Dipp Lördag

Hej på er er! Sitter i soffan och är dränkt i min Hello kitty morgonrock haha :P. Tänkte egentligen titta på filmen King kong, det var ju så länge sen ;) men fastnade framför draw something hehe. Har inget liv sen jag skaffade den app:en :P så jävla beroendeframkallande.

Igår
vara det lördagsmys men det blev inte riktigt som jag och Ivan hade planerat :P. Lilla Filip sovöver även igår så vi satt och spelade Call of Duty hehe så film hoppade vi över. Där vid 23:00 bestämde vi oss för att dra till Hbg :). Vi kanske ska till
Helsingborg idag oxå fast lite senare, får se vad vi orkar :P

Vi körde på dipp lördag igår hehe fast vi åt knappt något av det haha ska nog ha det till BB ikväll ;)

Bravo Griffin Monopoly Squid and Dolphin

Hej på er! Tråkigt väder vi har idag :/ varför kan vi inte ha sol?? Min förkylning får mig på dåligt humör. Egenligen skulle jag till Malmö idag med familjen där min storebror och Miresa ska ha en liten födelsedagsfest men eftersom jag fortfarande är sjuk så vill jag inte riskera att smitta lilla Savannah :(. Ikväll blir det antingen en lugn filmkväll med gott till eller en runda till Hbg på street racing, får se vad vi kommer orka vädret drar verkligen ner på människan.

Mina nya draw something


Denna gjorde jag idag


Cold

Hej på er! Vaknade 9 idag men ligger fortfarande i sängen. Min förkylning var verkligen hemsk igår ;(. Det tog all min energi att jag inte längre visste vad jag skulle ta mig till och började tillsist gråta. Tur att jag hade min pojkvän där som tog hand om mig och tröstade mig. Det är lite (väldigt lite) bättre just nu men som sagt kan bli sämre under dagen. Tänkte gå upp nu och ta all form av medicin och hoppas jag blir bättre snart, är ingen rolig människa att vara med när jag mår dåligt :/

Såååå jag just nu

F..k you förkylning

Hej på er! JIPPI jag har blivit förkyld :/ FUCK U. Från att må bra igår till att sluta dagen med en riktigt jobbig förkylning. Jag har sååå ont i mina öron, min hals brinner och svider och jag är omringad av näsdukar :(. Lyssnar på lugn musik just nu och tycker synd om mig själv haha :S. Idag så kommer té, panodil, halstabletter och nässpray vara my drug.
De tråkiga vädret gör inte saken bättre heller :/

Hittade detta i min FB profil idag

Du är mitt finaste Ivo pivo hehe <3

Jag vill inte att detta ska ta över mitt liv

Hej på er! Sitter och skriver mitt första inlägg med min nya dator :P. Blev lite ledsen när jag gav ifrån mig min gamla dator, haft den i 4 år plus det var mig första egna dator hehe :( ja vad ska jag säga när jag fäster mig så fäster jag mig :P.

Igår
byggde jag naglar till min kompis mamma :). Från att bara ha 2 personer denna veckan till helt plötsligt 4 st :P. Jag har delat upp det så att jag har tid för annat oxå och inte behöver hoppa över eller skjuta upp saker bara pågrund av naglar. Jag vill inte att detta ska ta över mitt liv/min vardag och inte hinna med det jag vill. Fortfarande detta är bara en rolig sak och inte på liv och död.

Här är naglarna jag byggde igår (hon ville ha dem mer runda)

50 procent

Hej på er! Nu ska jag och Ivan titta på BB. Man undrar vem som åker ut ikväll?. Jag tror Amandus kommer bli helt galen när han får veta att han är nominerad igen haha.
Men den som åker ut ikväll bli nog Hanna P.

Jag fick med mig nytt nagellack igen hehe. Ja det är lite svårt att inte köpa när det endast kostar 15 kr haha. Jag älskar att se 50% :P. Här har ni de andra 2 som jag köpte oxå i veckan

Snygg färg som fan :)

Ja när man ser 50% på smycke så är det oxå
svårt att inte låta bli speciellt när det kommer till ringar haha :P

I love you the vampire diaries

Igår så tittade jag och Ivan på the vampire diaries OMG säger jag bara :D. Det var avsnitt 19 och detta måste nog ha varit bästa avsnittet hehe. Det var 2 saker som fick mig att sluta blinka och bli helt stilla i kroppen, det var i mitten och i slutet. I love you the vampire diaries.

Hela denna scenen fick Medina att smällllllta och gåshud till max. Som jag har längtat efter detta hehe

Toshiba satellite 755d-21j

Hej på er! Håller på flytta över allt jag har på min dator till min extern hårdisk. Jag har köpte mig en ny bärbar dator :D en som är 3 gånger bättre än min gamla och lite bättre än Ivans oxå haha :P, han har 4 gb i ram medan jag nu har 8 gb haha :P. Vad jag alltid ska tävla med honom hehe. Fy fan 17 Gb tog jag bort från min dator hehe mycket saker jag hade på den :/

Min nya dator är fortfarande hemma hos honom, eftersom han fixar alla de olika program som jag vill ha och som jag hade på min gamla, tur att jag har honom <3.

Här har ni min nya dator :D

Ja det lönar sig att spara pengar för då kan man köpa skoj saker utan att behöva ta på kredit eller liknande ;)

Ny kategori

HEJ på er! Njuter av mitt kaffe nu medan min lillebror sitter bredvid mig och njuter av sin saft :P. Ska snart in till stan med tjejerna :). Gå en runda och sen fika, efter det ska jag till min pojkvän. Vi skulle egentligen grilla idag men ja vädret bestämde att de inte ska bli av :/

Jag har skaffat en ny kategori: Iphone and staff

Jag upptäckte att jag hade en hel del
iphone inlägghär på bloggen och jag kommer nog lägga ut fler :P.

Min nya teckning från Draw something


Draw Something is my drug

Hej folket! Sov en liten stund innan hehe :P. Vaknad tidigt idag vilket min kropp inte var glad över och 4 timmar senare somnade Medina igen. Idag så ska jag och La familia grilla igen hehe, vi kommer nog tröttna snart på grill mat hehe :P.

Vet ni vad? Jag är sååå beroende av draw Something...Kan sitta en hel dag och bara rita och rita till folk :P..Hade nästan viljat köpa en surfplatta bara för att ha större skärm till Draw something, så beroende är jag hahha :P

Har är några av mina bilder jag har ritat till folk


Som sagt det inte är alltid jag gör så detaljerade drawing haha :P bara när jag har tid över hehe :)

Sleepover

Hej på er! Har precis fixat ihop lite mat till mig och Ivo, så nu tittar vi på
våra mini serier innan BB börjar.

Ska sova över hos min älskling ikväll/natt :) kommer bli mysigt. Efter BB blir det en bra film med gott till :D. När filmen är slut blir det sova kudde, fast om jag känner oss två så kommer det bli en massa prat istället :P. Kan inte fatta att efter mer än 8 år tillsammans har vi fortfarande en massa saker att prata om hehe <3.

Idag så fick jag hem nya skal till min Iphone även bilhållare som jag köpte till Ivo

Denna har jag på nu ;)

Till Min älskling

Köpte även 2 nya nagellack till mig :)

2 Franska

hej på er! Sitter och njuter av mitt kaffe i ensamheten haha :P skönt det oxå ibland. Fint väder vi har idag jippi snälla hålla i dig iallafall till torsdag eftersom vi tänkte grilla då igen hehe :D. I söndags så byggde jag naglar till min kusin Mirsada och hennes kompis Marijana :).

Här kommer bilder på deras naglar

Mirsadas

Marijanas


Grillat är godast

Hej på er! Är hemma hos min älskling nu som inte mår så bra :(. Idag så var jag och tränade, fy vad jag har ont i hela kroppen och trött känner jag mig oxå :/. Fint väder har vi idag fast lite kyligt är det fortfarande. Om Ivo känner sig bättre lite senare så ska vi nog dra in till Hbg ;).

Igår
så firade min pojkvän och hans familj deras påsk så det blev att vi grillade hemma hos hans syster :). Det är så mysigt att grilla och grillat är godast haha. Slänger in lite bilder från igår.

En massa gott blev det :)

Efterrätt

Jag och Ivo <3

Mobilbloggar: Monster Inc

Hej på er! Idag så åkte Biljana tillbaka till usa :(. Jätte tråkigt vi har haft så skoj tillsammans hittat på en massa olika saker, kommer sakna henne. Jag och min lillebror tittar just nu på Monster Inc, den är rolig och min lillebror älskar den :). Så fint väder vi har idag och om det håller i sig så ska jag och Ivan nog till Hbg ikväll på streetracing, Martin och Jossan ska kanske följa med :). Japp tillbaka till filmen nu ;)

Just nu


Min måndag och tisdag

Hej på er! Igår och idag har varit 2 mysiga och roliga dagar. I måndags så var jag och mina tjejkompisar hemma hos Fatma. Hon och hennes man hade bakat en massa gott till oss :). Fy fan vad vi skrattade igår hahahha hamnade i många roliga diskussioner ;).

Jag är så glad att jag har dem vid min sida <3. Jag berättade en sak för dem som hade hänt och dem tyckte det var väldigt äckligt beteende av den personen och dem fattar inte att någon kan skriva så.

Tårtan som Fatmas man gjorde till oss hehe den var riktigt gott vill ha mer mer idag

Vattenpipa :)



Idag så var jag i stan med min pojkväns syster från USA :). Vi shoppade, åt Kina Buffe och fikade inne på espresso house :). Hon är jätte snäll och jag kan verkligen prata med henne om allt. Hon ser mig verkligen som en i familjen. Jag tycker det är viktigt att man har bra och nära kontakt med ens flickvänns/pojkvänns familj :).

Basilika Buffe

Fika :)

Och denna söta blusen köpte jag

Bilder från Malmö

Hej på er! Är hemma hos Ivo Pivo just nu. Igår hade jag en skoj dag i Malmö och denna gången åkte jag inte tåg själv utan min lillebror gjorde mig sällskap :). Han är rolig att ha med fast han tyckte det vara roligare att spela alla spel på min iPhone istället :P. Min älskling hämtade upp oss på stationen där vid 8 tiden. Alltid när jag besöker min storebror, Miresa och lilla Savannah så går tiden allt för snabbt :( jag får väl dra snart igen :D. 

Här kommer bilder från igår

På tåget :)

Puss Puss

Me

Mmmm dem bjuder alltid på god mat:)

Lilla Savannah åt sin mat <3

Det blev nyttig snacks denna gången hehe

Första gången hon äter jordgubbar och hon älskade det

Inte långt kvar till hon börjar gå snart hihi :)

Jag och Savannah

Min storebror och Savannah :) så gullig denna bilden blev

Mobilbloggar: Malmö

Hej på er! Sitter just nu på tåget med min lillebror på väg till Malmö. Vi ska besöka vår storebror, Miresa och fasters söta Savannah. Japp nu måste ja ge min Iphone till min lillebror hehe han tjatar efter att spela spel :). Hörs lite senare folket.

Malmö nu med min lillebror


Vädret kör aprilskämt

Hej på er! Fick höra att det snöade imorse typ VA, alltså vad är detta för april-skämt vädret kör med oss. Nu är det soligt med det blåser kallt :/. Egentligen skulle jag och La familia grill idag men eftersom det är kallt ute så ska vi istället beställa hem pizza och titta på tv :).

Här är de naglar som jag byggde i torsdags


Draw Something

Hej på er! Tittar just nu på Harry Potter haha :P finns inget annat på tv. Om kanske 1-1½ timme så ska jag, Ivo och hans syster iväg och handla gott inför vår filmkväll ikväll :D.

En App som jag har fastnat för är Draw Something hehe kan inte få nog av den. Tycker det är jätte skoj och tvingar ofta min pojkvän att vara aktiv och gissa direkt på mina och rita ny till mig haha

Jag ritade Scooby doo idag till Amina

Red and Bus

Hej på er folket :). Är hemma hos min älskling <3. Fy vilket tråkigt väder vi har idag, vilket betyder att det kommer verkligen kännas som lång fredag idag :/. Jag hoppas det bli en soligt dag imorgon, inte skoj att grilla om vädret är fult. Börjar bli väldigt trött kommer
nog inte kunna hålla mig vaken länge till haha

Just nu

Nytt

Hej på er! Fy vad jag är trötttt, det var omöjligt att gå upp idag. Sitter och små äter nu men ska snart storstäda här hemma :/ inte för att jag orkar men jag måste. Nu så kommer jag inte på något mer att skriva hahah fortfarande trött så vi får höras lite senare puss och kram

Nya saker till Iphone

Köpte dessa 2 Iphone "pennor" till mig och Ivan :). Jag testade min igår när jag skulle rita på draw something hehe kändes konstigt att inte använda fingret :P

Köpte ett nytt skal till hans Iphone :)

Besök från USA

Anledningen till att jag inte har varit så aktiv på bloggen är för att min pojkväns syster har kommit på besök från USA :). Jag har även tagit en liten "bygga naglar" paus, så denna veckan kommer jag bara ta emot en tjej. Eftersom Biljana inte kan komma så ofta på besök, USA är inte direkt när hehe så jag vill hinna umgås så mycket som möjligt med henne och hitta på olika saker.
Hon ska bara stannar i 2 veckor :(.

Lite bilder :)

Jag fick en jätte fin present av henne :). Älskar parfymen lukar riktigt gott

I måndags
så gjorde hon en stor middag till hela familjen :). Så här har jag aldrig sett lax för hehe

Efter maten blev det efterrätt

I tisdags
så var jag, Ivan och hans syster i Hbg, blev en mini-shopping

Idag
besökte vi Hbg igen fast denna gången åt vi god mat och fotade en massa bilder hehe Biljana ville testa sin nya kamera :). Vädret var verkligen perfekt för att fota :)

Jag tog oxå lite bilder med min Iphone

Passat CC :)

shut the f..k up

Hej på er! Idag så var man och tränade hehe än så länge håller jag igång. Att träna 3 gånger i veckan är helt okej vilket jag hoppas kunna hålla ;). Fy idag var det mycket folk :/ vilket jag tycker är irriterande eftersom alla maskiner var upptagna plus det var 5 tjejer som bara pratade och pratade :S alltså vad fan om ni nu vill prata så finns ett fike ställe inte så långt ifrån.

på gym ska man träna och inte babbla en massa skit

Fitness24seven

Japp jag var duktig idag och tog mig till 24/7 :D stolt över mig själv, nu ska jag bara hålla i det och inte sluta efter 2 veckors träning. Man känner sig verkligen som en ny människa efteråt :). Nu ska jag ta en lång skön dusch och en mina-spa efteråt. Man kanske känner sig som en ny människa men man känner sig inte som en fräsch människa direkt haha :P


Mobilbloggar: sova

Hejsan! Ligger i sängen och ska sova snart trött och ont i hela kroppen :(. Idag kom jag fram till att jag ska dra och träna imorgon hehe. Jag hoppas känslan håller i sig till imorgon och att jag verkligen drar och tränar :P. Det känns verkligen dumt att 176 kr dras av från mitt konto varje månad för något som jag inte "använder" :/. Sist jag var på 24/7 måste ha varit 4 månader sen :S besviken på mig själv. Jag vill inte säga upp det ifall jag nu skulle ångra mig och vill tillbaka så är det bindande i 1 år igen :/.

Imorgon ska jag träna hoppas det blir av hehe


RSS 2.0