Väla snart

Hej mina kycklingar! Äter lite "frukost" just nu medan jag väntar att klockan ska slå 10 :). Blir Väla idag med Ivans syster :) shoppa shoppa. Ska köpa tassimo kaffebryggare till mig och Ivo :D. Konstigt nog så vaknade jag halv 8 idag, helt av mig själv :P tydligen räckte 6 timmars sömn ;). Nä ska äta färdigt min "frukost" och sen blir det på med kläderna och torka håret. Hörs lite senare. Btw vad ska ni hitta på idag? Puss och kram
 
Min "frukost". Som ni ser på bilden så är det ännu en solig dag idag i LA :)
 
Ivans mamma köpte dessa två Celsius till mig igår :D så snäll

Ramla inte ramla inte

Det var skoj att åka inlines idag med Senija. Shit vad svårt det var i början eller ja, det var vingligt hela tiden haha. Det var typ 15 år sen jag sist åkte inlines såååå inte konstigt att jag höll på ramla ett par gånger haha. När det kom någon form av väghinder så slängde jag mig direkt på gräset hahah. Folk som körde förbi, skrattade nog åt oss haha :P
 
Det var skoj att åka inlines idag, men svårt att hålla balansen haha. Sen hjälpte det inte att dem var storlek 40 och jag har 37 haha
 
Igår så gick vi på en powerwalk :). Vi har varit duktiga dessa senaste dagarna :). Nu på söndag, om vädret är okej, så blir det ut och cykla ;)
 
Fredagsmat
 
Lite fredagsgott, inte för att jag kommer äta det haha

Inviga

Hej på er! Skönt väder vi har idag här i LA ;), det kändes som rätt tillfälle att inviga skinnjackan :). Kan tänka mig att många har redan haft på sig skinnjacka, men folk som känner mig vet att jag hatar att frysa och därför har jag dragit ut på det hihi :P.
 
Lite senare idag så ska jag och Senija ut och åka inlines :D. Vi ska låna hennes kusiners inlines, hoppas bara dem passar eftersom det är storlek 40 och jag har 37 hahah. Är sugen att köpa själv ett par till mig fast begagnade. Ett par nya kostar som minst 1200 och uppåt :/ överdrivet plus man vet aldrig när intresset försvinner, så heller köper jag begangade för typ 200 kr ;).
 
Inviger skinnjacka idag :) det är ju ändå 15 grader idag

Fredagsmys

Hej mina små kycklingar :). Jag och Ivo har fredagsmys med god mat, sötsaker och Vampire diaries :).
 
Fick bli lite onyttig mat idag, det är ju ändå fredag :P
 
Efterrätt ;)
 
Mmm gott gott ;)
 
Vampire diaries nu :)

The hobbit an unexpected journey

Nu blir det film för mig och min älskling. Kvällens film blir, The hobbit an unexpected journey. Egentligen vill jag se 2:an, men Ivan vill se 1:an först och 2:an imorgon. Tycker 1:an är tråkig. Blev riktigt besviken när jag såg Hobbit först gången. Sagan om ringen var 3 riktigt bra filmer, jag hade nog för höga förväntningar på Hobbit :/. Vem har sett Hobbit 2 och vad tyckte ni?
 
kvällens film

The mortal instruments

Söndags mys med min älskling <3 med lite gott och film :).
 
Kvällens film

5 dagar

Så nu var det några dagar sen jag sist uppdaterade :P. Det har varit en rätt så okej vecka (5 dagar) med gott och blandat och jag har så klart tagit lite bilder, iallafall det roliga som har hänt ;). 
 
Så då börjar vi
 
I tisdags så unnade jag mig själv med lite rött vin, kex och god ost, "vuxen" tid hihi
 
Vi har haft vår väder hela veckan här i Landskrona, vilket har varit riktigt skönt. Jag ångrar mig lite, att jag inte gick ut på en promenad varje dag :(. Idag har vi tråkigt väder och jag är rädd att det kommer hålla i :/. I onsdags blev det iallafall en PW ;)
 
Så fint
 
I torsdags så var det en mysig dag med min fina kusin <3
 
Det var svårt att ta en bild tillsammans hihi, började skratt efter varje bild vi tog
 
Mmmm bakad potatis gott gott
 
Fikade på EH så klart ;)
 
Min fina kusin :)
 
Jag i onsdags :P
 
I fredags så kom min storebror, Miresa och fasters änglar på besök :). Min pappa fyllde 56 år :)
 
Ivans mamma hjälpte mig att göra en bananrulltårta ;)
 
Mmm riktigt gott :)
 
Fasters lilla prinsessa
 
Sist men inte minst så blev det även lördagsmys med mina fina tjejkompisar <3
 
Och bakad potatis igen haha

Mys helg

Hej på er! Allt bra? Här är det bara fint fin men väldigt trött :/. Är ute med Ivo och hans kompis just nu men blir snart hen till Vesna på smörgåstårta :). 
 
Hade det jätte mysigt, skoj och trevligt i Malmö i lördags och i söndags. Tiden går verkligen snabbt när jag är där. Min bror sa till mig: Du borde sova över varje gång du kommer förbi, tiden går allt för snabbt när du kommer på besök. 
 
Lite bilder från Malmö
 
Lilla Lana :). Hon är bara för underbar. Alltid positiv och glad. Hon har inga problem att sitta själv och leka, en självständig tjej redan <3
 
Savannah tyckte om de 2 böcker jag köpte till henne :). Vet inte hur många gånger jag fick läsa dem böckerna för henne hahah
 
Sötnos <3
 
Bara man tittar på henne så börjar hon le även om hon har leksak i munnen. Hur underbara är hon inte :)
 
Blev så klart att vi gick ut i det fina vädret :)
 
Fick celsius energidryck av min bror. Testade första gången i söndags. Har bara testat dessa 2 smaker. Vildabär var godare. Ska bli intressant att smaka dem andra :)

Mot Malmö

Hej på er! Har druckit kaffe och ätit pita med spenat, mums gott. Snart ska jag börja köra mot Malmö :). ca 3 veckor sen jag träffade fasters änglar sist :( men nu ska jag äntligen få se dem :). Ska ju som sagt sova över, blir extra mycket lek :).
 
Köpte detta till min lilla Savannah <3. Jag tycker det är riktigt bra att Savannah älskar böcker, nästan mer än leksaker.

Hit och dit

Hej på er! Blev mycket hit och dit idag :/. Jag hann ta det lugnt i början iallafall :P. 
 
Där vid halv 1 började all stress
 
1) Promenerade till Ivan, eftersom Audin var där. 2) Hämtade Filip från skolan
3) körde Ivans mamma till Netto
4) Byte en bok till Savannah
5) Lämnade av dem hemma
6) Handlade på city gross
7) Handlade på Öob
8) köpte burek till mig och Ivan
9) Tankade
10) 45 min paus
11) Körde Filip till tennis
12) körde hem för att ge min lillebror en present 13) Gick förbi min kusin, hennes dotter hade kalas.
 
Och nu ska jag och min älskling äntligen chilla framför Vampire diaries :). Imorgon väntar Malmö jippi :D
 
Tittade på Frozen med min lillebror idag, typ precis när jag gick upp :). Han tyckte jätte mycket om den, var helt inne i filmen hihi
 
Min söta lillebror
 
Köpte en barbidocka till Laila i födelsedag :)
 
Merima och Laila
 
Söt liten tårta 

The cheese killer

Hej på er! Finns inget tråkigare än att gå upp tidigt för att tvätta :/. Blev lite film mys med min lillebror, även om jag fick gå ner till tvättstugan varje 45 min :P. Vi tittade på Turbo :). Den är riktigt bra och rolig, Almir tyckte oxå om den :). Min favorit är White Shadow haha. Efter jag hade hämtat Filip så körde jag till öob. Man kan alltid hitta något intressant på öob haha. Nu är jag hos Ivo :) blir ut snart.
 
Min frukost :)
 
Film mys med min lillebror
 
Hade en mysig onsdagskväll igår med mina 2 fina kusiner :). Blev vin och lite gott till det ;) och mycket mycket skratt :D
 
Lite vuxen tid ;). Jag lovar nappen var inte mig haha
 
Merima the cheese killer hahah
 
Fick en liten present av Keli :). Min favorit röd vin 

Min söta lillebror

Sitter och njuter av mitt kaffe och en liten kaka som precis försvann haha ;). Snart blir det Lund. Ooo vad jag längtar till helgen :) ska sova över hos min storebror. Det kommer bli extra mycket lek med Savannah och Lana. Egentligen tänkte jag ta med min lillebror, han hade jätte skoj sist, men han har mycket pågång nu i Lund, kommer bla göra sömn-EEG och andra tester. Vi har båda epilepsi. Det är alltid jobbigare när barn drabbas och får gå igenom olika tester, prover, tabletter m.m :(. Jag har hört, om man får någon typ av sjukdom som barn så kan det lugna ner sig när man kommer i tonåren, jag hoppas verkligen det stämmer. Han har det inte lätt speciellt i skolan :(.
 
Min lillebror i busfabriken i Malmö :)

Urge to kill

Jag fattar inte poängen med att ha vårdcentral. Var i kö 1 h och 46 min och svaret jag fick, självmedicinera dig ://. Shit vad sur man blir. Fattar inte varför dem aldrig vill ta emot en, man kommer ju att betala. Om man typ överdriver för att dem ska ta emot en, så säger dem dra till akuten eller det finns bra tabletter på apoteket. Hon sa till mig: eftersom inte båda ögon är svullna så är det inget farligt typ wtf ska jag behöva bli blind för att ni ska ta emot mig. Jävla idioter hela högen
 
Väntade i 1 h och 46 min för att någon ska säga till mig, självmedicinera dig. Detta är anledningen till varför jag aldrig kontaktar vårdcentralen
 
Varför ha vårdcentral när man alltid får samma svar, självmedicinera dig det finns bra saker på apoteket

shoot me now

Finns inget värre än att ringa till vårdcentralen en måndag :/. Har väntat nu i över 1 timme :@. Jävla sjuklingar haha. Började från 31 och min placering i kö nu är 17. Detta dödar mitt batteri :S. Vet inte om det är pågrund av lång kö eller vad, men det gick inte att lämna sitt nr för att bli uppringd. Tur att jag ringer gratis annars hade detta blivit dyrt :P. Hoppas bara samtalet inte avbryts :/. Är det 2 timmar man kan snacka innan det avbryts?
 
Mitt ögonlock har svullnat lite igen, så det är därför jag ringer.
 
Omg när ska jag komma fram :/
 
Ska fan gå och göra kaffe till mig haha

allergisk reaktion

Igår kväll så skrev jag, att jag typ kände mig sjuk och att mina ögon sved och kliade, typ 1 timme efter inlägget så körde jag, Vesna och Ivan till akuten i hbg haha. Fick en allergisk reaktion, mina ögon(lock) svullnade upp och det blev bara värre. Jätte hemskt var det :( trodde det skulle stängas helt. Fick en tablett för allergi, ingen speciell då den finns receptfri på apoteket. Har fortfarande lite svullnad kvar men inte som igår. Dem gjorde inga prover så jag har ingen aning vad det kan vara :/. Ska till vårdcentralen nu i veckan och göra pricktest. Har inte haft problem med allergi innan, men detta är nu andra gången min kropp reagerar på något.
 
Så här sexig såg man ut igår hahaha
 
Under dagen så mådde jag helt okej, vet bara att en stark lukt av blommor i Ikea fick mig att börja nysa jätte mycket, typ 2 timmar efter Ikea, och min näsa blev helt täppt. Så jag tog Desonix, aldrig testat innan, 15-20 efter så började mina ögon svida och klia. Tog ca 10 min till och så började det svullna. Ivans syster sa att egentligen ska Desonix inte ha den effekten eftersom det är för pollenallergi och innehåller kortison, jag har tagit kortion tabletter innan. Vet inte :( får se vad pricktest visar

Ikea shopping

Hej på er! Ligger i soffan och känner mig typ sjuk, eller så är det allergi, kanske pollen :(. Mina ögon svider, nyser hela tiden och det gör ont oxå, min näsa är helt täppt och allt detta kom idag. Låter det som allergi eller? Ska nog lägga mig tidigare ikväll :P
 
Handlade lite smått på Ikea idag 
 
Min egna kaffekopp ;)
 
Körde till Väla innan idag, behövde lämna lite saker. Påvägen dit var vädret okej men när jag skulle hemåt OMG vilken dimma det blev :/. Kunde inte se ett skit. Lite skrämmande, speciellt då jag var själv i bilen :(
 
Körde typ 80-90 på motorvägen och 70 på 90 väg haha. Alltid när det är dåligt väder så sänker Medina direkt farten haha
 
Blev tacos till kvällsmat ;)

RSS 2.0