Desperate Housewives säsong 6

Nu har Desperate Housewives börjat igen. Jag och killen såg i måndag första avsnittet av Desperate Housewives. Den var verkligen spännande. Jag älskar Desperate Housewives. Det som är skoj, är att min kille vill oxå titta på den med mig :), min älskling. Jag läste precis att dem visade på svensk tv 2 avsnitt av Desperate Housewives, fan missade den andra. Men inga problem kan se den andra på nätet. Ska nog ta och göra det nu, lägga mig i sängen och titta på de andra avsnittet och äta lite kakor, en mysig avslutning av onsdagen.


Vi har fått en ny Desperate Housewives
Drea de Matteo från serien Joey



Tycker ni om Desperate Housewives?


En tidigt födelsedagspresent

Hej på er. Hemma nu från jobbet. Förutom en bra dag på jobbet så var det en annan sak som väntade på mig i Landskrona.


Min kille har köpt en tidig födelsedags present till mig.
Det roliga är att jag köpte i måndags en försenad födelsedagspresent. Köpte en hårddisk till honom, han har viljat ha det nu länge.


Min kompis Lil köpte dessa stövlar för nån månader sen. Jag tyckte att dem var HOT och hur snygga som helst. Men hon berättade att storlek 37 var typ slut i hela landet. Men min kille kollade upp i helgen på deras hemsida och det visade sig att dem hade 37 på hemsidan, så han beställde hem dem till mig. Konstig att det bara tog 3 dagar allting. ÄLSKAR DIG BABY och TACK :D


Min kille överraskade mig med en tidigt födelsedagspresent


(mobilBlogg) hej på er. Sitter jus

mobilBlogg) hej på er. Sitter just nu på tåget, på väg till malmö. Jobbar idag till halv 7, men är inte hemma förän halv 8. Så dt blir inte att jag direkt hittar på något idag, sen så har jag en arbetsuppgift som jag måste göra oxå. Men jag kommer mobilblogga lite senare under dagen elr så hör jag av mig när jag kommer hem. Puss och kram
Bild: jag älskar red bull, så himla gott är dt plus så blir jag lite pig av dt oxå.

Tycker ni om red bull?


Facebook vs Blogg

När jag började blogga så var det väldigt ”inne” att blogga, men av någon anledning känns det som om det har ändrats nu. Jag tycker att det pratats allt mer om fecebook nu. Jag själv har en facebook men går aldrig in där.


Vad väljer ni, Blogg eller Facebook (vad tycker ni är bättre)?



Själv väljer jag bloggen.
Tycker att det är mycket bättre eftersom som man kan skriva av sig, lägga ut saker man har funderat över, ens egna åsikter, olika mode tips m.m. Fast sen kan det vara som min kompis sa till mig ”eftersom du inte vet hur facebook fungerar, så är det kanske därför du tycker att det är en tråkig grej”. Vem vet, jag kanske börjar tycka om facebook när jag börjar lära mig hur det fungerar


Av en kort dag, kan man även känna sig trött

Hej på er. Hoppas att allting är bra. Igår var det en dålig uppdatering, fast inte konstigt kom hem kvart över 8 på kvällen, så jag kände mig slut. Idag så hade vi arbetsmöte i 1½ timme. Efter att alla gick så skulle jag skriva vad som pratades under mötet, medan jag skrev så dog dator helt plötsligt och batteriet hade jag glömt, så det blev att jag tog tåget 20 över 12. Men nu är jag hemma och känner mig ändå slut även om jag inte hade lång dag. Men så kan det också vara.


Sitter och mumsar i mig kycklingsallad just nu




Nu måste jag göra klart min arbetsuppgift så vi får höras av sen. PUSS & KRAM


(mobilBlogg) hej på er. Haft en vä

2a028a740e1466b6f943abcfd1ac54ef.png

(mobilBlogg) hej på er. Haft en väldigt lång dag på praktiken idag. Var hemma i landskrona lite efter 8. Killen hämtade upp mig och vi stack till honom. Just nu ligger jag och killen tittar på dt första nya avsnitt av desperate house wife och äter lite kakor. Men jag hör av mig när jag kommer hem. Hörs sen puss och kram


(mobilblogg) hej på er. Jag är jus

(mobilblogg) hej på er. Jag är just nu hemma hos en tjejkompis, vi är 3 hemma hos henne. Vi sitter och röker vattenpipa och snackar skit lite :p. Efteråt ska jag hem till killen, vi ska titta på en film och äta smått och gott. Hörs sen puss och kram


Vi har två vinnare :D


Se inlägget

Dem rätta svaren är:
1.
Ashley Simpson
2. Rihanna
3. Natalie Portman
4. Blake Lively
5. Ashley Olsen
6. Megan Fox
7. Beyoncé Knowles
8. Scarlett Johansson




Det var 2 personen som svarade rätt på alla, dem två är:


Queen


Anna


Känner du igen de kvinnliga stjärnorna på deras blickar?

Man har hört ofta att en blick kan säga allt, men kan det avslöja vem personen är bara genom att endast se deras ögon? Här kommer några bilder på kvinnliga kändisar (endast deras ögon). Men känna du igen dem genom att bara se deras ögon?


Känner du igen de kvinnliga stjärnorna på deras blickar?



Rätta svaren
kommer komma senare ikväll eller så kommer det imorgon på förmiddag.

Personen som svarar rätt på dem flesta (har mest rätt) kommer även att presenteras på min blogg.


Det är bara en rolig grej

God morgon på er. Förlåt för en dålig uppdatering går, hade en lång dag. Började jobba klockan 1 igår, slutade halv 7 och var hemma(hos killen) ca 8. Så jag har inte orkat direkt och sen så har jag inte träffat min kille på 2 dagar, det är viktigare för mig att umgås med honom än att sitta och blogga. Som jag har sagt innan jobb/skola och familj är viktigast, blogg är bara en rolig grej.


Igår så tittade jag och killen på ett nytt avsnitt av The Vampire Diaries. Den är faktiskt jätte bra, lite tvärtemot hur True Blood är. Den har mer kärlek men även lite spänning. Den är bra tycker jag.

 


Jag tänkte göra lite uppgifter nu, så vi får höras lite senare. PSS & KRAM


Hårfin på Emmy-galan


Kändisarnas glamourhår på röda mattan

 

Vilken frisyr tycker ni var snyggast så väl konstigast/fulas på galan?







Röda Läppar

HISS elr DISS


Fick kraftig migrän idag på jobbet, ville nästan börja gråta:(


Hej på er. Sorry för en dålig uppdatering idag, varit en lång dag. Jag var i Malmö, vilket jag inte är van vid. Började klockan 12 och slutade 18:30, och jag kom hem 19:45.


Något som var jätte jobbig, var att jag fick migrän en timme innan föräldrarna (klienterna) kom. Jag fick bara mer och mer ont i huvudet och när man sitter där med klienterna så måste man le, lyssna och vara närvarande, vilket var svårt när jag hade sån kraftig huvudvärk.


Vad än jag gjorde så dunkade och det blev ett tryck i huvudet. När jag satt på tåget så hade det nått till den nivån att jag i stort sätt ville börja gråta, och jag även illa mående och var nära på att spy.


När jag kom hem så la jag mig och sov direkt. När jag hoppade jag in i duschen och nu ligger jag i sängen med en kopp te.

 
Fick kraftig migrän idag på jobbet, ville nästan börja gråta :(



Är det någon mer än jag som har migrän?
Vad brukar ni göra för att minska den kraftiga huvudvärken?



Nu tänkte jag lägga mig och läsa lite sen blir det sova för mig igen :S. Vi får nog höras mer i morgon SOV GOTT


PUSS & KRAM


Angelina Jolie rasa i vikt

Hittade dem här skrämmande bilder på Angelina Jolie. Ser inte riktigt ut som den Angelina vi är vana att se.


Jag tyckte
att hon såg otroligt vacker och sexig ut innan, hon var verkligen världens sexigaste kvinna.


Men man undrar vad som har orsakat att Angelina Jolie har rasat så kraftigt ner i vikt och ser ut så som hon gör. Kan det kanske vara all problem i äktenskapet hon har med Brad Pitt eller?


Vad har hänt?

 


Den Angelina Jolie vi minns.


Äntligen har jag den :D

Hej på er. Klockan är mycket som ni ser :P, så det blir sova för mig efter detta inlägg :D. Imorgon så ska jag vara i Malmö klockan 12. Shit sist jag åkte tåg till Malmö var, när jag gick i 9:an (21 år nu).


Jag har äntligen köpt mig en mobil
:D. Det blev Sony Ericsson cyber-shot c901. Den är jätte fin tycker jag, ljus rosa typ.


Ja inte så mycket mer att säga än GOD NATT hörs imorgon PUSS & KRAM


Jennifer Lopez STILL

Min favorit parfym just nu, älskar den. Det är en sån parfym som andra omkring dig känner av doften också, inte bara du själv. Det är många som har påpekat att jag luktar gott när jag har haft den parfymen på mig. T.ex. när min handledare kom in till kontoret en dag så kände hon direkt av doften och sa att det luktar jätte gott.


Den passar mig perfekt, vem vet den kanske passar dig också.
  


Blondinbella

Vad tycker ni om blondinbellas nya header/blogg?



Jag tycker att den är jätte fin, enkel och passar henne jätte bra,
speciellet med det nya håret :D


(mobilblogg) Hej på er. Jag och ki

0-1f95dc83cb659bc27894b9bb0be7d6d5.png

(mobilblogg) Hej på er. Jag och killen äter just nu kinamat och tittar på en film. En mysig måndag ;). Kommer bloggar mer när jag kommer hem. Hörs sen puss och kram


Min nya mobil kommer imorgon :DDD

Hej på er. Idag på praktiken så var det helt okej dag, lugn. Blev mycket information mest. Man får vara lite av en svamp, suga åt sig allt.


Idag så var min kusin och hennes son
på besök hemma hos mig. Det var typ ett halv, om inte mer, sen jag träffade henne.


Längtar tills imorgon.
Ska köpa mobil JIPPPPPI, äntligen. Min mobil fungerar inte nästan inte längre, kan inte ladda den eller något så.


Detta blir min nya mobil :D




Är det någon som har en sån?


Venus Breeze

Testade Venus Breeze för några dagar sen och jag måste säga att jag blev otroligt nöjd med resultatet. Den bästa jag har använt. När jag började raka mina ben så kändes det nästan som om jag inte gjorde det (att inget hände), kände inte av något alls. Vilken så klart gör att man inte blöder. Den är inbyggt med rakgel, vilket gjorde att huden/ benen blev mjuka även efter rakningen och det luktade även gott.


Om du vill ha en rakhyvel där du inte ens känner av att du rakar dig så är 
Venus Breeze för dig.


Tipsar verkligen Venus Breeze till er.




I love photoshop

Kändisarnas retuscheringsfusk
Att retuschera sina bilder med hjälp av photoshop har blivit populärt. Det pratas allt mer att det finns även några bloggerskor som använder sig av photoshop. Men i kändisvärlden är photoshop på en helt annan nivå. Tidningsomslag eller i en reklamkampanj får inte minsta lilla hårstrå ligga fel på kändisarna, så de photoshoppas dramatiskt innan fotona trycks. Men sen kom jag och fundera, var går egentligen gränsen med att retuscherabilderna på kändisarna?


Before & After





Bilderna är hämtade från MSN


Glad Bajram

God morgon på er. Ligger fortfarande i sängen och latar mig. Idag är det Bajram, så det blev lite umgänge med familjen idag på morgonen, Mat och fika.


Igår
så var jag, killen, Lilmarie och Paul en runda i Helsingborg och efter Hbg stack vi hem till oss och titta på film tillsammans, en väldigt konstig film (kommer ej ihåg namnet). Sen hände det inte så mycket mer än det.


Vill önska er en glad Bajram


Min lillebrors första lösa tand :D


Praktikveckan

Min praktik vecka var rätt så lugn, eller mycket pappers arbete och planering. Varje termin så söker verksamheten nya familjer, så det är därför det har varit mer pappersarbete. Längtar att komma igång med att delta i familj- syskon- barngrupper. Men hittills trivs jag och min handledare är väldigt omtänksam, och ser till att jag mår bra (inte stressar upp mig) och inte bara matar mig med uppgifter. När vi äter lunch och fikar tillsammans så sitter vi och pratar om allt möjligt, hon blir lite som en kurator till mig :P. Men nästa vecka kommer det bli fullrace, för mig :S.


Praktiken, nästa vecka

Måndag

Träffa en ”präst” i Helsingborg 11-12.

Därefter ta tåget till Malmö(kolla upp hur familjegrupper fungerar).

Tisdag

Ledig

Onsdag

Malmö 10 – 19  (11 – 20)

Torsdag

Börjar 10:30

Familjemöte 15:00 – 19:30

Frivillighets möte 17:00

Fredag

Börjar 13:00

Familjemöte 15:00 – 17:30 (18:30)


mina och min handledares kontorer


Race på morgonen

God morgon på er. Det blev full race för mig direkt när jag vaknade. Igår så tvättade jag en massa kläder och idag blev det stor städning för mig. Så just nu känner jag mig trött och äckligt, får hoppa in i duschen snart.


Igår
så var jag killen och Paul en sväng i Helsingborg. Jag skulle titta på mobiler och killen skulle titta på tv. Den mobilen jag tittar just nu på är, Sony Ericsson C901. Jag vill egentligen inte ha Sony Ericsson eftersom dem krånglar typ hela jävla tiden. Men jag hittade inte någon annan som jag tycket var fin.


Jag igår



Så här blir mitt hår när den självtorkas


Fredagsfilmen


Nu tänkte jag titta lite på tv, sen hoppa in i duschen. Hörs sen

PUSS & KRAM


Mitt gulliga samtal med Sandra i onsdags.


Sandra – gumman, föresten jag har börjat följa din blogg.

Jag – va!! allvar

Sandra
– ja, jag är inne på din blogg varje dag

Sandra
– din blogg är ju fett bra.

Jag – naww gud så glad jag blir

Sandra
– den är verkligen bra.

Jag – du är bara för gullig, så glad jag blir


Det är så roligt att höra när folk tycker om innehållet/inläggen/designen på min blogg. Eftersom man typ kämpar att få ens blogg att vara intressant, så när man hör såna gulliga ord så blir man bara mer motiverad att blogga och tycker det är ännu roligare att blogga.


Tack gumman, du är bara för gullig och sött :D


mounteverest

Hej på er. Allt bra? Med mig är det helt okej, förutom att jag vaknande av att jag hade ont i huvudet och kroppen. Tror att jag sov allt för djupt under natten och för länge. Idag är det underbart väder. När man ser solen försöka smyga in sig i lägenheten, så blir man direkt på bättre humör :D. Idag ska jag och killen kanske dra till Elgiganten, ska kolla på lite mobilen. Min mobil kommer väll dö när som helst :P.


Det jag gör just nu är tvättar, inte lite heller.
Detta är bara hälften av kläderna som tvättas, tråkigt.



Tycker ni om eller hatar ni att tvätta?


Min torsdag kväll:

Hej på er. Jag har fortfarande inte hämtat mig efter dagens långa praktik. Var 7 ½ timme på praktiken plus att komma hem tog mig 45 min, inte konstigt att jag känner som jag gör. I alla fall, jag träffade killen där vid halv 8 tiden och hade det mysigt med lite glass.


Imorgon så är jag lediga
, så det blir sovmorgon för mig eller kanske inte.


Brukar detta hända dig:
Du har gått upp tidigt i 4 (ex) dagar (i rad) och sen när ni väl är ”lediga” så blir det ända att du går upp tidigt och känner dig pigga?


Min torsdag kväll:

mys med killen, åt glass och tittade på två avsnitt av So you think you can dance säsong 6.



Just nu ligger jag i sängen och läser det nya nr av VR


En död Medina framför datorn

Hej på er. Just nu sitter en död Medina framför datorn. Börja det jobba idag från 10, slutade 17 och kom hem 18. Så ni kan förstå varför jag är död. Haft mycket att gör idag på praktiken, så mitt huvud känns nästan uppsvullen. Jag hade utan problem kunnat somna nu och sova ändra fram till nästa dag.


Nu tänkte jag gå och vila lite, sen får jag se vad jag hittar på. Hörs sen PUSS & KRAM



Bild hämtad från Google


En känsla av hösten

Hej på er. Kom hem för en liten stund.  Sitter just nu i sängen och är ihoprullad i täcket.  Blir att jag nanar snart.


Är det någon mer än jag som känner i luften att hösten inte är så långt ifrån?
På morgonen, så väll natten, är det typ hur kallt som helst. Det jobbiga med detta är att man tar på sig mer kläder på morgonen och sen helt plötsligt blir det soligt och varmare under dagen. Det är alltid vid denna tid (lite innan hösten) som är jobbigt, eftersom man blir förvirrad på vad man ska ha på sig. Antingen blir det för mycket kläder eller så blir det för lite kläder.


Nä nu tänkte jag sova måste upp ca 9 tiden, jippi sovmorgon :P. Slutar ca 4 tiden så blir att jag mobilbloggar under dagen.


Hösten är inte långt ifrån oss


Är det någon mer än jag som känner i luften att hösten inte är så långt ifrån?
 


PUSS & KRAM


SOV GOTT


(mobilbloggar) Sitter just nu i m

0-5aa11f04e9b3773345268484ccdeda58.png

(mobilbloggar) Sitter just nu i mitt kontor i lund. Har ett kontor i hbg och ett i lund. Precis ätit lite mat, måste få i mig något, slutar 4 tiden :(. Min handledare är inte här just nu, kommer tillbaka om 1timme, så jag sitter helt själv och mumsar i mig lite godis :p.

Men vi hörs när jag kommer hem puss o kram så länge.

Bilden: mitt kontor i lund


Jag går och fiskar.. eller jag menar min bror går och fiskar

Hej på er. Snart så ska jag lägga mig tänkte jag :P. Imorgon blir det Lund för mig, praktiken. Det är andragången typ i hela mitt liv jag tar tåget själv till Lund. När jag hör ordet Lund så tänker jag på ”studentstad, sjukhus och Nova Lund”. Praktiken är väl till 4, men sen ska man ta sig hem också, jobbigt.


Idag
så såg jag och killen sista avsnittet  True blood (säsong 2) :(, nu får man vänta länge innan det börjar igen.


Förresten glömde berätta att min store bror var ute och fiskade i söndags, så hela lägenheten luktade fisk igår (han stekte fisk), typ hela dagen. Inte värdens trevligaste att komma hem till, usch.


Det var inte lite fisk han fångade, ca 20 st. Men gud vad äckligt det luktade i lägenheten och inte världens vackraste syn heller.


Brukar någon av er fiska?


Är det Kissies egna låt

Hittade denna video hos deity.blogg.se för några dagar sen.
Jag tycker att låten är bra och rolig :P.

Låten ska tydligen handla om kissie





Vad tycker ni, passar låten in på Kissie?


För långt att förklara

Hej på er. Nu har jag suttit och skrivit lite… aa skit samma kommer blir för långt att förklara :P.


Som tur så var parktik dagen kort idag, från 9 till 11. Men kom inte hem förrän 12 (så är det när man pendlar).  Vad som händer idag vet jag inte riktigt, blir kanske att träffa killen och titta på ett avsnitt av True blood och äter något gott :D.


Innan jag stack hem idag, tittade jag förbi apoteket, handlade lite där. Frågade efter alcogel men det har tydligen varit slut i snart en månad och får inte in förrän i oktober :S


Blev lite shopping på Apoteket. Haha nästan samma färg :P


Jag tycker att den Facial wash från neutrogena är riktigt bra. När jag masserar in på vått ansikte och ska sen tvätta av skummet så kan man reda då känna att ansiktet har blivit lenare. Tar bort allt skit som har samlat på sig underdagen. Vitamin Care var helt okej, har inte testat den innan.

 

Hörs sen PUSS & KRAM


Vart kommer mitt privatliv ta vägen?

Hej på er. Nu sitter en trött Medina vid datorn :P. Blir att jag lägger mig snart helt enkelt. Ska träffa min praktikhandledare kl 9 imorgon. Ja det var mycket att ta in första praktik dagen :S, känner sig lite vilse nu. Känner mig så orolig att jag inte kommer kunna ha ett privatliv/fritid, slutar ofta sent plus skolarbete åt sidan, känns som om jag inte kommer kunna hinna med något annat än praktiken och skolarbete. Vi får väl se hur det blir.


Jag och killen hade en lugn kväll med lite godis och nötter (Pistaschnöt)
Har ni några favorit nötter?



Min bror har köpt en ny gitarr så han spelar för fullt här, som tur så är det lugna toner han spelar. Kommer typ blir vaggad till sömn :P

Spelar ni något instrument?



Nu tänkte jag gå och lägga mig, men vi hörs imorgon PUSS & KRAM


Kommer jag klara av?

Hej på er. Kom hem för en liten stund från min praktik. Blivit typ bombad med info. Mina tider alltså, aaa det är inte korta dagar säger jag. Denna och nästa vecka är rätt så okej men därefter så börjar dem jobbiga tiderna :(. Kommer komma hem sent hela tiden. Men jag kommer försöka hålla mig aktiv på bloggen, så gott jag kan. Men som sagt skolan, jobb och familj är viktigare.


Detta kommer vara mina tider "standard tider" (om ca 3 veckor)

Måndagar 9-18
Tisdagar 8-12.30
Onsdagar 10-19
Torsdagar 10-19
Fredagar ledig

Idag är det skönt väder, blir väl att jag drar ut en stund. Men vi hörs lite senare PUSS & KRAM


(Mobilbloggar) hej på er alla just

6e431016d659b4f3d92b8514aa25ec9d.png

(Mobilbloggar) hej på er alla. Just nu sitter jag och väntar på min praktikhandledare. Ooo mina tider är helt hemska, mycket kvällar :(, kommer fan vara död varje dag.
Men vi hörs när jag kommer hem.

Detta kommer vara mitt kontor dem närmaste 4 månader


Vi kommer inte undan från skolarbeten bara för det

Hej på er. Sorry för en dålig uppdatering, men varit lite upptagen. Idag så var jag, min kille och Lilmarie i Helsingborg. Vi tog en sväng till Väla (köpcenter). Jag har nu hittat en mobil jag är jätte intresserad och vill så gärna ha. Den är inte heller så jätte dyr, tycker jag i alla fall.


Imorgon är det första dagen på praktiken.
Ska praktisera i ca 4½ månad :S. Men vi kommer inte undan från skolarbeten bara för det. Vi har fått så många olika arbeten att skriva och lämna in medan vi är ute på praktiken. Hade varit lättare att vara i skolan istället.


Eftersom vi kommer behöver skriva väldigt mycket av vad som händer på praktiken (till våra arbeten) så sa läraren att ett bra tips är att ha en ”dagbok”, för att komma ihåg allt. Våra arbeten handlar om att verkligen analysera allt. Så jag köpte detta gulliga kollegieblock, lagom storlek och söt.


Underworld

Just nu tittar jag på Underworld. Jag tycker om både 1 och 2 väldig tycket. 3 tyckte jag inte så mycket om. Fast okej detta är kanske inte den rätta filmen att titta på nu, så här på dagen, det är väl mer på kvällen. Men om man inte känner sig sugen att titta på någon annan film så får det bli den filmen man vill titta på, kvittar vad klockan är.


Vad tycker ni om dem filmerna?


Blir inte allt som man planerar

God morgon på er. Så trött jag är. Min lille bror väckte mig. Han knackade och hade sig på min dörr, först klockan 8 och sen halv 10 även. Har sagt nu till honom 4 gånger att han inte få göra på det sättet. Så jag är inte glad på honom. Idag blir det att han får stanna hemma och inte komma över till mig idag.

 
Igår
så var jag och killen med Lilmarie och Paul. Första träffade vi dem i Helsingborg, tog en kaffe och sen körde vi hemåt mot Landskrona. Vi beställde hem mat och egentligen skulle vi även titta på film men blev inte av.


Lil beställde räksallad och jag tonfisksallad



Vilken hade ni valt?

 

Nu tänkte jag gå och få i min lite mat, hör lite senare. PUSS & KRAM


The Vampire Diaries

Nu är det en till vampyr serie som har börja, heter The Vampire Diaries.  Som många vet så har ju True Blood nu kommit till Sverige och så som det ser ut så verkar det som om den redan har blivit väldigt populär.

 

The Vampire Diaries skiljer sig väldigt mycket i jämförelse med True blood. Ni som har sätt True blood vet att den är väldigt ”vild”, spännande och lite sexuell serien. Medan The Vampire Diaries är mer ”lugn” och romantiskt, fast okej lite spännande är det oxå. Den påminner mig lite av Twilight filmen. Jag såg första avsnittet igår, och hittills verkade den vara bra. Men vi får se längre framåt om den fortfarande kommer vara bra.


Här har ni en lite klipp av The Vampire Diaries




Hon söker sonens pappa på Youtube

Danska Karen, 27, säger att hon inte vet vem som är pappa till hennes son August. Nu har hon lagt ut en efterlysning på Youtube.


Karen hade tydligen träffat sonens far på en bar i Köpenhamn. Tydligen var han på semester i Danmark. Det blev att dem träffades och bestämde sig för att ta drink tillsammans. Hon berättar vidare på klippet att det blev sen att dem drog hem till henne. Men när hon vaknade dagen efter så var han borta. Tydligen vet hon inte ens vart han kommer ifrån och inte ens hans namn

Tydligen stor det på aftonbladet  att hon la ut videon i torsdag och redan är det 280 000 visningar och mänger av kommentarer. Det finns dem som har skrivit lycka till, men det finns dem som tror att allting är fejk och hoppar på henne istället.


Hon avslutar med att säga: Snälla! Om du ser detta, kontakta mig, säger hon

Mina ord:
Det är nog därför one nights stand inte är så bra ide, speciellt en person du inte en känner, inte vet ens vad den främmande personens namn är. Visst det finns dem som tycker att one nights stand kan är spännande men, den spänningen kan leda till att man hamnar i en sådan situation som hon är nu i. Jag vet inte vad jag ska tycka om detta med att hon söker fader via youtub.

 
Berätta gärna era tankar kring Karens situationen och vad ni tycker om detta med att efterlysa pappan via youtub.

Had varit skoj att läsa vad ni tycker :O)


Källa Aftonbladet


Blev ännu en mysig kväll

God morgon på er. Jag känner mig både trött men samtidigt utvilad, svårt att förklara hahah :P. Mina fötter gör extremt ont, har svårt att gå :(.  Igår så hade jag en mysig kväll med min kille. Vi beställde hem mat, tittade på en ny serie (kommer förklara om den lite senare) och åt efterrätt :O). Det var rätt så skönt att stanna hemma, hade blåser under fötterna på grunda av skorna. Så det var skönt att vila fötterna.


Det blev tonfisksallad för mig och kebabrulle för killen.
Kolla in hans Kebabrulle, den var inte liten



Kolla så fint dem la upp den för mig, såg bara mer godare ut ;).



Blev äppelpaj till efterrätt. Jag älskar vaniljsås :P


Min älskling överraskade mig med en present. Venus Breeze och en siden morgonrock.


Lätt eller svårt?

Hej på er. Nu är jag tillbaka med mina nattinlägg. Känner mig otroligt trött, så det blir att jag lägger min och sover direkt efter att jag har publicerat detta inlägg :P. Varit en lång dag och mina fötter är typ uppsvullna, gick allt för mycket idag med mina klackar (länge sen jag hade klack). Både jag själv och min kropp är trötta :P.


Har ni svårt/lätt att somna på kvällen/natten?


Jag har otroligt lätt att somna. Allt jag behöver göra är att ta mitt täcke upp till hakan och lägga mig på sidan, så somna jag inom några minuter. Det kvittar om klockan är 22:00/23:00 på kvällen eller 03:00 på natten. Känns verkligen skönt att jag inte har det problemet, svårt att somna.


En härlig dag

Hej på er. Nu är jag hemma efter en lång dag. Var i skolan får 09:00 till ca 13:20. Egentligen skulle vi sluta 4 men läraren var snälla nog och släppte oss tidigare. Så det blev att jag, Belma och Lejla stack och åt kina buffé. Vi åt så mycket att vi knappt kunde röra oss haha. Därefter så stack vi och fikade på ett ställe. Jag tycker att det är så skönt/roligt/mysigt att fika ute speciellt när vädret var så underbart så som det var idag.


Något negativt
däremot är att jag hade på mig klack idag, har ej haft det på väldigt länge. Så just nu ser mina fötter helt uppsvullna ut haha, vi gick allt för mycket :P

 
Jag idag


Dagens outfit



Jag, Belma och Lejla åt kina buffé



Efter maten blev det ute fika och vi hade idag det perfekta vädret.


Men nu ska Media vila, behöver det verkligen


Jag irritera mig på en sak

God morgon på er. Tänkte bara snabbt komma in och säga hej innan jag drar till skolan. Och ju börjar jag irritera mig på en sak, jag har precis tagit på mig en oufit (lite varmare) men nu så helt plötsligt kommer solen fram och jag vill och orkar verkligen inte byta om, fan vad ska jag göra?


Ja nu måste jag i alla fall dra, men vi hörs lite senare PUSS & KRAM


Pirates of the Caribbean eller Sagan om ringen

Jag tror det var i för igår som dem visade Pirates of  the caribbean 1:an. Jag älskar alla 3 Pirates of  the Caribbean filmerna. Men sen kom jag och tänka på en sak, av någon anledning tycker jag att Pirates of  the Caribbean och Sagan om ringen, på något sätt går in i varandra eller så kan det bero på att båda är nästan 3 timmar långa, ha 3 ”fortsättningar” och så är Orlando Bloom med i båda.


Vilken tycker ni är bättre Pirates of  the Caribbean eller Sagan om ringen?
(Eller ingen av dem)


Jag själv kan tyvärr inte välja jag älskar dem båda lika mycket. Pirates of  the Caribbean har lite mer komedi i det hela medan Sagan om ringen är mer spännande ” action” . Har både på dvd så klart. Jag tror jag har sätt båda filmerna 4/5 gånger.


Nervous

Hej på er. Kom hem för en liten stund sen. Hade litteraturseminarium idag, från 1 till 4. Det roliga i det hela att jag inte alls var förbered, inte min kompis heller. Men av någon anledning när vi skulle redovisa så bara slängde jag ord och fick en väldigt bra feedback av läraren, typ bättre än dem andra i klassen. Fast okej som sagt det är viktigt at vara förbered, jag hade väll bara tur att min hjärna kunde hitta på en massa ord att slänga ut :P. Men gud vad nervös jag var eftersom jag inte var förbered och visste inte ens vad jag skulle säga, fick typ huvudvärk direkt :P.

 
Brukar ni bli nervösa när ni redovisar framför klassen t.ex.


Mmm vad ska man ha på sig idag..

Hej på er. Har precis tvättat håret och nu sitter jag och funderar va fn jag ska ha på mig. Det är det värsta jag vet, att bestämma sig vilka kläder man ska ha på sig på morgonen. Plus med det svenska vädret så vet man aldrig hur det kan bli längre fram under dagen. Men men får gå och titta nu i garderoben och se vad jag hittar. Hörs efter skolan PUSS & KRAM.


Brukar ni ha problem med att bestämma er vad ni ska ha på er, på morgonen?


Då var det väl dags att gå lägga sig

Hej på er. Nu sitter jag och tittar igenom mitt arbete, fast jag kommer göra det mer noga imorgon. Så då var det tillbaka till skolan imorgon. Haft 3 dagar ledigt, fast ändå inte eftersom jag har ju hållit på med mitt arbete som en idiot. Så imorgon är det litteraturseminarium och jag har absolut ingen andning vad jag ska säga angående boken jag har läst, kommer knappt ihåg något hahah.

Det finns olika sorts skolor tydligen:P



Nu tänkte jag lägga mig så vi får höras mer imorgon, skönt nog så börjar 1. 

Sov sött alla underbara bloggläsare

PUSS & KRAM


Resultat från 2 inlägg

Jag har haft 2 inlägg där ni har fått svara på fågan ”vad tycker ni” i dessa inlägg.


Den första inlägget var "Datorn vs Mobiltelefonen" (här är inlägget)

Så här blev resultatet.
Datorn 9 poäng
Mobiltelefonen 4 poäng

Den andra inlägget var ”vem provocerar mest mellan Kissie, Desiree eller Paulina”
(här är inlägget)


Så här blev resultatet:
Kissie  8 poäng
Desiree 2 poäng
Paulina 1 poäng



Ni som inte har svarat/röstat, vad tycket ni om dessa 2 vinnare, håller ni med?


Stolt över mig ännu en gång ;)

Hej på er sötnosar

Just nu sitter jag och håller på mitt arbete. Jag är verkligen stolt över mig själv, hur mycket jag har gjort på så kort tid. Jag har i stort sätt läst ut en bok på 2 dagar och sen så ska vi skriva 2000 ord och jag är redan uppe på 1000 ord, sammanlagt på 5 timmar skrev jag det. Just nu tar jag så väl hand om tvätten, vilket är lite jobbigt tycker inte om att bli avbruten när jag håller på med skolarbete. Men nu måste jag tillbaka till mitt arbete så vi hörs lite senare. PUSS & KRAM


Så här ser det just nu ut på mitt köksbord :P


Vem provocerar mest?

Att provocera verkar nästan vara populärt här i blogg världen. Vilket jag tycker är lite synd att man ska hålla på det sättet och sen skriva att man egentligen inte är en sån person, typ onödigt. Det finns dem som startar en blogg och i stort sätt börjar provocera redan i första inlägget. Detta med att provocera tror jag nästan, att det kommer ifrån dem 3 bloggerskor Kissie,Desiree, Paulina. Dem 3 är väldigt kända för att provocera otroligt mycket.


Vem tycker ni provocerar mest?


Är du nöjd med ditt bloggnamn?

Jag har funderat rätt så länge på mitt bloggnamn, och varit lite sugen på att byta. Men så tänker jag på, att det innebär tillbaka till ruta 1 och det har tagit ett tag att komma upp där jag är nu. Det finns dem som byter sitt namn/blogg, men kommer snabbt upp på toppen igen och man kan redan se dem på mest aktiva listan.


Bloggnamnet jag egentligen vill ha är Medina.blogg.se eller Medi.blogg.se, men båda var upptagna när jag skulle skapa en blogg. Tydligen den som heter Medina.blogg.se, skapade sin blogg 2006 och inte ens skrivit något inläg. Samma sak är det med Medi.blogg.se. Fn vad onödigt då.


Det som är bra/positivt med Meedo.blogg.se (mitt bloggnamn nu)är att namnet är lätt att komma ihåg.


Är du nöjd med ditt bloggnamn, om inte vad hade du istället viljat heta?


Detta kommer ju gå hur bra som helst

Hej på er. Kom precis hem från apoteket, mitt andra hem. Handlar jätte ofta tabletter där, receptbelagda då. Idag så nådde jag äntligen upp till mitt frikort, jippi gratis tabletter. Idag så är det plugg som vanligt, blir att jag börjar skriva idag. Ska skriva mina tankar kring boken jag har läst, men det roliga är att jag knappt kommer ihåg. Detta kommer ju gå hur bra som helst :P


Brosan har gjort lite mat till oss.



Nu tänkte jag äta klart maten och sen fortsätta med plugget, så vi hörs lite senare
PUSS & KRAM


Faktisk jätte STOLT över mig själv.

Igår så var det mycket pluggande. Gick upp typ kvart i 9 igår, åt lite frukost, satt igång kaffe och började plugga där vid 10 tiden ända fram till 18:00/18:30. Fast så klart så tog jag pauser i mellan. Blev för det mesta 15 -20 minuters pauser efter varje 45 min av läsande. Och sen idag blev det nästan likadant. Började läsa där vid 11 tiden fram till halv 7. Därefter så hämtade min kille upp mig och där vid 20:00 började jag läsa igen hemma hos honom. Plus så läste jag både i lördag- och söndagnatt (runt 02:00) lite. Mitt huvud just nu är uppsvullen.


Blondinbella eller bella?

Jag vet att jag är lite sen med detta, men när jag var inne på blondinbellas blogg igår (eller ska man säga bella nu?) så hittade jag denna bilden på henne och tyckte att hon såg jätte fin ut på bilden, plus så kan man se hur fint den nya hårfärgen passar henne.


vad tycker ni om blondinbellas/bellas nya hårfärg?

bilden hämtad från blondinbella.se


Lördagen på repris

hej på er. Här kommer ett nattinlägg igen :P. Idag så var jag och killen med Paul och Lil igen, blev lite att vi hade lördagen på repris. Allt vi gjorde i lördags gjorde vi nästan samma sak idag. Blev hembeställd mat, på samma ställe och samma mat som igår. Killarna tog kebabrulle och tjejerna tog sallad. Fast okej jag och Lil varierad lite med salladen idag. Och sen blev det film, filmen heter the Next day air. Skådisen där var bland annat Donald Faison (Turk, från scrubs). Den var verkligen bra och rolig, lite spännande oxå. Ännu en mysig kväll med våra vänner.


Det blev kyckling sallad idag för mig.
Tänkte jag skulle testa en annan sallad, istället för tonfisksallad hela tiden.



Filmen vi tittade på

Se trailer

Sov så gott sötnosar så hörs vi imorgon PUSS & KRAM


Datorn vs mobilen

Det är en sak jag har tänkt på. Just nu är min mobil och min dator(laptop) det viktigast jag typ har här hemma. Men sen kom jag och fundera på en ”tänk om jag hade hamnat i en sån situation där jag endast får välja en av dem”. Allstå med detta menar jag, den du inte väljer får du inte tillbaka.


Om du hade hamnat i en sån situation vilken hade du valt, din dator eller din mobil?




Jag tror nästat att jag hade valt min dator, har allt på den.


Ghost of girlfriends past

Hej på er. Tänkte lägga ut ett nattinlägg, första gången. Idag så var jag och killen med Lilmarie och Paul, dem var på besök hos oss. Vi hade en mysig kväll med hembeställd mat och film. Filmen som vi tittade på var Ghost of girlfriends past. Den var verkligen bra och rolig. Ska så ha den på DvD. Även om filmen var så väl komedi och romantik så tyckte killarna om den också :P.


 Har inte så mycket mer att säga. Kanske ta och läsa lite (till mitt arbete). Ja jag vet klockan är lite mer än 2 på natten, men om man måste så måste man.


Blev nyttig mat för mig och Lilmarie. Medan killarna stoppade i sig kebabrulle



Filmen vi tittade på


Men vi hörs imorgon sötnosar :O) Sov gott PUSS & KRAM


Tar du bra hand om dina tänder?

Jag under var detta med, godis endast på lördagar försvann. Nu äter och dricker man sötsaker när som helt och var som helst. Men när man börjar betala för att besöka tandläkaren ska man nog börja ta bättre hand om sina tänder.


Jag har alltid haft bra tänder
. Jag aldrig haft håll, vilket gör det billigare för mig när jag ska till tandläkaren. Jag sköter verkligen bra mina tänder. Borstar mina tänder 2 gånger om dagen och detta kvittar om jag kommer hem 3/4 på natten, jag kommer borsta dem. Att tvätta sina tänder mer än 2 gånger om dagen är inte bra. Efter att jag har borstat tänderna så använder jag munskölj och efter det så stoppar jag i mig en fluortablett.


Att skaffa barn i tidig ålder

Att skaffa barn i tidig ålder kan bero på olika saker, antingen har man blivit gravid av ”misstag” eller så ville man ha barn i tidigt ålder helt enkelt. Vissa blir redan gravida direkt efter gymnasium och har själv valt det (inget misstag). Men sen är det viktigt att tänka på, vad som definieras ugn. I texten syftar jag på tjejer som är 15 - 18/19år.


Jag själv tycker
att skaffa barn är något man ska tänka noga igenom noch inte bara skaffa barn bara för att dem är gulliga och man vill ha. Det är viktigt att känna till dem ansvar som finns och att det är ett stort ”jobb”. Handlar inte bara om att byta blöja och mata barnet, men också uppfostra barnet till att bli en bra människa och inte hålla på men en massa skit som många ungdomar gör nu för tiden.


När jag var runt 16 år
så var jag väldigt inne i detta med att ha barn i tidigt ålder, men ju äldre jag blir ju mer moget började jag tänka. Jag känner nu att jag vill få först ett fast jobb, vara ekonomisk stabil och leva livet med min man, och därefter skaffa barn. Jag vill inte känna att jag har missat något i livet när jag skaffar barn. Jag vill kunna vara där för mitt barn till 100% på alla möjliga sätt. Jag har funderat på att skaffa barn när jag är ca 26/27 år gammal, tycker att det är en perfekt ålder för mig.


Alla får skaffa barn när dem vill, upp till var och en. Det kanske finns dem som känner sig mogna redan som 17 åringar. Detta är min åsikt och så här känner jag.


Planerar du att skaffa barn och vilken ålder känner du hade varit bäst för dig?

Bild hämtad  från Google


Många kramizar blev det

God morgon på er. Tiden går snabbt som vanligt, redan lördag. Igår så var det en mysig filmkväll med killen, många kramizar blev det :P. Vi tittade på filmen Drillbit Taylor, en film från 2008. Konstigt nog så har jag inte sätt den, men min kille har. Jag tyckte den var helt okej, rolig. Tycker att Owen Wilson är en rolig och duktig skådespelare, gillar dem flesta filmer han är med i :O).

Vår fredagskvälls (till filmkväll) mat. Jag valde pizza och han valde Sibylla.
Jag har ätit på sista tiden nyttig mat, så jag kände att jag förtjänar en pizza :P.


Blev även godis, chips och dip.


Filmen vi tittade på



Gårdagens outfit


Ooo så tråkig utsikt jag har framför mig, litteraturboken och arbetet :(.
Nu tänkte jag läsa lite. Så vi hörs lite senare :O). PUSS & KRAM


Vilken hårfärg passar Mischa Barton bäst i?


Allt från krångel till onödighet

Hejsan. Är hemma nu. Tydligen krånglar bloggen fortfarande, man ser inte alla sina nytillkomna objekt :S, plus när jag mobilbloggade så kom inte skitet fram på bloggen men pengarna drogs av. Men jaja skit i det nu. Hade en tråkig dag i skolan igen, alla dessa föreläsningar vi har nu innan praktiken är så otroligt onödiga känner jag. Typ halva klassen var inte idag på föreläsningen. Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Jag och pojken ska kanske hitta på något med Lilmarie och Paul lite senare på kvällen.


Jag tycker dessa skor från Halens är riktigt HOT, dem är lite annorlunda men det är det som gör dem så snygga :O)


Stress påverkar oss på alla möjliga sätt

Hej på er, eller god morgon. Så dålig jag känner mig, så stressad. Jag har ett stort arbete att göra klart nu på torsdag. Känns jätte drygt speciellt när man började i tisdag och så får man ett stort arbete direkt att göra. Fn det tar ett tag innan hjärnan kommer igång efter ett långt sommarlov. Har inte kunnat sova bra dem 2 sista dagarna och så har jag fått smärtor i bröstkorgen och allt detta på grund av stress. Bara 3 dagar i skola och jag känner mig hur stressad som helst. Ooo så deprimerande text hahah :P. Men kan inte hjälpa det, det är så jag känner mig just nu





känner du dig ofta stressad?


Robert Pattinson eller Taylor Lautner


Vem väljer ni?


Socialtjänsten i blickfånget

Hej på er. Kom hem för en liten stund sen, lika trött som i går. Varit bajs väder idag, det är nog därför jag känner mig trött. Men nu ser det ut som om solen försöker komma fram. Imorgon så börjar jag 13:15 igen, skönt att få sov morgon.


Ska börjar läsa en bok nu, (Socialtjänsten i blickfånget : organisation, resurser och insatser)skol litteratur så det är inte ett eget val iallafall. Måst läsa denna boken plus en artikel och därefter gör ett arbete på 2000 ord om mina tankar kring boken. Jätte skoj eller hur.  vad jag ska göra idag, vet jag fortfarande inte. Känner mig både trött och hungrig för att orka tänka.


Vill ha dessa 2 armband, kanske beställa när pengarna kommer :P


(Mobilbloggar) precis ätit klart m

(Mobilbloggar) precis ätit klart mitt äpple. Måste få i mig något för att klara av skoldagen haha. Nu sitter jag på ännu en tråkig lektion. Även om jag började kl 1 känns dt nästan som om kl är 9. Dt regnar för fult ute, fan har ingen paraply med mig. Jaja nu får jag lyssna på vad föreläsaren säger. Hörs sen puss o kram


Vad brukar ni dricka på morgonen?

Hej på er! Sitter just nu och tittar på Våra bästa år och njuter av min varmchoklad. Ska ta bussen vid mig 11:55 och sen har jag tåg 12:15 hahah sen är det raka vägen till skolan. Ska möta upp Belma vid stationen.  Måst sakta börja fixa till mig, får bli något lite varmare idag. Solen gömmer sig någonstans där uppe mellan dem tjocka molnen.


Vad brukar ni dricka på morgonen innan ni drar till jobbet/skolan?


Kaffe


Te


Varmchoklad


Eller något annat


Känner mig fett nervös

Hej på er sötnosar. Kom hem för en stund sen från killen. Planerad egentligen duscha men orkade ej, så jag får gör det imorgon, börjar ändå 13:15 så jag hinner. Fast jag måste ta tåget 12:15 så jag kan inte direkt ta det lugnt fram till 13:15.


Jag och killen tog det lugn under kvällen. vi tittade på Scary movie 2, igår så tittade vi på 1:an. Vi tänkte se alla Scary movie, en för varje dag. Dem filmerna är så sjukt roliga och så överdrivna.


Snart praktik,
aaa känner mig så nervös. Jag ska vara på ett och samma ställe från 14 september till mitten av januari.  Tänk om man inte trivs, eller om ens handledare är en Bitch. Får vänta och se helt enkelt.


Detta är vad jag har kvar innan jag ska ut på praktik fram till januari.


Sov gott PUSS & KRAM


Tonåriga Paris Hilton = Top model Natasha

Hittade en bild på Paris Hilton när hon var en tonåring. Tycker att det är rätt så stor skillnad hur hon ser ut nu och då. Jag tycker även att den unga Paris Hilton påminner mig lite om Natasha från America's next top model säsong 6.


Vad tycker ni, liknar den tonåriga Paris Hilton Natasha från top model säsong 6?


Kan inte sova under dagen, kan du?

Hej på er. Nu är Medina hemma, äntligen. Jag hade typ VÄRLDENS tråkigaste föreläsning och föreläsare idag, handlade om profession och yrkesroll. Jag höll på somna till flera gånger, tråkig och ointressant föreläsning plus så var det ett tag sen jag gick upp halv 8 på morgonen. Som tur så var det en kort skoldag (3 timmar).


Jag känner mig så himla trött nu. Hade behövt duscha men orkar verkligen inte. Ska kanske träffa min kille lite senar. Som tur så börjar jag 1 imorgon så jag slipper tänka på att jag måste lägga mig tidigt.


Nu tänkte jag gå och vila en stund, fast inte sova. Blir ofta bara mer trött och seg om jag sover under dagen.


Brukar ni sova under dagen?


Killar kan bara göra en sak i taget

Hur ofta har vi inte hört att tjejer kan klara av att göra flera saker samtidigt medan killar endast kan göra en sak i taget. Om det nu skulle vara en myt, så kan man nästan tänka sig att det var en man startade myten för att slippa undan vissa saker i hushållet.

 
Vad tror ni, är det ”biologiskt” eller är det bara en myt att killar endast klarar av att göra en sak i taget.


hejsan jag och killen ligger och m

hejsan jag och killen ligger och mysar just nu framför en film, med smått och gott. Känner mig rätt så trött, så dt blir nog en tidig dag. jag ska upp halv 8 imorgon,tråkigt. Men vi hörs lite senare elr imorgon puss och kram


0-480b2a266a1d4f2bec0c5f914b99ebbf.png

 


På grund av dessa 2

Hej på er. Är hemma nu hos min kille. Jag mobilbloggade idag i skolan, men tydligen kom it skitet fram. Känner mig lite irriterad just nu. Min mobil fungerar typ inte, så jag har fått låna min killes mobil tills jag köper mig en egen. Men helt plötsligt idag bestämde den sig för att krångla. Man kan inte höra folk i telefonen, fast om jag sätter igång högtalaren då går det. Igår så fungerade det hur bra som helst och idag är det en annan historia. Har knappt röst mobilen.


Så jag är på dåligt humör just nu, på grund av dessa 2:
1. Min mobil kommer att dö när som helst
2. Lånade min killes mobil igår och idag bestämde den sig för att inte fungera heller


Idag när jag var i skolan kände jag att en ny skolväska inte hade skadat. Så var precis inne på Ellos hemsida och såg mig omkring.


Hittade denna snygga väska från Ellos.se för 449:-


Vill gråta men har mascara på mig

God morgon på er. Idag är det skola, nej (börjar 13:00). Vill gråta men har mascara på mig så det går inte :PPP, skojar. Jag har tur med vädret i alla fall, solig dag. Känns väldigt nervöst hahah, löjligt egentligen.


Igår
var det rätt så lugn dag med killen. Vi var och handlade lite smått och gott och tittade på ett avsnitt av true blood(följer dem amerikanska sändning). Har blivit beroende av den serien. Sen hände det inte så mycket mer, var ju tvungen dra mig hemåt tidigare igår.


Blev lit smått och gott igår kväll, aldrig fel med det haha :P.


Mini-kellogg’s. Äter just nu båda Coco Pops. Man får inte direkt mycket i påsen


Marabou Noblesse är det bästa som finns, så himla gott.


Chips och dill dip
är det bästa, när man ska mysa framför en film eller serie.


Ska äta klart min frukost och sakta fixa till mig. Kommer att mobil blogga under dagen.
Hörs sen PUSS & KRAM


RSS 2.0