Har du jobbiga grannar?

Hej på er. Inatt så låg jag och var sur, irriterad och förbannad. Kl 3 på natten så bestämde sig mina grannar, bor på tredje våningen och jag första, för att sätta igång hög musik, sjunga och skrika. Jag hörde vilka låtar dem hade igång, hörde dem sjunga och hörde tydligt att dem var fulla oxå. Jag somnade inte förrän kvart över 4 på natten.

Sa till min pappa idag på morgonen och han ska prata med hyresvärden om detta. Kanske ska ringa in till Grannfejden och få hitt Robert Aschberg hahaha.




Har du jobbiga grannar?


HoLiday dipmix

Just nu så tittar jag och min pojkvän på filmen Takers med bl.a Chris Brown som en av huvudrollerna. Jag har även testat för första gången Holiday dipmix, helt okej men inte så god som folk har sagt. Jag kommer hålla mig till min kära dill dip :)

Testade för första gången Holiday dipmix.
Helt okej men jag håller mig fortfarande till dill dip



Filmen vi tittar på nu


Smycke och väskor under Januari månad

Under januari månad har jag köpt lite smycke som har varit på rea. Ordinarie pris på smycke kan ibland vara löjliga speciellt när det kommer till Gina och glitters smycke, därför tar jag chansen och köper smycke medan dem är på rea.

Det var ett armband som jag köpte från Gina för 200 kr, så överdrivet pris för ett armband,
men jag fick det för 40 kr, stor skillnad.

Här är mina smycke som jag köpte under januari månad



Det var detta armbandet som kostade innan 200 kr, men jag fick den för 40 kr


Dessa två köpte jag inne på Lindex, 30 kr för båda två


Köpte även dessa två väskor för 100:- inne på Lindex.
Om jag inte hade köpt väskorna på rea så hade det blivit 250:-




Ring, örhänge och IsaDora

Igår så blev det en runda i stan, först med Senija tidigare på dagen och sen med Jessie senare på kvällen och när det fortfarande finns fina saker på rea är det svårt att undvika att inte köpa hem lite saker ;). Har köpt mycket smycke nu under rea. Bästa att ta chansen medan priserna är vettiga.

Detta köpte jag igår

Tycker att denna ringen är såååå fin.
Kostade innan 119:- och rea priset var 19:-, vilken skillnad


Love it


 Dessa örhänge kostade innan 60:- och rea priset var 19:-


Köpte ävn ett nytt nackellag från Isadora som oxå var på "rea" haha.


3 dagar i rad

Haft en hemsk morgon idag. Vaknade kl 6 på morgon och kände att jag behövde spy. Fy fan vad jobbigt det var, hatar att spy. Men det är lite bättre nu.

Igår så var jag och fikade med Jessie, vi satt ca 2 timmar inne på espresso house. Även i onsdags så var jag och fikade med Lilmarie och i torsdags så var jag och fikade med Salam haha. Jag tycker det är riktigt mysigt att fika, speciellt när det är kallt ute. Sitta inne i värmen och prata om allt möjligt med sina vänner.

Igår när jag fikade med Jessie

Det var riktigt gott med chai latte


Jessie blev väldigt glad när hon fick i sig chai latte hahaha



Min pojkväns nya laptop host host min nya laptop haha ;)


Igår så hämtade vi min pojkväns nya laptop. Hans nya laptop är riktigt nice och bra. Nu vill man själv ha en ny och bättre laptop :(. Min dator klarar inte riktigt av det jag använder nu som tex photoshop och moviemaker, går för segt och hackar.

Såg precis på garantin att jag köpte min dator 2008 17/10, känns som jag har haft den längre eller så beror det på att jag vill ha en ny dator och intalar mig själv att jag har haft den längre hahaha

Här är min pojkväns nya laptop



Översikt om ASUS X52JC-EX127V kan ni läsa HÄR


King.com

På sista tiden så har jag varit inne en hel delKing.com och spelat en massa spel,
speciellt deras pusselspel. Blir att jag fastnar där ett par timmar haha. Ibland när Fb, blogg och annat sviker mig så blir det pusselspel på king.com :)

Detta är en av mina favorit spel på king.com




Någon annan som brukar spela spel inne på king.com?


Ratatouille

Hej på er. Tittar just nu på Ratatouille med min lillebror. Det var ett tag sen jag träffade min lillebror så jag ville ha en mysig dag med honom. Handlat lite kakor och juice till oss två oxå.

Tittar just nu på Ratatouille med min lillebror



Love and other drugs

Nu så ska jag och min pojkvän titta på filmen Love and other drugs. Ikväll är jag lite nyttigare och väljer dill dipp med morötter istället för chips, visst är jag duktig haha :P

Kvällens film




Bra och billiga saker

Blev att jag tog med mig lite saker hem igår, efter en runda i Väla. Bra och billiga sakerblev det, alltid bäst. Jag ska snart dra ut och promenera med Jessie.

Detta köpte jag igår

Gina 49:-


Riktigt Mysiga Rusta 60:-


BikBok 200:-
Äntligen har jag köpt mig en college set, viljat ha det länge nu.



Mini extern hårddisk



På väg nu till Väla med Salam. Ska kolla upp en bärbar dator till min pojkvän och så klart så kommer jag och Salam kolla lite saker till oss oxå haha ;)

Köpte en mini extern hårddisk till mig igår


Titta så liten :)




Malmö + Examen




Är på väg till Malmö nu med Senija och Salam, Senijas pappa kör oss. Idag så tar dem deras examen och dem frågade om jag vill följa med dem. Eftersom det är ett stort steg i deras liv så är det självklart att jag vill vara där och fira deras stora dag tillsammans med dem.

Jag är jätte stolt över er tjejer och ett stort grattis till er två och Tuba som oxå tar sin examen idag

Efter kl 16:00 så har vi 3 nya för-och grundskollärare


Ikväll blir det

Kvällens film blir Life as we Know it. Av det jag har sett på trailer så verkar filmen vara rolig och bra. Skådespelerskan Katherine Heigl är en av huvudrollerna..Tycker hon är jätte duktig och rolig, tycker även om alla filmer hon har varit med om.

Här har ni trailer till filmen Life as we Know it


Men först ska vi iväg och beställa kinamat inne på Basilika.
Det blir stekt ris, stekta nudlar och räkchips :)

Ostbågar

Hej på er. Jag och min pojkvän har haft en trevlig dag/kväll med Lil och Paul. Först vara vi ute en stund och sen stack vi hem till min pojkvän. Tittade på tv och snackade. För inte så länge sen stack Lil och Paul hem och min pojkvän stack även ut en studn men sin kompis.

Tittar nu lite på serier och äter ostbågare




Lite tråkigt känns det

Det kan kännas lite tråkigt när man går i på Fb och läser att alla från min gamla klass har tagit examen(förra veckan) och 3 av mina andra vänner ska ta examen nu på fredag..Man blir lite ledsen, man vill ju vara där mina gamla klasskamrater är nu, utbildade socionomer :(

Tröstar mig själv nu med choklad



The Emperor's New Groove

Idag så har jag tittat på en massa disney tecknader med min lillebror och just nu så tittar jag på
The Emperor's New Groove. Den är så rolig och bra. Men börjar känna mig väldigt trött, hade kunnat somna lätt nu.


Powerwalk

Nu så har jag, Tuba, Jessie och Mirsada haft 1 timmes powerwalk, man känner sig direkt bättre. Hoppas man bara inte får muskelvärk imorgona, jag rör inte på mig så mycket längre hahaha.


Snart så ska jag och min pojkvän titta på Die Hard 4. Vi har haft vår
lilla Die Hard-maraton sen torsdag.

Charlie st Cloud

Igår så tittade jag och min pojkvän på filmen Charlie st Cloud med Zac Efron. Vi båda tyckte filmen var jätte bra. Jag hade lätt kunnat se den igen. Detta blir en film som ska in i min samling. Mina tårar var påväg ett par gånger, lite sorglig är ju filmen. Zac är en duktig skådespelare och det märker man tydligt i filmen. 
 



Tipsar Charlie st Cloud till er så klart.


Skoj kväll/natt med Jessie och Tuba

Igår så hade jag en jätte mysig, trevlig och skoj kväll/natt med Tuba och Jessie. Vi tittade på filmen You Again och åt en massa gott. Jag var hemma runt halv 2 på natten, tiden gick sjukt snabbt. Min pojkvän hämtade upp mig och Tuba, tack baby.



Vi får verkligen göra detta igen tjejer och tack för en skoj kväll :)

Tors- fre- och lördag upptagen

Nu är alla 3 dagar bokade. Imorgon så ska jag har filmkväll med Tuba och Jessie (kanske dra in till stan tidigt med Salam), på fredag ska jag vara med Lilmarie och på lördag så är jag bjuden på födelsedag, min kusin fyller år.

Sen har jag jobb och plugg varje dag. Söndag blir verkligen min vilodag :)

Torsdag filmkväll med Tuba och Jessie kl 20:00


Vara med Lilmarie


Lördag min kusin fyller år.
Kommer träffa deras söta hund Lacki



6 födelsedagspresenter till

Igår så fick jag flera födelsedagspresenter och idag oxå :). 

6 födelsedagspresenter till

Av min storebror och hans tjej (igår)
Parfymen luktar riktigt gott. Fått redan frågan vilken parfym jag har på mig.



Av min styvmamma (igår)



Av min pappa
jag fick pengar av honom för att köpa mig något fint, använde pengarna idag
 




Detta köpte jag till mig själv




Här är mina andra presenter som jag har fått



Man kan nästan säga att min födelsedags varade i 8 dagar, började även tidigare :D. Min första present fick jag av min pojkvän 30 Nov. Fick även presentkort av min pojkvän och hans mamma 3 jan, använde korten 5 Jan. Av mina kompisar fick jag 4 Jan. Fick pengar av min pappa 6 Jan och använde dem idag 11 Jan. Av min bror, hans tjej och min styvmamma fick jag 10 jan.


min födelsedag var 3 jan


Filmtips

Jag och min pojkvän har sett ett par nya filmer som jag inte har tagit upp, inte haft ork eller tid. Men här kommer två filmer som jag tyckte om och som vi såg under förra veckan.

You again (komedi film)
Tyckte filmen vara rolig och bra. Tänk om detta hade hänt dig, att man hamnar i en sån situationen att ens syskon förlovar sig men en person som har varit elak mot dig under flera år haha.



Legend of the Guardians (Animation Adventure)
Jag vet vad ni tänker, en film om ugglor men tro mig både jag och min pojkvän tyckte om filmen. Tyckte filmen hade riktigt nice effekterna och spännande på ett sätt oxå. Hade varit skoj att se filmen i 3D. Vi såg den så klart i amrikansk tal.


Ice Age 4 : Continental Drift

Tydligen ska en till Ice age komma, jag som trodde dem skulle stanna vid Ice age 3. Ska bli skoj och se vad dem hittar på denna gången. Det tråkiga är att filmen har bioprimär 4 juli 2012. Ibland kan det kännas onödigt att dem ens visar trailer när det är så långt fram.




Någon annan som längtar att se Ice Age 4 : Continental Drift ?


Bananstubbe

Igår så köpt jag lite sötsaker till mig och min pojkvän ;). Med gud vad ovanligt Medina haha.
Köpte två semlor och en bananstubbe.

Dem var riktigt goda och blev uppätna direkt igår ;)


Nu blir det Bananstuppe


Haha inte konstigt att man har gått upp 4 kg sen sommar när man äter sånt, nä måste verkligen börja ta det lugn nu med det söta och onyttiga.

Blir så fint

Middag snart hemma hos min pojkvän. Ska börja fixa till mitt snart. Blir att jag använder min vågtång från Obh Nordica ÄLSKAR den :), tycker mitt hår blir så fint när jag använder den :D. Det tråkiga är att det tar ca 1 timme att bli klar :/, har långt hår.

Men det blir så fint, svårt att undvika att inte göra det ärven om det tar ca 1-1½ timme.


Video hur jag använder min Obh Nordica ARTIST wave maker


Danio

Vaknade för en liten stund sen, trött som vanligt. Ska snart ner till tvättstugan, jippi tvättar idag jätte skoj som alltid. Ska först äta något innan jag börjar och titta klart på Våra bäst år ;).

Min frukost :)



Detta är riktigt gott mums mums :)


Idag och förra veckan

Var idag och shoppade lite inne på Gina, använde mina presentkort. Blev att jag tittade runt lite bland jeans, tänkte medan det är billigt och på rea varför inte köpa ett eller två par. Förra veckan(måndag,tisdag) köpte jag även lite saker.

Här kommer bilder på vad jag köpte idag och förra veckan.

Idag






Enligt min storebror ska dessa produkter vara bra



Förra veckan köpte jag detta






Videoinlägg: OBH Nordica Artist wave maker


Hur jag använder min OBH Nordica Artist wave maker vågtång



videon är lite mörk men i slutet kommer bilder och då kan man se resultatet.

Mina presenter

Hejsan. Igår så var det min födelsedag. Hade ingen födelsedagskalas direkt, man är vuxen nu :P..Men jag vara med nära och kära. Vi var hemma hos min pojkväns syster som fyllde oxå år igår. Presenterna delades ut direkt ;) efter det blev det mat och sen kom tårta.

Senare på kvällen stack jag och min pojkvän hem till honom, där jag blev behandlad som en prinsessa :). Han gjorde allt för mig och jag fick bestämma vad vi skulle göra ;) haha. Jag och min pojkvän göra alltid så när den andra fyller år...Tack älskling för en fin födelsedag, älskar dig.

Detta fick jag igår

presentkort på GinaTricot 500:-


Babyliss iCurl från min pojkvän 



Detta fick jag av Senija och Salam, mina vänner




Medina kommer aldrig bli för vuxen för att pyssla



Ja då är man 23 nu, undra om något spännande kommer hända mig detta året?


Birthday girl

Idag så fyller jag år! Blir hela 23 år gammal idag, det var ju som fan. Hänger inte riktigt med i svängerna, tiden går allt för snabbt. Känner mig fortfarande som 21.
Jag närmar mig 30 allt mer haha :P

Birthday girl




Eftersom min pojkväns syster fyller oxå år idag, så blir det att vi går förbi henne. Blir nog att vi beställer hem mat och där efter blir det vår födelsedagstårta ;).


2011


GOTT NYTT ÅR


Min nyårsafton var med min älskling, Tuba, Niklas och deras dotter Yasmine. Detta nyåret var något av det extra. Hade så skoj och roligt detta året. Jag och Tuba fick skrattanfall ett par gånger under kvällen, att våra killar började undra om vi hade tagit något hahaha.

Kvällen började med att vi åt middag som jag hade lagat under dagen. Maten blev lyckade även min Taboule (libanesisk sallad) för att vara första gången.
Tuba tycket mer om min än den hon åt på resturangen i onsdags. Min kompis hjälpte mig med vad jag behövde och hur jag skulle göra, tack Salam.

Efter maten satt vi i vardagsrummet och åt tårta och annat gott. Blev det en hel del skratt och snack. Där vid 23.30 stack vi ut och tittade på fyrverkerier och smällde även våra egna.

31 dec 2010

Gjorde middag till oss.
Det blev kycklingfile i bitar, ris, kina-mix, taboule, sallad och bearnaisesås


Efter maten blev det tårta



Jag och min pojkvän fick en fin chokladask av Tuba och Niklas, Tack så mycket


Yasmine gjorde lite breakdance för oss


Söta Tuba och gulliga Yasmine
Yasmine orkade inte längre med vårt fotande.


Me


En lite bättre bild på min nyårsoutfit


Aldrig sett min pojkvän i slips innan, så fin du är älskling


1 jan 2011

Våra fyrverkerier 




Jag och Tuba
hahah så bruna vi blev på den bilden :P



Ja då var det 2011 nu, undra om något spännade händer detta året

RSS 2.0