Goodbye my lover goodbye my friend

Har precis läst klart Femtio nyanser av frihet ;( neeeej får inte vara slut. Jag undrar om E L James kommer att släppa ut en till :/ men samtidigt boken slutade på ett underbra och fint sätt, typ att man inte kan göra en uppföljare eller? Okej nu behöver jag tips på böcker som är lika bra som Femtio nyanser av Grey :)
 
Jag tyckte att bok 2 (femtio nyanser av mörker) och bok 3 (femtio nyanser av frihet) var bäst. 1:an (femtio nyanser av honom) var bra, fast lite seg och utdraget typ, blev bättre mot slutet. Det hände en massa saker hela tiden i 2:an och 3:an. När jag närmade mig allt mer slutet på 3:an, så var det inget annat än tårar och rysningar hihi. Men boken slutade perfekt :)
 
Neeeej sista sidan.Girls night out

Förlåt att jag har varit så off hör på bloggen, men har varit sjuk i en hel vecka och är typ fortfarande det :/
 
Hade en riktigt skoj kväll igår med Senija och Isabela :). Vi åt först mat på Mezo. Alla 3 var överdrivet hungriga hahah. Där vid 21:00 blev det Bio :). Vi tittade på Let's be cops. Fuck vad rolig den var. Min hosta var lite jobbig :(..Varje gång jag skrattade så började jag hosta :( vilket var ofta :P. Folk skrattade som fan i biosalongen, att man nästan inte kunde höra något hahah. Är ett måste att se ;). Biosalongen var full och då pratar vi 187 personer hahah.
 
food brings people together
 
Bakadpotatis med mycket gott på sidan ;)
 
Tabouleh, dödligt gott :) det var verkligen längesen :)
 
Hahah någon som vill ha ett kg chokladboll :P
 
Vi tog blockbuster meny på bio och 3 olika godispåsar, men ändå orkade vi lyxshake på Max efteråt haha
 
Efter maten blev det Bio :)
 
Fannnnn vad rolig den var hahah

Först

Hello! Sitter och äter frukost på Ikea, själv fast ändå inte hahah :P. Har två söta gamlingar som sitter och pratar med mig hihi. Måste ha tyckte synd om mig eftersom jag satt ensam haha. Då har man varit och köpt Xbox one. Vi tog på Elgiganten, dem hade bästa erbjudande. Ska ta en sväng till Väla, medan jag ändå är här, så här tidigt :P. Hörs när jag är hemma ;)
 
Var först i kön och sprang typ för att ta en xbox one, innan någon annan skulle hinna först haha. Fast okej, det fanns typ 15 st :/
 
Men oooj vad är detta :P
 
Frukost ;)
 
Mmm den bästa delen ;)

Och vinnaren är

Hej på er! Det var roligt att spela bangolf idag med Senija :). Vi var på Bangolf Linjen i Landskrona. Kostar 60 kr för vuxen, vilket är billigt :) och så är det 18 banor. Alltid positivt när aktiviteter är billiga, speciellt sånt som är roligt oxå ;).
 
Precis när vi började spelade, så var vi snälla och hejade på varandra, men sen blev vi bara mer och mer tävlingsinriktad hahaha
 
Bangolf i La
 
Direkt när man sätter upp håret, då börjar det allvarliga haha
 
Åkte rakt in i hållet, på första slaget :)
 
Så här glad blev jag
 
Senija så fokuserad haha
 
Och vinnaren är Medina hahah

Celsius

Hello! Fy vad jag har ont i min nacke :( höger sida. Får dåliga minne från sommar 2012, när jag fick nackspärr. När min nacke typ låste sig och jag kunde inte göra ett skit i 1 1/2 månad. Det kändes som en kniv hög mig i nacken varje gång jag gjorde något, kvittar vad :/. Hoppas det inte blir så igen. Får söka hjälpa tidigare denna gången. Måste röra och mjuka upp lite nacken :)
 
Snart blir det och hämta Bettan, som blir ompysslad med städning :)
 
Lunch :)

A million ways to die in the west

Vi kör en överdriven komedifilm nu och än så länge gillar vi det vi ser hihi ;). Många skratt har redan hänt :P hahah. 
 
Kvällens film 
Väldigt rolig än så länge ;)

Bangolf

Imorgon ska jag spela bangolf/minigolf med Senija :). Detta är typ andra gången i mitt liv jag spelar bangolf hahaha :P. Sist jag spelade bangolf, var jag barn ;). Vi ska dit kl 5 imorgon. Hoppas vi hinner innan det stänger kl 7 :P
 
Ska bli skoj :). Kommer nog bli aggressiv och irriterad när jag spelar hahah hoppas att inga barn är i närheten :P

Lego Marvel super heroes

Igår spelade vi färdigt Lego Batman 2 :). Det var roligt i början, men mot slutet blev det allt tråkigare. För många videoklipp istället för spel :/. Ikväll ska vi spela Lego Marvel super heroes :)
 

Vår fina Natur

Hello! Jag och Ivo ska ta och äta sarma ;). Tror det blir serier ikväll, vi har några st nu och sen hjälper det inte att big brother visas varje dag nu  :/. Vi har haft sol både igår och idag, så skönt att känna värme igen :). Saknat att ligga ute och stekas :(.
 
Igår tog jag och Senija en lugn och avslappnad promenad :). Finns inget bättre än att sätta sig på en bänk och titta ut över havet och se hur solen speglar sig i vattnet :)
 
Vår fina natur
 
Chilla med glass, Cola och lite godis nere vid stranden, gjorde vi ;)
 
Senija :)
 
Ööö lite konstig konst i Landskrona :/. Fanns en massa bild på grusmarken. Lite dumt att ha en bild på en dildo så öppet och på en väg där många barnfamiljer går :/..Hur ska man typ förklara det för ett barn :S
 
Solnerdgång på enoch thulinsväg :)
 
Vår fina Passat i den fina naturen :)

Konstig lunch

Hello! Hemma hos Ivo och fikar ;). Försöker övertala honom att vi ska dra till espresso house :P. Hade APT idag, hände inget speciellt, man satt mest och lyssnade :P. Det har inte hända något mer än mötet idag, får se vad resten av dagen bjuder på ;). 
 
OMG How to train your dragen 2 var sjuktttt bra. Ivan tyckte oxå den var riktigt bra. Kan lätt se den snart igen.
 
Min lunch fast ändå inte hahah
 
Har även hunnit läsa min bok lite, har typ 70 sidor kvar av femti nyanser av mörker, sååå jävla bra 2:an är

How to train your dragon 2

Äntligen ska man titta på How to train your dragon 2 :D. Tror jag har längtat mer än ett barn efter tvåan haha. Tyckte jätte mycket om 1:an, hoppas 2:an är lika bra ;).
 
Kvällens film

RSS 2.0