Thomas sabo

Här är min fina Thomas Sabo armband som min älskling köpte till mig när vi firade 10 år tillsammans <3 vilket var december 2013
 
Denna stenblocken fick jag av min bror och Miresa när jag fyllde 26 år, så fin
 
Dessa fick jag av min bebo :)

Lite nyttigare

Om du börjar få sockersug, men vill undvika godis, kakor och annat som inte är bra för dig, så har jag ett lite bättre alternativ till er.
 
Ta turkiskt yoghurt, bär och honung. Man kan använda frysta eller färska bär. Jag kör frysta eftersom man får mer för pengarna och så får man bärsaft när de har smält. Det enda är att du får ta ut bären typ 2 h innan. Micra kan man väl oxå göra, fast varma bär är kanske ingen höjdare.
 
Vad du behöver.
Jag lägger mer bär än yoghurt. Jag tror jag lägger typ 1 1/2 dl yoghurt. Ni bestämmer själva ;)
 
Så gott
 
Söttsug försvinner och du blir även lite mätt, inte mycket kalorier heller ;)

Ni måste

Dessa shower cream är absolut mina favoriter och som ni måste testa. Luktar gott, även efteråt. Köpte på Ica kvantum för 23 kr. 
 
Ni måste testa, speciellt Escape.
Måste vara sommarkänslan i luften, men på sista tiden älskar jag allt som luktar jordgubb ;)

Outfit

Här är dagens

Grilla grilla bort din sura min

Hello! Fy vad jag är mätt. Lägga sig och sova låter himelskt just nu hahah. Dränker mig i kaffe, inte för att det hjälper :/. Men det var gott med grillat, inget snack om det ;). Jag och Ivan ska nog hem snart. Se om vi hinner med ett avsnitt av Vikings innan vi drar till HBG. Vad ska ni hitta på idag?
 
Jag och Ivo
 
Köpte lite kapslar till deras Dolce maskin
 
Och "lite" Ajran köpte vi oxå
 
Grillat är fan med godast
 
Kocken ;)

Det är ju fredag

Hello! Jag och Ivo tar en fika på espresso house. Chillat hemma nu i 2 dagar, så det var dags för frisk luft hahah. Där vid halv 3 ska vi grilla hemma hos pappa. Lite kyckling, cevapi och korv ;). Perfekt väder för grill, utnyttja till max, hemskt väder väntar imorgon. Ikväll var det tänkte mys kväll, men Ivan vill till streetrace :P. Såå det är där ni hittar mig ikväll ;). 
 
Det är ju ändå fredag, lite fika..fast chokladbollen var ALLLLLT för söt, så åt inte ens halva..Så blir det när man inte äter sött sött på länge :P

Bläää

Ibland vill man testa nytt, men i vissa fall ångrar man sig att man gjorde och köpte.
 
Lipton vanilla caramel är den äckligaste tea jag någonsin har smakat/testat. Mitt tips köp ej. Första gången man ångrar att man la 20 kr på något haha

Vilda bär

Hello! Allt bra med er? Här är det bara fint fint, solen är framme, så humöret är direkt bättre. Jag och Ivan ska nog iväg och hitta på något idag. Det ska stänga av strömmen i hans byggnad, så vem vill sitta hemma i tystnaden :P. Kanske dra till Ikea och äta lax ;). Älskar lax och allt som har med kyckling att göra. Ska försöka slänga upp ett till inlägg idag ;)
 
Frukost/mellanmål på vårdcentralen idag :P

Vikings

OMG I looove this show :). Vikings är min favorit serie just nu. Vi har ett till avsnitt kvar av säsong 2 och sen kör vi säsong 3. Vi såg färdigt säsong 2 på en vecka, 2 avsnitt varje kväll ;). Alltså jag tror nästan jag kan säga att Vikings är bättre än Game of thrones. Har varit lite besviken på säsong 5 av Game of thrones :/. Min bror och Miresa sa att säsong 3 av Vikings ägde, OMG längtar ännu mer nu att titta på säsong 3 :D
 
Min favorit serie just nu
 
Lagertha är min favorit (tjejen på bilden)

RSS 2.0