Veckans relationsfråga






kom med era åsikter


I don't want to miss a thing

Jag ställde ej om min klocka igår natt på mobiel, så när jag vaknade idag så trodde jag klockan var 11 men när jag satt igång dator upptäckte jag att klockan bara var 10.
Ska man gå tillbaka till sängen var min första tanke.

Klockan 14.00 ska jag hem till min pojkväns syster en stund på kaffe och senare ikväll så ska Lil och Paul komma förbi mig och min pojkvän. Vi ska ha en söndagfilm kväll

Dagens låt


Kvittar hur många gånger jag än ser filemen Armageddon, gråter jag varje gång i slutet.

H&M shoes

Gick precis in på H&M's hemsida och såg att dem har fått in nya klackar. Jag planerar kanske att köpa dem blåa, fast i svart färg. Klacken är 13,5 cm hög nice ;)





Vilka hade ni valt?


The vampire diaries

Snart så ska jag och min pojkvän titta på The vampire diaries (amrikansk sändning). Jag älskar den serien så sjukt mycket, riktigt bra är den. Varje avsnitt lämnar en längta efter nästa avsnitt.

Tittar någon av er på The vampire diaries?



Senare ikväll så ska jag och min pojkvän hem till hans syster. Blir en mysig kväll med hembeställd mat (kinamat) och efter maten blir det smått och gott. Kanske händer att vi tittar på någon film oxå.

Paradise hotel

Nu så ska jag och min pojkvän titta på Paradise hotel på tv6play.
Idag så åker någon ut, man undrar vem.

Vad tycker ni om deltagarna, har ni någon favorit?




Ska ni titta på Ana Gina Show?

Om ca 10 min börjar Ana Gina show. Både jag och min pojkvän ska titta på den, ska bli skoj. Aldrig fel med lite humor ;). Blir att man tittar på Kenza och Tyra show imorgon istället.




Vichy

Igår så var jag i stan med Salam, vädret var inte direkt det bäst igår men det gick på något sätt ändå. Blev att jag bara köpte några ansiktsprodukter och munskölj haha :P.

Igår köpte man detta


Köpte denna bara för att den var liten och söt :P 


Just nu dricker jag min redbull men snart blir det dusch. Hörs mer sen


Marabou med luftbubblor

Min pojkvän köpte Marabou med luftbubblor till mig idag och suget att äta choklad börjar växa. Jag vet jag vet klockan är mycket, inte rätt tid att äta choklad nu men 3 bitar skadar väl inte ;)



100 kr av H&M


Titta vad man fick i fredags, 100 kr av H&M. Detta är vad jag tycker om med H&M att man kan få lite pengar tillbaka när man har handlat upp till en viss summa. Blir att jag använder mitt bonus på söndag när jag ska iväg och shoppa med tjejerna.


Foundationborste

Igår så köpte jag mig en ny foundationborste, aldrig använt det innan. Det var via ett videoklipp på youtube som fick mig att vilja testa, att applicera på foundation med hjälp av en borste. Svamp har aldrig varit något för mig. Jag kan säga att resultatet med borsten blev mycket bättre till skillnad från igår när jag använde mina fingrar.

Använd foundationborste, släng svampen
Det är lätt att applicera på, jag fick bra täckning och blev nöjd med resultat.


Kicks 100:-



Marabou noblesse

Nu så ska jag och min pojkvän mumsa i oss marabou noblesse apelsin, riktigt gott.


Vi hörs mer imorgon, då det är bland annat är tvättstuga som gäller ;) 


Ny foundation

Jag har använt Id bare minerals nu i ca 8/9 månader, men känner att jag vill byta foundation nu plus så har jag tröttnat lite på puderformad foundation. När jag köpte nya veckorevyn så tipsade dem clinique anti blemish liquid makeup för personer som har finnar/ojämn hud. Ska testa Clinique anti blemish liquid makeup i en vecka innan jag ger mitt omdöme och betyg.


youtube har man hört mycket positivt om Clinique anti blemish liquid makeup så det ska bli intressant att se om jag får samma resultat och blir lika nöjd oxå.



Budapestrulle

Igår så var det inte så vidare rolig dag för mig. Hade små anfall (epilepsi) hela dagen. Så det blev att jag spenderade min måndag i sängen. Men idag mår jag så mycket bättre :)

Min pojkvän köpte en budapestrulle till oss.
Vi båda mådde inte så bra igår så att unna oss en tårta var inte fel


Vilken film ska vi titta på?

Jag och min pojkvän ska ta nu och mysa oss ner i soffan med smått och gott och titta på någon film, men vi vet inte riktigt vilken film vi ska välja av dessa 4.




Vilken film hade ni valt?


Nutella

Hej på er. Sitter just nu och känner mig hur trött som helst. Idag kan man verkligen känna av att det är söndag, känner mig så seg i hela kroppen. Nu ska jag dricka min redbull och försöka piggna till.

Min frukost blev


Senare idag blir det kanske Center syd.

Pink clock

I måndags fick jag äntligen mitt paket från veckorevyn som min pojkvän beställde till mig för ca typ 2/3 månader sen. I beställningen ingick 3 tidningar(fått redan), en klocka och randigtröja, och detta skulle jag ha fått i juli.

Äntligen


Innehållet: en film, rosa klocka och två linne.


Min rosa klocka


Mobilblogg

dsc04722 (MMS)

Har en liten fika med min älskling nu inne på Mcdonals. Jag tog äpplepaj och min pojkvän valde donut. Ikväll så blir det film. Ha dt bra så länge kramiz


3 för 359

Hej på er. I söndags köpte jag 3 par nya höst/vinter skor. Jag byte ut mina gamla stövlar som jag köpte i feb (sönder) mot ett par nya. Jag bestämde mig att köpa ett par till skor så att jag får dem tredje gratis, skopunkten. 3 par skor för 359 kr hur nice som helst.


Mina 3 nya höst/vinter skor


Blev även 2 nya nagellackfärger och mallar för fransk manikyr


Rihanna i rött


Tycker ni att Rihanna passar i röd hårfärg?





HISS eller DISS?



Idag och igår

Hejsan. Usch vad man känner sig trött idag. Av någon anledning har det känts som söndag varje dag, undra varför. Fast det som "piggnar till" mig lite är att solen är framme.

Nytt i garderoben


Failure to Launch

Har precis ätit färdig min tonfisksallad. Tänkte jag skulle vara duktig idag och ta något lite nyttigare till skillnad vad jag brukar. Nu så ska jag och min pojkvän titta på filmen Failure to Launch.

Idag åt man nyttigt  


Filmen vi ska titta på nu



Prinsesstårta

Idag blev det att jag och min pojkvän körde förbi ett konditori och köpte en budapestrulle till oss och familjen. Han köpte även en bit prinsesstårta bara till mig. Så jag fick i mig två smaker idag :).

Mums Mums
Behöver jag säga något mer ;)



Black

Är hemma hos min kille, har sovit här nu i två dagar eftersom dt byggs hemma hos mig.


Igår så var jag med Senija och Salam en runda i Center syd. Blev ej att jag köpte något ;), men min pojkvän däremot gav mig pengar att köpa ett par snygga klackar till mig själv.


Blev att jag valde dessa.






Tack för klackarna älskling


Jätte stolt över honom

Min pojkvän har varit hos tandläkaren. Han har/hade jätte ont i sin tand, haft det nu i 1 vecka. Han gjorde en rotfyllning, tror det heter så.

Måste säga att jag är jätte stolt över honom, allt det han har gått igenom idag hade jag nog själv inte klarat av. Nu ligger han och vilar, börjar få lite ont, bedövning håller på nog att släppa.

Min älskling

Vad köpte jag i lördags?


Jag är lite sen ut men här kommer bilder på vad jag köpte i lördags.

Köpte en varm tröja till min pojkvän


Köpte en Trenchcoat till mig


Köpte även en varm tröja till mig själv oxå, riktigt mysig att ha på


Ett par svarta leggings


Och så klart min favorit Jeans leggings. Det bästa som finns 




Japp här har ni det, vad Medina köpte i Lördags ;)


Här kommer några bilder från Lördags

Som jag nämnde i söndags så tog jag och mina två vänner en sväng till Väla i Hbg. Det blev en riktig shopping runda och spenderande av pengar oxå :P. Vi besökte även nya Ikea och jag måste säga att den var fan med inte liten. Vi fikade även inne på Pistachia, vilket var min första gång. Fanns mycket gott att välja. Det tog mig nästan 12 min att bestämma mig vad jag ville ha :)


Här kommer några bilder från Lördags


Me


Mina gulliga vänner, Salam och Senija


Vi 3 för alltid



Sammanlagt blev det 18 påsar :)


Fikade inne på Pistachia i Hbg. Två personer hade lätt kunnat dela på en, dem var riktigt stora


Detta kan man inte säga nej till, eller har jag fel?



Sista dinner

Hej på er. Det var några dagar sen, varit lite upptagen. Igår så åkta min pojkväns syster tillbaka till USA. Lite tråkigt eftersom vi har haft så skoj. Hon har bjudit mig och min pojkvän att komma till USA hem till henne. Hon har redan planerat vad hon och jag ska hitta på ;).


Sista middag tillsammans, dagen innan hans syster tog tåget/flyget tillbaka till USA


Kan aldrig gå fel med budapesttårta, mums :)


Min pojkväns mamma, jag och hans syster



Nu ska jag in till stan hörs mer sen


Väla, skopunkten och Pistacia

Hejsan. Känner mig slut efter ca 5 timmars shoppande. Jag och mina två kompisar tog bilen till Väla där vi var från 11:00 till 15:30, därefter körde vi till skopunkten och till sist satte vi oss och fikade på Café Pistacia i Helsingborg. Jag var hemma 17:30.


Kommer lägga ut bilder och vad jag köpte imorgon orkar inget nu.



Ska ha en lugn kväll nu med min älskling. Hörs mer imorgon


Vita och svarta nu

Hejsan. Kom hem från Väla för inte så länge sen. Var där med min pojkväns syster. Vi var där typ 4 timmar, shoppade och fikade. Ska dit imorgon igen med mina kompisar, vi ska köra halv 11.

Detta köpte jag idag.
Jag har såna Sneakers i vit färg nu har jag i svart oxå ;)



Nu är vi hemma hos hans andra syster, hennes man fyller år. Så här näst blir det tårta ;)


The Tyra shows

Idag så tittade jag på sista avsnittet av The Tyra shows. Kan själv inte tro att showen har pågått i 5 år. Jag tror jag har sätt kanske 15 avsnitt under dessa 5 år. I början tyckte jag att showen var lite amatöraktigt, löjlig och ibland var Tyra inte så professionell av sig, men denna vecka har jag sätt alla avsnitt och har märkt en skillnad, till ett bättre så att säga.


Och om jag uppfattade rätt så ska hon vända sig till filmindustrin nu och har redan börjat bygga upp olika karaktärer. Hon har även skrivit en bok som ska komma ut nästa år.



Brukar ni titta på The Tyra show?


Vill ha strawberry

God morgon typ. Känner mig så otroligt trött och sjuk. Idag så måste jag städa lite här hemma, duscha och senare ikväll blir det middag för mig och min pojkvän hemma hos hans syster.


Saknar sommaren och alla de goda jordgubbar man stoppade i sig




Nu ska jag dricka lite te så vi hörs mer sen


The Last Airbender

Sitter här framför dator och känner mig i stort sätt död. Ska ta och dra min pojkvän i örat nu för att få ut honom, vi båda behöver frisk luft känner jag. Alla våra sjukliga bakterier har samlats omkring oss :P. Senare ikväll ska vi beställa hem något och sen blir det film med hans syster.


Kvällens film

Lite sen men här kommer dem

Hej. Vi har ett riktigt skoj väder här i La-krona grått, dystert och vått, hur nice är inte det :P


Är hemma hos min pojkvän nu, vi är två små sjuklingar. Runt omkring oss är det te, halstabletter och medicin :S. Nä nu ska jag ta och sätta på vattenkokaren igen, vad blir det tredje gången idag.

Bilder när jag var i Malmö (28/9) med Senija som jag har glömt bort att lägga ut.






Söta Senija


Vi åt på Burger King


Malmö



Vad snäll mot miljön bytt till Hästen istället :P



Review: Loreal Extra- Volume Collagene


Här kommer min review om Loreal Extra- Volume Collagene. Andra gången jag testade blev resultatet bättre och jag känner att jag blev nöjd. Mina ögonfransar blev väldigt långa, fylliga och fick en massa volym.


Väldigt tjock borste


Det Negativa var, när jag drog för många gånger, för att t.ex. jämna ut, så började det klumpa sig lite och ögonfransarna klistra ihop sig i varandra, detta beror nog på den tjocka borsten. Det jag gjorde då, var att jag använde min Loreal volume x5 borste som är mindre, vilket gjorde att ögonfransarna delades från varandra. 

Det jag tyckte var Positivt, var att endast efter 1-2 drag blev ögonfransarna direkt längre och fick mer volym. Det är även lätt att tvätta bort mascaran när all smink ska av på kvällen.

Jag använde min Loreal volume x5 borste för att få bort klumpar och ihop klistrade ögonfransar, vilket gjorde resultatet mycket bättre. Men detta betyder inte att du kanske kommer behöva.


Tänk på om du ska använda en gammal borste att rengöra den först.




Här har ni resultatet





3½ + av 5
 
Får ett minus pågrund av priset, 165 kr på H&M vilket jag tycker är ett löjligt pris för en mascara




Vem bär den bäst?





Utan självhäftande remsor

Idag så känner jag mig inte lika utvilad som jag gjorde igår :S. Jävla hals svider och gör ont fortfarande :(. Ska ta och fixa te till mig nu och titta på tv, en lugn morgon.

Målade mina naglar igår
Det var lite svårt/jobbigt utan självhäftande remsor, men gjorde ett bra jobb ändå tycker jag ;) 

Mer

Idag så blev det lite till shopping, jag vet jag vet fy Medina det räcker nu. Fast det jag köpte är något jag har letat efter och behöver, inga impulsiva köp eller onödiga grejer blev det, vilket är positivt ;)
  


Ska testa en ny mascara, fast min Loreal volume x5 är fortfarande favoriten

Chinese food

Sak snart iväg in till stan behöver köpa några saker, därefter ska jag hem till min pojkvän. Ikväll så ska hans syster mixa ihop en middag till oss, så det blir en mysig och lugn måndag.


I fredags när vi beställde kinamat. Mycket gott att välja bland eller vad säger ni? ;)


Grown ups and macaroni and cheese

Hej på er. Fortfarande sjuk, det gör ont när jag pratar och äter :(. Tittade precis på Våra bästa år.

Igår så tittade jag, min pojkvän och hans syster på Grown ups. Lätt den bästa komedifilm just nu tycker jag. Hur kan den inte vara rolig och bra när alla skådisar i filmen är riktigt duktiga komiker.



Min pojkväns syster som har kommit på besök från USA tog med sig macaroni and cheese. Så igår testade man macaroni and cheese som är så amerikanskt :P. Det var gott fast lite för fettigt för mig
Macaroni and cheese från USA



Look who's talking too

Just nu så tittar jag och min pojkvän på Look who's talking too. Jag tycker filmen är bra och rolig. Hon lilla flickan är så söt och gullig. Senare blir det nog 3:an Look who's talking now.

Just nu


Senare ikväll



Förkyld

Hej på er. Nu sitter en sjuk Medina framför datorn :(. Har så ont i min hals och mina öron. Så the plan idag är att tycka synd om mig själv vilket hjälper ibland ;). Fast som tur så har jag en underbar pojkvän som tar hand om mig just nu :)

How to train your dragon

Nu så ska jag och min pojkvän titta på How to train your dragon. Man har väntat hur länge som helt att den ska komma ut. Nä nu drar jag mig tillbaka från bloggande idag, hörs mer imorgon.




Id bare minerals

Igår så hämtade jag ut mitt paket från DonnaBeauty.se. Beställde Id foundation och Id concealerborste. Det jag tycker om med DonnaBeauty är, att man får hem sitt paket snabbt. Efter endast 3 dagar så fick jag hem mitt paket nice ;)


Did You Hear About the Morgans ?

Hej på er. Nu så ska jag, min pojkvän och hans syster beställa kinamat till oss. Blir en mysig fredagfilm för oss 3 med hembeställd mat och sötsaker efteråt ;). Vi vet inte riktigt vilken film vi ska titta på än men det kommer väl upp några ider snart.

Igår så tittade vi på Did You Hear About the Morgans?



RSS 2.0