Tänka på under & innan dejten

Några små saker som man kan göra eller kanske tänka på innan man ska iväg på en dejt eller under dejten.


Pyssla om dig

 • Det viktigaste är att man pysslar om sig själv innan dejten, så att man känner sig avslappnad. Börja med skönhetspysslet flera timmar innan dejten, för ju mindre stress du känner dig desto bättre kommer du känna dig. Ett bra sätt att börja slappna av är att ta ett bad, blanda en deciliter badskum och lite lavendelolja i badvattnet precis innan du ska kliva in. Efter att du har tagit det sköna badet, så kan man använda en svag parfymerad bodylotion som kommer få din hud att kännas mjuk och kommer få fram en fräs lukt. Och som sagt att raka sig under armarna, benen och bikinilinjen brukar ma ofta känna sig mer fräs då. 
 • Det är viktigt att tänka på om man ska håret nersläpp så ska man duscha samma dag, men om man ska ha håret uppsatt så bör man duscha dagen innan, lättare att hantera det då.
 • Ansiktsmask är bra att använda samma dag, fast lite tidigare under dagen, så kommer du ha silkeslen hy och känna dig fräs.
 • När man ska använda parfym så ska man göra det före dejten, och helts inte använda allt för stark parfym. Spraya både på halsen, bakom öronen och på handlederna.
 • Killar tittar gärna på våra händer, därför kan det vara bra att fixa till naglarna. Se bara till att naglarna är rena så väl händerna. Smörja in händerna med någon kräm så kommer händerna kännas mjuka och sköna.
 • Snyggt plockade ögonbryn är ett plus i kanten. Eftersom när man är på dejt så sitter killen så klart framför tjejen och då ska man helst inte ha ögonbryn som ser ut som larver.

Och nu till sminket
 • Naturlig look är som bäst, sminka dig inte allt för mycket. Killen vill ju så klart se hur du ser ut.
 • När det kommer till naglarna ska man använda mer av en ljus nagellack som får händerna stråla mer.
 • Att använda brun-utan-sol eller att besöka solarium samma dag som dejten är absolut inte smart idee. Inte en rätt tid att experimentera, man vet inte hur huden kommer att reagera.
 • Lipgloss är bra att använda får din mun att synas men även en mer naturlig look blir det så väl. Men tänk på att inte använda för seg gloss för kyssen lär inte bli så bra.
 • Något som är bra att tänka på är att ha med puder i väskan ifall man skulle kanske börja svettas på dejten, man får färgen snabbt på plats igen.
 • Men om du känner dig osäker på vad du ska framhäva, kan det bäst att koncentrera sig på ögonpartiet, för om man tänker efter som är det djupt i ögonen han kommer titta.

Kläddkoll

 • Bestäm dig i god tid (kanske till och med dagen innan) vad du ska ha på dig, för vi tjejer kan testa typ 20 olika plagg innan vi bestämmer oss och att stressa är ej bra idee.
 • VIKTIGT! Anpassa alltid dina kläder utifrån vad ni kommer att göra på er dejt. För om ni ska bara ta kaffe eller titta på video hemma hos honom så är det kanske inte så smart att ha party plagg direkt.
 • Men något jag själv kans känna är väldigt viktigt är att klä upp dig utifrån vad som känns mest bekvämt för sig och inte bara för hans skull.
 • Undvik allt för glittrande eller gigantiska smycke för det är fortfarande meningen att hans fokus ska vara på ditt ansikte.
 • Val av skor bör man ta god tid på sig, men tänk även på att ha skor som inte är allt för obehagliga att gå med. För man vet aldrig om din dejt kanske vill ta en mysig promenad och då lär det inte vara skönt.
 • Var välklädd ända in. Även om inte planerar hoppa in med killen samma dag så är snygga underkläder viktiga för att du ska känna dig väl till mods.


På dejten

 • Man känner sig ofta nervös inför dejden, få en hög puls kanske till och med en liten panik. Ett bra sätt att åter hämta sig är att ta och vät en näsduk med tjugo droppar lavendelolja och andas in den rogivande eteriska oljan.
 • Tänk på att killen är så väl lika nervös som du. Killar blir också stressiga inför dejten.
 • Kolla gärna i väskan innan dejten så att du har med dig allt, så som puder, mobil, tuggummi, läppglans och parfym. Ta en snabb koll i spegeln så väl innan du lämnar lägenheten så att allt är på plats så som kläderna, håller frisyren, är du fin i ansiktet med mera. Så när du har gjort det, ta ett djupt andetag och sen gå ut. Tänk på att inte förvänta dig allt eller att förvänta dig det värsta heller, ta det som det kommer.

Att inte säga elr göra


Undvik ointressanta historier så som om ex killar. Kör inte över honom med långa tal så att han tillsist inte få säga ett enda ord. Om ni ska äta så undvik taco och spagetti för romanticken kan lätt försvinna då, tänk er om köttfärssåsen börjar rena ner hur kommer det se ut. Alkohol är ett stort nej vid första dejten för om du är full så är det lätt att göra en tabba. Och vad du än gör ljug inte va ärlig
Njut av dejten och killen


Veckan med Baby

Hejsan det var länge sen ihihih, en vecka typ. Som jag skrev innan har jag tagit hand om Baby hela denna vecka. Så jag tänkte sitta framför datan kunde vänta, skulle ändå vara med henne bara en vecka. Jag ville även att hon skulle se mig som ledare så jag fick träna med henna och hon knyte an snabbt till mig. Annars har det varit väldigt mycket skolan, nästan varje dag har varit 8 timmar i skolan, vilket har så klart varit lite tufft på tanken på att Baby fick vara rätt så länge ensam. Men hon är så duktigt, även som 13 veckor gammal klarade hon av sig i 4 timmar utan att kissa.


Visst hon kunde vara lite olydigt ibland men samtidigt är det viktigt att inte glömma att hon är fortfarande ett barn i stort sätt. Man ska inte ha så stora förväntningar på henne och förvänta sig att hon ska kunna allt redan och förstå allt. Jag lärde henne att sätta sig vid dörren innan hon går in i lägenheten, ibland räckte det att jag tog tag i handtagen så förstode hon, ibland behövde jag bara ryka till lite med kopplen, ibland bara att säga en gång sitt och ibland 5 gånger innan hon gjorde det. Men det handlar om tålamod helt enkelt man kan inte flippa ut och låta helt arg bara för att hon inte gör som man säger vid första försöket. Men jag tror att det är viktigt att ta hänsyn till hundrasen så väll men inte allt för mycket, uppfostra den utifrån hundrasen den är. Det är bra att använda metoder som en ledare elr modern hade gjort när valpen är olydig.


När vi var ute och promenerad på ställe där vi inte har varit innan så var hon väldigt duktigt och lukta på allt. Hon gick bredvid mig hela tiden och när hon väl gick framför mig så vände hon sig om ett par gånger bara för att se om jag var där. Men något jag tyckte var skönt var när det inte var så kallt ute, då promenerade vi rätt så mycket. Det viktigaste för en hund är just att promenera som han mannen som talar med hundar säger men inte bara det jag själv älskar att promenera.

Nä hon var så duktigt, lyssnade väldigt mycket på mig. Hon följde efter mig vart en jag gick i lägenheten. Först trodde jag att hon inte ville vara ensam. Men edgång när min Ivan var där så sov hon mellan oss, men när jag resta mig för att sticka till Cv, så vaknade hon till och tittade efter mig och gick direkt efter mig, även när min kille kallade på henne så rörde hon sig inte, vänta på mig utanför dörren. Även när hon skulle sova så var hon tvungen att vara nära mig, när jag flyttade på mig så förflyttade hon sig väl, och tryckte in sig i mig.


Kommer vara konstigt att inte ta hand om henne eller träffa henne så mycket, plus att hon har fastnat vid mig och ser mig som hennes ledare. Känns lite jobbigt nu när jag tänkte på det.

Men jag ska förbi min bror idag, hans tjej kommer inte fören på söndag så jag och Ivan ska kanske titta på film med min bror och så kan jag vara med Baby. Handlade mat till henne, hon har börjat äta helfoder blandat med torrfoder vilket hon älskar, försöker slicka rent hela skålen. Men jag köpte även tuggben till henne, behöver det nu när tenterna sakta börjar växa. Älskar henne.

VÄRLDENS SÖTTASTEJag tror att jag tog ca 100 bilder på henne under denna vecka.Peace, Love, Respect

Konstiga snögubbar och min vackra snögubbe.Hejsan sitter här hemma hos min bror och har lilla Baby runt mina ben här under bordet, känner sig nog trygg att leka när mig. Leker med sin nya leksak som jag har köpt till henne.


Igår var jag och killen med ett annat par, vi åkte runt lite i Hbg. Jag och älskling hade bestämt oss att inte vara ute allt för länge eftersom vi hade planerat att titta på film hemma hos mig. Men vi hade så skoj ute att det blev fram till halv 1 på natten. Det var otroligt mycket snö ute, jag tror sist det var så mycket snö var nog för 2 år sen. Och så klart eftersom det var så mycket snö ute så fanns det även bilar på Väla som driftade i snön, runt 15 bilar. Men det bästa var när en bärgningsbil driftade lite, så roligt det såg ut, det gick ändå hyfsad bra hihih. Först när vi såg den åkande förbi så trodde vi så klart att det hade hänt något men sen bara parkerade han och tittade han på och så klart så visade han upp vad han går för. Nä fan det såg bara så roligt ut.

Det var så mycket snö ute igår att jag blev som ett barn igen, så roligt när det är så mycket snö. Jag gjorde en liten snögupp uppe på bilen, vist är den gullig. Den höll i sig hela vägen till Hbg fast den förlorade huvudet någonstans på vägen. När vi skulle lämna det andra paret så såg vi dessa två snögubbar, den ena är en kvinna och den andra är tydligen blandras hiih.

Min första snöboll denna vinter, inte varit så mycket snö innan så har ej kunnat göra stora snöbollar innan. Idag så är det nästan som om det aldrig varit så mycket snö igår, regnade inatt så det är ej så mycket kvar. Men något jag tycker ändå är lite irriterande är att det knappt snöade under december eller januari och sen helt plötsligt i slutet av februari så kommer snön.
Nä nu måste jag sticka och ge Baby lite mat, eftersom vi ska dra ut snart tänkte jag.Peace, Love, Respect

090221

Idag ska jag vara med killen och ett annat par nog. Men igår tittade jag och killen på film, äntligen såg vi YES MAN. Jag tyckte den var rolig, bra. Tänk om man skulle säga JA till allt, nää fan ingen chans att jag hade gjort det. Det var så rolig det med hon gamlingen hihiih, stackare vad han fick göra. Han fick för sig att dåliga saker händer om han inte säger JA.


Jag var även hos min bror igår, som är ensam nu hemma vilket han tycker är tråkigt så klart. Lekt med lilla Baby, så sött hon är. Han ringde mig för en stund sen och ville att jag skulle komma förbi på kopp kaffe, men som sagt jag hade precis vaknat plus så är det inte direkt som om han bor tvärs över gatan


Här var jag och Baby ute, hon är mer modig nu. Innan ville hon inte gå så långt ifrån hemmet. Men nu hon går direkt dit man drar henne. Hoppar om kring och ska bita på allt. Hon försökte till och med bita på träd. Hon älskar tydligen snö väldigt mycket. Och sen så skulle hon fånga pinnen vilket hon tyckte var väldigt rolig men hade svårt att ibland hitta den när den försvann i snön. Hon är bara för söt.
Detta var min outfit igår när jag var med killen
Peace, Love, Respect

En lugn och kärleks låt, att relax tillOMG

OMG, jag vaknade 13:00, KLOCKAN 1 sist jag vaknade denna tid var nog 1 och ½ år sen och då pratar jag inte om vardagar när jag har skolan, nej jag menar lediga dagarna. Min mobil dog under natten och efter som jag har ett alarm där vis halv 11 för att ta min tablett, så klart så ringde inte jäveln. Men jag vaknade ett par gånger utan att titta på klockan då jag förlitade mig på alarmet kommer att ringa om en stund och så klart så tänkte jag om den ej har ringt än så är klockan nog 9 eller något så plus att det är ljusare nu på morgonen.

Så nu sitter jag och känner mig helt seg och allergisk mot ljus så att jag sitter så klart i mörkret, plus av någon anledning känner jag mig uttorkad så jag dricker just nu en massa vatten.

Måste gå och fixa till sängen innan jag fastnar framför datan och dricka mer vatten ihihih. Nä fan fattar inte hur folk klarar av att sova fram till 1-2 eller kanske till och mer, jag känner mig inte utvilad bara känner mig dålig.


Peace, Love, Respect

Snart iväg

Ska iväg snart till skolan. Fick inte så mycket mat i mig, mitt smör hade gått ut, BLÄÄÄÄÄ, så irriterande så jag sticker iväg till skolan hungrig jippi. Måste handla mat verkligen efter skolan. Fast man har ju inte så mycket pengar vid denna tid. Får handa det som är mest nödvändigt, får pengar om ca 5 dagar. Fan vad jag ska ha ont i nacken allvarligt talat, fattar inte vad felet är med den.  Tittar för tillfälle på Mulan Disney filmen, den är bra. Planar snart att rita Mulan, när jag gör det så kommer jag lägga upp den.

Nästa vecka kommer jag vara mycket hos min bror, ska vakta lilla Baby eftersom Sara är på semester och någon måsta vara hos Baby, hon kan inte klara sig själv i ca 8-9 timmar


Skriver väl något efter skolan.


Peace, Love, Respect

Idagen är Gårdagens

Hejsan! Gud vad tidigt jag skriver hihih. Tänk er jag som börjar 1 och är redan upp, jag är konstig. Eftersom jag inte han lägga fram ett inlägg igår så kommer denna handla allt om gårdagen. Jag var i skolan igår fram till halv 4. Jag hade en hemsk huvudvärk väldigt länge, jag tror det har mycket med mitt diadem att göra den tryckte till som fan. Men inte bara det hade ont i nacken som fan. Men allt detta var efter 12, men på morgonen mådde jag faktiskt bra, chockande hihi. Jag bara kände mig bra plus så såg jag fram emot föreläsningen som handlade om Ångest och Depression, det var väldigt intressant. Men där vid 3 tiden var jag slut, ont överallt och var trött också. När jag väl kom hem så var jag tvungen att städade lite. Där vid 6 tiden stack jag förbi min älskling. Vi var ute och fikade men även köpte kinamat som vi tog med hem. Så där satt vi och åt vår kinamat hemma hos honom och tittade lite på serier.

GårDagens OutFit!Och resten av mig kommer nu


Nu ska jag iväg och duscha och sen äta frukost och sist men inte minst glo på tv


Because of You


Färdig med tvätten

KLAR med tvätten, skönt. Tittade innan på How I met your mother säsong 3 avsnitt 17 Tycker om denna serie så himla mycket, dem är så jävla roliga. Idag handlade det om broders-koden, som exempel inte ha sex med din väns x-tjej.  Och nu är det 2 och ½ man, den är också bra dem är roliga så väl. Killen kommer över snart, antingen stannar vi inne hemma hos mig eller så drar vi ut en stund får se. Jag känner mig så himla trött redan och har fått jätte ont i ryggen på grund av tvättkorgen.

Ska lägga mig i sängen och vila. Stackars min rygg, den har blivit utsliten som fan, har ofta ont i den.


När jag gick andra året i gymnasiet så hade vi individuella val och då valde jag "bild" eller vad det hette då. Dessa målningar som jag ritade gav mig ett Mvg. Så nu hänger dem på väggen i mitt rum, dem är mina favoriter så väl


Tvättdag

Hejsan

Sitter här och tittar på HK, samtidigt som jag inte får glömma min tvätt, tråkigt. Japp så vad har hänt, idag var det bara skola, arbete med gruppen. Vi är i stort sätt nästan klara med vårt Paper. Igår så hade jag ont i magen vilket var tråkigt, och kylan gjorde inte saken bättre. Och du som är tjej förstår vad jag menar. Förutom smärtan i magen så tittade jag förbi min bror, lekte lite med Baby som har blivit lite olydig. Hon tycker om att nafsa och hoppa på människor, vilket inte är bra så man får ha tålamod helt enkelt och bara säga NEJ ett par tusen gånger.

Det är en sak jag inte förstår, jag såg en tjej idag ha på sig såna tajts som är lite tjockare och använde som byxor utan lång överdel som täcker i alla fall lite. Jag tycker verkligen inte att det liknar några sorts byxor och tycker det är konstigt att man går med tajts utan att ha någon lång överdel. Föreställ er att gå omkring i strupbyxor, man ser kroppsformen allt för mycket, ni vet själva hur det ser ut. Detta är vad jag tycker.


Jag vet inte om någon har läst i tidning om en man som Onanerade mitt framför butiksbiträde. I tygbutiken strävade han inte efter att handla utan hoppar på biträdet och drog ner henne på golvet. När hon försökte slå sig loss så hotade han henne att han skulle döda henne om hon inte ligger stilla. Så en meter ifrån onanerade han framför henne. När han var klar så torkade upp från golvet med en grytlapp som han tog från hyllan. Så när han var klar så tackade han för sitt, skakade han hand med henne och stack därifrån.

ALLTSÅ shit vad sjuk människa, det är bara personer som inte mår bra som kommer på såna idiotiska saker. Som tur så fick dem tag i mannen och han fick 2 års fängelse, han nekade inte till hans handling när han blev utfrågad. Nää det är bara för korkat, sjuka människor vi har i samhället.

Lilla Baby har blivit några cm större. Lilla lilla söttnos


Kanske får du besök av den oxå

Hejsan! Sitter hemma och tittar på HK. Känner mig lite trött men samtidigt ont i magen. Så vad händer idag mmm ingen aning. Fan är så trött på detta väder, snö inte snö, snö inte snö och sen var det så jävla kalt idag också.

Läste idag i Metro om en meterlång boaorm som låg i golvbrunnen i badrummet hos en man här i Landskrona. Mannen som fick besök av ormen berättar att ormen hade öppnat halvvägs locket och var på väg upp. Hans granne som är väl bekant med ormar då han själv har ett par st hjälpte honom att få tag i ormen. Detta hörde jag då först på Vakna med The Voice, när dem sa Landskrona, så sa jag bara VAA. Om det hade varit i Malmö elr någon annan stans, hade det inte varit så stor sak men i L-A gjorde saken bara större, vem vet den kanske hade vägarna förbi mig hiihhi. När jag stack in till toaletten innan så kände jag lite obehag, man vet aldrig nu.

Äckligt och skrämmande eller hur


I lördags var jag på den ljusfesten som var i Hbg, det var mysigt fast jag hade viljat kanske ha mer färger på flera områden. Det som var som finast var väl dem bilderna jag la upp innan, rätt så nice hur det bildades som en saga, kom upp olika bilder och tydligen var det någon som gifte sig på den trappan med alla dem färgerna. Men sen fanns det även ljus som även fanns under jul veckorna, vilket var lite tråkigt.
Jag tyckte om denna jätte mycket. På andra sidan av väggen fanns det många små hjärtor.

Här är en teckning jag ritade nyligen tyvärr har jag inte hunnit måla den.
Jag tänkte lägga upp den som "dagens teckning";)

Nybliven pappa - och bara 13 år

Alltså jag vet inte länge vad som händer här i samhället, ooo gud. Jag såg på tv igår men även läste i tidningen idag om en pojke i London vid namnet Alfie Patten, 13 år som har blivit pappa till en litten flicka Maisie Roxanne. Gjorde sin flickvän Chantelle Steadman, 15 år på smällen. Pojken var 12 år och flickan var 14 år då det hände. Jag vet alltså inte, jag tycker att det är så sjukt. För det första sex i den åldern, VA. Kom igen det är sjukt, ryser i kroppen. Om man hade sätt dem gående i stan så hade man lika väl trott att dem är syskon.

Stod i tidning att när dem båda förstod att de skulle bli föräldrar tog de gemensamt beslutet att behålla barnet, hur kan man ens ta ett sånt beslut i den åldern. Dem vet nog ingenting om barn på tanken på att dem själva är det, för en 13-åring och en 15-åring har inte kunskap och möjlighet att ta hand om ett barn.


Tydligen stod det att pappan till sonen är stolt över honom trots situationen han har hamnat i, VAAAAAAAAAA.

Jag tycker till och med att en 16-17 år är för unga för att bli föräldrar, visst det beror på hur man själv är som person och hur mogen man är. Men en 12-åring och en 14-åring är INTE mogna för att få barn eller förstår vad det innebär att vara föräldrar och vad som medför.

ALLTSÅ KOLLLLA, han ser ut till och med att var 8 år.
När man ser dem tillsamman ser han ut att vara storebror till henne.


Love story and 3 little wordsOnce, when he was nine,
A timid little boy went to school
With a handful of heart-shaped cards
Safe in the lunchbox
His mother had packed for him.

He found in his desk
A card just for him.
It was much like the rest of them,
Gathered in a pocket,
Hanging from his desk,
But this one had no name.

He was the only one
Who had this valentine
Hidden in his desk.

He opened it,
And smiled.
For on the inside
Were but three words.

He looked up quickly,
And she looked away.
But he didn't see her.

Time passed,
But he never forgot
That little card,
With three little words.

Then, one day,
When he was not such a little boy,
He went to school
With an envelope in his lunchbox.
His mother didn't put it there
Because she didn't know about it.

But the not so little girl did,
Because the envelope was for her.
And inside it were
Three little words.

She looked up,
And he looked away
But she saw him.
Time passed,
But she never forgot
That little envelope
With those same three words.

One day, when the not so little boy
Got in the car and drove to school,
He had a letter in his pocket.
His mother didn't see the letter
Because he didn't show it to her.

And he met the not so little girl
At her locker and gave her the letter.
And inside it were many words.

But three of them
Were the same little three
They had exchanged before.

She looked up,
And he met her eyes
And turned away
And vanished into the crowd.

She looked back at the letter
And saw under those three little words
Seven numbers and a signature.

And so that night, she took out the letter
And typed in seven numbers on her phone
And asked for the not so little boy.

The next day, when the not so little girl
Was waiting for a ride to school,
The not so little boy pulled up in his car
Just like she had asked him to.

And when she got in and buckled up,
With the letter safe in her pocket,
She said those three little words
To the not so little boy.

And all the way to school,
He drove with one hand
Because the other was holding
The not so little girl's.


Välkommen på ljusfest 14-21 februari

Den 14 februari kl.17:00, på Alla hjärtans dag, startar invigningen av ljuseventet Love&Light på Terrasstrapporna. Festen pågår i en vecka, och inleds med en spännande ljusföreställning. Dansare, musik och ljus trotsar mörker och kyla och ger upplevelser om kärlek och värme. Plocka fram vantar och största halsduken och bege dig ut för en magisk upplevelse. Under kvällstid på lördagen och söndagen pågår det aktiviteter på flera platser i staden. 


Ljusvandring från norr till söder - hela veckan

Ljusfesten Love & Light är i sin helhet upplagd som en vandringsrunda. Från Stadsteatern i norr till Gustav Adolfs kyrka i söder får du se Helsingborg i nytt ljus. På torg, i gaturum, på innergårdar och i oväntade prång lyser överraskande ljusinstallationer och ljuskonstverk. Ljusdesigners och konstnärer arbetar för att lyfta fram de offentliga rummen på nya spännande sätt.

Här är några av dem spännande färgerna och konst man kommer få uppleva.

Tro inte att detta är målat, det är dem olika färgerna jag pratade innan om.Alla hjärtans dag

Hejsan då var det alla hjärtans dag idag, den så kallade romantiska dagen. Jag och pojken planerar att sticka in till Hbg, Love and Light temat ikväll. Hela Hbg kommer vara full med färger och mönster, massa olika färger, färg glada färger "shit många ord av färger på en och samma mening". Sitter och tittar på tv just nu, gjorde pankakor innan till mig, åt 12 st. kalla om att vara mätt.


Och igår var det fredag den 13, oooo, inte så mycket otur hände. För visa brukar det hända bra saker istället. Jag tror eftersom folk vet att detta är så kallad otursdagen så skyller man allt på det direkt när något dålig händer och att det händer dåliga sker bara för att det är fredag den 13. Mer tur tycker jag att det var igår i alla fall för min älskling, han fick äntligen värdig hjälp. Han fick tid inom akuten i Lund, där han träffade en jätte snäll läkare, som verkligen satsar allt på att han ska bli bättre. Hon sa "vi ska testa allt tills vi hittar felet". Hon fixade tid för röntgen av nacken igår, det är inte många som fixar fram det på samma dag. Men gud det tog verkligen långt tid, vi kom fram till avdelningen 20 över 2 och blev klara med allt kvart över 5. Dem lätt oss inte gå för än läkare hade godkänt bilderna. På måndag ska hon ringa in till öron/balas specialist och tjata så att hon får tid så snart som möjligt och om det går samma dag. Jag hoppas du blir bra snart älskling.

Fan börjar få ont i magen, ska nog gå lägga mig


så gott folk jag önskar er en
happy valentine's day och att ni får så mycket kärlek att ni värms i hela kroppen.

Vet ej vad jag ska säga, bara titta.Beyoncé - Diva

Tycker om denna låten 


Små handlat, trångt i bussen och pojken mår dåligtHejsan! Sitter här på min säng med laptop i knän. Slutade lite tidigare idag, men stack in till stan när jag kom fram till L-A, skulle köpa mina tabletter på Apoteket. Jag har tabletter på recept och behöver köpa dem ofta så jag har kommit upp till den summan att jag har frikort nu under en viss tid.
Så eftersom jag fick tabletterna gratis så tänkte "nä fan nu ska jag för första gången på länge köpa något till mig som gör mig glad".
Det var typ en månad sen jag köpte något till mig som jag vill ha. Jag känner mig rätt så trött, gör det hela tiden. Vad har jag annars gjort mmm, inte så mycket. Kom och tänka på en sak innan, hur mycket jag hatar när man ska till skolan så där tidigt och så när man hoppar på statsbussen så är det en djungel där inne, typ 60 pers. Hänt flera gånger att jag har varit tvungen att stå där vid busschauffören, har ej kunnat röra sig och när man andas så slår det 50 olika lukter rakt in i ansikte, att man tillsist får panik.
Plus om man tänker efter är det egentligen jätte farligt att så många människor är tvungen att stå upp, tänk om en olycka inträffar, man kan verkligen föreställa sig vad som kommer hända med alla dem som står upp.

1. Diadem - Ginatricot 69 kr
2. Örhänge - Ginatricot 59 kr
3. Running cosmetics - H&M 59 kr
4. Listerine total care - Apoteket 65 kr

Min pojke mår jätte dåligt, tycker så synd om honom. Jag hatar denna jävla systemet som finns när det kommer till sjukhuset och att få hjälp. Han har varit dålig nu i ett halvt år, yrsel, känsla av tryck i huvudet och i öronen. Han har inte fått någon värdig hjälp på tanken på att han fortfarande mår dåligt. När han kontaktade SIN läkare i Lund då allt detta hände så sa hans läkare "det är inget jag kan hjälpa dig med". Alltså hur fack up är du mannen, du är läkare fan boka in tid för röntgen eller något så, hur jävla svårt är det egentligen. Dem här 3 sista dagarna har varit som värst, blev yr vad han än gör, det kom och gick hela tiden. Tänk er själva att du blir yr när du ska gå till köket och sen en timma senare när du ska till köket igen så händer det ingenting men istället blir du yr för något annat du gör. Men han ska idag iväg till akuten och då ska han få med fan alla kropps kontroll, se till så att han får remiss till öronläkare, röntga huvudet och nacken (kanske klämt någon nerv i nacken och orsakar balans gången).

Volim te, Love u, Älskar dig, Te amore
2006 29/12


toapapper, snö, nalle och Chris Brown

Hejsan.. är hemma nu, trött som bara den har känts som en lång dag, okej det har varit en lång dag från 9 till 3. Fast egentligen slutade lektionen 4, men jag orkade ej mer på tanken att jag måste även ta tåget hem, då jade jag varit hemma typ kvart i fem. Fast okej jag kom ändå hem halv 5 eftersom jag var tvungen att sticka in till Netto och köpa toapapper och nudlar, så deprimerande hihi.


Jag hörde idag på Vakna med the Voice (men även lästa) att Chris Brown har misshandlat Rihanna, så klart så blev man chockad. För vara ärlig så vet jag ej vad jag ska tro, för jag tycker om Chris Brown och jag har svårt att tänka mig att han skulle göra något sånt, men samtidigt även om en person verkar vara snäll så behöver den ej betyda att personen är en ängel. Vem vet det kan vara på hittat, mycket sånt verkar finnas inom kändisvärlden. Jag kommer vara mitt i mellan, fram tills då bilder på dem två i rättegången kommer, för när det kommer till Hollywood så vet man inte längre.


Så vad har annars hänt idag,,, mmm inget egentligen bara varit lång dag helt enkelt. Tänkta vila en lite stund nu och sen titta igenom en uppgift som ska diskuteras inom gruppen imorgon.

Ibland är vädret bara för mycket , om det nu ska snöa så låt det snö, inte att det ska försvinna några timmar efter. Snöar på kvällen och försvinner näsa dag, har typ hölt på så här ett par gånger. Jag fattar mig inte längre på vädret helt enkelt.


Before 08:22

 

After 16:20


Min lilla nyckelring, köpte den igår på Willys.
Har letat länge efter en liten nalle att lägga på min nyckel.
Så sött den är.

10/2 - 2009

Hejsan. Är hemma nu, kom precis hem från skolan. Jobbade idag lite med gruppen. Om jag skriver lite konstiga saker elr så, så är det bara för att jag är seg i huvudet. Fan fick underkänd på min tenta som jag hade förföra lördag, 7 poäng ifrån jippi skit roligt. Men jag märkte att vissa saker fick jag fel pågrund av mina anteckningar, det är det som är nackdelen när man måst använda sina anteckningar till en tenta från föreläsningarna för det kan lätt hända att man missuppfattar något och skriver fel. Jag börjar irritera mig på en sak, att tåget kommer försent helllllllla tiden. Det kvittar vilken tid jag ska ta tåget, eftermiddag eller eftermiddag så är tåget ändå förenad. Idag så var den en kvart förenad och även när jag skulle ta tåget hem så var den oxå förenad, 5 min. Fan jag vill shoppa, men lite ont om pengar nu, du vet innan man får sin lön, allt känns så dystert utan pengar.


Det var något jag läst i Metro förra veckan som irriterade mig. Det var en 18 årig kille som anföll en 29 årig kvinna, men som tur så lyckades hon komma loss då hon bet honom i tummen. Han efterlämnade sig sin blodiga vante och med DNA kunde man spåra att vanten tillhörde killen och kvinnan kunde även peka ut killen. Av någon anledning tyckte tingsrätten att detta inte var tillräckligt med bevis. ALLTSÅ kom igen hur idiotiska är dem, allvarit talat hur mycket facking bevis behövs det egentligen. Om blodet är han och hon kunde exakt peka ut han vad säger det då. Och gissa vad för ursäkt han hade som tydligen dem gick med på "Vanten var hans men att han hade slarvat bort den förlängelsen och han menar att någon annan ska ha använt hans vante och gjort brottet". Tingrätten tyckte inte att DNA testet skulle ingå. Okej visst ni kanske inte tycker att DNA testent inte gjordes rätt eller vad det nu var, men kom igen om det fortfarande träffade in han och hon kunde peka ut han så säger det något. Alltså gud det verkar vara lätta att komma undan med saker, bevis verkar aldrig räcka till nu för tiden, även om man har bild/film/DNA och allt så kan en person bli friad.


Snart alla hjärtans dag, den romantiska dag, typ. Det är inte alla som tar denna dag så seriöst. Fast en rolig sak, dagen innan är fredag den 13, så vem vet många par kanske kommer bråka den dagen, irritera sig på varandra och sen bli sams på lördag igen ihhih. Det finns dem som kanske hittar någon på alla hjärtans dag och sen finns det dem som inte gör det just den dag kanske.

Typ inget

Hello människor.

Sitter hemma och väntar på killen, har varit typ inne hela dagen. Jag tittade på Open Season 2 idag, den var bar. Igår så var jag i skolan, föreläsningen var så lång tråkiggggggg att jag höll på somna ett par gånger. Efter skolan så stack jag till min bror och hans tjej och träffade lilla Baby, så sött hon är. Hon har lärt sig sitt, plats, lugn och att ligga går lite trögt men det kommer. Stackaren skadade benet igår, hon glider mycket när hon springer och leker, så igår råkade hon hamna lite fel och skadade sig. Jag blev så rädd och orolig när jag såg henne halta, tyckte så synd om henne. Men som tur så kom det bara lite ur led/kom emot en nerv elr något så, tur att det ej var brutet. Så jag tog henne och la henne i mitt knä så hon kunde vila. Efter att det hände så satte sig min brors tjej framför datan och fixade direkt djurförsäkring. Efter en kvart så var Baby uppe igen och ville ner på golvet och leka. Nu tänkte jag gå diska. Ha det bar så länge.Peace, Love, Respect


Beyoncé - Halo

Hörde denna låten i fredags och blev direkt förälskad i den. Så bra den är.


2009 - 5/2

Hello

Sitter här ni igen. Kom hem för typ en halv timme sen. Känner att jag börjar bli hungrig, måst fixa något gott till mig elr allmänt går snabbt. Jag stack aldrig till föreläsning kände mig ej så bra, men där vid 12 så träffade jag gruppen, vi skulle jobba lite med vår paper. Imorn ska jag till min bror och hans tjej. Men i alla fall så lästa jag Metro idag när jag satt i tåget och hade tråkigt. Så lästa jag något om att två små flickor hade hittat en död delfin på stranden i Halland, finns även bild. stod något om att den hade simmat fel, typ No Shit att den har. Tydligen var det en unge, stackare. Och sen fanns det även en liten kort beskrivning om Will Smith och premiär av Seven Pounds imorn, men dem tog också upp några av hans filmer. Det var länge sen jag såg dem elr till och med glömt bort. Så då tog jag min tid nu och tittade på youtub och då kom minerna tillbaka och dem som togs upp är just dem jag tycker om.

* Hancock
* I Am Legend
* The Pursuit of Happyness
* Men in Black (1 & 2)
* Bad Boys (1 & 2)
* Enemy of the State
* Wild Wild West
Men även * Hitch som inte nämndes


Peace, Love, Respect


SexDrive


Igår så var min pojke hemma hos mig, vi tittade på filmen Sex drive. Den var SKIT bra, det var länge sen jag skrattade så mycket och ofta till en komedi film. Jag var lite skeptiskt till filmen från början, men fan vad jag hade fel. Den var riktigt bra, jag ger verkligen förslag till att se den. Det var en kärlek och komedi film. Han tjocke(Lance) i filmen var rolig som fan. Nä fan måste verkligen ha den på skiva.
Cast (dem kända då)
Josh Zuckerman  - Ian
Amanda Crew - Felicia
Clark Duke - Lance
James Marsden - Rex
Seth Green - Ezekiel

Av 10 så ger jag den en 10 så klart.

Jizzed in my pants

Jag såg denna video för ca 2 månader sen... har hela tiden planerat att lägga in den på bloggen men har glömt. Titta noga på städaren i mataffären, jag tror ni kommer känna igen personen. Men iallafall sjuk video och texten ännu sjukare men var tvungen att sätta upp den, eftersom den är rolig.


Lite olika saker bara

Det var länge sen, har haft fullt upp på sista tiden men nu sitter jag här ;). Jag kan börja med att berätta lite om dagen. Det är bajs väder ute i alla fall, det skiftar så himla mycket. Dem 3 sista dagarna har det blåst så himla mycket, blåste nästan iväg och sen idag så snöar det jippi skit skoj. Idag så hade jag grupp arbete, trivs med min grupp det är skönt att jobba med folk som är i ens ålders krets. Nä det känns skönt när man är i en grupp som man trivs med, då blir det inte jobbigt när man ska jobba med uppgifter. Nu sitter jag här hemma och bara tittar på tv och tar det lugnt. Vet inte riktigt vad jag ska gör idag, det enda jag vet är att jag tvättar idag. Fan jag hade omtenta i lördags, skit jobbigt. Förutom att jag behövde gör en omtenta som redan kändes jobbig men att göra det en lördags kändes det ännu jobbigare. Jag satt i 7 timmar och efter det så var mina hjärnceller döda. När man skulle skriva ner sin adress på kuvaren, jag lovar jag glömde bort min adress och var tvungen att ringa pappa och fråga honom. Jag är så trött att jag inte vet riktigt vad jag ska skriva mer.


Men här kommer några bilder/video som berättar bland annat vad jag har gjort och sätt under dem här dagarna.


Filmer jag har tittat på under dem här 2 veckorna

1: Seven Pounds

Jag tyckte filmen var bra, fast man kunde bli lite förvirrad och den hade kunnat vara kortare. Det var lite sorligt. Will Smith är en riktigt bra skådis, alla hans filmer är bra. Jag diggar honom verkligen som skådis. Men filmen var helt O.K.

 Av 10 så ger jag den en 6 ½2: Wild Child

Denna trodde jag ej skulle vara så bra som den var, blev chockad över hur jag kände efter filmen. Jag trodde att dens skulle vara tråkig och löjlig tonårs film. Men nej fan den var bra, lätta att följa och hänga med. Den var rolig också. Men så klart så fanns det några scener som var typiska ungdoms filmer, men det hände en sak typ i slutet som jag blev chockad över.

Av 10 så får den en 7.3: Outlander

Denna var så där, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Visst det fanns nice effekter på en del scener, men det var något jag ändå inte tyckte om med den så mycket. Och så fanns det några saker som jag tyckte var konstiga men det kan jag ej säga för då avslöjar jag lite slutet. Men ni får se den själva och avgöra själva vad ni tycker.

Av 10 så får den 4 ½4: The day the earth stood still

Allstå denna film var dålig, så dålig att jag somnade till 3 gånger. Jag och pojken tittade på den hemma hos mig, och när han frågade mig "Medina sover du" då vaknade jag till. Jag somnade till där i slutet även så jag såg inte ens hur filmen slutade. Den var så seg och allmänt dålig

Av 10 så får den en 2


Söta lilla Baby

Min bror och hans tjej har skaffat en valp gud vad glad jag blev. Älskar hundar, dem är bara för goda. Hon är så sött vill bara äta upp henne. Även efter den lördag med jobbiga omtentan så blev jag direkt på gott humör när jag såg henne eller när hon somnade i min famn. När man kommer förbi dem blir hon så glad och se en. Hon heter föresten "Baby", en Amstaff ren ras och är 10/11 veckor gammal.

Allmänt

Dessa skor är helt okej, elr så där. Men denna tjej hade på sig dem på en onsdag morgon tydligen på väg till skolan. Det är för mycket för en skol dag, en onsdag, under dagen. Jag vet ej vilken uppmärksamhet hon var ute efter men jag tror hon fick fel uppmärksamhet den dagen.smart ide men ej hållbar hihihi :P..


Allt jag har på mig här är från H&M, rätt så roligt tänkte inte på det förrän jag tog på mig det i lördags.

 

RSS 2.0