homemade scrub

Ikväll ska jag testa en homemade scrub men oliv olja, honung och socker. Mitt ansikte har flagnat så otroligt mycket det senaste veckorna. Kylan har verkligen tagit hårt på min hy :(. Det är speciellt på kvällen när jag tvättar av mitt smink som man kan tydligt se hur torr min hy är.
 
En väldigt torr hy, pågrund av tex kyla, för lite fukt eller starka produkter, producerar mer fett (dålig fett) så därför är det viktigt att återfukta huden kvittar vilken hudtyp du är, speciellt nu under vinter.
 
Jag har väldigt känslig hy oxå vilket göra att facescrubs i butik är allt för starka för min hud. Att använda naturliga ingredienser känns snällare mot huden. Produkter man köper har man egentligen ingen aning ens vad hälften är för något :/
 
homemade scrub

The hunger games catching fire

Movietime med mitt hjärta :). Igår såg vi The Hunger games 1:an och idag kör vi 2:an. Jag hoppas den är bra :) har hört positiva saker iallafall. 
 
Jag och Ivo var ute innan med Merima och Håkan. Vi skulle bara vara en stund men slutade med att vi nästan var ute 3 h hahah. Jag och Merima byggde snögubbe eller ja, jag byggde hon förstörde hahahaha. Snö tar fram barnet i en :P
 
Movietime with my love

En mysig dag och 384

Hej sötisar! Blev väldig glad när jag såg att nästan 400 personer besökte min blogg igår :D love u. 
 
Haft en mysig förmiddag/eftermiddag med min fina kusin <3. Kl 11 åt vi buffé på Badilika och omg vad gott det var :). Sen blev det lite shopping för henne hehe, själv hittade jag inget :/. Sist men inte minst fika på EH, ett måste ;).
 
Blev buffé på Basilika med Meri :). Vi kom precis när buffén öppnade så det fanns knappt folk då, skönt :)
 
Mmmm älskar mini-vårrullar
 
Blev vanila latte på EH
 
Min fina kusin
 
:P
 
Gjorde min dag :)

The hunger games

Jag och Ivo tittar på första Hunger games filmen. Vi ska se 2:an nu i veckan, kanske imorgon ;). Jag minns rätt så mycket av 1:an men skoj att se den igen. Jennifer Lawrence är så söt i denna filmen :). Tillbaka till filmen nu ;)   
 
Kvällens film

About time

Igår såg vi filmen About time. Film bjuder på drama, fantasi, komedi och romantisk. Det filmen i stort sätt vill lära oss, är att se det fina med varje dag, att upptäcka det små positiva saker som händer omkring oss. Att saker löser sig tillsist utan att behöva åka tillbaka i tiden. Även att ta vara på varje dag man har med sin familj. Det jag tyckte var så fint, var att Tims pappa åkte tillbaka i tiden för att umgås extra med sin son, spela bordtennis och ha son och far dag :). Lite sorglig i slutet men fortfarande en väldigt fin och rolig film. Både jag och Ivan tyckte om den :). Perfekt film att se med familjen.
 
Hiss

I'm ready to go outside now

Jag var duktigt och gick ändå ut på min PW även om min kropp sa NOOOO hehe. Det var inte så farlig, kallt JA men det blåste inte vilket var skönt.
 
Min lillebror ska följa med mig till Malmö nu på lördag och sova över. Han har aldrig sovit över någonstans utan pappa och hans mamma, hoppas han inte ångrar sig i sista minuten eller när vi väl är där :P.
 
Mycket händer nästa vecka, fullbokad haha :P. Det blir tvätt, Lund, tandläkare, Lund, date night och sist Malmö :). 
 
Skulle ha gått ut så här hahah :P.
 
Innan på min PW

Blandat

Hej på er! Äter pita med spenat mums mums. Mina absolut favorit pitor är med spenat och pumpa ;). Jag och Ivans mamma var hemma hos Vesna och fikad en stund. Sitter och försöker motivera mig själv att gå ut en runda, men det är så kallt :( och så snöar det oxå. Direkt när jag börjar hoppa över dagar så kommer jag tillsist sluta helt, jag känner mig själv haha :P
 
Fika hos Vesna
 
Mmm spenat pita :)
 
Kallllt
 
Hade jätte trevligt igår på Tijanas examenfest :).
 
Buketten jag och Ivan köpte till Tijana
 
Finns inget bättre än när man drar till Balkan fest/firande, finns alltid så mycket god mat haha
 
4 olika tårtor hihi :). Första tårtan var dödligt god
 
Nä jag åt inte upp allt hahah

?

Vet inte riktigt var jag ska skriva i rubrik så det får bli ett ? istället haha. 
 
Väder
Shit vad det är kallt idag :( typ värre än igår. Min kropp är inte gjord för detta vädret. Orkar verkligen inte längre med kyla :@. Man blir till is i samma sekund man går ut. 
 
Examenfest
Idag ska jag till Tijanas examenfest :). Kommer inte kunna vara där länge men vill komma förbi en stund iallafall och gratta henne personligt :)
 
Malmö
OMG om bara en vecka ska jag till Malmö och sova över hos min bror :D. Har saknat Savannah och Lana så otroligt mycket att det nästan gör ont :(. 
 
Igår så var jag och fikade men min kusin :). Även om det inte var länge så hann jag ändå få ont i magen av all skratt hehe
 
Igår när jag körde hem från Ivan :/. Det är typ samma idag men känns som -10 när man går ut ;(
 
I torsdags köpte Ivan ett par svara jeans till mig :). Älskar svarta jeans, passar typ till allt. 

Under täcket igen

Shit vad det är kallt ute, ångrar mig lite att jag ens gick ut. Jag kan inte känna av mina ben or the face haha. När jag kom hem så gjorde jag te, tog på mig myskläder och nu gömde jag mig under täcket och tittar på Vampire diaries avsnittet från igår. Ikväll ska vi titta på nya avsnittet och det är deras 100 avsnitt ;).
 
Jag ångrar mig lite att jag gick ut på min promenad, kan inte känna av mina ben men lite te gör nog saken bättre ;)

Latmat

Hello! Shit vad jag har varit trött hela dagen idag :/. Sov en stund när vi kom hem från Lund men inte fan hjälpte det :(. Efter Lund körde vi förbi center syd en snabbis, Ivan behövde köpa en ny hårddisk och så köpte vi en present till Vesna :). Fixar ihop lite kvällsmat till oss nu ;). Orkade inte laga något speciellt och utemat var vi inte sugna på så det blev "latmat", korv med bröd hahahah. Nu ska vi titta på TVD avsnitt 10 som vi fortfarande inte har sett hehe konstigt eller hur :P.
 
Vår lata kvällsmat
 
Sallad och dressing
 
Ska testa första gången

Längtar

Imorgon är Vampire diaries tillbaka igen ooo vad jag längtar :D

4 nya

Mina 4 nya ögonskuggor
 
Close-up
 
Vad tycker ni? :)

Ayran

Hejsan! Idag skulle vi egentligen till Lund men så ringde hon kvinnan typ 1 timme innan vi skulle börja köra och sa att det blev fel med bokningen. Hon hade någon bokad redan den tide :/. Skit skoj, gick upp tidigt i onödan. Vi ska dit imorgon istället, hoppas inte på något samtal då :S. Shit vad det är kalllllt ute, ser inte fram emot min promenad haha men men jag sa varje dag :/. Men först blir det lunch och sen ut :)
 
Min lunch :)
 
Mmmm det är så gott med Ayran

Seriekväll igen

Ikväll blir det seriekväll igen :P. Vi har allt för många att titta på och vissa har vi 2 avsnitt av, bla Banshee och Teen Wolf. Igår hann vi med 4 st, lite har vi rensat iallafall nu haha :P
 
Dessa hann vi med igår ;)
 
Och dessa 3 ska vi se nu 

New nude lipgloss

Köpte mig en nude läppstift idag och jag gillar färgen :). 
 
Min första nude läppstift 
 
Coral brown heter färgen
 
Jag vill köpa en till, som är ännu mer nude ;)

Brian Griffin is back

Visste ni att Brian Griffin har kommit tillbaka från döden haha. Det var julavsnittet där Stewie önskade sig inget annat än att få tillbaka sin hund när tomten frågade honom vad han önskar sig. Det var då han såg en annan Stewie vilket gav honom möjlighet att använda hans tidsmaskin och rädda Brian från bilen.

På twitter skrev Seth MacFarlane,
”Jag menar, ni trodde väl inte seriöst att vi hade dödat Brian, gjorde ni?”,

Jag tror faktiskt det, men eftersom folk blev så arga så hade dem typ inget val

Brian Griffin is back


The following

OMG kan ni fatta att the followig är tillbaka igen :D. Att ny säsong skulle släppas visste man typ redan, första säsongen ägde juuuu. Då vet ni vad jag ska titta på ikväll ;).
 
Är tillbaka igen med säsong 2
 
Längtar även till fredag för då kommer Vampire diaries tillbaka igen :D haft paus allt för länge :(

Snälla sluta nu

Alltså kom igen, kan det aldrig sluta blåsa :/. I 3-4 dagar har vi typ haft storm här i Landskrona och jag börjar bli riktigt trött på det. Sen är det jävligt tråkigt att promenera när det blåser så mycket, flyger åt höger och vänster :/. All kyla har tagit hårt på mitt ansikte/hud, är torr och flagnar som fan speciellt på morgonen :(.

 

Svårt att vara sexig när håret flyger över allt :P hehe


Kaffesyrup

Igår köpte jag första gången kaffesyrup från kvantum för 33 kr med hasselnöt smak. Testade första gången idag, blev lite besviken eftersom det smakade inte så mycket hasselnöt men luktar :/. Jag trodde det skulle smaka som mjölken/grädden från USA, kaffet smakar verkligen som hasselnöt då. Ska testa igen men just nu smakar det nästan inte alls hasselnöt, det är bara sött speciellt när det är ca 3 cm kvar av kaffe, då är det bara typ socker. Man ska inte lägga mycket iallafall :P.
 
Än så länge är jag inte så imponerad :/

Kalllllt som fan

Hemma hos Ivo efter en PW och omg vad det är kallt ute :/. Förlorade känsel i mina ben ;( gör nästan ont hur kalla dem är. Sitter och stoppar i mig lite mat nu och har mitt täcke nästan över huvudet haha. I mitt nästa inlägg, vilket kommer upp lite senare, så ska ni se vad jag köpte igår ;)
 
Var ute på en PW innan idag ;)

Middag

Har haft en mysig middag med Ivo och hans familj. Finns inget trevligare än när man samlas och äter god mat tillsammans :). Nu sitter vi och tittar på någon film på Pink ;)
 
Ivans mamma går ofta all in när familjen samlas och ska äta mat :P
 
Får knappt plats hehe
 
Blev efterrätt så klart oxå ;)
 
Filip och hans snögubbe :)

Jag är så mätttttt

Jag och Ivan ligger i sängen och jäser :P haha. Beställde första gången hem mat från Danny's corner. Det var så gott att det inte gick att sluta att äta :P. Detta är andra gången vi äter mat från Danny's corner, första gången var på min födelsedag :). Nu blir det mys med min ljubavi till en actionfilm. Vi hörs mer imorgon sötisar puss
 
Det blev Danny's corner till kvällsmat :)
 
Mums så gott
 
Kvällens film

Last Vegas

Jag och Ivo bestämde oss för att titta på film idag oxå och pausa lite med serier även om det är en hög av dem :P. Kvällens film är en komedi, Last Vegas. Vi har typ sett en halv timme av filmen och än så länge är den bra ;)
 
Kvällens film
 
I helgen såg vi en annan film med Robert De Niro, The family. Den var bra :)

To my love

Lite presenter till min Älskling
 
Köpte 2 huddie till honom, vilket var för typ 3 veckor sen men har inte hunnit lägga upp :P
 
Köpte pappermuggar, lock och oboy till honom så att han slipper köpa hela tiden på Statoil, blir mycket billigare oxå 
 
Eftersom han inte kan dricka kaffe med koffein så hittade jag idag kaffe som är koffeinfritt. Nu slipper han dra till espresso house för att få koffeinfritt kaffe ;)
 
Han blev så klart glad över sina tröjor men det är dessa små saker som gjorde honom extra glad. Jag tror det har något med att göra att man visar att man lyssnar och köper/gör det utan att den andra behöver ens säga något. Ibland betyder det billigare saker mer än det dyra

Movietime

Movietime with my love <3.
Kvällens film är Riddick 3, någon av er som har sett den?

Being human är tillbaka

Being Human är tillbaka med sin fjärde säsong :D. Säsong 3 var hittills bästa säsongen av Being human, hoppas säsong 4 blir lika bra ;). Ska nog se första avsnittet ikväll ;)
 
Är tillbaka med säsong 4

Chill time

Hej på er! Sitter och dricker te och spelar black ops lite hihi. Ivan gick precis ut med en kompis men kommer hem igen om typ 1 timme. Ikväll ska vi nog fortsätta med 3 män och en bebis 2 :) såg 1:an igår. Shit så många av våra serier som har börjat igen efter ha haft paus och vissa med helt ny säsong, lycka till att hinna se film nu :/. Tillbaka till att skjuta folk :P vi hörs kanske sen puss på er
 
Chill time

Promenix

Ute på en promenad just nu :). Ska försöka vara duktig och promenera 45 min varje dag. Låter lite men i längden kommer det göra skillnad speciellt om man gör det varje dag. Nu pratar jag inte om en lugn promenad där jag ska njuta av fina utsikten, inte för att sånt finns i Landskrona haha :P, utan en blandning av normal takt till powerwalk ;). Har blivit allt för lat nu med bil, min kondis är 0 haha. Okej nu vill jag ta på mina vantar, kallllt om händerna :P
 
Tycker det är skönare att ta en powerwalk när det är kallt ute, man svettas inte, blir inte överdrivet varm och man orkar mer ;)

Tillbaka igen

2 av våra serier är tillbaka igen med ny säsong
 
Tittar någon av er dessa serier?

Till Savannah från oss

Köpte en jätte fin present till min lilla Savannah idag :). Miresa och Nermin kommer döda oss haha. Dem sa inga mer leksaker då dem knappt har plats med det leksaker dem redan har haha :P. Kommer bli lättare sen när dem har köpt hus ;). När jag hittar något så fint och som jag vet att hon kommer bli glad över, känns nästan elakt att inte köpa :). Men jag har lovat nu att inte köpa leksaker på ett tag, får bli kläder istället ;).
 
Från mig och Ivan till Savannah
 
13 klänningar får man, klackar, örhänge m.m
 
Varje gång jag tittar på paketet så önskar man lite att man själv var barn igen haha. Längtar till jag ska dit och ge presenten till henne :D

Mys lördag

Jag, Filip och Ivo tittar på Det regnar köttbullar 2 hihi ;). Gjorde tacos till kvällsmat till oss :). Lovade Filip och Ivan det efter er massa tjat i tisdags haha :P. Ooo vad jag längtar till slutet av månader, ska sova över hos min bror :D kommer bli mycket lek med Savannah och Lana <3. Hoppas tiden flyger förbi :). Tillbaka till filmen nu puss på er
 
Lördagsmat
 
Efterrätt
 
Kvällens film
 
En julklapp till Vesna från mig och Ivo som vi köpte till deras jul i tisdags, glömt visa er :P

Vår enkla fredag

Hello! Jag och Ivo tittar på filmen Rush som är baserad på sann historia. Killen från Thor är i huvudrollen, Chris Hemsworth. Har inte hänt så mycket idag, var och hämtade Filip från skolan, tog en tupplur, handlade mat, spelade black ops, åt kvällsmat och nu tittar vi film hihi :P
 
Så här kan en enkel fredag se ut för oss
 
Hemmagjord pizza
 
Pannkakor och nutella till efterrätt ;)
 
Filmen vi tittar på

Carrie

Hej på er! Jag och Ivan tittar på nya Carrie filmen. Det blir att jag sover hemma hos Ivan ikväll haha ingen chans att jag sover helt själv i min lägenhet efter denna filmen hahah vilken fegis jag är :P. Någon mer som är feg när det kommer till skräckfilmer?
 
Fikade idag med min kusin :)
 
filmen vi tittar på

Lördag-onsdag

Har varit lite off här på bloggen, ibland orkar man bara inte. Det har inte hänt så mycket sen lördags. Varit 4-5 lugna dagar med nära och kära. Här kommer bilder på vad jag har gjort från lördag till halv dagen idag :)
 
Lördag
Jag och Vesna var på Väla en stund. Hittade ingenting på rea som vanligt.
 
Måndag
I måndags åkte jag och familjen till Malmö och hälsade på min bror. Jag körde Ivans bil igen till Malmö haha :P. Det var jätte trevligt som alltid ;) Min bror gjorde god mat, vi tittade på film och så blev det mycket lek :)
 
Världens sötaste flicka <3.
Fick inte gå långt ifrån henne haha. Hon ville leka och leka med mig hela tiden :). Att se henne skratta och va glad så var det okej för mig även om jag satt på golvet i hörnan och fick både ont i rumpan och ryggen haha 
 
Lana var oxå lekfull :)
 
Finns inget bättre än när min bror lagar mat :). Ryggbiff och hemmagjord bearnaisesås, OMG restaurangmat 
 
Tisdag
I tisdags firade Ivan och hans familj deras jul :), blev en massa mattttt :)
 
Köpte en liten julklapp till Ivans mamma
 
Onsdag/idag
Min lunch blev

Happy B-day to me

Idag fyller man 26 år vilket betyder 4 år till så är man 30 år omg känner mig gammal haha. Vi har precis kommit hem till Ivans syster som oxå fyller år idag :) grattis på födelsedagen Vesna <3. Vi åt på Danny's corner, omg det var typ orgasm i munnen haha. Har bott i Landskrona i många år men aldrig ätit där :P. Nu blir det tårta :) puss och kram
 
Grattis på födelsedagen Medina ;)
 
Vår mat på Danny's corner

Fasters änglar

Satt ihop alla bilder jag har tagit på mina 2 små änglar under 2013. På Lana blev det inte riktigt hela året då hon föddes i slutet av september hihi.
Det är skoj att titta tillbaka och se hur mycket båda har växt <3 
 
Savannah januari-december 2013
 
Lana september-december 2013

RSS 2.0