Väla och Glitter

Hello folket :). Idag väntar en rolig dag, ska nämligen träffa Lilmarie :D. Det blir en shopping runda på Väla centrum, ett ställe jag inte har varit på sen slutet av Dec :/ omg det var länge sen. Det var mer än ett år sen jag och Lil hittade på något i denna stilen oxå haha. Ser framemot dagen ;)

Igår hade jag Linda på besökt, byggde hennes naglar :).
Det var ca 5 år sen vi träffades sist så vi hade mycket att prata om hehe :D

Först gången jag använder mitt "vitt" glitter med skiftningar i/rainbow
Är väldigt nöjd och tycker det blev fint oxå :D

Nytt

Idag så fick jag hem lite nytt till naglar :)

3D nagel Stickers


Penselställ & rengöringskopp

Rosa putsblock

Min måndag

Hejsan folket! Har precis haft en mini-spa här hemma :). Fan vad skönt det känns nu efteråt man känner sig som en ny människa haha :P. Igår så var jag med Amina :). Blev först en shopping runda, sen fika inne på Espresso House och därefter en
liten äventyr med bussen till Netto hahaha :P.

Idag kl 18:00 så ska jag bygga naglar till Linda :) även på torsdag och söndag ska jag bygga naglar till folk och igen av dem har varit hos mig innan :).

Om det är något jag älskar att göra så är det fan med att fika hehe :P

Jag och Amina :)

Köpte lite saker inne på Netto ;)

Mobilbloggar: Twilight breaking dawn

Hej på er! Jag och Ivan har lördagsmys :). Massa gott är framme och vi har precis ätit pizza mums. Kan ni fatta att vi äntligen tittar på twilight breaking dawn tillsammans, har tappat bort räkningen hur många gånger jag har skrivit "ikväll blir det kanske twilight breaking dawn" haha :P. Får hålla mig kort så att vi kan fortsätta med filmen :)


Glitter och Leopardmönster

Hello! Är hemma hos min älsking, han är iväg med en kompis. Tittar på Big brother 24/7, något nytt som tv 11 har tagit fram :P. Byggde naglar idag från 12:00 till 17:30 haha shit, lite trött är man nu efteråt :P. Fredagsmys idag :D jag och Ivo ska iväg och handla gott för ikväll blir det film och vem vet kanske blir Twilight breaking dawn äntligen hahha :P

Semiras naglar

Selmas naglar

COFFEE

Hejsan! Fy vad jag känner mig dööööd just nu haha. Slänger i mig kaffe så klart, orkar inte gå och handla redbull haha :P. Idag så ska jag bygga naglar till 2 tjejer :). Först så kommer Semira till mig nu kl 12 och sen där vid 15:00 så kommer Selma :). Dessa två nagel-veckor har varit
rätt så fulla hehe men har helgen off nu :).

COFFEEEEEE

Tips: Vitt glitter

Ni som följer min blogg vet att jag köpte nyligen färdiga tippar med glitter på. Jag planerar nu att sluta använda dem eftersom tipparna är väldigt tjocka och är väldigt jobbiga att fila ner så att det blir jämt plus att glittret försvinner när man filar :/. Något jag inte heller tycker om det färdiga tipparna är att det är väldigt runda längst ner vilket inte ser äkta ut.

Nu när jag köpte sist glitter så fick jag med vitt glitter med skiftningar i,
precis likadant glitter som finns på de färdiga tipparna. Om man vill att glitter ska synas på de vanliga vita tipparna så ska man använda sig av detta glittret.

Jag använde mig innan av detta glittret och nackdelen var att
glittret inte syndes på de vanliga tipparna då den är matt och har inte skiftningar i.

Så tips
till er som bygger naglar om ni vill att glitter ska syns på
tipparna så ska ni använda er av glitter med skyftingar i.

Fransk med glitter och vanliga franska

HELLO! Selime var hos mig precis, byggde hennes naglar :).Imorgon så kommer Semira och Selma till mig. En full vecka igen med naglarna ;). Min förkylning är lite bättre idag vilket är skönt hatar att vara dålig :(. Så vad händer idag? Blir nog ut med min älskling, min underbaraste som är alltid där för mig <3. Härligt väder idag så ta en fika blir det nog ;).
Ska ta och äta något nu hungrig som fan :P

Lilianas naglar

Selimes naglar

Mobilbloggar: Nalle

Hejsan! Är hemma nu och väntar på en tjej som jag ska bygga naglar till ;). Har blivit förkyld, inte skoj :( så jag får se ifall det blir något mer bloggande idag :/ känner mig inte på topp direkt.

I måndags så köpte Amina en liten present till mig nämligen dessa två små söta nallar :). Tack gumman


Nail art

Igår så byggde jag Aminas naglar och här kommer bilder :).


Jag tycker naglarna blev väldigt fina och snygga och hon blev väldigt nöjd med slutresultatet :). Amina är den först jag göra nail art på och tydligen inte den sista eftersom på fredag ska jag bygga naglar till en tjej som vill ha leopardmönster på :D. Alltid skoj att testa något nytt :)

Mobilbloggar: höst eller vinter bestäm dig!

Hejsan! Säng fina säng just nu :P haha att jag orkar halv 2 på natten. Tro mig jag är väldigt trött. Upp tidigt imorgon nej vill inte haha, har lite saker jag måste fixa ;).

Idag så byggde jag Aminas naglar :). Denna gången ska jag fan med ge mig själv lite beröm och skriva öppet att jag tycket resultatet blev snyggt :D och hon blev väldigt nöjd ;). Bild får ni imorgon hehe

Ja ni folket, precis när man tror att vinter är över så kommer den igen :@. Det snöar ute VARFÖR gav du mig falska förhoppningar haha. Bestäm dig är det höst du vill ha tillbaka eller ha kvar vinter????

Höst och vinter=allt i ett


En typiskt kväll med mina fina tjejkompisar

Igår hade jag en otroligt rolig kväll med mina tjejkompisar. Shit som jag hade ont i halsen efteråt :P. Tanja blev inte glad på Senija eftersom hon tog smygbilder på henne hela tiden hahaha. Alltid när vi är tillsammans så händer något galet :P finns ingen lugn och ro här NEJ hahaha

Här kommer lite bilder från vår sjuka kväll hemma hos Tanja igår :)

Kvällen började med Iphone 4 nördar hahah. Host host ska jag säga :P

Naww mina bebisar <3

Give me LOVE

Vet i fan vad som hände här :P

Här slog sockerkicken verkligen i :P

Från 4 till 5

Hej alla snälla! Är hemma hos min älskling :). Min sötiz har blivit förkyld,
tycker inte om att se honom dålig :(.

När jag var påväg till Ivo så träffade jag på Selime och hennes kompis. Jag ska bygga Selimes naglar på torsdag och när Selime sa det till sin kompis så ville hon gärna oxå komma samma dag hehe. Då har man 5 personer man ska bygga naglar till denna veckan :)

Härligt väder vi har idag, sol strålande sol haha.
Var bara tvungen att köpa mig en redbull inför min lilla promenad till min baby ;)

Mobilbloggar: 4

Hejsan! Ligger i sängen och ska ta och sova snart, är sååå trött. Imorgon måndag fy veckans tråkigaste dag fast nästa måndag längtar man till hehe lön kära lön.

Ja hur ser nagel veckan ut? 4 st är redan inbokade och veckan har inte ens börjat :P. Denna veckan hade jag 4 oxå inte dåligt ;). Om jag inte har helt fel så har jag sen december haft någon varje vecka, aldrig varit en tom nagel vecka haha. Det har varit allt mellan 1 person till 5 personer på en vecka :).

4 personer man ska bygga naglar till veckan som kommer nu :)

 


Mobilbloggar: Med mina fina tjej kompisar

Hej alla fina :). Är hemma hos Tanja nu och alla tjejer är här. Söta Senija har köpt med god tårta :). Där vid kl 8 ska min baby komma och hämta mig, vi ska handla gott för ikväll kl 9 börjar första avsnitt av Big Brother Jippi. Vi hörs kanske lite senare folket puss och kram

Är med tjejerna nu :)


Mobilbloggar: Jack and Jill

Hejsan! Ligger i sängen nu och är riktigt trött :/. Min huvudvärk kommer och går hela tiden :( så sömn är ett måste. Jag och Ivan tittade innan på en rolig film med Adam Sandler, Jack and Jill. Vi båda tyckte filmen var väldigt rolig och bra :) fast de flesta filmer med Adam är roliga :P. Nä nu får jag ta och sova hörs mer imorgon folket puss och kram

Vår Lördagsfilm


Lördag

Hej på er! Fy vilken huvudvärk jag har, vill bara lägga mig och sova igen :/. Sitter just nu och tittar på tv och mumsar i mig jordgubbar, får mig på lite bättre humör :P. Jag och min pojkväns mamma sitter barnvakt hehe :P alla är iväg. Men min baby komma hem snart med god mat hehe thaibox blir det ikväll <3. Om mitt huvudvärk släpper så ska vi titta på film, antingen Twilight breaking dawn, Tower Heist eller nya filmen med Adam Sandler Jack and Jill.

Gott Gott


Gulliga inlägg fick man igår på FB <3

Hej på er! Vaknade kl 9 idag av att min mobil vibrerade för fullt hahaha. Meddelande efter meddeland fick jag på facebook och det tog inte långt tid till jag hoppade in oxå :P. Kunde inte somna om igen men stannade kvar i sängen gjorde hehe, vädret är allt för tråkigt för att gå upp tidigt :/. Ska snart ta och städa här hemma, det behövs :P.

Igår så gjorde jag Jossans naglar och här kommer bild :)

<3

Silver och Fransk

Hejsan! Gick upp rätt så sent idag :P fast det var väldigt skönt att sova ut :). Ska snart in till stan och hämta ut mina tabletter och vem vet kanske hittar något annat fint oxå :P. Efter stan så blir det hem till min pojkvän :). Kl 18:00 så ska Jossan komma hem till mig, ska bygga hennes naglar.

Igår så byggde jag naglar till två tjejer och här kommer bilder :)

Glitter

Hejsan! Mina tabletter har äntligen kommit, en vecka efter :/. Sitter just nu och bara tar det lugnt samtidigt som jag har R.kelly låten "If I could turn back the hands of time" i bakgrunden så otroligt skön låt on repeat :). Nu kl 2 ska jag bygga naglar till en tjej ;) och
imorgon kl 18:00 så ska jag bygga naglar till Josse.

Mitt glitter till naglar :)

Jag har just nu 86 st :)

Mobilbloggar: 3 nya

Hej på er! Fixar ihop god mat till mig och Ivan nu, känner mig väldigt hungrig :P. Efter maten så väntar en massa serier på oss :P. Omg vad dem samlas på snabbt, Ivans fel eftersom han tar in nya hela tiden. Nya avsnitt av 7 serier väntar på oss haha. Btw Cougar town har börjat igen jippi den är riktigt rolig :D.

Igår så köpte Ivo ett nytt nagellack till mig hehe. Under en veckas tid har jag köpt in 3 nya nagellack :P. Jag har 43 st nagellack hehe om man inte räknar med mina Nail art pen and brush :P

3 nya färger

 


Nya tippar

Hej på er! Tittar jus nu på The real housewives of Beverly Hills och njuter av en redbull hehe, men ska snart iväg till min älskling :). Idag kl 18:00 ska jag bygga naglar till en tjej. Varje gång jag har en tjej över så blir man nyfiken vad personen kommer att välja, om det blir glitter eller franska. Ska nog in till stan innan jag drar till Ivan, måst köpa nagellim :)

Förra veckan fick jag hem lite olika tippar och här är det

Dessa är riktigt populära och tar ofta slut snabbt...Mmm skulle kanske ha köpt två st

Färdiga tippar med glitter på


Bilder från igår och en arg Medina

Hejsan folket! Gick upp halv 10 idag och utan att ha öppnat ögonen ringde jag till medicinska mottagningen. Blev väldigt förbannad på dem igår när jag gick förbi apoteket och Dr har fortfarande inte skrivit ut mina tabletter mot epilepsi :@, jag ringde i torsdags förra veckan. Hallå är dem dumma eller vad detta är inte en fråga om panodil utan tabletter mot epilepsi, utan dem kan jag få anfall. Jag sa i luren att jag har bara en karta kvar, vilket betyder att på söndag är de helt slut.

Och nu till något helt annat haha :P igår var det Alla hjärtans dag och jag hade en lugn och mysig kväll med min älskling. Här kommer lite bilder

Me

Blev Thai mat gott gott

Och jag var bara tvungen att ta friterad banan :)

Min Baby

Vi två <3

Happy Valentine's Day

Hejsan! Ska börja med att skriva Glad alla hjärtans dag på er ALLA <3. Min älskling fick sin present redan igår hehe, jag är dålig på att vänta :P. Jackan satt jätte fint på honom och han tyckte väldigt mycket om den :). Ikväll så ska vi kanske dra till Basilika resturangen och äta god mat :) .Jag undrar om man kanske ska ta och reservera platser :/ kommer nog vara mycket folk idag som ska ut och äta med sin/sina nära och kära :P.

Mobilbloggar: Desperate housewives nu

Hej på er! Jag och Ivo ska titta nu på ett nytt avsnitt av Desperate housewives :) Det var 3 veckor sen man såg ett nytt avsnitt sist :/. Nä nu ska vi ta och sätta igång serien hörs mer imorgon folket :).

Idag så byggde jag naglar till en tjej och här kommer bild.


Till dig <3

Hello folket :). Är hemma hos min älskling nu. Lilla Filip håller mig sällskap i vardagsrummet haha den ungen är rolig att prata är verkligen hans starka sida hahah :P. Hittade btw Alla hjärtans dag present till min älskling hoppas att han kommer tycka om den jag älskar den iallafall ;).

Denna veckan
har jag 3 tjejer som jag ska bygga naglar till. Bokade in den tredje för bara en liten stund sen :). 2 är nya och den andra har varit hos mig innan :).

Alla hjärtans dag present till min älskling

H&M 300:-

Bilder från Malmö

Hej folket :). Gick upp kl halv 10 idag kunde inte somna om :P men jag stannade kvar i sängen ett tag och spelade lite spel på min iphone hehe det var ju så skönt under täcket :). Nu sitter jag i vardagsrummet, äter frukost och tittar på tv. Ska hoppa in i duschen snart och sen blir det in till stan. imorgon är det ju Alla hjärtans dag måste ju köpa något till min älskling <3.

I lördags
var jag i Malmö och besökte min storebror, Miresa och Lilla Savannah. Min pappa, lillebror, farbror och hans fru var där oxå.

Fasters sötnos

Min lillebror och Savannah
Denna bilden blev så söt på dem två <3

Sötizen sitter hos sin pappa :)

Farfar och Savannah

Pappa, Farbror och min bror

Min farbrors fru och Savannah

Mobilbloggar: Puss in boots

Hej på er! Jag och min lillebror tittar just nu på Puss in boots, min lillebror älskar honom :). Har hört tjat om mästerkatten hela veckan nu hehe :P. Vi har fått snö här i Landskrona nej varför det är sommar jag ville ha :(. Vet inte riktigt vad som händer idag, får se vad dagen bjuder ;). Nä nu får jag dra mig tillbaka till filmen. Hörs lite senare

Puss in boots nu med min lillebror


Mobilbloggar: Malmö

Hej allt snälla där ute :). Sitter på tåget nu och är snart framme i Malmö. ska besöka min storebror, Miresa och lilla Savannah. Egentligen skulle min lillebror följa med mig men min pappa bestämde sig för att besöka dem oxå idag. Min farbror och hans fru åkte med dem oxå. Jag ville ta tåget dit eftersom det kan vara mysigt ibland plus jag orkade inte dra vid den tiden dem åkte haha lat :P men jag ska åka med dem hem sen ikväll :).

fikapaus medan jag väntade på tåget


Baby pink

Hej folket! Dricker kaffe men tröttheten håller ändå fast sig :P. Idag halv 10 byggde jag naglar till en tjej. Hon var jätte trevlig, vi pratade om allt möjligt från himmel till jord hehe. Även om detta är första gången vi träffas och pratar så kändes det mer som vi redan har känt varandra länge :). Skoj när man träffar på sånt folk :D. Fredag idag vem är inte glad på en fredag haha :P. Blir fredagsmys med mitt allt <3 och först i listan The Vampire diaries haha :).

Naglar jag byggde idag

Baby pink :)

Nagelsalong

Before

AFTER

Naturella tippa

Hej på er! Inte skoj att få samtal halv 9 på morgonen :/ speciellt inte när kroppen inte känner sig på topp :(. Sitter och hålla på med mina korsord japp det är tillbaka haha kan inte lägga ifrån mig :P. Idag så skulle en tjej komma till mig men jag fick sms från henne att
något hade kommit upp, jaja så kan det hända.

Igår så byggde jag naglar till en tjej och här kommer bild

Hon valde naturella tippa

Mina naglar

Hej på er folket! Blev inget inlägg igår, ibland är man bara mer på hugget i måndags slängde jag ju in 4 inlägg haha :P. Nagel veckan har ändrats lite. Tjejen som skulle komma igår kunde ej då hennes handledare inte godkände naglar på praktiken men hon kommer nästa vecka på torsdag :). Idag, imorgon och på fredag har jag folk som ska komma till mig :)

Igår så byggde jag mina naglar, det var ju länge sen sist :). Blev vanliga franska. Valde rätt så korta, tycker bäst om det :) lättast att jobba med oxå ;).

Nöjd med resultatet :) älskar mina nya tippar <3.

Använde mig även av mina nya uv gel penslar riktigt bra är dem :)


Mina naglar

 


Tattoo

Att tatuera mig är något jag har önskat mig länge nu men det har aldrig blivit av, jag är nog lite av en fegis haha :P. Jag har redan bestämt mig för vad jag vill ha, något som betyder otroligt mycket för mig och som jag vet att jag inte kommer att ånga mig (här kan ni läsa vad jag planerar att ha).
Denna bilden hittade jag på google och blev kär direkt haha...Riktigt snyggt med text på fingret
Älskar skrivstilen oxå fast jag vet ej om jag hade viljat ha samma text :)

Längtar till Lördag

Nu på lördag så ska jag och min lillebror till Malmö och besöka vår storebror, Miresa och fasters finast flicka <3. En månad utan att träffa dem är allt för jobbigt :(. NU FÅR NI TA OCH FLYTTA TILL LANDSKRONA hahah. Ska bli skoj att ha sällskap till Malmö, kan vara lite tråkigt att sitta själv på tåget :P. Min lillebror älskar att åka buss och tåg haha kommer ihåg den tiden när man var liten och allt var roligt :P.

Mina två bröder

Sist jag och min lillebror besökte Malmö tillsammans

prickig

Hemma från stan :) och japp saker följde med hem haha :P. De 150 kr som jag fick av kommunen blev tyvärr inte använda då jag inte hittade något :( ibland suger Gina i L-A. Jag ville köpa de blå byxor som finns i flera olika färger men fanns ej min storlek :( så typiskt.
Men men jag fick ändå med mig fina saker :)

Blus hur söt som helst :)

Lite smycke fick det bli oxå :=)

Fick även hem mina nya Uv gel penslar

150

Hej folket :) Gick upp 10 idag utan hjälp av alarmklockan. Känner mig rätt så utvilad fast om ca 2-3 timmar kommer jag blir trött på nytt :/. Min energi håller inte i sig länge haha plus så har jag vant kroppen vid att sova på eftermiddagar :P. Ska dra in till stan snart en liten stund, fick 150 kr av kommunen som jag fortfarande inte har använt :P. Blir nog att jag köper mig något fint inne på Gina.

150 kr från kommunen

Mobilbloggar: 4

Hej på er! Nu i veckan har jag 4 tjejer som ska komma till mig, bygga naglar från måndag till torsdag ;). Har 2 nya och 2 som har varit hos mig sen innan. Igår så byggde jag naglar till en tjej, blev vanliga franska och här kommer bild :)


Mobilbloggar: kung fu panda 2

Hej på er! Jag och min lillebror tittar just nu på kung fu panda 2 :). Efter filmen ska jag ta och städa lägenheten, det behövs :P. Ska kanske till Väla idag :). Fan det var en månad sen man var där sist :/, fast samtidigt vill jag inte dit eftersom det finns en stor risk att en massa pengar kommer att försvinna haha :P. Nä nu ska jag tillbaka till filmen min lillebror sa åt mig att lägga ner mobilen haha. Hörs liten senare :)

Kung fu panda 2 med min gulliga lillebror


Mobilbloggar: Mys med min lillebror

Hej på er! Jag och min lillebror har tagit fram gott och tittar på Lego Hero factory, han favorit tecknad. Idag så tvättar man oxå :S orkar egentligen inte. Blev inte glad när jag gick ner till tvättstugan och såg att en av mina grannar hade precis lagt in sin tvätt på min tvättid så jävla respektlöst IDIOTER. Jag stängde av tvättmaskinen och tog ut deras kläder, inte mitt problem min tvättid PUNKT SLUT. Kl halv 2 ska jag bygga naglar till en tjej, hon har varit hos mig innan :)

I torsdags så byggde jag naglar till Lilmarie
image description

54 st

Var innan inne på min Fb och tittade igenom alla naglar jag har byggt till folk. Kan inte fatta att jag har byggt naglar till 54 personer och 16 av dem har varit hos mig 2-3 gånger :D. Den 17 Februari så är det exakt 6 månader sen jag började bygga naglar till folk, shit vad tiden går snabbt. Nästa vecka kommer det bli 56 personer, har två nya tjejer som ska komma till mig plus 2 andra (1 imorgon) som har varit hos mig sen innan. Ska bli skoj att se hur många exakt naglar jag hinner byggt till den 17 Februari, vem vet jag kanske kommer över 60 st :D.


Ge mig + igen

Hejsan folket! Idag sov jag fan med länge, till kl 12 :P. Varje dag går jag upp nästan samma tid och därför tänkte jag att idag får det bli lite längre än vanligt. Vi har sol idag men -9 grader på köpet :/ det blir ju fan med kallare och kallare. I slutet av Jan så började vi få - grader här i Landskrona medan i Dec hade vi + grader :/. Min kropp klarar fan med inte av detta längre, jag fryser så mycket att jag spänner hela min kropp vilket leder till ryggont och 1000 knutor i nacken :(.

Mobilbloggar: Mohombi

Ska ta och sova snart men tänkte först slänga in ett inlägg :). Jag fick lära mig något nytt idag, Mohombi är svensk/från Sverige haha. Hur visste jag inte detta innan :/. Jag och Ivo tittade på the fabulous life of Ana Gina och blev chockad när hon hälsade på honom och sa "hejsan allt bra med dig" och när han började prata på svenska haha. Kan fortfarande inte fatta det :P.

Mohombi gästar Ana Gina


Mobilbloggar: Min säng är min himmel :)

God morgon typ :O. Ligger fortfarande i min sköna säng haha. Känner mig lite dålig, så att gå upp är inte direkt först på lista :/. Underhåller mig själv med korsord haha, att ligga bara och glo i taket är inte roligt :P. Ska snart upp och ära frukost ;) och om jag känner mig bättre så ska jag nog ta och städa här hemma. Hörs lite senare puss och kram :)

Lite korsord så här på förmiddag :)


Mobilbloggar: the car is on fire

Hejsan! Ibland händer det saker här i Landskrona halv 2 på natten och inte alltid bra saker. När min pojkvän skulle precis lämna av mig hemma så såg vi brandkåren/brandbilen med blå ljus som körde sakta, så jag skämtade och sa till Ivan "nog en katt som har fastnat i ett träd" :P. Runt hörnan ser vi en bil brinna och det värsta var att två bilar var bara 2/3 meter ifrån. Fattar inte varför brandbilen körde så sakta i en så situation :/. Polisen var en bit ifrån men även dem tog sin tid typ hallå.

Fast man undrar lite om det är försäkringsbedrägeri eller om någon är verkligen pissed off på ägaren till bilen


RSS 2.0