Ta hand om dina naglar och undvik kladd



Att dina naglar skivar sig eller går av beror på att du förmodligen har underskott av olja. Så att använda nagelolja är den bästa lösningen.


1.  Första steget är att rengöra naglarna med en skonsam remover. Tvätta därefter bort överflödet av remover och eventuella resterande bakterier med tvål och vatten.

2. Pensla därefter på rikligt med nagelolja både på naglarna och nagelband. Oljan verkar bättre ju länge den är på, så ett par tunna bomullsvantar är en bra investering. Dra på vantarna och låt oljan verka under natten och sen på morgon kan du lacka som vanlig.


Vist kan det vara jobbigt när det ska kladda när du målar dina naglar. Sen försöker man försiktigt ta bort överflödet med aceton utan att ta bort självaste nagellack på naglarna.


3.Tips är att måla naglarna helst på kvällen eller några timmar innan du ska ut. Försök att måla så noggrant som möjligt men låt eventuella prickar vara.


4. När du känner att lacket har torkat in ordentligt. Ta en varm dusch eller bara lägg händerna i varmt vatten. Eftersom nagellack fäster sig inte på huden och därför kommer du kunna enkelt gnugga bort fläckarna under rinnande vatten.



Så nu kan du undvik prickiga fingrarna och slippa aceton på huden och njuta av perfekta naglar.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0