Sex and the city 2

Ikväll så ska jag och min pojkvän titta på Sex and the City 2. Har viljat se filmen nu länge och vad jag har hört så är den bra. Är så glad att jag har en pojkvän som även vill titta på  ”tjejfilmer” med mig och inte bara fight och blood filmer :P.



Har någon av er sett Sex and the city 2 och vad tyckte ni om filmen?


The Sims 3

Hejsan. Sitter just nu och bara tar det lugnt. Jag har fastnat i The sims 3 på nytt igen. Sims är ett spel där man spelar flitigt ett tag och därefter tar man lång paus. Men när man väl börjar igen så fastnar man på nytt :P.

Igår så fick jag 2 nya ”uppgraderingar” av min pojkvän, The Sims 3 destination världen och The Sims 3 lyx och design.


Size 600

Hej på er. Här sitter jag och njuter av min redbull ;). Tvättar idag jippi jätte skoj, ett big not. Kläder ligger just nu överallt hemma hos oss, min bror ska åka iväg på semester lycko han.


Har gjort min blogg lite bredare så att jag kan få plats med storlek 600 på mina bilder ;)




Citadellbadet idag

hej på er. Idag så har vi det vart här i vår lilla Landskrona ;). Ska iväg till citadellbadet och sola och bada med Senija och Salam ska kanske följa med. Det var ett tag sen jag solade så måste få min solbränna tillbaka :P.


Är lite osäker om jag ska ta med min plånbok och kamera :S, man kan aldrig lita på folk till 100%.


Sist jag var på citadellbadet med min kusin och hennes son






Jag och min kusins lilla son


Min kusin Merima


Så där perfekt

Hej på er. Kom hem för en stund sen. Var i stan med Senko. Härligt väder idag, så där perfekt inte för varmt att man smälter och inte så kallt att man måste ha jacka på sig.


Bilder från idag


Gulliga Senija



Ska träffa min pojkvän om en stund. Hörs lite senare


True blood och The sims 3

Hellå. Just nu så tittar jag och min pojkvän på True blood säsong 3, ett avsnitt som är väldigt köttande om det är nu ordet man kan använda :P.


Idag så har jag spelat The sims 3. Har snart byggt klart mitt 3 vånings hus :P


Hörs imorgon Sov gott


Jims Värld

Jag och min pojkvän har nu i 1½ månad tittat på Jims Värld från första avsnittet. Vi är på säsong 3 nu och målet är att se alla 6 säsonger. Jag tycker serien är så sjukt rolig och att undvika att skratta kan vara svårt. Så varje dag tittar vi på 1 avsnitt. Ibland kan det hända att vi tittar upp till 3 avsnitt, fast det beror på om vi orkar eller har tid.


Någon annan som tycker om Jims Värld?


Söndagsmys

Nu så ska jag och min pojkvän ha vår söndagsmys med allt av det goda och en spännande film till det oxå ;). Ni får ha en underbara kväll.



Skulle du....?




Skulle du vika ut dig för välgörenhet?



Kvällens film?

Hej på er. Jag och min pojkvän har precis ätit klart vår pizza och kan säga att jag känner mig just nu som en boll. Vi ska snart börja med kvällens film men har svårt att bestämma oss vilken vi ska välja. Det ligger mellan två stycken. Antingen Clash of the titans eller Diary of a wimpy kid.






Vilken tycker ni att vi ska välja?

Shaggy favoriter

De gamla låtar brukar av någon anledning förbli alltid lika bra och ej glömda. På sista tiden har jag tittat runt lite på youtube efter gamla låtar och kom då fram till Shaggy.

Här kommer 3 av hans låtar som är mina favoriter.

Shaggy - It Wasn't Me



Shaggy - Angel



Shaggy - Mr Boombastic 

The karate kid 2010

God morgon på er sötisar.Igår så tittade jag och min pojkvän på The karate kid med Will Smiths son Jaden Smith och Jackie Chan


Vi tyckte filmen var bra. Väldigt likt den första The karate kid men med några ändringar som t.ex. istället för vax on, vax off så var det hang up, take it down. När det slogs så såg det nästan ut att vara på riktigt till skillnad från gamla karate kid, allt verkade så planerat när de möta varandra. Jaden var väldigt duktig i filmen när det kom till "karate", han var väl helt okej skådi oxå.


Jacki Chan
 spelade en lite mer allvarlig roll, vilket jag tyckte passade honom. Ofta ser man honom vimsa och ha sig. Jag tycker att sista halvtimmen var väldigt bra. Jag tycker däremot att de skulle ha använt sig av lite äldre barn. Karate kid är bara 12 år i filmen.

3½ av 5


Detta kunde verkligen inte gamla Karate kid göra haha


H&M's nya höst katalog

Igår så kom H&M nya höst katalog hem till mig. Kan säga att jag redan har hittar klädesplagg som jag vill ha, ovanligt eller hur hahah :P.



Här kommer olika outfits (ej skorna) som jag vill ha i höst.






Har ni hittat något i H&M's nya höst katalog?


23 Juli 2010

Hej på er/god morgon på er. Så trött jag känner mig idag, vill gå och lägga mig igen :P. Ingen sol idag, fast för att vara ärlig så är det skönt att slippa värmen i en dag i alla fall. Det är verkligen jobbigt att sova på nätterna när det är så varmt. Allt känns så instängt, kvavt och man svettas i stort sätt hela tiden.


Jag igår


Min älskling


Nä nu måste jag äta frukost. Jag vet det är lunch tid nu men bryr mig inte haha


Ny Bikini

Hejsan. Min nya bikini har kommit, jippi. Det var på tiden att jag köpte en ny ;). Egentligen borde jag ha köpt en ny bikini lite tidigare, känns som om sommaren är snart slut :(.


Mr Bean's Holiday

Hej på er. Just nu så tittar jag och min älskling på Mr Beans Holiday. Precis ätit Mcdonalds. Vi kommer väl bli hungriga igen om 1 timme hahaha :P. Men nej nu måste jag tillbaka till filmen




Hörs sen PUSS & KRAM


Top falafel

Hej på er. Kom hem för en stund sen. Var ute med Senija, hennes farbrors fru och hennes 2 söner. Efter en runda i stan gick vi hem till deras bakgård. Efter en stund så komm Senijas syster och mamma också ut. Härligt att sitta ute när det är varmt och solen värmer hela kroppen.


Ska snart till min pojkvän. Vi har inga planer för idag så vi får se vad som kommer upp.


Jag idag


Vi åt på Top falafel, mums


Hörs lite senare PUSS & KRAM


Min tisdag

Hej på er. Vi har haft härligt väder idag, i vår lilla Landskrona ;). Var nere vid stranden med min pojkvän och hans mamma, blev en var sin glass ;)


Nu så blir det en kväll med mys, en massa godis och chips :P. Vi tänkte titta antingen på Bewitched, Clash of the titans eller Snabba cash. Vilken film tycker ni att vi ska välja?

Dagens outfit


Min nya väska ;). Har äntligen en brun väska som jag tycker om ;)



Denna lilla fågeln var omkring oss hela tiden


Och nu så blir det godis ;)


Hot or Not

Precis varit på bakgården och solat lite, känner mig redan lite brunare :P. Tittade runt lite på H&M:s hemsida. Dem har fått in många nya saker. Tittade så klart på sko "kategorin" :P. Hittade ett par snygga och kaxiga klackar. 11,5 cm klack me like ;)

HOT or NOT?


Vissa människor saknar ordet respekt

Ibland kan folk skriva saker där man tydligt kan märka att ordet ”respekt” inte finns i deras ordlista. Så från och med nu så kommer jag granska mina kommentarer. Kommentarer som är stötande mot mig, min familj eller mina vänner raderas


88:an

Hejsan. Innan idag så var jag med Salam nere i stan. Vi träffade även Senija en stund. Därefter gick jag och Salam hem till Tanja för att träffa hennes 2 veckor gamla dotter, så liten och söt.


Nu så ska jag och min pojkvän fixa lite mat, lägga oss och titta på någon film. Har ont i mina fötter så jag behöver verkligen lägga mig ner och vila


De senaste veckorna har jag och Ivo ätit 88:an nästan varje dag, vi är i stort sätt fast i 88:an. Vi är väl inne i 88:an perioden nu hahah :P


Love Suicide

Något som fungerar för mig när jag ska städa, diska eller tvätta är musiken. När jag lyssnar på musik (som jag gillar) så går allt snabbare och känns inte lika tråkigt :P.


Så nu ska jag höja volymen till max (mp3) och sätta igång med städningen. Först på listan är:

Ester Dean feat. Chris Brown - Love Suicide


The back up plan

Hej på er. Just nu så tittar jag och min pojkvän på filmen The Back-up plan. Vi har sett 42 min av filmen och hittills verkar den vara bra och rolig. Vi har även stoppat i oss lite pizza och just nu så är det chips och godis på menyn. En mysig söndag ;)


SOL

Hej på er igen :P. Nu så är tvätten klar JIPPI. Ska snart hem till min pojkvän. Blir väl en runda ner till stranden och glass till det också ;). Nä nu får jag nog röra på mig.
 


Hörs sen PUSS & KRAM


Bilder

Hej på er. Har inte bloggat så mycket på sista tiden, har inte riktigt haft ork. Har även gjort så mycket annat så har inte hunnit blogga heller. Men ska försöka slänga in ett inlägg då och då.


Igår så tittade jag förbi Landskrona karnevalen. Sista dagen var det igår. Drog mest dit för att äta sötsaker och titta på karnevaltåget :P. Bilder kommer upp idag eller imorgon


Idag så tvättar jag vilket är lika tråkigt som alltid.

Lite bilder från fredags





Klackar + Medina = LOVE


Lite utsikts bilder




Min Baby



Sola och läsa

Hej på er. Var ute en stund på bakgården solade och läste i det nya nr av SOLO, min favorit tidning. Vi har haft en riktig sommar dem senaste 3 veckorna här i LA.



Ska ner till tvättstugan nu och sen bli det att jag vila en liten stund


Efter 1½ månad....

Min Cardigan som jag beställde från H&M för 1½ månad sen har äntligen kommit. Man blir irriterad när det tar sån himla långt tid innan man får hem sina saker.


Jag beställde en tröja till min pojkvän som förlängdes hela tiden och helt plötsligt efter 1 månad försvann tröjan från mina olevererade varor. Skumt och irriterande.

Efter 1½ månad har den äntligen kommit


Daim

Hej på er. Just nu så tittar jag och min pojkvän på The Bourne ultimatum och mumsar i oss Daim tårta. En mysig fredag kväll blir det för oss två. Nej nu får jag dra mig tillbaka till filmen och min älskling. Men vi hörs imorgon puss och kram.


Lego Harry Potter year 1-4



Jag har spelat en massa olika spel, från Shrek 2 till Resident Evil 5. Men jag måste säga att Lego Harry Potter year 1-4 är nog det tråkigast spelat jag har spelat.


I stort sätt så är man på samma plats hela tiden. Det är fram och tillbaka genom samma ställe man var för ca 10 minuter sen. En massa onödiga videoklipp som vara allt mellan 5 sekunder till 2 minuter. Om det inte var för alla repeterade platser och alla onödiga videoklipp så hade spelet varit väldigt kort. Måste även påpeka att kameravinkeln suger.

1½//2 av 5



Det endaste som gör spelet okej är att jag och min pojkvän kan spela det tillsammans. Just nu spelar vi Lego Harry Potter bara för att spela klart skit spelet.


Film tips

Här kommer lite film tips. Filmer som jag har glömt att nämna innan på bloggen.


Baby on board: Min nya komedi film favorit. Jag skrattade nästan hela tiden. 4½ av 5


Brooklyn's finest: En spännande film där man får följa 3 poliser men olika bakgrund och story som kämpar för att klara av, som polis i Brooklyn. 4 av 5



The Losers: Om du känner dig sugen att titta på en action, adventure och komedi så ska du välja The Losers. 3½ av 5

Lite bilder från igår

Hej på er. Mmm alltid svårt att börja med första meningen när huvudet känns empty :p. Så vi skippar och hoppar fram lite.


Igår
så var jag och pojkvännen nere vid stranden och njöt av det underbara vädret (solade ej). I lördags när jag besökte Ven så brände jag min lilla rygg. Efter 5 dagar av lidande så är det bättre nu. Ska nog undvika solande lite till men känner verkligen en längtan att gå och sola, bli brunare :P

Lite bilder från igår





Min älskling


Min pojkvän beställde detta till mig


Valde rosa klocka så klart :P


En ny färg till familjen

Igår så var jag tvungen att dra mig in till stan för att köpa en ny nagellackfärg ;). Har ej varit nagellackfri på 1½ månad nu haha. Hade känt mig nästan naken utan nagellack nu :P.


Tittar just nu Ellen Degeneres show. Tycker hon är rolig och showen är bra.

Finns lite rea nu i stan. Hittade detta bältet för 50:-, innan 130:-


Vad tycker ni om färgen?


PROFFS

Hej på er. Vi har en solig dag idag här i Landskrona, nice. Fick höra att det ska bli ritigt varmt på lördag och söndag :). Något som däremot är tråkigt, tvättdag :(


Igår så hände det inte så mycket, det var mest en lugn dag. Jag var med Salam i stan en liten stund, blev så klart att jag köpte något lite ;)

PROFFS hårspray, mousse och dry shampoo är mina favoriter.
Detta är min fjärde necessär, ska köpa en till tänkte jag, en lite större


RSS 2.0