Denna Är Så RoligMy Family

Ingens familj är perfekt men man kan inte låta bli att inte älska dem.

Min lille bror (Almir)

                                                         
                        Min pappa                                        


Min kille (Ivan)
    
                    
Min Brors Tjej (Sara)                              Min Bror (Nermina)
                                        

   

I Believe In Me

I used to think that I could not go on
And life was nothing but an awful song
But now I know the meaning of true love
I'm leaning on the everlasting arms

If I can see it, then I can do it
If I just believe it, there's nothing to it

See I was on the verge of breaking down
Sometimes silence can seem so loud
There are miracles in life I must achieve
But first I know it starts inside of me.

Cuz I believe in me

Världens Skönaste Unge


Snälla gå in på denna sidan
http://www.garaget.org/video/dr3iu7c5vqsh

Say My Name Bitch


Funky cold MEDINA
 


Jobbig dag

Alltså shit vad jag känner mig konstig, jag vet ej hur jag ska känna mig egentligen. Jag tror att skolan är den största anledningen att jag känner så här. Jag tänker hela tiden på att jag måst plugga, och när jag inte gör det så får jag skuldkänslor men samtidigt orkar jag inte plugga bara för jag känner mig lite som en förlorare, känns som om det kvittar hur mycket jag än pluggar så kommer jag ändå inte klara av dem. Fan kom igen 3 stora tentor inpå varan, först den 4 och 6"lördag, Hallååå", det är den 12 timmars tenta, den 18 och sist den 22. Kom igen mannen van fan tror du att jag är en maskin eller.


Jag bestämde mig imorse att inte ska sticka till föreläsningen, men kom på en sak i samma stund, att det skulle vara genomgång angående förra tentan, vad man behöver tänka på när man ska skriva omtentan. Detta kom jag på 10 över 9, lektionen skulle börja 10, fixade till mig på en kvart men missade ändå bussen som kommer 22 över 9. Så jag fick springa från mig till stationen, det är typ 20, 25 minuter ifrån mig till stationen, det tog mig 10 minuter, jag vet chockande. Mitt tåg kom exakt när jag kom fram. Jaja visst jag hann men kändes som om jag skulle svimma när ja satt mig i tåget, dålig kondition kanske. Men efter allt kämpande så började jag känna att mitt anfall ville komma fram, så jag kände mig yr under hela undervisningen, skit bra. Så dagen är lite dimmig nästan som om skoldagen inte ägde rum, känns som om lektionen var igår. FAN vad irriterande. Kände mig yr rätt så länge idag, ända tills jag kom hem där vid 21.30 och tog det lugnt hemma.


Jaaa annars har det inte hände så mycket, spelade ett nytt spel med killen vi stack ut och fikade sen stack jag hem.  Ska lägga mig nu tänkte jag vila ut, får väl läsa imorn.


Peace, Love, Respect

Sov gott


A KissFeel
The love whispered through my breath
and my gentle touch that took away pain
Let me kiss your lips
and bring warmth to your heart
Let me falter
so I can look into your healing eyes
Let me fall
so you can pick me up
Let me hold your hand
and wrap you in my arms
Smile
and melt my heart
Kiss me
and take away my breath
Dance with me
and forever play our song

Det Jag Trodde

De tårar jag trodde va oändliga, torkade faktiskt ut.
Det ansikte jag lovat att aldrig glömma har faktiskt börjat suddas ut.
De känslor jag tyckte var så starka, har faktiskt börjat svalna.
Det jag trodde jag behövde mest här i livet, kunde ja visst klara mig utan.
All den sorg jag trodde skulle vara i evighet, hittade faktiskt ett slut

I Hate The Way


I hate the way you talk to me and the way you cut your hair
I hate the way you drive my car I hate it when you stair
I hate your big dum comeback boots and the way you read my mind
I hate it so it make me sick it even makes me rime
I hatethe way your always right I hate when you lie
I hate it when you make me laugh even worse when you make me cry
I hate it when your not around and the fact you didn't call
But mostely I hate the way I don't hate you not even close,
not even a little bit, not even at all.

Vet ej vad jag ska skriva här

Igår så tittade jag på en film " My Best Friend's Girlfriend", den var jätte bra, skit rolig, en bra film som man både kan titta med sina kompisar elr sin kille, en bra fredags film. Kommer vilja ha den på skiva nog. Nu väntar jag bara på att få se Twilight och Madagascar 2. 


My Best Friend's Girlfriebd Trailer


Okej så hur var dagen idag? Mmmm började i alla fall inte bra, jag stack till skolan 2 timmar för tidigt, och där stod jag och kände mig stolt att jag för första gången kom förre min kompis "Belmic", hon tar 220:an till Hbg och kommer därför alltid förre mig, men samtidigt hon åker typ 20 minuter tidigare än mig.  

Medina - Hej jag är redan i skolan, var är du?

Belma - Medina vi börjar 1.

Do'h, tänkte jag.

Typiskt ska alltid ha otur men sen kom jag och tänka på, om jag inte hade kommit 11 så hade jag inte hunnit skriva ut och fixa lite saker inför tentorna. Slösade 55 kr bara för att skriva ut. Dem tar betalt för allt på skolan, snart kommer dem ta betalt för att pissa. Att handla i kafeterian är som att handla i Statoil, åtminstone dem har en ursäkt, öppet 24timmar. Japp så började föreläsningen, den var ju jätte givande. Jag och Belma stack redan efter 1 timme. Sen stack jag med en kompis till Väla.

Dagens köp blev.


Visst det är inget speciellt men ändå blev det lite över 300 kr och detta är tack vare att det är 10% på H&M för medlemmar.


När vi skulle beställa mat i Macdonald's så var det en kille bakom kassan, för att vara ärlig så tror jag nästan att han har rökt på. Han var överdrivet glad, ingen är så glad längre och så började han rapa i ansiktet på en kille och gled fram och tillbaka. Plus att han gav fel saker till min kompis. Fan Macdonald's börjar bara bli värre, min hamburgare var täckt av rinnande olja, såg nästan ut som om hamburgaren släpptes ner i fritösen och pommes var ej klara ens.

Och så nu är jag hemma har lite dålig samvete att jag ej har läst något plus att mitt rum ser för jävlig ut, det gör den alltid på morgonen när jag ska iväg till skolan eller när jag har mycket på gång i skolan så hinner jag inte riktigt.

Men men ska göra lite tee nu och börja läsa men först ta min tablett min mobil alarm vrålar för fult att det är dags... "BITCH dina tabletter"


Peace, Love, Respect

Sov gott


Toarulle

Aaaa var tvungen att ta med denna video/låten. Satt med killen och tittade lite runt på dem klipp från hans stand-up i Göteborg (den nya) shit alltså han är rolig. Plus det han säger och imiterar dem olika nationerna stämmer verkligen.
Och sen det skämtet om juggar fångade han bra, maaa jebiga to smo mi hiih.


Toarulle (Feat Medina)Shan The Man Atci - Juggar

It's so hard

I'm running out of things to do to get you off of my mind. All i have is this picture in a frame. That I hold close to se your face everyday. Whit you is where I rather be. But we'ra stuck where we are and it's so hard you're so far. This long distance is killing me. I wish that you were here whit me.
Now the minutes feel like hours and the hours feel like days whilw you're away.  But we'ra stuck where we are and it's so hard you're so far. It's so hard, where we are, you're so far. This long distance is killing me. Don't let another day go by without us being together, but to be without you I don't wanna say goodbye forever
Let's just work together


Jävla skit

Okej nu sitter jag här och känner mig ledsen. Idag så fick jag hemskickat resultatet på en tenta jag hade för ca 4 veckor sen, en tenta som var 2 dagar, 12timmar sammanlagt. Jag fick underkänt, jippi skit skoj. Alltså gud vad universitet kan sänka en person (knäcka personen), från att känna sig bra "på toppen" till att känna sig nergrävd i jorden.
Det värsta är nog att jag trodde delvis att jag kommer att klara av tentan, men den känslan blev uppskjutet i röven på mig "som ni kanske märker så är jag förbannad också". Jag vet inte längre, har lust att hoppa av, men sen tänker man vad fan ska jag göra då, jobba med något jag inte ens trivs med, plus att jag har ett litet lån som jag kommer vara tvungen att betala av med en lön som jag inte ens själv kommer kunna leva på.
Eller kanske jobba i Danmark som alla andra göra. Men vad jag har hört så har man knappt någon fritid eller ett liv, man jobbar 24h i stort sätt.

Så vad fan ska en person som är 1.61 lång ta sig till?


Varför kan inte livet vara så lätt som det är för somliga människor, det är bara synd att dem personerna inte märker hur tacksamma dem ska egentligen vara över sitt liv utan går och gnäller på små skit som, "Gud min nagel har gått sönder, fan vad mitt liv suger, allt dåligt händer mig". Man vill nästan bara smälllllla till dem.

Jaja finns inte så mycket jag kan göra, än att göra dem jävla 3 stora tentorna jag har nu i december, eller hur det är jätte skoj hur alla tentorna både från denna kurs jag går nu och från förra kursen bara var tvungna att hamna på samma månad, nästan som om någon vill att jag sakta men säker ska bli galen och jag menar galen du vet bli knäpp. Nä fan nu börjar jag bli trött får nog lägga mig och sova så jag kan vakna och plugga direkt, jippi.


Sov gott folket


Film kväll kanske ;)

Måndag

Tv3:  02.40 Farlig Identitet


Tisdag

Tv3:  21.00 View Form the top

02.20 Fort Apache-the bronx


Onsdag

Tv3:  02.40 Rudy

Tv6:  21.00 Transporter 2


Torsdag

Tv3:  02.40 Chill Factor

Tv6:  21.00 Analyze that - Analysera ännu mera


Fredag

Tv3:  21:30 Volcano

00:25 Broken arrow

02:25 Porky's

Tv4:  02:35 Unforgettable

04.35 Rudolf med den röda mulen 2

Kanal 5:  21:30   Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans förbannelse

Tv 4+:  03:15 Shaft

04:50 Michael angel

Tv6:  00:30 Barbershop


Lördag

Tv3:  06:30 Dennis the Menace strikes again

20:00 Scooby Doo

22:30 We were soldiers

01:05 Stealing Harvard - Dyra löften...

02:35 Half past dead

Tv4:  16:10 American pie - the wedding

22:35 Kod Mercury

00:35 Farlig förbindelse

03:00 Falskspel

Tv4+:  20:00 Helgonet

22:15 Beck - Enslingen

00:10 Strange days

Kanal 5:  12:10 Bring it on again

18:15 Waterboy

22:30 Heat

01:55 Prozac Nation

Tv6:  21:00 Suspect zero

23:05 Final destination

01:00 Den siste mohikanen

03:50 Solaris


Söndag

Tv3:  06:30 Äventyr i vildmarken

5:35 Ensam hemma

21:00 Miami vice

Tv4:  21:00 Wallander: Blodsband

Kanal 5:  06:35 Wilburs stora äventyr

Tv6:  22:30 In hell


Gud var nöjd med sitt arbete. Det var hans största misstagVad händer egentligen med vår värld? Har vi orsakat allt detta som har hänt dem senaste åren?
Förutom att vi attackerar vår värld och hindrar våra barnbarn att få uppleva den, så anfaller vi även varandra.
Djur mördar för födda människor mördar för nöjet.
Här är en video från youtub som får en att tänka.Du behöver ej vara en känd människa, ha din bild klistrad i alla tidningar för att göra skillnader. Allt handlar om att vilja.
Att slänga skräpp i papperskorgen är en början.


Se Det Snöa


Japp då har vi snö också här nere i Skåne. Så mysigt det var när det började snöa igår, kändes verkligen som vintern har kommit och inte bara som en utdragen höst som det ibland kan bli. Nu hoppas jag bara att det inte börjar regna inom dem 2 närmaste dagarna för då lär det bara bli slask. Men något som inte var lika trevligt var när man var ute på vägen med bilen, det vara nästan bara is i stort sätt. Det tog ca 1 timme att ta sig från La till Hbg. Fast okej min kille tog gamla hållet, det är nog bäst att hålla sig till motorvägen nu. Vi var nära att köra in i en bil framför oss, att bromsa hjälpte ej, bilen hade lite av eget liv. När jag kom hem så läste jag på text-tv att 80 olyckor hade inträffat i västra Skåne där vid 18:00 – 23:00, stora som små, gud vad hemskt.

(Aaaaaa såg precis en hemsk stor spindel, va fan har inte dem typ ”dött ut” nu, hatar insekter)

Men sen var det något som spekulerades igår, behöver man sätta på vinterdäck nu eller kan man vänta till 1 december så som det står enligt lagen? Vad tror ni? Man vill ju inte ha böter direkt. Men för att klara av vinterns kyla köpte jag en vinterjacka, Everest. Det var länge sen jag hade en sån tjock jacka, blivit ofta att jag köper kappor, men dem håller inte så värst mycket mot kylan, speciellt inte i detta svenska väder.Tear drop

I'll let another tear drop fall to wash away the pain
I'll let another tear drop fall to wash away my shame
Another little tear drop will wash away your touch
One more little tear drop for memories that hurt so much
I'll let another tear drop fall to wash away the years
And one more little tear drop to wash away my fears
If I sit down and cry hard enough and let the tear drops fall, Maybe I will forget and won't remember you at all.

Man & Kvinna          Lite skillnader mellan Man och Kvinna. Skillnader som jag anser finns där.

Sex
Kvinnor föredrar mellan trettio och fyrtiofem minuters förspel. Män föredrar mellan trettio och fyrtiofem sekunders förspel, ännu mindre om möjlighet finns. Att köra hem till hennes lägenhet kan enligt en man klassas som förspel.

Mognad
Kvinnor mognar mycket snabbare än män. De flesta tjejer har klivit in i vuxenlivet redan vid en så tidig ålder som sjutton eller arton. Vid samma ålder byter spelar killar fortfarande tv-spel och snor varandras kalsonger i omklädningsrummet efter gymnastiken. Det är därför som gymnasieromanser sällan fungerar.

Handstil

Män dekorer inte sin handstil på något sätt. Det är kråkfötter, helt enkelt. Kvinnor, å andra sidan, använder parfymerat och färgat brevpapper, de ritar små hjärtan eller cirklar över "i"-na.

Badrum

En man har sex saker i sitt badrum: en tandborste, tandkräm, raklödder, en rakhyvel, en tvål och en handduk från ett hotell på Mallorca. Det genomsnittliga antalet av saker i en genomsnittlig kvinnas badrumsskåp är 137. Män är inne på toaletten i högst tre minuter. Det är alltid kö för att komma in på kvinnornas toalett.

Att gå ut

När en man säger att han är redo att gå ut, så menar han verkligen att han är färdig. När en kvinna säger att hon är redo att gå ut, menar hon egentligen att hon snart är redo, bara hon har hittat sitt andra örhänge, ringt ett samtal och sminkat sig.

Klimakteriet
När en kvinna når klimakteriet genomgår hon olika komplicerade känslomässiga, psykologiska och biologiska förändringar. Hur dessa förändringar tar sig uttryck och hur starka de blir är individuellt. Klimakteriet för män är likadant för alla - han köper pilotglasögon, en snitsig fransk keps och bilkörningshandskar i läder. Sen köper han iväg med sin bil.

Telefonen

Män ser telefonen som ett kommunikationsverktyg. De använder den till korta meddelanden till andra människor. En kvinna kan hälsa på sin väninna i två veckor och i samma ögonblick hon kommer hem ringer hon upp nämnda väninna och pratar i tre timmar

Gräl

Kvinnan har alltid sista ordet i ett gräl. Allt mannen säger efter det är början på ett nytt gräl. Minne En gift man bör glömma sina misstag. Det finns ingen anledning att två personer kommer ihåg samma sak. 

Vägvisning
Om en kvinna kör bil och plötsligt upptäcker att hon är vilse, stannar hon och frågar hur man tar sig dit hon ska. Män anser att detta är en tecken på svaghet. Män har aldrig, gör aldrig, och kommer aldrig att stanna och fråga efter vägen. De kör i stället runt på måfå samtidigt som de säger saker som "Vi måste ha hittat ett nytt sätt att ta oss dit", "Jag vet att vi är i närheten, jag känner igen det där hönshuset".

Erkänna misstag

Kvinnor kan ibland erkänna att de gjort ett misstag. Medan från mannen lär man inte få höra det så ofta.

Klä sig fint

En kvinna klär upp sig för att gå jobb, fika, handla mat m.m. En man klär upp sig för bröllop och begravningar.

Underkläder
Kvinnor är mer uppmuntrade att använda färgade underkläder. Det finns ingen anledning för män att någonsin ha något annat än vitt, grått eller svart.


Leksaker

Små flickor älskar att leka med sina leksaker. Sedan, när de närmar sig tolvårsåldern, förlorar de intresset för just detta. Män växer aldrig ifrån det stadiet. Då de blir äldre blir helt enkelt deras leksaker bara dyrare..

Omklädningsrum

Män pratar som tre saker i deras omklädningsrum: pengar, fotboll och kvinnor. De överdriver när det gäller pengar. Kvinnor pratar om en sak – förhållande, om andra tjejer, mode och sex. De är väldigt målande i sina beskrivningar - och de ljuger aldrig.

Bröllop
Då kvinnor minns sitt bröllop talar de om ceremonin. Män talar om svensexan.

Neka me ne bude

Dobro vece tugo sudena, takva jos nije rodena.
Dobro vece dragi drugovi, vama cu dusu da otvorim.
Prođe i ovaj dan bez njega, i godine proci ce.
Bog mi ne da drukcije.
Ako su krive kise sto te nemam vise, dabogda nikad ne prestale.
Ako su hladne zore sto lome prozore, dabogda nikad ne svanule.

Kad me i ti ostavi 
Kad me i ti izdade 
Kad me i ti prevari
Neka me ne bude

Ti ne znas pile moje, nase duse stoje, i stajace jedna kraj druge.
A ovo sto boli nikad proci nece, noci su ovdje duge, preduge.

Kad me i ti ostavis, izdajes i kad me prevaris
Neka me ne bude

Tråkigt


All så ibland kan allt bara kännas så himlaaa tråkigt. Känns som om inget speciellt händer under dagarna. Jag känner mig mer som en programmerad robot, där det står i punktvis exakt vad jag ska göra idag. Vaknade idag halv 7, kände mig helt fackad i hjärnan var så himla trött. Känns inte normalt att gå upp vid den tiden, speciellt inte nu när det är så mörkt på morgonen. Sen så går man ut i den kylan och typ blåser iväg.
Och nu när man har blivit sjuk också, det motiverar människan väldigt mycket att resa sig upp från sängen. Min näsa rinner och är täppt och jag har värsta trycket i öronen, hör knappt, totalt stängda.
Plus så är det jätte mycket som händer i skolan just nu…. SNÄLLLLLLA, kan inte någon ta över mitt liv en liten stund iallafall, vill känna mig avslappnad för en gång skull, det var VÄLDIGT länge sen jag var avstressad.
Så vad händer idag? Min pojkväns syster lilla son fyller 5 år, ska sticka och köpa en present snart tänkte jag. Fick reda på att hans mamma har köpt akvarium med två guldfiskar så tänkte kanske köpa en fin fisk till honom. Leksaker har han FULLT av, han har allt i stort sätt.
Men så klart kommer jag inte kunna direkt ha skoj på födelsedagsfesten, kanske när jag äter min tårtbit kommer jag njuta en stund, men annars kommer jag tänka på skolan hela tiden och få dålig samveta att jag inte är hemma och läser.

Japp nu börjar Oprah, som handlar om man har förlorat en person och man hade kunnat få en chans till att träffa denna person en gång till ”one more day”. Vem hade det varit? Vad hade du sagt till denna person? Är det något du hade viljat ta tillbaka som du har gjort eller sagt till denna person?

Lite frågor att tänka på.
Jag vet vem jag hade viljat spendera "one more day" med..

Blondi vs BrowniSexual FeelingsRainy days and cold nights.
These are days I need you to hold me tight in your arms
Hold me close and keep me warm
Tell me I'm your good luck charm
Look me in my eyes and tell me I'm the one for you 
Tell me I'm your every wish come true
 
Lay me down very gently
Then make love to me essentially
Caress my body from head to toe not missing a spot
Lets play around like connect the dots
Lets make each other hot till our body heat rise like a rollercoaster ride

Take my body on a journey that never ends
It always seems to just begin
Make me climax like i never done before
Do what you want to my body its all yours
Rub me, lick me, kiss me, tease me do what ever you want to my body as long as its pleasing

Sluta irritera mig


Okej nu har jag läst rätt så mycket, sen kl 17.00 fram till kl 22.00. känner mig rätt så slut men stolt över mig själv, tyckte boken var helt okej "Nya Sociallagarna", detta är som sagt inte frivillig läsande ihih. Haft en rätt så dålig dag. Först blev jag väckt av min bror klockan 9 eftersom han ville att vi skulle städa lägenheten, men på tanken på att jag somnade halv 4 imorse så tog det väldigt hårt på mig. Det är så att jag har epilepsi komplexa fokala, vilket gör att jag kan blir frånvarande när som helst. Jag har nu ökat mina tabletter och efter ökningen har jag inte fått anfall i 2 hela veckor och sen i lördags morgon och idag så kom skitet igen, plus att idag så fick jag 2st inpå varandra nästan, man blir så jävla irriterad. Så jag har gått omkring och känt mig konstig hela dagen. Det som är jobbig är att detta skitet förstör min skolgång, jag har föreläsning imorgon men kommer nog inte klara av det. Jag får se imorn hur jag känner mig när jag vaknar som tur så börjar vi klockan 1 så jag hinner avgöra om jag klarar av det eller inte. (Och en sista sak, det blev i slut ändan att jag städade själv.)

Ett sista andetag


Jag vaknar upp sätter mig i utkanten av sägnen. När jag öppnar ögonen ser jag mig omkring, känner inte igen något, "var är jag" frågar jag mig själv. Känner hur mitt hjärta slår allt snabbare av rädsla, luften börjar kännas tjock, "varför kan jag inte andas". Allt är mörkt, allt är tyst. "Är det någon där?", uttalar jag mig högt.  Vill se mig omkring se om jag kan hitta någon väg ut. När jag reser mig upp känner jag att något tar tag i mina armar, darra mig tillbaka i sängen. "SLÄPP MIG", skriker jag. Helt plötsligt kan jag inte förflytta mina ben, någon håller fast dem . "SLUTA, SLÄPP MIG". Helt plötsligt hör jag ett skrik, men inte mitt skrik. Jag vänder huvudet åt vänster och hör skriket igen, det kommer därifrån, någon där, långt där borta är lika rädd som jag. Skriket blir allt högre, det kommer närmre och närmre. Helt plötsligt slutar det. Jag hör en dörr smälla till. Jag försöker en gång till att slita lås mig, men hur mycket jag än försöker så går det inte. Jag hör fot steg, som försöker ta sig egendom mörkret, stegen kommer närmre och närmar. Jag börjar skrika så mycket jag kunde och hoppades på gud att någon skulle rädda mig. Jag såg något glansigt komma igenom allt det mörka. Jag lyfte upp huvudet och försökte se vad som bländer mig. Sen såg jag, jag såg han, där var han med sitt leende. Han tittar på mig tog tag i mitt huvud och sa "varför så seriös?" och precis som han skulle.......Jag vaknar upp hastigt, ser mig omkring och märker blåa väggar, jag är i mitt rum upptäcker jag och andas ut kan somna om nu.


Läs, lär & förstå Stenbocken


Karaktär
En stenbock är allvarlig redan från födseln och kan utåt verka hård och kall. Den är konservativ, traditionell och tar allt i livet på djupaste allvar. Stenbocken tar gärna ett litet avstånd till andra, och ibland verkar inte vara särskilt sympatisk och sällskaplig. Men den som känner personen väl vet att stenbocken är lojal och kärleksfull. Den är hjälpsam och bryr sig om andras väl och har därför lätt att glömma sina egna behov. Stenbocken är en god lyssnare med en mjuk och vänlig sida som inte alla upptäckt. Förmågan att få god kontakt med folk är stor. Stenbocken är en person som står med båda fötterna stadigt på jorden. Bakom den reserverade fasaden finns en bestämd hållning och en hög moral. Förolämpningar stannar kvar i minnet länge, men utan hämnd. För att en stenbock ska släppa loss så fodras det att personen känner sig som på hemmaplan. Då visar den upp sin humoristiska sida och kan vara överraskande fräck och frigjord. Stenbocken är en person som tänker långsiktigt, planerar och organiserar både i privatlivet och i arbetslivet. Stenbocken har den tålamod som krävs för att ta sig i rätt riktning i livet. De tycker inte om att bli pådrivna av andra. Pliktkänslan och ambitionen leder oftast till segrande mål. Fast en överdriven tendens att oroa sig för en uppkommen situation. I hemlighet vill stenbocken bli beundrad, ompysslad och bortskämd.
Karriären
Karriären är av yttersta vikt för en Stenbock. Karriär innebär både framgång och ära. Stenbocken börjar ofta längst ner för att med bestämda steg klättra upp mot toppen. Personen frodas med ansvar. Den stegar envist mot toppen och menar inte att trampa på någon eller såra någon på vägen även om det händer. Den är konstruktiv i sitt tänkande. Stenbocken sätter sig ner och gör upp en plan och får andra att dela ståndpunkterna.
Kärlek
Stenbocken faller inte för första bästa. Det tar tid för en Stenbock att bli kär. När det gäller kärlek kan du ibland ha svårt att visa sådant som ömsinthet och romantiska känsloyttringar. Istället visar du din kärlek genom att helt enkelt vara lojal och pålitlig inför din partner. Stenbocken gifter helst upp sig och söker rika, framgångsrika partners. Eftersom Stenbocken är allvarlig och ansvarsmedveten så gör den sällan slut på ett förhållande eller äktenskap om den väl bundit sig. För att vinna Stenbockens kärlek så måste man kunna lätta upp dens pessimism och depressioner med lite humor. Partnerns värme måste balansera Stenbockens svala temperament. Eftersom en Stenbock ägnar mycket tid och karriär och vänner så bör den försöka att skaffa en partner som även vill lägga ner tid på att försköna hemmet.
Vänner
Stenbocken tar tid på sig att bli riktigt god vän med andra. I början kan vara svårt att våga komma en Stenbock nära, men när man väl gjort det så är det svårt att hitta en mer lojal och trogen vän än stenbocken. Den har en stor förmåga att känna igen sig i andras behov och Stenbockens erfarenhet gör den effektiv och vis när det gäller att lösa andras problem. En Stenbock har ett gott omdöme, sunt förnuft och en logisk hjärna som gör den till expert när det kommer till att lösa problem. En Stenbock har svårt att lära sig att lita på andra. Du passar mycket bra med Oxen, Jungfrun och Stenbocken. Goda förutsättningar finns även med Fiskarna, Vattumannen och Skytten. Sämre förutsättningar har du med Väduren, Vågen, Tvillingarna och Lejonet.

Varför tvingar du mig att göra så här?En liten film sketch såg jag idag i skolan som handlade om kvinnomisshandel. Det gjorde så ont när man såg mannen misshandla kvinnan, gav henne så hårda slag att man nästan inte kunde se hennes ansikte bakom all blod. Hon låg på golvet medan han satt på en stol och tittade på henne och sa: Du vet att jag inte vill göra detta, varför tvingar du mig till detta, det är det fel allt är dit fel HÖR du mig dit fel.


När man såg detta kan man nästan inte först att det finns män som behandlar sina fruar på detta sätt. Och jag tror eftersom man inte förstår så brukar man ofta anklaga kvinnan och säga att hon får skylla sig själv, vilket jag tycker är helt fel, det är ALDRIG kvinnans fel. Vadå ska hon få stryk bara för att hon glömde göra kaffe på morgonen. Okej vist nu tänker ni, men hon borde ha lämnat honom, visst det är sant om det hade hänt under första året man har varit tillsammans så hade man säker gjort det. Men män är smarta, dem använder sig av små metoder, man kan säga att dem manipulerar kvinnan.

Så här lätt kan det utvecklas:

1. Kan börja med att han ringer mer och mer på jobbet/skolan och använda sig av meningen: men jag saknar din röst att jag inte kan vänta mer från att inte höra din vackra röst. Och när man är ny förälskad så blir bara glad att höra det. Detta kan vara mannens sätt att kolla upp kvinnan.

2. Börjar vissa små svartsjuka, vilket tjejen kan känna: naww han är lite avundsjuk men det är bara för att han älskar mig.

3. Får henne att minska med att träffa sina vänner genom att använda sig av: men måsta du ut med tjejerna idag jag vill så gärna vara med dig, ha en mysig kväll det var så länge sen vi hade en skön kväll tillsammans. Och då blir det att kvinnan stannar eftersom hon tycker att han är gullig. Detta gäller även kvinnans hobby, leder till sist att hon slutar med sin fritid och vännerna slutar höra av sig när hon tackar nej hela tiden. Han börjar komma fram med olika synpunkter om hennes vänner: men hon ska du väl inte gå ut med, det pratas väldigt mycket om henne, hon har legat med så många killar, hon är lite av en hora.

4. Börjar klaga att du pratar allt för mycket med familjen: men du pratade med din mamma igår, det är nästan som om du inte har tid för mig, älskar du inte mig, känner du inte att du kan prata med mig. Detta ger kvinnan skuld känslor och får allt mindra kontakt med sin familj.

5. Sen hoppar han på vad du har på dig: varför ska du ha på dig den tröjan, allt syns ju, vill du att folk ska parat om dig, den är väldigt slampig, eller du kanske har hittat någon annan och vill klä upp dig för honom. Då börjar klädstilen sakta ändra sig och utan att tänka på det så tar hon på sig 3 stolikar större.

Allt detta har get mannen mer och mer makt utan att han riktigt har tänkt på det. Vilket kan leda efter att ha haft stor makt över kvinnan i 30 år kan det leda till våld då hon en dag säger emot och är envis, detta kan göra mannen chockad av hennes beteende och kan utan att tänka på det ge henne en örfil. Hon springer upp till toaletten, han kommer knackande på dörren och säger: jag menade det inte älskling, förlåt.


Tänkt dig själv att bli manipulerad i flera år av den underbara mannen du älskar, att man förlorar i stort sätt sig själv, man slutar förstå att allt han gör är att styra dig. Plus att ha hoppet att det kommer bli bättra, tro på honom när han säger det är dit fel att han gör så här, att höra detta i många år kan fastna i huvudet.  Föreställ dig att du ska berätta för en blind person hur ditt rum ser ut, han/hon hör men ser inte, så är det med kvinnor som har blivit manipulerad länge, man kan säga till henne hur många gånger som helst, inget hjälper för än hon upptäcker och förstår det själv.  Så det är väldigt viktigt att sätta ner foten tidigt innan det är försent, innan maktmissbruket slår till hos mannen.What love signifies for us


Förra videon

Jag tänkte bara säga för dem som såg den förra videon jag hade här under Love hurts sometimes, det fanns några bilder som var väldigt känslosamma, jag ber om ursäkt för dem som kände så. Jag var själv osäker först om jag skulle lägga ut videon, på grund av dem bilderna, men jag la ut den eftersom det fanns bilder som var okej för folk att se och låten var rätt så bra. Men på grund av bilderna och två kommentarer har jag nu både ändrat texten ovanför och byt videon. Mer positivt och kärlek i det hela. Så jag hoppas ni tycker om denna nu.

Sov gott// kramiz


Love Hurts Sometimes

Detta är till dig som känner dig sårad just idag, som känner att kärleken inte alltid är blommor och kvittrande fåglar, som känner att den bredvid dig har just givit dig tårar. Men kom ihåg en sak att glöm smärtan du kände igår och minnas kärlekens ömhet idag. Att det inte alltid är dåliga dagar och att ibland kan det göra dig glad när du tänker på att du har någon som väntar på dig hemma. Så här är en video och låt som får dig att tänka även på dem bra stunderna även om du ibland kan känner dig sårad.Sick of Crying

En liten flicka i världen ensam står, hennes hjärta är fullt av blödande sår.
Ångesten i bröstet tynger henne hårt, hon vill vara lycklig, varför är det så svårt? Hennes kinder är våta av salta tårar, hon vet hur mycket hårda ord sårar.
Hon var en gång ett barn som ofta log, nu är det många år sedan hennes leende dog.
Flickans liv är längre ingenting värt, hon har förlorat allt som hon höll kärt.
Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik, nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.
Hon undrar om livet blott är ett spel, varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?Sov gott

Nä nu tänkte jag sova. Har varit lång dag men har egentligen inte gjort något speciellt. Stack en runda till Hbg med killen, men där hände inte något direkt speciellt heller, gud vad allt har blivit tråkigt känns det som, men men vad ska man göra. Efter Hbg kollade vi på film, Tropic Thunder, hemma hos honom, filmen var helt okej men vissa scener kunde man förkorta lite, dem drog ut på det.
Där efter åkte vi till Statoil och handelade ostbullar, så himla goda dem just på Statoil. Och nu ska Medina lägga sig och sova, vila ut ordentligt för imorgon måste jag plugga, vill inte men har ingen val.

Natti Natti

I love you

I love you more every day,
My name I long for you to say.
Do you know just how I feel?
Do you know this love is real?
Sometimes I wonder what you think,  
when you hear my name, do your cheeks turn pink?
Do you dream about me every night?
Wish to hug me and hold me tight?
Do you think we're meant to be?
Together forever, you and me?
These are the questions that run through my mind.
It drives me crazy as to what I should do,
should I risk a friendship and confess to you?
Or should I keep my feelings inside,
Keep them locked up, let them hide?
I just don't know what to do anymore,
My heart it aches, my heart it's sore.
I love you more than you could know, and I don't want to ever let you go.
So even if I'm just a friend, I'll always love you until the end.

Plava


Drska zeno plava
poludela mi glava
gledas me u oci pravo
hajde dodji sada
lepa si i mlada
sta cu kada volim plavo.
Drska zeno plava
poludela mi glava
udaras u grudi pravo
necu smedje necu crno
sta cu kada volim plavo
.


Älskar denna scenen

I torsdag satt jag hemma och hade väldigt tråkigt och tv:en var inte till någon större hejälp. men sen klockan 21:00 så vände jag till kanal 6 där jag hittade Rush Hour 2. Denna filmen har jag typ sätt 4 gånger och tycker att den är fortfarande lika rolig. men det finns en scen jag tycker är som bäst och det är denna


Just Look how I smile

You could even say I'm sorry for all the hurt and pain you caused me, now I am supposed to give my deepest sympathy. You see I had enough of cryin' and I'm tired of all the lieing ', I refuse to let you take advantage of me.
The life i chose was only what I thought i wanted. Nobodys picture is perfec, looks can be deceiving.
What I thought was love, was something that I did not believe in.
I always had the feelin' that baby boy was cheatin'. I kept telling' myself if you aint happy just leave him, but I wasn't raised to quit, because quiters never win.
But what do you gain if you feel incomplete within? I’m Sick of all the questions, all the whats and whys.
Thank you for all the tears and all the stress. Now I feel blessed I’m a better woman, just Look how I smile.
This experience made me who I am to day.

Amerikas nya ansikte

Förändringar väntar när Obama efterträder Bush som president. Klockan 05.00 på onsdags morgonen svensk tid kom beskedet: Barack Obama kommit över den magiska gränsen med 270 elektorsröster och vinner därmed presidentvalet i USA. Men jag fick reda på det under torsdagen, blev en glädje inom mig. Jag tycke att han var den rätte att vinna, bland annat eftersom han är demokrat men även USA:s förste färgade president någonsin.
Barack Obama skriver historia i USA, en historisk händelse, som inte bara påverkar amerikanarna utan också världen När över 95 procent av rösterna hade räknats kl 12.30 svensk tid hade Barack Obama fått 62 202 645 röster. Ingen kandidat i amerikansk historia har fått lika många röster som Barack Obama.
Det tidigare rekordet sattes av George W Bush för fyra år sedan.
Obama: Har varit en lång väg hit, men i kväll, på grund av vad vi gjorde den här dagen, i det här valet, i det här avgörande ögonblicket så har förändringen kommit till USA.
Så låt oss i kväll fråga oss själva... om våra barn kommer att få uppleva nästa århundrade; om mina döttrar kommer att få glädjen att leva lika länge som Ann Nixon Cooper, vilken förändring kommer de då att få se? Vilka framsteg kommer vi att ha gjort? Det här är vår chans att besvara den frågan. Det här är vårt ögonblick.
 "Thank you. God bless you. And may God bless the United States of America."
Nästa steg kanske blir att en kvinna tar över. Har världen ändras så mycket att man kan tänka sig bryta en så kallad ”norm”, att låta en kvinna tar makten i världens enda supermakt.

Sorry

Det var en sak jag gjorde igår som jag ångrar mig, det var taskigt av mig så jag vill be om ursäkt. Sorry gumman det var inte meningen att såra dig.


kommer att sakna dig Baby

Har precis kommit hem från skolan, känner mig rätt så slut, men har haft en intressant föreläsning om LVU och SoL. Igår var en jobbig dag för mig, fick reda på att min bors flickvän(Sara) har sålt sin hund, blev väldig ledsen eftersom jag kom så nära hunden.
Anledningen till att hon sålde hunden var att hon inte hade tid att ta hand om henne, eftersom hon har 2 jobb plus att hon studerar, hon kunde inte hitta på så mycket på fritiden heller, då hunden behövde mycket uppmärksam, på tanken att hon är en valp. Hennes föräldrar hade inte heller så mycket tid.
Det är som Sara sa till mig igår ” det hade varit själviskt att behålla henne, hon får det nog bättre hos sina nya ägare”. Jag förstår henne, men kan inte låta bli att inte vara ledsen.
Det är helt otroligt hur snabbt man kan komma nära en hund. Tror nog att det har något att göra med att hundar visar så mycket känslor, visar att dem tycker om dig och är glada att se dig.
Något jag tror att människor har lite svårt att visa så ofta till nära och kära. Kommer veklingen att sakna henne, lilla Baby. Jag hoppas jag ser henne snart, dem nya ägaren sa att vi kan hälsa på henne när vi vill.


Lite om mig

Tänkte berätta lite kort om mig. Mitt namn är Medina och är 20 år gammal, men 3 januari blir jag 21, hört av flera att när man kommer över 20 års gräns så flyger åren förbi en. Jag studerar för tillfälle, socionomprogrammet, inriktat mig på att bli kurator på en skola eftersom jag anser genom att hjälpa barn så hjälper man även kommunen man bor i. Genom att barnen/ungdomar får chansen att prata med någon och känna att någon tar hänsyn till deras åsikter så tror jag att det kommer minskas, i alla fall en liten del av det, de problem som många kommuner har för tillfälle, speciellt i Landskrona.


När jag frågade min kompis om hon kunde läsa mitt första inlägga så påpekade hon till mig

- Du låter litte arg i din text.

Men så är inte fallet, det var inte meningen att jag skulle framstå som arg, jag har bara starka åsikter.  Och jag uttala mina åsikter så som jag hade gjort om man hade pratat med mig. Jag vill inte skriva akademiskt eller använda en massa fina ord bara för att det ska låta fint, jag vill få fram mig själv i mina texter. Eftersom jag anser att ungdomar inte ofta får chansen att framför sina åsikter nu för tiden. Jag tror att man anser att ungdomar inte förstår vissa saker. Det är en av dem sakerna jag tycker är bra med blogg, att man kan lägga fram sin åsikt. Jag tror att om dem i riksdag hade lyssnat lite mer på ungdomar så hade dem lärt sig ett och annat.


Så nu undrar jag bara en sak vad kan man egentligen presentera på sin blogg? Vad anses vara mer intressant? Vad vill folk läsa?

Och den sista frågan är var går gränsen för det man skriver?
                                                     Går gränsen här?
RSS 2.0