Goda nyheter angående Baby

Baby ska inte säljas till min brors tjejs kompis, dem la ut henne på blocket vilket jag tycker är mycket bättre val. Dem har hittat en köpare, en trevlig ung kille som ska flytta in med sin tjej och vill jätte gärna ha Baby, plus att dem två har redan en hund vilket är bra då kan Baby ha en lekkompis. Men eftersom han kille har fortfarande inte flyttat så kom min bror och han överens att det är okej om han tar Baby när han flyttar och detta är då i juni. Fan vad glad jag blev när jag hörde det, nu har vi Baby lite längre. Min bror och hans tjej fick halva summan igår och gjorde ett avtal så väll vilket är bra för då kan han inte ändra sig, för om han gör det så kan det bli svårare att sälja Baby när hon blir äldre.


Whats eating Gilbert Grape

Hejsan. Sitter nu och små läser litteratur som vi behöver till en film (whats eating Gilbert Grape) vi ska se idag i skolan. Vi ska analysera i stort sätt systemet i familjen, de olika roller familjen har och så vidare. Så imorgon ska jag och min grupp träffas och sammanfatta allt. Jag bestämde mig däremot att ladda hem filmen och sitta på en bekväm plats med snacks bredvid mig. så ikväll ska jag titta på filmen och nu är det läsande. Förutom filmen och böckerna så ska jag och pojken förbi min bror, sitta en stund hos dem och ta det lugnt en stund. Idag så vara jag med pappa på jysk skulle handla lite saker till hemmet och så handlade jag även mat. Ska gå läsa lite nu.

whats eating Cilbert Crape


Första gången jag såg denna film så trodde jag att han unga killen var veklingen handikappad. Jag var rätt så ung när jag såg denna film första gången. Men det var inte för än igår som jag fick veta att det är Leonardo DiCaprio som spelar den rollen. Han var tydligen en väldigt bra skådespelare redan i ung ålder.


Min nya lägenhet

Hejsan. Nu sitter jag i min nya lägenhet. Den är rätt så mysig men sen avgör inredningen hur lägenheten ska se ut eller vara. En lägenhet kan aldrig vara mysig av sig själv (om det nu inte handlar om de ny byggda lägenheter som brukar redan från början se bra ut), det är möblerna och hur man lägger upp allt som gör det. Jag tänkte lägga fram lite bilder på lägenheten, hur jag bor nu ihihi. Jag tänkte berätta lite för och nackdelar med detta ställe.


Nackdelar

1. Väldigt liten toalett, när man sätter sig på toalettstolen så rör knäna i stort sätt väggen.


2. Väldigt skrämmande källare och en fattig tvättstuga, bara en tvättmaskin.


3. Spisen är urgammal i stor sätt hehe.


4. När det kommer till nyckel så är den väldigt konstigt. Måste använda två nycklar, en används till porten och till källaren (men som tur så har jag kod för att komma in i byggnaden). Sen finns det en annan som är till lägenheten och denna används både för att komma in och låsa lägenheten innifrån (väldigt ovanligt). Plus att nyckel ser ut att vara den första nyckel som uppfanns på jorden :P.


5. Bor FÖR NäRa familjen :S. Vet ej om jag nämnde innan men vi bor i samma byggnad, dörrarna bredvid varandra, Exakt närmre än så kan man inte komma.


6. Allt för litet förråd.


7. Hade viljat ha mer plats för mina skor, har runt 26 st klackar men inte mycket plats att lägga dem. Men som tur så har jag kartonger till nästan alla så dem ligger i en av garderoberna (i hallen), där mina kläder inte är så klart. Och de som ej har en kartong är i hallen elr i källare, dem jag ej använder så mycket.


Positiva saker

1. Busshålls platsen är väldigt nära lägenheten, knappt 1 minut ifrån. En annan sak som är bra är att den förra bussen jag fick ta i det området jag bodde innan låg lite längre bort, så om jag hade buss 22 över så var jag tvungen att lämna lägenheten 19 över. När det kommer till denna busshålls platsen så har jag buss 25 och kan lämna lägenheten 24 (dessa tider gäller då jag ska hinna med tåget 38)


2. Sovrummet är inte på den sida där trafiken är.


3. Tre STORA garderober, så jag får shoppa mer nu så att jag kan fylla dem ihihih :P.


4. Jag har Mtv i denna lägenhet, fast okej Mtv börjar bli lite tråkigt samma musik hela tiden plus SAMMMA reklam hela tiden.


5. Även om det är lite jobbigt att bo så nära familjen så finns det en positiv sak med det hela är att jag har mat hela tiden. Om jag inte orkar laga något eller har lite mat i kylskåpet (student=fattig) så är det bara att sticka över till dem.


Så nu kan ni avgöra om dem positiva övervinner dem negativa och tvärtom.Och här kommer bilderna på hur det ser ut i min lägenhetDagens outfit var


Your outfit this summer

Den perfekta outfit till sommaren. Enkelt men samtidigt sexigt och snyggt. Längtar

Jeansshorts och linnet är hämtade från H&M

Den tomma lägenheten

Hejsan. Idag var det då möblerna åkte iväg till den andra lägenheten. Medan min pappa och en annan man höll på att bära iväg allt så tog jag chansen att städa min toalett, så att jag inte har så mycket att göra imorgon. Men just nu sitter jag i min pojkväns säng med min laptop på mina knän, han vilar i andra rummet. Ska hoppa in snart i duschen, måste tvätta håret. Skönt väder idag solen lyser. Ibland känns det nästan som om man är allergisk mot solen, fast det är inte konstigt den är inte uppe så ofta. Igår så köpte jag äntligen dataväska. Kommer bära med mig min laptop hit och dit så jag vill hålla den i säkerhet. Igår så var jag hemma hos min bror. Tycker så synd om honom, han har jätte ont fortfarande, vi får hoppa att han blir bättra snart. Vi träffade även våra kompisar ett par, var med dem ett tag. Sen hände det inte så mycket mer. Förutom att jag fick reda på att nästa vecka tar min brors tjejs kompis Baby. Allts jag tycket hon är en bitch till kompis eftersom först skulle hon inte ta Baby för än i maj, men då hon fick veta att hon kommer vara tvungen att lägga ut lite pengar så sa hon för att gå med på detta så ska hon ta Baby nästa vecka. Vilken schyst kompis, dra åt helvete. FAN att inte jag kan ta Baby, jävla pappa.


VILL INTE

Hejsan. Nu sitter jag i en lägenhet som är i stort sätt tom. Allt är nerpackat och redo för att bli transporterade till den andra lägenheten imorgon. Måste upp kl 9 för att då kommer transportbilen, gud döda mig. Så direkt när jag kom hem från skolan idag så fick jag börja packa alla mina saker i mitt rum och lägga åt sidan det som jag kommer behöva dem här närmaste 4 dagarna. Detta kommer vara jätte jobbig och sen ska man hinna med skolan samtidigt. Så på lördag kväll och på söndag kväll så blir det att jag sover hos min bror elr hos min pojkvän. Men sen på måndag kommer det vara JOBBIGT, för då ska man packa upp allting och så ska allt ställas på plats vilket tar tid då man ska bestämma sig var man vill ha alla sina möbler.

Igår var en full dag, direkt efter skolan så åkte jag förbi min lille bror för att ge honom hans leksaker, han älskade dem så klart" födelsedags presenterna". Min store bror opererades igår, tyckte så synd om honom eftersom han hade så ont plus så fick han inga smärtstillande tabletter vilket jag tycker är väldigt idiotisk fattar inte hur dem tänkte egentligen. Dem gav honom panodil, fan kom igen panodil hjälper knappt mot huvudvärk. När han väll hade vaknat igår så körde vi hem honom. Idag ska jag iväg till Ivan, snart. Sen ska vi två förbi min bror kolla till lite hur han mår. Fick höra av hans tjej att han inte sov hela natten igår/idag elr vad man nu säger.


Jag mår dåligt när jag tänker på att jag ska flytta ner till centrum, har bott här uppe i ca 8 år. Nu ska man försöka anpassa sig med allt ex:

1. Att jag nu kommer ha dusch istället för badkar.

2. Andra buss tider vilket kommer att innebära att jag kommer vara tvungen att gå upp tidigare

3. Igen tv i sovrummet längre.

4. En toalett, väldigt liten toalett

5. Väldigt liten hall

6. Kommer inta vara nära pojkvännen

7. Gammal tvätt maskiner så väl tvättrum

8. Trafik ca 3 meter ifrån lägenheten

9. Och så det värsta av allt kommer bo i samma byggnat som min pappa och lille bror NOOOOOO.

Så allt detta jag har skrivit ovan är tvärtemot det jag har nu. Så lite deprimerande är det.


Så nu ska jag dra och glo på en svart bild på tv, börjar redan kännas ensamt.


Allt på en och samma gång

Hejsan! Detta blev ett sent första inlägg varit lite upptagen. Jag kom hem där vid halv 5 tiden, hade föreläsning och sen kl 5 så hade jag tvätt. Ivan skulle komma till mig men det blev inte så, han ville stanna kvar hos sin syster och spela spel med hennes man, svikare. Men efter att jag har blivit "lämnad" hihi :P så har jag bara suttit och läst i kurslitteraturen "klinisk barnpsykologi". Man hinner så klart mer med skolan när man stannar hemma.

Idag har det varit väldigt underligt väder. Det var solig men blåsigt och sen helt plötsligt runt 2 tiden så börjar det snöa medan solen var uppe sen slutade det. Sen igen halv 4 tiden så började det hagla och sen slutade det och solen kom fram igen, cp väder alltså bara i Sverige.


Fan något som kommer vara jobbigt är när min bror och hans tjej ska lämna ifrån sig Baby, dem kan inte behålla henne. Fan vad jobbigt om det inte var för min pappa så hade jag tagit henne direkt utan tvivla. Älskar henne så mycket, hon är väldigt duktig och smart hund. Hon har lärt sig jätte många saker på så kort tid, vill inte att hon ska iväg. Fan att situationen har blivit så som den har. Jobbigt att jag har fastnat vid henne så mycket. Jag ska nog från och med nu endast fastna vid en hund som är min egen. Ska försöka vara med henne så mycket som möjligt, kommer inte se henne igen efter att dem har lämnat henne till den nya ägaren.


Imorgon fyller min bror år, 6 år. Blir en lång dag imorgon tror jag, kommer vara i skolan från 9 till ca 3 tiden sen ska jag förbi födelsedags festen och kommer sitta där ett tag så klart sen blir det att plugga/ läsa igen.

Min lägenhet är rätt så tom just nu, det ekar i lägenheten nu. Denna vecka kommer vara jobbig, mycket stress. Nu på söndag ska hela lägenheten vara tom och mina saker ska vara i den andra lägenheten. Fan när jag tänker på det nu gud vad jobbigt det kommer vara. Först packa allt i denna lägenhet och sen packa upp allt igen och fixa till allt på plats. Plus hinna med allt annat också.


Min lille bror


Igår så tittade jag och pojken på Babylon AD. Den var helt okej, men sen är det så som många har skrivit att det har blivit allt för mycket utklippt av filmen och det märkte man för i slutet så kände man verkligen att det saknades saker. Jag tror att denna film hade blivit en väldigt bra film om den inte hade varit bortklippt så mycket av filmen. Varför vi väntade så länge med att se denna film är bara för att vi väntade på den andra versionen skulle komma som inte var så mycket klippt, men den kom aldrig.


Babylon AD


Fast and Furious 4


Världens sötaste hund gör ett väldigt konstigt ljud ifrån sig. Man blir förälskad i den direkt. Plus så låter det som om valpen säger away
 


Baby + öra

Hejsan. Ska iväg snart till sjukhuset. Efter det så hem och plugga lite och sist dra ut med Ivan. Titta runt lite kanske ta en fika. Igår så var vi med Baby, hon är bara för sött. Vi köpte grisöra till henne igen. Hon blir så lugn när hon äter sitt grisöra. Vi tog även en runda med henne i bilen, så medan hon hade sitt grisöra så var hon helt lugn men sen när hon var klar så var hon lite otålig, ville inte riktigt sitta stilla. Så hon satt i mitt knä. Vi tog ner rutan halv vägs till henne, så hon stack ut sitt huvud och hade framtassarna på glaset. Det var mycket hon ville lukta samtidigt men hade lite svårt att fånga upp allt. Sen kom vi hem lekte lite med henne. Hon är en snäll och duktig hund. Jag tror hon vet att Ivan har ibland svårt att böja sig medan han står upp, så när hon vill att han ska leka med henne så tar hon upp sin leksak så att han kan nå den.

Ska iväg nu och ta på mig och torka håret.
 


Transformers 2 & Gi Joe

Hejsan. Sitter här nu och tittar på film samtidigt Transformers, längtar tills tvåan kommer. Ska iväg snart till Ivan. Solen börjar komma fram nu lite, skönt. Igår så var vi med Denis och Sandra och tittade runt lite i Hbg. Det var något speciellt som hände igår, det var jätte många bilar samlade då pratar jag om stylade bilar ca 70 st. väldigt konstig har inte varit så många bilar på typ 1 år och sen helt plötsligt från ingenstans så händer en stor samling. Tänkte börja sakta ta på mig nu, bättre börja tidigare så att man slipper stressa. Imorgon så börjar skolan som vanligt igen, varit sköna 2 ½ veckor med ledighet. Kommer sakna dem stunderna :P. Denna vecka kommer bli väldigt jobbig mycket packande och stressande fan hatar att flytta.

Filmer man vill se

Transformers 2: Revenge of the Fallen
 
GI Joe The Rise Of Cobra

Blankt hår för dig

1) Det är väldigt viktigt att hitta hårprodukter som passar dit hår, detta gäller både balsam och schampo.


2) Tvätta håret alltid med ljummet vatten och avsluta med kall genomsköljning, då den svalna temperaturen tar framglansen i dit hår.


3) Balsam är det bästa effekt för att få en blänkande hår. Du kan testa med att kamma igenom produkten nedan dit hår är blöt. Låt det sen verka i 30 sekunder och skölj ut det med kallt vatten.


4) Hårinpackningar är bra även för dig som vill ha glans men även för dig som vill förstärka håret.5) Vad du äter kan även påverka ditt hår du den ser ut eller mår. Mycket lax, makrill och anjovis är bra för extra glans då det innehåller mycket olja. Oljan återfuktar varje hårstrå och efter lämnar friskt och välmående hår.


6) Om du inte har balsam hemma så kan du göra hemmagjord balsam. Så här gör du: blanda en tesked honung i 5 dl varmt vatten, du tvättar håret som vanlig men istället för köpt balsam så använder honungsblandningen.


Caribbean, Bloom, Outfit och Hbg

Hejsan. Sitter här och tittar på Pirates of the Caribbean 1, älskar dem filmerna alla 3. Samtidigt Orlando Bloom är en av mina favoriter :P han har något som man inte kan låta bli att inte tycka om honom, plus han ser bra ut hot. Igår så var jag och Ivan ute med ett annat par, åkte lite runt och tittade läget. Det var mycket poliser igår, kontroll och användande av laser. Jag somnade runt halv 3 i natt, men vaknade (vet inte riktigt vad klockan var) av panik då jag inte kunde andas näsan var helt täppt. Men även när jag vaknade upp idag på morgonen så mådde jag inte bra, min näsa var helt täppt och gjorde även väldigt ont. Så jag kunde så klart inte somna vidare. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska förbi Ivan runt 6 tiden. Juste glömde säga vi var även på Väla igår tittade runt, jag köpte grisöron till Baby hon ÄLSKAR det väldigt mycket. När hon får grisöron så blir hon världen lugnaste hund, hon rör sig inte ur fläcken när hon är mitt upp i sitt ätande


Gårdagens outfitOrlando Bloom

Sun vs Smoking

Så vad är mer skadligt för din hud


Testerna har visat att solning påverkar huden väldigt mycket och tillför fler porer och förstoras, men manfår så väl flera rynkor. Men får även stora färgvariationer, detta innebär att solfläkarna syn så väl utanpå huden men även under ytan. Vid mycket solning kan detta innebära 2 extra år läggs på din hud. Med detta menar man att om du är 30 år så kan din hud vara 2 år äldre än dig.


För mycket solning ger dig:

612 porer

9 rynkor

26 UV-fläckarSå vilken effekt blir det vid rökning. Som rökare får du en hud av trötthet och glåmig med många bakterier. Men även en del linje kan framföras och ojämnheter i huden. Röning gör även att huden ser äldre ut än vad den borde. Vid allt för mycket rökning kan detta innebära att 5 extra år läggs på din hud. Om du är 25 år så kan din hud vara 5 år äldre än dig.


För mycket rökning ger dig:

179 porer

5 rynkor

30 UV-fläckar


Perfect eyeliner for you


Detta med eyeliner är en knepig uppfinning. Jag själv har svårt att lägga en perfekt eyeliner, men sen testade jag en sak som jag läste på nätet som hjälpte mig i alla fall, så tänkte dela med mig detta till dig.


1) Måla små prickar med eyelinern i den riktning som du vill att linjen ska vara. När du gör prickarna är det viktig att tänka på att göra prickarna så tjocka eller smala du vill att den färdiga eyelinern ska vara.


2) Du slutar med att binda ihop prickarna med samma eyeliner, så att prickarna blir täckta och så att du därefter får en rak linje.

Svårare än så var det inte, så det är bara att träna nu.


Nya sköna LÅTAR

Omarion Ft. Lil Wayne - Comfort
    


Jadyn Maria ft. Flo Rida - Villain


Lionel Richie ft. Akon - Nothing Left To Give


Ciara feat Justin Timberlake - Love and Sex and Magic


Shaggy & Friends - Save A Life


Hit och dit

Hejsan! Igår hände rätt så mycket i alla fall mycket körande hit och dit. Jag och Ivan stack till min bror och satt en stund där. Sen där vid 20:00 tiden så träffade vi ett par där efter ringde en av Ivans kompis och undrade om Baby och Cesar kunde träffas. Så vi stack till min bror igen så att hundarna kunde leka. Shit Baby hon var otrolig snabb, min bror släppt henne lös. Man kunde knappt hänga på när hon sprang hit och dit. Cesar var i kopplet under lekstunden, så Baby retades lite med honom så klart. Men dem hade skoj tillsammans, lekkompisar. Vist hon bet till en gång så blev ett litet sår, men min bror sa till henne så hon uppförde sig bättre. Min bror har väldig bra kontroll över henne, även när hon var mitt uppe i leken så kunde min bror säga till henne sitt eller stanna så gjorde hon det. När jag var ute med Baby för typ två dagar sen så träffade vi på en kvinna med rottweiler och hon berättade att Amsaff är väldigt lättlärda, det kan stämma om man tittar på Babys situation. Sen åkte vi för att hämta Ivans kompis tjej på hennes praktik plats och sen blev det att alla par skildes åt gick sitt håll. Där efter stack jag och Ivan för att äta sen åkte vi igen till min bror vi skulle lämna lite saker. Och sist men inte minst så åkte vi äntligen hem, var så trött.


Idag har varit en stor dag så lika väll. Har städat mycket inför flyttning. Rätt så många möbler är ner packade. Tvättat fönstren, dammsugat, moppat och just nu packar jag ner lite små sakerna som jag har på hyllan och lite saker som jag inte kommer använda just nu så som några av mina väskor och några av mina skor mer som 13 av dem haha. Det är rätt så skönt att få så mycket som möjligt nerpackat och sen när man väll ska flytta så är det bara dem stora sakerna kvar.

Idag ska jag träffa Ivan så klart :P, vi ska förbi min bror och lämna några filmer mer än så vet jag inte.

outfit

Marley and Me

Hejsan är hemma nu. Blev inget inlägg igår hade fullt upp. Först glömde jag helt bort att jag skulle träffa min grupp så jag fick snabbt klä på mig och sticka till skolan. Sen direkt typ efter skolan då jag kom halv 5 hem fick jag snabbt fixa till mig för att sedan träffa killen. Fick verkligen inte chans att andas ut. Så när jag väll kom hem till honom så var jag väldigt irriterad då mitt hår ville inte som jag och mina byxor kunde knappt få på mig. Sen kom jag hem ca 22:30 tiden och då lästa jag vår opponering inför torsdagen. Somnade halv 01:00. Så har inte riktigt haft tid för något.


Jag och Ivan tittade på Marley and Me igår. Den var rolig och bra. Men jag upplevde att i början var det en komedi film men sista 45, 50 minuterna så ändrades det och blev mer av en drama om man nu kan säga det. Blev mer av en process av en familj, hur den utvecklas och blir större. Slutet var filmen blev lite sorlig, både jag och Ivan fick tårar fast okej jag mer :P sällan. Man upplever hur en hund kan göra att en familj bli ett. Det är en vacker "berättelse". Denna film passar både dig som ej är hundälskare och tvärtom fast okej som hudälskare kommer man tycka mer om den.Idag är det fint väder, varmt. Fast okej så länge du håller dig borta från skuggan eller när det ej blåser. Man mår bättre när vädret är fint. Något som är tråkig är att jag är förkyld jippi. Har varit förkyldfri i ca 10 månader medan alla omkring mig har varit förkylda och helt plötsligt i slutet var jag tvungen att bli det. hade svårt att andas idag, jätte jobbigt.

Idag ska jag och Ivan nog dra ut, måste i detta väder. Träffa två av våra kompisar mer än så vet jag inte.

17 Mars 2009

Hejsan. Så igår var jag på Väla med pojken, skulle hämta ut mina tabletter och gissa vad gratis igen det är bara för bra. Sammanlagt 5 paket och helt gratis. Tydligen har jag detta frikort fram till 8 april tänkte att det var dags att fråga. Sen träffade vi två av hans kompisar, en av dem har tagit nyligen körkortet så han kom förbi med sin nya bil Audi A3 05. Den var väldigt fin fast det jag tyckte var negativt som jag tycker är negativt på alla bilar, endast 2 dörrar. Jag tror han tycker nog det är okej nu men jag tror att det blir jobbigt med tiden om man nu har ofta mycket folk med sig. Det kan ta på stolarna och palatset där nere vid dörrarna kan lätt bli smutsig och få rivmärke. Sen stack jag och Ivan hem till LA igen, köpte kebabrulle och lite snacks. Tittade på film hemma hos mig, A Knight's Tale, tycker den filmen är väldigt bra. Det är väldigt tragiskt det som har hänt Heath Ledger han var en väldigt bra skådespelare plus han hade en charm att man inte kunde låta bli att inte tycka om honom. Idag ska jag följa med Ivan till dr, sen kanske dra och ta en fika väldigt skönt väder ute. Men jag måste hem tidigare idag, har skola imorgon seminariet men sen där efter är jag ledig igen fram till nästa vecka.
Gud vad skönt haha.

Tittade lite runt på Googel och såg dessa klänningar och var tvungen att lägga ut dem, så fina dem är plus så tycker jag om både Heidi och Eva kanske Eva mer.


Blondes have more fun

Sommaren är på väg och ofta sägs det att det är blondinernas högtid. Alla vill göra sitt hår lite ljusare på sommaren och detta behöver inte betyda fullt blekt hår, små slingor i håret gör en skillnad.


En liten ordlista av dem olika blonderings sätt.

Avfärgning - detta är den extremt intensiva blonderingen som ljusar håret upp till sju gånger. Håret "suger" lättare åt sig färgpigment då du nästa gång ska färga dig eller tona ditt hår. Men när du gör detta är det väldigt viktig att du är väldigt försiktig och följ noga instruktioner om du ska avfärga ditt hår. Men mitt tips är att du gör det hos frissan.


Blekning
- du kan bleka dit hår upp till 7 nyanser. Resultatet blir som bäst på dig som redan är blond eller om du är mörkblond, tillsätter inga pigment.


Blondering
- ljusar håret upp till 2 till 4 nyanser. Blondering tar bort pigment på ditt eget hår, sätter ej dit. Funkar som bäst på ofärgat hår.


Intensivblondering
- detta är ett starkt blekningsmedel. En blekning för dig som har ljusbrun eller mörkbrun hår


Slingor - perfekt för dig som inte vill färga hela håret, men det som är bra är att det ger en naturlig resultat. Att använda folie när du ska göra slingor är bra för dig som har långt hår, men går lika bra med slinghätta. Slingor är även bra tips för dig som vill ha lite volym, då slingor tjocknar upp håret lite.


Något att tänka på innan du börjar färga håret

1. Om du har mörkt hår så innebär det att du har mer röda pigment och detta gör så att det tar längre tid att bleka bort. Vilket ibland innebär att avfärgning eller intensivblondering måste användas. Så det bästa är att när du ska blondera dig första gången att göra det hos frissan, för håret kan bli organs om de röda pigmenten inte försvinner ordentligt.

2. Om du vill få tunna slingor så använd slinghätta. Om du är ute efter breddare så pensla på slingmedlet, här är det bra att använda folie mellan slingorna så att de inte färgar av sig på varandra.

3. Blek ALDRIG håret om du nyligen har permanentat det. Om du har färgat håret så vänta ca 2 veckor innan du permanentar håret.

4. Om du har långt hår eller tjockt hår använd två förpackningar detta gäller alla färger.

 Om du känner dig osäker så är det bäst att gå till frissan. Om du har gammal hårfärg är det även då bra att sticka till frissan. För vem vill gå omkring med gulorange hår hela sommaren.


Något som är bra att använda, något man hör pratas mycket om nu är Silvershampo, vilket tar bort lite av den gula färgen. Men det är även bra att ha produkter som tillför glans till ditt blonda hår.

BlogLovin

Idag ska jag träffa killen, kanske dra till Väla. Just nu gör jag ej så mycket bara tar det lugnt. Vädret är lite tråkigt, men det är inte så farligt ;). jag såg att min kompis hade fixat Bloglovin, så kollade upp vad det var och verklade intressant så jag tog och fixade det oxå. Så här är den. Följ min blogg med bloglovin

Little Black Dresses

Vilken färg passar till det mesta av de plagg du har i din garderob, jag tror svaret på den frågan är SVART. En svart klänning är något dem flesta har en till flera i sin garderob och kan varieras i alla gränslösheter. Under kvällen kan den Little Black Dresses förvandla till kvälls outfit genom partyfaktor, så som höga klackar, snygga bländande smycke och en snygg kuverväska. Under dagen kan den lätt förvandlas till en mer vardagsplagg, ex genom att bära med ballerinaskor och en kofta eller en kavaj. Den svarta klänningen kan utan problem gå från enkel till elegant.Ta hand om dina tänder

       Vem vill inta ha ett bländande smil och få en fräschaste mun.


Här kommer 5 tips för att komma dit.

1. Det är viktigt att undersöka tenterna regelbundet. Att hålla koll på dina tänder är bra, om du upptäcker små bruna fläckar på tänderna kan det vara ett tecken på att det är karies på gång. Kontakta din läkare eller tandhygienist om du är det minsta osäker. Och att ha med fickspegel är ett bra ide, inte bara för att se om allt är okej med dina tänder men även se så att inget har fastnat mellan tänderna efter måltiden.


2. Rengör mellanrummen mellan tänderna med hjälp av tandtråd, tandstickor eller mellanrumsborst. Detta hjälper med att hålla hålen borta och motverkar även tandlossning.


3. Borsta tänderna 2 gånger om dagen viket kommer ge det bästa resultatet. Fluortandkräm är som bäst. Tänk på se till att tandkrämen sprids över alla munnens tänder. Välj helst mjuk tandborste och byt den minst var tredje månad. Att borsta tänderna i 2 minuter är som bäst.


4. Men det är inte bara tänderna som är viktiga, utan även att rengöra tungan. Ta hjälp av tandborsten eller en tungskrapa, detta kommer ta bort den dåliga andedräkten. Dålig andedräkt beror i många fall på bakterier i munnen.


5. Använd fluor för att stärka tandytan och förebygga karies. Några bra tips för dig som får lätt hål är att skölja munnen med fluorsköljmedel efter tandborstning eller så kan du tillföra fluor genom tuggummi eller tabletter efter måltid. För dig som använder medicin är det bra att tänka på att det kan ge muntorrhet och detta i sig kan leda till karies. Detta kan du förhindras genom att tugga ex Salivin, vilket hjälper salvproduktionen.


15 Mars

God morgon, för min del. Vaknade där vid halv 11 tiden men det tog ett tag tills jag orkade resa mig upp. Är skit trött fortfarande har varit det på sista tiden, svårt att gå upp vilket kommer vara problem sen när skolan börjar igen. Idag så ska jag bara ta det lugnt hemma vara själv och göra en massa saker men samtidigt ingenting. Ska damsuga, diska, städa, damma och plugga in vårt paper inför seminariet nu på onsdag och så klart ta det lugnt bara idag. Kände lite under denna veckan att jag behöver en hel dag att bara vara själv. Samtidigt i mellan idag kommer jag ha igång American Pie 2, och pausa filmen när jag går ifrån rummet. Tycker om dem filmerna alla 3 och det är roligt att ha igång något medan man håller på att städa. Fast okej detta gäller inte filmer man inte har sätt innan så KLART. Nä nu ska jag iväg och göra allt ihihih. se yaPeace, Love, Respect

Ny frissa

Hejsan! Nu har jag kommit hem. Var hemma hos min pappa han fyllde år idag, 51. Igår så var jag hos min bror, färgade håret. Det är rätt så lik hårfärgen jag hade innan, men det var typ det jag var ute efter. Ville få tillbaka glansen jag hade innan. Men jag tror att den färgen jag har nu är inte den "riktiga", eftersom det kommer tvättas ut lite så blir väl lite ljusare. Men jag planerar till sommaren färga håret ljusare, typ Marabou färg plus lägga in ljusbrun slingor i det hela, fast det får jag göra hos frissan. Efter at jag hade varit hos min bror så träffade jag Ivan, vi var med våra två kompisar. Åt mat och tittade lite runt vad som hände i Hbg. Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Som ni märker har jag en ny header, fhotoshop jävla skit. Jag tror att allt sammanlagt tog mig ca 5 timmar tills jag fick ett grepp om det. Men sen tog det 3 extra timmar tills jag bestämde mig vad eller hur jag skulle göra min header. Jag är väldigt petig människa jag vill allt ska passa och se bra ut.


Fredag den 13 IGEN

Då var det fredag den 13 igen jippi fast okej jag känner att jag har otur 24h. idag ska jag färga mig, nervös det var länge sen jag färgade mig hemma. Fan det snöade igår, cp väder. Det kan bara hända har nere i Skåne att alla årstider händer på en och samma dag, sol, snö, regn. Killen har fixat photoshop till mig, så det är väl bara att sitta och träna så att jag kan lägga upp en mer personlig header. Igår gjorde jag inget speciellt, Centersyd blev inställd igen L. Lite jobbigt och irriterande när man är inställd på något och sen händer det inte. Så vi visste inte vad vi skulle göra, så det tåg oss ca 2 timmar med fram och tillbaka vad vi ska hitta på. Till sist blev det att vi drog till hans syster och satt där en stund och sen hem till mig en stund.

Nä ska sticka nu. Ha det.


jack russell dog vs kitten


Chocolate


Aggressiv liten rackare, för att bara vara 7 veckor
Mandel chokladbrun

Hejsan. Blev inget inlägg igår. Stack till min bror där vid 12 tiden och kom hem halv 5 sen stack jag till Ivan klockan 5 och vi var med varandra farm till 00:00. Så man kan förstå varför jag inte han lägga fram något. Men nu sitter jag här och gör inget. Imorgon ska jag färga håret, valde Mandel chokladbrun. Mitt hår har tvättads ut så jag behöver få tillbaka lystern igen. Jag hoppas att det blir bra. Behöver nog klippa mig också, men det ska jag nog vänta med. Det hände annars inte så mycket idag, jag och Ivan ska kanske iväg idag till CenterSyd, titta runt och ta en fika.


Baby har blivit allt duktigare, igår när jag var ute med henne så när vi kom fram till dörren så tittade jag bara på henne och drog till lite i kopplet så satt hon sig. Samma sak gjorde hon när vi kom in, hon var nära på väg ut från hallen då min bror lagade mat och så klart så luktade det gott för henne. Men jag bara drog till i kopplet så satt hon sig och stannade kvar vid mattan utan att jag behövde säga något till henne. Vi torkar alltid hennes tassar innan hon får gå in i lägenheten. När min bror förberedde hennes mat så satt hon fint och bara väntade, även när jag kallade på henne rörde hon sig inte. Hon kan dem standar tricks men ligg är lite svårt fortfarande. Men hon är duktig och hon är även blivit lugn i hemmet, hon kan skilja mellan ute och inne.

VÄRLDENS SÖTTTTASTE

         Jag tror att hon blev lite irriterad på mig, lätt henne inte sova i fred hihiih.

                
                  
                 Mandel chokladbrun         

Mmmm banan med chokladsås


Peace, Love, Respect

Den tiden då man var blond


10 Mars 09 Kväll

Hej är hemma nu. Har inte träffat min lille bror på väldigt länge han har blivit större. Jag och min kille har lite kommunikations problem, det blir inte av det jag skrev innan. Så jag sitter hemma nu. Tråkigt ville verkligen hitta på något det är så skönt väder ut, fast okej det börjar sakta mörkna nu. Varit en solig dag men vist man kände sig lite allergisk mot solen inte konstigt den är inte framme så ofta. Jag upptäckte igår att en ny modell för 1 kronor har kommit. Jag tycker inte att den är så fint, ser lite falsk ut bakifrån. Där frame är rätt sig lik, kanske lite mer silver färg bara. Fast man kommer väl vänja sig vid denna precis så som med allt annat.


Det är så att jag har haft svårt att gå upp i vikt typ hela mitt liv. Alltid varit small. Sen
helt plötslig dessa sista dagar så verkar det som om kg bara kom, går upp ca 3-4 kg. Det konstiga är att jag har slarvat som fan med maten, ätit väldigt lite. 4 av mina jeans passar inte mig. Jag börjar väll bli äldre men sen rör jag mig knappt nu för tiden, lite synd jag älskar att promenera. Blir inte så mycket promenerande nu när jag är mycket med killen han tycker om att ta bilen över allt. Det hade känts konstigt om jag hade blivit "tjock", ej van vid det. Ska nog börja träna lite.

Ny 1krona 2009


Har på mig just nu!


Ta hand om dina naglar och undvik kladdAtt dina naglar skivar sig eller går av beror på att du förmodligen har underskott av olja. Så att använda nagelolja är den bästa lösningen.


1.  Första steget är att rengöra naglarna med en skonsam remover. Tvätta därefter bort överflödet av remover och eventuella resterande bakterier med tvål och vatten.

2. Pensla därefter på rikligt med nagelolja både på naglarna och nagelband. Oljan verkar bättre ju länge den är på, så ett par tunna bomullsvantar är en bra investering. Dra på vantarna och låt oljan verka under natten och sen på morgon kan du lacka som vanlig.


Vist kan det vara jobbigt när det ska kladda när du målar dina naglar. Sen försöker man försiktigt ta bort överflödet med aceton utan att ta bort självaste nagellack på naglarna.


3.Tips är att måla naglarna helst på kvällen eller några timmar innan du ska ut. Försök att måla så noggrant som möjligt men låt eventuella prickar vara.


4. När du känner att lacket har torkat in ordentligt. Ta en varm dusch eller bara lägg händerna i varmt vatten. Eftersom nagellack fäster sig inte på huden och därför kommer du kunna enkelt gnugga bort fläckarna under rinnande vatten.Så nu kan du undvik prickiga fingrarna och slippa aceton på huden och njuta av perfekta naglar.

10 Mars 2009

Hejsan. Sitter här nu i min säng och tittar på tv bara. Igår så var jag och killen ute, tittade lite runt. Sen stack vi hem till honom och spelade lite hihhi ;). Men utöver det så hände det inte så mycket mer. Idag ska jag förbi pappa och leka lite med min lille bror, det var länge sen jag träffade honom. Sen ska jag träffa Ivan lite senare. Vi tänkte kanske dra till Centersyd eller så stannar vi hemma hos mig och tittar på film eller bara tar det lugnt. Det är skönt att vara ledig det var länge sen jag var det, fan med på tiden. Ska ta det lugnt nu bara titta lite på tv. 
 

Dagens teckning

Det jag hade på mig igår

Ren och fräsch hyÅngbad ger dig en uppfriskande känsla som rengör på djupet och en av dina favorit antikscrème ger den full effekt.


1. Börja med att hälla upp 2 liter kokande vatten i en skål med lite citronjuice och luta sedan ditt ansikte över skålen. Man ska hålla ansiktet så nära skålen som möjligt. Täck över huvudet med en handuk så att inte ångan flyger iväg åt alla håll.


2. Låt ångan verka i ca 10 minuter och skölj sedan ansiktet med kallt vatten så att dina nytvättade porer stängs. Avsluta sedan jobbet med din favorit crème. Denna metod är bra att göra en gång i veckan, särskilt om du har oren hud.


handla mat

God morgon. Vaknade runt 11 tiden skit trött. Nu sitter jag och bara och tar det lugnt, ska iväg om en stund och handla mat. Försöker alltid handla det jag behöver som mest, jag är inte så ofta hemma nu för tiden så det har hänt ett par gånger att datumet har går ut. Det är ju slöseri då att handla och kasta sen. Idag ska jag kanske ut med killen, vi planerar att dra in till Hbg sällan hiihih, dra in till Väla kanske ta en fika och titta omkring. Måste skriva ner det som jag behöver som mest till hemmet ;). Det är alltid bättre att skriva ner det man behöver för annars handlar man onödiga saker. Ska sakta ta på mig nu.


Peace, Love, Respect


sleepyTänkte bara säga god natt. Ska gå lägga mig nu. Ivan var förbi mig innan en stund, vi tittade på film 13 going on 30. Den filmen är bra, alltid roligt med romantiska/komedi filmer. Nä nu måste jag iväg och borsta tänderna och använda min munskölj ;) har varit väldigt duktig med att inte glömma munskölj morgon och kväll.


Internationella kvinnodagenAnsiktsmask

Alla hud sorter behöver återfuktning det kvittar om du har normal, fettig, torr eller känslig hud.Om du har Normal hud så har du lite mer tur eftersom de flesta masker fungerar på dig. Applicera när din hy behöver återfuktning eller lite energikick.


Fet hud
eller oren hud behöver hjälp med överproduktion av talg, så det är bra att använda renande masker.


Tor
eller känslig hud är det bra att använda återfuktande masker som håller torr hud bort.
1.
Hur länge en mask ska hålla beror mycket på vad det är för mask du använder. Men dem flesta brukar lika på 10 minuter. Hur man applicerar är att man lägger masken på ett rengjort ansikte och tvätta sedan av det med ljummet vatten.

2. Att använda fukt får det din hud att må som bäst. Hud som är väl återfuktande mår så bäst men ser även frisk och hälsosam ut. Återfuktning är som bäst att använda under vinter eller under dessa regniga och kalla dagar då huden har tendens att uttorka extra och känns ofta väldigt sträv och stram.


3.
Det som är bra med ansiktsmask är att det ger extra vårdande kick till din hy precis så som inpackning ger dit hår. Ansiktsmask vårdar skador och kommande skador som huden kan bli utsatt för. Det är bra att använda ansiktsmask ofta under vinter medan under sommartiden så kan det bli bra med en gång i veckan.


4.
Vad många inte vet eller följer det gamla talet att fet hud ska man torka ut till max, men det stämmer ej fet hud behöver lika väl fukt. Fet hud har en ökad produktion av talg och behöver därför fukt så att det kan balanseras ut. Det är bra att använda en bra återfuktande ansiktsmask vilket som ska hjälpa huden att få en balansvikt med dens egen fuktbalans.


5.
För att ansiktsmasken ska ge en effekt är det bra med att börja med kanske ett ångbad, rengjort ansikte och kanske även en peeling innan vilket gör att huden öppnas och kommer ta emot återfuktande ämnet bättre.


8 Mars 2009

Hejsan. Läget? Igår så var jag med killen. Vi var hemma hos hans syster i 4 timmar. Ivan och hans systers man satt och spela på xbox bil spel hiihhi. Därefter så stack jag och Ivan till Hbg, kollade lite läget. Fanns rätt så mycket folk ute. Utöver det så gjorde vi inte så mycket, var ute fram till 2 på natten. Nu sitter här och är vaken ihihhi så klart. Ska tvätta idag kl 2 fram till 6. Jobbigt men måste så klart. Måste börja packa ner det som ska tvättas. Idag vet jag inte vad som händer sen efter tvätten, pratade lite med killen igår om att jag kanske skulle stanna hemma idag att vi träffas imorgon jag är ändå ledig i ca 2 veckor. Något jag ser framemot idag är Wipeout så som jag har sätt på reklamen så ser det ut som om det kommer bli rolig program. Ser att det regnar ute nu, jippi.

Dagens teckning
Peace, Love, Respect


Ska iväg snart

Hejsan igen. Sitter här och gör inget, tittar på Toy Story 2. Killen kommer och hämtar mig snart. Vi ska till hans syster en stund sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi får se vad vi är känner för. Fan blev sugen på Kina mat igen det är så jävla gott. Nä nu tänkte jag fixa till mig lite till ihihih.

Har på mig just nu
Peace, Love, Respect


Favorit låtar just nu


Beyonce - Broken Hearted Girl


Sako & Dado Polumenta - Ljepsa od noci
 

Veckans filmer, Baby träffar Cesar, jag har varit dålig och Paper är klarHejsan! Vilade ut fram till 12 iadg, skönt. Jag och min grupp blev klar med vår paper i fredags, skönt nu är man ledig i ca två veckor. I torsdag så kände jag mig ej bra som jag skrev i inlägget under. Men därefter så blev det bra så jag stack förbi killen eftersom jag inte vill vara ensam när jag kände mig så. Vi tittade på Twilight äntligen. Har längtat att se denna film på tanken på vad folk har sagt om den och det positiva var att bilden var DVD kvalitet. Men när jag kom hem så hände samma sak, kraftigare anfall. Men jag fick även under natten blev väckt av det, den var ännu kraftigare och sen på morgonen en liten, skit jobbigt. Så jag var en stund i sängen. Men jag började sakta känna mig bättre. Så jag stack till min bror och detta var då i fredags. Men jag kände mig fortfarande lite konstig. Men det var skönt att vara med Baby hon var lugn och snäll så vi låg i soffan och bara tog det lugnt båda.


Jag och killen träffade två av våra kompisar och deras hund och så klart så tog vi Baby med oss, så att dem kunde leka. Hon blev lite aggressiv, hon morrade och ville bita honom. Han ville så gärna leka med henne men jag var tvungen att hålla bort henne lite eftersom hon ville bitas, men inget hände. Men det kanske är så som min bror sa, hon kanske inte tycker om Cesar, det kan vara så mellan hundar så väl precis så som mellan oss människor. Men det såg rolig ut när hon retades lite man han, även om han är större än henne så ville hon ändå visa att hon är tuff.

Efter att hundarna hade lekt fördigt så skildes vi åt. Lämnade hunden hos brorsan och jag och Ivan köpte kinamat och körde hem till honom. Så vi tittade på Punisher och åt vår kina mat. Men efter maten somnade jag, så jag såg bara halva filmen.

Det jag hade på mig igår.


Det ser ut som om någon har det väldigt skönt.


Filmer jag har sätt denna veckan
Valkyrie tyckte jag inte var så bra så jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Så jag sätter betyg direkt

1 till 10 får den en 3.Punisher 2 var så där den också, vist jag såg inte hela filmen. Det var mycket köttande och man såg lite väl mycket när han skadade människorna, det var lite äckligt på tanken på att detta hände redan i början av filmen vilket blev så en chock. Jag har inte sätt 1 kanske borde ha gjort det först och enligt Ivan så var 1 mycket bättre. Det har byt ut skådespelare och även lite av händelsen hur hans familj dog. Så eftersom jag inte har sätt hela så ska jag inte betyg sätta den.Role model tyckte jag var väldigt bra, rolig. Handlar om två killar så gör ett misstag och får då ta hand om barn som har det lite svårt och så får man se deras process hur dem blir bra vänner. Denna rekommenderar jag verkligen. Jag tyckte att den var rolig i alla fall.

1 av 10 så der jag den en 8Twiligt tyckte jag var väldigt bra, kanske inte så skit bra som vissa har sagt. Den var väldigt annorlunda jämfört med vampyr filmer man är van att se. Den var lite mer romantisk. Ser fram emot 2 redan. Blir lika bra. 2 av mina kompisar har redan läst alla 4 böcker väldigt duktigt av dem. Men jag förstår vad folk menar med filmen, att den är bra.

1 av 10 så ger jag den 9 ½.

  Peace, Love, Respect


Är dålig

Hejsan! sitter hemma nu och bara tar det lugnt. Fan fick ett äckligt anfall när jag satt mig på tåget. Jag har haft dem här senaste dagarna varit små yr hela tiden men idag så klarade mitt huvud inte av det längre. När jag satt mig så blundade jag till och helt plötsligt kände jag hur allt gungade nästan som om man var på en båt, sen kunde jag inte känna längre av min kropp. Men det konstiga var att jag hela tiden var medveten om att jag är yr men kunde ej göra något, kunde inte öppna ögonen eller röra mig nästan som om kroppen hade domnat av. Plus jag blev även illamående. Dem här små yrsel har varit väldigt jobbiga, känns hela tiden som om medvetandet försvinner under några sek eller att det snurrar till omkring mig lite då och då under dagen. Men något som så väl har varit jobbigt är att mina knän har blivit väldigt svaga, så ibland när jag går så kan det bli hack, känns som att känslan försvinner just i knän. Det känns väldigt obehagligt eftersom det känns som om jag ska ramla. Jag är en sjuk människa ihihi, känns som om allt bara sakta knäcks, slits ut. Men inte bara det, känns lite som om min kropp har slutat känna hunger vilket ej är bra, för det är genom att känna att man är hungrig som gör att man inte glömmer bort att äta.


Ska hem till killen så att han kan ta hand om mig, vill inte riktigt vara helt ensam hemma är ändå lite skrämmande. Plus han har fixat Twilight äntligen måste se den så klart


4 Audi och en irriterad dag

Idag har det varit en allmänt dålig dag. Vaknade upp och bara kände att jag inte orkade med något, allt bara kändes för mycket. Kände mig irriterad på allt och alla. Men sen släppte det lite, men sen kom det igen, var så negativ till allt. Jag kände även när jag kom hem och såg att mitt rum såg inte så jätte fint ut och då blev jag bara mer seg och trött. Jag ska förbi killen snart äta middag hemma hos honom, men även det känner jag att jag orkar ej. Känner mig så där äcklig också, ni vet när man tycker att ens hår inte vill, sminket inte vill och kläder passar längre. Bläääää bara. Igår så var jag hos min bror. Lekte lite med Baby hon var lite olydig igår ville inte lyssna på mig. Hon var och besökt Vet, fick sin spruta. Hon träffade även en annan hund hos Vet, blev lite ledsen när vi skulle därifrån. Senare på kvällen hämtade Ivan mig så stack vi och träffade våra vänner, tog en fika med dem. En annan sak som hände idag bl.a. var att vi hade en massa företag idag i skolan och skulle väl reklamera sitt företag. FULLT med människor, väldigt trångt fanns ej så mycket plats i kafeterian. Jag vet ej vad jag ska göra nu, vila nog. Men något jag såg som jag blev helt chockad och bara sa wow, det var 4 Audi bilar utanför skolan, jag älskar Audi så det är klart att det blev wow för mig. Vet inte riktigt varför dem var där om man kunde vinna dem, köpa dem eller dem kanske reklamerade något så väl. och sen var dt en massa andra saker.

Då ska vi se vad vi har här. Vi har en vit A5, en svart A8, en grå A6 och en grå Q5.
Det var en vacker syn så tidigt på morgonen.

Den tyckte jag mest om!

Så här såg det ut vid huvudentrén, kände som om man skulle på någon premiär.
Och vi hade en häst i skolan hiihhi ;)Baby som ligger och sover, djupt och jobbigt jag ska fota henne hela tiden. Men svårt att undvika eftersom hon gör så många saker som är bara för gulligt och man måste ha på bild för att bevara dem för alltid.


20090303

Hejsan. Har precis duschat. Ska iväg snart till min bror. Skönt att vädret inte är bajs idag så som det var igår. Ska sakta börja klä på mig. Men jag kanske skriver något senare.


Peace, Love, Respect


Frisyrer


Kort
Ett kort hår är ofta väldigt lättstylad eftersom det inte blir lika tungt som långt hår. För volym och lyft kan man sätta in stylingen vid hårbotten ex ta en klick mousse eller stylingkräm och gnugga in vid hårrötterna. Men glöm ej att håret växter snabbt, om du nu ångrar dig. Om du inte vill vänta så kan du alltid fuska med extensions. 


Lugg
Med lugg gör genast att frisyren blir mer cool och du får en ny frisyr utan att behöva klippa av all hår. Luggen är också lätt att styla med hårvax elr gele. Du kan använda dig av fön elr plattång för att få en mer varierande lugg. Om du planerar att klippa luggen själv tänk på att inte göra det när dit hår är fuktigt eftersom håret drar upp sig när det torkar och då kanske har klippt för kort. Klipp inte för bred lugg om du är tunnhårig då tar luggen för mycket av håret. Om du har fet hy och kanske fett hår ska du tänka dig för innan du klipper lugg. Luggen blir fort fet och effekten blir en väldigt blank panna.Lockigt

Lockigt hår behöver ofta lite extra fukt och glans, därför är det bra att välja produkter med omsorg och slösa med fuktgivande inpackningar. Det är viktigt att styling produkterna är anpassade till lockigt hår för att kunna få bra stuns. Det är väldigt viktigt vid användning av locktång elr värmespolare att använda värmeskyddande styling produkter innan. Om du vill ha smålockigt hår ett bra tips är att göra hårda flätor i lätt fuktigt hår och sova så över natten och sen kamma genom på morgonen.
Blondiner

Om du inte är född blond så är det väldigt att blondera första gången hos frissan. Att bleka håret är ett stort ingrepp på håret, man tar bort färgpigment från håret. Fråga alltid din frisör innan du blonderar.  Blont hår kräver bra vård och det är viktigt att välja rätt produkter. Ett bra sätt att få en blond känsla i håret är att lägga ljusa slingor i håret. Det gör även att håret ser mer fylligt ut. På sommaren blir de flesta ljusare av solen men tänk på att solen också sliter på håret. Tänk speciellt på att skydda håret i solen; använda scarf, solhatt eller skyddande hårspray när du ska bada. Brunetter
Läckra mörka toner kan få hyn att skimra och ta fram ögonfärgen på ett mer iögonfallande sätt. För extra lyft lägg i lite röda partier/ slingor. Ibland räcker det bara med en toning för att fräscha upp den bruna färgen och få extra glans. Om du är osäker vilken färg du ska ta så är det bra att titta på sin hud (varm elr kall hudton), hår färgen du har just nu och ögonfärgen du har. Om du färgar dig på salongen kan du få exakt den färgen du vill eftersom där blandar man färgen speciellt för dig. 


Uppsatt
En uppsättning kan vara allt från en tofs som du virar ihop och nålar fast, till mer glamorösa diademuppsättningar. Det du behöver vid uppsättning är pinnkam, hårspray, några hårnålar och eventuellt en hårsnodd. Om du har tunt hår kan det vara bra att tupera håret innan du sätter upp det. Tupera vid hårbotten, det är där du behöver volym och spraya med en bra fixeringsspray. Du kan även våffla håret, men behöver inte våffla hela håret ta några partier här och där. Fäst ihop hela håret med en snodd uppe på hjässan och så har du fint uppsatt hår. 


Långt
Långt hår är en dröm för många. Men glöm inte toppklippa det regelbundet även om du håller på och sparar. Detta är för att undvika kluvna spröda toppar och får istället ett välskött hår. Gör inpackningar regelbundet. Om du vill ha längre så kan du använda fusk extension där man enkelt sätter fast löshåret med kammar/klämmor. Riktig extension håller upp till 3månader, om du nu vill ha det utan att behöva tänka på att sätta på och ta av klämmorna.

20090302

Hejsan, är hemma nu. Känner mig rätt så trött. Pojken hämtade mig från skolan idag, vi tog en fika och träffade hans kompis och hans hund. Det har inte hänt så mycket idag, var i skolan från 9 till 3. Imorn ska jag förbi min bror och träffa lilla Baby, känns jobbigt att inta träffa henne så ofta nu när man har fastnat så starkt vid henne. Jag kommer träffa killen igen lite senare, vi tänkte titta på film antingen hos mig elr hos honom. Tänkte se om jag hittar något gott i kylskåpet nu.Peace, Love, Respect

Plocka ögonbrynen första gången

När du ska första gången fixa till dina buskiga ögonbryn ska du absolut inte vaxa elr raka, använd pincett istället. Tänk på att alltid plocka brynen underifrån, annars riskerar du att förstöra formen, glöm inte heller stråna mellan brynen. Ett annat bra ide är att kanske sticka på en salong och låta dem plocka dina ögonbrynen första gången, så är man säker på att få en jämn och bra form. Och sedan är det bara att du själv plockar de strå som hamnar utanför brynbågen. Något du ska inte göra är att plocka ögonbryn efter duschen när badrummet är ångigt och porerna har öppnat sig, detta kan göra att du får mer ont. Plocka helst på kvällarna, så att den irriterande huden kan vila sig från smink under natten.
Om du har ljusa bryn så fyll i dem med en penna innan du plockar.


Olika tips till volym och lockar


Lockar


1)
Att jobba med fuktigt hår ger dig det bästa resultatet. Ett tips är att dela upp hårt i olika delar när håret är fuktigt och gör små bollar som man fäster med hårnålar. Där efter fönar du håret till håret är torrt. Släpp därefter håret. Och du kommer få fina lockar.


2)
Och sen om du kanske vill ta hjälp av salong och vill ha lockar som håller så är permanenter en annan bra tipp.


3)
Något annat om du kan göra är att applicera mousse i håret vilket ger lite mer stadga och framhäver lockar, men du kan gå ett stag framåt genom att rulla ihop håret i gummi-papiljotter och låt det hålla hela natten.


4)
Och så klar locktång kan man också så klart använda.


Olika lockarVolym


1)
Att föna hårt upp och ner är ett bra sätt att få volym i håret. Innan du gör det så ska du först spraya din halvtorka hårt och därefter böja dig och börja föna.


2)
Ett annan ide är att kanske köpa volymboostade produkter, kan användas både till vård och styling. Så som det mesta så applicerar du produkterna i fuktigt hår och föna till det blir torrt, vilket kommer få volymen att hålla längre. "värmespolare är väldigt bra att använda om du vill ha volym"


3)
Ett annat tips är att slinga håret, vilket gör att hårstråna sväller och känns tjockare.


Olika volym former
  


Börjar sakta vakna till

Hejsan. Så nu sitter jag här igen. Jag var med Ivan igen, vi stack till min bror igår Sara hade kommit hem. Så vi tittade på en film Role model, den var verkligen rolig. Vi stack hemifrån där vi halv 2, men eftersom vi fortfarande ej var så trötta så vi åkte runt lite i Hbg, det var mycket folk ute. Vi var ute fram till halv 4 och somnade runt 4. Var rätt så trött när jag vaknade idag, hade svårt att gå upp. Baby tyckte verkligen om sitt tuggben, så sött hon är. Hon är veklingen en duktig hund.
Söttis


RSS 2.0