Man känner sig så äcklig i denna hetta

Hej på er alla. Min kille och jag kom precis hem. Vi var nere vid stranden och tog en klass sen var vi hemma hos hans syster ett tag och sist åkte vi förbi våra kompisar till deras stuga och tog det lugnt där. Åkt mycket hitt och ditt idag, så jag är lite slut och trött även av solen/värmen. Gud vädret har varit katastrof idag. Det var så varmt att man önskar att det kunde blåsa lite eller börja regna smått i alla fall . Man känner sig så äcklig när det har varit sådant väder, klibbig.


Här kommer bilderna från gårdagen som jag har lovat
 

Dem trapporna var väldigt äckliga att gå på, ramlade nästan och det var efter att min kille tog den bilden. Skulle springa upp och se om bilden blev bra och så snubblade jag, smart Medina du ville springa.


Ser ni vad det är för flagga bakom mig?


Om inte, så här kommer en bättre bilde ;)


Och sist men inte minst så blev det jordgubbar på kvällen.

Antingen hörs vi sen eller så blir det imorgon. PUSS & KRAM på er.





Kommer lägga ut 1(varierande) av Michael Jackson låtar fram till torsdag(27- 2)
Han bör inte bli glömd efter en dag direkt.

Michael Jackson - Black Or White

Id-smink

Jag har tänkt lite på att kanske köpa Id-smink. Jag kan bli väldigt fettig speciellt nu under sommaren så jag behöver något som dämpar på det och är bra för mitt ansikte, på tanken på att det är 100% mineraler i Id-smink. Läste på Stina-lee blogg om lite smink tips där det bland annat står att det är bättre att ha Id smink på sig än att inte ha det, det vårda huden.
något som är lite nackdel med sminket är att det är rätt så dyrt, tänk om den inte passar än och så har man slösat mer än 300 kr.

Är det någon av er som använder Id-smink?


Solkräm

God morgon på er. Hoppas allt är bra med er sötningar. Hoppas vädret är fint hos er som det är här hos mig. Nu har jag trådlöst internet så jag sitter i vardagsrummet och tittar på "våra bästa år". Det är en serien är helt otrolig, du kan missa den i en vecka och ändå förstå vad som har hänt och komma in direkt.


Idag är det att sola, sola. Det är en sak jag undrar över och det är solkräm. Jag använder typ aldrig solkräm, eftersom jag tror att det kommer ta allt för långsamt tills jag blir brun.



Använder ni solkräm och tycker ni att det är väldigt viktigt att man gör det?



För mer tip om hur du skyddar  t.ex. ditt ansikte, läppar, håret m.m. i solen titta in på denna sidan HÄR




lägger ut bilder senare under dagen, vad jag hittade på igår.

provocerar för att få fler besökare

Det är många saker jag har funderingar över och så klart så vill jag dela med mig av det och höra er åsikter.

 Jag har märkta att det finns vissa bloggare som provocerar på sin blogg bara för att få fler besökare. Dem brukar skriva "jag vet att ni älskar mig, jag vet att ni önskar att ni var jag", m.m.


tycker att alla får skriva, göra och uppför sig hur dem vill på sin blogg eftersom det är deras blogg.


Men jag själv vet
att jag inte kommer göra det idag eller längre framåt, eftersom jag inte vill att folk ska komma in på min blogg och hata mig, irritera sig på mig och så vidare. Jag vill att folk ska tycka att det jag skriver är intressant och att man tycker det är skoj att besöka min blogg.


Vad tycker ni om det, är det en bra metod att använda bara för att få fler besökare?





Heller har jag några besökare men är omtyckt än att ha många besökare och är hatad.


Måste alltid vara något mer

Jag läste någonstans att dem kanske har upptäckte att Michael Jackson hjärtattack kan ha berott på överdos. Men kom igen, tydligen kan ingen i Hollywood bara dö det måst alltid varar något bakom det, antingen knark, överdos eller något annat. Det känns nästan som om media ska nu helt plötsligt smutskasta honom. Fn det räcker men att han blev plågat av median hur länge som helt, som stämplade honom till en freak. Låt honom vila i fred nu och få honom slippa bära med sig medians skit till begravningen, vissa honom respekt för en gång skull.


Kommer lägga ut 1(varierande) av Michael Jackson låtar fram till torsdag.
Han bör inte bli glömd efter en dag direkt.


Michael Jackson - Dirty Diana

När man var liten så var allt annorlunda

Hej på er. Är hemma nu hos min kille. Han sitter här bakom mig och spelar spel med hans systerson (5 år), dem spelar Indiana jones legospel. Gud vad varmt det är ute. Var innan i centrum med min lille bror och då hade jag på mig jeans, jag trodde jag skulle dö. Så jag fick byta om innan jag skulle sticka iväg till killen. Jag och min bror har skaffat trådlöst internet idag, jippi nu kan man sitta vart som helst i hemmet. Vad vi ska göra idag vet jag inte, ut tror jag i detta varma väder ;). Hörs sen PUSS & KRAM


När jag var lite, runt 5/6 år gammal tror jag. Aaa det var dem tiderna då man inte hade något att tänka på eller stressa över eller behöva skriva i sen kalendern "måst göra". Det ända som fanns var att leka och få leksaker. Ibland önskar man att man var ett barn igen.



Det fanns många olika saker jag älskade att göra som barn, en av dem var att fiska.
Min store bror bredvid mig, det var inte en liten fisk han hade fångat


& här var jag mini mini

En dag nere vid stranden

Hej på er. Vaknade i dag runt 10 tiden och kände mig rätt så pigg. Det är halv soligt ute så kan bli solande idag fast det är upp till vädret, VILL bli brun. Igår så var jag och min älskling nere vid stranden och njöt av det sköna vädret, hade en underbar utsikt över havet. Hade det mysigt tillsammans. Igår så tittade vi på Fast and the furious 4. Den var bra, visst det fanns några scener som man tänkte "ingen chans", typ när dem körde i öken och i små tunnlarna utan problem och hur snabbt som helst. 1 och 2 var bäst tycker jag, men det jag tyckte om med 4 var dem gamla skådespelarna var tillbaka i jämförelse med 3.


Vem av er tittar på Top gear?
Ni som gör vet vem Sting är, igår så såg jag och min kille vem sting är, Michael Schumacher. Fast enlig min bror så är det inte han, Michael körde bara den ferrari som var med i det avsnittet. Att han "sting" avslöjade sig när han var full, finns på youtub. Vet ej själv vem jag ska tro.


Tänkte sticka och städa mitt rum lite, sen duscha och så får vi hoppas att solen kommer fram så att Medina kan sola.


Glass är ett måste när det är varmt och soligt ute.
En ny smak från Loka, helt okej fast mer smak hade jag viljat ha iallafall

Jag igår


Njöt av det sköna vädret och den fina utsikten jag hade framför mig.


You and me 4-ever


Den härliga utsikten jag hade framför  mig

Vilka är dina 3 favorit sommar låtar just nu?


Vilken är era 3 favorit sommar låtar just
NU? kan vara gamla, nya låtar m.m. , det kvittar så länge det är 3 av era favoriter som ni har lyssnat ofta nu under sommaren. Och se om andra bloggare har samma favoriter som du.


Mina 3 favoriter just nu är:

Pitbull - I know you want me



Kevin Lyttle - turn me on



Soulja boy - kiss me through the phone

I got sunshine

Nu har jag tagit paus från solande. Jag dog där ute, plus så är det ändå på balkongen det är inte så att jag kan direkt svalka av mig. Kände mig som en svettpöl när jag låg där. Det var skönt när det blåste till lite. Jag vet ej om jag ska ut där igen om en halv timme, medan solen är framme på den sidan. Sitter just nu men bikini överdelen i köket, för varmt att ta på sig något annat haha. Önskar att man kunde gå i bikini ute så som dem gör i Hawaii. Men det är en sak jag inte förstår, varför det har blivit "normalt" när killar går omkring (ej i centrum) utan att ha på sig något uppe, men om en tjej hade  gått omkring med bikini överdel så hade det blivit chockande.


Så härlig utsikt


Min lille bror höll mig sällskap ute på balkongen, fast han fick sitta i skuggan så att han inte bränner sig


Mattan vi har på balkongen. Visst känner man säg välkommen hem till oss



Nä jag tror jag ska in till mitt rum där det är svalt och lägga mig liten stund, blivit trött av solandet. Just mycket mycket vatten behövs nu.


En härlig låt
The Temptations - My Girl

The Proposal

Hej på er eller god morgon för mig haha. Somnade 4 i natt, var trött men kunde inte somna eller jag kände nästan som om jag inte ville somna konstigt. Så nu på grund av det så mår jag dålig just nu :(. I alla fall så hade jag en bra/rolig dag igår. Var på Bio men min killes syster och hennes kompis. Vi tittade på "The proposal". Den var så himla bra, skrattade jätte mycket. Det finns många scener som var så roliga att man kommer att minnas dem helt enkelt. Nä vet inte mer vad jag ska säga om filmen förutom att jag måste ha den i dvd när den kommer ut, älskade den.


Efter filmen så stack vi och fikade. Det var så härligt, skönt väder, drack våra cappoccino och det var endast vi tjejer, the perfect night. Sen stack vi hem till hans syster där även min kille var och hennes man. Men vi tjejerna satt där killarna inte var så vi fortsatta vår kväll av att snacka om allt möjligt, hade så roligt. Tack för en rolig kväll Vesna och Alexandra. Jag ångrar mig verkligen att jag inte fotade från och med nu så kommer jag göra det direkt när jag hittar på något.


Idag är det soligt och jag hoppas att det blir det nu ett tag för idag ska jag fn med sola, om det kommer moln och blockerar så kommer jag flippa ut. Varje gång jag har viljat sola så har det antingen varit blåsigt, molnigt eller så har solen kommit fram när jag väl är ute och på kläd med min kille och vi är på väg någonstans.







Kommer spela upp 1(varierande) av Michael Jackson låtar fram till torsdag.
Han bör inte bli glömd efter en dag direkt.

Hade behövt er hjälp med 2 saker

1) Min bror sa till mig igår "om du tvättar min kläder och viker dem fint så får du 400/500 kr i månaden av mig". Vad tycker ni ska jag göra det?


2) Min nya klänning. Ska jag behålla den eller lämna tillbaka? Jag var egentligen ute efter sommar klänning (lite mer färg glada färger) men så hittade jag denna och tyckte att den var jätte fin.


En mysig kväll

God morgon på er. Idag är det tvätt, nej vad tråkigt. Solen är borta idag :(, nä jag sticker snart till solarium. Jag tycker inte om att sola så mycket på solarium, i solen så får man bättre och finare färg men det ser ut som om jag inte har något val.


Igår så var det en härlig dag
. Först under dagen så var jag men min kille, hans mamma, syster och systerson i Center syd och shoppade lite. Senare på dagen/kvällen (21:30) gick vi förbi 2 av våra kompisar (ett par) deras stuga. Vi hade det så mysigt att vi satt där ända fram till 12 på natten. Allt detta med att vara i en liten stuga tycker jag är bara underbart. Bort från trafiken, slippa höra folk skrika och sen blir bara atmosfären härlig och man känner sig lugn på något sätt, t.ex. när man fikar i trädgården. Det var en skön fredag, jag hade det jätte skoj. Dt roliga är när vi satt och pratade så har alla 4 så mycket att säga så det blev mycket att man fick avbryta den andra för att hoppa in haha men det bevisar bara att vi hade det trevligt tillsammans. Vi snackade om allt från kändisar till otrogna killar till klackar hahah, allt möjligt helt enkelt.


Här är deras stuga. Den är riktigt mysig är vara där.

Mmmm, Esma denna tjej  då gjorde denna otroligt goda tårta. Jag åt två stora bitar, även om jag var mätt så ville jag ha mer men klarade ej av fanns ingen mer plats. Nä två tummar upp för dig Esma :).

Satt och fikade samtidigt som vi tittade på filmserie V.
Gud så dåligt filmer och serier var gjord på den tiden.
Tittar någon av er på den serien?


Tog denna bilden igår. Dem hade lite blommor vid sin stuga som jag var tvungen att fota så klart direkt haha.

När man vill ha finns det inga pengar

Hej på er. Sitter hemma hos min kille nu. Jag min kille, hans mamma, syster och systerson var i Center syd(köpcenter). Vi var där rätt så länge, fast vi hade det trevligt och skoj. Vi tittade runt lite på kläder och skor. Hans syster köpte ett par skor men jag kunde inte hitta några fina sommar skor till mig. Det är alltid så typiskt när man har pengar och vill ha något så kan man inte hitta en endaste plagg, men när man är "fattigt" så finns det en massa saker som är finna och man vill ha. Jag köpte däremot en söt klänning, lägger ut bilden på klänningen imorgon. Efter en shopping runda så åt vi mat och efter maten blev det glass. Haft en riktigt skön och härlig dag. Jag känner mig helt slut just nu, ont i fötterna och känner mig trött. Vet inta vad vi ska göra senare ikväll, just nu vill jag lägga mig ner och vila en stund.

Jag idag. Orkade ej fixa till mig haha.


Min lille bror och store bror, vilka tuffingar eller hur?

En Legend

Min bror sa idag på morgonen till mig. "min tjej berättade för mig att Michael Jackson dog igår, även jag märkta att dem spelade hans musik igår i radion". Jag trodde först inte på honom, ända tills allt fler och fler hade skrivit det på sin blogg. Kan inte först det, har inte slagit mig det än. När jag såg ett video klipp på aftonbladet så började jag rysa i kroppen och kändes som om tårarna ville komma fram. Läste även att Jackson skulle återvända till där han plats han tillhörde och det är den stora scenen.

Jag har så svårt att tro det. Jag har älskat han sen jag var liten, alla hans låtar kunde jag redan som barn. Han var en bra människa som ville andra gott. Gjorde så mycket för att hjälpa andra människor. Det är synd att median behandlade honom på det sättet som dem gjorde.  Jag vill berätta mer om honom, men känner att jag inte kan förklara alla och få ut så som jag vill få ut hur jag kände för honom hur jag känner för detta som har hänt.

Michael Jackson blev 50 år gammal. Han avled efter att ha drabbats av hjärtstillestånd. Han dödförklarades 14.26.


R.I.P Michael Jackson, the King of pop du alltid förblir


En rolig torsdag men min älskling ;)

Hej på er. Sitter just nu och gör inget, varit på balkongen lite och njutit av vädret. Det är fortfarande inte vädret att sola så himla tråkigt. Det blåser kallt. Nu kommer bilderna som jag lovade från igår. Jag och min kille var lite rastlösa igår senar under dagen så vi ville hitta på lite skoj, dumma oss. Härligt att få vara barn ibland. Som sagt jag är en person som tycker inte om att gå omkring och vara seriös 24h, jag vill ha skoj i livet också. Nä vi hade jätte roligt igår jag och min älskling.  Det är som han sa till mig, "foto är på ett sätta att bevara ett minne av oss tillsammans".


Mmmm, låt se om det finns något äckligt i gräset innan jag hoppar in


Härlig bakrund. Tycker att denna bilden blev jätte bra

peace and love


 

Ooj nej göm registrerings nr

Av någon anledning så ville min kille fota traktorn som körde förbi.
Han mannen som körde vinkade till oss, men han tänkte nog "jävla idioter har dem inget annat bättre att fota" haha

Min älskling, hej sötnos

Om man inte hade sätt mina byxor hade man nästan trott att jag skissar i buskarna hahahh


Jag kan fortfarande gå balansgång utan att ramla


I believe I can fly


Spring älskling annars vinner jag, fast det gör jag ändå alltid hahah


Efter att skuttande i gräset så fastnade allt möjligt på min skjorta så man får väll ta bort allt,
vill inte direkt se för jävlig


Efter allt skoj, så var det dags att äta. Beställde kina mat. Blev mysande medan vi väntade på maten

Vilken tror ni är bättre när det kommer till ljud?

God morgon på er. Sitter här i köket med hela jävla familjen, pappa, lille bror och store bror. Jag min pappa och store bror håller på tävla vems mobil som har den bästa ljudet och vilket hörs bäst.. Vi alla 3 är tävlings inriktade av oss men när det kommer till mobiltelefoner så tar min pappa priset där. Han vill att han ska ha den bästa mobilen hela tiden, därför byter han ofta. Det var lite svårt att angöra vem ljud var bättre, blev bara en massa blandat ljud(musik) och huvudet började värka hahah. Min bror har Samsung Omnia, min pappa har (sony ericsson)W995 och jag har (sony ericsson)W760i. Vilken tror ni är bättre när det kommer till ljud?


Jag skriver mer sen, tänkt gå duscha nu. Kommer även lägga ut bilder från gårdagen. Ska kanske ut med min kille, hans syster och hennes kompis till Center syd och titta lite på skor.


Min mobil

Min pappas mobil

Min store brors mobil

Ibland är det bara roligt att dumma sig lite

Hej på er alla. Är hemma från en rolig dag men killen. Ibland är det bara så skönt och skoj att bara bumma sig och vara barn igen. Vi har åkte runt lite i L-A, höjde musiken i bilen och dansade, måste sätt idiotiskt för dem som såg oss. Sen tog vi en glass och njöt av vädret. Vi tog även några bilder, mest för att vi var rastlösa och ville göra något skoj. Jag hoppade från en bänk 7 gånger bara för att vi skulle ta en bild på mig i luften men blev fel hela tiden, så jag har lite ont i knäna nu hahaha. Men jag lägger ut alla bilderna imorgon orkar inte riktigt nu.

Men jag bjuder på en bild jag tog idag. Den är både fin och häftig men samtidigt äcklig, jävla insekter förstörde allt haha.


I'am melting

Hej på er alla. Sitter hemma hos min kille nu. Vädret idag är lite konstigt. Finns ingen sol men det kväver människan ändå. Det är sån heta i luften. Kändes som om jag skulle dö när jag satt på bussen, fanns ingen luft plus när det är så varmt så börjar folk svettas så det luktade inte vidare gott heller. Vet ej vad jag ska skriva mer, värmen har dödad mina hjärnceller haha :P.

Dagens outfit


3 otroligt söta outfit

Tittade runt lite på H&M hemsida där jag hittade några plagg som jag tyckte var jätte fina och tillsammans så gjorde jag det till 3 otroligt söta outfit nu till sommaren. Så vad tycker ni, vilket plagg tycker ni mer om och vilken outfit är snyggast,sötas eller finast?




Klänning 198:-

Tunika 149:-

Shorts 129:-

Leggings 98:-

Topp 98:-


Inte som lovat

God morgon på er. Vaknade för en stund sen. vädret är inte så lovande som dem sa igår, det är soligt men inte så soligt att man kan lägga sig på balkongen och börja stekas. Fast okej det är fortfarande morgon kanske blir varmare under dagen. Idag ska jag och killen kanske ut och shoppa lite, får se om vi hittar något. Tänkte köpa några ballerinor och någon sommar klänning eller något så. Jag vill sola, det är så typiskt precis när man kommer igång så blir det inte lika fint väder därefter och sen när det blir varmt igen så måste man börja om från början :(.


Igår så hade jag och min kille det mysigt. Vi låg i varandras famn och tittade på en gammal film, Lets go to prison. Den filmen är bara för bra, skrattade så himla mycket. Detta är andra gången jag ser den och den är fortfarande lika bra. . Men något som var jobbigt igår, senar under dagen var att jag fick en kraftig huvudvärk av allt värme och sol, men eftersom jag har en så underbar pojkvän så tog han hand om mig. Hämtade det jag behövde och masserade mig där jag hade ont.


Min lille bror sitter här bredvid mig och vill se vad jag gör haha, så sött han är.

När ska man lägga undan?

Jag har funderat på en sak, nu när det har varit soligt och skönt väder så ser jag fortfarande tjejer som har på sig stövlar. Jag har alltid sätt stövlar som en symbol av vinter och den dagen man tar på sig ballerinor (allmänt sommar skor) för första gången så  blir det någon form av att sommaren har kommit.
Så min fråga är, när ska man lägga undan (vinter) stövlarna eller är det något man kan ha på sig även hela sommaren?


Hot, hot, hot today

Hej på er alla. Vilken huvudvärk jag har, tror nog att det är på grund av solen som har gjort mig jätte trött. Idag har det varit helt otroligt varmt. Såg på vädret innan, gud så varmt det kommer vara denna veckan, man kommer att dö. Jag har blivit lite brunare jippi. Solade lite innan jag stack till min kille. Imorgon blir det solande igen. Tänkte nu när det ändå ska vara skönt väder hela veckan så kommer jag sola lite varje dag inte överdriva. Jag och min kille var ute och åt glass innan, mmm så gott men nu är vi hemma hos honom. Vi planerar att gå och ta en runda till innan solen går ner lite senare. Nä nu tänkte jag skulle gå lägga mig nu i min killes famn, så att han kan ta hand om mig haha :).

 Min outfit idag



Hoppas att er dag har varit bra. Hörs sen Puss & Kram

You suck

Hej på er. Nu är jag hemma från min praktik intervju i Lund. Jag kan börja med att berätta först, gula sidor you suck. Fan den kartan jag hittade på deras hemsida, var helt fel eller gav inte tillräckligt hela vägen till den gatan jag skulle. Så på grund av det så fick jag gå omkring som en idiot runt i Lund. Jag fick ringa till kvinnan som skulle intervjua mig så att hon kunde hjälpa mig.


I alla fall, platsen jag ska vara på verkar intressant. Dem jobbar med invandrar barn, t.ex. hittar på olika aktiviteter som barnen får även välja själva och utifrån dem här aktiviteterna tar man chansen och pratar med barnen kanske be dem rikta hur dem mår m.m. Dem jobbar även med föräldragruppen, syskongruppen och så barngruppen. Hon berättade för mig att jag kommer jobba en dag i Malmö, en dag i Lund och resten av dagarna i veckan i Helsingborg.


Shit vädret idag är helt otroligt, jag höll på dö medan jag gick omkring och letade efter gata adressen.


Nä nu tänkte jag gå ut på balkongen och sola.

Tog  denna bilden idag medan jag väntade på tåget.

Landskrona station liten men perfekt


Praktik intervju

Hej på er. Är hemma nu och trött som bara den. Ska iväg på praktik intervju imorgon kl:11 i Lund. Lite nervös båda för intervjun och att dra till Lund själv eftersom jag inte vet vart stället ligger. Idag har det varit en rolig dag. Jag, min kille, hans syster och hennes son var på Väla. Tittade runt lite, fikade och åt mat där. Vi dummade oss alla hela vägen dit och hem. Vi fastnade för låten Svennebanan av någon anledning. Jag köpte även en gullig och fin kalender. Nä får jag börja sakta göra min i ordning för sängdags. Av dem sju dvärgarna i Snövit är jag just nu Trötter :).


Vem av dem sju dvärgarna från Snövit passar in på din personlighet?

Är du: Kloker, Blyger, Glader, Butter, Prosit, Trötter eller Toker



Det jag ska ta med mig imorgon är, tidningen SOLO eftersom jag måste ha något att läsa på tåget och min nya kalender ifall det kommer upp något jag måste anteckna.


The perfect view and the perfect weather

Tog bilden från min killes syster balkon, dem bor på femte våningen.
En underbar utsikt över Landskrona.

Veckans blogg på två ställe

Hej på er alla söta bloggare. Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg på 2 ställe, den ena är hos Emmaeriica och den andra är hos Elineklund. Rösta gärna på mig, så gör ni mig super glad :D.


Emmaeriica's blogg
Jag är nr 6


Vote for me here

Elineklund's blogg
Jag är nr 6

Vote for me here


Till USA måste man åka en dag

Igår så kom min killes syster hennes son och hennes man tillbaka från USA. Dem var och besökte min killes andras syster i USA, som bor i Texas. När hans syster V berättade om allt dem gjorde där och såg, så blev man så klart avundsjuk man vill ju ditt också :(.  Hon berättade att dem var på Sea World även. Fick mata delfinerna, hon till och med klappade en delfin, JAG VILLL OXÅ. Det roliga hon berättade är att i Texas så finns det många som är tjocka av sig så i vissa affärer kunde storlek S se ut som M, Everything is bigger in texas.


Efter att jag och min kille hade suttit där ett tag så stack vi och köpte glass, njöt av det underbara vädret. Sen blev det hem åt och titta på film. Igår så blev det en gammal film, Stuck on you. Jag tycker den filmen är riktigt roligt och bra, tror det är 3 gången jag har sätt den nu.


Idag blir det Väla
. Min kille ska köpa något och jag tänkte köpa en ny och sött kalender, så jag hoppas dem har fått in dem kalender där det 09/10 i ett. Eftersom det är härligt väder så blir det att vi köper glass idag och kör ut till stranden. En perfekt och härlig dag idag.


Fick presenter av hans syster.
En Nina West väska och Jennifer Lopez parfymen Still
Det ser nästan ut som om jordgubben har tagit anabola :P, så stor som den var.


Kolla så många kepsar min kille fick av sin syster.

det är Quiksilver, U.S.polo assn, 2 st Timberland och Adidas



Igår var vi nyttiga. Ingen ute mat utan hem lagad och nyttig mat och
ingen chips eller godis blev inte heller utan fruktsallad.
Jag är så stolt över oss baby ;).



Rösta på mig till veckans blogg
Jag är nr 6


Vad är lycka för dig?


Myspys

Hej på er alla. Sitter här i köket och tittar ut, solen lyser för fullt. Ska iväg snart till biblioteket och lämna två böcker därefter ta bussen hem till min älskling. Även om jag inte har skola eller jobb nu under lovet så känns alla dagar nästan som helgdagar, men idag känns det verkligen som måndag haha kan ej förklara på vilket sätt. Såg precis en flicka på balkongen som kallade på sin pappa haha, stackare hon blev ut låst. Hur kan man glömma att ens barn är på balkongen. Min pappa, lille bror och store bror sitter i vardagsrummet och tittar på en film.


Min store bror och lille bror myser i soffan, visst är dem söta haha :)


Dagens outfit.
Måste se fin ut till middagen idag hemma hos min kille, familjen kommer vara samlade.

Veckans blogg

Hej på er alla söta bloggare. Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Emmaeriica. Rösta gärna på mig, så gör ni mig super glad.


Jag är nr 6


Vote for me here


Stress inget ovanligt

God morgon på er. Idag blir det mycket att gör. Måst ringa till min praktik plats, ha typ en kort intervju med dem, sen måste jag förbi biblioteket och lämna 2 böcker då dem ska vara inlämnade imorgon så får skynda mig och sist men inte minst en stor middag hemma hos min kille runt 2/3 tiden. Hans syster kommer hem från USA, så det bli mumms mumms idag plus så blir det presenter ;). Igår så tittade jag och killen på Night at the museum 2. Tyckte den var riktigt rolig, fast jag tror att 1 var nog lite bättre.  Känner mig så stressad av någon anledning, känns som om det är mycket jag måste göra på så kort tid. Hörs sen Puss och Kram.


Gjorde igår fruktsallad. Jag testade att blanda ihop banan, persika, päron och äpple. I början var jag lite osäker om det skulle smaka gott med dem frukterna tillsammans, men det gjorde det och det smakade så otroligt gott. Mitt tips är att testa att göra fruktsallad men dem 4 frukterna.




Det bästa armbandet, ta en tugga om du är hungrig ;)

Jag igår. Var helt trött efter en lång dag ute i solen, om jag hade fotats utan solglasögon så hade jag sätt ut som en zombie :P.

Fishi, why are you sleeping

Hej på er! Nu är jag hemma från Center syd. Jag, min kille och hans mamma åkte ditt tillsammans. Tittade runt lite vad som fanns i sko/kläd affärerna medan hans mamma handlade mat. Efter att vi var klara så stack vi och åt på Max, mmm älskar Max hamburgare min favorit är original målet. Vart tycker ni mer om att äta på, Max, Mcdonalds eller Burger king? Vi köpte även två guldfiskar till min killes systerson. Han har redan en men det är alltid roligare med flera.


På väg till deras nya hem.

Vi ska snart iväg till hemmakväll och köpa smått och gott eftersom det blir film ikväll, Night at the museum 2.  Tycker om 1 jätte mycket och 2 verkart lika roligt så det kommer bli en bra filmkväll hihi plus så älskar jag komedi filmer.


Hörs snart igen

Hej på er alla. Är hemma hos min kille nu. Vi ska iväg snart till Center syd, köpa guldfisk till hans systerson. Därefter vet  jag inte vad vi ska göra, njuta av vädret antar jag. Alltid när det är sånt skönt väder så blir jag sugen på glass,  så det blir glass senare garanterat. Nä nu måste jag iväg, kommer in sen igen och säger HEJ. Hörs puss och kram


Varför hörs du men aldrig ses du

Allsås shit vad jag är irriterad. Jag har en fluga här hemma.  Jag hör den hela tiden men jag kan aldrig se den, plus så känns det som om den förföljer mig vart än jag är så finns den där. Har bara lust att döda den eller öppna ett fönster så att den kan flyga ut. Jag har haft den nu i en vecka här hemma men har aldrig sätt den.

Jag är inte direkt förtjust i insekter, tycker dem är så äckliga. Spindlar hatar jag som mest. När jag ser en spindel så kallar jag direkt på pappa så att han kan döda den.

Finns det några insekter ni inte tycker om?

Till och med på bilden ser den äcklig ut


Nu släpper vi gårdagen

God morgon till er och välkommen till solen. Idag är det en underbar dag, solen lyser in i mitt rum, fåglarna kvittar och jag hör inte en ända vind där utanför mitt fönster. Igår så var det också skönt väder men senare på kvällen så började det regna. Men nu släpper vi gårdagen och ser den ljusa dagen idag. Idag så ska jag och min älskling till Center syd, köpa en guldfisk till hans systerson. Hans syster, hennes son och man kommer hem imorgon från USA. 


Så här molnigt började det bli senare på kvällen, men visst ser det fint ut ändå.

Vad är för mycket

Ofta när jag har tittat runt och läst andra bloggars inlägg så delar alla med sig olika mycket av sitt privata liv och sen finns det dem som undviker så mycket som möjligt att ta upp sitt privata liv.


Finns det något ni tycket att man inte ska nämna på sin blogg om sitt privata liv?


Sol tillför glädje

Hejsan här är jag igen. Sitter hemma hos min kille nu, vi ska iväg snart till Hbg och träffa ett annat par och umgås med dem ikväll. Så härligt väder ute, mm man blir så glad när det är sånt väder ute. Så när jag såg solen så tänkte jag "sommar kläder fram" haha. Min kille spelar också The sims 3 som jag, och idag när han spelade så hoppade hans sims och hembiträden(kvinna) in i säng. Gud så roligt det såg ut när dem typ hade "sex" under täcket. Shit allt tog 3 sekunder haha.


Har på mig just nu, för tillfälle sen blir det "lördags" outfit :P

Viktigt att trivas

Hej på er. Sitter här och gör absolut ingenting haha. Tänkta kanske gå ut och sätta mig på balkongen och läsa en bok. Det är väldigt viktigt att läsa böcker, speciellt när man är så pass länge ledigt.  Fast jag har ingen intressant bok känner jag, bara litteraturböcker från skolan och hell not att jag ska läsa dem. Ska kanske snoka omkring g lite på adlibris och se om dem har något skoj. Fast jag har en bok hemma som verkar okej, Kort kjol av Christina Wahlden. Har någon av er läst den?


Jag hann ej lägga ut dagens outfit igår, så jag får väll göra det nu :).


Har varit osäker om jag skulle behålla mina nya skor, men nu har jag bestämt mig för att lämna tillbaka dem. Dem är en storlek för stora för mig, kan få in hela mitt finger där bak. Det är som min bror sa till mig "när man köper något kvittar om det är kläder eller skor så är det väldigt viktigt att det sitter bra och att man trivs i plagget/skorna", och det är sant. Jag vill inte direkt känna att när jag står någonstans ute och tänka på om någon märker att dem är för stora för mig. Man ska stå där och veta att allt sitter perfekt och finns inga fel.



Förstora för mig.

Vad tycker ni gör jag rätt beslut?

Mörker kan lysas upp

God morgon på er. Idag är det tvätt, nej vad tråkigt men något som kommer vara skönt är att familjen åker iväg till våra kusiner och grillar så jag kommer få vara ensam så jävla skönt. Igår kväll så kom min store bror förbi hem till min kille, så vi alla 3 satt och snacka om allt möjligt. Vädret idag är niceeee, egentligen skulle detta vädret vara igår tycker jag men skit samma så länge solen kommer fram. Vad jag ska hitta på idag har jag ingen aning om men ut blir det i alla fall. Fan vad jag vill ha en hund hahah, jag vet meningen kom från ingenstans haha :P. Har viljat ha en hund hela livet, men som sagt om man ska skaffa hund så är det bäst om man bor med minst en till person. Som valp så behöver hunden mycket omsorg och med två personer så kan man sköta detta bättre än om man är en person. Men jag kommer skaffa mig en hund för eller senare.


Tog lite bilder igår natt när jag hade lagt mig. Denna bild tog jag medan det var mörkt i mitt rum, visst blev bilden nice till och med i mörkret ;).


Mina två nallar som håller mig sällskap på kvällarna.

Sol, regn, åska, sol, regn, åska

Hej på er alla. Jag och killen är hemma nu, satt hemma hos ett par och hade det mysigt med fruktsallad, tårta m.m. Gud vad jag känner mig trött, har ont i ögonen. Vädret idag har varit så jävla konstigt, sol, regn, åska, sol, regn, åska och så fortsätter det. Men något jag älskar att gör är att titta när det blixtrar, fast okej jag ska vara inomhus helst :P. Som min kompis sa "detta är så typisk midsommar väder, en blandning av regn och sol", så sant. Nä detta väder gjorde mig så seg och så har det känts som söndag av någon anledning haha. Hoppas ni har haft en bättre midsommar.


Hahaha, senaste mode. Kände mig så hot i dem :P.
Visst är dem sötta?


Mmmm fruktsallad, det söta som du slipper ha skuldkänslor.
Tycker ni om fruktsallad?


Utsikten man har fått skåda halva dagen


Ibland har man det bekvämt

Hej på er alla söta bloggare. Sitter nu hemma hos min kille. Han sitter här bakom mig och spelar medan jag sitter framför datorn och är social med er hahah :P. Hoppas att er midsommar har varit bra, eller så på går den fortfarande vad vet jag. Fn det blixtrade och åskade innan, gud så tråkigt väder. Men nu börjar det sakta vända och solen börjar komma fram, jipp för oss. Mmmmm vad ska vi hitta på idag? Vi ska träffa ett par lite senare, ska förbi dem och sitta där ett tag, sen vet jag inte vad som händer. Min store bror gjorde en god middag till mig, min pappa och min lille bror innan under dagen. Tänk så bra store bror jag har, han lagar mat till oss fast jag fick springa hitt och ditt jag också, diska och sånt. Men ska iväg nu, ha det nice så länge puss och kram.


Mina favorit produkter

Alla har vi hemma olika produkter. Vissa använder vi inte alls, andra använder vi ibland och sen har vi våra favoriter. Jag har många olika produkter som ligger omkring här i lägenheten, men jag har mina favoriter produkter som jag använder i stort sätt varje dag. Men som sagt det kommer ut nya saker hela tiden och favoriter ändras och vi hittar nya, men tills nu är dem här mina. Så här kommer Medinas favorit produkter.


Dove go gresh - Använder den alltid på kvällar och på morgon på benen eftersom dem är ofta jätte torra. Tycker att den gör huden jätte len och så luktar det så otroligt gott.


Proffs - Älskar denna mousse, den ända som kan göra att mitt hår lockigt och då menar jag fina lockar. Har testat alla möjliga men ingen har nått upp till den. Har använt den nu i 1 år tror jag och är fortfarande lika nöjd.


Depend - Ofta när jag har haft mina händer allt för mycket i vatten så brukar jag lägga på lite av depend för att slippa sprikor i naglarna och det hjälper.


Propyless
- Jag vet att många säger att återfuktande krämer från apoteket inte är bra, men det skiter jag i. Denna återfuktande krämen är riktigt bra tycker jag. Den gör huden jätte len plus så är den inte så krämig så det känns inte som om du har dränkt dit ansikte. Den är lite vattning av sig vilket gör att det är lätt att smeta ut över ansiktet. Plus så skyddar den huden mot bakterier som finns i luften.


Nivea young wash off
 - Har använt den länge och tycker att den är bra. Min hud har lätt att bli fettig och jag märker skillnaden när jag använder den eller någon annan, den dämpar lite på det fettiga. Plus så torkar den inte huden vilket är jätte bra. Man känner sig väldigt fräsch efteråt och så tar den bra bort sminket.


VO5 balsam för långt hår
- Den är riktigt bra för dig som är lite slarvig med inpackningar som jag ;). Jag tycker att det tar ett bra tag innan mitt hår blir slitet tack vare den. Kan ej säga mer än att jag kommer aldrig byta :).


Barnängen Yoghurt aloe vera
- Om du vill känna den fräsch så är denna för dig, plus så kan man känna av lukten av nästan hela dagen, vilket gör att man känner sig ännu mer fräsch.


Berätta gärna om era favorit produkter och vad det är som gör dem så bra?


Vad du vill

Hej på er alla. Kom precis hem från Center syd och jag råkade ut för en dålig sak, hittade ett par skor. Får inte handla mer, behöver pengar. Men det blir nog att jag lämnar tillbaka dem. Dem är en storlek större, i affären satt dem okej, satt fast men när jag testade hemma så märkte jag att min fot åker upp. Lite synd eftersom jag har viljat ha såna hur länge sen helst nu :(.


Igår så tittade jag och min kille på en film, Street fight the legend of chun li. Jag tyckte den var jätte bra, mycket fighting. I huvudrollen var bland annat Kristin Kreuk, hon som spelarr "Lana" från smallville, så det var roligt att se henne. Skådespelaren Neal McDonough, han som spelar Dave Williams i Dhw. Om du tycket om fighting filmer så är denna film för dig. Men något som var lite negativt var att ibland gavs inte tillräckligt med förklaringar, dem börjar med att berätta något och sen känns det som om dem bara avslutade mitt i en mening. Jag kände att jag hade svårt att först lite saker då information borde ha varit bättre. Men ut över det så tyckte jag om den.

chips and dip


Mina älsklingar som ska skilja sig från mig :(


Imorgon är det midsommarafton, en dag med färger.

Midsommar kan betyda den tidpunkt som infaller mitt på sommaren, men används vanligen för att beteckna firandet kring midsommarstången.

Eftersom midsommarafton är en symbol för sommaren så tycker jag att dem rätt och bästa kläderna för den dagen är blommiga och färg glada kläder. Så jag har tittat runt lite för att se om jag hittar några klänningar som är färg glada av sig, och japp det gjorde jag. Vilken tycker ni är finast?




1 H&M
2 Ellos
          3 Gina tricot
        4 Topshop

Däck kan oxå få en finne

Min pojkväns bild har fått en finne haha.  Visst ser det skumt ut? För några veckor sen så körde han på en vägkant, rätt så kraftigt vilket gjorde att han fick en stor repa på sin fälg. För några dagar sen upptäckte vi den, så vad jag tror så måste det kommit fram då vi körde på vägkanten. Jag förstår inte riktigt vad det är men min kille säger att det är något där inne i däcket som har gått sönder. Egentligen är det inte så smart av oss att köra bilden, för det kan lätt hända att luften går ut från däcken och då får vi stå där ute på vägen någonstans och byta till reserv däcket eller ringa bärgning bilden haha. Men han ska köpa ett nytt däck, så vi får hoppas att inget händer till han fixar det nya däcket. Haha har ni sätt detta innan?



Dagens outfit: Peace and Love

Gratis är bäst

Hej på er, nu är jag hemma från min lille runda i stan med min lille bror. Någon måste hålla mig sällskap så jag tog med honom, haha utnyttjar min lille bror ;). Köpte ett par glasögon, eller jag fick dem gratis haha, hade en sån 50 kr från H&M eftersom jag har nått upp till en vis summa. Ska nog sticka iväg snart igen och handla lite mat, ska säga till min store bror att köra mig, orkar ej gå igen haha ;P.


Tänkte spela lite Sims 3 nu, se hur min sims mår. Igår råkade jag göra så att hon spydde haha, hon åt dålig mat :P. Men vi hör sen puss och kram


Jag hade såna i svart men dem är borta så jag ville köpa dem igen, men eftersom jag har många glasögon i svart så ville jag testa något nytt ;)


Finns där men ändå inte

God morgon på er alla, hoppas alla har sovit gott inatt. Glömt nämna men jag har fått en praktik plats, äntligen. Jag går socionom utbildningen, så efter sommaren så ska alla studenter ut på praktik. Den dagen vi skulle få besked om vart vi skulle praktisera så var det tydligen många i min klass som inte hade fått, eftersom dem han inte hitta till alla den dagen då allt skulle vara klart. Vi fick även reda på att det finns en chans att man till sist kommer behöva leta själv om dem ej hittar. Men som tur så slipper jag göra det. Fick välja mellan två platser, en var vuxenklinik i Lund och den andra var att jobba med invandrar barn. Eftersom jag tänkte lite på min ålder så var jag lite osäker om en vuxen person som är 35 år säger vi, kommer ta mig på allvar när jag ska hjälpa honom/henne med der problemet den har. Så därför valde jag att jobba med invandrar barnen.


En rolig
sak som min bror nämnde till mig igår natt som jag själv har tänkt på. Min store bror flyttade in till mig i lördags, så jag var lite orolig hur det kommer att fungera eftersom det kommer bli lite trångt plus så har vi båda bott ensamma ett tag och då brukar det ofta vara svårare sen när man ska bo med någon igen. Men det roliga i det hela är att jag inte har träffat min bror på ca 4 dagar, och vi bor ihop. I söndags så träffade jag honom inte eftersom han var på jobbet, började0 6:00 och slutade 15:00 (ca 4 då han har en bit från jobbet). Då han börjar så ligger jag och sover, när han kommer hem så hinner jag dra ut och när jag kommer hem så ligger han och sover, och denna rutin har vi kört nu i nästan 4 dagar hahah :P. Men imorgon är han ledig så vi får ta chansen att snacka lite.

Nä nu ska jag iväg och klä på mig, borsta tänderna m.m. hörs sen puss och kram


Natti, natti

Hej på er alla sötta bloggare ville bara komma in och säga god natt till er alla, sov så sött. Hörs imorgon puss och kram


Marängsviss

Jag och min kille är nu hemma från Hbg. Vi var ute och njöt av det sköna vädret men som vände där runt 20:00 tiden och blev mulet och kallet, så irriterande.  Blir nog regna imorgon. Det ser ut som om det kommer vara en lång och mörk sommar detta år. FN innan sommarlovet så var det jätte skönt väder ute, ca 25/26 grader men direkt när skolan tog slut så följde tydligen solen med. Men men kan inte göra så mycket mer än att bara klaga haha.


Jag idag



Nu har jag smakat en nyhet från Mcdonalds, Mcflurry Marängsviss. Det är den godaste glassen jag har smakat, den slår alla andra glassar i Mcdonals. Först när jag såg glassen så blev jag lite osäker, men när jag tog den första "tuggan" så blev jag direkt förälskad hahah ;). Jag tror jag åt upp glassen på 5 minuter. Varje "tugga" jag tog så kändes det som om den blev bara godare. Kändes lite som om det fanns banansmak i det hela också, eller så är det jag som inbillar mig. Du som inte har testat den nya Mcflurry så är mitt tips att du går och gör det nu ;).

Ni som har testat Marängsviss, vad tycker ni om den?


Nu var det min tur att shoppa

God morgon på er alla sötta bloggare. Idag vaknade jag pigg och glad, sov perfekt inatt. Solen är framme här i L-A, vilket gör personen ännu mer glad fast jag undrar om det är varmt ute. Igår så var jag och min kille på ett köpcenter (center syd). Jag shoppade lite och det var fn med på tiden, känns som om det var länge sen.


Min kille var så gullig igår. Man vet ofta att killar hatar att gå omkring med tjejen när hon är ute och shoppar, då frågor som dessa ställs till honom "vad tycker du om denna, är den inte för stor för mig, men säg vad du tycker då, ska jag verkligen ta denna tröja?" och vad jag vet så tycker dem inte så mycket om det, eller?. Men igår så märkte jag att min kille gjorde allt för att jag skulle hitta det jag tycker om. Även om jag tog en massa plagg jag skulle testa så sprang han inte iväg haha. Han hjälpte mig hitta min storlek, hjälpte mig hitta det jag ville ha och gav mig rådde vad som passar och vilka plagg som var fina eller fula. När jag testade något plagg som var för stort eller för litet så gick han och hämta ny storlek och lämnade tillbaka dem jag inte tänkte köpa utan att jag behövde säga det till honom. När jag var osäker så häktade han inte mig för att ta ett beslut för att vi snabbt skulle därifrån och han klagade inte på mig för den summan som allt blev. Visst är han underbar?

Därefter så stack vi hem till honom och tittade på en film, 12 rounds. Den var helt okej, en action film. Puss och kram




Äntligen har jag hittat en vår jacka till mig :)


Sommar outfit

Jag älskar H&M. Jag tycker att dem har så olika plagg man kan välja bland, från det ena till det andra. Plus direkt när en affär har bra och lagom priser så tycker jag mer om den. Jag tycker mer om att handla fler saker än att köpa en sak för kanske 1200:- . Så dag när jag titta runt lite på H&M hemsida för att se om jag hittar något snyggt nu när man har fått pengar så kan man titta runt lite. Och japp jag hittade några snygga saker. Jag hittade en hel sommar outfit, som jag vill ha. Det som är nice är att jag redan har skorna så det återstor resten av sakerna. Vad tycker om denna sommar outfit?


Chris Brown karriär

Något jag har funderat på efter det att jag har hört att Chis Brown har misshandlad Rihanns, är hans karriär över som sångare? Man undrar vad folk kommer tycka om honom nu. Brown släptes mot en borgenssumma på 50 000 dollar.


Vad tror ni kommer han nå upp till den toppen han var på igen?




Det finns många fler kändisar som har åkt dit för många olika saker men ändå klättrat sig tillbaka på toppen igen.

Paris Hiltion


Orsak:
Kört rattfull, fått körkortet indraget.

Dom: Totalt blev det 23 dagar iförd en orange jump suit.


Mischa Barton

Orsak: Rattfylla, droginnehav och olovlig bilkörning.

Dom: Tre års skyddstillsyn, böter och alkoholundervisning.  

Hur länge bakom galler: En natt.


Eminem


Orsak:
Vapeninnehav.

Dom: Två års skyddstillsyn, terapi och regelbundna drogtester.

Hur länge: Endast arresterad.


Matthew McConaughey


Orsak:
Grannar klagade på oljud. Spelade bongo i sitt hus naken under påverkan av maruijana.

Dom: 350 kr för störande av stadsordningen (på grund av oväsendet). Tillräckliga bevis saknades för att påvisa narkotikainnehav

    

Lindsay Lohan


Orsak:
Krockade sin Mercedes Benz i Beverly Hills efter en utekväll och rymde därifrån. Polisen hittade henne på ett närliggande sjukhus och lite kokain i bilen.

Dom: Fyra dagars fängelse.

Hur länge bakom galler: Fyra dagar reducerades snabbt till en, tack vare att Lindsay accepterade tio dagars samhällstjänst, skyddstillsyn i tre år och 18 månaders "utbildning i alkoholfrågor


Hugh Grant

Orsak: Avslöjades med prostituerade Divine Brown. Då var han även tillsammans med Elizabet Hurley.

Dom: 8 260 kr i böter och undervisning i HIV-aids.

Hur länge bakom galler: Endast arresterad.

  

Nicole Richie


Orsak:
Hon körde på fel sida av vägen. Tagit starka smärtstillande mediciner och rökt maurijana.

Hur länge bakom galler: 82 minuter.

  

Vem tycker ni gjorde ett större lagöverträdelsen och vem tycker ni gjorde ett mindra farliga lagöverträdelsen?


Fler kändisar som har åkt dit:


Källa: Vecko Revyn


Va glad

God morgon på er. Känner verkligen att jag har vaknat på fel sida idag, känner mig fortfarande så otroligt trött och dålig. Igår så var jag och min boy i Hbg där vi träffade ett par. Dem köpte grill i siba, eftersom tjejens föräldrar ska komma ner på besök från Stockholm. Så det blir grillande i stugan, så mysigt. Därefter så skulle dem stor handla i Willy:s. Fan vad jag tycker om Willy:s, man kan få så många olika varor för en liten summa. Jag tycker definitivt mer om Willy's än City gross. Vilken mataffär tycker ni mer om Willy:s eller City gross, eller är det någon annan mataffär ni tycker är bättre? Efter det så stack jag och min boy hem till honom och skulle titta klart på en film som vi såg för 2 dagar sen men ej sätt klart.

Idag ska jag och min kille kanske dra till Center syd, ett köpcenter. Jag har fått mina pengar idag så jag är happy.


Denna låten till mig.
En dålig sömn med trötthet på köpet är jobbigt men att samtidigt oroa dig inte, va glad och du pengar snart kommer se. Så va glad....... Innan ni lyssnar på låten kan ni lista ut vad det är för låt, genom att läsa den lilla texten jag har skrivit???




För kontaktlinserna

Jättesöta boxar med Hello Kitty för kontaktlinserna. En del av boxerna kan man få till en liten pincett och behållare för linsvätskan.


Tycker dem är så otroligt sötta alla. Jag använder inte linser men hade ändå viljat ha en Hello Kitty box hemme :). Vad tycker ni om Hello Kitty boxar för kontaktlinserna, gulligt eller löjligt?



Bilden är hämtad från google.com

Dawn, Endless och Twilight

Upptäckte igår att Sarah Jessica Parker har lanserat  3 nya dofter, Dawn, Endless och Twilight.

Dawn är en ren och fräsch doft

Endless ger en doft av en blommig frukt

Twilight har en lite mer stark och sexig doft.

Alla 3 parfymerna finns hos Eleven och kostar 335 kronor styck.


Jag själv är rätt så sugen att köpa Twiligh parfymen. Undra om den parfymen blir lika stor hit som filmen ;).


Är det någon av er som har någon av dessa parfymerna?


Nya nr av vecko revyn

God morgon på er. Idag känner jag mig utvilad, även om jag somnade halv 3 i natt och vaknade 10 idag så känner jag att dem timmarna blev lagom gör mig. Solen är framme så det gör väl att man känner sig pigg också. Igår så var jag och min boy i Hbg, köpte glass och njöt av vädret. Min gulliga pojkvän köpte det nya nr  (13) av vecko revyn. I för igår så nämnde jag till honom att ett nytt nr hade kommit och att jag måste köpa den, så köpte han det till mig igår. Han vet att jag tycker om vecko revyn. Man behöver inte alltiden stora och dyra presenter av sin pojkvän. För mig betyder det mycket mer när ens pojkvän vet vad du tycker om, för då vet man att han lyssnat till det du säger. Detta för mig bevisar mer hans kärlek till dig.


Efter det så körde vi hem till honom. Det första jag gjorde när vi kom hem till honom var att jag satt mig framför datorn och började spela The sims 3. Nä fy fan, jag är så beroende av det spelet. Min pojkvän var tvungen att slita bort mig från datorn haha.


Vem av er tycker om vecko revyn?
I det nya nr av vecko revyn  finns det en intervju med Isabella "blondinbella" och hennes pojkvän Nils "storstadspojken". När man läser intervjun med dem två så låter det som om hela deras vardag kretsar kring deras blogg på tanken på att dem är tvungna att sätta upp en regel , ingen bloggande efter 21:30 men att det inte är alltid fungerar. Jag tycker om att blogga, tycker det är jätte skoj men det är som sagt inte mitt liv, jag lever inte endast för min blogg. Min store bror däremot  tycker till och med att jag är löjlig ;). Isabella nämnde att hon har blivit hota av en kvinna som har sagt att hon kommer kapa av hennes fingrar. Jag tycker inte om blondinbella men jag hatar inte henne, att jag vill skada henne. Min favorit stor bloggare är Kenza. Vem tycker ni mer om Blondinbella eller Kenza?


Jag tänkte också påpeka att detta nr av vecko revyn är väldigt intressant, finns många bra saker så ni som tycker om att läsa tidningar eller tycker om vecko revyn så är mitt tips att köpa den.


Nä nu folk tänkte kolla till min sims nu
, hahah.



Vem bär tunikan bäst?


Nicole Richie
                                                Mischa Barton 

Man blir snabbt beroende

Hej på er. Nu har jag spelat the sims 3 i ca 3 timmar, shit vad tiden flyger förbi. Det känns nästan som om jag är beroende av detta spel haha. Var tvungen att snabbt hoppa in i duschen, ska träffa min boy snart. Gud vad jag är hungrig mmm, vad ska jag ta och äta som går snabbt? Min lille bror var med mig medan jag spelade. Fan han klättrade nästan upp på mig, han ville se vad som händer.  Vädret är fortfarande okej så det är skönt. Nä nu får jag nog gå och klä på mig, jag skriver igen lite senare. Puss och kram


Ny säng, ovanligt

God morgon på er. Igår så flyttade min store bror in som jag nämnde igår. Eftersom min lägenhet är endast 2 rum så får han sova i vardagsrummet.  Så han har fått min säng och jag hans dubbelsäng. Jag har aldrig sovit i en dubbelsäng, så igår när jag skulle sova kändes det väldigt konstigt och ensamt haha. Alltid när jag ska sova i en annan säng så har jag svårt att somna eftersom det är något nytt och så var det igår för mig, så jag är inte på topp just nu.


Jag har fastnat för The sims 3. Har svårt att hålla händerna borta. Det är så roligt. När jag skulle till toaletten igår så sa jag till min boy att han skulle kolla till min sims. När jag kom tillbaka så satt han och tittade på tv. Jag blev sur på honom och sa "jag sa att du skulle hålla koll, tänk om hon är hungrig eller behöver gå på toaletten". Jag tror jag måste lugna ner mig haha, får inte bli beroende nu.


Idag är det soligt
och det var fan med på tiden. Varit dåligt väder sen min skolavslutning. Idag ska jag och min boy kanske sticka ut och fika. Nu när det är så fint väder så ska man njuta och vara ute. Nä nu ska jag spela The sims haha :P.

Fan kom precis på en sak, måste handla toalettpapper aaaa orkare ej


Mina ritningar

Jag har ritat sen jag var liten och det har alltid varit en form av terapi för mig. Känner mig ofta lugn och avslappnad när jag ritar. Jag började rita när jag var 10 år gammal. Något jag alltid har älskar att rita är disney figurerna. Fast det var länge sen jag ritade vilket är lite synd. Får nog börja igen nu när jag ändå är ledig.


Här kommer några av mina bilder, jag har runt 50/60 st.






Gud som det ser ut

Hej på er. Min lille bror har suttit framför min dator och spelat spel. Min store bror har hämtat hit alla sina saker nu, så det ser hemskt ut hemma hos mig nu speciellt i hallen. Nu kommer jag inte få så mycket lugn och rå :(. Måst sakta börja bestämma mig vad jag ska ha på mig ikväll, mmm. Det jobbiga är att man inte vet hur vädret kommer att vara. Japp nu hör jag min pappa, NEJ måst gå hjälpa till, vill inte haha.


Min store bror flyttar in


Äntligen har jag oxå The sims 3

God morgon på er. Shit vädret igår var så F...... irriterande. Det började regna klockan 6 på morgonen (torsdag) och när jag kom hem halv 01:30 och somnade 02:00 så regnade det fortfarande. Det var länge sen det regnade en hel jä... dag. När det är sånt väder så sjunker ens humör, men det såg ut som om många studenter hade sitt humör på topp även om det var dålig väder.  Idag regnar det inte men fortfarande tråkigt väder.


Nu har jag äntligen skaffat The sims 3. Kändes nästan som om, varje blogg jag besökte har köpt spelet. Gud det fanns allt möjligt man kunde göra när man skapade sin sims. Jag gjorde min sims så hon såg lite slampig ut, hahah för skoj skull. Fan brände redan upp min spis direkt när jag började, haha jag är även en klant i spel.


Idag så firar jag och min pojkvän 5 ½ år. Vi firar egentligen på söndag, men så tänkte vi att idag ska vi ut eftersom det är lördag och imorgon vara hemma och mysa. Titta på någon film, beställa hem mat och en massa smått och gott.

Min store bror flyttar in hos mig idag, så det blir mycket att göra och bära. Orkar egentligen inte, har ont i ryggen och så är jag trött fortfarande.


Ni som har the sims 3, vad tycker ni om spelet?



Med en god efterrätt kan humöret gå upp på topp
även om det är dåligt väder ute ;).


Klänningar från Lindex

Otroligt snygga klänningar från Lindex. Aldrig riktigt tyckte om kläder från Lindex. Har alltid tyckte att det är kläder för äldre, men när man ser dessa klänningar har man lust att sticka och handla på Lindex  nu eller titta in på Lindex lite oftare när man är ute och shopar;)





Vilken tycker ni är snyggast?


 


Val av färg

God morgon på er. Gud så tråkigt väder ute, regn och så blåser det mycket också.  Tycker så synd om dem som tar studenten idag , L-a och Hbg vet jag i alla fall tar idag. Ingen förtjänar detta vädret på sin student. Vi får hoppas att det bli i alla fall blir lite bättre innan alla ska ut och sjunka., får hålla tummarna.


Fan det var en äcklig spindel i min toalett idag, HATAR spindlar. Det värsta är att min pappa inte var i närheten så jag var tvungen att döda den själv, aaaa man ryser nästan. Konstigt att något så litet kan göra en vuxen människa rädd hhihi.


Igår så åkte jag och killen förbi Väla. Ska kanske köpa en tunika från gina, eller min boy ska köpa den till mig. Men jag ville tänka på det lite eftersom vi kom sent dit så jag han knappt testa den.

Ginatricot 149:-


Vilken färg tycker ni är snygg, vilken ska jag köpa?



 

Hörs sen puss och kram


Studenten 2009

Jag vill bara säga till er som tar studenten imorgon, grattis och lycka till. Jag hoppas vädret blir bättre tills imorgon, så att ni får en underbar studentdag.

Puss och kram på er


Vems är dem här sexiga ögon???


Stimorol Fusion: chocolate goes caramel.

Igår när jag var i preem  upptäckte jag en ny smak från stimorol fusion. Blev så klart nyfiken att testa. Har aldrig varit med om att tuggummi har varit i caramel smak.


Själv utseende gjorde redan att man blev förvånad. Jag tyckte lite att utseendet gjorde att det inte såg så gott ut då man är van vid färgglada färger. Denna nya stimorol tycker jag hade passat bättre om den hade kommit i vintrast, då förpackningen är mörk av sig.


Och nu till smaken, precis när jag tog den första tuggan så kom det upp ett frågetäcke ovan för mitt huvud. Det var lite svårt att veta hur man skulle ta in smaken, då man ej är van vid tuggummi i caramel smak. Smaken kändes väldigt sött, tjock sött "det bästa sättet jag kan förklara det på". Även när man fortsatte tugga så kändes det fortfarande ovanligt då man kände av caramel smaken jätte mycket. Även idag när jag skulle testa en till så blev jag lika förvånad.


Man får hoppas att folk inte glömmer bort att det är tuggummi och inte sväljer det, för det smakar otroligt mycket caramel.

Enligt mig så tycker jag inte om den, jag tycker att caramel ska förbli i godisform.




Vilka av dessa smaker tycker ni om?


Sova dåligt, inte bra

God morgon på er. Sitter här i köket med min lillebror. Han pratar för fult att jag kommer av mig lite nu när jag skriver haha. Igår så var jag med min boy. Vi tog en runda till Hbg, gick förbi min storebror och sen köpte vi kina mata att ta med. När vi kom hem så tittade vi på filmen Accepted. Den är en gammal film, men den är rolig så att se den igen inga problem. Sov dåligt i natt så jag känner att jag inte har vaknat på rätt sida idag, känner mig lite små irriterad. Idag ska jag förbi min boy där runt 4 tiden. Behöver också sy mina jeans, dem är lite stora på mig. Hatar att köpa Jeans, finns aldrig några som sitter bra. Antingen är dem för stora, för tajta eller för långa. Har en unik kropps form antar jag ;).


Min killes träningsbyxor, dem är inte alls långa på mig hihi :P


Tycker om när mitt hår blir vågigt


Min gulliga T-shirt


Paris Hilton

Paris Hilton i olika bikini och baddräkts modeller. Vilken tycker ni passar bra till sommaren/stranden och vilken tycker ni är "nej, nej" till sommaren/stranden?

1


2


3


4


5


6


Rastlös utan något

God morgon på er. Jag börjar sakta känna mig lite rastlös, ingen skola eller jobb och så har vädret inte direkt varit roligt sen jag slutade skolan. Plus så har jag inga pengar och det gör allting mycket mer tråkigt.  Jag har ingen aning vad jag ska göra idag, får se vad som kommer upp. Börjar känna mig hungrig så jag får väl hitta något jag kan stoppa i mig. Jag tror jag ska sätta mig ner och titta på en av mina dansfilmer, har väldigt många nu hihi :) eller så tittar jag på någon komedi, alltid bra om man vill vakna till. Får höra av mig lite senare till er, måste först vakna till bara.

Föresten tittar just nu på "våra bästa år", alltså den serien är helt otrolig. Du kan missa hur många avsnitt som helst, sätt dig ner och se två av dem så vet du direkt vad som har hänt, det tar en evighet för dem att röra sig framåt. Dem är på samma ämne/håller på med samma sak i flera månader.

Nä nu går jag hörs sen puss och kram.


Nej jag har tappat min.....

Hej på er. Är hemma nu hos min boy. Vi var precis och handlade lite smått och gått på Hemmakväll, för ikväll är det film dags ;). Vädret är fult och inte skoj, så det bästa man kan göra i sådant väder är att mysa med sin boy ;). Vi bestämde oss för att se Covenant, vi har sätt den innan men vi vill se den igen eftersom det var länge sen.


Kom och tänka på en sak. Det finns 3 saker (enligt mig) som en person är rädd att glömma någonstans eller tappa, och det är mobil, hemma(m.m.) nycklar och plånbok. Vilka av dessa 3 är ni mest rädda för att glömma? (får endast välja 1)


Hot or Not


Va Zac Efron, det var något nytt

Hej på er. Är hemma nu från Hbg. Skulle byta in mina skor eftersom dem var sönder.


 Jag hade en väldigt konstig dröm inatt. Jag drömde att jag och Zac Efron, blev förälskade i varandra och han gick bakom Vanessa Hudgens rygg. Det började med att vi var på en fest och när han skulle ge mig en kyss på kinden så kom han emot mina läppar. Vi tittade varandra i ögonen och kunde inte låta bli att inte kyssa varandra och han händer kom lite väl nära min rumpa ;). Sen helt plötsligt var vi i min lägenhet. Jag försökte förklara för honom att detta är fel men han bestämde sig för att lämna Vanessa och vara med mig. Från ingen stannas så frågar jag honom i drömmen, "hur kommer det sig att du valde Vanessa och inte Ashley? Hans svar var "om du hade varit med i High school musical så hade jag valt dig.


Min första reaktion när jag vaknade var "VA" och ett frågetecken sidan om. Drömmen var även väldigt verklig, en sån dröm som man känner av när någon rör vid en, den känslan. Så kyssen kunde jag verkligen känna av, även nu kan jag känna av känslan. Även när han rörde vid mig kändes det så vekligt.


Jag tycker inget speciellt om honom. Han är sött men det finns många andra mannliga kändisar jag hade viljat drömma om hahahah ;). Rätt så konstigt hur ofta det kan bli att man drömmen om någon (kvittar vem) som man typ inte har tänkt på under dagen eller på flera dagar och sen helt plötsligt kommer dem upp i ens dröm.


Och så var måndag slut

Och så var måndag slut. Gick snabbt men samtidigt tog det ett tag.  Jag har varit inne hela dagen. När jag skulle ta en runda med min boy i L-A, så kändes det helt tungt i huvudet och kroppen kändes svag. Jag tror det beror på att jag har varit inne och inte fått i mig lite frisk luft utan suttit och spelat spel och suttit framför datorn, inte bra. Men nu ska jag ge min kropp och mitt huvud en chans att få vila ut men en skön och lång sömn. Imorgon ska jag dra till Hbg rätt så tidigt så det blir inte ett "god morgon" inlägg, får bli lite senare under dagen när jag kommer hem.


Dem säger att havet är en form av lugnade för både kropp och sinne.  


Dansfilmer

Hej på er. Sitter nu hemma hos min pojkvän. Han känner sig lite dålig, så jag kom förbi honom för att hålla honom lite sällskap. Hans gulliga mamma gjorde mat till mig, köpte jordgubbar till mig och min boy. Hon är så otroligt sött och snäll.


Nu har jag en massa dansfilmer "mina favoriter", min lilla samling är nu klar.

Jag har:

Step Up 1 & 2


You Got Served


Dirty Dancing


Take the Lead


Save the last dance


Stomp the yard


Bring it on


Bring it on all or nothing


Vilka av dessa dansfilmer tycker ni om eller har ni några andra dansfilmer ni tycker om?


Heath Ledger

Hej på er! Vaknade för en stund sen. Igår tittade jag och min boy på Batman the dark knight. Vi har sätt den innan men den är så bra att det är inga problem att se den igen. Tycker att den filmen är så jäv.. bra. Varje gång jag såg The joker(Heath Ledger), kan jag fortfarande inte förstå att han dött. Jag tyckte att han var så otroligt bra skådespelare och hade den mest underbaraste leende. I alla filmer hade han en charm att man inte kunde hålla ögonen borta från honom och när han gjorde kiss scen så ville man nästan att man själv stod framför honom ;). Som The joker kunde man nästan inte tro att det var han, spelade den rollen så otroligt bra. Den rollen var nästan gjord för honom.

Den bästa scenen i filmen med the joker är när han går sakta ifrån ett sjukhus som han har sprängt, han ser så rolig ut där han går. Jag skrattade ofta åt det som the joker gjorde, väldigt mycket av det var roligt. Eller hans standard mening " why so serious"



Heath Ledger

Född: Den 4 april 1979
Död: Den 22 januari 2008
Familj: Dottern Matilda Rose, (med Michelle Williams)

  

Filmer i urval:
"10 orsaker att hata dig" (1999) - trailer
"The patriot" (2000) - trailer
"Monster's ball" (2001) - trailer
"The four feathers" (2002) - trailer
"Ned Kelly" (2003) - trailer
"Lords of Dogtown" (2005) - trailer

" Brother grimm" (2005) - trailer

"Brokeback Mountain" (2005) - trailer

"Casanova" (2005)  - trailer
"Candy" (2006) - trailer
"I'm not there" (2007) - trailer
"The dark knight" (2008) - trailer


Min första film som fick mig att falla för honom var "10 orsaker att hata dig".

Vilka att dessa filmer har ni sätt och vilken av dem är era favoriter?


Filmer jag vill se

Här är lite filmer jag vill se. Några av dem har redan kommit ut, men har ej hunnit se dem och några av dem kommer snart. Längtar


Night at the museum - trailer


Twilight Saga New Moon - Trailer


Transformers 2 - Trailer


Up - Trailer


Hangover - Trailer


Planet 51 - Trailer


Land of the Lost  - Trailer


Ice age - Trailer


I love you, man - Trailer


Harry Potter and the Half Blood Prince - Trailer


GI Joe - The Rise of Cobra - Trailer


Ghosts Of Girlfriends Past - Trailer


17 Again - Trailer


Vilka av dessa filmer hade ni viljat se?

Hangover utan alkohol

God morgon på er. Vaknade för en stund sen och känner mig helt konstigt i kroppen och huvudet, typ bakis men har ej druckit igår. Fast okej jag somnade 4 i natt så det är inte konstigt. Jag och min boy har börjat spela ett nytt spel nu, den heter UP. Det är från en tecknad film. Alltså jag fattar mig inte på detta när dem säger det är barnspel, NEJ det är det inte, fn det är svårt. Igår så var jag hos mina tjejer kompisar. Satt och pratade om gamla minnen, hihi så många roligt och dumma saker man gjorde på gymnasie tiden. Fn när man gick i gymnasiet så var det den bäst tiden. Sen därefter så stack jag till min boy och det blev att vi stannade inne igår, ingen av oss orkade gå ut hihi :).

Idag ska jag till min kusin och ta en kopp kaffe. Efter det vet jag inte, Jag får se vad jag kommer å för något ;).


Gb glass kortlek

Om du köper 2 gb glass på preem så får du denna gulliga kortlek gratis. Så vad väntar du på, åk till den närmaste preem och köp kortleken så att du redan ikväll kan börja spela kort ;)


Tonfisk eller Kebab

Hej på er! sittar just nu  och tittar på Step up 2, älskar 1 och 2. Ska hoppa in i duschen snart tänkte jag. Ska träffa tjejerna runt halv 7 så jag vill fixa till mig lite ;). Fast vi kommer bara sitta inne hos en av dem. Känns så seg dag, vet ej varför. Min lille bror har typ tittat på Spider man (tecknad) på youtub hela dagen hihih.


För ca 3 dagar sen beställde jag och min boy mat på en pizza ställe i L-A.

Jag tog tonfis salad och han tog kebab tallrik. Min fråga är vilken hade ni valt utifrån det ni ser på bilderna?




Fanta nya eller gamla

Hejsan. Sitter hemma nu och gör inget speciellt, tvättar idag jätte roligt. Jag känner mig så raderad i huvudet, har tydligen inte vaknat till än hihi, typ sällan. Idag ska jag ut med mina kompisar och fika, det var länge sen vi hittade på något så det kommer vara mysigt. Ut över det vet jag inte vad jag ska göra.  Kanske träffa min boy efter att jag har varit med flickorna. Min store bror är här, min lille bror och min pappa så jag hör en massssa ljud just nu vilket är jobbigt eftersom jag har huvudvärk. Nu tänkte jag gå vila lite. Men vi hörs lite senare. Puss och Kram på er

Igår när jag och min boy åt på gatukök så upptäckte jag en ny design på Fanta exotic.
Vilken tycker ni ser bättre ut, den nya eller den gamla.


Solero Blackberry Banana Smoothie

Hejsan! Är hemma hos killen nu. Eftersom jag ville blogga lite så får han sitta och spela hihi. Vi var i Helsingborg idag. Jag skulle gå och byta ut mina nya skor eftersom dem var sönder när jag köpte dem. Men dem stängde precis när jag kom, typ Fn. Därefter så tog vi en runda i Hbg, åt glass och mat på gatukök. Det var rätt så härligt väder ute, soligt men inte så varmt att svett rinner här och var. När vi skulle köpa glass så fick jag syn på en ny glass smak, Solero Blackberry Banana Smoothie, (björnbär- och svartvinbärssorbet tillsammans med banansmak)

Min åsikt om glassen
Den hade en speciell smak, kan inte riktigt sätta fingret på det. Man kunde känna smaken av banan men inte så jätte mycket. Blandat men björnbär, svartvinbärssorbet och banan gav en unik smak i det hela, men dem tillsammans gav inte så saftig smak. Men man kan defensivt känna en smak av smoothie. Om man ska titta på utseende så ser den väldigt lockande.


Detta var ingen smak för mig, jag tycker fortfarande mer om Solero Berry Berry



Hiss eller diss?

Rihanna har ofta unika outfit. Men denna är en väldigt unik och ovanlig.  Så min fråga är vad tycker ni om denna outfit?




Typ Wtf

hejsan på er. Sitter här framför dator och kollar lite runt för att se om jag hittar något intressant hihi. Ingen sol framme idag, lite kallt är det också mmm tråkigt.

Igår så tittade jag äntligen på filmen A shopaholic. Jag tyckte om den och så var den rolig oxå. Men det är sant det som förmedla på filmen,  att man ibland kan nästan bli beroende av att shoppa, nästan som en dragningskraft.  Man vill alltid ha mer och man blir aldrig nöjd.

Igår så hade jag ej så bra dag. Hade tur i början av dagen sen började allting att gå nerrrr. Men vi får se idag om jag får tur med mig. Det har aldrig gått en hel dag för mig då allting har varit bra och känts bra, så deprimerande.

Fn jag fick reda på att jag måste göra en komplettering, eftersom jag inte var med på en föreläsning som var obligatorisk. Så nu måste jag skriva vad som pratades på föreläsning typ VA.

Om jag inte var där så hur ska jag kunna skriva om föreläsningen????.


Dagens fråga

Vem hade du mints bäst under dagen, en trevlig och snäll busschaufför  eller en otrevlig och elak busschaufför?


Eftersom Landskrona är rätt så littet så träffan man ofta på samma busschaufförer. Men det finns 2 som jag minns bäst. Den ena är en jätte snäll äldre man. Han är alltid så glad kvittar vilken tid det är under dagen. Man blir nästan glad när man ser honom. Han säger alltid hej då och ha en bra dag till alla som hoppar av bussen. På morgonen när vi närmar oss stationen så brukar han prata i micken och önska alla en fortsatt bra dag. Man blir så glad när folk är så trevliga av sig.


Det finns en busschaufför som jag däremot inte gillar. Han är alltid sur på allt och alla, säger aldrig hej. Det var en gång när han var försenad ca 12 minuter. Så hoppade jag på bussen och var trevlig av mig och sa god morgon. Men jag hade liste svårt att få upp mitt busskort och helt plötslig blir han sur på mig och säger att nästa gång bör jag göra det innan jag hoppar på bussen. Han sa även att han är tillräckligt försenad och menar då att mina 7 sekunder att ta upp kortet gör honom dubbelt försenad.


Vem hade du kommit ihåg bäst? Och vem hade byggt upp en känsla i dig?



Från bra dag till dålig dag

Hej alla gulliga bloggare. Är hemma hos min kille just nu. Dagen började bra och kände mig glad. Slutade skolan idag, klarade av min examinations uppgift och dagen i sig har varit bra. Ändra fram tills jag kom hem från skolan så började det gå neråt. Mitt internet fungerar inte längre, min mobil kommer typ dö när som helst och när jag skulle ta ut mina receptbelagda tabletter så fick jag betala 604 kr. Jag har knappt några pengar kvar och helt plötsligt ska jag lägga 604 kr. Detta är tabletter jag måste ta eftersom dem är mot min epilepsi så det är inte så att jag hade något jävla val. Känner mig lite ledsen just nu


Var jätte nöjd med mitt hår idag, blev precis så som jag ville.



Onsdag

Igår så var jag och min boy i Hbg. När vi stack till Preem för att köpa kaffe så upptäckte jag Gb glass kortlek. Om man köpte två Gb glass så fick man kortleken gratis och så klar så gjorde jag det hihi.

Igår så skulle jag även lämna tillbaka ett par skor som var lite för små för mina fötter. Vilket kändes lite jobbigt eftersom jag tyckte om dem. När jag köpte dem så fanns det bara 36 och 40. Men igår när jag kom till skoaffären så hade dem fått in jätte många igen, så jag byte bara. Så nu har jag dem igen.

Efter Hbg så stack vi förbi Lil och Paul. Satt där hos dem och snackade och tog det lugnt. Men jag var tvungen att dra hem tidigare eftersom jag hade lite skolarbete att göra.


En liten del av Helsingborg.
Jag testade att fota med Ivans mobil (Sony Ericsson c905) som är 8,1 megapixel kamera. Bilderna blev riktigt bra och jätte fina, tycker jag i alla fall. Jag tycker om att fota "naturen" och sånt.








En liten del av Landskrona



Något som är speciellt med denna penna och där pennan är placerad är att just där har man räknat ut att det är mitten av Europa, nice eller ur?


Signal från skolan

Hej på er! Sitter nu i skolan och väntar på min kompis. Har precis haft och fått feedback på min examinations uppgift. Nu är denna del klar så det är bara imorgon sen är det slut, fy fn vad jag är glad. Jag hoppas att vädret bli bra imorgon för jag vill ta på mig sommar kläder, så som man gjorde när man gick i gymnasiet när det var skolavslutning. Idag har jag lite att göra, först måste jag göra en sammanfattning av seminariet jag hade igår men min grupp och sen måste jag läsa igenom min grupps examinations uppgifter. På fredag får vi reda på om vi har klarat av examinations uppgift eller om vi måste komplettera något. Fn vad jobbig det kommer att vara om man får reda på avslutningen att man måste komplettera något.

Men jag hör av mig lite senare när jag kommer hem.


Min tisdag i den ordningen

Hej på er. Japp klockan är mycket som ni ser, men eftersom min uppdatering har varit lite dålig idag så tänkte jag att jag måste skriva ett inlägg nu hihi. Idag så var jag med min  boy. Vi träffade Lil och Paul. Eftersom vi tyckte att vädret verkade okej så vi körde till borstahuset där vi åt glass och promenerade runt med deras hund Cesar.  Men han fick springa lös därefter. Vädret blev bara värre och värre, blåste som Fn och det luktade jätte äckligt nere vid havet. Så vi beslöt oss att sticka hem till dem.


                          Lil, Cesar och Paul


Efter att vi hade varit hos dem så körde jag och min boy hem till honom där vi tittade på Mtv movie awards 2009. Twilight vann typ 6 gånger helt otroligt. Jag tycker om den filmen. Blev nästan en självklarhet att dem skulle vinna priset för bästa film. Längtar tills New Moon, kommer nog bli riktigt bra av det man har sätt på trailer.

Jag tyckte det var hemskt med det som hände Eminem på galan. När han fick en naken mans rumpa rakt i ansiktet. Han blev riktigt arg såg man, reste sig upp och gick därifrån.

Min fråga är; var det meningen att han nakna mannen skulle hamna på Eminem eller var något fel som hände att det blev så?


Sov gott på er så hörs vi imorgon

Saknar mitt långa hår

Hej på er alla. Var idag på stranden med Lil. Direkt efter skolan så stack vi till stranden, så man kände sig lite stressad. Vi tänkte egentligen lägga oss och sola men när vi väl kom fram så försvann solen lite och det blåste kallt. Men jag blev lite brunare om mina ben eftersom jag hade shorts på mig.

Jag känner verkligen att jag inte orkar dessa 2 sista dagarna i skolan. Orkar inte en sätta kraft i den vi ska göra dessa 2 dagarna. Vill bara ha sommarlov nuuuuuu.


Min kompis har fixat löshår, det är jätte fint. När jag såg det började jag sakna mitt långa hår. Ska låta mitt hår nu växa. Kommer klippa smått själv typ var fjärde vecka så att håret växer snabbare. Kommer ta bättre hand om mitt hår så att topparna inte slits så mycket. Fast det har kommit en bit nu, typ mitten på brösten. Sakta men säkert så har jag snart långt hår. Jag trivs bättre i långt hår och jag tycker det passar mig bättre också.


Vad tycker ni att jag passar bättre i?

Hörs imorgon

hej på er alla gulliga bloggare. Är hemma nu och håller på ett arbete, tråkigt. Var idag men min boy. Vi var förbi han syster eftersom dem åker inatt till USA, fn vad skoj. Sen därefter stack vi förbi våra kompisar och satt där typ 40 minuter. Sen körde min boy mig hem och han stack tillbaka igen till sin syster men han kommer och hämtar upp mig snart igen, vi tänkte ta en liten runda och snacka. Jag ville komma in och säga god natt till er. Vi hörs imorgon.


Smälter av värmen

AAAA vad varmt det är. Allvarligt talat det känns nästan som om jag smälter. jag klarade av att sola bara i 1 timme sen klarade jag inte mer. Svettades, måste nog hoppa in i duschen igen haha :P. Men härlig är det, kan inte klaga direkt hihi. Jag har blivit brun så det är bra, för att vara fin så får man väl stå ut antar jag, även om det känns som om man smälter. Nä nu ska jag sitta inne ett tag eftersom jag ska ut snart och då vet jag att jag kommer dö av värme. Plus så ska jag ta bussen till min boy och där finns ingen aircondition, så det kan hända att jag kommer börja inbilla mig saker haha :P. Men det värsta av allt att åkta buss när det är så varmt att man kommer känna av 500 olika äckliga lukter, kommer svimma. Ska gå äta nu hörs sen puss och kram.


Mina favoriter från v.22


Gladiator skor net-a-porter.com

klackar zappos.com

klänning josephm.com

väska bluefly.com

örhänge forever21.com

topp net-a-porter.com

shorts shop.pacsun.com


Dela med dig av dagen

God morgon på er alla. Har sovit dåligt i natt, en massa hemska drömmar hade jag. Plus det var såna drömmar som känns så verkliga. Jag har fått min the red week :(. Varför kan inte män/killar ha det istället.
Igen skola idag så det är skönt ;). Ska kanske till lödde eller Väla idag vi får se. Jag vill bara ut helt enkelt i detta fina och varma väder, SOLIGT. Igår så tittade jag och min boy på Wolverine, äntligen. Jag förstår inte varför folk har gått omkring och sagt att den är ok bara. Jag tyckte den var riktigt bra, mycket spännande som hände. Plus så fick man reda på lite saker som man kunde sammankoppla till dem andra X-men filmerna. Hugh Jackman är hot, han har en charm som man drar sig till. Man fick se honom hoppande omkring naken, hans ass ;). Efter att vi såg filmen så var vi nästan sugna att se dem andra 3 X-men hihi
1 till 10 ger jag filmen 8½.


Jag och min boy åt glass igår och njöt av vädret. När han skulle ta en tugga av glassen så blev det så här, hehe gullig eller hur.


Hörs sen puss och kram

RSS 2.0