Mobilbloggar: Revenge

Helle folket :). Jag och Ivo var ute en liten stund innan men jag började känna mig illamående så det blev hem igen :(. Nu ska vi titta på Revenge som bara blir allt mer spännande :). Imorgon har man mycket att ringa och fixa måste även hämta lönelistor. Min enhetschef är sjuk hela jävla tiden :/ aldrig där nästan när jag behöver henne speciellt nu när dem har flyttat, fan känner mig helt vilse. Nä ska mysa med min älskling nu vi hörs antingen inatt en snabbis eller så blir det imorgon puss och kram

Nu blir det Revenge


Unna dig själv

Hejsan! Är hemma nu efter en liten runda till stan :). Det blev att jag fick med mig hem lite saker hehe man måste ju unna sig själv lite då och då :D. Ska snart till min älskling som fortfrande mår dåligt, det är nog njursten som är på väg ner. Jag har aldrig haft det själv men Ivo har haft det några gånger i sitt liv och ja har sett hur ont det gör. Tycker så synd om honom :(. Innan jag tar bussen till honom så ska jag förbi Dataprylar och hämta hans Xbox så slipper han göra det sen. Han kommer bli överlycklig när han ser sin Xbox hahaha Killar :P

Detta fick jag med mig hem idag


Min favorit mascara

Svarta byxor

Hämtade även ut mina tippar

Gamla goda tider

Sol idag igen vad ska detta leda haha fast tydligen är det riktigt kallt ute enligt FB folket.

Igår hade jag en skoj kväll med Lilmarie. Först fikade jag och hon inne på Espresso House. Där vid halv 7 tiden hämtade Ivan upp oss för att köra henne till stationen. Medan vi satt i bilen och väntade på tåget så började vi prata om gamla goda tider vilket lede till att hon missade 3 av sina tåg hehe. Vi hade mycket att parat om :) det var ju ett helt år sen vi sist träffades. Där vid halv 9 tiden skildes vi åt. Man saknar verkligen dem gamla tiderna så skoj vi hade tillsammans.

Gamla goda tider kom fram igår när jag och Lil träffades

Fika idag med Lilmarie

Hej på er! Sol strålande sol haha :P det var ju på tiden att vi fick lite gladare väder här i Landskrona. Sitter fortfarande i min pyjamas haha och njuter av kaffe och frukost ;). Ska ta på mig kläderna snart och sen ta bussen till Netto för nu är det dags för lite mat i hemmet haha :P.

Min älskling skulle egentligen köra mig lite senare på dagen men planer kan ändras haha, ska träffa en gammal vän :). Lilmarie som jag inte har träffat på ett år sen skrev till mig idag på Fb och ville träffas. Äntligen får vi ihop dag och tid hehe. Så där vid 5 tiden ska vi iväg och fika ska bli skoj att träffa henne och prata den var ju ett år sen sist hehe :)

Ska träffa Lilmarie idag som jag inte har träffat på ett år

Mobilbloggar: Dog whisperer season 8

Hejsan! Mitt bloggande har varit så där dessa 3 sista dagarna, har inte orkat helt enkelt konstigt nog ändå så har jag mycket jag vill skriva men är lat helt enkelt :P. Jag och Ivo tittar just nu på Dog whisperer season 8. Alla gånger vi tittar på hans tv program får det mig allt mer att vilja ha en hund. Jag har länge önskar mig en amstaff och ja jag vet vad folk tycker om den rasen men om man är bestämd redan från början kan man få en helt underbar hund. Min pojkvän vill däremot ha en chihuahua haha konstigt hur det går ihop haha :P

Just nu


Spa söndag

Hejsan :) Idag gick jag fan med upp kvart i 12 hehe ville sova länge. Hoppade direkt in i duschen, man känner sig som en ny människa efteråt hehe. Idag orkade jag till och med ansiktsmask i 15 min haha även body lotion efter duschen hehe. Jag är så lat när det kommer till Body lotion :P. När jag var klar med ansiktet och kroppen så var det naglarnas tur. Jag använde mig av min fina nagelvård necessär som jag fick i födelsedag :).

Det har varit en riktigt spa söndag från topp till tå


Mina naglar blev verkligen ompysslade idag

Fransk och Glitter

Hej på er! Är hemma hos min sötiz nu <3. Ska nog gå och lägga mig bredvid honom och sova en stund, känner mig väldigt väldigt tröttt :/. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva haha jag får väl återkomma lite senare :P.

I torsdags och i fredags så byggde jag naglar till 2 tjejer och här kommer bilder ;)



Min fredag

Hej på er! Har inte haft mycket tid idag för att blogga, har varit lite upptagen. Halv 12 kom Hana förbi mig byggde hennes naglar och där vid 19:00 så var jag och tjejerna på restaurang Basilika och åt god mat. Nu ska ja mysa framför tv med min älskling <3. Vi hörs mer imorgon :)

God mat och skoj kväll med mina tjej kompisar :)


3 nya tv-shows

Japp då har Ivo tagit fram 3 nya serier som vi har börjat titta på hehe och sen klagar han "Medina vi måste titta på våra serier vi har många, dem samlas på" hahaha ja du Ivo jag undrar varför :P.

Jag tycker att alla 3 serier är bra på sitt sätt :). One upon a time och Revenge är såna serier där man måste se nästa avsnitt bara för att se vad som kommer att hända och där slutet slutar nästan alltid spännande :P. Rob är en kort komedi serie, något man kan ha många av ;).

Dessa 3 har vi börjat titta på


2 fransk tack

God morgon på er! Utvilad och ny duschad hehe :P, sitter nu framför tv och funderar på "vad fan ska jag äta". Min pappa är inte hemma så jag kan inte gå över till honom och sno lite mat haha. Ska in till stan med Salam där runt 1 tiden, vi båda har lite saker som vi måste fixa och kolla upp hehe ;). Nä så som jag ser det så måste jag gå över gatan och handla
något att äta usch vad jag inte orkar hehe

Igår gjorde jag naglar till två tjejer och här kommer resultatet

Min kusins naglar

Netas naglar

Hennes bild

Mobilbloggar: Mitt allt

Hejsan. Är hemma hos mitt allt just ny som inte mår så bra idag, spydde jätte mycket under natten :( hatar att se honom så här. När folk man älskar mår dåligt så vill man göra allt för att dem ska bli bättre. Jag ska bygga naglar till en tjej idag kl 18:00 men ifall min älskling behöver mig så kommer jag så klart att avboka, han är mycket viktigare för mig än att bygga naglar till folk och annat.

Mitt allt


Frukost

Hej på er! Vaknade kvart i 11 idag totalt död haha :P. Såg 2 sms från min kusin att hon ville komma och få sina naglar byggda nu halv 12. Så det blev upp och hoppa direkt, fixa till mig och äta lite frukost innan hon kommer ;).
Ska äta klart min frukost...hon kommer när som :)

Mobilbloggar: Medina <3 Öob

Hej på er! Jag och Ivo tittar just nu på the Lying game. Var och handlade innan på Öob. Jag älskar att handla på Öob finns verkligen allt du behöver och för ett bra pris oxå :). Varje gång jag ska handlar på Öob så säger jag "ska bara köpa" vilket aldrig händer, blir en massa annat som följer med oxå :P. Min favorit shampoo Elvital volumizing kostar 33 kr inne på city gross, Coop m.m medan på Öob köpte jag idag 2 st för 34 kr hur bra är inte det :D.

Allt detta som jag köpte idag på öob hade kostat mig 100 kr extra om jag hade tex handlat på city gross :O

 


Engagement Ring

Hello folket! Är hemma hos min älskling nu. Idag så var jag och besökte barnmorskemottagningen för först gången. Den dagen då du inte längre är välkommen till ungdomsmottagningen den dagen har du blivit gammal haha :P.

Jag fick min nya förlovningsring idag av min älskling <3. Min första förlovningsring passar inte mig längre, är allt för liten :( plus så är jag mer för silver än guld när det kommer till ringar.

Jag älskar den



Äkta silver med Cubic Zircon

:D

Hej på er! Skoj att gå in på statistik och se 120 unika besökare :D. Idag har vi en solig dag fast kyla på köpet haha -2 grader :P. Ska ta och äta "frukost" och sen blir det städa lägenheten,
när solen lyser in så kommer all damm fram oxå hahha :P

Igår byggde jag naglar till en tjej och här har ni resultatet

Desperate housewives season 8

Hejsan! Så nu har jag och Ivo ätit god mat och snart blir det fram med det söta :) det blir även ett nytt avsnitt av Desperate Housewives :D. Kan inte fatta att detta är sista sista säsongen :(. Nä nu ska jag ta fram allt det goda hehe hörs mer imorgon folket puss och kram

Nu blir det Desperate Housewives :)


Mobilbloggar: vinter har kommit nu till....

Hej på er! Hemma hos min älskling nu. Ligger under täcket och försöker dra till mig så mycket värme som möjligt hehe fy vad det är kallt :(. Det känns som vinter har kommit nu till Landskrona :/. Förra veckan hade vi snö för först gången, is på bilar och minus grader. Vi har haft en väldigt lång höst känns det som och nu har vinter kommit :/.

Byggde naglar till en tjej idag, kommer lägga upp bild senare ;)

Lång höst har vi haft och vinter har kommit nu till Landskrona :/


Mobilbloggar: Söndag

Hejsan! Hela familjen är samlade i vardagsrummet framför tv hehe. Min älskling mår lite dåligt så det har varit en lugn söndag inomhus :) plus vädret är för tråkigt för att hitta på något ute :P. Har fått i mig 2 st redbull men känner mig ändå väldigt trött :S. Jag och Ivo ska ta och äta snart men frågan är vad fan ska vi äta? :/. Nä kommer inte på något mer att skriva haha fantasin är borta :P hörs mer sen eller imorgon ;) puss och kram

Naglar jag byggde till en tjej idag :)


Mobilbloggar: Snö

God morgon haha :P. Gick upp för typ en timme sen :/ trött som fan men ändå orkade jag städa undan i lägenheten direkt när jag gick upp för sängen :S. Nu kl 1 ska jag bygga naglar till en tjej :). Jag har redan bokat in 4 tjejer att bygga naglar till nu i veckan som kommer, ser ut att bli en bra vecka :).

Jaha då snöar det igen :/ varför kunde det inte vara så här i December månad :P


Mina pappa och lillebror är ute och bygger snögubbe hehe :P

 

 


A Very Harold & Kumar Christmas


Movie time blir det nu för mig och min älskling <3

M

Hejsan! Vilket tråkigt väder vi har idag :/ och igår hade vi en solig dag tydligen får vi inte ha två såna dagar :@. Just nu håller jag på med att design min iPhone skal fy vilket jobb det är, kommer så inte orkar täcka hela skalet med diamanter kommer fan ta mig en hel dag att göra det :P. Jag har inte nerver eller tålamod till sånt haha

Så här långt har jag kommit iallafall ;)

hoppas jag kommer kunna ta bort det klibbiga kvar från limmet :/

 


The Vampire diaries & The Secret circle

Så nu har man sett ett nytt avsnitt av The Vampire diaries lika bra som vanligt hehe längtar redan till nästa fredag ;). Snart ska vi titta på The Secret circle men Ivan ville först se ett UFC match hehe :P. Men vi får höras mer imorgon folket sov gott puss och kram

Serie kväll blev det ändå tillsist :P


Mobilbloggar: sova middag

Hej på er! Nu så har man sovit en stund vilket behövdes men känner mig rätt så död nu efter haha. 3 timmar sömn blev det för mig och min älskling som fortfarande ligger kvar i sängen haha men ska snart väcka honom :). Vi ska nog iväg och handla gott och sen blir det The Vampire diaries och The Secret circle :D efter våra serier så ska vi titta på film och ikväll får det bli komedi då vi såg action igår ;).

Varje gång vi besöker center syd så måste jag köpa sockervadd haha :P


Mobilbloggar: Lund

Hejsan! Är på väg till Lund nu, min älskling ska träffa sin idiot till läkare haha :). Härligt väder vi har idag sol, svårt att fatta att igår hade vi snö första gången här i Landskrona haha men nu finns det ingen spår av det :/. Efter Lund blir det center syd :) fast så här en vecka innan lönen är man inte världens rikaste Haha blir nog inte mycket shoppande för min del :P

Igår hade vi snö för först gången i Landskrona denna vintern :S lite sent ut tycker man haha.


mini-tippar

Hej på er! Är hemma hos min pojkvän nu, blir att vi snart drar och handlar mat börjar bli väldigt hungrig. Ikväll blir det en lugn kväll framför tv kanske film. Både i tisdags och onsdags har vi tittat på en massa serier att det nu är dags att ta en film tycker jag iallafall :P.

Igår så gjorde jag naglar till en tjej och här kommer resultatet


Mobilbloggar: Mjukt tygfodral till IPhone

Hej på er eller ska jag säga god morgon haha. Jag gick upp först halv 11 idag men började känna mig yr :( så det blev tillbaka till sängen igen och gick upp kl 1. Fy vad jag är trött måste vara detta bajs väder. Orkade ej vänta på dator för att bli användbar tar hundra år haha så skriver från mobilen istället.

I veckan fick jag min tredje födelsedagspresent av min älskling. En iPhone mjukt tygfodral. Blev blå då jag redan har allt för mycket rosa till min iPhone haha :O. Tack för alla fina presenter älskling som jag har fått <3


Fransk manikyr

Igår så gjorde jag naglar till en tjej och här kommer resultatet


To Sleep or Not to Sleep?

Medina är redan uppe OMG haha, mobilalarmet ringde redan vid 9 tiden :P. Jag hade en tjej som skulle komma till mig nu kl 10 men dem ringde från jobbet så det blir på onsdag istället :). Gjorde hennes naglar för kanske en månad sen så vill hon gärna komma igen, skoj när folk kommer tillbaka ;).

Sist jag gjorde hennes naglar. Undrar om hon väljer fransk igen? :)

Så vad ska man hitta på nu så här tidigt :P haha ska nog över gatan och handla lite mat börjar bli väldigt hungrig, en redbull hade inte skadat heller fast om man dricker 1 varje dag i 2½ vecka så blir det skadligt :/ men sånt vill jag inte tänka på nu är allt för trött och vill ha en NU hehehe

Naglar

I fredags så byggde jag naglar till en tjej och här kommer resultatet :)


Mina färdiga tippar med glitter är fina men är lite jobbiga då man inte kan fila hur mycket man vill och behöver, eftersom glittret försvinna då :S. Så man får det inte riktigt så som man vill ha det.

Rolig Lördag

Igår så hade jag en skoj lördag med Miresa.

Först åt vi mat på Mezo och jag tog bakadpotatis som vanligt haha men det är ju så gott.
Shit så mycket folk det var där inne, det fanns knappt någonstan att sitta :/

Det blev Laserdom istället för bowling, väldigt spontant.
Shit så roligt det var, första gången för mig. Trodde inte det skulle vara mycket folk men vi var runt 20 st där inne. Jag kom verkligen in i spelet direkt haha att spela skjut spel på xbox hjälpte lite i denna situationen hahha. Fast jag råkade skjuta några gånger folk i mitt lag :P

Sen åt vi gott inne på Pistachia :)

Jag var hemma runt 10 tiden. Det var verkligen en rolig kväll men blandat ;)

Mobilbloggar: Good morning

Hej på er! Ligger fortfarande i sängen, känner mig rätt så utvilad men har ändå inte ork att gå upp haha. Ska hoppa in i duschen snart sen blir det frukost är riktigt hungrig haha. Måste även se vad jag ska ha på mig ikväll ;) min kusin fyller år så hon ville ha en liten fest i lokal :). Skriver snart ett inlägg igen om min roliga lördag kväll, hinner inte nu då iPhone batteriet dör när som haha :/


Ljusrosa

För ca 3 månader sen så skrev jag här i bloggen att färdiga tippar är next on the list ;) och då räknas så klart glitter-färgade-och mönstrade tippar. Jag har redan köpt med glitter på och igår så fick jag hem mina första färgade tippar. Det blev ljus rosa, planerar att beställa svarta oxå ;). Mönstrade är jag lite osäker på då jag såg ett youtube klipp där en tjej använder sig av mönstrade tippar, tyckte inte det blev så fint :P



Designa eget skal till iPhone snart ;)

Nästa veckan så ska jag göra en egen Iphone skal design ;) till min Iphone. Alltid roligare att ha något man vet att ingen annan kommer att ha ;). För 2 veckor sen fick jag äntligen mina mix pearls och denna veckan så fick jag min hård plast skal. Jag kommer så klart att använda mig av rhinestones oxå ;). Man undrar hur länge det kommer att ta till man är klar med en design och hur mycket pearls och rhinestones det kommer att gå åt :P.


Mobilbloggar: Bumper pink

Hejsan! Ligger i min stora säng :) shit så trött jag är :/ har även ont i hela kroppen fattar inte varför, jag har ju inte tränat direkt :P. Idag så har jag fått i mig 2 redbull och en kopp kaffe utan någon resultat :S har varit trött hela dagen. Imorgon ska jag fan med sova länge, alarmklocka på mobil ska jag stänga av hehe :P

När jag kom hem till min pojkvän idag så såg jag Bumper pink "skal" till min Iphone 4 ligga på bordet :D. Tack baby <3


Gott gott

Hej på er! Snart blir det The secret curcel och The vampire diaries :), hoppar över film ikväll. Var innan i stan med tjejerna. Åt thai mat med Senija och Medina och där vid 4 tiden så kom Salam :). Imorgon väntar en rolig dag bowling i Malmö :D längtar längtar. Nä nu får jag kolla till maten, slänger nog in ett inlägg inatt ;). Hörs mer sen kram

Blev Thai mat till lunch


Nytt nagellack

Hej sexi :). Väntar på tjejen som jag ska bygga naglar till idag :). Där vid 3-halv 4 ska jag träffa Senija och Salam en snabbis hemliz hehe ;). Fredag idag vilket betyder fredagsmys med min älskling och THE VAMPIRE DIARIES :D. Att vänta en hel vecka är allt
för jobbigt haha älskar älskar den serien.

Igår så köpte jag en unik nagellack och här har ni den hehe ;)

Mobilbloggar: Glass gott

Hej på er! Jag och Ivo tittar på våra serier nu :). Det var väldigt skönt att sova ut en stund innan :), något jag verkligen behövde. När jag vaknade så såg jag en powerking på bordet hehe min älskling var iväg och köpte till mig medan jag sov <3.

Imorgon ska jag bygga naglar till en tjej kl 1 ska bli skoj att se vad hon väljer ;)

Vi var iväg och köpte glass innan :). Ska bli gott, det var ju ett bra tag sen man åt en glass sist :P


Rolig helg väntar mig

Hej på er! Fyyyyy vad jag är trött ska nog ta och sova en stund snart. Va innan i stan och köpte födelsedagspresent till min kusin som fyller år nu på söndag. Hon har hyrt lokal, så det kommer bli en rolig söndag. Även lördag längtar jag efter, bowling med Miresa i Malmö :D. Det kommer bli en helg fullt med skoj för Medina ;)

Min kusins present :)


2 nya färger testade

Hej sötizar! Bloggpaus i 2 dag haha :P. Var lite upptagen i tisdags och igår orkade jag inte blogga haha. Fy fan vilken storm det är i Landskrona, man är verkligen trött på detta vädret :/. Snart blir det mat gott är riktigt hungrig. Hörs lite senare puss och kram

Naglar jag byggde i tisdags

Snyggt med guld :)



Blev inte så nöjd med dessa naglar :(.
Jag blir väldigt sur när resultatet inte blir så som jag vill ha det. Tjejen hade lite brottom så jag var tvungen att stressa så det är därför det inte blev så som jag ville ha det.
Men hon tyckte om det så det är väl det viktigaste :P.

Mobilbloggar: Buslätta

Hej på er! Snackar med min älskling i tel nu men blir snart sova kudde, trött som fan. Min kära powerking hjälper inte längre :/. Kan dricka 2-3 st men nej inget händer :S.

Imorgon har jag två st tjejer som ska komma till mig, bygga bygga naglar ;)

Idag köpte jag nya Buslätta :). Tänkte att det är dags att hålla på lite med korsord och inte bara spela spel på iPhone :P


2 snygga flätor

Hittade en tjej på youTube som visar hur man kan göra 2 snygga flätor med håret delad i 4 delar. Hon visar även hur man kan fläta in en scarf i flätorna.

Se och testa


Vem hade inte blivit glad

Hello folket! Gick upp tidigt för att vara jag halv 10 haha :P hoppade direkt in i
duschen och snart blir det frukost :)

Igår så gjorde jag naglar till en tjej och här har ni resultatet

Något hon sa som gjorde mig väldigt glad var: "Du är jätte duktigt och resultatet ser precis ut som i salong". Vem hade inte blivit glad att höra sånt :D.

Denna veckan
skulle jag ha 4 tjejer men en tjej sms mig igår och skrev att hon har blivit förkyld men 3 är ju inte dåligt heller ;).

Bilder från Malmö

Hej på er! Idag vaknade jag pigg och utvilad vilket var ju på tiden haha.
Är hemma hos min älskling, dricker kaffe med hans syster :).

Igår var jag i Malmö och träffade min storebror, Miresa och söta Savannah.
Här kommer lite bilder från igår

Jag fick 2 fina födelsedagspresenter av min bror och Miresa :).



Älskar :) har på mig den nu


Min älskade Savannah..Hon har på sig kläderna som jag köpte till henne :)


Någon blev lite trött efter en massa lek med sin faster :)


Min bror och sötizen


Dem gjorde god middag till oss


Saknar dem alla redan :(

Mobilbloggar: Tåg hem

Hello! Sitter på tåget nu på väg hem, har saknat min älskling :). Hade jätte skoj med min storebror, Miresa och sötizen Savannah. Fick fina födelsedagspresenter av dem lägger ut imorgon ;). Lekte jätte mycket med Savannah, man smälter direkt när hon skrattar. Den känna lite som hon känner igen mig nu, ler direkt när hon ser mig. Jag gick henne att skratta nästan hela tiden lilla sötnos :)

Fasters allt


Mobilbloggar: Tåget nu

Hej på er! Sitter på tåget nu på väg till Malmö :D bort från tråkiga Landskrona. Alltså man blir helt fuckt up av detta vädret, i torsdags stors, i fredags sol och idag dystert och regn :/. Min internet gör mig galen, min 3G försvinner ofta och sånt har jag inte tålamod till :@. Hörs mer sen folket puss

Min frukost medan jag väntade på tåget :)


Ett liv med epilepsi....

Hej sötizar!! Fy vad jag mår dåligt, jag fick epilepsi anfall nästan direkt när jag vaknade. Ingen kontroll över kroppen och det kändes hela tiden som jag skulle ramla :( det kändes även som jag har haft någon som har promenerat på mitt huvud hela natten. Ni fattar inte hur jobbigt det är att ha epilepsi och detta är något jag kommer leva med hela mitt liv då jag fick det som äldre :(. Det känns jätte jobbigt när man har en sjukdom som har gjort det svårt i ens liv i många år, påverkat ens liv....

Något bra som händer idag iallafall,
behöver det verkligen just nu, är att jag ska besöka min storebror, Miresa och lilla Savannah i Malmö.

Mobilbloggar: the vampire diaries

Hej på er! Jag och Ivan har precis tittat på The vampire diaries. Jag älskarrrr den serien så sjukt mycket :D. Det är alltid jobbigt när den har uppehåll i några veckor It my drug hehe. Jag älskade slutet av detta avsnittet, ÄNTLIGEN säger jag bara haha :D längtar redan till nästa avsnitt ;).

Nu ska vi titta på en dokumentär, hörs mer imorgon puss och kram

Love Love Love


Iphone skal

Hej på er! Är hemma hos Ivan just nu, blir nog att vi drar ut snart och tar en fika. Tråkigt att det redan är mörkt ute :( inte konstigt att man ofta är deprimerad under höst och vinter :/. Det var skönt med sol idag, har varit tråkigt väder nu ett tag :S.

Glömt visa mina två Iphone skal som jag fick i julklapp av min älskling ;)

Vi matchar haha

Just nu....


Från pappa

Hej på er! Idag vaknade jag på fel :/ känner mig irriterad på allt och alla vet i fan varför. Man skulle kunna tänka sig att solen vi har idag skulle hjälpa människan på gott humör men tydligen inte. Fredag idag mmm vad ska man hitta på idag? Längtar till imorgon ska till min storebror i Malmö, träffa min söta Savannah som jag har saknat så.

Av min pappa fick jag pengar till födelsedag och igår var jag i stan och köpte saker för de pengar ;).

>Allt detta fick jag från pappa

Testade denna topplack från Depend igår shit vilken fin shine man fick,
nöjd än så länge hehe. Något jag tyckte oxå om att naglarna inte blev "lila" så som det kan bli av andra topcoat. Gick på 130 kr inne på kick

Mer smycke

Tack Pappa :)

Födelsedagspresent från min lillebror

Hej på er! Har min söta lillebror på besök. Vi dricker varm choklad och lite bullar till det <3,
väldigt tråkigt väder idag :(.

Gick upp kl 9 idag, tvättar tvättar :/ sen gick jag upp för att vila vidare men då hörde jag min lillebror komma in i mitt rum och när jag tittade på honom så höll han en present till mig naww så gullig :).

Detta fick jag av min lillebror i födelsedag :)


När jag testade klänningen så sa han till mig "så fin Medina är" <3

Mina födelsedag

Hej Sötizar! Var över hos pappa på tårta och kaffe. Blev att man köpte tårta både igår och idag haha :P. Det var en mysig födelsedag med många fina presenter :D...synd att vädret inte var på min sida bara :(..Tack alla för en skoj dag och tack för presenterna :)

Detta fick jag igår

Av min pojkväns mamma, syster och systerson

Så att jag kan förvara mina saker till naglar snyggt :)

plus så köpte dem även till lite saker :)

Allt ni ser på bilden är vad som finns i söta necessären
Hade ingen aning att Depend hade så många olika vårdande nagellack :P

Jätte fin

Av min pojkväns systers man

Av söta Salam

Av min älskling
..Men jag fick mobilen för ca 2-3 veckor sen ;)
så det jag fick igår av honom var att välja ut skal och väska som jag vill ha till min Iphone <3

Av min pappa fick jag pengar :D

Rött Glitter

Här kommer bilder på naglarna som jag byggde igår till Abir.

Det blev väldigt fint med rött glitter och
hon blev jätte nöjd med slut resultatet vilket är de viktigaste så klart ;)

Va med och vinn nagelbandsolja från O.P.I

Idag så är det min födelsedag och jag vill dela med mig av dagen till mina fina bloggläsare.

En av er har chansen att vinna nagelbandsolja från O.P.I med lukt av mango. Allt du behöver göra är att skriva din/dina bästa nageltips eller skönhetstips. Ni kan skriva här i bloggen eller på min hotmail ([email protected]).

Jag kommer sen att läsa era kommentarer och personen med bästa tipset vinner nagelbandsoljan. Tävlingen avslutas kl 00:00.

Va med och vinn nagelbandsolja från O.P.I.


Tävling är avslutad och vinnaren blev Julia

Ett stort tack till alla som del tog i tävlingen här på bloggen och hotmail :)

Birthday Girl

Idag FYLLER jag år :D hela 24 år gammal blir man idag. Tiden går verkligen snabbt :)



Mobilbloggar: Måste testa en dag

Min fina kusin har laget ut en bild på naglar i min logo med sjukt snygg design :). Efter att ha sett bilden så blir man väldigt intresserad att testa men måste bara tänka ut hur människa har lagt upp/ börjat först med. Allt ser rakt och fint ut hehe undrar om jag lyckas :P. Jag har många snälla och underbara kusiner/släkt och vänner som stöttar mig när det kommer till naglar <3.

Detta vill jag testa en dag :)


Mobilbloggar: Rak Thai

Hej på er! Jag och Ivan tittar just nu på The real housewives of New Jersey :). Tycker inte om Melissa, hon känns falsk små och små saker hon säger då och då märker man att hon är 2 face.

Tjejen jag byggde naglar till idag tog rött glitter blev fint ;) bild kommer imorgon. Ska tillbaka till serien nu och vara social oxå haha :P.

Blev mat idag från Rak Thai :) gott gott


Mer mer

Hej på er! Igår var jag allt för trött och hade ont över allt för att skriva flera inlägg, orkade ej helt enkelt haha :P. Halv 1 ska en tjej komma till mig, ska bygga hennes naglar och jag tror det blir glitter ;). Ska snart tvärs över gatan och köpa mig en powerking, fan inte bra börjar bli beroende av det igen :/. Såg precis att Xzibit är med i dagens avsnitt av extreme home makeover hehe :P

I lördags så shoppade jag lite till och detta fick jag med mig.




2012

Hej på er och hej 2012 oxå! Först inlägget för detta året :D. Fy fan vad jag är DÖD, somnade 4 inatt och vaknade 13:00 men ändå känner jag mig så trött.

Hade mysig ny år igår med familjen. Blev stor middag men gott och en massa skratt. Där vid 11 tiden så gick jag, Ivan och lilla Filip ut och smällde lite fyrverkerier. Där vid 5 i 12 så var jag och Ivan uppe på vårt vanliga plats för att titta på fyrverkerier och bra avstånd från alla idioter som tycker det är skoj att slänga på folk. När vi körde in till stan efter 12 så måste jag säga att jag blev lite rädd eftersom folk smällde raketer precis vid vägen :/. Vi åkte även förbi Borstahuset där man kunde se alla fyrverkerier från Danmark, konstigt nog var dem lite sena ut detta året hahha började halv 1 som fan hos dem :P. Efter det så åkte vi hem där hela familjen
gick ut och smällde det stora raketerna som vi hade :)


Tycker det är så fint med tomtebloss plus bra att använda när man ska tända de andra smällare ;)

RSS 2.0