Beach 2010

Hej på er. Har precis kommit hem från stranden. Var där med Salam och Fatma, från 11 till 2. Salam ska jobba idag kl 4 så blev att vi var en stund. Så härligt väder, sol sol sol. Vi tog med oss även lite mat och fika, vatten var ett måste så klart ;). Vi planerar att kanske att ta Venbåsten till Ven nu på lördag och grilla ;)


Jag hade så klart med mig killens kamera ”HOST” min kamera hahaha. Tog en massa bilder. Långst där bort kan ni btw se Ven


Årets första ”Medina doppar sig i havet” :P. Kallt i början med blev snabbt skönt




Att sitta i ” båten” var nog det bästa :P, så skönt.


Man är aldrig för....

Hej på er. Solig dag idag också hur jävla skönt är inte det ;). Om det är fint väder imorgon så planerar jag och tjejerna att sticka ner till stranden, bada och sola. Tittade precis klart på Eragon med min lille bror ;).


Man är aldrig för vuxen för kinder överraskning ;)


Leksaken kan man däremot alltig ge till sin lillebror/syster.
Ser ut som om han petar sig i nästan :P


Aldrig fel med en Redbull



Något gott till film är inte heller fel


Tredje filmen nu

Dessa sista dagar har jag varit inne i att titta på gamla filmer (som jag redan har sätt). Att titta på en film som man redan har sätt kan man vara säker på att filmen kommer att vara bra och behöver inte slösa bort 1½ timme av sitt liv på en dålig film :P


Här är dem 3 filmer som har givit mig sällskap idag.


The longest yard är sååå rolig, bäst alltså och Adam Sandler är en av mina favorit komiker




Tittar just nu på Eragon. Kommer det komma en tvåa eller???

Bardot Pink



Beroende av SOLO tidningen

Okej jag måste säga att jag har blivit beroende av SOLO tidningen. När jag såg att ett nytt nummer hade kommit ut, kunde jag inte låta bli att köpa samma dag. Varje kväll/natt läser jag i SOLO innan jag ska sova. Det var ett bra tag sen jag läste Veckorevyn till skillnad vad jag gjorde innan. Vet ej varför det blev så.



Vad väljer du SOLO eller Veckorevyn?


Married with children

Hej på er/God morgon på er. Känner mig så trött och seg, vill gå och lägga mig igen men det kommer inte hjälpa :S. Det var soligt igår men inte idag, sååå chockande då. Tittar just nu på married with children (våra värsta år)



Nää nu ska jag gå och försöka piggna till, kanske kaffe?


Ska det vara 100 kr så ska det vara 100 kr

Detta är något som inte händer ofta (aldrig) ;)

Vintage Mint

Var tvungen att köpa en till :P. Har blivit så inne i ta hand om mina naglar och göra dem snygga. Nu så har jag 4 Isadora nagellack, kommer flera kan jag säga. Isadora nagellack är bäst med deras wide brush och så håller det längre.


Vichy Aqualia Thermal light



Detta måste nog vara den bästa återfuktandekrämen jag har använt. Om du vill ha en ansiktskräm som återfuktar dit ansikte till 100% så är Vichy Aqualia Thermal light för dig. Eftersom Vichy Aqualia Thermal light är lätt, flyttande och ”vattning” vilket gör att ansiktet inte känns kladdig, kakig eller att man känner av den äckliga feta känslan på ansiktet efter användningen.


Efter som jag använder en ansiktsrengöring som kan torka ut men med Vichy Aqualia Thermal light försvinner den känslan och ansiktet känns som silkeslen.


Innan jag använde Vichy Aqualia Thermal light så flagnade mitt ansikte sjukt mycket när jag skulle applicera på mitt Id smink med borste vilket gjorde det svårt att få foundation att fastna och bli jämn. Efter bara 4 dagars användning av Vichy Aqualia Thermal light så blev mitt ansikte mjukt, lent och flagnar inte längre.


Vichy Aqualia Thermal light för normal till blandhy 5 av 5


Måndag och Tisdag


Måndag
Jag fick äntligen hem mitt paket från H&M, fast så klart inte allt :S. Jag beställd en tröja till min pojkvän för 1 månad sen och fortfarande ingen tröja. Vi tittade även på kvällen film med Alexandra, en riktigt rolig film. Berättar i ett annat inlägg om det ;)


Mitt paket från H&M och innehållet kommer här



Vårt andra McDonalds glas ;)


Tisdag
Var först i stan med Salam, shoppade lite. Runt kl 5 åkte jag och Ivo förbi tågstationen för att säga hej då till Alexandra som nu har flyttat till London. Jag hade nog själv aldrig vågat flytta till ett nytt land :P. Kommer sakna dig. På kvällen tittade jag och killen på True Blood ;), andra avsnittet av säsong 3.


Detta följde med mig hem

IsaDora nagellack är bäst ;)


Necessär och en ”väska”(?) som jag köpte till min kille så att han kan förvara sin kamera i.
Bra även till mobilen ;)



Gårdagens outfit



Min pojkväns mamma fyllde år igår. GRATTIS :D



Vi hade härligt väder igår.


Det blev pizza igår. Länge sen jag åt en pizza



Ska hoppa in i duschen snart ;), hör sen


Toy story 3 game


När vi väl började spela Toy Story 3 (xbox360) spel blev vi snabbt beroende. För några dagar sen så spelade vi i ca 4½ timmar sammanlagt. Det är riktigt roligt spel och så otroligt många uppdrag att göra och så klart plus i kanten man kan vara två spelare ;). Jag tipsar Toy story 3 till dig. Just nu så spelar vi Shrek The Final Chapter, även harry potter lego har kommit.


En ny parfym kan man nästan säga

I söndags när jag städade i mitt rum, organiserade mer i byrån upptäckte jag en parfym som var gömde mellan många andra saker, en parfym som jag inte ens visst att jag hade. Parfymen är nästan inte ens använd. Ivo köpte Naomi Campbell Paradise Passion för ca 2 år sen. Fan vad skoj att ha en ny parfym kan man nästan säga ;). Jag som nu har viljat ha en ny parfym i 2 månader :P



Något nytt

Idag tyckte jag att det var dags att testa något nytt. Istället för att bara måla mina naglar i en färg eller göra fransk manikyr som vanligt, tänkte jag testa med baby blue toppar, nude bas och genomskinlig nagellack men glans.


3 filmer

I fredags, lördags och söndags så såg jag, killen och Alexandra 3 nya filmer. Så nu tänkte jag dela med mig av mina åsikter om filmerna.


1. The Bounty Hunter
Jag tycker  filmen var en bra och rolig film, det blev flera skrattar så klart. Det var roligt att se hur Milo (Gerard Butler) gjorde allt för att fånga och ta Nicole (Jennifer Aniston) till fängelse och hon gjorde allt för att komma ifrån allt, hon vägrade följa med honom . 4 av 5


2. Beyond a Reasonable Doubt
I början eller första 20 min var filmen seg och jag tänkte ”snälla va inte tråkig”. När C.J (Jesse Metcalfe) kom på enligt hans källa att den kända advokaten Mark (Michael Douglas) mixade och hade sig med bevisen vilket gjorde att hans sida vann alltid. När resan började för att sätta dit Mark så blev filmen spännande. Slutet var bäst. 3½ av 5


3. Duplicity
Redan när jag såg trailer så tvivlade jag och var inte så intresserad att se filmen egentligen. Jag blev väldigt förvirrade med deras 5 år tidigare, 2 år tidigare, 14 månader tidigare och så vidare. Jag visst nästan inte vad som var nutid och dåtid. Ray (Clive Owen) och Claire (Julia Roberts) var ett par (tror jag) som satt dit varandra hela tiden (lurade), litade inte på varandra men kunde inte vara utan varandra, så det fanns en spänning i att veta om dem lurar varandra men att samtidigt se hur dem jobbar för att lura dem andra. Slutet var bra. 3 av 5


Mina tårar ville komma fram

Filmen Dear John var verkligen fin, vacker och bra. Måst säga att tårna var nära att rinner ner längst mitt ansikte ett par gånger. Fast okej jag är väldigt känslig när det kommer till filmer där det händer något sorgligt. Men du som ej har sätt den ska nog ta och se den. 4 av 5.


En vacker låt från filmen


Dear John

God morgon på er. Har precis små städat här hemma. Nu tänkte jag har en mysig stund för mig själv med en god frukost i soffan, lite sötsaker efteråt och titta på filmen Dear John som jag nu har viljat se i en månad men har aldrig blivit av, andra filmer har alltid hoppat upp.

Filmen jag tittar på. Channing Tatum är verkligen en snygging ;) 



______________________________________________________________
Både i fredags och igår så har jag, killen och Alexandra sätt två nya filmer och den tredje kommer ikväll, ska berätta på måndag vilka filmer vi såg och vad jag tyckte om dem ;).


Depend

Hej på er. Har precis pysslat om och vårdat mina naglar med Depend Mirakel Kit. Nu är mina naglar fina, friska, starka och fräscha :P. Ska snart iväg till killen. Ikväll så blir det filmkväll med Alexandra, jordgubbar är inplanerade också mums :D


It's a boy-girl thing

Hej på er. Idag så är det tvätt dag :(, orkar ej men måste. Jag börjar verkligen tröttna på detta väder, regn, sol, regn, sol. Man vet nästan inte vilket humör man ska vara på.


Tänkte jag skulle underhålla mig med en film nu och för att bli på bättre humör så har jag valt en komedifilm ;), Its a boy-girl thing


Dagens outfit

Hej på er. Snart så ska jag och killen iväg till Alexandra, ska bli en filmfredag ;). Så tänkte komma in snabbt och slänga in ett dagens outfit inlägg ;)


Min älskling köpte dessa klackar till mig :D


Skönhetsprodukter för ett bra pris



1.Peelingen som ger klar hy -
"Garnier pure 3 in 1 ca 60-70 kr"
En bra peeling som gör huden mjuk, len och fräsch, som samtidigt är väldigt mild och snäll mot huden på tanken att det kan användas varje dag.


2.Bästa glansgivande -
"Schwarzkopf Gliss Oil nutritive serum 80 kr"
Glansig finish och fina toppar får du snabbt med det här silkeslena serumet, en vårdande stylingprodukt.


3.Superlacket -
"Isadora Wonder nail 69 kr"
Efter endast ett lager får du en perfekt yta som håller länge. Finns i många olika färger för alla smaker, och ger ett resultat som är värt sitt pris.


4.Ögondefinieraren -
"Max Factor Glide & Define 95 kr"
Fixar sexiga ögon i ett nafs med den här smidiga lilla eyelinerpennan.


5.Mjukt och glansigt hår -
"schwarzkopf Gliss Oil nutritive repair butter kur ca 55-75 kr"
En inpackning som gör verkligen sitt jobb. Torrt och trött hår blir mjukt och glansig igen. Min favorit.

6.Lyxstiftet - "Viva la diva Lipstick 60 kr"
Mjukt som ett läppbalsam och färgpigmenterat som ett första klass läppstift. Ett läppstift som alla har råd med och finns i olika färger.


Aqua - Dr Jones

God morgon på er. Sitter och äter frukost samtidigt som jag tittar på tv. Nu börjar Married with Children, någon annan som tycker Al Bundy rolig?


Igår
så stacka jag hem tidigare än vanligt, hade ont i magen. Men där vid 00.30 så hämtade killen upp mig igen, han var ute med sin kompis. Så där åkte vi alla 3 omkring i stan och dummade oss och hade roligt. Bj (kompisen) satte igång Aqua låten Doctor Jones. Så vi kom överens att alla 3 ska lägga ut videon på Facebook :P haha.


Lite bilder från den nya digitalkameran

Tog lite bilder med killens nya digitalkamera. Bilderna är till och med bättre när man ser bilderna i större storlek. Lite syn att man inte riktigt kan göra det på bloggen, hade bara hamnat utanför.



Tycker att denna bilden blev nice ;)




Hot Tub Time Machine

God morgon på er. Mår inte så jätte bra just nu. Undra om det har något med rödaveckan att göra. Ska ut på balkongen och sola en stund ;)


Min Onsdag:

13.00
gick jag förbi killen. Vi spelade vårt nya spel Toystory 3 på xbox 360, spelnördar :P. Men spelet är roligt och många uppdrag som ska genomföras.


kl 18.00.
Åkte vi förbi Esma och Samir. Äntligen träffade vi deras lilla flicka Sabrina, endast 3 veckor gammal. Så söt hon är. Ville bara stoppa in henne i min väska och ta med mig henne hem till mig :D. Ivo blev helt förälskad i henne.


kl 19.30
åkte vi ifrån Samir och Esma. Beställde mat hos Basilika (kinaresturang). Åkte förbi killen för att flytta över en film på minneskortet.


kl 21.00
Kom vi till Alexandra. Blev att vi tittade på Hot tub time machine, sjukt rolig film.  


kl 01.00
 Äntligen framme i min säng ;)


Filmen vi tittade på. Den var verkligen rolig. Länge sen man såg en komedifilm där man verkligen skrattade, till skillnad från vissa komedifilmer där knappt ett leende kommer fram.
Ni måste verkligen se den. 4½ av 5.


Nelly.com



Jag måste säga att jag älskar nästan alla klackar från Nelly.com. Finns så många snygga och fina att välja bland i olika sorter och former. Ett stort plus i kanten är priserna så klart. Du får ett par snygga klackar för ett bra pris.



VILL HA ;)


Fortsättningen följer:

Fortsättningen följer: kommer Medina våga titta på Drag me to hell?


Svar:
JA



Det var när att vi tittade på en komedi film så allt låg i mina händer om vi skulle titta på Drag me to hell eller inte. Men jag var tvungen att se den, få det överstökat i stort sätt. Jag kan säga att jag trodde den skulle vara mer skräck, där man nästan hoppar upp av rädsla. Kan säga att jag blev mer äcklad. Inte så trevligt att se när hon extremt äckliga äldre kvinnan, som behöver nagelvård, spyr i tjejens mun eller när hon äldre kvinnan får sitt öga häftad, inte så trevligt. Fast det hjälper när man är flera då kan man skratta åt vissa saker. Men annars var den bra, inte sån skräck som The Ring direkt.


Alexis och Ivo ville se en till jävla läskig film ikväll haha, nu behöver dem inte överdriva. Ikväll blir det komedi eller romantik, Medina bestämmer :P


Drag me to Hell

Ikväll så kanske det händer, Medina ser Drag me to hell. Jag, killen och Alexandra pratade igår om att titta på Drag me to hell. Ingen av oss har sätt den och ingen vill direkt se den ensam :P. Mmm men vågar jag? Jag klarar av filmer som Scream, men läskiga filmer som handlar om andar och sånt klarar jag inte av. Medina kommer vara uppe hela natten då. I en vecka var jag rädd efter att jag hade sätt The Ring :P.




Fortsättningen följer:
Kommer Medina våga se Drag me to hell?


Härligt

Sitter just nu ute på balkongen och njuter av solen. Nu har vi haft flera dagar med dystert väder med en massa regn. Härligt att sitta ute på balkongen läsa en tidning och dricka kaffe. Om någon timme ska jag hem till killen, blir nog glass idag ;)



Nu ska jag fortsätta njuta av det härliga vädret ;)


_______________________________________________________________

Jag och killen firar idag 6 år och 6 månader. Ibland kan vi inte fatta att vi har varit tillsammans så länge, tiden går snabbt. Det finns dem dagarna då vi känner oss nykära i varandra på nytt. Han finns där för mig när jag mår dåligt och gör allt för att göra mig glad igen. Vi har alltid rolig tillsammans. Jag är glad att ha dig vid min sida och i mitt liv. Älskar dig



Burn Baby Burn

God morgon på er. Idag så gick jag upp 9 tiden, känner mig trött och pig samtidigt. Vi har en halv solig dag idag :P.


Igår
så tittade jag, killen och Alexandra på filmen Bad Lieutenant. Filmen var helt okej, handlade mycket om pengar och knark. Jag tycker att dem kunde ha förkortat filmen lite, kändes så lång. 3 av 5 får den.


Vi hade popcornen i mikrovågsugnen i 3 minuter och resultatet... Ja här ser ni :P



Aaaa just jag har glömt att berätta jag ska ta intensivkurs. Måste fixa körkortstillstånd först. Min pojkvän kommer även vara handledare till mig, så att vi kan köra åt sidan


En ny bloggdesign

Detta är en lite annorlunda bloggdesign till skillnad från dem jag har gjort innan, en bloggdesign till en kille med tema fotboll ;). Det gick bra och jag blev nöjd med slutresultatet ;).



Så besök hans blogg här om du är fotboll intresserad


Momma's Boys

God morgon på er. Ooo så seg jag känner mig och irriterad på tv3. Är det någon mer än jag som har problem med tv3 just nu? Det hackar och har sig. Jag som håller på och titta på en realityserie, jag hatar när sånt händer :S.

Just nu så underhåller jag mig med Momma's Boys. En rolig Amerikansk realityserie från 2008. Jag har för mig att dessa avsnitt har redan visats på tv.


Nä nu får jag gå och fixa mat


2 nya smaker

Nu så har jag äntligen smakat jävla Oreo som kommer upp på reklam hela tiden. Vrid, slicka och doppa. Finns inte så mycket att säga, smakade väl helt okej. Har lite kaffesmak vad jag tycker :P.


Jag kan säga att Loka likes Africa Melon & Baobab har en unik smak, inget jag har testat innan. Är inte så förtjust i eftersmaken. Svårt att förklara vad det smakar. Men jag personligen tycker inte om Melon & Baobab smaken. Får ta och testa dem andra 2 oxå.


Fina och fräscha naglar

Idag så blev det extra vård för mina naglar. Alltid lika mysigt att har en mini ”spa” hemma och pysslar om sig själv. Så idag fick det bli mina naglar ;). I slutet så blev det fransk manikyr. Nu ser mina naglar fina och fräscha ut ;)

Använde mig av Depend Mirakel kit



Resultatet


Ny Digitalkamera

Hej på er. Jag och killen har precis spelat Super mario bros en liten stund. Snart så ska vi fixa mat och sen blir det torsdagfilm. Killen var och hämtade sin nya kamera idag. Ska bli skoj att fota och filma med kameran sen ;). Fast det blev en del 1000 lappar som försvann idag. Kameran, försäkring och minneskortet (8gb) gick på 4200 kr. Han köpte även en eltandborste och lite filmer. Så fattigare blev man idag :P

Min killes nya kamera




Blev en ny Eltandborste oxå


Köpte ny filmer. Alla 3 The ultimate Bourne. Jag köpte även The Godfather (4st) till honom ;)


Sen köpa jag även nya venus gillette till mig


Kvällens film blir


Dove summer Glow

Hej på er. Idag så har jag pysslat med en ny blogg design. Jag var även med Senija nere i stan och kollade lägget lite. Fult väder ute :(. Min kille kommer och hämtar mig snart. Han ska hämta sin nya kamera hos Audio Video.

Köpte Dove summer Glow idag. City Gross 45 kr


Bättre sömn nu

1.Tystnad
Försök att ha så tyst som möjligt när du ska sova. Undvik musik och tv.


2.Svalka
Du sover som bäst i ett svalt rum, 18 grader är en bra temperatur. Tänk dig själv hur varmt och härligt det är under ditt täck om rummet är lite kyligt.


3.Mörker
Du sover som bäst i ett mörkt rum. Kroppen väcker sig själv med hjälp av dagsljus. Att investera i bra rullgardiner är aldrig fel om du vill undvika att vakna av solljus klockan 5 på morgonen.


5.Nakenhet
Du har lättare att somna och sover bättre om du är naken ;)


6.Renbäddat
Bädda sägen med rena laken och undvik att vistas i sängen förutom när du ska sova och ha sex :P. På detta sätt ställer kroppen in sig att det är dags att sova när du väl lägger dig i sängen. Ingen mat och teve alltså.




Ett tips.

Testa att dricka en varm kopp rooibos-te. Rooibos ska nämligen vara bra mot bland annat huvudvärk, oro och sömnsvårigheter.

Den perfekta huden

1. Börja alltid med en primer innan du lägger på din foundation, kvittar om du använder flyttande eller i puder form. En primer gör att foundation sitter på plats hela dagen och hjälper till att jämna ut det problem du kanske har i ansiktet.


2.
Det är alltid bra att ha två foundation, en lite mörkare och en lite ljusare. Detta ger dig möjlighet att blanda ihop färgerna för att komma så nära din nyans i ansiktet.


3.
Lägg alltid concealern sist, annars smetar du bort allt när du applicerar foundation. Ibland kan du även märka att du inte behöver concealer efter att du har lagt på foundation.


4.
Allt handlar om rätt applicering. Du kan få en billig foundation att se dyr ut och tvärtom. Det beror på din teknik.


5.
Match alltid din foundation med hudtonen på bröstet.


Gi Joe the rise of cobra

Hej på er. Vet inte riktigt vad jag ska skriva i detta inlägg, känner mig tom i huvudet :P. Vädret är tråkigt. Var typ värsta stormen imorse. Igår så tittade jag och killen på Gi Joe the rise of cobra.
Ibland kan det vara bra att titta på en film man redan har sätt, då vet man att den kommer att vara bra och då behöver man inte vara orolig att man kommer spendera 1½ timme av sitt liv på en dålig film.

Filmen vi tittade på igår


Men jag återkommer senare, kanske blir på bättre humör att blogga då


Nagellacksremover



Detta är en av den sämsta nagellacksremover jag har använt. Fan fick gnugga som en idiot för att ta bort nagellacket från tårna. Eftersom jag fick gnugga så hårt, vilket gjorde att nagellacket på "fingernaglarna" försvann vilket jag inte ville. Fick måla naglarna igen vilket inte blev så bra eftersom jag hade bråttom ut. Undvik att köpa denna säger jag.


Review "Remember me"

Mycket av det ni ser i trailer är vad filmen handlar om. Tyler Hawkins (Robert Pattinson) är en kille som blir kär i en tjej,Ally Craig (Emilie de Ravin), som är dotter till en polismannen. Hennes pappa delar inte samma åsikt om Tyler. Tyler har stora konflikter med sin pappa, men har en god relation med sin mamma och ställer alltid upp för sin lilla syster som ofta blir utsatt för mobbning av andra tjejerna i klassen. Anledningen till att han hatar sin pappa är att hans pappa finns aldrig där för familjen speciellt inte för hans lilla syster som söker pappas kärlek och uppmärksamhet. Tyler visade så starka känslor av hat och kärlig att man fångas upp av det.


Min åsikt
För att vara ärlig så tyckte jag att Emilie spelade rollen mycket bättre än Robert gör. Han gjorde i stort sätt samma miner som han brukar göra i Twilight. Jag trodde den skulle vara bättre eller så kan det kanske bero på att det var länge sen jag såg ”dramafilmer”. Det var skoj att äntligen se Robert kyssa en tjej på det "rätta" sättet till skillnad från Twilight där kyssen aldrig riktigt genomförs. Något jag tyckte var fint i filmen var att se hur deras kärlek till varandra utvecklades. Jag kan säga att slutet var sorligt, där kom mina tårar. Mer än så säger jag ej ;). 2½/3 av 5



Mtv movie awards 2010

Hej på er. Igår så tittade jag och killen bland annat på Mtv movie awards 2010. Något som inte var chockande var att Twilight filmen/skådisarna vann typ det mesta. Filmerna är bra men det börjar bli lite ut tjatat nu. Jag tycker även att hon Kristen Stewart betedde sig väldigt konstig på scenen med alla hennes weird miner :S.


Jag har aldrig varit med om att ordet ”fuck” har kom upp så många gånger haha. Annars var detta årets Mtv movie awards 2010 rolig speciellt när Tom Cruise klädde ut sig till en äckling tjock och bald gubbe och dansade med Jennifer Lopez :P

Klicka här för att se hela Mtv movie awards 2010


Remember me

Hej på er. Allt bra? Med mig är det helt okej, ont i magen lite :(. Går väl över snart. Just nu så tittar jag och killen på filmen Remember me. Blir en film/mys måndag ;). Nä nu så ska jag tillbaka till pojken och min prinsesstårta :P


From Paris with love

Hej på er. Idag så tittar inte solen fram istället sätter regnet sitt spår. Igår så tittade jag och killen på filmen From Paris with love. Alltså jag måste säga att From Paris with love är en RIKTIG aktion film. Det hände aktion scener hela tiden till skillnad från vissa ”aktion” filmer där endast 2 scener innehåller 1minuts aktion. Den var verkligen bra och ett måste in i samlingen helt enkelt. Förutom att filmen var väldigt spännande så har den lite komedi i sig.

Om du är en person som älskar aktion så är From Paris with love en film för dig. 4½ av 5


She's out of my league

Hej på er. Nu så tittar jag och killen på en film, Shes out of my league. Vi har 1 timme kvar av filmen. Hittills verkar den vara bra och rolig. Får berätta mer om filmen imorgon och vad jag tyckte om den ;). Men nu måste jag tillbaka till the movie. Hörs senare eller imorgon ;)


En halv stressig morgon

Hej på er. Idag så blev det en halv stressad morgon. Direkt när jag vaknade började jag städa hemmet :(, tråkigt. Kort där efter ringde Salam mig och frågade om vi ska iväg till stan, hon behövde handla en outfit till ett bröllop ikväll. Så det blev lite hit och dit idag också :P. Kan säga att jag har fett ont i mina ben efter gårdagens shopping :S. Men nu så är jag hemma. Ska hoppa in i duschen snart.


Köpte en klänning från Gina. 99:-


Lite prylar till tånaglarna :P, 20:-


Min shopping dag ;)

Hej på er. Fy vad jag känner  mig slut. Har varit mycket hit och dit idag. Jag var med Senija och Salam på Center Syd och shoppade lite här och var. När vi kom in till Landskrona så körde vi förbi pastamannen. Därefter gick vi hem till Senija, hon plattade Salams hår eftersom hon ska på bröllop idag. Efter det så gick jag, Senija och hennes 2 kusiner in till stan och tog varsin glass.


Detta följde med mig hem idag
.

Ett par sandaler från Kappahl. Snygga på ;)


Min kille köpte dessa skor till mig. Tack baby :D


Blandat


Sen blev det mat ;), pastamannen


Sist men inte minst blev det glass med Senija och hennes 2 kusiner



Känner mig såå jävla trött, vill bara gå och lägga mig plus så har jag fått huvudvärk oxå :(


Shopping idag med tjejerna

Hej på er. Tittar just nu på tv. Gick upp 9 idag, kunde ej sova mer. Precis som igår så är det fint väder idag också. Blir shopping idag med tjejerna ;). Om ca en timme ska jag ta bussen till Center syd där jag ska möta Senija och Salam. Nä fan nu måste jag gå äta något, har ont i magen av hunger :P.


Igår
så åt jag och killen glass på Mc. Aldrig fel med en glass när det är en solig dag.


white is hot

Testade något annorlunda idag. Färgade mina naglarna i vitfärg ;). Snyggt eller vad säger ni?


Depend White och Depend quick & shine

Använd handskar när du städar, skydda dina naglar

Hej på er. Nu så har jag städat klart mitt rum. Helt plötsligt blev luften renare i luften i mitt rum haha, skojar. Jag tänkte ta ett par ”före” bilder, men om min kille hade sätt bilderna så hade han dumpat mig direkt hahahah. Känner mig på skämt humör.


När du ska städa tänk på att använda handskar för att skydda dina naglar och händerna. Rengöringsprodukterna kan lätt torka ut händerna


Dagens outfit. Denna tunika skriker sommar ;). Allt kommer från H&M


Idag så ska jag ut så klart :P, fint väder så det vill man inte missa. Blir glass med killen ;)


Tyra Show, Diss


Jag måste säga att hennes show är så fett löjlig alltså. För ca 3 dagar hade hon ett tema om ”dåliga vanor” (eller vad fan det var nu), fy fan vad barnsligt, löjligt och sjukt falskt det var. Plus så beteer hon sig löjlig oxå då och då. När jag tittade på det avsnittet så satt min bror och mekade med datorn och när han såg det så sa han:


N:
Medina snälla stäng av det skitet.


Igår
när jag satt igång 3:an så kom hennes show fram på tv och min bors respons var:


N:
Va fan ska du kolla på det igen.

Medina: Nej fan , visste inte att den var igång nu.


Nä fan jag DISSAR hennes show så jävla mycket. Fast okej jag har inte sätt alla hennes show så jag kanske inte kan säga fullt ut att det suger men var jag har sätt så verkar den vara dålig. Min favorit show är Ellen Degeneres show.


I love you Philip Morris

Hej på er. Nu så är man hemma. Blir att jag nanar snart. Idag så har jag och killen ätit tortila/burritos. Vi tittade även på I love you Philip Morris. Den var helt okej. Men nu får jag dra mig tillbaka. Imorgon blir det storstädning, så jag måste få mycket sömn för att orka städa allt skit som har samlat på sig :P.

Vår kvällsmat blev…



Jag kan säga att det var väldigt konstigt att se Jim Carrey kyssa en annan kille, man bara typ WTF. Sen kände jag även att det inte fanns en tydlig ståndpunkt i filmen, alltså vad dem vill komma fram till. Det man visste var att Jim Carrey inte kunde sluta ljuga/lura och var sjukt kär i Philip Morris. Gjorde allt för att få vara med honom. Men den hade roliga delar. 3 av 5


Juni filmer

Juni är en film månad. I Juni kommer du kunna se en massa olika filmer på bio, från romantik till aktion. Här kommer 6 filmer som ni kan se i Juni månad.


Furry Vengeance
(varning för vilda djur) 4/6


Dear john 4/6


The A-team 9/6


Streetdance 3D 11/6


When in Rome 16/6


The Twilight Saga: Eclipse 30/6


When in Rome

Hej på er. Sol idag jippi. Men det har varit konstigt väder, ena dag sol nästa dag regn. Tittar just nu på tv, ska duscha om en liten stund.


Igår så hade jag och killen en mysig tisdag. Först spelade vi Super mario bros i nästan 4 timmar hahah, jag svär man blir beroende av det spelet. Sen blev det en komedi/romantik film senare på kvällen. Den var jätte bra.


Filmen vi tittade på. Den handlar om en tjej som slutar tro på kärleken, eftersom hon alltid blir sårad så snart hon öppnar sig för någon. Men till sist får hon 5 killar efter sig som tro att dem är kära i henne. Jag tyckte att filmen var jätte bra. Kommer på bio den 16/6. Tipsar den verkligen till er. 4 av 5.


Det blev fiskgratäng till kvällsmat, mums så gott det var


Chokladpudding blev till efterrätt aldrig fel ;)


Nagelvård

1. Ha alltid med dig handcreme som är både för händer och naglar. Smörja in ordentligen efter varje handtvätt.


2. Använd en nagelborste istället för att peta med en massa vassa föremål


3. Om dina naglar börjar bli gula och trista ut, ett tips är att doppa händerna i några minuter i en skål med ljummet vatten och tillsätt citronjuice. Juicen bleker och ljusar upp till en viss del.


4. Ta på dig ett par handskar när du ska städa hemmet eftersom diskmedel och rengöringsprodukter kan lätt toka ut händerna.


5. Använd aldrig en nagellackremover utan att återfukta fingertopparna som lätt kan torka ut av lackborttagning. Låt creme, balsam eller oljan torka in innan du målar naglarna igen.   


40 Year Old Virgin, Knocked Up....


Jag måste säga att "40 Year Old Virgin, Knocked Up Sarah Marshall Superbad parody" (ett stort minus för de långa film namnet) inte var så bra. Jag klarade av halva filmen sen orkade jag inte titta längre. Filmen var en överdriven komedi, men den var mer överdriven än rolig. Typ Scary movie är överdriven komedi men en rolig överdriven komedi så att säga.


Wii Super Mario Bros

Hej på er. Man är så trött på detta väder nu, regn , sol, regn, sol.  Bestämd dig för guds skull. Känner mig väldigt trött och irriterad, nu ska man inte vara när man mig haha :P.

I fredags så köpte killen Wii super mario bros i Elgiganten för 549 kr, vilket jag personligen tycker är ett löjligt pris för ett spel. Men jag måste säga att den är jätte rolig, fast den var lite svår att styra i början haha ;). Det tog inte så långt tid innan jag blev beroende :P


RSS 2.0