Big earrings

Hej på er! Idag är det Valborg vilket i stort sätt är en dag då alla dricker haha :P. Okej jag ska inte säga något, köpte 2 cider inne på Systembolaget innan haha. 
 
Igår så var jag i stan med min kusin. Vi åt mat, fikade och tittade runt i butikerna. Skoj att gå ut och äta/fika med henne :). Jag är en person som tycker om att hitta på saker, så när folk sms mig och vill fika, shoppa m.m så tackar jag inte nej haha. 
 
Jag idag :)
Slänge på mig mina stora örhänge, vita byxor, grön blus och skinnjacka 
 
Igår på Maddes med Merima :D

Malmö nu

Hejsan! På väg till Malmö nu med familjen, middag hemma hos min storebror. Miresas familj ska oxå komma, längesen vi alla var samlade ;). Kommer bli mycket prat, skratt och god mat hehe :D. Min lillebror tjatat efter min mobil så får väl avsluta nu haha hörs nog senare ikväll puss
 
Jag idag :)
 
Har på mig min vita kavaj, andra gången sen jag köpte den :P

Iron man 3

Hemma från bio nu :). Iron man 3 var sjukt bra :D. Jag är jätte glad att jag såg den på bio. Något som förstörde för mig var 2 meter människa som satt framför mig och killen som åt snacks i örat på mig :/// haha. Jag älskar verkligen Tony Stark karaktären och Robert Downey jr spelar rollen riktigt bra och sen att han ser bra ut är bara ett plus haha :). 
 
5 av 5 får Iron man 3 :)

Movie 43 Diss

Igår tittade jag och Ivan på 3 komedi filmer, 1 ny och 2 gamla. Det finns inget som heter för mycket komedi, vem vill typ inte skratta :). Vi tittade på Ghost of girlfriends past,
The break up och Movie 43 som är ny.
 
När jag tittade upp trailer till Movie 43 så verkade den riktigt rolig men vilken jävla besvikelse :/. Eftersom det är många kändisar i filmen så trodde jag att det skulle vara som New year eve och Valentines day fast mer av "överdriven" komedi, hade sååå fel. Okej det fanns roliga delar men typ 35 % var bra och rolig och 65% var bara överdrivet och inte överdrivet på ett rolig sätt. Tipsar inte Movie 43 tyvärr. Jätte tråkigt att filmen var så dålig, ville verkligen att den skulle vara bra eftersom det är så många bra och roliga kändisar med.
 
Dissar Movie 43
 
Trailer

Ombre nails

Igår gjorde jag ombre på mina naglar :). Första gången jag testade så blev det helt fel haha. Ja jag kan inte säga att resultatet är som jag ville nu heller men med träning så blir det bättre och det kommer nog inte ta mig lika långt tid haha :P. Ser väldigt enkelt ut på youtube men att få det perfekt första gången tror jag är svårt. Något jag märkte med att göra ombre nails, är att man måste ha tid och tålamod haha. Ska bli skoj att testa andra färger och se hur det blir :).
 
Här har ni resultatet på mina ombre nails ;)
 
Detta är vad du behöve
En bas färg(jag valde vit), 2 eller 3 färger som går
bra ihop med varandra, nagellackborttagning, makeup svamp och top coat
 
Här han ni klipp hur man gör ombre nails, finns så klart jätte många andra klipp på youtube
 
Tips: Lägg tejp runt dina naglar så slipper du ha så mycket att rengöra efteråt

purple and blue

Hello! Ute på en promenix just nu :). Har Zeljko Joksimovic låt Ludak kao ja i örat på repeat haha. När man väl fastnar vid en låt så lyssnar man på den om och om igen :P. 
 
Glömt visa er mina 2 nya nagellack som jag köpte i tisdags. Gick fan med bara på 10 kr nice fast okej om "kvaliteten" är bra är en annan sak :P. Ivan fattar inte varför jag behöver så många nagellack och köper nya hela tiden haha. Jag tror ingen kille kommer förstår vår nagellack samling haha, dem tycker nog alla färger ser likadana ut :P
 
Mina 2 nya färger :)

Iron man 3

Nu på fredag ska jag och Vesna se Iron man 3 på bio jippi :D. Det var för typ 3-4 dag sen jag frågade henne om hon vill se den, annars var det inget jag har suttit och planerat i månader haha. Skoj när saker i stort sätt händer spontant ;). Efter filmen ska vi nog ta en fika inne på pistachia, det var sååå längesen jag var där :( har saknat min favorit glass med banan hehe. 
 
Jippi på fredag :D

Thai box

Hej igen :). Har ni haft en bra tisdag? Själv har jag haft en bra tisdag :). Jag och Ivo träffade Martin och Josse en stund innan :). Det var längesen vi alla träffades och snackade, så det var dags hehe. Jag och Josse köpte make-up svampar inne på Coop, men vad vi ska göra med dem får ni se imorgon ;). Jag och Ivan handlade även thai mat innan vilket vi ska äta nu och titta på filmen Seven psychopaths :). Ha en fortsatt mysig tisdag så hörs vi imorgon puss
 
Food time


Kvällensfilm

Mohammed Ali

Hejsan! Var ute och sprang innan :). Kändes skönt efteråt men nu känner jag mig väldiiigt trött :/. Får simma i kaffe för att hålla mig vaken haha :P. Jag sprang 4 km på 23 min, inte dåligt ;). Hoppas jag inte får muskelvärk imorgon :(. Jag och Ivan ska kanske ut med Josse och Martin sen om Ivans smärts i ryggen och bröstkorgen minskas :(. Fy han har haft ont hela natten baby min. Så ska dricka mitt kaffe nu, vi hörs lite senare :)
 
Mohammed Ali fick springa med mig idag :P

Mina köttbullar recept

Igår gjorde jag hemmagjorda köttbullar och eftersom dem blev så goda så vill jag så klart dela med mig av receptet :). Andra gången jag gör hemmagjorda köttbullar så ni kan förstå att man blir glad när resultatet blir lyckad :). Ivan älskade dem verkligen hehe . Man kan säga att hemligheten är matlagningsgrädde, kalvfond och soja ;)
 
Sats 2 personer
Ingredienser
250 g köttfärs
1/4 dl ströbröd
1/2 matlagningsgrädde
1 msk finhackad lök
1 st ägg
1/2 tsk salt
1/2 krm citronpeppar
1 msk soja
1 msk kalvfond
1 msk Arla Smör-&rapsolja
 
Gör så här
Blanda ströbröd och grädde. Låt svälla 10 min. Lägg i färs, lök, ägg, salt, peppar, soja och kalvfond. Rör till en jämn smet. Forma färsen till jämna bullar. Stek dem i smör-&rapsolja på medelvärme.
 
 Fina och runda :)

Maten är serverad

Hej på er! Då har vi ätit vår kvällsmat och allt blev väldigt gott speciellt mina hemmagjorda köttbullar ;). Jag experimenterade lite och la i kalvfond och soja ;). Dem blev jätte goda, Ivan tyckte väldiiiigt mycket om dem :D. Kvällensfilm blir Gangster squad, hoppas den är bra :). Hörs mer imorgon puss på er.
 
Mina goda hemmagjorda köttbullar :D. Recept kommer snart ;)
 
Mysigt :)
 
Till köttbullar hade vi klyftpotatis, min goda sallad, gräddsås och lingon 

Glad

Så tråkigt väder vi har idag :(. Vi har haft så fint och skönt väder dessa dagar och nu är det borta ;(. Man känner sig direkt trött och nere när det är grått ute. Idag stannar man hemma :)
 
Jag hade en skoj och mysig dag/kväll med mina fina tjejkompisar. Jag blev jätte glad att dem tyckte om min morotskaka :). Att höra sånt är precis varför jag tycker om att laga mat och annat gott till mina nära och kära :)
 
Mysig söndag med dem bästa <3

Morotskaka Recept

Så då har jag tagit ut min Morotskaka från ugnen och ska låta kallna nu innan krämen ska läggas på. Ska ta med min morotskaka till Tanja ikväll :). Här får ni recept på morotskakan jag gör ;)
 
Vad som behövs
 
100 g rumsvarmt Smör
2 1/2 strösocker
2 st morötter
3 st ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk kanel
 
Kräm
25 g Smör
250 g Kesella kvarg Arla
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 175°.
Börja med att smälta smöret till krämen och låt det svalna.
Rör ner kvarg, florsocker och vaniljsocker.
Ställ krämen i kylen.
Rör smör och socker poröst.
Rör i äggen, ett i taget.
Skala och riv morötterna fint. 
Rör ner dem i smeten.
Blanda mjöl, bakpulver och kanel.
Rör ner det i smeten.
Häll smeten i en smord och bröad form, ca 24 cm i diameter.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 40 min.
Stjäl upp kakan och låt den kallna.
Bred krämen över kakan.
Låt den stelna i kylen
 
Kakan ute ur ugnen
 
Färdig
 
Anledningen varför jag använder kesella kvarg istället för Philadelphiaost, är för att kvarg på något sätt känns "nyttigare" eftersom det innehåller mer proteiner. Smaken blir lite mer syrlig men fortfarande mycket godare.

Dont eat the prom queen

Ikväll ska vi äntligen titta på The Vampire diaries :). Ja jag vet det är söndag och inte fredag som är vår TVD dag egentligen. Serien har haft paus i 3 veckor och ändå tittade vi inte direkt på fredag :/ konstigt eller hur haha. I fredags tittade jag på film hemma hos Ivans syster och sen i lördags var det fullt upp med storstädning och Ivan var ute med sin kompis. När vi var klara med allt så hann klockan bli mycket och vi skulle inte hinna med både film och serie, så därför blev det ingen Vampire diaries igår heller men idag måste det bli punkt slut haha :P. 
 
Ikväll avsnitt 19 :)

Jack Reacher

Hejsan! Jag och Ivan tittar på filmen Jack Reacher just nu, en perfekt lördagsfilm :). Än så länge verkar den vara bra och spännande. Idag har varit mest en lugnt dag om man tar minus storstädning hehe :P. Imorgon blir det träffa mina fina tjejkompisar, vi ska baka hemma hos Tanja :). Nu tillbaka till filmen hörs mer imorgon puss
 
Filmen vi tittar på nu

Ombre

Så då har jag bestämt mig för att göra ombre på mitt hår :). Men lite hjälp så kan man göra ombre hemma, men jag kommer göra det hos frissan. När man gör något helt nytt så vill man att det ska bli bra och snyggt ;). Det var Ivan som tyckte jag skulle testa något nytt med håret och när jag visade bilder på ombre så tyckte han om det :). Han sa till mig i torsdags: Det var längesen du gjorde något för dig själv, så jag tycker du ska till frissan och skämma bort dig själv lite :).
 
Tycker Kenzas hårfärg (ombre) är riktigt snygg. Jag vill inte heller ha "ombre" bara nere på topparna utan det ska börjar i mitten av hår.
 
Så här vill jag göra med mitt hår :)
 
Bilder från Kenzas blogg

silver linings playbook

Jag är hemma hos Ivans syster, vi har tjejkväll med film och gott :). Jag valden en riktigt tjejfilm till oss, Silver linings playbook. Har någon av er sett den? 
 
moviekväll nu med Vesna :)

Kusin dag

Hej på er! Är hemma hos Ivo just nu :). Var i stan innan med min kusin Merima :D. Alltid lika roligt att umgås med henne, blir en massa skratt varje gång. Hon kom först hem till mig på kaffe där vid 11, sen stack vi till Basilika och åt buffe. Efter mat blev det lite shopping så klart hehe och sen tog vi en liten fika inne på Maddes :). Tack för en rolig dag Meri <3
 
Buffe på Basilika :)
 
Min fina kusin :)
 
Första gången jag smakar banan med kokos hehe
 
Blev även fika :)
 
Jag :)
 
Denna snygga toppen köpte jag :D
 
Love it

Blade 2

Hej på er! Jag och Ivo tittar just nu på Blade 2 :). Det var längesen man såg dem filmerna. Jag tycker om alla 3, mycket action och bra fightscener. Killen från the Walking dead är med i denna delen, Norman Reedus. Rätt så roligt, precis när vi bestämmer oss för att titta på Blade så läser man i Aftonbladet att Wesley Snipes är ute ur fängelset efter att ha suttit inne i 3 år för grovt skattebrott. Han blåst den amerikanska staten på ca 20 miljoner dollar shit :/. Han är på husarrest nu till juli. Hade ingen aning att killen ens satt inne haha.
 
Just nu och imorgon 3 :)

You wont like me when Im angry

Hej på er! Har inte mått så bra dessa dagar och därför har ni inte sett några inlägg. Kan inte säga att jag mår topp idag heller men lite bättre iallafall. Tänkte egentligen ut och springa innan men eftersom det började regna och var grått ute så tog jag en lång skön dusch istället :). Fast lite irriterande att solen kom fram precis när jag gick ut från duschen Aaaa. Gjorde våfflor till mig innan, gott gott :)
 
Igår fick jag min snygga angry birds t-shirt av Ivo :D. Gillar texten riktigt mycket ;)

Nytt i garderoben

Hello! Idag bestämde jag mig för att slänga på mig min skinnjacka, det var dags. Fast nu när man går är till och med för varmt att ha på skinnjack. Känns det inte som vädret skiftar för snabbt ibland? Igår natt när Ivan skulle köra hem mig så var det 9 grader och för 2 dagar sen var det 0 grader :/. Iallafall, hämta ut mitt paket innan. En ny träningsjacka blev det, riktigt fin :). Förra månaden köpte jag även en ny blus och ett par nya vita ballerinaskor, glömt visa er. 
 
Nytt i garderoben 

Powerwalk

Hej på er! Tredje inlägg och det är fortfarande ljust ute hehe ;). Var ute på en powerWalk innan, det var för fint väder för att bara sitta hemma och sega. Blev bara 4 km idag. Mitt ben började göra ont så jag klarade inte av mer, ville inte heller göra saken värre. Jag trampar fel när jag går vilket är anledningen till varför jag får ont. Om jag går sakta så är det inte farligt men om jag går snabbt eller springer så känns det :(. Efter att jag hade gått min lilla runda så blev det djungelgrytan från igår och nu blir det ut en stund för mig och Ivo :). Hörs kanske senare puss

Blev en powerwalk för mig idag :)


Ögonskugga

För ca 3 veckor sen började jag använde ögonskugga på mina ögonbryn istället för ögonbrynspenna. Fattar inte varför jag inte har testat med ögonskugga innan. Jag tycker resultatet blir mycket bättre, snyggare och man ser betydligt mjukare ut i ansiktet. Ögonbrynspenna gjorde ögonbrynen allt för skarpa, nästan så att man såg hårt sminkat ut.
Det var Miresa som sa till mig att testar ögonskugga :). 
 
Det blir verkligen en stor skillnad med ögonskugga, mycket snyggare och man får den perfekta arch. Det går betydligt snabbare att forma perfekta ögonbryn med ögonskugga medan med ögonbrynspenna tog det längre tid, man vill ju inte få det så skarpt att det ser helt onaturligt ut. Med ögonbrynspenna var jag tvungen att fylla i mycket för att forma mina ögonbryn, såg inte fint och passade inte mig. Som ni ser på bilen, så
ser det mer naturligt ut med ögonskugga även i close up och ögonbrynen ser fylligare ut oxå
 
Jag använder den mörka ögonskugga som är från IsaDora. Med en vinklad pensel är det lättare att få en snygg arch men även en fin form på ögonbrynen. Vinklad pensel får allt att gå snabbare.

För vissa passar så klart ögonbrynspenna bättre men för
mig passar ögonskugga mycket bättre. 

Rise of the guardians

Jag och min lillebror tittar på Rise of the guardians just nu :). Jag och Ivo tittade på den för typ 2 veckor sen. Vi båda tyckte filmen var bra och rolig. Om ni inte har sett Rise of the guardians än så tycker jag att ni ska göra det :). Tomten är verkligen en badass, tatueringar och allt hahah inte riktigt hur jag minns honom som barn :P. Älskar dem små tomtenissarna, så gulliga, söta och roliga :). Ska ta fram lite gott nu och kaffe till mig ;). Hörs lite senare sötisar
 
just nu


Star wars vecka

Tillsist gick jag med på att titta på alla Star wars filmerna hehe. Vet inte hur många gånger Ivan har tjatat om att vi ska titta på alla star wars filmerna tillsammans :P. Dem "nya" är bra men dessa gamla har jag varit envis med att titta haha. Kan ni fatta att först filmen kom ut 1977 omg. Måste säga, för att vara på den tiden så är det inte så dåligt gjort med effekter fast så klart allt är bättre i dem nya :P. Konstigt att det tog 16 år för den fjärde filmen att komma ut :/.
Nu tillbaka till Star wars a new hop 1977.
 
kommer bli en Star Wars vecka för oss :)

Djungelgryta recept

Har redan börjat med kvällsmaten, slipper stressa senare ikväll :) plus det är skönt att ha allt färdigt och klart. Här kommer receptdjungel kycklinggryta som jag lagar just nu. Det är både enkel att göra, går snabbt och så är det väldigt gott oxå :).
 
Vad du behöver
500 g kycklingfilé (beroende på hur många ni är)
Arla Smör och rapsolja (flytande margarin)
Salt och peppar
1 tsk Gurrykrydda (Jag lägger bara en halv tsk curry, vi tycker inte om stark mat)
4 dl matlagningsgrädde
1 kycklingfond (1 msk)
 
 
Gör så här
Skär kycklingfilé i mindre bitar
Bryn kycklingen i smör i en stekpanna
Krydda med Salt och peppar
När du har stekt färdigt kycklingen rör i grädde, curry och fond
Låt allt koka en stund
Servera med ris och er favorit sallad. Tips: kokta ärtor och minimajs är oxå gott att ha åt sidan
Maten är serverad och klar :)

Smulpaj med havregryn

Hej på er! Shit sov till 1 idag :/ men kände att jag behövde vila ut. Är hemma hos Ivans syster på kaffe. Sitter och funderar om jag kanske ska ut på en powerwalk lite senare, känner att kroppen vill röra på sig. Varför känns det som söndag idag? Seg dag kommer det vara hela dagen känner jag på mig redan nu. Gjorde inte kycklinggryta igår så det får bli idag :). 
 
Min smulpaj med havregryn blev riktigt god, fast trodde jag hade mer än bara 3 äpple hemma :/ men men det blev gott ändå :)

Sista The walking dead

Jag och Ivo tittar på sista avsnittet av The walking dead säsong 3. Måste säga att detta har varit bästa säsong hittills fast lite tråkigt att Lori dog. Jag hoppas ingen mer dör nu mot slutet :/ allt för många har redan dött. Fler och fler av våra serier börjar ta sitt slut, bla Being human :(. Vi gör plats för våra andra serier bla True blood som börjat 16 juni igen :D
 
säsongsavslutning av the walking dead nu

Ny kategori

Idag skapade jag en ny kategori, mat och recept. Det var nästan på tiden att jag skapade en kategori för all mat jag lagar och lägger ut här i bloggen. Aldrig fel att ha saker organiserat även i bloggen :). I mat och recept kategori kommer det finnas inlägg om mat jag själv har lagat även recept. Mat vi köper ute eller enkel middag som spagetti och köttfärssås i burk
kommer inte finnas i denna kategori hehe.
 
Ny kategori  

Havregryn

Hej på er! Sitter och tar det lugnt med Ellen Degeneres hehe :). Snart blir det äppelsmulpaj :) och denna gången ska jag testa med havregryn. Tycker om att testa nya saker ;). Salam sa att det är jätte gott med havregryn, ska bli skoj och se hur resultatet blir :). Ikväll ska jag oxå göra djungel kycklinggryta till mig och Ivo, mums ska bli gott :D.
 
Idag ska jag testa göra smulpaj med Havregryn 
 
Btw det är något fel med blogg appen vilket kommer påverka mitt bloggande. Jag bloggar hela tiden via appen eftersom det är smidigare och snabbare. Om jag bloggar via hemsidan så måste jag först skicka bilden till hotmail för att kunna publicera ett inlägg med bild och så klart, måste ha tillgång till en dator oxå :/. Fast jag har haft länge tur med appen, det är bara nu ett problem har hänt. Hoppas dem fixar det snart och det kommer till iPhone 5 oxå.

Amerikanska pannkakor recept

Hejsan! Tittar på My name is Earl på tv 6 :). Tråkigt väder vi har idag i Landskrona :(. Finns ju inget att göra när vädret är så grått förutom att sova hehe. Gjorde amerikanska pannkakor innan gott gott. Det var en tjej som frågade mig efter recept så här kommer det :)

Amerikanska pannkakor recept
4 portioner

1 ägg

2,5 dl mjölk

2 msk smält smör

3 dl mjöl

2 tsk bakpulver

2 msk socker

0,5 tsk salt

0,5 tsk vaniljsocker

 

 

Gör så här

1. Vispa ihop mjölk och ägg i en bunke

2. Lägg i det smälta smöret i bunken

3. Blanda det torra ingredienserna för sig och blanda sen ner det i mjölkblandningen

4. Stek små pannkakor ca 10 cm. Lägga lite olja i stekpannan i emellanåt

 

Så här fina blev dem :) 

 

Jätte enkelt, snabbt och gott ;)


Lord of the rings Return of the king

Jag och Ivan tittar just nu på sista Lord of the ring filmen, Return of the king. Det händer saker hela tiden, missar en massa saker varje gång jag håller på med mobilen. Fast okej detta är typ 5-6 gången jag tittar på dessa filmer, kan vissa repliker utantill haha. Vilken upplevelse det måste ha varit att vara med i inspelningen av Lord of the rings filmerna, något dem aldrig kommer nog glömma precis som vi aldrig kommer glömma dessa filmer :). Nä folket nu vill jag tillbaka till filmen puss på er

Sista filmen av vår Lord of the rings marathon


Bulle med bulle dagen

Hejsan! Idag är det bulle med bulle dagen vilket jag sitter så klart och mumsar i mig just nu. Sånt måste ju firas precis som kanelbulledagen, våffeldagen m.m ;). Igår var det rätt så lugn dag för mig och Ivan. Var och tvättade bilen och senare på kvällen tittade vi på Lord of the rings the two towers :). Ikväll blir det sista delen och därför får det bli handla någon gå ute ;). Omg kan inte fatta att sista filmen är över 3 timmar lång, får börja tidigt haha.

Idag är det bulle-med-bulle dagen :)


Lord of the rings the fellowship of the ring

Hejsan! Jag och Ivan tittar just nu på Lord of the rings the fellowship of the ring :). Kan inte fatta att filmen kom ut 2001, shit 12 år sen :O det kan man inte tro. Roligt att vissa saker som Gandalf och Bilbo nämnande i början är precis det man har sett i The hobbit :). Jag har sett The fellowship of the ring så många gånger att jag har tappat bort räkningen haha. Lord of the rings är filmer man aldrig tröttnar på :). Det var gott med burritos till kvällsmat och till efterrätt åt vi våfflor med grädde och sylt. Nu vill jag tillbaka till filmen ;) hörs mer imorgon kram

 

Vår efterträtt blev våfflor med sylt och grädde

 

Burritos till kvällsmat

 

Just nu

 

Diss The Hobbit

Måste säga att jag blev väldigt besviken på filmen The hobbit. Ville i stort sätt att filmen skulle bara ta slut. Jag tycker att spänning saknades, någon enstaka fight var bra. Många "delar" var för utdraget tex när alla dvärgar kom hem till Bilbo för första gången, tillsist tänkte jag "Okej kom igen nu det räcker, byt scen". Sen fattar jag inte varför filmen ens heter The hobbit :/ det handlar ju mer om dvärgarna. Rätt namn hade kanske varit The Dwarf haha. Det mest löjligaste och onödigaste i filmen måste ha varit när berg blev "stenjättar" och började slås. Min första tanke var "Vad fan är dettashit vad löjligt". Ivan tänkte likadant, hans min avslöjade allt haha.

Jag hade nog för höga förväntningar på The hobbit, eftersom samma regissör och producent gav oss 3 otroligt bra och minnesvärda filmer, Lord of the rings.

Tyvärr så dissar jag The hobbit the hobbit an unexpected journey 

Den får 2 av 5


Give me a smile

Hej på er folket! Ännu en solig dag i Landskrona :) om man inte räknar med igår :P. Detta är vad som händer idag: först ner till kontoret gör att lämna timlistorna, sen Apoteket, efter det blir det hem till pappa för att säga hej till min storebror som är på besök och efter det blir det kvantum för att handla saker till tacos ikväll :). Vi ska nämligen börja med Lord of the rings marathon :D och då måste man äta något gott. Btw igår så såg vi The hobbit, besviken men det kan vi ta senare. Nu ska jag dricka mitt kaffe och sen blir det på med kläderna och dra ner till stan. Hörs sen puss

Give me a smile


Världens sötaste

Hej på er! Vilket underbart väder vi har idag :). Blir PW snart med Senija :D. Imorgon ska hon komma förbi mig på kaffe och fika :), ska även tvätta imorgon :/.

Jag hade så otroligt skoj och mysigt igår i Malmö med Miresa, Nermin och Savannah :D. Dem tyckte väldigt mycket om maten jag gjorde, även mina kärleksmums som jag tog med :D. Savannah blev så glad när hon såg mig att hon inte visste vad hon skulle visa eller göra först haha. Det känns som tiden flyger förbi när jag är hemma hos dem :(. Hade varit skoj att kanske sova över en dag ;). Nu folket blir det på med träningskläderna hörs sen puss

Fasters allt


Skinnkjol

Hej på er! Sitter på tåget på väg till Malmö nu :). Hatar när någon sitter bredvid mig på tåget/bussen och tittar vad jag gör på mobilen typ nyfiken MUCH ://. Underbart väder vi har idag här i Skåne, vaknade direkt pigg och glad :). Istället för tjocka leggings och tjock tröja över så fick det bli strumpbyxor och kjol idag ;) vårkänsla. Ooo ska bli skoj att göra middag till Nermin och Miresa :D hoppas det blir gott och att dem kommer tycka om det ;).

Slängde på mig strumpbyxor, min halv skinnkjol och min nya blus idag ;).


Jävla vård

Hej på er! Ska snart ta ut min kaka från ugnen ;). Tog en större form denna gången, ska ju räcka till alla :). Hoppas bara glasyren kommer täcka hela kakan :S hade inte mycket florsocker.

Ringde innan till vårdcentralen för att boka tid, kan ni fatta att jag väntade i 1 timme och 10 min ://. När jag väl kom fram så fick jag svaret: Vi har inte fått dem nya tiderna, ringa imorgon igen.. VAAAA!!! Jag hann fan göra klart en hel jävla kaka medan jag väntade plus att jag gjorde en till sats :S. Att höra detta om och om igen gjorde mig galen: Din placering i kön är nr 23,20,17.... AAAA. Nu måste jag ta ut min kaka. Hörs nog mer sen efter jag har varit hos Salam :).

Blir kärleksmums :)


Bra jobbat

Hej mina sötisa! Shit vad jag är trött :/. Gick upp 9, behövde ringa angående mina tabletter till epilepsi. Skönt väder idag med det blåser lite :/. Om jag inte är allt för trött efter Lund så ska jag göra kärleksmuns :), det var längesen. Ska ge några st till Ivans syster och hennes familj men även ta med till Nermin och Miresa. Där vid 6 tiden blir det kaffe hemma hos Salam :). Det var längesen vi träffades :(. Fan håller på och somna i bilen haha, blir

vaggad fram och tillbaka haha :P. Hörs nog mer sen puss

Så här duktiga var jag och Senija igår :) det känns i kroppen haha :P


Träningsjacka

Hejsan! Sitter och äter stektris från igår :). Jag och Senija ska dra och träna halv 5 istället, bättre tidigare medan det är "varmt" och skönt ute.

Btw har glömt vissa mina nya träningsjacka som jag köpte för en månad sen :). Trodde jacka skulle vara lite tjockare men men skitsamma jag har en tjock och varm fliströja :). Okej skratta inte nu, men jackan är från barnavdelningen :P. Vad den passar så vem bryr sig hehe. Ibland är det positivt att vara kort hehe. Lite tajt runt höfterna, "gummibandet" är allt för hård. Ska kanske klippa bort den :).

Min nya träningsjacka


Amerikanska pannkakor

Hejsan! Sitter och mumsar i mig amerikanska pannkakor gott gott :D. Detta är andra gången jag gör AP till mig. Man kan har olika saker på, tex jag har vaniljglass men det går lika bra med grädde eller kvarg kesella. Frukt och bär är vad du tycker mest om :) och sen föredrar jag mer honung än sirap. Skriv om ni vill ha recept ;).

Där vid 5-6 tiden ska jag ut och springa med Senija :D det är dags. Imorgon blir kaffe/te hemma hos Salam :). Snart blir det kvantum för att handla lite saker inför onsdag :). Ska gör middag till Nermin och Miresa. Vill skämma bort dem lite ;), så att dem kan ta det lugnt och slappna av en stund plus jag älskar att laga goda mat till folk ;). Blir djungel kycklinggryta och min speciella sallad med fetaost :) Längtar. Så har ätit klart nu :P ta på sig och dra till kvantum hörs sen puss

Amerikanska pannkakor :)


RSS 2.0