Viennetta

Hej på er. Är hemma hos min pojkvän nu och det blir också att jag sover över här inatt. Det byggs och meckas hemma hos mig så där vill jag inte vara när det kommer hem till mig 7 på morgonen.


Nu så ska vi titta på filmen Tekken och mumsa i oss Viennetta ;).



Hörs mer imorgon Puss och Kram


Ny bloggdesign

Nu så har jag gjort klart en ny bloggdesign till min kompis. Började igår och blev klart idag. Jag gjorde en annan design till henne för ca 1 år sen och fråga henne om hon ville ha en ny, vilket hon gärna ville. Besök hennes blogg här






Vad tycker ni?


Tänk på namnet

Ibland kan man bli chockad över vissa produkters namn. När min pojkväns syster frågade mig om jag vill ha TOFITA min reaktion var ”VA” och ett pinsamt skratt kom fram efteråt.

Vill du ha Tofita? hahah


Utsikt

Hejsan. Usch vad jag känner mig trött och så där vill inte göra något känsla. Fast jag hade behövt städa här i hemmet och ta en dusch efteråt. Igår så kom Tuba, Niklas och deras söta dotter förbi mig och min pojkvän. Satta och snackade om allt möjligt. Jag ska göra snart en ny design till Tuba.

Fin utsikt :)... Ser ni vattentornet?






Okej nu då? haha. Här zoomade jag in innan jag tog bilden. Älskar min pojkväns kamera


The Dog whisperer

Hejsan. Tittar just nu på The Dog whisperer with Cesar Millan. Sen jag började titta på The dog whisperer har jag lärt mig så mycket om hundar och vad det innebär att vara ägare till en hund. Fast okej  det är svårt att veta exakt allt Cesar vet eftersom han känner till vad varje rörelse betyder och vad det kan innebär när hundar möter varandra.

Jag tycker synd om hundar som har blivit put to death på grund av dens beteende, när det är ägaren som man ska lägga skulden på. Det ligger på ägaren och inte hunden.


Honung

Hej på er. Sitter just nu och dricker te och tittar på Biggest loser men tror jag ska byta över till 6:an och titta på Jims värld. Ska snart iväg med Senija och Salam in till stan.

Så gott med tè och honung


Ska till stan och utnyttja mitt H&M 100 kr bonus


Little black Book

Hej på er. Sitter just nu och filosoferar, hahaha skojar bara typ orka :P. Tar det bara lugnt känner mig inte direkt på topp humör, lite nere. Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag.

Igår så tittade jag och min pojkvän på Little black Book


Höstmodet

Ordet höst får oss att tänka på kyla, regn och storm. Men samtidigt det positiva med hösten måsta vara nog höstmodet. Så mycket snygga plagg det finns att välja bland och para ihop till en snygg outfit som får folk att bli inspirerade.


Här har jag satt ihop en snygg höstoutfit.

H&M


Facebook kan vara så opersonligt ibland

Ibland kan det kännas att vi människor har blivit så opersonliga av oss sen facebook blev så populär. Som tex när ens närmaste vänner fyller år så grattar man dem endast via Facebook. Ring upp, skicka sms eller kom förbi och säg grattis om du är en riktigt kompis.


Som tex när min pojkvän fyllde år så var det många av hans närmaste vänner som inte ringde upp honom eller ens skicka ett sms och sa/skrev grattis, utan det gjordes via facebook. Sånt tycker jag är väldigt opersonligt om man nu är bra/nära vänner.


Hello Kitty pyjamas

Hej på er. Är hemma hos min pojkvän nu. Det blir att jag soveröver här oxå. Sitter nu i min söta Hello Kitty pyjamas och förbereder mig inför mys med min älskling framför tv.
 


Hörs imorgon sov gott puss och kram


DKNY Be delicious

Fick lite presenter av min storebror, ett linne och en parfym som jag har viljat ha länge nu DKNY Be delicious. Luktar sååå gott, tipsar till er ;)


Kroatien

Min storebror har kommit hem från Kroatien. Är så avundsjuk att han åkte ner dit och jag stannade kvar här i Sverige. Fast okej vi har haft helt okej väder här i Sverige denna sommar som tur. Men jag hade verkligen viljat åka en vacker dag till Kroatien.


(bild google)


Har du eller hade du viljat åka till Kroatien?


Don Swayze i True Blood säsong 3

Ikväll så blir det True Blood avsnitt 9 säsong 3. Serien är verkligen beroende framkallande :P. Ikväll kommer man nog få redor på vad Sookie är för något


Vet ej om jag har nämnt detta innan; Patrick Swayzes bror Don Swayze är med i början av True blood säsong 3 och några avsnitt framåt också. Patric och Don är/var väldigt lika varandra. Don spelar en ”varg” (typ twilight style). Han spelar en av de "onda".
 


Black & White

Hej på er. Usch vad jag känner mig trött, sov fram till halv 1 idag, så ovanligt för att vara jag. Fast okej jag somnade halv 4 inatt plus att vädret är så dystert, så att sova länge var inte så stora problem. Igår så var jag ute med Salam en stund. Blev att vi fotades lite, fler bilder kommer upp senare. Där efter gick jag förbi min pojkvän och det blev en lugn lördag kväll.

Black and White


Sol & moln

Hejsan. Har precis duschat klart, egentligen föredrar jag att duscha på kvällen. Ska ut med min kompis en stund. Detta svenska väder börjar gå min på nerverna. Idag på morgon så var det skönt och soligt och endast efter 2 timmar så blev det molnet och dystert.


Twilight helg

Det blir Twilight helg för mig och min pojkvän. Ikväll så blir det New Moon (skippar 1) och imorgon så ska vi äntligen titta på Eclipse, väntat länge nu. Ska vara riktigt bra enligt folk.


Miranda & Orlando väntar sitt första barn

Orlando Bloom 33 och Miranda Kerr 27 förlovade sig i juni och gifte sig redan en månad senare. Under sommaren har babyryktet varit aktuellt och nu så har stjärnparet bekräftat att de väntar sitt första barn. Miranda avslöjade för spanska Vogue att hon är gravid, i fjärde månaden. Miranda berättade även att det inte var så lätt att hålla graviditeten hemlig då hon ofta mådde illa.


Dagens fråga






Har du tandläkarskräck?


Jag: Själv har jag ej tandläkarskräck. Jag tror det beror mycket på att jag aldrig har behövt lida av smärta eller gå igenom jobbiga sprutor som har skrämt upp mig. Så det är nog därför jag inte upplever någon skräck för att besöka tandläkaren.

Marabou Schweizernöt

Hejsan. Sitter just nu och tittar på film Wild Wild West med min pojkvän. Känner hur jag börjar bli sugen på  Marabou Schweizernöt, mmm ska man ta sig till statiol kanske?



Min pojkvän har fått jätte ont i sin tand, blir kanske tandläkarbesök imorgon, akut.


Nya Shawn-Douglas Brady

Du som tittar på Våra bästa år måste ha sett att Shawn-Douglas har fått ett nytt ansikte. Något som jag hatar, är när man byter ut en skådis i en serie. Som tittare så vänjer man sig vid en skådis och dens sätt att spela rollen, vilket bli helt konstigt om en annan skådis ska komma in och ta över rollen.


Vad tycker ni om nya Shawn-Douglas Brady?




Lästa även att Brandon Beemer (nya Shawn) är tillsammans med Nadia Björlin som spelar Chloe Lane i Våra bästa år


BaNDidaS

Hej på er. Nu så ska jag och min pojkvän äta vår kvällsmat, det blir fisk, potatismos och dillsås. Kvällens film blir lite av Girl power haha, Medinas val ;).

 

 Nä nu så ska vi börja med filmen hörs imorgon


Igelkottsunge

Titta vilken söt liten igelkottsunge jag och min pojkvän fick syn på igår natt. Så liten, ville bara ta upp lilla sötnosen och ta med mig honom/henne hem. Jag var bara några cm ifrån den och trotts det så stod den kvar och tittade på mig. På sista bilden ser det "nästan" ut som om den ler mot mig.


Titta så söt


Hade en mysig tisdag med mina kusiner

Hejsan. Igår så hade jag en riktigt rolig och mysig kväll med mina kusiner. Jag, K och Me var hemma hos Mi. Vi tittade på 2 filmer The ugly truth och The last song och mumsade i oss en massa gott.


Min kusins otroligt söta och gulliga hund, lilla Lacki




Lilla Lacki leker


Tack för en rolig och mysig kväll Me, K och Mi puss och kram på er


Vill ha mer hela tiden

Hej på er sötnosar. Fy vad jag känner mig trött kan väl skylla på vädret lite. Det är såååå dystert ute.
Igår så blev det hemmagjord pizza och ett nytt avsnitt av True blood. Alltså den serien dödar personen, man vill ha mer hela tiden och att det aldrig ska ta slut.



Min söndag

Igår så tittade jag och min pojkvän på filmen Killers. Vi båda tyckte filmen var jätte bra och rolig. Förutom en bra film så åt vi även tacos/burritos. Efter maten åt vi varsin Mars ice cream.

4 av 5


Ellen Degeneres & Twitch on SYTYCD

I lördag när jag och min pojkvän tittade på So you think you can dance säsong 7 finalen, så kan jag säga att vi blev överraskade av en speciell gäst. Cat Deeley nämnde ett par gånger att en superstar, dance legend kommer att dansa med Twitch. När jag såg Ellen Degeneres huvud blev jag chockad :P, trodde det skulle vara någon känd hiphopare.
  




Måste säga att Twitch är verkligen duktig dansare.


Flicka 2

Precis tittat klart en ny film, Flicka 2. Filmen var helt okej lite sorglig. Jag kände hur mina tårar ville komma fram.


Handlar om en tjej, Carrie, som flyttar hem till sin pappa som hon inte hade träffat sen hon var liten. Att flytta var något hon absolut inte ville vilket gjorde det svårt för henne att komma överens med sin pappa. Men när hon träffade Flicka för första gången var det nästan som vänskap vid första ögonkastet. Flicka är en mustang, tagen från det vilda, och många hade svårt att komma nära henne och rida henne, förutom Carrie.


3 av 5


Skjorta för man omvandlas till skjorta för kvinnan

Hej på er. Känner hur huvudvärk börjar smyga sig fram nu. Tittade på Ice Age 3 innan med min lillebror. Har sett Ice age 3 typ 4 gånger nu haha. Har även tittat på filmen Flicka 2 idag, kommer upp ett inlägg senare ikväll om filmen.


Dagens outfit (har byt till svart bälte nu)... min storebrors skjorta ;)
 

Tittade innan på Ice age 3 med min lillebror


Nä nu ska jag gå och lägga mig en stund och hoppas att ingen kraftig huvudvärk når mig :(.


Americans favorite dancer 2010

Igår så tittade jag och min pojkvän på So you think you can dance säsong 7 finalen. Personen som vann är min favorit, så glad blev jag. Fast okej personen som kom på 2:plats är oxå min favorit. Så det hade nog inte spelat så stor roll vem av dem två hade vunnit Americans favorite dancer 2010.



Gamla godingar

I torsdags och i fredags tittade jag och min pojkvän på 2 "gamla filmer" som man aldrig kommer att tröttna på, 10 things I hate about you och Father of the Bride. När vi inte vet vilken film vi ska titta på, av de nya filmer vi har, så brukar vi ofta vända oss till gamla filmer eftersom vi vet att filmen kommer att vara bra.


Idag så tittade jag själv på Beethoven och ikväll blir det nog First Daughter.


långt och kort

Hej på er. Usch vad jag har städat hela jävla lägenheten, så tråkigt och jobbigt. Och allt på det tvättar jag också idag, jippi hur nice är inte det eller mer som ett BIG NOT.


Jag igår (kort hår)


Gårdagens outfit (långt hår)


Nä nu måste jag ner till tvättstugan hörs snart igen.


10 kr

Hej på er. Igår så köpte nya nr av SOLO, min favorit tidning så klart. Fick med 3 st kajalpennor vit, svart och brun. Köpte även ett snyggt kollegieblock från ÖoB för endast 10 kr, hur nice som helst. Tips för dig som börjar skolan snart ;)


Vita skor Vit katt

Hej på er. har precis tittat klart på Våra bästa år, hatar och älskar den serien.  Vaknade idag på dåligt humör. Känner mig så irriterad på allt just nu. Sovit dåligt antar jag. Blir väl bättre så småningom. Nu ska jag ta och äta något hörs sen puss och kram

Bilder från igår


Demi Moores tunga

Hej på er. Har en sån tråkigt och irriterande huvudvärk. Vill tillbaka till min säng och sova igen :S. Igår så tittade jag och min pojkvän klart på The Jonses. Filmen var väl okej, trodde det skulle vara mer av en komedi film.

Ibland när man pausar en film så kan detta bli resultatet:
 
Demi Moores vackra sida 


Osis Shine duster

Osis+ Dust it volympuder har blivit väldigt populär och syns bland många bloggare som är nöjda och tipsar till andra. Nu så har Dust it får en lilla syster. Nya Shine duster ger inte volym, istället får du ett vackert hår med glans och skimmer.


Glanspuder Osis+ Shine duster 169 kr

Svampbob fyrkant

För några dagar sen upptäckte jag min icke färdiga Svampbob fyrkant teckning. Så jag bestämde mig för att rita klart teckningen och här är resultatet.


Lite bilder från igår

hej på er. Härligt väder vi har idag, sommar ett tag till skaddar inte. Igår så tittade vi på True Blood säsong 3 avsnitt 8. True blood är verkligen beroende framkallande. I detta avsnitt fick man se vår egna Alexander Skarsgård hångla med en annan kille :S

Lite bilder från igår



Black and White


Sepia


Väntar på tåget på ett annorlunda sätt ;)


Min älskling


Sommar mappen 2010

Hej på er. Det är någon utanför min lägenhet som spelar bad boys bad boys what you gonna do haha :P. Gammla låtar kommer förbli alltid lika bra ;)


Idag precis som igår är inte vädret på vår sida. Ibland när det är dystert och mörkt ute kan det vara bra att klicka in på sommar mappen och titta igenom sommar bilderna.


vad ska jag skriva här...

Hej på er. Usch så tråkigt väder vi har idag, en massa regn :(. Igår så hade vi en mysig födelsedagsmiddag för min pojkvän. Fanns otroligt mycket gott att äta ;). 

Ikväll så ska jag och min pojkvän titta på filmen The Joneses och ha det mysigt.

Jag igår


Min pojkvän fyller år idag


Idag är det en stor DAG. Min underbara och snälla pojkvän fyller 30 år idag. Fast okej han säger fortfarande att han är 23 år gammal hahaha, en ålder han inte vill lämna eller kommer att släppa tydligen. Idag så ska det bara vara jag och han, fira och ha det mysigt tillsammans, och sen på lördag blir det födelsedagsfest för honom.

Grattis älskling volim te, älskar dig, love you


Nä nu måste jag dusch och fixa till mig hör sen


3 olika sätt

Har shoppat lite idag och igår när jag var ute med Senija. Att shoppa är tjejens bästa vän om man nu kan skriva så :P.


Köpte detta linnet igår, älskar färgen



Min pojkvän betalade dessa två till mig


Dessa två betalade jag med mitt H&M 50 kr bonus.


Vilken tidning är du? (del 2)

Gjorde precis ”vilken tidning är du” testet (inlägget under). Kan säga att jag blev förvånad över resultatet. En båttidning?? Om det hade kommit upp biltidning så hade jag förstått i alla fall, men båt va? Trodde SOLO eller Veckrevyn skulle komma upp men tydligen inte.


Kanske dags att köpa båttidning haha :P


Vilken tidning är du?


Varje kväll/natt innan jag ska lägga mig sova tar jag fram min SOLO tidning och läser några sidor. Under de varma dagarna när jag ligger och solar på balkongen så finns min tidning bredvid mig oxå.


Gör testet och se vilken tidning som passar dig bäst. 
 

W.T.F


Alltså vad i helvete är detta för insekt???


Fan ryser när jag ser bilden. Såg och dödade denna äckliga insekt. Undra hur länge den har varit i min lägenhet och på garderobsdörren. Kan säga att jag höll på kissa på mig när jag skulle ta bilden. Är den importerad från ett annat land eller????? Aldrig sett sån innan.


Hiss eller Diss?




DinSko 599:-


Min nya Homer Simpson

Blev klar med min Homer Simpson teckning igår. Jag började för typ en vecka sen. Blivit så många pauser så det tog ett tag att bli klar.


Hachiko a dog's story

Hej på er. Allt bra? Själv så känner jag mig lite på dåligt humör, vet ej varför. Tänkte lägga mig nu i soffan och titta på filmen Hachiko a dog's story.


RSS 2.0