The nut job

Vi tittar på en ny tecknad, The Nut Job, som tyvärr inte kommer komma ut i Sverige. Vi tittar på filmen via den amerikanska Netflix. Rolig hittills ;) och många igen kända röster oxå
 
Ny tecknad

Filmsöndag

Hej på er! Jag och min lillebror kör på en filmsöndag och det är alla filmer som Almir har tjatat länge, att han vill titta på :P. Vi sitter och äter lite gott oxå ;) det kan man väll göra även om det är söndag, fortfarande helg hahah. Ivo är i Hbg och shoppar lite, igen hahaha. Vi var på Väla igår. Jag stor städade idag, så därför följde jag inte med :).
 
Lite gott att äta till vår filmsöndag
 
Kolla vad min lillebror har gjort hahah. Jag frågade honom varför han har ritat på sin arm och då sa han, jag vill ha som Nermin hahaha. Storebror har tatuering och så klart vill lillebror oxå ha det hahah
 
Nermins tatuering
 
Det var inte långt ifrån hahahah
 
Filmer vi har tittat på, just nu tittar vi på The transformers

Celsius

Hej på er! Ligger i soffan och tittar på The originals medan min bebo vilar här bredvid mig.
 
Han har haft en jobbig/tuff morgon. Var i Lund och gjorde gastroskopi. Omg det lät hemskt, men min Ivo Pivo var duktig. Även om han fick bedövande, xylocain, så fick han kräkreflexer och de drog upp kameran/slangen 3 gånger, men när den väl kom lite längre ner så gick det bra. Jag är riktigt stolt över honom eftersom jag vet att det inte var lätt för honom.
 
200 mg koffein är precis vad man behöver på morgonen hahaha

Frukost time

Äter lite frukost framför Timon och Pumba hahah. Snart är det dags att ta bilen och köra till Malmö, JIPPI :) ska träffa mina sötnosar. Vi hörs nog lite senare puss på er
 
Frukost

Serie uppdatering

Här kommer serie uppdatering :)
 
 
Våra nya serier
 
Vi följer även Paradis hotel 2014, Bigbrother 2014, The real housewives of Beverly Hills och Snooki and Jwoww.
 
 

The walking dead

Tittar på första avsnittet av The walking dead säsong 5, som äntligen har ny introvideo hahah :P. Hoppas denna säsongen är lite bättre än säsong 4, som var bra i början men dog ut där mot slutet :/.
 
Säsong 5

R.I.P

Saturday night live-stjärnan Jan Hooks är död, hon blev 57 år. Hon är mest känd för sina hyllade roller i Saturday night live och Tredje klotet från solen. Enligt sajten TMZ.com dog Hooks efter en längre tids sjukdom. 
 
Hon var även rösten till Manjula i The Simpsons 
 
R.I.P Jan Hooks

3 komedifilmer

Här kommer 3 komedi filmer vi såg förra veckan och vad jag tycker kort
 
Av det 3 komedifilmer, var nog 22 jump street roligast. Fast mycket är rätt så likt 1:an.
 
Fär MYCKET reklam för Apple, typ hela tiden :/. Alla skämt kom direkt från manus, kom inte "naturligt" och man visste typ redan vad som kommer att hända. Den hade sina roliga bitar. Sex säljer, är vad filmen ville få fram i stort sätt. Man såg Cameron Diaz naken ett par gånger även Jason Segel visade sin rumpa då och då.
 
Ja, vad ska jag säga om Two night stand :/ sex säljer igen hahah. Jag tyckte inte om den, Ivan tyckte den var okej

Avokado sallad

I fredags gjorde jag enchiladas med kyckling till oss, blev mega gott :). Denna gången gjorde jag avokado sallad till, blev gott och passade perfekt ihop :).
 
Vad du behöver för ca 1 personer
1 mogen avokado
5-6 (bestämmer du själv) cocktailtomater. 
Olivolja
Citronsaft
Salt
 
Detta receptet behöver du inte följa mått, allt handlar om att testa sig fram, du bestämmer själv vad du vill ha mer av
 
Skär avokado och tomaterna i bitar. Lägg i en skål. Tillsätt olivolja, citronsaft och salt. Lägg lite salt/olivolja/citronsaft i taget, tills du blir nöjd med smaken. Jag la lite extra olivolja och salt än citronsaft.
 
Slut resultatet 
 
Går perfekt ihop med enchiladas med kyckling

Kommer jag köpa igen

Jag tycker om att testa mig fram när det kommer till mat/snacks m.m ;). Denna gången har jag smakat 3 nya "drycker" och här kommer kort vad jag tyckte
 
Smoothie från Lidl 12 kr
Smakade väldigt gott, speciellt den till vänster, persika-druva-hallon. Smakade inte "falska frukter", om ni förstår vad jag menar :P. Det ska tydligen vara 100 % frukter. Smaken påminde mig av smoothie som man gör själv hemma. Kommer köpa igen
 
Coca Cola Life Netto 12 kr
Nya Coca Cola var inget speciellt, enligt mig. Smakade en blandning av Zero och light, med andra ord, en Coca Cola utan kolsyra. Kommer inte köpa igen
 
Kokosvatten Netto 10 kr
Detta är det äckligast jag har smakat på länge, fy fan. Kommer ALDRIG köpa igen

ÖoB shopping

Man hittar alltid något skoj och lite annorlunda på ÖoB :). Det finns inget som heter, jag ska bara ha sköljmedel, man kommer alltid ut med annat hahah :P. Man kan även hitta lite skoj bland mat/snacks vilket gör ÖoB ännu bättre ;)..Någon annan som tycker om att "shoppa" på ÖoB?
 
Lite saker från ÖoB
 
Luktar dödligt gott :) Ser ut som chokladpudding oxå hahah. 10 kr
 
Detta måste nog vara det bäst luktande stearinljus jag har köpt :). Luktar himmelskt, tänd som släckt. 24 kr
 
Snygg design oxå :)

Food and BB

Tittar på Big brother just nu. Någon mer som följer BB? Vad tycker ni? Jag var först negativ till att blanda norska och svenska men nu är det okej :P. Fast jag stör mig på att kanal 9 inte vill visa lika mycket som kanal 5 gjorde :/ dumt :/
 
Vi var hemma hos Ivans syster idag och firade hennes man som fyllde 38 år idag. Blev lite presenter och lite gott oxå ;)
 
Mmm Vesnas smörgåstårta :)
 
Hallontårta min favoriten :)
 
Jag och min älskling <3

Skin city

Beställde första gången en produkt från Skin city och måste säga att jag gillar sidan redan ;). Lite billigare än andra sidor, snabb leverans och så fick man lite presenter på köpet ;) 
 
Beställde första gången från Skin city och allt detta fick jag i paketet (goodiebag).
 
Fick med en liten figur haha typ wtf
 
Och detta var vad jag beställde, 150 kr

Rayman Legends

Vi har köpt nya Rayman spelet till vår Xbox 360. Vi tänkte först till Xbox one, men vi har bara 1 kontroll till Xbox one. Känns lite onödigt att köpa extra kontroll för 600 kr, pågrund att ett spel :/.
 
Första Rayman var riktigt rolig, även om den gjorde personen galen till max. Har aldrig svärt och irriterat mig så mycket över ett spel hahah. Vi ska nog testa spelet ikväll ;)
 
Nya Rayman Legends

Frukost

Hej på er! Fy vad tråkigt väder vi har idag :/. Vi ska snart iväg och fixa lite saker. Senare blir det Elgiganten, titta på lite mobiler ;) eller ja det är mer Ivan som ska bekanta sig med iphone 6 hahah. Måste säga att Iphone 6 är väldigt nice in real life ;)
 
Min frukost :) riktigt gott. Allt för bara 35 kr 

From my love

Lite presenter jag har fått av min Ivo Pivo under september månad :). Man skulle nästan tro att det var min födelsedag :P hahah
 
Nya boots
 
En fin topp från Vero moda
 
Så fin på :)
 
En Monark cykel, bästa presenten, Love it <3
 
Han överraskade mig även med en ny parfym :). Luktar riktigt gott oxå
 
Tack älskling för alla mina presenter, du är ju bara för underbar...love u 4 ever <3

Bästa scenen

Bästa, jobbigaste, finaste och sorgligaste scenen från kvällens Vampire diaries säsong 6 <3.
 

Snart snart

Snart mina kära läsare, snart ska Medina se första avsnittet av Vampire diaries säsong 6 :D men först blir det hämta god mat, kebabpizza, och sen kör vi igång :). Efter TVD blir det film, kanske 22 jump street.
 
Snart snart

Meow

Har köpt mig en ny plånbok, första gången på väldigt länge. Min kortplånbok var helt köttad och mobbad av alla hahah. Min nya plånbok använder jag som väska oxå :P. Släpar inte med mig en massa saker, så alla mina grejer får plats, utan problem. Finns även gott om plats för min mobil, men skal på :P. Önskar bara att den hade en handledsrem, lite lättare att bära omkring, slippa hålla i plånboken hela tiden #lat
 
Ny plånbok, storlek 12x21cm
 
Finns gotttt om plats. 
 
Även en ficka på utsidan

Kusinmys

Träffade min söta kusin idag, Merima :). Sist vi träffades var typ 2 månader sen. Vi åt buffé på en "ny" resturang och sen kaffe på Espresso house, så klart ;). Min andra kusin kom oxå förbi, Keli (Merimas syster). Extra mycket skoj och skratt :). Alltid lika skoj att träffa Merima :). Ta vår kända fika och prata om allt möjligt ;)
 
Testade buffé på en ny resturang i Landskrona :) Alpha
 
Riktigt gott och smakade nyttigt oxå :)

Imorgon smäller det

Imorgon är Vampire diaries äntligen tillbaka med ny säsong och omfg vad jag längtar :). Nu ska man äntligen se hur Damon och Bonnie kommer tillbaka. Alltså om Damon av någon konstig anledning inte skulle komma tillbaka, så fuck Vampire diaries då :/. Någon mer som längtar?
 
Imorgon säsong 6 äntligen :)

frukost

Hej på er! Sitter och chillar framför tv. Tråkigt väder, så man orkar inte hitta på något :/. Få se om man kan planera in något, så att dagen går fortare. Kommer inte på något mer att skriva om :P så vi höra nog lite senare.
 
Så här såg min frukost ut idag :P.
Konstig kombination egentligen, morötter, banan och apelsin :P 

RSS 2.0