Man & Kvinna



          Lite skillnader mellan Man och Kvinna. Skillnader som jag anser finns där.

Sex
Kvinnor föredrar mellan trettio och fyrtiofem minuters förspel. Män föredrar mellan trettio och fyrtiofem sekunders förspel, ännu mindre om möjlighet finns. Att köra hem till hennes lägenhet kan enligt en man klassas som förspel.

Mognad
Kvinnor mognar mycket snabbare än män. De flesta tjejer har klivit in i vuxenlivet redan vid en så tidig ålder som sjutton eller arton. Vid samma ålder byter spelar killar fortfarande tv-spel och snor varandras kalsonger i omklädningsrummet efter gymnastiken. Det är därför som gymnasieromanser sällan fungerar.

Handstil

Män dekorer inte sin handstil på något sätt. Det är kråkfötter, helt enkelt. Kvinnor, å andra sidan, använder parfymerat och färgat brevpapper, de ritar små hjärtan eller cirklar över "i"-na.

Badrum

En man har sex saker i sitt badrum: en tandborste, tandkräm, raklödder, en rakhyvel, en tvål och en handduk från ett hotell på Mallorca. Det genomsnittliga antalet av saker i en genomsnittlig kvinnas badrumsskåp är 137. Män är inne på toaletten i högst tre minuter. Det är alltid kö för att komma in på kvinnornas toalett.

Att gå ut

När en man säger att han är redo att gå ut, så menar han verkligen att han är färdig. När en kvinna säger att hon är redo att gå ut, menar hon egentligen att hon snart är redo, bara hon har hittat sitt andra örhänge, ringt ett samtal och sminkat sig.

Klimakteriet
När en kvinna når klimakteriet genomgår hon olika komplicerade känslomässiga, psykologiska och biologiska förändringar. Hur dessa förändringar tar sig uttryck och hur starka de blir är individuellt. Klimakteriet för män är likadant för alla - han köper pilotglasögon, en snitsig fransk keps och bilkörningshandskar i läder. Sen köper han iväg med sin bil.

Telefonen

Män ser telefonen som ett kommunikationsverktyg. De använder den till korta meddelanden till andra människor. En kvinna kan hälsa på sin väninna i två veckor och i samma ögonblick hon kommer hem ringer hon upp nämnda väninna och pratar i tre timmar

Gräl

Kvinnan har alltid sista ordet i ett gräl. Allt mannen säger efter det är början på ett nytt gräl. Minne En gift man bör glömma sina misstag. Det finns ingen anledning att två personer kommer ihåg samma sak. 

Vägvisning
Om en kvinna kör bil och plötsligt upptäcker att hon är vilse, stannar hon och frågar hur man tar sig dit hon ska. Män anser att detta är en tecken på svaghet. Män har aldrig, gör aldrig, och kommer aldrig att stanna och fråga efter vägen. De kör i stället runt på måfå samtidigt som de säger saker som "Vi måste ha hittat ett nytt sätt att ta oss dit", "Jag vet att vi är i närheten, jag känner igen det där hönshuset".

Erkänna misstag

Kvinnor kan ibland erkänna att de gjort ett misstag. Medan från mannen lär man inte få höra det så ofta.

Klä sig fint

En kvinna klär upp sig för att gå jobb, fika, handla mat m.m. En man klär upp sig för bröllop och begravningar.

Underkläder
Kvinnor är mer uppmuntrade att använda färgade underkläder. Det finns ingen anledning för män att någonsin ha något annat än vitt, grått eller svart.


Leksaker

Små flickor älskar att leka med sina leksaker. Sedan, när de närmar sig tolvårsåldern, förlorar de intresset för just detta. Män växer aldrig ifrån det stadiet. Då de blir äldre blir helt enkelt deras leksaker bara dyrare..

Omklädningsrum

Män pratar som tre saker i deras omklädningsrum: pengar, fotboll och kvinnor. De överdriver när det gäller pengar. Kvinnor pratar om en sak – förhållande, om andra tjejer, mode och sex. De är väldigt målande i sina beskrivningar - och de ljuger aldrig.

Bröllop
Då kvinnor minns sitt bröllop talar de om ceremonin. Män talar om svensexan.

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0