning som bara blir sämre och sämre för varje dag. Blir direkt sov för mig efter detta inlägget :P TRÖTT. Imorgon ska man bli fin hos frissan ;) aldrig fel att bli bortskämd ibland :). Nä folket nu vill jag sova, orkar inte längre med detta jävla trycket i huvudet :(. Hörs mer imorgon puss
 
Min gulliga pyjamas :)

Hawaiian

Hejsan! Jag tänker inte låta min förkylning hindra mig från att sola och bli brun haha..Njuter nere vid stranden och låter solen göra sitt jobb :P medan Ne-Yo sjunger Let me love you haha. Man vet aldrig med vädret här i Sverige och jag vill inte missa värmen och solen. Visst man kan sola i solarium när man inte har något val men att sola ute får jag snabbare färg och så är det gratis oxå ;). Imorgon Btw ska jag slinga och klippa mig :D längtar och så förtjänar jag det oxå ;).
 
Solar nere vid stranden ;)

Sjuk :(

Hej på er! Sorry för en dålig uppdatering på blogg :/. Inte så skoj att blogga när man är sjuk och allt känns negativt. Det var i måndags som min hals svullnade upp och mina öron gjorde sjukt ont. När det började gå neråt så började jag känna mig allt mer förkyld :(. Det är svårt att njuta av "sommare" när man mår bajs :/. Fan vill gå ner till stranden och sola men det kan jag inte nu :( att ha på sig mindre kläder är ju inte heller så smart ide än :/..Jag var fan frisk under hela vinter och nu när det är fint väder så får jag ett bajs virus :@. Se så negativt inlägg, detta är varför jag inte har bloggat hahaha
 

Min köttfärssås recept

Här kommer recept på min goda köttfärssås 
 
Vad du behöver + citronpeppar/peppar

400 g köttfärs

1/2 gul lök

2 st pressade vitlöksklyftor

flytande smör till stekning

1 1/2 msk kalvfond

1 msk soja

2 dl krossade tomater

1/2 dl tomatpure 

1/2 tsk oregano

1/2 tsk timja

Citronpeppar/peppar (smak)

1/2 dl grädde

salt (smak)

 

Gör så här

Skala och hacka löken. Fräs lök och vitlök i smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg i köttfärsen och stek under omrörning så att det smular sig. Tillsätt kalvfond, soja, krossade tomater, tomatpure och kryddor. Rör om och låt koka ca 15 min. Tillsätt grädden och koka ytterligare 15 min. Smaka av med salt.

 

Så gott, även dagens lunch ;)

 
Tips: Smaka av i mellan åt, om det är något du tycker mer om så är det bara att lägga till ;)

Jack the giant slayer

Hello! Jag och Ivan tittar på filmen Jack the giant slayer :). Har någon sett den och i så fall vad tyckte ni? Innan idag var vi ute med Josse och Martin, tog en fika och snackade medan små barnen lekte :). Efter fikat så åkte vi till Kvantum för att handla allt som behövdes till min goda köttfärssås hehe ;). Ska lägga upp recept imorgon. Ville bara uppdatera lite snabbt vad jag gör och har gjort idag :P men nu vill jag tillbaka till filmen haha. Vi hörs imorgon puss
 
Tittade på Vampire diaries medan jag höll på med maten :). Att ha en platta hemma är inte helt fel ibland ;). Ivans Nexus blev min lilla tv.
 
kvällens film

VD säsong 4 igen

Hejsan! Sitter i mina mysiga pyjamas fortfarande, dricker min redbull och tittar på Vampire diaries säsong 4. Började med VD s 4 för 2 dagar sen och har redan sett 5 avsnitt haha. Helt otroligt hur mycket man redan har glömt :/.
 
Igår när jag satt på tåget från Malmö så tittade jag på VD från Ivans Nexus, tågresan blev räddad kan man säga haha. Det var en kille som satt bredvid mig på tåget och jag såg att han tittade då och då på skärmen, jävla smygare va fan tror han det var gratis tv hahaha :P

RSS 2.0