A Nightmare on Elm Street


Hej på er. Min pojkväns syster från USA har kommit på besök.


Hon vara framme tidigt på morgonen igår. Men det blev inte att jag träffade henne förrän sent på kvällen. Senija och Salam var hemma hos mig, vi behövde fixa en sak. Där vid halv 8 (kväll) så hämtade min pojkvän och hans syster upp mig. Vi åkte förbi hemmakväll och köpte lite sötsaker. Det blev en filmkväll för mig, min pojkvän och hans syster


Filmen vi tittade på igår




Shoppa Shoppa Shoppa

Hej på er. Tänkte slänga in lite bilder på saker som jag köpte i lördags, måndags och igår(tisdags) när jag var i Malmö med Senija

Lördags
Bästa gillette, med dessa behöver man ej applicera skum på benen ens nice ;)


Har flera små Necessär, så jag kände att en större hade inte skadat


Måndag
En kavaj för 150 kr säger man inte nej tack till speciellt när den har kostat 400 kr innan


Lite hårprodukter. Köpte mig även silikondroppar(Phc) som mina kompisar tipsade mig. Testade igår första gången och jag blev direkt förälskad i den.


Tisdag

Köpte en gullig tunika och enkel t-shirt från H&M



Köpte även en tröja till min kille


Nu så har man oxå en tubhalsduk. Visste inte vilken färg jag skulle välja så det blev svart men planerar att köpa en typ ljus rosa eller en brun oxå


Nu får man nog ta det lite lugnt med shoppande eller vad säger nu? haha :P.. Nu ska jag iväg till Netto och handla mat, kylskåpet har varit tomt länge nu




Ont

Kom hem från Malmö för en stund sen. TRÖTTTT som fan och har ont i hela kroppen :(. Jag och Senija tittat runt i många olika affärer, slut blir man tillsist. Nu ska man lägga sig och vila.

Anledning till dålig uppdatering.

Tänkte berätta kortfattat vad jag har haft för mig


Söndags
Under dagen var jag, min pojkvän, hans syster och systerson i Hbg. Åt på Burger king. Senare på kvällen träffade jag mina underbara vänner. Vi åt god mat inne på Basilika restaurangen, 7 tjejer och två små barn. Mycket liv kom det från vårt bord. Efter det gick vi hem till Tanja där tjejkvällen fortsatte. Det var en riktig rolig kväll.


Måndags
Gick hem till Senija där vid halv 12 och var med henne till 3. Vi fikade och shoppade. Senare på kvällen blev det en mysig filmkväll med min älskling.


Idag(tisdag)
Ska ta tåget till Malmö nu med Senija, där vi bland annat ska fortsätta med vårt shoppande ;).



Så jag har ej haft tid att blogg, varit upptagen


Babyliss Icurl

Hej på er. Vaknade för en stund sen och kände mig väldigt trött. Idag så ska jag förbi Senija. Hon har köpt en Babyliss Icurl så jag ska testa den. Om resultatet blir bra så kommer jag köpa mig en Babyliss Icurl själv. Har viljat ha en sån länge nu



Kanske blir en babyliss icurl snart


Leopardskor från H&M




H&M



HISS eller DISS?



För min del blir det DISS



Knorr spaghetteria bolognese

Jag och min pojkvän åt igår knorr spaghetteria bolognese. Måste säga att detta är riktigt gott och väldigt enkelt. Det går snabbt när du känner dig hungrig just nu eller om du inte har tid eller bara orkar inte laga något ”stort”.


Spagetti och köttfärssås i ett, tar ca 5 min


Så här gör jag: I brukshandvisning står det att man ska lägga 4 dl vatten men jag lägger i 5 dl och olja i vattnet så att spagettin inte ska bli ihopklistrat.


Är detta GinaTricot’s nya modell?



Vichy normaderm

Hej på er. Var inne i stan en stund innan men ska snart tillbaka igen och denna gång med Salam. Jag var förbi apoteket och köpte lite ansiktsprodukter från vichy normaderm. Ska bli intressant att se om det verkligen fungerar, kommer ge en recension om typ några veckor. Köpte även min torrschampo inne på Lindex, billigare där än inne på H&M.

Ett torrschampo måste alltid finnas i mitt rum


Köpte dessa i mindre förpackning, finns nu på apoteket. Blir lite billigare om du vill testa först.



Någon som har testat dessa två?


Jeansskjorta

Att äga en jeansskjorta är något jag har viljat länge nu, men av någon anledning har det aldrig blivit av att jag köper en. Det händer ofta att jag köper en massa andra plagg istället. Men nu har jag hittat 3 st som jag är intresserad av att köpa. Alla 3 kommer från H&M


Vilken Jeansskjorta hade ni valt?


Knight and Day

Igår kväll så tittade jag och min pojkvän äntligen på Knight and Day. Filmen var bra och rolig. En perfekt film att titta på tillsammans med sin pojk/flickvän eller när man har en filmkväll med sina vänner. Tycker om Carmen Diaz, hon är så söt, rolig och är en duktig skådespelerska.



How I met your mother season 6

I tisdags så tittade jag och min pojkvän på How i met your mother säsong 6, japp serien har börjat igen (amerikansk sändning). Jag kan sitta en hel dag och titta på en massa avsnitt av How I met your mother. Jag blir på bättre humör när jag tittar på serien, den får mig alltid att skratta.



Någon av er som tycker om How I met your mother?


Espresso House

Hej på er. Igår blev det bara ett inlägg tyvärr. Under dagen var jag med Lil. Vi fikade och gick en runda i stan och sen där vid halv 7 gick jag förbi min pojkvän. Min älskling har blivit sjuk :(. Igår mådde han illa och hade hög feber. Det är klart jag är med min pojkvän och tar hand om honom, än att sitta framför datorn.

Igår när jag fikade med Lil... Ser lite trött ut :P


Vår mysiga fika


Tog såklart bilder på fina och unika blommor påvägen hem 


Nestle Cheerios Crispy

Hej på er. Sitter och tittar på Våra värsta år. Ska över till pappa nu tänkte jag och, se vad han har i kylskåpet haha ;). Idag så ska jag träffa Lil en stund där vid 3 tiden. Det var nästan 2½ månader sen vi träffades sist. Blir nog promenad i de halvfina vädret vi har idag :)


Åt Cheerios Crispy innan, riktigt gott mums :)


Tvillingar inom skovärlden

Är det någon mer än jag som tycker att dessa två är så sjukt lika?
Kanske bara några enstaka detaljer som skiljer dem åt. Fantasin i ”skobranschen” börjar tydligen ta sitt slut, så det blir kopierande av varandra  




Vad tycker ni, är dem inte väldigt lika?


Regn i LA-krona

Idag har vi ett riktigt tråkigt väder med en massa dyster och regn, men vill bara hålla sig inomhus och inte hitta på något. Nu ska jag titta på Madagascar 2 med min lillebror och dricka te.

Landskrona vädret idag




Kom igen, jag vill ha mitt körkortstillstånd

För ca 2-3 månader sen ansökte jag om körkortstillstånd. Efter att inte fått ett jävla snart ringde jag upp dem förra veckan och frågade hur det går, så sa kvinnan i tel till mig:


Kvinnan i tel: ”Dem håller på med utredning


Shit visste inte att dem behövde så mycket tid på sig. Om jag får tillstånd att köra så ska min pojkvän bli min handledare och jag ska även ta intensiv har jag tänkt, få körkortet så snart som möjligt.



Snart kommer ni se Medina i trafik ;)


Halo Reach

Jag och min pojkvän tycker om att spela spel tillsammans, alla möjliga spel från Toy story 3 till Resident evil 5. Ett nytt spel vi har spelat under dessa 3 senast veckorna är Blur (bilspel), riktigt roligt spel, men vi planerar nu att börja med nya Halo reach. Ska bli skoj att skjuta lite haha :P


The Day I Fall In Love

Sitter just nu och äter rostad majs, måste säga att jag har hittat dem perfekta. Vissa rostad majs som jag har köpt har haft väldigt underlig smak, med rätta ord ej varit goda. Men dessa är mums mums :)




Lyssnar även på en underbar låt som jag lyssnar om och om igen, riktigt härlig låt.


James Ingram & Dolly Parton - The Day I Fall In Love


Val 2010



Har du röstat?



5 minuters Hello Kitty

För några veckor sen ritade jag denna Hello Kitty som tog mig 5 minuter att rita klart.


Använde mig av bläckpenna



Jersey Shore

I onsdags började jag och min pojkvän titta på Jersey Shore som du hittar på Mtv. Vi har snart tittat klart på hela säsongen 1. Jersey shore är så sjukt beroende framkallande :P, tror det beror på all drama som händer hela tiden. Jag vet inte riktigt vad serien ska egentligen går ut på förutom festande, fylla, slagsmål, drama och sex. Men den äger verkligen :).

Vi kommer väl börja med säsong 2 på söndag.




Brukar ni tittar på Jeresy Shore?



Inbrott i hans källarförråd

Igår så berättade min pojkvän för mig att de har haft inbrott i deras källarförråd. Av flera andra valde "personerna" just hans. Det konstiga är, för att komma ner till källaren måste man ha nyckel även om man ska ta hissen ner, plus att man inte kan se in i källarförrådet, vad man har där inne.


Jag kan nästan få en känsla om det inte var någon av grannarna, för hur kan man annars komma ner till källaren utan nyckel?

Fattar inte varför folk ska gör inbrott i andras hem, källarförråd, bil m.m.




Har någon av er varit med om något liknande?


Everest jacka....snart

Hejsan. Idag så tvättar man igen, andra gången denna vecka. I onsdags tvättade jag bara kläderna, hann inte göra klart allt, idag är det mer lakan, handukarna, täcket m.m.

Laundry day


Känner att jag vill ut en stund, hyfsat fint väder ute fast jag känna att min Everest jacka bör snart komma upp till lägenheten från källaren :S


The vampire diaries

Jag och min pojkvän tittar nu på The vampire diaries, andra avsnittet av säsong 2. Jag måste säga att den serien är så sjukt bra, händer spännande saker hela tiden att man måste se nästa avsnitt, man längtar till att nästa avsnitt ska komma.

Du som inte har sett The vampire diaries måste verkligen ta och göra det speciellt om du tycker om vampyr filmer/serier.


Vichy aera teint foundation

Vichys nya vårdande foundation innehåller mineralpigment och lugnande källvatten, även berikad med spf 20. Låter hudens naturliga lyster lysa igenom, ett resultat som sitter i upp till 12 timmar

Lanseras i två varianter, flyttande för fet hy och cream för torr hy.




Vichy


Vintage mint

Har precis  målat mina naglar i en vintage mint färg. Sticker verkligen ut från mängden och är oxå en perfekt höst- och vinterfärg. Nu ska jag över till min pappa och äta ;)


Medina har varit duktig

Hej på er eller god morgon. Tittar just nu på Top model 6, ska fixa något att äta nu


Jag har varit duktig dessa 4 sista dagarna, har inte klunkat i mig någon redbull. Förra veckan drack jag lite för många. Alla i min närhet vet att jag är galen i redbull, så det kommer göra dem stolta att veta att jag kan pausa när jag vill. Jag kommer så klart inte sluta helt med redbull (än) men så länge man har det under ”kotroll” så är det inga problem ;). 

Förra veckan




Någon annan som tycker om Redbull?


Jeans med lappar

Allt mer i våra favourite kläddbutiker kan vi hitta jeans med lappar som finns i olika former att välja bland. Jeans med applikationer ger en rockig look med attityd.

Vad tycker ni HISS eller DISS?


Storstädning

Snart så ska jag städa lägenheten och då menar jag verkligen städa, orkar inte riktigt men måste. Men först ska jag dricka lite kaffe för att piggna till och så klart bakelse till det ;).

Just nu
 



Vi får höras mer efter min storstädning


Mtv VM Awards 2010

Hejsan. Nu så ska jag och min pojkvän titta på Mtv VM Awards 2010. Får se vem som vinner vad detta året. Efter att det är slut, så ska vi titta på en film, kanske The Expendables. Ska ta fram te och bakelse till oss, för nu blir det mys och mums ;)


Skånemejerier Drickyoghurt eller Yoggi drinking yoghurt?


Jag och min pojkvän har blivit riktiga Skånemejerier Harmoni päron och vanilj galna. Under en veckas tid har det funnits 1 eller 2 st i kylskåpet varje dag ;). Det är just päron och vanilj som vi tycker mest om och sen är det bra för magen oxå ;).




Innan var jag mer av en Yoggi yalla banan och mango person. Visst jag tycker fortfarande att det är lika gott, men jag har kommit in i Skånemejerier Harmoni päron vanilj perioden nu :P.






The bitch and diva

God morgon för min del. Tvättar idag mmm lika roligt som alltid, ska ner nu :S. Tittar precis klart på Top Model 6Jade är med i säsong 6, stör mig som fan på henne. Hon är en riktig diva och bitch mot alla. Personer som tycker att dem själva är bättre och mer värda än andra irriterar mig som fan.


Jade the Bitch and diva för säsong 6


OnePiece Jump in

Igår så såg jag en tjej i stan som hade en svart Onepiece jump in. Jag vet att det finns folk som tycker såna är riktigt snygga och tar gärna på sig dem överallt, vart än de går. Att se en person ute i stan med sin Onepiece, är som att se personen vandra i sin pyjamas. Visst jag hade kunnat tänka mig använda en Onepiece (inomhus), speciellt nu när vintern närmar sig och det börjar blir kalt om nätterna, jag hade använt Onepiece jump in som PYJAMAS och inte som en outfit ute på stan. Detta är vad jag tycker iallafall.


Tycker ni att OnePiece Jump in är en "ute i stan" outfit?


Finns att köpa här


Vill testa något nytt

Varje höst/vinter köper jag alltid något liknande stövlar. När jag går in i en skoaffär så söker jag alltid efter "min stil" stövlar varenda gång. På något sätt blir det en trygghet. Men ibland klarar inte "min stil" stövlarna alltid av regnet vilket leder till våta och kalla fötter

"Min stil" stövlar som jag alltid väljer.
Dessa köpte jag förra vinterna i Skopunkten 499:-



Det jag vill köpa eller kanske kommer att köpa denna hösten/vinter, är ett par kängor/boots och ett par gummistövlar. Här kan jag hålla mina fötter torra och varma. Att använda kängor/boots kommer nog inspirationen från Kenza. På hennes blogg har hon visat hur man på olika sätt kan kombinera sina kängor/boots till att få en snygg outfit. Anledningen till gummistövlar beror mycket på att jag är trött på att ha våta fötter.   

Dinsko


Men vi får se om jag gör det eller inte ;).


Vad är ditt drömjobb?

Som barn har man ofta drömmar om vad man vill bli i framtiden, en polis, brandman/kvinna, model m.m. För vissa uppfylls drömmen medan andra väljer att ta en annan väg istället. Jag tror däremot att drömmen kommer alltid att finnas kvar inom oss.


Sen jag var liten även nu som vuxen har jag alltid viljat bli en skådespelerska. Men som sagt för att blir ”stor/känd” skådespelerska så är det något man lyckas som bäst i USA. Även om jag studerar till Socionom, vilket är något jag vill göra i framtiden, kommer drömmen att bli skådespelerska alltid finnas kvar inom mig.



Kingdom of heaven

Hello på er. Jag och min pojkvän har varit och handlat godis, chips och coca cola för nu blir det söndagsfilm och då måste man ha något gott att mums på. Egentligen skulle vi titta på Troya men den ville inte riktigt fungera :( så det blir Kingdom of heaven istället.


Det roliga är att min pojkvän vet att jag tycker om Orlando Bloom ;) så det kvittar om vi hade valt Troya eller Kingdom of heaven, han är med i båda hahaha :P


Over her dead body

Igår så tittade jag och min pojkvän på filmen Over her dead body. Detta är tredje gången jag ser filmen. Jag undrar om det är så som i filmen, innan man kan gå vidare till ”himlen” att man måste slutföra en ”uppgift”. Om uppgiften inte slutförs så stannar man någonstans där i mellan. Fast som sagt man vet aldrig vad som händer efterdöden, det är inte så direkt att något har kommit tillbaka från döden och berättat det för andra, vad som kommer att hända.


Rökt Renstek hell no

Min storebror är ofta den som vill testa nya saker och satsar på ett mer hälsosam kost, äta bra och träna. Jag däremot vill hålla mig till mat som jag tycker är gott och känner till som t.ex. pizza, Macdonals m.m.  och sånt som ser konstigt ut är inget som lockar mig, som till ex musslor :S. Men för några veckor sen hittade jag något väldigt underligt i vårt kylskåp nämligen Rökt Renstek.
Såg lite väl levande ut för min del så jag hoppade över detta med ”testa nya saker” . Hell no att jag testar ren nu också.


Ullared

Hejsan. Nu är jag hemma hos min pojkvän. Vi planerar att titta på Troya men fan filmen är 3 timmar lång :P. Var hemma hos min kusin Mirsada och Saba. Kelima och Merima kom också förbi. Alltid när vi är med varandra skrattar vi så mycket att man känner hur kropps temperatur stiger :P.
Lekte även med söta Lacki


Vi planerar den 24 Sep att åka upp till Ullared, blir att vi kör 6 på morgonen då :S.


11 September 2010

God morgon. Vad trött man känner sig just nu, mmm ska kanske springa övergatan och köpa mig en redbull och en bulle med bulle ;). Känner mig lite tom i huvudet just nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Idag ska jag i alla fall till min pojkvän och äta middag med hans familj och sen ska jag till min kusin och träffa bland annat lilla Lacki.

Ska träffa Lacki idag


Vi två 4ever

Är med min älskling nu. Ikväll blir det en mysig fredag för oss två. Vi ska snart mysa oss ner i soffan och titta på The vampire diaries. Äntligen har säsong 2 börjat, det var på tiden har väntat allt för länge. Nu ska jag hämta kakor och sätta på te till oss. När det är kallt och kyligt ute som idag så finns det inget bättre än att vara i pojkvännens famn och titta på tv.

Bulle med Bulle

Hej på er. Usch så tråkigt väder vi har idag man blir bara så himla deprimerad. Ska nog tröst äta mig med sötsaker, ibland hjälper det. Är lite sugen på Landskrona specialaren, Bulle med Bulle. Första gången jag åt Bulle med Bulle på min praktikplats i Malmö blev dem chockade och tyckte det var konstigt, men jag kan säga till er att det är riktigt gott och kan mätta personen för en stund ;)

Att du behöver är en chokladbulle och en bulle.
Lägg chokladbullen i mitten av bullen, tryck till och resultatet har ni här


Lejonet attackerar skötaren

Första gången jag såg videon blev jag verkligen chockad, även nu blir jag lika chockad. Man undrar vad som triggade lejonet att attackera just den skötarenn och struntade totalt bort i den andra. Lejonet hade verkligen ögonen på honom och ville inte ge upp heller. Men samtidigt såg det ut som lejonet inte ville direkt "döda" skötaren, för det hade lejonet kunnat göra på en sekund. Så man undrar vad som hände. Rätt så intressant hur honan hoppade på hannen, undrar varför.



Tiden går allt för snabbt

Hej. Just nu så tittar jag och min pojkvän på filmen Gladiator. Det är nästan svårt att tro att filmen är 10 år gammal, skrämmande hur snabbt tiden kan går. Ibland kan det kännas att man, är efter med sina "planer i livet” när allt går så snabbt. Tiden får ta och sakta ner lite :P

Tiden går allt för snabbt


Tea people

Hej på. Har fortfarande ont i magen, haft det nu i 2 dagar riktigt jobbigt. Ska nog ta och fixa te till mig och min pojkvän. På sista tiden har jag och min pojkvän blivit te människor, bara idag så har vi druckit 2 koppar och snart kommer tredje kopp. Nu när det är kallt och kyligt ute kan det vara varmt och mysigt att ta en kopp te tillsammans ;).



Är du en te eller kaffe person?


Gratis är bäst

Hejsan. Konstigt nog kommer jag inte på något bra att skriva här i början så jag hoppar över till att berätta vad jag gjorde igår kväll.


Igår kväll
så beställde jag och min pojkvän Kina mat från vårt favorit ställe Basilika. Vi är deras stamkunder kan man nästan säga, så igår fick vi en påse räkchips gratis som annars kostar 30 kr, nice ;). Kvällens film blev Anchorman. Filmen hade sjuk humor vilket vi tycker om.

Vi fick gratis räkchips ;)


Ibland hjälper det

Hejsan. Är hemma hos min pojkvän nu. Han spelar spel med lilla Filip, hans systers son. Har sån muskelvärk att det gör ont att gå plus ont i magen, så jag sitter nu och tycker synd om mig själv vilket kan hjälpa ibland :P. Min pojkvän köpte nya veckorevyn och choklad till mig så att jag ska bli på bättre humör och vad är inte bättre än choklad när man mår dålig.


En rolig dag men mina vänner

Hej på er. Sitter och dricker tè just nu, försöker piggna till.


Igår
så hade jag en underbar dag med mina söta vänner Senija och Salam. Runt halv 12 ringde dem mig, att komma förbi Senija och äta frukost, en sen frukost ;)


Efter det så tog vi Senijas bild och körde till Malmö. Dem träffade sin handledare i skolan. Fick se för första gången Malmö högskolan. Gick nästan vilse i deras bibliotek. Efter Malmö åkte vi till Center Syd och där blev lite shoppande. Vi hade så roligt tillsammans vilket vi alltid har.

Innan vi körde till Malmö blev det frukost hemma hos Senija



Robin Hood

Hello. Jag och min pojkvän tittar just nu på Robin Hood. 1 ½ timme har gått av filmen och 1 timme till återstår, usch allt för lång. Även om det har gått 1½ timme så känns det som om inget speciellt har hänt direkt. Men man vet aldrig, sista timme kanske blir riktigt spännande.


Ska vara 20 avsnitt

Jag är en riktig True blood älskare. Jag vill ha mer hela tiden :).
Men något jag tycker är väldigt negativ är att varje säsong är bara 12 avsnitt, vilket är allt för lite. En säsong ska vara 20 avsnitt tycker jag. Förutom att True Blood har bara 12 avsnitt, så tar det för långt tid innan ny säsong börjar igen.


Känner mig utvilad :D

God morgon typ. Sitter just nu och dricker te och tittar på Våra bästa år. Lilla Sami har åkt dit igen med alla sina lögner. Att hon aldrig lär sig haha :P.


För första gången på länge känner sig Medina utvilad, det var på tiden. Varje morgon (tidigt) så har en massa personen gjort ljud ifrån sig (bygger utan för mitt fönster) och väckt mig eller så har jag haft jätte ont i nacken eller bara sovit dåligt. Men inte denna gången :D


Cesar Millan

Hejsan. Tittar just nu på Mannen som talar med hundar, med min pojkvän. Han ska fixa alla 6 säsonger till mig. Just nu så har jag hela säsong 1-5. Både jag och min pojkvän tycker väldigt mycket om serien/dokumentären. Ibland händer det att vi tittar på 2-3 avsnitt på en och samma dag. Cesar Millan är väldigt duktigt och ju fler avsnitt man tittar på desto mer lär man säg hela tiden.


Miller eller Mccord?



TomKat gör reality show

Nu så har Tom, 48 år, och Katie, 31 år, bestämt sig för att visa hur deras liv egentligen är genom att visa upp sitt privatliv i en reality show.


Paret är trött på all skvaller som redan i början av deras förhållande fick ett start speciellt när Tom gjorde sin ”hoppa på soffan”The Oprah show. Även kritik om att han har hjärtvättat Katie genom att säga upp sin religion efter giftermålet 2006 och så mycket annat som har skrivits


Paret vill med hjälp av realityshow visa upp att de är en normal familj och som gör normala saker. Enligt en källa vill Tom ha så mycket kontroll som möjligt för att få familjen att se positiv ut. Om man nu kan tro på källan är upp till var och en.






Vad tycker ni låter det intressant?



MacGruber

Om du känner dig på komedi humör eller så där överdriven komedi film så är det MacGruber du ska välja. MacGruber är som typ Scary movie sådär sjuk humor. Så vill du ha en skrattkväll så är det MacGruber du ska välja.


Mars Ice Cream

Hello. Tittar nyligen på Mannen som talar med hundar med min store bror. Börjar känna mig sugen på något sött nu. Kanske springa snabbt över till närmaste affären och köpa något gott till mig.


Är lite sugen på Mars Ice cream.


Men ska först hoppa in i duschen


75-årig kvinna räddade valparna

Internetvideon, som visar hur en flicka kastar sex hundvalpar i en flod med starka strömmar, upprörde en hel värld. Videoklippet lades först ut på Youtube och spreds snabbt över världen. De försvarslösa hundvalparna gav ifrån sig små pipljud medan flickan målmedvetet lyfte den ena efter den andra ur en hink och hivade dem i floden


Hur jävla känslokall kan en människa vara egentligen. Både tjejen och personen som filmar har varken ett hjärta och själ. Man måste verkligen vara en sjuk person att kunna göra något sånt och göra det som en rolig grej och få uppmärksamhet. Finns så många idiotiska människor. Blir bara så jävla arg när jag tänker på det hela.

Något som jag läst precis gjorde mig lite gladare. En 75 årig gammal kvinna hörde valparna skrika och när hon tittade ut mot floden så såg hon små valpar. Kvinnan tog med valparna hem och berättar att valparna lever och mår bra.

Bosnisk polis har identiferat tjejen. Enligt en intervju med flickans pappa ska flickan må så dåligt efter all negativ uppmärksamhet och alla hot att hon nu tvingas gå i terapi. Vad ska man tycka synd om henne nu? Vad fan förväntade hon säg, att folk skulle behandla henne som en drottning eller? Hoppas att hon får ett hårt straff din jävla h.r.a.




Källa: Expressen

75 åriga kvinnan som räddade valparna från floden


Kvinnar berättar att valparna lever och mår bra


Bilder: Vecernji


Är ACER ett dåligt märke?

Jag har hört av några st personen att, om man köper en acer så kommer man ofta ha problem med sin dator. Min pojkvän letar efter en bärbar dator till sig nu. Han har hittat en acer som han är intresserad att köpa och som har i stort sätt allt han vill ha i en bärbar dator men är osäker pågrund av de han har hört om märket acer


Repo Men

Hej på er. Nu så ska jag och min pojkvän ha vår filmkväll. Kvällens film blir Repo men. Vi har haft filmen länge på datorn men aldrig blivit av att vi har tittat på den då vi ofta äter mat när vi ska ha vår filmkväll och Repo men verkar vara lite köttande :P.



Får återkomma med mina åsikt om filmen imorgon.


Dating in the Dark

Hello. Jag och min pojkvän tittar just nu på Dating in the Dark den amerikanska. Jag hade fått panik att vara i ett sånt mörkt rum och att inte kunna se personen mitt emot mig.

 



Hade ni kunnat delta i Dating in the dark?


Jag:
Nej


Vaknade 15:00 idag

Hej på er. Idag så gick jag upp 15:00 typ omg så inte jag. Jag brukar aldrig aldrig sova så pass länge. Vanligast tiden för mig är typ halv 11-11 tiden och då kvittar det nästan när jag kommer hem och lägger mig. Kan säga att jag mår riktigt dåligt nu, har sån huvudvärk och hela kroppen känns inte igen sig. Har tagit panodil men har inte hjälpt :(


Just like heaven

Hejsan. Nu så tittar jag och min pojkvän på filmen Just likme heaven. Filmen är 5 år gammal men har själv aldrig hört talas om den ens :S. Verker vara bra hittills, men jag känner mig väldigt trött så vi får hoppas att jag orkar hålla mig uppe ett tag till och se klart hela filmen :P


Snabba Cash

Igår så tittade jag och min pojkvän på Snabba Cash. Jag måste säga att svenska filmer är något som jag inte väljer i försthand. Vi haft Snabba cash länge på datorn men alltid valt en annan film. Filmen var både bra och dålig på något sätt. Jag tycker att slutet hade kunnat vara bättre, förstörde filmen lite för min del. Kände att jag inte fick svar på en fråga, "vad hände mellan pappan och dottern?"


Innan de försvinner

Även om man känner hösten närmar sig i luften så finns det fortfarande blommor som strålar av fantastiska och fina färger som man bör fånga på bild innan det försvinner. Bilderna kommer ge ett minne av sommaren.



Glaze

Hej på er eller ska jag säga god morgon då jag inte vaknade för en halv timme sen. Tittar på Våra värsta år. Sett många av det avsnitt flera gånger men fortfarande lika roligt.


Men nu tänkte jagfixa tè till mig och läsa i Glaze.


Chokladpudding

Hej på er. Är hemma hos min pojkvän nu. Blir mat snart och sen filmkväll. Vi har inte riktigt bestämt oss vilken film vi ska titta på, antingen en komedi eller action.

Efter maten blir det chokladpudding mums


En bild från idag


Just glömde bort..

Hej ska snart iväg och träffa min chef, lämna in mitt "timschema" till henne. Just glömt bort att nämna att jag jobbar nu som ledsagare/avlösare. Lite pengar åt sidan skadar aldrig ;).


En vanlig dag i Landskrona ;)




När man är riktigt hungrig och inte klarar av det längre så äter man direkt på plats även om det är utanför citygross :P. När jag var ute med Senija och Salam förra torsdag.


1127 kr

Igår så var jag och hämtade ut mina tabletter. Då jag skulle hämta ut mina tabletter försöka gången sen mitt frikort gått ut, visst jag att det skulle säkert bli ett löjligt pris. Men när kvinnan sa ”då blir det 1127 kr” blev jag totalt chockad och visste inte om jag skulle gråta och skratta :P. Eftersom detta är tabletter mot min epilepsi så måst jag ta dem, men jag måste säga att det är dyrt att vara sjuk fan.  

Fick betala 1127 kr för dessa tabletter


Salt

Hej på er. Nu så har jag och min pojkvän ätit klart vår tacos/burritos och nu så blir det film, Salt med Angelina Jolie. Men först ska jag hämta chokladpudding med grädde till oss två ;)



Vem har sett filmen Salt?


Be happy don't worry, lätt för dig att säga

Hej på er. Usch vad jag känner mig trött. Ibland hjälper det inte att sova länge tydligen. Är hemma hos min kille eller ja jag sovöver hos honom inatt. Ska snart hoppa in i duschen därefter blir det apoteket, måste hämta ut mina tabletter. Fan kommer säkert gå på 800 kr som det gjorde sist när mitt frikort gick ut :S.

Be happy don't worry, jaja visst


RSS 2.0