redan min första dag i skolan är tråkig

Hej sötnosar. Är hemma nu och har en konstig känsla i magen, är nog nervös inför första skoldagen imorgon. Känner mig verkligen inte redo för att börja mina studier igen. Det känns nästan som om sommarlovet varade endast i 3 veckor. Det går för snabbt, sakta ner vad fn. Känns nästan som om jag inte är långt ifrån att gå ut skolan, få jobb och köpa mig min första rollator. Nä nu ska jag gå och tvätta håret, så att jag slipper gå upp tidigare imorgon och göra det. Föresten en positiv sak, jag börjar 13:15.


Redan min första dag i skolan är tråkig


Hörs imorgon Sov gott PUSS & KRAM


Lady Gaga och Alexander Skarsgård kysser varandra

En video där du kan se Lady Gaga och Alexander Skarsgård kyssa varandra och även höra hennes dåliga Svenska :P. Jag tycker låten är så där och videon är lite konstig.


vad tycker ni om låten och videon?




BTW
Tack för era jätte snälla och gulliga kommentarer i inlägget under. Blev så jätte glad när jag läste era kommentarer. Tack så JÄTTE mycket sötnosar, ni är bara för underbara


Onödig kommentar.

Denna onödiga kommentar fick jag av 2 tjejer som tydligen startade sin blogg igår och bestämde sig för att gå omkring och vara lite elaka av sig mot andra bloggare.



Dem skrev tydligen samma kommentar till en annan tjej.


Jag tycker det är så onödigt när folk ska skriva såna saker, speciellt när dem aldrig har varit inne på ens blogg tidigare. Om man nu inte tycker någons blogg är intressant, varför ens kommentera och skriva det. Tror personen att man kommer ändra hela sin blogg bara för han/hon har skrivit en sån onödigt kommentar.

Jag själv har tyckt att vissa bloggar inte är så intressanta och lite tråkiga, men inte FAN skriver jag det till dem. ALLLA har ju sitt eget race på sin blogg och sin still, vilket som är hela poängen. Ska man gå omkring och kopiera/härma andras bloggar eller?
Att min blogg är kall och död tror jag knappast på. Jag tycker att jag skriver väldigt jordnära och lägger ut intressanta saker


Ni som följt min blogg, besökt den ofta och har läst mina inlägg,
stämmer det in på min blogg det dem skrev?


Vad tycker ni, när folk skriver såna saker till en blogg dem aldrig har besökt innan?


Den nya statistiken

Jag tycker att den gamla designen var mycket bättre. Den nya ser nästan ut som om litet barn har använt sina kritor och målat linjerna. Den ser verkligen tråkig och död ut.

Vad tycker ni om den nya designen av statistiken på Blogg.se. HISS eller DISS?


Nervös för 2 saker

god morgon på er. Vaknade 9 idag, skulle ringa in och avboka tid hos doktorn. Fan när jag väl ska träffa min doktor så kommer jag nog vara tvungen att ta blod. Jag är så rädd (fobi) för sprutor, kommer nog gråta som vanligt.


Idag är det min sista lediga dag :’(.
Imorgon så börjar skolan och eftersom jag ska praktisera denna termin så kommer det bli mer som jobb än skola. Kommer gå 2/3 veckor i skolan, vi ska gå någon jävla kurs om praktik, sen blir det ut på praktiken i ca ett  ½ år. Skrämmande. Aaaa känner mig nervös av någon anledning.


Föresten har fått hjälp av Lilmarie om hur man mobilbloggar så nu kan jag hålla mig aktiv på bloggen även om jag är i skolan eller allmänt ute :O).


Igår
så blev det en mysig söndagsfilm och hembeställd mat med killen.

Min kille valde kina mat


jag valde tonfisksallad


Vilken hade ni valt av dessa två?


Nä nu ska jag titta vidare på mina smallville så vi hörs lite senare PUSS & KRAM


Börjar irritera mig på detta nu

Nu har blogg.se gjort någon ändring vilket har gjort att youtube klipp inte (videon fungerar inte) fungerar att lägga in som innan. Vet någon hur man gör nu? Eller är det min blogg som krånglar eller VAD?????



Rihanna berättar om bråket som hände den 8 februari

Jag var inne på msn.se där jag läste en rätt så lång text om den chockerande polisrapporten från händelsen mellan Rihanna och Chris. Hon berättar hur det gick till. Medan jag höll på att läsa texten kunde/kan jag inte få in det i huvudet att det verkligen är han som gjorde allt det mot henne. Det är svårt att se honom som en person som slår kvinnor. Jag vet ej vad jag ska tycka om honom längre.Tyra Banks show för några dagar sen visades en filmklick (utifrån rapporten av polisen) hur bråket typ gick till (två skådisar). Det var jätte hemsk att se det.


Tyra berättade även att det fanns en viss (rätt så hög) procent som tyckte att Rihanna förtjänade det. ALLTSÅ hur jävla tröga är dem människor som tycker att hon förtjänar det. INGEN tjej/kvinna förtjänar att bli slagen, IGEN. Om det ni var kvinnor/tjejer som röstade att hon förtjänade bli slagen, kan man hoppas att dem blir slagna av sin man/pojkvän så kan dem då avgöra om en tjej/kvinna förtjänade att bli slagna.


Här kommer lite av texten där Rihanna berättar om händelsen
(klicka här för att läsa hela texten) Hämtat från se.msn.com


När han inte lyckades tvinga ut henne, tog han sin högra hand och tryckte hennes huvud mot passagerarrutan. Offret vände sig då mot den anklagade och han slog henne med sin högra hand. Han fortsatte sedan bilfärden.  


Rihanna berättade vidare att hon försökte ringa sin assistent, men inte fick något svar. Hon låtsades dock att hon hade nått fram och sa ”se till att polisen är på plats när jag kommer hem”. Hon förklarade för polisen att hon ljög för att få misshandeln att upphöra.  Chris ilska blev värre och sa ”Du gjorde det dummaste du kunde göra! Nu ska jag verkligen döda dig!”.  


Han tog ett nytt grepp runt flickvännen och ”satte tryck mot hennes halspulsåder”. Hon tappade andan och började förlora medvetandet.  


Hon förklarade att hon såg i en spegel hur hennes öga hade börjat svullna efter den första attacken. Men övergreppet upphörde inte. Istället såg Chris på Rihanna och sa ”Jag ska banka skiten ur dig när vi kommer hem! Vänta bara!”.
 


Förtjänar en person verkligen att bli slagen på detta sätt? NEJ


Bring it on: fight to the finish.

                                     
Igår så tittade jag och killen på filmen Bring it on: fight to the finish. Denna filmen är sååååå diss. Det gick inte ens 25 minuter och man kände direkt att den kommer inte bli bra. Allting var så dumt gjort och falsk, med det menar jag skådespelarna. Dem var amatörer hela bunten förutom kanske Christina Milian. Alltså jag menar allvar dem flesta som var med i filmen även dem som var tysta var så jävla dåliga. Det kändes som om dem hade manuset framför sig. Det är därför det gjorde filmen så falsk och en riktig b-film. Jag störde mig igenom hela filmen. Plus att den var typ precis så som alla dem andra, man visste vad som kommer att hända.


Dem borde ha stannat efter att den tredje bring it on gjordes och inte ha fortsatt ända till den femte. 1 var bäst så enkelt är det och 4 var så där. Bring it on fight to the finish den var sömntabletter i filmform. Den är bra att titta på om du har svårt att somna.



Vilken av dem gamla Bring it on tycker ni är bra?



”Vampyrernas språk” i True Blood är på svenska

Det var ca 2 veckor sen jag skrev en kort recension om serien True blood på min blogg. Men något jag glömde nämna i min recension, vilket jag har upptäckt i säsong 2 är att, ”Vampyrernas språk” i True Blood är på svenska. Men man får lyssna noga för att kunna höra att det är svenska dem pratar, kan bli lite förvirrad speciellt när amerikanerna börjar pratat svenska. Visst när Alexander Skarsgård så hör man att det är svenska.


Men ni kommer även få höra det i första säsongen också (typ 2 gånger) och det är då Alexander kommer in i bilden första gången och slutet av säsongen. Men han pratar väldigt långt/tyst så det är nästan svårt att höra det. Det kommer komma mer i säsong 2 och så kommer ni få se Alexander allt mer också.


Vad tycker ni om serien True Blood?


Alexander Skarsgård


True Blood sänds på Svt på onsdagar 22:00


Marriage reminds

hej på er. Har dagen varit bra så länge? Själv sitter jag och bara tittar på tv och gör inget speciellt. Jag och killen ska kanske iväg till Väla, måste hämta ut lite receptbelagda saker. Därefter vet jag inte riktigt vad som händer, få se vad som dyker upp.


Så jävla irriterad jag är på detta väder,
det är sol ute men samtidigt så regnar det då och då. Man vet ej vad man ska ha på sig längre. Men men inte så mycket man kan göra.


En klockren bild hahha


Ska iväg och ta på mig nu. Hörs sen PUSS & KRAM


Mischa Barton vs Paris Hilton


Vem bär den bäst?


Medina är uppe tidigt :P

God morgon på er. Tro det eller ej men jag upp haha, och rätt så pigg. Ska iväg vid halv 12 till min läkare, så för att slippa göra tvätten därefter så bestämde jag  mig att gå upp tidigare och göra det.


Vädret verkar vara skönt idag, solen lyser in i alla fall. Jag har sovit dåligt inatt, haft en massa djupa och konstiga  drömmar inatt. Tittar just nu på Smallwill. Snart klar med säsong 7 sen blir det 8. Ska fixa ihop något och äta nu, magen kurar :D. Hörs sen

PUSS & KRAM

Hur sitter dem på mig?

Hej på er. Tänkte bara komma in och säga att jag ska iväg till mina kusiner nu på kopp kaffe sen över till killen. Dem bor mitt emot varandra, så jag behöver inte gå mycket hahha. Ville bara lägga ut 2 bilder på mina nya skor som jag köpte igår, hur dem sitter. Nackdelen är att dem gör lite ont när jag går, så jag vet ej om jag ska behålla dem eller inte.
 

Vad tycker ni om skorna, sitter dem bra?



Hörs sen PUSS & KRAM

Sony Ericsson c905


Denna mobil är så otroligt bra när det kommer till att ta bilder. Jag har lånat den av min pojkvän för att kunna ta en massa bilder och kunna lägga ut bilderna på bloggen. Om ni vill ha en mobil som ta bra och fina bilder så är denna mobilen för dig. Det endaste som är lite tråkigt är att högtalaren är väldigt liten, så den är inte gjord för musik. Men i betyg så är den mobilen bäst i när det gäller bilderna. Nästan som en Kompakta digitalkameror. Så nu kan du vara förbered med att ta bilder när som helst och slippa bära med dig din Kompakta digitalkamera hela tiden




Bilder jag har tagit med mobilen



Frukost på morgonen, JA elr NEJ?

God morgon på er. Sovit bra? Själv känner jag att jag inte har, vaknade flera gånger inatt och idag på morgonen. Ingen sol idag :(, hoppas att den kommer fram lite senare. Känner mig lite tom i huvudet haha, fast inte konstigt jag halvsovit sen 8 imorse. Min bror har åkt iväg till Stockholm så jag har lägenheten för mig själv, skönt. Vad jag ska göra idag har jag inte riktigt bestämt mig, för trött för att tänka framåt. Ska nog iväg och fixa ihop något jag ska äta.

Brukar ni äta frukost innan ni åker till jobbet/skolan på morgonen?
(Om JA) vad brukar det bli att ni äter då?


Jag själv äter frukost (en liten) innan jag drar till skolan, blir ofta en macka eller kellogs red berries. Fast ibland så hinner jag inte eller så orkar jag inte äta så tidigt.

Det viktigaste med skor är att dem är bekväma att gå i.

Hej på er. Snart ska jag sova, känner mig rätt så trött. Testade mina nya skor och dem är riktigt sexiga på. Fast något som är lite dåligt, är att dem är rätt så tajta där framme så det göra lite ont i tårna.  Så jag hoppas att dem inte blir allt för jobbiga att gå i. Får gå med dem i hemmet och känna på.


Det viktigaste med skor är att dem är bekväma att gå i.


Nej nu drar jag mig tillbaka så vi hörs imorgon gullingar. Sleep tight now

Vilka är snyggare?

Hej på er. Jag och killen komma hem för en liten stund sen. Vi åkte förbi Väla(köpcenter). Jag har äntligen köpt dem skorna från h&m som jag har typ tjatat hur länge som helst att jag vill ha dem.

Men nu när jag gick in på H&Ms hemsida så såg jag ett par andra skor som har kommit in som också är grymt snygga. Mmmm vill ha dem också hahah.


Jag och killen ska iväg snart igen. Vi ska ut med Samir och Esma.

Köpte dem idag.



Ny som har kommit in. Vill ha dem också



Vilka är snyggare?


Nivea creme peeling


Nivea creme peeling testade jag för ca 3 dagar sen och jag ska bara säga att den är riktigt bra och är jätte nöjd med den. Huden blir så otroligt mjuk och len efter åt och så luktar den så otroligt gott oxå. Man känner sig verkligen fräsch efter åt. Så därför tipsar jag den till er.


Tillbaka till Väla igen

God morgon på er. Sovit gott? Själv har jag inte det. Väcktes kl 8 på morgonen och eftersom jag ville ligga kvar men kunde inte somna så rullade jag mig fram och tillbaka. Det ser ut att vara skönt väder ute, fast det blåser lite.
 
Idag ska jag, killen och hans stora syster dra till Väla (köpcenter), hahah tillbaka dit igen. Jag och killen var där igår. Idag ska jag köpa något, ville inte säga det nu eftersom man ej vet om det finna kvar.


Förutom Väla igår, åt vi även mat på ett gatukök, tog en runda i Helsingborg och sen drog vi oss hemåt, åt äppelpaj och tittade på film. En bra onsdag. 


Gårdagens ute mat, Panbiff och pommes med vitlöksås.



Senare på kvällen blev det hemmagjord äppelpaj.


Gårdagens film


Nu ska jag ner och boka tid för tvättning, hör sen PUSS & KRAM

Bästa är med att blogga?

I det nya nr av SOLO kan man läsa en intervju med Foki, där hon bland annat fick frågan "vad är det bästa med att blogg". När jag läste detta blev jag lite intresserad om vad ni tycker det bästa är med att blogga?

Det bästa med att blogga för mig är att jag får chansen att skriva det jag vill, mina tankar, mina ord och mina åsikter. Det är inte ofta man får fram det man vill när man är omkring folk, det finns alltid någon i gruppen som vill prata mer och vill styra samtalsämnet. Men här på boggen kan jag dela med mig av mina åsikter, och kunna säga hela min mening utan att bli avbruten.



En enkel frukost framför tv

Hejsan. allt bra med er? Själv är det helt okej. Brorsan har fått pengar så det blev att vi drog och handlade mat, har känts lite tomt här hemma hahha.  Idag är det skönt väder, I love it.  Jag och killen pratade om att kanske dra till Väla eller Center syd, vi får se vad det blir.


Fn vad dagarna går snabbt, redan onsdag och snart är det helg. Vilket man så klart inte vill, eller jag vill inte eftersom det bli skola för min nu på tisdag. Jag känner mig rätt så nervös, vet ej varför direkt.


En enkel frukost framför tv, bäst  när man inte orkar fixa ihop en stor frukost.


Blondinbella vs Kenza


Vem är sötare på dessa 2 bilder?


Bilderna är hämtade från Kenzas.se


Är den som NR 1 eller som NR 2?

Något som irriterar mig är att ens blogg ser olika ut beroende på vilken dator man tittar på den (versioner och webbläsare/Windows).


Både jag och min pojkvän har Windows vista men ändå ser min blogg lite annorlunda ut på våra datorer. Visst det är inte stora skillnader, men det irriterar mig ändå. Ibland när jag ska ändra någon på min design via min dator så blir jag orolig hur det kommer se ut på hans dator. Så man börjar fundera hur ens blogg ser ut på era datorer.


Hur ser min blogg ut på er datorer, som NR 1 eller som NR 2, eller ingen av dem?


Från min dator (NR 1)



Från min killes dator (NR 2)


Mina naglar

Hej på er sötnosar. Hoppas att ni har strålande och varmt väder som vi har :D. Blir glass idag, definitivt, sol=glass. Hitt tills har jag inte gjort något speciellt, duschat och fixat mina naglar bara.


Så här blev resultatet, det är 100% mina naglar.

Höst & vinter jackor från ellos

Hösten så väl vintern närmar sig och det viktigaste är att hålla sig varm vid dem årstiderna. Så jag tittade omkring på Ellos för att se om jag hittar snygga jackor för ett okej pris och visst gjorde jag det.





Mitt huvud sover fortfarande

God morgon på er. Fy fan jag har verkligen inte sov bra, blev väckte flera gånger. Men solen lyser och himlen är klar, blir kanske på bättre humör snart. Mmm vad ska man hitta på idag? Näää orkar inte tänka, mitt huvud sover fortfarande.


Jag börjar bli hungrig, måste fixa ihop något. Såg innan nybakade bullar som min bror köpte innan han åkt iväg till jobbet, mumms alltid gott med nybakade. Men jag ska iväg och stoppa in mig lite mat nu så vi hörs senare, förhoppningsvis så har mitt huvud fyllt på lite med olika tankar.


Hörs sen PUSS & KRAM

En liten del av Landskrona


Dissar dr Phils program

Jag vet ej men jag tycker inte om Dr Phil, vet i fan om han verkligen hjälper personerna. På vilket sätt kan man hjälpa en person när man gör det på tv (framför publik), inte så personligt direkt. Tittade lite innan på hans program medan jag väntade på att mannen som talar med hundar ska börja. Hans program idag handlade om föräldrar med barn som håller på med droger.


Dr Phil frågade en av pojkarna

Dr Phil - köpte du droger idag

Pojken - nej det gjorde jag inte

Dr Phil - inte i L-A, det var ju konstigt

Dr Phil och publiken - hahahahah


Vilket man kan antyder att han menar att i L-A är det väldigt vanligt att personer håller på med droger och tyckter det var konstig att pojken inte köpte/tog. Vem fan säger ens så. Allstå hur seriöst kan det vara om man skojar och skämtar om det klienten/personen har sagt. Plus jag hatar Dr Phils skratt.


Vad tycker ni om dr Phil programmet?


Godis vs Frukt

Kom och tänka på en sak. Om vi aldrig hade fått chansen att smaka på godis så hade det inte varit något vi hade dragit oss till. Det hade varit både bra för våra tänder och hälsa. Om vi endast hade haft frukt så hade frukterna blivit "godiset" för oss.


Att välja mellan godis och frukt kan vara svårt (för vissa). Jag själv klarar mig bra utan godis och känner inte att det är något jag måste ha vardagar, helger eller vid filmkväll.


Om du har godis och frukt på bordet framför dig, vilken hade du valt att äta?



Glass med 2 små söta pojkar

Hej på er sötnosar. Nu är jag hemma från skolan/tentaskrivningen. Samtidigt som jag känner att det gick bra så känner jag mig ändå inte 100%, tvivlar lite på vissa svar jag har skrivit. Men det är som min kille sa "tänk inte mer på det, gjort är gjort". Sant, finns inget mer jag kan göra än att invänta svaret. Btw jag höll på med tentan från 9 till halv 3.


Jag måste hitta på något varje dag, hela denna vecka eftersom den 1 september så börjar studierna igen :(. För sen kommer varje dag kretsa kring skolan mer eller mindre.


Förutom att jag satt och pluggade typ halva dagen igår så var jag även ute med min kille, min lille bror och killens systerson.


Här är lite bilder från gårdagen


Vi åkte ner till stranden och åt glass. Min lille bror och min killes systerson, Filip



Min lille bror


Lilla Filip

Sen blev det lek på lekplatsen


Jag igår


Medina


Nu tar Medina och vilar en stund. Hörs lite senare ;) PUSS & KRAM


Sjunker tillsammans med Titanic båten

Hej på er. Imorgon så är det tenta dags, fet nervös. Stack innan till City gross och skulle handla lite mat som jag kan äta under tentan/skrivningen. Tentan är ju 7 timmar, vill inte direkt svälta ihjäl mig. Vet inte om jag ens kommer kunna somna inatt, kommer hela tiden tänka på det. Men jag måst upp 07:15 imorgon så jag kan inte heller vara uppe hur länge som helst haha.


Nä fn lägg av nu Medina,
hjälper inte att du håller på detta visset. Antingen kommer det gå bra för mig  eller så blir det att jag sjunker tillsammans med Titanic båten. Man kan inte styra det helt enkelt, får vänta och se imorgon.


Till tentan imorgon. Ska hålla på i 7 timmar så jag måste hålla mig igång ;)



Ska fortsätta med att plugga lite till sen blir det att jag lägger mig. Hörs imorgon efter tentan PUSS & KRAM



Sov gott


Vill ta ett lån för att köpa dessa saker..

Jag har blivit jätte sugen på att ta ett lån. Har tänkt på det i några dagar, men varit lite osäker om jag verkligen ska. Det handlar så klart också om att betala tillbaka. Fast det är inte så jätte stort summa jag planerar, elr det beror på hur man definierar stort. Jag tänkte kanske runt 9000 kr, Är det för mycket? Efter som jag är student så är det från CSN jag tar lånet, ett veckolån, där man i stort sätt bestämmer själv hur mycket man vill ha.  Sist jag tog ett lån så köpte jag min laptop, så NÖJD.

Anledning till att jag vill ta ett lån är bara för jag vill köpa dessa saker:

Mini PC (ej 100%) - Eftersom jag ska praktisera i ett halvt år och kommer åkta tåg från Landskrona till Lund, Malmö och Helsingborg varje vecka. T.ex. till Malmö tar det ca 40 minuter, under den tiden kan jag blogga lite och göra läxor, praktiskt då med en mini PC.


Är det onödigt/dumt att jag tar ett lån för att köpa dessa saker?


Aaaa fan tentan imorgon

God morgon på er. Aaaa fan tentan imorgon, jag vet ej om jag är redo eller inte. Fast det är en sån tenta du inte direkt kan lära in dig allt. Plus så känns det konstigt när jag tänker på att jag ska upp tidigt, ta tåget till Helsingborg och gå den långa vägen till skolan imorgon. Allt detta var så länge sen. Fast lika bra att börja vänja sig eftersom den1 september så börjar jag skolan, som tur så är det en tisdag. Att börja en måndag hade känts värre.

Så nästa vecka från den 24 till 31 så måste jag hitta på så många olika saker som möjligt eftersom efter den 1 september så blir man inlåst :P.


Detta var en dålig start på morgonen, oro i hela kroppen. Jag kommer nog inte kunna sova ikväll :O(.  Ni får hålla tummarna för mig




Ska iväg och plugga nu, så klart. Hörs lite senare PUSS & KRAM

Klumpiga ögonfransar, HISS elr DISS?



Space Jam (1996)

Hej på er. Nu har jag pluggat sen 12 tiden, fast jag har varit tvungen att springa upp och ner lite för att titta till tvätten. Nu ska jag ta en lång paus. Jag tycker inte att man ska plugga i flera timmar i streck, man får inte in allting snabbare bara för det. Man ska ta pauser i mellan rum och låta huvudet vila lite.


Tittade även lite på Space Jam (1996) med min lille bror. Den filmen är riktigt bra och rolig.

Tänkte hoppa in i duschen nu. Ska träffa killen snart så man vill ju känna sig fräsche.

Hörs sen PUSS & KRAM


Vitamin well, Gi-joe spel, myspys... = Medinas fredag

God morgon på er. Idag så är det tvätt, tråkigt. Känner oro i magen. Kan beror nog på tentan jag ska ha nu på måndag. Förutom att det är fet svårt och jobbig tenta så är även denna jobbiga känsla att gå upp tidigt och ta sig ända till skolan.


Igår så var det en lugn dag för mig och pojken. Vi har fastnat för spelet Gi-joes (xbox 360), det är riktigt rolig när man spelar två. Men jag kan bli lätt sur om jag dör eller något liknande. Jag ska alltid hitta något sätta att tävla för att få bättre poäng även om man spelar i team egentligen, tävlingsinriktade person. Btw Måste se filmen.


Förutom spelande så tittade vi även på filmen Get Smart senare på kvällen, det var länge sen vi såg den och så mumsade vi oss lite gottingar.

Jag igår. Vet i fan vart min högra hand försvann :P. Killens bild bakom mig


Blev lite smått och gott till en mysig film kväll


Testade även Vitamin focus, den smakade rätt så gott.
Den första jag smakade var Vitamin care av Lilmarie, men den var inte alls god.



Nej nu ska jag titta till tvätten sen blir det plugg som vanligt. Hörs sen PUSS & KRAM

Kenzas nya design

Nu har vår kära Kenza lämnat den rosa, gulliga och söta designen och gått över till en mer mogen och stilren design, där svart och vit har fått den rosa färgen att försvinna.

Jag själv tycker att denna nya design är snygg, enkel, tuff och stilren. Jag såg inte henne direkt som en gullig och söt liten flicka, och därför tyckte jag att den nya designen passar henne bättre.

Vad tycker ni om Kenzas nya design?




Två andra bloggerskor som har ändrat sin blogg


Vad tycker nu om Fokis och Desires nya bloggdesign.
 




Av dem 3, vem design är snyggast?


Upplever du dig själv som en person som ofta har tur/otur?

God morgon på er. Sitter och tittar på våra bästa år nu, efter det blir det plugg så som det har varit nu hela denna vecka.

 

Kom och fundera på en sak inatt.


Har ni någon gång haft höga förhoppningar att något du vill så gärna ska hända, kanske kommer att hända, men sen har tankar som "varför tror jag ens det, jag är inte den personen som bär med mig tur".


Jag är en person som inte direkt har mycket tur i livet,
jag har mer dåliga saker som händer mig än bra saker. Men ändå brukar jag hoppas att det jag vill ska hända, händer. Det värsta jag vet är när flera dåliga saker  händer på en och samma dag. Sånt kan få personen att bli otroligt ledsen, speciellt personen som tycker att dåliga saker händer den ofta. Nu för tiden vill jag undvika att tänka "jag tror jag kommer få den, jag tror jag kommer klara av det, jag tror det kommer att hända". Det är höga förhoppningar som gör att personen känna mer att oturen är på ens högra sida, när det man hoppas på inte händer.

Detta kanske låter löjligt men t.ex. på Trisslott, det högsta jag har vunnit är 25 kr så mycket som självaste trisslotten kostar


Men sen kan det också vara så att man ser sig som en "otur" människa direkt när något mindra bra händer så säger man "jag har alltid otur, inget bra hände mig eller det är så typiskt mitt liv". Fast samtidigt kan det vara så att man inte ser dem bra sakerna eftersom man förväntar sig det dåliga och tittar efter det lilla minsta dåliga som kan hända. Men det behöver inte betyda det, saker kan bara hända utan att det beror på dig eller någon annan.


Upplever du dig själv som en person som ofta har tur/otur?

Tror ni t.ex. på att om du går under en stege, tar sönder en spegel, lägger nycklar på bordet m.m. att det kommer ge dig otur?




Ashley Tisdale eller Vanessa Hudgens?


1)
Vems klänning är snyggare?


2)
Vem tycker ni ser bättre ut Ashley Tisdale eller Vanessa Hudgens?


The Hangover

Hej på er. Fn vad jag känner mig dålig, orolig i magen. Var iväg precis och köpte sticky notes, behöver nu till tentan.


Igår så var jag, killen, Lil och Paul en snabbis i Helsingborg, kollade läget och åt mat. Därefter så skildes vi åt dem hem till sig och jag och killen till oss.


Blev en mysig film kväll med chips och dip för mig och killen. Var väldigt mysigt.

Det blev The Hangover. Den filmen var så otroligt ROLIG, jag höll på dö av skratt. Den filmen måsta jag har i min filmsamling. Alltså jag kan lätta se den igen. Jag älskar komedi filmer där det händer ofta roliga saker, inte dem komedi filmer som typ händer en rolig sak efter varje halvtimme. Om jag inte har sagt det än så, jag älskar den filmen. Du som inte har sätt den bör verkligen se den, om du är inne i komedi så klart.


Har någon av er sätt The Hangover och i så fall vad tyckte ni?


Läppstift tips

1. Återfukta dina läppar med ett lager av läppbalsam innan du använder läppstift.


2. Skruppa dina läppar 2 till 3 gånger i veckan och detta kan du ta hjälp med din tandborste.


3. När du ska lägga på läppstift eller lipglos le alltid, detta gör att färgen fördelas bättre.


4. Att använda läppstiftpenna i sammanband med läppstift är ett bra tips. Det gör att dina läppar får en fin form och kletar inte.


5. Vill du att dina läppar ska vara mer fylliga, gör så här? Applicera en frostig färg och sen lägger du på en ljusrosa läppglans i mitten på både över och under läppen.


6. Ljusnyans förstorar och mörk nyans förminskar.


7. För att göra mörk läppstift mer mildare så stryk på en ljus eller genomskimlig glans över.


Hade kraftig smärta i bröstkorgen igår

Hej på er. Förlåt för en dålig uppdatering igår, har inte riktigt känt mig så bra.

 

Igår så var jag förbi min kille, blev att jag pluggade en stund hos honom, därefter drog vi förbi Paul (killen kompis) och det var där jag började sakta få ont från mitten av bröstkorgen till hela vänstra sidan/vänstra bröstet. Ju mer tiden gick desto mer började  det klämma (kramper) i bröstkorgen och jag började känna allt svårare att andas, eftersom varje gång jag andades ut så klämde det till. Tillsist gjorde det så ont att jag började gråta. Vad än jag gjorde det så klämde det till i bröstkorgen. Min kille blev väldigt orolig och var bered att ta mig till akuten. Eftersom jag har epilepsi (Komplexa) så trodde han att jag skulle få anfall.  Detta pågick i 2 timme, men därefter släppa sakta taget.


Alltså jag har haft ont innan i bröstkorgen men aldrig så som jag hade igår. Min pojkvän tror att jag klämde en nerv/muskel, men han tror också att allt för mycket stress kan ha också orsakat den smärtan.


 

vad tror ni att det kan bero på när det känns som om det klämmer i bröstkorgen?


Fram med färgglada grejer till skolstarten

Dagarna närmar sig och skolan börjar snart. Man kan känna lite oro i magen och uppleva att man kanske inte har hunnit med allt man ville under sommarlovet. Det finns dem som börjar skolan redan idag och det finns dem som börjar nästa vecka, jag själv börjar 1 september.


Jag sitter och räknar in dagarna och tankar som "va redan", "hur ska jag kunna komma in i det igen". Men något som får mig på bättre humör är att handla gulliga skolgrejer så som skrivblock, kalender, pennor med mera. Något jag tycker är viktigt för att ser "fram emot" skolan är att satsa på färgglada grejer, hoppa över svart och gått. Det finns inget mer som säger depression och dyster än svarta och gråa grejer.


 

Så fram med färgglada grejer till skolstarten



Fighting

God morgon på er. sitter och tittar på våra bästa år. Det har blivit lite av en rutin att titta på våra bästa år medan jag bloggar :P.
 

Igår så tittade jag, min kille och store bror på film hemma hos min kille. Filmen heter "Fighting". Den var helt okej, lite seg kunde det bli då och då. Jag förväntade mig egentligen mer fighting, på tanken på att filmen heter så. Det var typ som street fighting, inga regler, ingen boxningsring endast läggabud på vem som kommer att vinna. Men något positivt fanns det (hoppas att min kille inte läser detta nu :PP), huvudrollen var snyggingen Channing Tatum, killen från step up. i filmen är han en snäll och godhjärtad person som har det ekonomisk svårt och behövde pengar.



i Huvudrollen Channing Tatum

Vilken färg är snyggare/finare?

Nagellack från ny nr av SOLO



En mysig och trevlig dag på restaurangen Basilika

God morgon på er. Sååå trött jag är, har inte sovit gott säger jag bara. har precis lagt in kläderna i tvättmaskinen.


Igår så var jag och killen med Samir och Esma. Egentligen planerade jag och killen att bara stanna inne igår, men så kom dem förbi så var vi ett bra tag med dem. Fast vi hade jätte skoj tillsamman. Först satt vi hemma hos min kille. Killarna satt och spela medan jag och Esma satt ute på balkongen och snackade om allt. Där efter drog vi ut en sväng och jag vet inte vart det kom ifrån men vi bestämde hos helt plötsligt för att äta på restaurangen Basilika i Landskrona. Det var jätte mysigt och trevligt att sitta där och äta.


Efter det så stack jag och kille hem till honom för att titta på True blood serien, den är nästan som  beroendeframkallande hahahhah.


Här har vi en liten del av restaurangen



Blev bjudna på räkchips medan vi väntade på maten



Dem hade många unika saker där inne, denna tyckte jag såg roligt ut



En av dem som jobbade där såg att jag fotade,
så hon frågade om hon skulle fota oss 4 tillsammans.



Mummmmms, visst ser det gott ut? :O)


Maten vi beställde. Glömde fota min killes mat, men ni ser den där uppe




Ska ner och titta till tvätten nu och sen blir det Plugga som vanligt. Hörs sen
 
PUSS & KRAM


Desireenilsson.blogg.se är tillbaka

Det var en bloggare som hade kommenterat till mig och skrev att Desireenilsson.blogg.se är tydligen tillbaka igen.

Om jag uppfattade rätt
så var det Kissie som anmälde henne efter att Desire hade skrivit ett väldigt kränkande inlägg om henne. Men efter 3 dagar så var det tillbaka som vanlig igen för Desire och hennes blogg.


Om jag hade blivit avstängd
från min blogg så hade jag blivit lite ledsen. Jag tycker om att blogga och läsa era gulliga kommentarer. Och eftersom det finns regler på Blogg.se så följer jag dem så att jag slipper hamna i en sådan situation.


1) Vad tycker ni om detta, att desireenilsson.blogg.se har satts igång igen efter det att hon skrev det inlägger om Kissie?


2) Hur hade ni känt er om er blogg hade blivit avstängd?






Vallåkraträffen

God morgon på er. Jag vaknade tidigare idag, halv 10 och jag somnade 4 inatt hahha, det var inte dåligt eller vad säger ni?

Idag så är det Vallåkraträffen vilket betydde att det var fet med bilar igår i Helsingborg. Det var nog över 250 bilar om inte mer. Folk tävlade och stylade med sina bilar. Jag såg en skit snygg Ferrari åka förbi oss, rena skönhet. Alltså det är nästan att det började vattnas i munnen. Det var verkligen bilar över allt igår, från den ena hörnan till den andra. Nä det var verkligen skoj igår, speciellt när det blev race, eftersom det fanns så många snygga och snabba bilar man fick se.


Solen lyser in nu, skönt med lite ljus. Fast jag är trött på detta väder, i för igår så var det sol igår så var det regn och mulet och idag är det sol. Så jävla irriterande.


Vallåkraträffen

Är det någon som ska ditt?



Nä nu ska jag göra te till mig och sakta börja plugga.


Hörs sen PUSS & KRAM


Shut off

Jag upptäckte precis att både falsksanning.blogg.se och omblondinerna.blogg.se har blivit avstängda från blogg.se. Vilket jag tycker är lite konstigt. Är inte ofta inne där, men så som jag har sätt så har dem väl inte skrivit något taskigt om dem stora bloggare eller har jag missat något.


Ni som har gått in på falsksanning och omblondinerna
vet ni varför dem har blivit avstänga?


Och vad tyckte ni om deras bloggar, alltså det dem skrev om?



En tenta om svenska lagar

Nu har jag pluggat i 2 timmar så jag förtjänar en liten paus. Jag har världens tråkigaste tenta nu den 24 augusti. Det är en tenta om lagar. Som tex:

  • Socialtjänstlagen(den viktigaste)
  • Förvaltningslagen
  • Sekretesslagen
  • Lag om särskild bestämmelse om vård av unga
  • Hälso och sjukvårdslagen

Och typ 5 till olika lagar. Så vad tycker ni låter det som en intressant tenta?


När jag väl ska göra tentan så har man 7 timmar på sig att besvara alla frågorna. Visst det låter som det är många timmar och man bör hinna. Men tro mig, det tar 7 timmar och ibland hade man behövt mer tid. Jag känner mig verkligen inte redo. Det är så mycket man måst hålla reda på, alla lagar är nästan alltid kopplat till en annan lag. Så man får bläddra fram och tillbaka. Håll tummarna för mig att jag klarar av den nu den 24 augusti.


Glömde säga, Jag studerar på universitet Socionom programmet.

Här har vi alla dem lagar jag ska känna till och lära in mig
var den ena och andra paragraf ligger

Tredje gången gillt

God morgon på er. SÅ trött jag känner mig. Det tog ett tag innan jag kunde få upp mig själv från sängen. Hela kroppen känns så tung och huvudet känns så tom. Börjar bli hungrig. Jag får väl gå och fixa ihop något till mig.


Igår
så var jag och killen hemma bara. Vi båda kände oss jätte sega så vi orkade inte dra ut. Vi beställde kinamat igen hahhaha, tredje gånger nu denna vecka. Dem som jobbar där kände igen mig, så jag behövde nästan inte säga något. Plus så bjöd dem mig på läsk medan jag väntar på maten. Det är inte många ställen som hade gjort det.


Tänkte att jag kunde börja dagen med lite bilder.





Ser ni humlan som har krypt in i blomman?




Nä nu ska jag dra mig till köket oh se om jag hittar något. PUSS & KRAM


Vilken frisyr passar hon bäst i?



Plocka upp hundbajset efter din hund, Tack

Detta inlägget har jag skrivit innan. Men att den kommer upp igen är bara för att jag råkade trampa i hundbaj idag. Som tur så var det bara lite på sidan av skorn.

Jag blir så irriterad att folk inte plocka upp hudbajset efter sin hund. Om man nu skaffar en hund, så ingår det en del av ansvaret att plocka upp efter hunden precis som att mata, uppfostra och ge hunden trygghet. Man kan nästan önska att dem som inte plockar upp efter sin hund trappar en dag i hundbajs så kanske dem börjar fatta vad det innebär när dem lämnar efter sig. För det räcker nu. Fan när jag är ute och t.ex. spelar fotboll med min lille bror så måste jag titta ner då och då för att se så att det inte ligger hundbaj i närheten. Det ser även äckligt ut när man ser ett berg av hundbaj ligga mitt i gångvägen. Så du som inte plockar upp efter din hund så är det kanske DAGS ATT DU BÖRJAR GÖR DET.




Så håller ni med mig, att det börjar bli irriterande att se bajs högar över allt?

Testade nagellacket från SOLO

God morgon på er. Sitter nu och svarar på era kommentarer samtidigt som jag tittar på våra bästa år. Jag hatar men samtidigt gillar den serien. Tänkte dra en sväng ut med min lille bror, lovade honom igår. Men eftersom Lilmarie berättade att dem har en fett bra rea på Gina, han får tyvärr följa med mig in dit. Därefter så blir det plugg, sen får jag se vad som händer ikväll. Ha det bra så länge


Testade igår nagellacket man får med det nya nr av SOLO.

Vad tycker ni om färgen?

Jag själv tycker att det är snyggt



PUSS & KRAM


Dränkta i glass

hej på er. Idag så var det rätt så lugn dag. Jag och pojken var en stund med Lilmarie och Paul. Vi tog en sväng till stranden och åt varsin mjukglass. Men vi var inte bereda på att det skulle blåsa så mycket och vara så otroligt kallt. Jag och Lil fick strössel över allt på oss och mitt hår blev täckt av glass. Måste ha sätt konstigt ut att 4 personer äter glass i sådant väder. Efter att vi hade blev dränkta i glass så blev det att jag och killen rörde oss hemåt. Blev mysande framför tv med täcket över oss.


Ooooo ett spöke


Ofta när jag har mens så blir jag sugen på sött.
Så min pojkvän köpte lite kakor till mig som jag mumsade i mig.


Nu tänkte jag sova så vi hörs imorgon. PUSS & KRAM

Ska iväg nu en stund

Hej på er. Är hos killen nu men vi ska snart ut. Vi ska förbi han kompis och hämta en sak. När jag promenerad till min kille innan så stötte jag på många olika fina blommor. Så jag tänkte lägga ut en av dem. Jag hinner inte med alla nu.



Hör sen när jag kommer hem igen. PUSS & KRAM


H&M vs Gina Tricot

Både skinnjackorna är väldigt lika varandra men har ändå några detaljer som skiljer dem åt, som t.ex. priset bland annat.

.

Vilken tycker ni är snyggare?


Så stor den var

God morgon på er. Så jobbigt att vakna upp och ha huvudvärk redan på morgonen. Fan vad tiden går snabbt, börjar skolan snart Aaaaa. Nej, måste sluta tänka på. Nu byter vi ämne.


Igår så var jag med killen nere vid stranden och tog en glass, men det blev bara en stund. Efter det så stack jag hem eftersom min lille bror skulle komma hem från Bosnien där vid 20:00 tiden. Så jag var med honom  en stund. Där vid 21:00 så gick jag förbi min kille igen och vi stannade hemma med mys framför tv. Blev lite hitt och ditt igår.



Igår så var jag och pojken nere vid stranden och åt glass.

Den var verkligen inte liten, tog ett tag att äta upp den.


Nästan lika stor som mitt huvud :P


Jag var inte riktigt redo på denna bilden. Blev en cp min eftersom jag skulle
slicka bort strössel jag hade runt läpparna och så tog min kille bilden.


Min söta och underbara pojkvän köpte det nya nr av SOLO till mig



Nu ska jag titta på ett avsnitt av smallville och därefter plugg. Hörs sen PUSS & KRAM


Vilken är er favorit hundserier?

Jag har tyckte om hundar sen jag var liten och älskar dem fortfarande. Jag har alltid tyckt om serier som handlar om hundar men jag kan säga att efter jag började titta på Dog whisper så har jag lärt mig så otroligt mycket om hundar och vad det innebär att ha en hund. Jag har även sätt serien, "min hund styr mitt liv" som är rätt så användbar när man ska lära sin hund olika tricks.  Men sen har vi den svenska serien "hundcoachen". Jag vet inte varför, men jag tycker inte om den serien. Känner inte att jag lär mig direkt så mycket om hundar av den. Att läsa hundböcker är också bra när man skaffar hund, ger en lärdom om hundar


Vilken är er favorit hundserier

1)Dog whisper

2)Min hund syr mitt liv

3)Hundcoachen


Min favorit är Dog Whisper


I början ville jag ha en amstaff. Dem är inte för stora eller för små hundar och så är dem jätte söta oxå. Men eftersom jag aldrig har haft en hund innan kanske bäst att börja med en liten hund. Så nu har jag min sikt på papillon.

Det finns många olika raser jag tycker om, men dessa två raser har jag tittat lite extra på.

So you think you can dance

I förigår så såg jag och killen sista avsnittet av So you think you can dance. Så Medina vet vem som har vinnit, hahah. Av dem top 4 som var 3 mina favoriter, den fjärde tycket jag inte riktigt passade in i att komma så långt. Men av dem 3 så fanns det 1 jag ville verkligen skulle vinna och han var min nr1. Men tyvärr så kom han 2:a vilket jag blev chockad över, men det är väl okej en av min favorit van i alla fall även om jag hade viljat att min nr1 skulle ha vunnit.  Om du är lika inne i det som jag så kommer du tycka att den sista avsnittet är riktigt spännande.


Har ni hittat er favorit i So you think you can dance?



Det finns ett par dancer som jag tyckte var bra
men det är lite svårt att hitta alla dem jag tycker om, men 2 av dem hittade jag iallafall.



Déjà Vu

God morgon på er. I natt så var man uppe länge hahah, typ till 3 men ändå är jag uppe "tidigt". vädret är konstigt idag, mulet men solen lyckas komma fram lite då och så. Idag  blir nog att jag dra hem till killen. Ikväll så kommer min lille bror hem från Bosnien, saknat honom.


Igår så
var jag och pojken nere vid stranden och åt glass, fast det var lite kyligt så vi stannade inte länge. Efter stranden och glassen så åkte vi och beställde hem kinamat igen, blev samma mat som igår. Min kille har blivit förälskade i den nya kinarestaurangen (Basilika)som har öppnats i Landskrona.


Tänkte jag skulle lägga ut en bild jag tog för en vecka sen



ska iväg nu och plugga så vi hörs lite senare. PUSS & KRAM

Vems blogg tycker ni är mer/mindre intressant?


1)Vems blogg tycker ni är mer intressant?

2)Vems blogg är mindre intressant och varför?

Är det:







Har saknat dig

Imorgon så kommer min söta lille bror (6år) hem från Bosnien. Har saknat honom. Har känts lite tomt utan honom.  Men något som kommer bli jobbigt är hans ringande och knackande på min dörr för att komma in till min lägenhet (vi bor i samma byggnad) tidigt på morgonen.  Han är hemma imorgon kväll. Tydligen redan efter 2 dagar i Bosnien ville han hem, spela data spel med mig och träffa pappa. Idag så pratade min pappa med honom och min lille bror var så otroligt glad att komma hem.


Min söta lille bror kommer hem imorgon från Bosnien.
 
23 juli 2009

 
4 april 2009


2 augusti 2008


Och här var han mini
18 februari 2006


Restauranger Basilika

God morgon på er. Idag så tvättar man, vilket är aldrig skoj så klart.

Igår
så var det rätt så lugn dag med killen. Lite senare under dagen så stack jag, killen, Samir och Esma ut en stund. Vi tog en liten sväng ner till stranden. Köpte varsin mjukglas på en glasskiosk. Så vi satte oss på en bänk, åt våra glassar, pratade om allt möjligt och tittade ut på den fin utsikt över havet. Därefter så körde vi till en ny restaurang som har öppnats i Landskrona, Basilika. Killen och jag tänkte att vi skulle testa och se om restaurangen skulle blir godkänd av oss(tog med hem) och det blev den, maten var god. Så otroligt fin och mysig restaurang. Killen och jag har planerat att sticka dit och äta.


Åt mjukglass nere vid stranden med killen, Samir och Esma


Sån fin utsikt vi hade medan vi satt på bänken och mumsade i oss glassarna.


Sen blev det kinamat från den nya restaurangen Basilika i Landskrona. Vår goda kvällsmat




Nä nu tänkta jag svara på era kommentarer och sen blir det plugg.


Hörs sen sötnosar PUSS & KRAM


True Blood

True blood är en serie som jag och min kille har börjat titta på. Det är en serie om vampyrer. Jag tror inte den finns på svensk tv. True blood är lite konstig men ändå bra på något sätt. Man vet inte riktigt var dem vill komma fram med i serien. Jag kan bara säga att True blood ska man undvika att titta med någon familjemedlem om man nu vill undvika den pinsamma tystnaden. I varje avsnitt har det funnits sexscener och dessa sexscener visar mycket, är väldigt intima och vilda. En annan sak jag tycker, är att personer som har någon drogberoende kanske inte heller borde titta på den. Vampyrernas blod i serien är en knark, vilket vissa människor gör vad som helst för att komma åt. Jag tycker dem visar för mycket hur skönt och underbart det är att vara hög, vilket är inte så jätte bra


Men ändå finns
det något som gör att man drar sig till att titta på den, den är spännande. Varje avsnitt avslutas typ mitt i en scen där typ "action" händer och så vill man se nästa för att se vad som kommer att hända.



Btw Alexander Skarsgård är med i serien




Är det någon annan som tittar på True blood.

Sonyericsson mobilerna, samma skit hela tiden.

Okej nu har jag tröttnat på Sonyericsson mobilerna. Det är samma skit hela tiden. Menyn ser ut lika ut kvittar vilken modell du väljer. Och inte bara det, det är alltid något fel på dem. Det känns som om dem bara släpper ut olika modeller bara att tjäna pengar utan att riktigt kontrollera om dem är i bra funktion.


Min mobil
(Sonyericsson  w760i) krånglade redan från början jag köpte den. Efter att jag hade mobilen i en månad så började den helt plötslig starta om sig. Även om dem i butiken "fixade" skitet så slutade den inte för det. Nu kan den starta om sig utan att jag rör den, ofta. Hacka upp sig utan att jag inte ens har rört den på 2 timmar att jag måste ta ut batteriet för att få igång den igen. Min mobil är 1 år gammal. Det ända jag använder min mobil till nu är att ringa och sms. Fotar ej eller lyssnar på musik. Den är inte långt ifrån att slockna helt.


Min killes mobil (Nokia N95)
har i stort sätt varit fel fri i 2 år och är fortfarande lika bra.


Nu planerar jag att köpa en Nokia N95.
Kamera är väldigt bra och video inspelningen är tydligen den bästa av alla mobiler. Ända nackdelen är att den är rätt så stor.


Den jag har nu

Sonyericsson fortfarande samma skit, krånglar och inga förändringar händer.


Nokia N95 är den jag är ute efter.
Och om det finns så vill jag ha denna rosa skalen.
 





Vilket mobil märke föredrar ni?


Varför känns måndagar...

God morgon på er. Ooo vad jag är trött. Hade så svårt att resa mig upp från sängen.Fast inte konstigt det är så tråkigt väder ute, mulet och mörkt och så hjälper det inte att det är måndag. Varför känns måndag alltid så jobbig, även om man inte jobbar så kan man ändå känna av att det är måndag. Är det bara för att det är första dagen av början av veckan?


Igår så var det rätt så lugn dag. Var med killen, vi åkta förbi en stund Lilmarie och Paul och sen blev det hem och mysa framför tv.


En sött Lilmarie och en väldigt trött Cesar


Min kille köpte denna gulliga Hello kitty kalendern till mig igår. Jag börjar mina studier snart igen, så han ville köpa den så att jag kan hålla reda på mina lektioner. Tack älskling. Man kan säga att han blev tipsad av Lilmarie att jag tycket kalender var jätte sött.  


(Sverige, hell on!) Medina säger sina ord

Jag såg detta inlägget igår och jag visste inte vad jag skulle tycka eller säga.


Nu kan jag nästan tänka mig att Desiree skrev det för att skämta och få folk att bli sura och irriterade. Det är på det sättet hon får många besökare speciellt när hon använder sin provocerande metod.
Ibland när jag går in på hennes blogg så bryr jag min inte vad hon skriver, upp till henne. Men detta inlägger gjorde jag och var tvungen att skriva om den.


Någon borde nämna till henne att (Swedish)betyder i detta fall att det är svensk tal och att lejonkunden är inte en svensktecknad.  Lejonkungen är en amerikansk tecknad från 1994, producerad av Walt Disney Feature Animation.


Vad fn! Ska man nu gå och ändra namn på alla Disney figurerar som inte har "svenskt" namn bara för att det är svensk tal. Och vad menas egentligen att det skrämmer barnen? Är det bara för att han heter Mufasa?


RÄTTNING: The Lion King (Arabisk)

Rinkeby Lejon Kungen here it come

När jag läste dessa 2 tyckte JAG i alla fall att det lät lite rasistisk.


Jag vet att det kanske finns dem som inte håller med mig. Men detta är hur JAG KÄNNER & TYCKER.


Vad känner/tycker ni om detta inlägg som Desiree har skrivit?


En konstigt känsla i magen

God morgon på er. Idag blir det plugg för mig. Har en omtenta nu den 24 augusti. En tenta om juridik i socialt arbete, måste lära in mig lagarna. Men det finns en sak jag är glad över och det är att jag är klara med termin 2 (ska börja termin 5). Det är så att jag trodde att jag hade en omtenta kvar på den terminen, så jag var förbered att jag skulle få gör den nu i augusti . Men det visade sig tydligen att jag inte har den omtentan och att jag har mina 30 poäng. Så JIPPI för mig.


Jag börjar skolan den 1 september
. Fy fn vad jag inte känner mig redo för det. När jag tänker på det, blir jag direkt stressad och får en dålig känsla i magen.


Såg denna otroligt lilla och söta igelkotten precis vid min port igår natt. Den var så liten att den hade kunnat utan problem fått plats i min handflat.


Hela familjen på Väla

Hejsan. Nu är vi alla hemma från Väla(köpcenter). Det var jag, min kille, hans mamma, hans syster Vesna hennes man Zugi och hennes son Filip. Vi tittade runt lite i affärerna, åt mat och fikade. På Väla har dem många små restauranger på en och samma ställe. Vilket är bra, för alla kunde välja vad dem var sugna på. Killarna valde biff/köttbullar (mer kött), Vesna och min killes mamma valde Wok och jag valde bakad potatis.

Vädret idag har varit så konstigt. Det har varit soligt men regnet kom fram då och då. Men som tur så var det skönt ute. Just nu är det toppen väder. Fast okej man vet aldrig det kan helt plötsligt börja regna igen.


 

Min killes systerson Filip


Mumms bakad potatis med kyckling

Kolla in min kulglass. Visst inte att 2 kulor skulle bli så stort

Ska lägga mig en stund nu och vila. Hörs sen PUSS & KRAM

Vilka 2 komediserier är era favoriter?

Okej denna fråga tycker jag nästan själv är svår att svara på. Det finns otroligt många olika komediserier nu på tv och alla är roliga på sitt sätt.


Vilka 2 komediserier är era favoriter?



Mina 2 favoriter måsta nog vara Scrubs och Two and a half men



Full rulle direkt på morgonen

God morgon på er. Idag var det full rulle direkt på morgonen (10:00), hade knappt vaknat till. Har stor städat hela lägenheten, fy fan vad jag känner mig slut och direkt därefter så hoppade jag in i duschen. Var tvungen att skynda mig med allt eftersom jag ska dra till killen kl 2. Jag, han och hans familj ska till Väla(köpcenter) och äta på en av det restauranger som finns där.


Igår
så var jag, killen, Lilmarie och Paul en runda i Center syd (köpcenter). Jag köpte bara brunkräm. Har lite ont om pengar så det får bli bara det som är mest nödvändigt nu.


Igår så var jag och pappa ute och plockade björnbär. Men gud så syrliga dem var hahah.




Ska iväg nu och torka håret PUSS & KRAM


Hiss eller Diss?


Hittade ett par otroligt snygga Dolce & Gabbana klackar.



Va.. var inte den låten precis?


Medina klagar igen, ovanligt :P.


Det som stör mig är detta så kallad an repeat. All musik som spelas upp i radio känns som deja vu. Samma låt kommer om och om igen. Som t.ex. Halo med Beyonce. Kommer upp  för varje kvart på Nrj. Visst jag tycker låten är bra men orka höra den för varje kvart typ. Om man byter tex till Rix fm så kommer den helt plötsligt där oxå. Eller den senaste låten som är på repeat hela tiden är Ayo technology. Man får byta fram och tillbaka till olika stationer bara för att höra andra låtar så väl. Men det finns en radio station som är bra och det är "Dina gata".


1) Vad tycker ni om detta, att dem spelar upp i stort sätt samma låt 2/3 gånger på
1 timme på radio?


2) Vilken radio station tycker ni är bra?


En skoj dag

Hej på er. Blev inte att jag uppdaterade så mycket idag. Har ej riktigt haft chansen att sätta mig vid datorn. Min kille fyllde år idag (torsdag) så jag vill så klart spendera min tid med honom. Lite senare på dagen så stack vi förbi Lilmarie och Paul och har varit med dem fram till halv 02.00 på natten hahah. Vi tittade på film hemma hos oss, "Journey to the Center of the Earth". Den var rätt så bra, rolig så klart.


Vi dummade oss
så himla mycket idag. Så när filmen var slut (01.00) så hade jag nästan förlorat min röst (är förkyld) efter allt skrattande under dagen. Det var en skoj dag.

I onsdags så var vi hemma hos dem och tittade på film, med hem beställd mat. Som ni märker så har vi 4 jätte skoj tillsammans och tycker om att umgås.


Tack för idag Lil och Paul.



Min pojkväns födelsedags tårta :O).

Den var så otrolig god. Hade kunnat utan problem äta en bit till nu.



Nej nu ska jag sova klockan är mycket som ni ser. Sov söt PUSS & KRAM


Gisele Bundchen bäst betalda modellen


En halv miljon kronor. Så mycket tjänar brasilianskan supermodellen Gisele Bundchen om dagen. 29 åringen är därmed världens bästa betalda supermodell enligt amerikanska tidskriften Fobes. Just nu frontar hon modehuset Versace, jeans märket True Religion, parfymmärket Dior och klocktillverkaren Ebel. Vilket har inneburit lönecheckar på sammanlagt 193 miljoner koner mellan juni 2008 och juni 2009.  På andra plats kommer tyska Heidi Klum 36 år, som trots extraknäcket i designersåpan "project runway" hamnar en bra bit efter med sina 124 miljoner för samma period.


Världen 5 bästa betalda supermodeller enligt Forbes


1. Gisele Bundchen

193 000 000



2. Heidi Klum

124 000 000



3. Kate Moss

66 000 000



4. Adriana Lima

62 000 000


5. Doutzen Kroes

46 000 000




Vem är er favorit supermodell?

Grattis på födelsedagen älskling

Idag så fyller min pojkvän 29 år. Fortfarande lika stilig som första gången jag träffade dig. Du betyder jätte mycket för mig jag hoppas att du vet det. Jag älskar dig jätte mycket.


Denna låten är till dig
Lifehouse - You and Me








GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING


Family guy eller The Simpsons?


Nu kvart i 4 så börjar 2 avsnitt av The Simpsons och därefter 2 avsnitt av Family guy. Jag tycker att båda är roliga på sitt unika sätt. Men samtidigt kan jag känna att Simpsons är kanske mer lämpad för barn än vad Family guy är. Om jag hade fått frågan vilken av dem jag tycker är roligast så hade det varit lite svårt att välja, båda är roliga på sitt sätt. Men jag tror jag lutar mig mer mot The Simpsons eftersom dem har funnits mycket längre, men det jag tycker om med Family guy är att allt är så överdrivet vilket gör det bara roligare.



Frågan är:

Vilken tycker ni är roligare/bättre Family guy eller The Simpsons?



VS



Va... vad sa du? Jag hör inget

Hej på er/god morgon. Så dålig jag kände mig när jag vaknade idag på morgonen, jag tror jag sov för länge också men sen är jag fortfarande sjuk. Igår så hände det ej så mycket bara en lugn dag med killen. Vi har börjat titta på en ny serie "true blood". Hitt tills är den fortfarande konstigt, man vet fortfarande inte vad dem vill få fram med serien och så finns det väldigt många sexscener av någon anledning. Den är nog bäst att undvik att titta med familjen kan jag bara säga.


Idag är det skönt vädret vilket är skoj. Även om jag är sjuk så ska jag ändå ut och hitta på något så enkelt är det. Man känner sig bara mer sjuk när man sitter hemma. Fast något som är jobbigt förutom att det jag har ont i halsen så är det att mina öron är täppta och har lite svårt att höra hahha.



Vi hade besök av Maximum igår. Någon som har varit och besök cirkusen.?

Jag gjorde mina speciella mini pizzor igår, mumms



Nä nu ska jag titta på Smallville, har hela säsongen  6. Jag vill hinna ikapp säsong 8 som går nu på tv.


Hörs sen PUSS & KRAM

H&M, höst outfit

Höst höst, en kylig årstid. Men samtidigt är höst en vacker årstid speciellt när alla växter börjar skiftar färg. Men förutom det, så kommer det in en massa snygga plagg till våra favorit klädaffärer. En klädaffär man kan hitta just nu en massa snygga höstplagg är vår lilla H&M.


Tittade runt lite på deras hemsida för att se om jag kan sätta ihop en snygg höst outfit.

H&M
Höst outfit




Vad tycker ni?


Skor 399:-
Klänning 349:-
Armband 59.50:-
Cardigan 299:-
Leggings 199:-


Ren pressade citroner

God morgon på er. Sovit gott? Jag mår fortfarande dåligt, fast lite bättre är det idag än vad det var igår. Jag testade alla metoder igår för att lindra smärtan i halsen. Stoppa in mig halstabletter, några tabletter för halsont, Te, glass och ren pressade citroner.


Det med glass måsta ha sätt konstigt ut, en person som sitter och äter glass i bilen medan det regnar ute. Men jag måste säga att pressade citroner utan att lägga in något hjälpte faktiskt, kunde känna hur det rensade slemmet i halsen när jag svalde.


Tänkte hoppa in i duschen snart, fräscha upp mig. Man kan känna sig så äcklig när man är förkyld.


Kolla in min nya handuk, visst är den söt?

Att blogga tar faktiskt tid

Några av mina kompisar som ej bloggar förstår inte riktigt när jag säger att blogga tar faktiskt tid. Svar man kan få är "men du skriver bara om vad du har gjort under dagen". Jag skriver mer än bara vad jag har gjort, brukar även lägga ut mode och skönhets tips, mina åsikter och frågor där andra bloggare kan ta del av med sina åsikter och tankar.  


Att blogga är mer än att bara skriva inlägg.
Det handlar om att svara på folks kommentarer, kunna skriva på ett intressant sätt, tänka på att ta bilder under  dagen och lägga ut bilder som lockar till läsare. Visst detta kanske inte låter som något som ska ta långt tid. Men det tar tid att lägga upp allting på ett fint sätt, plus så är jag en petig person vilket gör inte saken bättre.


Förutom det så måst man hålla sig aktiv. Som stor bloggare så är det okej om man en dag lägger ut bara ett inlägg eller börjar bli lite sämre på att uppdaterar, dem kommer ändå få många besökare medan vi "mindre" bloggare måste hålla oss mer aktiva för att kunna få flera besökare. Om man kanske börjar släppa taget lite så kanske ens besökare minskas. Om detta nu kanske händer så kan man förlora mängden av besökare som man brukar annars ligga på under dagen och då blir det nästan att man får börja om igen och få tillbaka alla igen.


Jag vet inte exakt hur många timmar jag spenderar med bloggen, men om jag räknar in inlägg, svara på kommentaren och ta bilder under dagen så blir det ca 6½ timmar under dagens gång. Fast som sagt det finns dem dagarna där det bli mindre. Men nu räknar jag fram de timmar som ofta kan bli under en dag.


 



Vad känner ni, tar bloggande långt tid för er? (räkna in: skriva inlägg, lägga ut bilder, ta bilder under dagen och svara på kommentarer)

Help me

God morgon på er. Sitter här och känner mig jätte sjuk :(. Jag har ont i öronen, halsbränna och lite feber. Det hjälper inte heller att vädret är bajs ute. I morse regnade som bara den. Precis när man låg i sängen och tror att det inte kan regna mer än vad det redan gör, så blev man kort därefter överraskad och så åskade också så klart. Blev väckt på grund av regnet.

Det jag ska göra idag är gå omkring och tycka synd om mig själv hahah, så att jag kan bli lite ompysslad av pojken oxå.


Förutom tabletter finns det något annat man kan göra för att lindra halsbränna?



Pyssla lite

Hej på er. Haft en bra söndag? Imorgon är det måndag, den jobbigaste dagen i veckan eftersom man vet att det är felra dagar kvar innan helgen :P. Idag har det varit en lugn dag. Jag och killen var förbi hans syster, skulle hjälpa hennes man att förkorta hans byxor.  Jag är rätt så bra på att sy, finns många av mina kläder jag har fixat och haft mig för att dem ska sitta perfekt på mig.


Sen har det inte hänt så mycket mer. Jag och killen stack till Kvantum och handlade mat och nu är vi hemma och tittar på en film "min bäste väns bröllop". Antingen hörs vi lite senare eller så blir det ikväll. Ha det så bra så länge PUSS & KRAM


Här sitter Medina och ska pyssla lite framför symaskinen :P


Vårrullar och ris blev det till kvällsmaten.

Glömde berätta om gårdagen

Kom precis på att jag aldrig berättade om gårdagen :D. Igår kväll så var vi ett tag med Lilmarie och Paul. Medan pojkarna åkte iväg så satt jag och Lil i uterummet och snackade precis om allt, från det ena till det andra. Så skönt när man känner sig bekväm med någon att man kan prata om vad som helst.


Efter att vi hade varit hos dem ett tag så stack jag och killen hem och tittade på en film. Film valet kommer låta konstigt att en 21 åring och 28 åring valde att titta på. Vi tittade på Hannah Montana the movie. Visst jag tvingade min kille att titta på den med mig. Faktiskt så var den helt okej, trodde den skulle vara barnslig men den var typ som en vanlig "komedi film". Det finns en låt som både finns i video och i filmen som jag tycker är riktigt bra. Om man lyssnar till texten skulle man aldrig tro att en 16 åring sjunger, rätt så "djupa ord". Låten heter The Climb. Dem flesta i hennes ålder sjunger lite mer såna barnsliga låtar.


Fick denna söta armbandet av Lilmarie, tack gumman





Det finns mycket jag tycket om i låten, men refrängen tycker jag är väldigt bra och sann/berörande

Miley Cyrus - The Climb


There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

För djupt = ej utvilad

God morgon på er. Vaknade idag och kände mig lite dålig. Jag har ont i öronen (lång in) och så svider min hals också. Det hjälpte inte heller att jag inte kände mig utvilad när jag vaknade.


Det jag tror är...
När man har allt för djupa, detaljerade och verkliga drömmar så känner man sig inte så utvilad på morgon, nästan som om hjärnan inte har slappnat av under natten. Medan drömmar som är dimmiga och något man inte direkt kommer ihåg, vaknar man  upp och känner sig lite mer pigg. Detta är så som jag har upplevt det i alla fall.


Idag är det fint väder så blir kanske att man drar ut och hittar på något skoj. Hade kanske behövt plugga lite idag, komma igång lite innan skolan börjar igen.


Kan börja dagen med lite bilder :D


Då var det dags för fotografen

Hejsan. Är hemma nu från en snabb runda i L-A, där det inte händer så mycket som vanligt. Något jag är glad över är att dem har öppnat espresso house här i vår lilla Landskrona. Vi åkte även förbi Paul och Lilmarie en stund.  Det roliga är när vi drar förbi dem så blir det ofta att jag ska fota blommor och sånt, eftersom dem har många fina och olika blommor i sin trädgård. När jag tog fram mobilen/kameran så sa Paul "Då var det dags för fotografen igen", hahaha. Jag älskar att fotografera. Efter en stund så körde killarna iväg och skulle köpa något och när dem kom tillbaka så hade min kille köpt det nya nr av Veckorevyn, TACK älskling.


Vi planerar
att kanske dra förbi Lilmare och Paul lite senare igen, vi får se hur det blir det. Nu ska jag tillbaka till min älskling och mysa lite :O). Ha det bra så länge PUSS & KRAM

Min älskling köpte de nya nr  av Veckorevyn till mig, tack bebo.


Fick med ett riktigt snyggt armband


Lilmarie har börjat göra armband. Visst är dem söta


Deras hund Cesar
ser riktigt stolt ut när han står där upp


Blom fotografering som vanligt :P

dusch vs badkar

Hej på er. Har precis duschar, fixat till mig, diskat och städat, så duktigt jag är :P. Ska iväg snart till killen. Vädret är fortfarande toppen, vilket jag hoppas att det håller i sig. Min kille ska kanske förbi Paul idag och polera bilen, Paul är duktig på det.


Känner mig fräsch nu efter duschen. Något som är tråkigt med den nya lägenheten är att jag har en dusch medan i min gamla lägenhet hade jag ett badkar. Det finns både positiva och negativa med dusch och badkar. Det som är bra med badkar är att man kan koppla av efter en stressig dag, det negativa är att man kan bli så seg efteråt. Det som är bra med dusch är att man gör klart allting snabbt inte direkt att man kan lägga sig och slappna av, det negativa är att det kan bli jobbigt att stå upp om man ska tvätta håret och raka på det en och andra ställe.


vad föredrar ni, dusch eller badkar?




Man är aldrig för vuxen..

Hej på er/god morgon på er. Härligt väder ute :D, blir direkt på bättre humör. Igår så krånglade min dator som bara den kunde inte gå in på sidor och blev otroligt sölig. Men min älskling fixade allt det till mig,TACK älskling. Tydligen hade jag en massa skit program på datorn som jag inte hade någon aning om.


Igår så blev det en mysig inne kväll men hembeställd mat och lite tv.


Har precis lagt in kläderna i tvätten, orkar egentligen inte tvätta eftersom det är alla smutsiga kläder som min bror har hämtat från semestern och det är inte lite ska jag säga.


Japp brosan har gått upp nu. så jag ska sticka och äta lite frukost med honom.


Man är aldrig för vuxen för sånt :P


På sista tiden har jag ätit mest sallad eftersom jag har börjat få en lite bulle på mage och valkar. Saknar min platta mage, hade små rutor.Fast på sista tiden har det blivit mest tonfisksallad så jag tänkte att jag skulle testa något nytt. Fast jag tycker att tonfisksallad är lite godare än räksallad.



Mumms sandwich, så himla gott

RSS 2.0