Mobilbloggar: Ta med kudde

Hej på er! Ska sova kudde snart men tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg. Ja det blev inte att jag la mig tidigare :P ca 5 timmars sömn väntar mig :/ fast så klart kommer nog sova i bilen hehe. Har förberett allt inför imorgon förutom kläder, vet inte vad jag ska ha på mig vilket är konstigt för att vara jag eftersom jag är sån "planerar in allt" nörd haha. Ja det är lite svårt att bestämma sig då det svenska vädret inte kan bestämma sig heller :/ plus vädret kan skilja här och i Norrköping. Nä nu måste jag försöka sova, hoppas bara nacken inte är allt för hemsk imorgon när jag vaknat :/

Sms mig bror innan och frågade om det är något speciellt jag ska packa ner och detta svaret fick jag



Det var redan bestämt direkt när pappa sa att vi kör halv 7 haha :P

En MeTime tisdag kväll

Hejsan! Då har man ätit god mat, tagit fram lite snacks och tittar nu på the Dark Knight, en MeTime tisdag kväll :). Det blev att Ivan lämnade av mig tidigare idag eftersom jag ska upp tidigt imorgon, halv 6 på morgonen och halv 7 kör vi till Norrköping.
 
Var på Väla idag med min älskling
 
Vi köpte lite gräddbullar mums mums ;)
 
Det kändes konstigt att äta utemat utan Ivo :(.
När jag beställde så sa han mannen "bara en?" haha till och med dem är vana att det alltid är 2.
 
Tittar just nu på..

Norrköping imorgon

Hejsan! Jag och Ivan har precis ätit hembakad pizza, gott gott :). Imorgon ska jag, min storebror och min pappa åka upp till Norrköping och besöka min mammas och brors begravning. Jag har inte varit där på 11 år. Resan kommer ta oss lite mer än 8 timmar och jag vet att min nacke kommer göra väldigt ont men jag bryr mig inte, det är verkligen inte ofta jag får chansen att åka dit och träffa dem. Även om jag längtar så kommer imorgon vara en jobbig dag och jag kommer känna mig ledsen.

Jag och Ivan ska till Hbg snart och ta en fika. Ivo blir alltid orolig när jag ska åka långt, att något ska hända <3 naww min baby.

saknar er så otroligt mycket


Nyttiga

Hello! Man ser att jag börjar bli mig själv igen, många inlägg på bloggen haha :P. Ivan och Filip spelar för fullt men ska snart avsluta eftersom vi ska titta på film. Filmen som Ivan vill att vi ska titta på ikväll är The raven men jag vet i fan verkar vara lite "köttande" för min smak hehe. Ska ta fram nu allt vi behöver till film så vi hörs mer imorgon folket puss på er :)
 
Idag så var vi nyttiga och åt hemmagjord tonfisksallad :)
 
Även till film är vi nyttiga ikväll 
 
(Man blir lite sur när ens blogg krånglar :/.
Måste ibland uppdatera sidan 2-3 gånger för att allt ska se normalt ut igen)

Mobilbloggar: Nails

Hejsan! Ivan står ute och snackar med en kompis men ska snart vara en jobbigt kärring och ropa på honom att vi måste dra hehe :P. Vi ska snart hämta Filip och fixa ihop nyttig kvällsmat ;). Imorgon ska Lovisa komma till mig, fixa hennes naglar och så klart måste jag tänka på min nacke hela tiden och inte sitta fel :/. Nu kommer Ivan vi hörs om en stund nog igen folket puss på er.

Målade mina naglar igår :)


Sjukgymnast och Frikort

Hej på er! Är hemma hos Ivo nu :).
Var som sagt hos sjukgymnast innan. Jag hade ca 4-5 muskler som hade låst sig och sidan av nacken och axeln hade gått in i varandra. Jag fick min massage fast inte spa känsla utan hon var väldigt hårdhänt :P. Det känns lite mjukare nu fast fortfarande inte helt okej, det hugger till lite då och då i nacken. När jag reste mig ut efter att hon hade masserat ut musklerna så kändes det nästan som mitt huvud inte satt fast i necken hahah. Ifall det fortfarande gör ont så ska jag komma tillbaka nästa vecka sa hon. Har fått 2 övningar jag ska göra varje dag och
vad jag ska tänka på när jag sitta och gå.
 
Sjukgymnast idag
 
Efter 2 besökt hos akuten (700 kr) och 3 besök hos vårdcentralen (400 kr)
så fick jag mitt första frikort. 1100 kr på 2 månader är inte billigt :/

Yellow

Hejsan! Fick inte bra sömn inatt :( min nacke dödade mig, jävla bajs. Ska till sjukgymnast idag och om jag inte har helt fel så kommer hon testa vilka rörelse jag klarar av och inte klarar av :/ aj kommer nog få sjukt ont efteråt. Varför kan man inte komma dit och bara få
massage haha, ooo vad jag önskar det :).
 
Köpte min första första gula nagellack :)
 
Fick precis veta en sak som gjorde mig glad men samtidigt lite orolig hur min nacke kommer klara av det :/. Men jag vill och måste följa med, så jag får väl ha ont efteråt. Ikväll skriver jag vad det är.

Hot pack

Hejsan! Är hemma hos Ivo :). Känner mig väldigt trött måste vara detta vädret :/ vill lägga mig och vila men är lite rädd hur min nacke kommer vara efteråt.
 
Idag slutat med mina muskelavslappnande och smärtstillande tabletter. Kan ni fatta att jag tog 6st om dagen men hade fortfarande lite ont i nacken och var stel men resten av kroppen var avslappnad. Igår tog jag bara 2 st. Tabletterna gjorde mig typ galen, rastlös och kände inte för att göra något. Vet ni hur många gånger jag började skriva ett inlägg och helt plötsligt bara
tappade lusten och skit i det.
 
värmekudde hjälper mig just nu.
 
Kommer även ta Ipren när det börjar spänna och så klart göra små övningar för
att mjukna upp musklerna i nacken

Mobilbloggar: Igår och idag

Hejsan! Idag är det sjukt varmt i Landskrona och helt vindstilla, sökte mig till skugga :P. Idag ska vi grilla hemma hos Ivans syster :) ska bli gott. Jag och Ivo ska nog ut snart och ta glass nere vid stranden. Hörs lite senare folket puss och kram

Gårdagen och dagens outfit :)


Free Willy

Hello! Har precis tittat på Free Willy första delen :), imorgon tänkte jag ta 2:an. Mina tabletter gör mig så sjukt trött hela tiden :/ och sova hjälper inte eftersom jag känner mig ändå inte utvilad efteråt. Ska nog ta en promenad snart så att jag kan piggna till lite iallafall. Känner mig inte alls på gott humör idag, typ hatar världen. Så ska avsluta innan det blir allt för negativt haha :P
 
Free Willy

skadar snabbare och hjälper sakta

Hejsan! Idag kl 9 ringde en sjukgymnast till mig, fick tid redan nu på måndag kl 2 trodde jag skulle få vänta längre. Skönt för jag börjar bli väldigt trött på att ha ont och mina jävla tabletter gör mer skada än hjälper. Mitt ansikte/hud tycker verkligen inte om varken voltaren tabletterna jag tog och de nya. Min hud har blivit väldigt torr, flagnar, känns sträv, får många små finnar, ger en brännande känsla efter att jag har rengjort på morgonen och på kvällen och förstör mitt smink :/. Man blir jätte arg när sånt händer speciellt när mitt hud precis började bli allt bättre.
 
Dessa tabletter tycker inte min hud om
 
Man blir galen eftersom om jag slutar ta (norgesic) så kommer jag få väldigt ont i nacke men om jag slutar så kan min hud börja läka. AAAA trött på allt

black and pink

God morgon typ! Gick upp för ett tag sen, ätit frukost och nu sitter jag och tittar på Våra värsta år :). Fint väder vi har haft dessa dagar, man blir på bättre humör även om man nu inte kan röra sina nacke normalt :/. Pappa tog precis upp utestolar- och bord från källaren så att jag kan ha på balkongen :). Ska bli skönt att sitta ute på balkongen och bara njuta av solen. Idag så fick jag sms att mitt paket har kommit :D, ska bara låta nacken mjukna upp lite innan jag går och hämtar paketet.
 
I mitt paket
 
De rosabyxorna har jag i beige oxå.
Klänningen ska jag ha på Ivans födelsedag ;)
 

Mobilbloggar: resident evil extinction

Hejsan! Sov typ 3 timmar innan hehe fast vaknade några gånger. Var som sagt innan och hämtade ut mina tabletter sen tog jag bussen till min älskling. Han blev lite chockad och väldigt glad när han såg mig eftersom jag sa inget att jag skulle komma ;). Jag satt en stund hemma hos honom, där vid halv 7 tiden var jag hemma igen men vi ska ses igen inatt :). Fan vad jag saknar att sova utan att ha ont :(, bra sömn avgör i stor sätt hur du kommer må när du vaknar.

Tittar just nu på resident evil extinction på tv 6


Update

Hej på er! Sitter och längtar till kl 4 så att jag kan hämta my drugs hahah :P skojar när men jag fick muskelavslappnande och smärtstillande tabletter utskrivet av läkare igår.
 
Så vad sa Dr: Nackspärr och VÄLDIGT spända muskler i nacken.
 
Vad kom ni fram till: Jag ska först gå till sjukgymnast och ifall jag fortfarande har ont och det inte hjälper så ska det röntgas :). Eftersom jag har haft problemet länge med vänstra sidan så finns det en risk att "något" kanske har "växt ihop" eller hur det var nu han sa hahah. Tabletterna ska jag ta i 5 dagar, fick ett uttag till ifall smärtan skulle hålla i sig.
 
Hur är det nu Medina: Det är lite bättre idag fast kan fortfarande inte göra vissa saker som jag brukar, måste gå sakta, kan inte gå länge, får ont när jag lutar mig bakåt, svårt att åka i bil, kan inte lägga mig eller resa mig upp från sängen normalt och sova är ett helvete. Jag får fortfarande jätte jätte ont när jag vaknar och det tar ca 3 timmar för nacken att slappna av lite, kanske behöver bättre kudde :/. OMG det var ett helvete att tvätta håret idag :S AJ säger jag bara.
 
Haha exakt så här går jag med nacken/huvudet

Batman Begins

Hejsan! Ligger i sängen och försöker lägga mig så skönt som möjligt så att min nacke slutar klaga att det gör ont :/. Vid halv 1 tiden hämtade Ivo upp mig <3. Vi åkte till milstolpen och tog en varm choklad :). Satt ett bra tag i bilen och snackade om allt möjligt, mycket att prata om när man inte har träffats på 3 dagar :). Men efter ca en timme började det bli jobbigt för min nacke så det blev hemåt :). Nu blir det sova kudde upp tidigt och ringa vårdcentraken. Sov gott hörs imorgon :)

Tittade innan på Batman Begins på kanal 5, man blir lite sugen att se The dark knight igen :)

Mobilbloggar: saknar min baby

Hej på er! Min nacke är lite bättre men kan fortfarande inte göra mina "vanliga rörelse" :/ som tex när jag ska resa mig upp från sängen måste jag först vrida mig sakta på magen för att sen kunna resa mig upp. Igår hade jag lika ont som i fredags men orkar inte ta upp negativ igen här på bloggen hehe. Imorgon blir det iallafall träffa läkaren och få tid till att röntga nacken.

Jag har inte träffat min älskling nu på 3 dagar :( vilket är verkligen stort för att vara vi. Sist vi var ifrån varandra 1 dag bara var 4 månader sen hehe. Saknar honom jätte mycket. Love u puno puno


Ska snart titta på Batman begins på kanal 5 :)


Mobilbloggar: nackspärr

Hej på er! Fy vilket helvete jag har haft idag och igår, lite bättre nu men det gör fortfarande ont speciellt när det spänner till, har fått nackspärr :(. Ont i nacken (vänstra sidan) har jag haft i flera månade men nackspärr har jag aldrig haft innan. Alltså ni fattar inte vilken jävla smärta och hur ont det gör :/ ni som har haft nackspärr vet vad jag pratar om. Där vid 2 tiden idag var jag i stor sätt förlamad, kunde inte resa mig upp från sängen. Jag bara grät och grät, visste inte vad jag skulle ta mig till. Ringde pappa och bad honom köpa voltaren gel till mig. Det har hjälpt lite plus panodil oxå men det är väldigt långsam process märker jag. Om det inte

blir bättre så måste jag besöka en kiropraktiker.

 

Min pappa har hjälpt mig en hel del och kommer in till mig varje halv timme för att kolla till hehe. Han är orolig att jag på något sätt kommer få svårt att andas. Tappat räkningen på hur många gånger han har sagt att jag ska dra till sjukhuset/akuten. Som sagt det är inte mycket dem kan göra när det är nackspärr. Man får självmedicinera sig helt enkelt. Ivan och hans syster har sms:at och ringt mig flera gånger för att se om jag behöver något, tabletter eller om jag är hungrig. Det känns skönt när man har så mycket stöd omkring sig :)

Först gången jag har nackspärr, fy fan vilken smärta. Det är vänstra sidan som dödar. Vad än man gör så spänner det till och gör skit ont. Man blir fan med galen.

Känns som det inte finns något annat att göra än att gråta :(


Behålla och lämna tillbaka

När man beställer saker vida hemsidor så är det inte säkert att alla plagg kommer passa eller vara så som man hade förväntat sig. Dessa 2 veckor har jag beställt lite plagg från H&M och efter att ha testat alla så kan jag säga att vissa av dem vara jag inte nöjd med.
 
Behålla
Lämnade tillbaka
-Klänningen var omöjlig att ta på och av, plus jag såg ut som en ballong :P
-Blusen var verkligen inte vad jag hade förväntat mig, ful
-Shortsen storleken stämde inte
-Skorna för små

Mobilbloggar: hår och dagens

Hejsan! Jag och min blogg haha kan inte sluta uppdatera :P. Ivan snackar med en kompis just nu via tel men när dem är klara så blir det ett nytt avsnitt av True Blood :D. Imorgon kl 12 och 18 ska jag bygga naglar. Glömde helt bort att jag redan hade en imorgon kl 12 när jag bokade in Josse kl 18 :P. Nu är Ivan klar, True Blood baby :). Hörs sen eller imorgon folket.

Så här ser mitt hår ut när den har självtorkat och ej kammad :P

Dagens

Ny tröja, nya byxor och nya skor :)

 


Mobilbloggar: jippi vår första intresseanmälan

Hejsan! Jag och Ivan har precis gjort vår första intresseanmälan på en lägenhet :D. Den är verkligen perfekt för oss (av det som står) och så är det i sandvången oxå, lugnt och fint område. Det tråkiga är att vi inte har så mycket poäng eftersom vi skrev in oss på Landskronahem för en vecka sen, hoppas andra som söker tackar nej hehe. Fast okej vi har inte gått på visningen än så man vet ju egentligen inte hur lägenheten ser ut inuti :P. Som Ivan sa den kanske är ful uppbyggd eller så är alla rum små. Men jag hoppas vi får den och att den är fin :D

vår först intresseanmälan :)


Sneakers och mjukis

 Hej igen! Tar det lugnt just nu men ska dra snart. Alltså jag tror inte ni fattar hur jävla ont i nacken jag har. Vad än jag gör så får jag ont även nu när jag bara sitter och skriver. Igår hade jag så ont att det gjorde till och med ont när jag åt :(.
 
BTW: Jag och Ivan har skrivit in oss på Landskronahem :). Jag har redan hittat en perfekt lägenhet till oss fast en nackdelen, vi har inte samlat på oss så mycket poäng. Vet i fan om vi kommer få den speciellt då det är sandvången, väldigt populärt ställe och många som vill bo där. 
 
Igår vara jag i Center syd med Ivans syster och detta fick jag med mig hem :)

Inte skoj att spy

Fy spydde inatt, 2 gånger till och med :(. Jag hade till sist inget mer att spy men "kroppen" försökte tvinga fram det ändå :/. Hatar verkligen att spy och det är något som inte händer mig ofta så hela min kropp skakade och jag fick tårar. Sist jag spydde var nog 2-3 år sen. Ivan var jätte oroligt att det var min epilepsi men som tur var det inte. Så gullig han var, höll mitt hår tillbaka, tog kallt vatten på min panna, spolade toalettstolen hela tiden så att jag inte skulle behöva se det och känna lukten av det. Sen när jag kom hem ja då spydde jag igen :(. Varför jag spydde igår vet jag inte, kanske var det maten jag åt eller den kraftiga huvudvärken som jag hade hela dagen. 
 
Ja om det ändå var så här när man spyr haha
 
Är lite orolig att det ska hända idag igen så vet i fan vad jag kan äta och vad jag ska undvika :/

Prime time

Sista jag använde primer måste nog ha varit för 2-3 år sen :P. När jag slutade använda ID smink och började använda "flyttande" foundation igen så slutade jag även med primer. Eftersom jag har oljig hud och det kvittar om jag använder rätt produkter och foundation till min hud som hjälper mot finnar så kommer jag nog ha problem med oljig hud för alltid känns det :/. Det man kan göra däremot är att använda saker som kan dämpa detta i några extra timmar iallafall,
så därför tänkte jag ge primer en chanse igen :).
 
Dessa primer har jag använt men jag minns inte
riktigt vad jag tyckte om dem separat men just nu använder jag Prime time

lite nytt till naglar

För några dagar sen beställde jag lite saker till naglar
 
5 st buffer
 
Lite nytt glitter
 
Det är billigare att köpa i paket än separat, men eftersom jag har en massa glitter redan hemma så är det lite svårt att undvika att inte få med färger som man redan har. Bland dessa 24 är det 7 färger som jag inte har :). Silver har jag men inte mycket kvar.

summer outfit och nail art

Hello! Tjejen som skulle komma idag kl 11 kunde inte och jag kunde inte senare eftersom jag ska till Center syd, så imorgon kl 18 kommer hon istället :). Jag har haft jätte ont i min nacke och rygg dessa 3 dagar :(, va fan jag är bara 24 men kropp känns som 70 haha :P måste nog träna mer :S. Nä nu så måste jag dra folket hörs lite senare puss och kram
 
Hade lite skoj med nagellack idag :)
 
Summer outfit <3

Mobilbloggar: Silver

Hejsan! Känner mig inte på gott humör just nu fast vem bryr sig ska ändå sova efter detta inlägget och hoppas på bättre imorgon :/. Kl 11 imorgon ska jag bygga naglar till en tjej eller ja bygga och bygga kan man nog inte skriva eftersom hon vill ha mini-tippar. Nu orkar jag inte skriva något mer :P sov gott höra mer imorgon puss och kram

Naglar jag byggde i måndags.
Förutom glitter över hela nageln så gömmer det sig även tipparunder haha. Hon ville ha så korta som möjligt.


What's in my bag

youtube är det många klipp där folk lägger ut vad dem har i sin väska, så jag tänkte varför inte visa vad jag har i min väska till er läsare :).
 
Här kommer bilder på saker som jag alltid har i min väska och vad jag har just idag.
 
Min favorit väska :).
Det jag älskar med väskan är att den har
många fack vilket gör det lättare att sortera vad man vill ha vart 
 
Finns alltid i min väska
Detta är min första hjälpen kit hahah
 
Ett måste i väskan
Man kan snabbt ändra till en annan frisyr under dagen och om håret är i vägen som luggen
ibland kan vara så kan man sätta fast det bak eller på sidan.
 
Plånbok och busskort finns oxå alltid i min väskan
 
Hörlurar får man bara inte glömma.
Musik/hörlurar gör att promenaden känns kortare, väntan på buss/tåg blir inte lika tråkigt,
träning blir lättare och man slipper höra andras skit snack
 
USB har jag alltid med mig eftersom ifall jag vill att Ivan ska föra över filmer eller serier till mig. Iphone penna har jag bara haft i väskan dessa dagar men eftersom jag inte spelar Draw something så ofta längre så kan jag egentligen lämna den hemma.
 
Solglasögon har jag då och då i väskan eftersom man vet aldrig när solen kommer komma fram. Persika hade jag av någon anledning i väskan idag hehe.

Dagens

Hejsna! Jag och Ivan har precis ätit korvstroganoff gott gott och nu ska vi låta Filip och Maja spela lite skjut spel på xbox i rummet hahah perfekt barnspel :P. Vi kanske ska alla till Väla och ta en fika/glass :). Tråkigt väder vi har idag eller ja solen kommer fram varannan timme :/. 
 
Detta har jag på mig idag :)
 
Mina nya fina skjorta

Frukost och nytt

Hej på er! Varför kan man inte sova länge när man väl kan/får utan då vaknar man tidigt men när man måste gå upp tidigt då är det omöjligt att ens resa sig upp från sängen :/. Om vädret håller i sig och inte börjar regna för varje timme (update: det regnar :( ) så ska jag och Ivo till Hbg och kanske ta en fika på pistachia, 100 år sen man var där sist :P. Nä nu ska jag fixa till mig och sen blir det iväg och hämta mitt paket :D ÄNTLIGEN
 
Dagens frukost :) vad passar inte in? hehe
 
Detta köpte jag igår
 
Köpte även min älskade foundation. 
 
När jag får tid över så kommer jag skriva en review om den :)

Mobilbloggar: True and Teen

Hejsan! Då har man sett förra veckans avsnitt av Teen wolf och True blood :) imorgon blir det veckans avsnitt. True blood avsnitt 5 var väldigt spännande och det hände saker hela tiden, längtar som fan till nästa :D. Teen wolf avsnitt 7 var oxå bra men det fanns vissa saker som störde mig som tex när Jackson och Tyler slogs, det såg lite falskt ut :P. Omg när ormen gick ut från Jacksons öga fy fan vad äckligt det var, det kändes inte som en Teen Wolf scen :/. Av det lilla man såg i slutet så ser det ut som avsnitt 8 kommer bli nice :)

Då har man sett förra veckans avsnitt av True blood och Teen wolf. Båda två var bra och spännande på sitt sätt :)


Min absolut favorit i Teen Wolf är Stiles :). Han är fan med bäst, han gör serien rolig att titta på. Teen wolf hade inte varit bra utan Stiles

Mobilbloggar: Before and after

Igår så byggde jag naglar vilket jag glömde helt bort att nämna :P. Det var tänkt vanliga franska men precis innan jag skulle lägga gel på så frågade hon om jag kunde göra leopard nail art på ringfinger efter att hon hade sett mina på FB :). Hon ville ha dem väldigt långa men kände nog efteråt att hon valde allt för långa eftersom hon kom till mig idag igen och ville att jag skulle fila ner en bra bit. Blev faktiskt snyggare så ;). Jag tror många märker dagen efter ifall de har valt för långa eller inte, när man ska göra sina vardagliga sysslor :).

Naglar jag byggde igår men gjorde dem kortare idag.


I feel like being a kid again

Hejsan! Gick typ upp för en timme sen, halvsovande hoppade jag in i duschen haha. Tittar på våra bästa år just nu, inte hänt mycket sen jag såg sist vilket var en månad sen :P. Jag tittar nästa aldrig på tv nu för tiden så här tidigare på dagen, finns bara repris på allt och dumheter. Fy vad jag har ont i min ryggen, känner mig gammal när jag vaknar med ryggsmärta :(.

Nu ska jag tillbaka till min frukost :) hörs sen folket.

I feel like being a kid again


Mobilbloggar: donut vagn

Hello! Ivo och Paul hämtade upp mig för en liten stund sen, roligt att lyssna när dem två pratar hehe :P. Min bror och Miresa stack där vid halv 7 tiden. Savannah var så gullig och verkligen på lek humör idag. Jag och pappa ska besöka dem den 29 juli längtar och saknar min lilla sötis redan :(. Blir nog serier ikväll fast Ivan är lite sugen att se en spännande film :).

Blev väldigt chockad när jag såg en Donut vagn utanför mig haha. Fan vad nice att dem har lagt Homer hehe. Ångrar lite att jag inte gick fram, man kunde kanske köpa sig en donut ;)


Det var verkligen gott med grillat idag, fy fan vad mätttt jag är :/ inget mer för mig ikväll

 


Mobilbloggar: Savannah

Hejsan! Min pappa och storebror är ute och grillar medan Miresa försöker få Savannah att sova en stund, lite envis är hon hör jag haha. Min lilla sötiz lär sig något nytt varje gång jag träffar henne. Hon har börjat krypa, kan gå med hjälpa att hålla i sig, hon gör olika gulliga ljud ifrån sig och "säger" vissa ord som pappa, gdje :). Snart fyller hon 1 år tiden har verkligen gått snabbt.

Kan stå själv nu men så klart måste hon hålla i sig <3. På sig kläningen jag köpte till henne.


I Love u

Hej på er! Kan inte fatta att jag skrev 5 inlägg igår haha :P. Nu när Blogg.se appen fungerar igen så blir det mycket lättare för mig att uppdatera oftare under dagen. Idag så komme min storebror, Miresa och lilla Savannah på besök <3. Min pappa kom hem tidigare från Bosnien så vi tänkte grilla alla idag :), tur att vädret är på vår sida oxå
 
Jag igår
 
I Love u

Instagram

Jag tror många av er redan känner till appen Instagram :). Jag älskar att använda instagram och gör det varje dag och flera gånger om dagen :). Man kan få en tråkig/vanlig sak att se häftig ut. Tycker även det är skoj att man kan se vänners bilder och bestämma själv vem man vill följa. Det jag tycker om med instagram som kan vara jobbigt med Facebook appen, är att man slipper se en massa text och tussen onödiga bilder som folk bara har tagit "gilla" på och då pratar jag om såna bilder där det står "klicka gilla för himmel eller skrolla ner för helvete" . Det är bilder där folk
tar från sin vardag som är roliga att titta på :)
 
Denna bilden tog jag idag med Instagram
 
Ni kan följa mig på Instagram: MediiLove
Som sagt jag är väldigt aktiv på Instagram och lägger ofta upp bilder. 
 
 

Mobilbloggar: Hembakad pizza

Hello! Jag och Ivo är ute och tar en liten runda, funderar om man inte ska ta en sväng till karnevalen och köpa sockervadd hehe :P eftersom imorgon är det slut :(. Vädret är helt okej idag blir nog ner till stranden och ta mjukglass snart, gott gott :). Ikväll blir det antingen filmkväll eller
Hbg får se vad vi orkar och hur vädret blir.
 
Vi åt hembakad pizza idag, blev otroligt gott :)
 
Dagens

Dag 2 LandskronaKarnevalen

Igår så besökte vi karnevalen igen:). Detta är bara en gång om året så lika bra att ta chansen plus hur ofta ser man så mycket folk på en och samma ställe i Landskrona ALDRIG typ hehe. 
 
Sjukt mycket folk :) tappade räkningen vid 100 hahah.
 
Panetoz fick liv i folket :D
 
Om jag inte har helt fel så är det första gången dem har Food corner på Karnevalen här i Landskrona. Många sittplatser och alla matställe på sidorna, väldigt smart ide måste jag säga :). 
Hungrigt folk hehe plus tältet längst bak var oxå full 
 
Vesna och Filip :)
 
Min nalle som jag fiska upp igår :) jätte mysig och gullig
Jag vet inte om det var jag eller Filip som var mer galen när det kom till att fiska upp nallar haha
 
Första gången jag äter Langos på Karnevalen :). Väldigt gott
 
Köpte Langos härifån
Deras Langos var god men jag måste säga att deras priser var väldigt löjliga.
Det lilla jag hade på min langos gick på 65 kr :S. Med räkor gick det på 75 kr alltså OMG man kan ju få en hel jävla pizza på Rhodos för det priset
 
Även igår köpte jag sockervadd så klart
 
Fick med mig dessa otroligt goda Donuts
 
Omg jag fattar inte att folk vågar :/ (bild från min kusin)

Hello Kittys ass

Hejsan! Sitter och äter en väldigt sen frukost :P. Gick upp 11 idag och känner mig så jävla död och ont i hela kroppen :(. Ska ta och hoppa in i duschen snart, jobbigt att kroppen kliar alltid efteråt. Tabletterna är lite sega, har fortfarande små fläckar kvar, röd/brun på magen/kroppen, huden känns ön och så kliar det. Ska tillbaka till min frukost nu hörs om en stund igen puss och kram

Det första jag såg när jag öppnade ögonen var Hello kittys ass hahah :P


Mobilbloggar: God natt

Hejsan! Hemma i min sköna säng, sova sova hehe. Känner mig väldigt väldigt trött just nu, fattar inte hur jag ens orkar skriva detta inlägget :/ hehe. Imorgon ska jag sova länge eller iallafall till kroppen känner sig utvilad :). Hoppas vädret är okej imorgon eftersom ca kl 15:00 är det sambatåget nere i stan, vi ska nog dit eller så blir det center syd istället ;) Nä nu räcker det hehe ska

ta och sova puss och kram på er

Min nya nalle som jag fiskade upp idag säger God Natt :)


Mobilbloggar: Johnny Depp

Hejsan! Jag och Ivan tittar just nu på en film med johnny Depp, the rum diary. Verkar vara okej men har sån huvudvärk och känner mig väldigt trött så jag är inte helt inne i filmen. Jag gillar Johnny Depp som skådis, han är duktig, rolig och ser bra ut ;).

Nästan alla filmer han har varit med i har varit bra.

Idag så byggde jag naglar till en tjej och hon valde vanliga franska :)


Lumene Refreshing toner

Som jag nämnde igår så köpte jag en ny ansiktsvatten, det är från Lumene. Jag har aldrig testat eller använt något från Lumene innan. Det var väldigt svårt att hitta ansiktsvatten som skulle passa min hud. Jag behövde en som ska hjälpa mot fet/bland hy men samtidigt inte innehålla någon alkohol då mitt ansikte är väldigt känsligt. Alla ansiktsvatten som är/var för fet hy eller normal till bland innehöll alkohol. Jag kan inte heller ta en som är för torr/känslig hud eftersom det hade inte hjälpt att minska där jag blir glansig, jag har inte torr hud direkt hehe :P. Lumene Radiant Touch Toner var den enda som inte innehöll alkohol som är för normal till bland hy. Enligt kvinnan på kicks ska Lumene Radiant Touch Toner vara bra mot känslig hud
men samtidigt hjälpa att dämpa där man blir oljig.
 
Här har ni ansiktsvatten jag köpte igår 100 kr på kicks.
 
Jag tycker inte om flaskan eftersom det var svårt att
bestämma själv hur mycket man vill ha på bomullstussen och så kom det allt för mycket
 
Enligt beskrivningen: Strålande och fullständigt ren hud! Uppfräschande ansiktsvatten som kompletterar rengöringen av din hud. Innehåller unik nektar från nordiskt hjortron, med en uppfräschande detox-effekt som bidrar till att framhäva den naturliga lystern hos din hud. Slutresultatet är en fullständigt ren, fräsch och strålande hud. Pigg, uppfräschande doft. Innehåller över 95 % naturliga ingredienser. 
  
(Ska använda Lumene Radiant Touch Toner i en vecka sen kan jag återkomma vad jag tyckte)

Topp och keps

Hejsan! Är hemma hos min baby just nu :). Fint väder vi har idag, blåser lite men skönt ändå hoppas bara det håller i sig eftersom vi planerar att dra till Hbg ikväll :).
 
Hade lite svårt att bestämma mig vilken topp jag skulle ha på mig idag :P Svart/vita är snygg och blusen är mer söt. Men till sist bestämde jag mig och det fick bli blusen hehe ;). Jag ångrar mig lite att jag inte köpte en storlek mindre på mina jeans :( sitter inte riktigt så som jag vill.
Får se kanske tar och syr in dem om jag orkar hehe
 
Just glömde visa kepsen jag köpte till Ivan igår på karnevalen :). Han älskar sin Volkswagen hehe

Lite av min torsdag

Hejsan! Igår hade jag en mysig och skoj dag :). Där vid halv 6 tiden åkte vi ner till LandskronaKarnevalen :). Det fanns inte lika mycket detta året tyckte jag iallafall. Efter att vi hade sett oss omkring och spelat olika "spel" i ca 2 timmar haha så satte vi oss ner och tog en fika på Madde's. Där vid 8 tiden hämtade Ivo upp mg och vi åkte och köpa mat på Basilika, hade filmkväll hemma hos honom :).
 
LandskronaKarnevalen
 
Fångade alla dessa på första försöket :) tur eller vad?
Lisa Simpson och svarta angry birds fångade jag till Filip :). När man väl börjar spela dem maskinerna för att "fiska" upp nallar så är det svårt att bara sluta speciellt de nallar man inte lyckas fånga upp :P man blir snabbt beroende :P. Igår var det första gången jag testar själv att fiska upp haha innan lätt jag alltid Ivan göra det :P. 
 
Det bästa med Karnevalen haha :P.
Idag eller imorgon måste jag testa Langos, har aldrig gjort det innan när det har varit karneval ;)
 
Vår kvällsmat blev kinamat från Basilika :)
 
Blev en blandning av nyttig och onyttig snacks till filmen ;)
 
Filmen vi tittade på :) Var jätte bra och rolig

Ansiktsvatten

Att vårda sin hud är viktigt och en del av hudvården består i att använda ansiktsvatten. Det finns ansiktsvatten som är anpassade för olika hudtyper. Om du har torr och känslig hud ska du använda ansiktsvatten som är återfuktande och mild (absolut ingen alkohol i). Har du fet hud och acneproblem ska du använda ett "starkare" ansiktsvatten som är rengjörande på djupet. Du känner din hud bäst så välj ansiktsvatten du vet kommer passa ditt ansikte utan

att göra huden irriterad och stram.


Varför ska man använda ansiktsvatten?

Ansiktsvatten använder du efter ansiktsrengöring för att återställa rätt PH-värde i huden. Ditt ansikte har PH-värde 4-5 och vatten har PH7. Med ansiktsvatten säkerställer du rätt PH-värde i ditt ansikte efter tvätt med vatten. Ansiktsvatten tar även bort restprodukter som tex ansiktsrengöring, ansiktmask och smink. Det tar även bort kalkavlagringar från vattnet som kan fastna på huden efter rengöringen. Om du har känslig och lätt irriterad hud är mitt tips att endast använda ansiktsvatten på kvällen.


Gör ditt eget ansiktsvatten av Gurka och Grön te

Du kan göra ditt eget ansiktsvatten om du inte vill köpa produkten. Med en riven gurka som får rinna av genom ett filter får du fram gurkvatten som du ställer i kylen under några dagar. Gurkvatten svalkar och fräschar upp din hy. Passar bra till torr och känslig hud.

Du kan även göra ansiktsvatten med grönt te och Kamomillte. Koka upp vatten och lägg i en påse kamomillte och en påse grönt te och låt det dra tills det svalnat. Häll sedan upp på flaska och förvara i kylen där det håller ett par dagar. Kamomillen är lugnande för huden och det gröna teet är proppfullt med antioxidanter. Huden blir jättemjuk och len som passar torr och

känslig hud och återställer PH-värde.

 

En kort videoklipp om ansiktsvatten och varför det kan vara bra att använda. Klicka HÄR


Mobilbloggar: dagens

Hello! Är på väg till min baby nu :). Glömde mina hörlurar så jag får väl underhålla mig med bloggen haha, hoppas jag inte går in i något :P. Finns inget tråkigare än att promenera utan musik. Jaha då började det regna igen BESTÄM dig. Var i stan innan och köpte ny ansiktsvatten, lägger upp sen vilken :). Rena djungel när man ska testa nya produkter haha

Detta har jag på mig idag. Min nya fina topp :)


Oops i did it again

Jaha där försvann sommarvädret igen :/, man är lite orolig att detta kommer bli vår sommar regn och moln :(. Idag börjar Landskronakarnevalen :) jag och Ivan ska nog dit idag eller imorgon. Måste ha sockervaddddd och  hahaha. 
 
Igår så gjorde jag det igen hehe beställde fler plagg från H&M's hemsida fast denna gången mer "höstkläder". Allt jag har beställt dessa dagar har varit på rea, hittat en massa och sparat 700 kr ;)

Mobilbloggar: DanceWorkout

Hej på er! Tränar lite DanceWorkout ;). Min dator startade om sig mitt i allt :/, jävla uppdatering. Ska träna 15 minuter till sen blir det hoppa in i duschen :). Fint väder vi har idag typ äntligen hoppas det håller i sig bara. Nu är dator klar kan gå tillbaka till träningen ;) vi hörs nog inom kort igen puss så länge


Mina 3 nya ansiktsprodukter

I måndags (2 juli) byte jag ut mina gamla ansiktprodukter som jag har använt i ca 2 år till 3 helt nya. Dem jag använder nu är Neutrogena oil free moisturiser, Clean start wash of och Clean start bedtime for breakouts. Det tog inte långt tid för mig att märka att dessa produkter passar bra på mig. Sen måndags(2 juli) har jag inte fått en enda finne på morgonen eller under dagen. Detta är verkligen ett mirakel haha speciellt då jag har slarvat lite med maten och ätit onyttigt men har ändå inte fått varken en tini-mini eller "stor" finne, något jag fick direkt innan. Clean start bedtime for breakouts har verkligen hjälpt där vilket Proactiv aldrig egetligen gjorde,
en produkt som håller det den lovar (för mig iallafall)
 
Mitt ansikte har slutat flagna på pannen, är inte och känns inte torr efter rengöring, blivit mjukare och börjar sakta jämna ut där huden är röd och irriterad. Jag har fortfarande problem att min hud blir oljig under dagen men det är nog efter så många år av fel produkter,
hoppas det lugnar sig snart oxå.  
 
Jag pendlar fortfarande fram och tillbaka om jag ska använda ansiktsvatten eller inte? Det känns väldigt konstigt att inte använda en toner efter rengöring haha. Jag måste så klart ha en mild toner eftersom mitt ansikte är väldigt känslig och blir lätt irriterad, vill inte att det ska göra min hud röd. Vet någon av er en bra toner som passar till min beskrivning?
 
Mina 3 nya produkter som har gett mig ett resultat efter bara 1 veckas användning
 
Jag använder även Nivea aqua sensation moisturizer 
men mer till vinter då huden blir lite extra torr av kyla. Nivea aqua sensation känns väldigt skön på huden,torkar snabbt in och ger gott om fukt oxå.
 
Just nu är mitt ansikte rött och har märke/fläckar, men detta är pågrund av min allergiska reaktion av penicillin men börjar sakta gå neråt :). Jag kommer göra ett inlägg om mina gamla produkter vilket var Proactiv så håll utkik ;). Sorry att inlägget blev så långt hehe, svårt att hålla
sig kort när man vill få med allt.
 
(Detta är resultatet jag fick betyder inte att det kommer vara samma för alla.)

Problemhud och vad du ska tänka på

Problemet: Huden stramar, flagnar lite här och där, och sminket försvinner i det ögonblicket du går ut i från dörren, för att den inte fäster. Torr hud kan ha många orsaker, men för lite vatten, fel kosthållning, för mycket stress, festande eller träning kan gör din hud uttorkad och trist.

Lösningen: Torr hud behöver först och främst massa fukt - både utvändigt och invändigt. Drick vatten, ät grönsaker och Omega 3-fettsyror. Utvändigt ska du dränka huden i fuktgivande serum, dagkräm och mängder med uppfriskande spray. Moisture Recharge Comfort-Plus Day Creme från Ren, används morgon och kväll, håller huden långtidsfuktad, djupare ner.
 
 
Problemet: Huden glänser, särskilt pannan, näsan och hakan. Talgkörtlarna, som ligger djupt inne i huden, överprducerar tals, som lägger sig som en skinande hinna utanpå huden.

Lösningen: Var noga med att rengöra huden med milda produkter utan uttorkande tvål. Använd fuktighetskräm både morgon och kväll, gärna med olja, eller komplettera med en ansiktsolja. Olja verkar reglerande på fet hud. Smörj huden med Cowsheds Evening Primrose Balancing Facial Oil varje kväll. Den har en balanserande effekt på alltför aktiva talgkörtlar. 
 
 
Problemet: Stora porer gör att din hud ser ojämn och fet ut. Det kommer talg och svett från dina porer, och ju större porer du har, desto fetare ser din hud ut. Storleken på dina porer är ärftligt, men även hudens tillstånd - om den är fet eller torr - har betydelse. Fet hud har ofta större porer, torr hud har små, strama porer.

Lösningen: Försök stabilisera talgproduktionen och använd produkter som är till för fet hud. Du ska för allt i världen inte torka ut huden, då producerar den bara mer talg och fet och får dina porer att bli ännu större. Använd en mattande dagkräm och en specialprodukt som minskar porerna. Estée Lauders Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher är ett sammetslent serum som minskar dina porer inom en månad, om du använder det varje dag. 
 
Problemet: Akne är ett inflammatoriskt tillstånd i dina porer, där ansamling av talg inte kan fly och därmed blir inflammerat, ömt och rött. Akne kommer oftast från en hormonell obalans och stress. 

Lösningen: Oren hud behöver lugn och renhet. Låt bli att pilla på den, men ge den istället en mild peeling med naturliga fruktsyror för att hålla ytan fräsch. Jurliques Fruit Enzyme Exfoliator med naturliga fruktsyror som är idealisk till orolig hud. Och kom ihåg att återfukta mycket!
 
Problemet: Röda fläckar som blossar upp i tid och otid, eller en generell underton i huden, kan vara väldigt svårt att täcka med smink, och är i regel ett tecken på känslig och stressad hud. 

Lösningen: Först och främst måste du undvika produkter som innehåller alkohol, parfym och skrubbkorn - och skydda huden mot sol och kyla. Cliniques Redness Solutions Daily Relief Cream (används morgon och kväll) är en oljefri fuktighetskräm som dämpar rödheten och stärker hudens motståndskraft. 
Från Msn.se
 

Mariekex och arg

Hej på er! Gick upp 9 idag och var megatrött. Det jag hade planerat var att dra ner till tvättstugan, lägga in allt som ska tvättas och sen sova 1 timme till men istället lämnade jag tvättstugan arg och sur. Jävla granne hur fan kan man slänga in sin tvätt en halv timme innan nästa ska tvätta?? Eftersom jag inte visste vem det var så jag fick lämna en sur lapp istället. AAAAA jag blir så galen på sån, VISA respekt lite era idioter. Så nu kommer jag gå och vara trött och sur hela dagen
 
Min frukost fick bli Mariekex och mjölk idag :). Barndomsminne

Mobilbloggar: Falling Skies

Hejsan! Ligger i min säng och ska sova snart, trött som fan. Imorgon ska det tvättas och storstädas här hemma :/ orkar inte men måste. Det blev inte att vi tittade på Teen Wolf idag vilket är Ivans fel, din envisa jävel haha du vet vad jag pratar om Ivan!!! så det fick bli Falling skies istället. Jag vet inte varför men jag tycker att Falling skies är så där just nu, små tröttnat eftersom inget "nytt" händer men vi hoppas att det vänder snart :). Nä nu ska jag ta och sova eftersom jag märker att bara ena ögat är öppet haha

Det blev Falling Skies istället för Teen Wolf idag vilket är Ivans fel haha.


Glitter

Hejsan! Sitter och äter körsbär hehe gott gott speciellt dem från Kvantum. Ivan och Filip spelar spel fast ska snart avsluta eftersom vi ska titta på serier och Filip ska sova. True blood och Teen Wolf står på listan och om vi orkar kanske en film :). Fan dessa atarax som jag har fått utskrivet för utslag och klåda kommer göra mig tjock haha, är hungrig och sötsugen hela jävla tiden och då menar jag HELA tiden :/ nä fan det blir gymmet efter allt detta hehe. Slänger nog in ett nattinlägg sen ha det gött så länge kram på er.


Naglar jag byggde idag


Scrubs

Hejsan! Jag och Ivan tittar just nu på Scrubs på kanal 6 :), BÄSTA serie. Jag vet inte hur många gånger jag har sett samma avsnitt om och om igen men jag skrattar fortfarande lika mycket som om det är första gången :). Vi ska ut snart och ta en fika, kanske in till Hbg :).
Hörs lite senare folket puss och kram

Lite till tröstshopping hehe :)

 Hej på er! Har varit och hämtat mitt paket från H&M som kom i fredags, man har ju varit lite upptagen dessa dagar hehe :P så jag har inte hunnit. Ska bygga naglar till en tjej nu kl 12 :) får se vad resten av dagen bjuder på men just nu måste jag avsluta kommer tillbaka senare igen ;).
 
Igår beställde jag lite plagg och detta klickade jag in i korgen haha.
 
Hoppas att allt sitter bra annars kommer jag bli arg eftersom jag är
sån som inte orkar skicka tillbaka haha

Lite shopping igen

Hej på er! Det blev inte att jag bara satt hemma idag som jag egentligen hade planerat hehe :P, lite deppig var jag innan. Va fan ska jag göra kan inte hjälpa att jag har fått en allergisk reaktion och har fläckar över allt haha, folk får väl stå ut med att se mig. Jag, Ivan och hans syster åkte in till Center syd och shoppade lite eller jag menar Ivan shoppade hehe. Där träffade vi Jossan och Martin, tog en fika med dem när vi kom in till L-a igen. 
 
Förutom att Ivan köpte ett par jeans, träningsbyxor och tröja till sig så blev han även lite bortskämd av mig och hans syster hehe
 
Detta fick han av mig
 
Och detta av hans syster

Tröstshoppa och update

Hej på er, prickig korven Medina här. Mina armar och ben har röda fläckar/märke över allt, små och stora. På magen är det inte lika aggressivt rött längre men finns fortfarande utslag. På ryggen och bröstkorgen ser det mer ut som en solbränna, inga fläckar iallafall. Blev lite ledsen när jag såg att jag har fått på ansiktet idag oxå :( något jag inte hade i lördags eller söndags. Jag HOPPAS det lägger sig ner snabbt nu när jag har börjat med tabletterna. Ska hålla mig hemma idag :P.
 
Var hos tandläkaren innan vilket jag egentligen skulle ha hoppat över eftersom mitt ansikte började klia som fan efteråt :/, tandhygienisten kom mer emot mitt ansikte än tänderna :@. Det var jobbigt att vara i solen oxå, brändes och kliade mer :(. Medan jag väntade på bussen så tröstshoppade jag lite :)
 
köpte en gullig sommartopp

Ett Jätte stort tacktill Vesna som följde med mig både i lördags och söndags till akuten <3. Har även fått mycket hjälp och stöd av Ivan, hans mamma och min storebror. Ivans mamma lämnar inte mig ur siktet nu haha kommer och tittar till mig hela tiden och frågar om jag behöver något, så gullig hon är. Har även fått stöd från mina vänner och kusiner :).

Akuten idag igen

Idag så var man på akuten igen :/. Mina utslag blev MYCKET värre idag när jag vaknade och det bara spred sig och spred sig mer och över allt. Fick på ställe som jag inte hade igår vilket var runt munnen/ansiktet, fullt på handflatan/händerna, ögonlocken och hårbotten. Det slutade inte sprida sig förän där vid 18:00 efter att jag fick korison :S. Dem var riktigt sega idag eller mer sagt han manliga sjukskötaren var det, glömde till och med skriva in mitt blodtryck efter att han tog det. Vi var på akuten i 6 ½ timme och det tog 3 timmar innan något ens hände. Jag fick kortison igen fast större styrka plus att hämta ut mer på apoteket 10 st varje dag i 3 dagar och atarax för att lugna ner huden. 
 
Bild 1: Igår kväll där vid 22:00
Bild 2: Idag runt 13:30 och det blev värre ju mer klockan blev, resten av kroppen såg hemsk ut oxå
 
 
Det är fortfarande rött och ser hemskt ut men det röda börjar sakta och smått dela ifrån varandra, man ser lite mer hud nu :/. Magen och ryggen är fortfarande väldigt rött fast inte lika aggressivit som i början enligt läkaren. På handflatan har det minskat. Kliar till då och då och huden är väldigt känsligt mot sol och värme just nu. JAG hoppas det lägger sig mer imorgon.

Mobilbloggar: Liten update

Hejsan! Sover över hos Ivo ikväll :), ifall något skulle hända så kan vi dra direkt till akuten. Jag måste ha folk i närheten eftersom min allergiska reaktionen kan ge andningssvårigheter ifall det börjar igen, det är det dem på akuten var mest oroliga över. Utslagen på kroppen har inte minskat eller blivit bättre, bara på halsen men spridningen har stannat upp iallafall. Jag är sååå röd på ryggen och magen att man tror jag har solat i Afrika dag in och ut i en vecka utan solskydd haha :P. Tur att det inte kliar hade annars rivit bort halva huden haha men det känns lite varmt om det men har ingen feber längre.


Så rött som ni ser längst upp på armen så ser det ut på min rygg, axlar och mage fast ännu mer och rödare :/


Akuten igen

Jaha då har man varit på akuten igen :/ och denna gången pågrund av allergisk reaktion av dem jävla antibiotika jag fick. Kommer bli fattig av att dra till dem hela tiden :/. Medan jag tog mina kortison så var det inga problem men i onsdags tog dem slut men inte mina antibiotika. Vaknade idag av att jag kände mig illamående, ont i kroppen, feber och utslag ÖVER ALLT på kroppen förutom ansiktet. Mina utslag blev bara värre och värre och ser fortfarande hemska ut, tycker inte det har lagt sig. Fick 26 st kortison tabletter (vilket är MYCKET) och en adrenalin spruta
 
Så här ser min kropp ut :( till och med på handflatan har jag
 
Eftersom jag började få svårt att svälja så hade dem mig på övervakning. Tydligen är det väldigt farligt ihop med en allergisk reaktion men som tur så kan jag andas/svälja normalt igen.

Iron sky DISS

 
Hejsan! Shit mina grannar är fan med idioter. Jag tror alla i Landskrona kan höra deras bajs musik :/. Iallafall var ute med Jossan, Martin och Ivo en stund innan :). Fy vad det är fuktigt och dimmigt ute :/, verkligen äckligt väder har vi haft idag.
 
Omg jag och Ivan tittade innan på världens sämsta film Iron sky. Producenten måste ha varit hög när filmen gjordes :/. Satt där i en timme och bara plågades hehe stängde tillsist av skitet. 
 
DISS 1000 gånger om och om igen

Hej då Desperate housewives

Jag och Ivan har precis sett det SISTA avsnittet av Desperate housewives säsong 8. Kan inte fatta att det är slut, helt slut :(. Vi skulle egentligen se sista avsnittet för ett tag sen men Ivan höll på skjuta fram det hela tiden hahah svårt att släppa taget tydligen hahha :P. Under hela avsnittet satt jag och hade gåshud, ville inte att det skulle vara slut man har ju ändå följt serien sen mars 2005. Jag fick tårar där mot slutet, Ivan oxå även om han inte vill erkänna det hahah. Man blev ledsen när dem visada att alla flyttade från Wisteria Lane, vart dem befinner sig i "livet nu" och så klart när Susan åker en sista runda och man ser alla som har dött.
 
Men jag måste säga att det var ett bra slut och bra sista avsnitt :)
 
Här började det
 
Och här slutade det

8 härliga sommardofter

På sommaren är det dags att plocka fram blommiga klänningar men även säga hej då till tunga vinterdofterna och säga hej till lättare, friskare parfymer. Här har ni 8 härliga sommardofter där du kan lukta sommar även dem dagarna då det är mulet och regnigt ute.
 
 
 
 
 

Project X

Hejsan! Ivan stack för en liten stund sen :). Fy fan vad det är varmt både inomhus och utomhus :/ äckligt äckligt varmt att man nästan blir galen. Vill öppna alla fönster men när jag såg dem 4 stora spindlar på min balkong så fick det mig att tänka om haha :P men det kommer bli ett helvete att sova inatt av denna hettttan :/.
 
Filmen vi tittade på var Project x
 
OMG vilken galen film eller mer sagt vilken galen fest :P.

Teen Wolf

Jag och Ivan har precis ätit och ska nu titta på Teen Wolf. Jag tror detta avsnittet av Teen wolf kommer bli spännande iallafall av det lilla dem visad från förra avsnittet. Efter serien blir det nog film men vi har inte bestämt oss för vilken :). 

go down and give me 50

Hej folket! Jag och Ivan ska ta och äta snart, lasang mm gott. Vi har ingen sol idag men det är så där äckligt varmt/fuktigt ute :S. Ska iväg och sola sen med Ivans syster, börjar känna mig vit igen hahah. Ikväll blir det filmkväll hemma hos mig, handla något gott till :)
 
Jag och Filip tränade innan :)

Booty Shaking

Hej på er! Vet i fan vad som har hänt med dessa senaste nätter har jag haft svårt att somna, innan tog det mig typ 10 min. Jag tror jag vred och vände på mig i en timme igår natt :/. Idag när jag vaknade så tog jag och tränade lite dance workout ;). Fattar inte varför jag måste fuska lite då och då hahha :P fy på dig Medina hahha.
 
hahaha

Karma is a funny thing

Hejsan! Kom hem för en liten stund sen, var och köpte räkbaguette inne på Statoil. Jag älskar deras sub baguetter speciellt med räkor :). Egentligen var det tänkt att äta imorgon till frukost men efter en "ska bara smaka" försvann hela baguetten hehe, mmm så gott gott det vara :D. 
 
Tittar på My name is Earl just nu på tv
medan jag äter det sista lilla jag har kvar av min baguetten haha :P

Hexagon glitter små och stora

Förra veckan så fick jag hem mina små och stora hexagon :).
Hexagon var mitt första glitter som jag hade här hemma och som jag fick av Ivans syster under Augusti månad 2011. Shit kan inte fatta att jag snart har byggt naglar i 1 år, vad tiden går snabbt :). Jag har aldrig använt stora hexagon innan men dem små har jag. Första gången jag testade små hexagon var tillsammans med uv gel glitter men detta vara typ 7 månader sen :P. Jag ha även testat tillsammans med powder glitter och jag måste säga att resultatet blev
finare med powder än med uv gel glitter.
 
Dessa stora hexagon kan man nästa använda som dekoration på tex franska :)
 
Mina mini-hexagon 24 st
 
Riktigt snygga färger får man med
 
Här har ni lite bättre bild på hur små hexagon
ser ut och detta är då tillsammans med powder glitter

Videoinlägg clarins ever matte foundation

Här kommer videoinlägg om clarins ever matte foundation som jag lovade igår :)
 
I videon tar jag upp:
*Om den höll mig matt
*Om den täckte bra
*Hållbarheten
*Och kommer jag köpa clarins everlasting foundation.
 
Jag jämför lite då och då med min gamla foundation och nämner lite kort vilka ansiktprodukter jag använde innan och vilka jag anväder nu.
 
 
Som sagt detta är resultatet jag fick betyder inte att det kommer vara samma för dig :).
Om det är något annat ni undrar över så är det bara att fråga.

Känns verkligen skönt

God morgon typ hehe! Sitter och äter frukost just nu, hungrig som FAN. Efter maten så måste jag fylla in lite papper och sen blir det förbi LSS kontoret, men inna jag drar så ska jag spela in ett videoinlägg om Clarins ever matt foundation :).
 
Igår så byggde jag naglar till en gammal kompis från Kampus.
Gud vad vi skrattade mycket, planerar att träffas en dag utanför naglar oxå :).
 
Hon valde naturella
 
Lie update om min hosta: Både i måndags och igår byggde jag naglar, och gissa vad glad jag blev när min kraftiga hosta och så där svårt att andas(astma) inte kom efteråt :). Jag hostar fortfarande men inte på samma sätt som innan, nu är det mer eftersom jag har mycket slem i halsen. Känns verkligen skönt när man får rätt tabletter utskrivna :). Men detta betyder inte att jag nu ska boka in en massa folk igen och sluta använda munskydd, måste fortfarande ta det
lugnt och inte utsätta halsen för mycket.

Van Helsing

Hello! Tittar just nu på Van Helsing på tv 6 :). Ivan och hans kompis sitter på balkongen och snackar, rätt så roligt att två vuxna män vill dricka te istället för kaffe hahaha. Imorgon ska jag göra videoinlägg om clarins ever matt foundation, vad jag tyckte om den och om jag kommer köpa den. Jag började skriva men märkte att det var svårt att få med allt och inlägget hade blivit allt för långt, så det blir lättare att spela in :)
 
Just nu på tv 6

True Friends are hard to come by

Hej på er! Ivans kompis är på besök, en gammal vän som han inte har träffat på 5-6 år sen. Först flyttade killen från Malmö till Stockholm och sen ner till Tjeckien med familjen för att utbilda sig till läkare. Ivan tycker det är jätte tråkigt att han bara stannar här till torsdag. Dem två har varit vänner sen tonåren och det är en vän som jag vet att Ivan tycker verkligen om.
 
Alltid tråkigt när riktigt bra vänner flyttar, speciellt dem som man fungerar bra ihop med, säger vettiga saker, ställer upp och som man kan lita på till 100. Det är svårt att hitta bra vänner nu för tiden, det finns för mycket falskhet därför ska man hålla sig fast vid den/dem man har. 
Bättre med en ärlig vän än 20 falska. 

Man on a ledge

Hej på er! Ivo och jag ska snart iväg och handla lite gott inför filmkväll hemma hos mig :). Filmen vi ska titta på är Man on a ledge, jag hoppas den är bra för annars kommer jag att somna haha. Måste dra nu mannen ropar :P hörs sen eller imorgon puss och kram
 

Ljusblå

Hejsan! Är hemma hos Ivo just nu som har blivit lite förkyld :(, hoppas att han känner sig bättre snart. Vädret är helt okej idag, solen kommer fram då och då men det är inte så kallt. Vi kanske ska in till Center syd eller Väla idag, fast så klart om Ivan inte känner sig bra så kommer vi ta det lugnt här hemma och dricka en massa te hehe. 
 
Naglar jag byggde idag

Kanske är det bara jag

Hej alla där utanför mitt fönster haha :P. Gick upp runt 10 idag och hoppade direkt in i duschen. Imorse var det rena krig. Vet i fan vad dem jävla måsarna bråkade om men fy vad högljudda dem var, fick sätta in öronproppar för att kunna somna om :/.
 
Äntligen har jag hittat lite nytt plagg :).
Vet i fan om det är jag som är kräsen men det känns som jag aldrig kan hitta något fint längre och när jag väl hittar så finns det inte min storlek :/ och detta kvittar om de är i butik eller hemsidan.

Hos mina kusiner

Hejsan! Var hemma hos mina kusiner idag där vid 5 tiden, lekte med lilla Lacki :). Så mysig det är med hund, vill oxå ha en NU NU :(. Jag och Ivo ska snart titta på lite serier bland annat teen wolf som har blivit lite mer spännande fast finns fortfarande vissa saker som stör mig haha :P. Imorgon ska jag bygga naglar till en tjej, hoppas att ingen hosta kommer efteråt.
 
Min kusin gör otrolig goda bakelser
 
Söta Lacki
 
Att ligga och mysa tyckte han bäst om :)
 

jeffrey campbell

Till vinter vill jag ha ett par jeffrey campbell :)
 
Vill vill ha dessa
 
Så snygga 
 
Ni som har jeffrey campbell, hur är dem att gå i?
 

Videoinlägg Clean start

Här kommer en kort review om alla de 5 produkter som man får med i Clean start kit. Jag gjorde 5 video för varje produkt separat så att ni själva kan välja vilken ni vill veta om.
 
Det var längesen jag gjorde en review så det kanske inte är världens bästa hehe och så fick jag spela in det snabbt eftersom jag hade lite bråttom. Har lagt in text emellanåt och i slutet kan ni läsa kort vad de olika "produkter" ska hjälpa med och hur det fungerar,
enligt vad det står på deras hemsida
 
Steg 1: Wash off & lite om start kit
 
Steg 2: All over Clear
 
Steg 3: Ready set scrub
 
Steg 4: Welcome Matt SPF 15 
 
Steg 5: Bedtime for breakouts
Update:Jag hoppade nog för snabbt in i en slutsat efter att ha bara använde Bedtime 1 gång över hela ansiktet (2 gången inatt). Har använt på panna först i ca 5 dagar och är nöjd med resultatet. Kan återkomma när jag har använt över hela ansiktet i 5 dagar
 
Om det är något jag har missat som ni vill veta mer om så är det bara att fråga ;)

RSS 2.0