Alla mina high heels 28 st

Jag älskar klackar speciellt höga :). Även om jag kanske inte använder high heels ofta så kan jag inte låta bli att inte köpa när jag ser ett par snygga :). Jag har 19 st plus 8 till som är nere i källaren men har inte använt dem på flera år hehe :P inte min stil längre direkt. Sen får jag inte glömma mina nya som jag köpte i torsdag. 28 st allt som allt :)
 
Alla mina 19 par klackar :)
 
Plus 8 till som är nere i källaren men har inte använt på flera år
 
Och mina nya som jag köpte nu i torsdags :).
 
 
Av dem 19 är dessa mina favoriter
 
Mina första par klackar :)

Vovve

Hej på er! Håller på och ladda upp video för Clean start på videofyme, tar tid :/ så vet i fan om jag hinner lägga ut dem idag eftersom jag måste dra snart. Fy vad vädret stör mig, sol moln sol moln :S vet i fan vad jag ska ha på mig. Imorgon där vid 5 tiden ska jag hem till mina kusiner och träffa min kompis Lacki hehe :)
 
Söta Lacki som jag ska träffa imorgon

Blue VS Pink

Hejsan! Tvättar tvättar för fullt här men måste ta det i lugn takt så att jag inte börjar hosta :/ tur att ingen tvättar efter mig, kan ta god tid på mig :P. 
 
Eftersom min hals känns lite bättre så ska jag göra Clean start videoinlägg idag, fast måste fixa till mig lite så att jag inte ser allt för fuckt up ut haha :P.
 
Denna veckan byggde jag naglar till bara 2 st de andra var jag tvungen
att avboka pågrund av min hosta
 
Pink
 
blue
 
Update: Jag har spelat in video till Clean start mer märker att det tar sin tid att redigera och spara filmen så får se om jag hinner lägga ut på bloggen idag. 

Sommar skor

Igår efter en jobbig dag ville min älskling få mig på gott humör så vi åkte till skopunkte i Hbg och köpte sommar skor till mig :). 
 
Han köpte dessa ballerina skor <3 
 
Blev även dessa..Jätte bekväma att gå i :)
 
Och sen köpte jag ett par som egentligen inte är min stil haha men Ivan tyckte dem var gulliga på mig
 
Verkligen inte van vid tjock klack men dem var sköna att gå i och så somriga :). Svårt att tro att klacken är 11,5 cm hehe

Min lillebror har åkte

Hejsna! Nu har min lillebror åkte till Bosnien :( kommer sakna honom även om han kan vara jobbig ibland haha :P. 5 veckor utan honom kommer vara jätte tråkig, vem ska hålla mig sällskap nu när jag åker tåg till Malmö. Min lilla gulleplutt.
 
Han älskar sina fotbolls kort :)

Var på akuten igår

Hej på er! Igår var dagen absolut inte som jag hade planerat.
 
Under onsdag natt hade jag problem med att andas och hostade hela jävla tiden speciellt när jag la mig ner då var det som jobbigast, sov inte hela natten. Tidigt på torsdag morgon började jag ha allt svårare och svårare att andas, fick ingen luft nästan. Så jag tog mig till akuten då situationen blev bara värre. Där fick jag en rör för att andas in luft, tog blod prov och röntgade lungorna.
Var på akuten i 3½ timme.
 
Röntgen visade bra men i blodet hade en infektion och han tror att jag har fått min astma tillbaka något som jag hade som barn. Andning test måste jag göra efter att infektionen har försvunnit. Om jag nu har astma igen så måste jag använda såna hjälp medel. Efter som jag har haft astma och host anfall innan plus pollenallergi så fattades bara förkylning för kroppen tillsist ska lägga av typ. 
 
Jag hatar att ta blod prov men när du inte kan andas så kändes det inte lika farligt att ta blodprov
 
antibiotika och kortison brustabletter
 
Kortison hjälpte mig med andningen igår men hostade till lite då och då men inte lika farligt. Min pojkväns syster tror att min astma har varit gömd men att naglar kanske har tagit fram det. Fan ångrar att jag inte använde munskydd tidigare. Hoppas nu att detta hjälper mig, så att jag slipper hosta varenda gång jag bygger naglar.

Aj

Hej på er och hej förkylning! Här sitter man och känner sig mega sjuk. Mina öron svider, min näsa rinner som en flod och min hals är svullen som en boll :(. Måste dra till apoteket idag och köpa allt som kommer få mig att bli bättre igen haha hatar att vara sjuk.
 
Jag som ville göra Clean start videoinlägg idag :(. Blir svårt nu eftersom ni kommer inte kunna höra vad jag säger och så gör det jävligt ont när jag pratar oxå :/ plus jag hör inte mig själv bra eftersom mina öron är täppta oxå... VAAA fan finns det något mer eller!!!!
 
Min lilla frukost
 
Jag kommer göra Clean start videoinlägg så snart jag känner mig lite bättre igen :)

Clean start kit

Hejsan! För ca en vecka sen köpte jag Clean start kit inne på Doc morris. Har testat alla 5 produkter men inte samtidigt eftersom min hy är väldigt känslig för att byta ut hela min morgon- kvällrutin direkt. Jag har redan fått mig en liten uppfattning om varje produkt,
vilken jag tycker om och inte tycker om. 
 
För att detta inlägget inte ska bli långt så kommer jag göra 1 videoinlägg om Clean start imorgon.
 
Om ni vill testa Clean start så är mitt tips att köpa Kit först eftersom priset på ordinarie storlek är inte billiga direkt, separat ligger dem alla över 230 kr medan start kit kostar 350.
 
Storlek på start kit och ordinarie
 
Eftersom man behöver bara använda lite av produkten så kommer de räcka nog för att du ska hinna få en uppfattning om Clean start och om den passar dig :)

Clarins matte foundation

Hej på er! Var i stan innan och kollade upp en ny foundation som jag planerar att köpa men eftersom den kostar 400 kr så ville jag ha testprov först, men dem hade inte mitt nr inne SÅ KLART hehe. På fredag ska jag dit igen och hoppas dem har den inne då :/. 
 
Har någon av er testat clarins matte foundation?
 
Just nu använder jag clinique anti blemish solutions foundation vilket jag tycker om och har ni använt i ca 2 år. Anledningen till varför jag vill testa Clarins Ever matte är för att min kompis berättade att den har hjälpt henne att får bort vissa finnar/rödamärke som har varit envisa med att försvina, därför vill jag testa den för att se om det kommer hjälpa mig oxå :). Jag behöver även en foundation som är mer matte eftersom jag har oljig hyd vilket
Cliniqe inte ger MIG 100%, ligger mer kanske på 80% matthet

Mission impossible ghost protocol

Hej på er! Jag och Ivo tittar just nu på Mission impossible ghost protocol, fan med på tiden haha. Vädret idag har varit riktigt tråkigt, regnat hela jävla dagen och nu spöregnar det :/ fast okej detta är perfekta vädert att mysa och glo på film :)
 
Movie time

Blogg.se app Diss

Ja nu har man inte kunnat logga in på blogg.se app under hela veckan, riktigt irriterande. När man läser vad folk skriver om blogg appen så är många väldigt arga över detta, en vecka är allt för länge
 
Det är lättare att blogga oftare via blogg appen eftersom det är smidigare och när det handlar om bara en bild så känns det så onödigt att behöva sätta igång datorn och skicka bilden till hotmail för att kunna skriva ett inlägg med EN bild, detta hade gått snabbare via appen. Det är inte alltid man har tillgång till datorn eller orkar sätta igång, typ när jag skriver mina nattinlägg tror ni verkligen att jag orkar sätta mig farmför datorn då :/
 
Medina DISSAR

Song pop app

Hej på er! Är hemma hos min baby <3. Sitter i mjukis samtidigt som jag har Pink(balkan folk vet) i bakgrunden och lyssnar på vår musik :). Rensar lite i mobil oxå, 10,3 GB har jag fyllt typ omg vad fan är det som tar så mycket plats haha. Det roliga är att man har många app's men man använder inte ens hälften av dem :/ men ändå vill man inte ta bort dem eftersom
ifall ifall man kommer behöva hahah :P.
 
Ny app som jag laddade ner för typ 3 dagar sen.
Det är som Draw something fast man ska gissa musik och tävlar så klart med folk
 
Så här gör man 
 
Ni kan lägga till mig, användarnamn MediLove

Bilder från Malmö

Hej på er! Känner mig riktigt seg just nu måste vara det tråkiga vädret :/. Ska snart ta och träna Dance workout hehe hoppas jag inte får lika ont i ryggen som sist haha :P. Nu vet jag inte längre vad jag ska skriva haha hörs sen kram :)
 
Bilder från Malmö igår
 
Nermin och Miresa gjorde en riktigt god middag till oss alla.
Vi var några stycken hemma hos dem igår :). Det var jag, min lillebror, Hance och Miresas mamma, syster och bror :)
 
Inomhusgrill mat blev det :)
 
Söta Savannah satt och åt med oss oxå
 
såååå söt hon är
 
Min lillebror :)

Vecka 25 till 27

Hejsan! Gick upp tidigt idag men började städa direkt typ halv sovande :/ och nu så sitter jag och äter en sen frukost haha. Idag så blir det Malmö, ska träffa min lilla Savannah. I torsdags så blev hon 10 månader, inte långt ifrån 1 år nu <3.
 
Nagel veckan som har varit.
 
Och dessa 2 veckor som kommer nu ser ut så här
 
Det ska vara Lovisa den 2 Juli och inte Linda, råkade skriva fel namn :/
 
Ja som jag skrev innan, man är verkligen fullbokad.
Det är 4 personer till som har hört av sig och ville komma vecka 26-27 men jag var tvungen att säga nej till dem eftersom jag hinner inte ta emot flera. 

4 glitter 1 fransk

Hej på er! Äntligen sitter man här i lugn och ro framför datorn och min älskade blogg haha. Anledningen till dålig uppdatering: blogg appen har inte fungerar :/ och så har jag inte haft tid att sätta mig ner framför datorn.
 
Under veckan så har jag byggt naglar till 5 tjejer. Glitter har varit rätt så populärt denna veckan och det blev till och med 4 nya fäger :). Här kommer lite bildbomb med allas naglar.
 
Måndag
 
Onsdag
 
Torsdag

Videoinlägg

 
Här kommer ett videoinlägg med face 2 face haha. Eftersom det var längesen så är det kanske inte bästa videoinlägg haha :P
 
 

BoB och Felix

Hejsan! Sov verkligen inte bra inatt :/. Min rygg gjorde så ont hela natten och morgonen och jag kan inte säga att det känns bättre nu. Det måste ha varit efter min dance workout igår :S. Skulle nog ha tagit det lugnt i början min rygg är inte det bästa direkt. Ska bygga naglar till en tjej nu kl 12, fy detta kommer inte min kropp vara glad över speciellt då jag ska göra det igen kl 6 hehe AAAJJ säger jag bara. Nä nu ska jag ta och lägga mig ner lite i soffan medan jag väntar.
 
Min frukost :)

Skylanders

Hej på er! Ivan och Filip spelar deras jävla skylanders hahah men det ser väldigt roligt ut och häftigt gjort oxå :). Filip har samlat på sig en hel del, 20 st skylanders. Tydligen är det en liten "tävling" mellan honom och hans kompisar, vem som har mest och vilka gubbar. Dagens barn omg hehe det var enklare och billigare på min tid, då hade vi kulor och frimärke :P


Bilder från Salams möhippa

Hej folket! Var halv vaken sen halv 9 idag hehe :/ jävla fåglar gå och kvittra någon annanstans. Snart kommer min kusin och hennes mans kusin som jag ska bygga naglar till. Min kusin följer mest med för att visa vart jag bor :). Hoppa hon tar glitter och en färg som ingen annan har haft innan :D

För ca en vecka sen så skickade Farah till oss bilder från Salams möhippa och här kommer några utvalda, man blev ju inte direkt bra på alla bilder hahah :P
(för er som inte vet: Jag är hon i shorts hehe)


Hahahah

När vi kom hem till Farah med Salam och överraskade henne med god frukost och en fotograf rakt i hennes ansikte typ hahaha. Hon blev väldigt chockad när hon såg fotografen :P

Denna är min favorit :)

Mobilbloggar: Ljusrosa

Hej på er! Ska börja laga mat nu till mig och Ivo :). Mmm blir det film eller serier idag? Får väl se vad vi orkar efter maten :). Igår och i fredags så tittade vi på två filmer med Eddie Murphy, Tower heist och A thousand words. Båda två var bra men a thousand words var nog lite bättre :).

Nästa vecka blir verkligen nagelveckan. Jag sa max 3 men ändå hamnade jag helt plötsligt på 5 st :/. Anledningen till 2 till är för att Senija ska resa på lördag och jag hade lovat henne sen innan och Carro eftersom hon ska gifta sig på fredag.

Naglar jag byggde idag till Tanjas syster


Mobilbloggar: rubrik saknas

Hej på er! Min huvudvärk dödar mig just nu känner mig inte alls på bra humör. Jag tror stark att det beror på vädret :/. Innan idag var det sol men nu tråkigt, man vi bara gräva in sig i täcket haha. Ivan är ute med en kompis men kommer snart hem. Vi ska äta hembakad pizza och smulpaj med äpple till efterrätt :). Eftersom det är lördag så ska vi nog se en film men vilken vet jag inte :P. Hörs sen eller imorgon.

Dagens

 


Snäckskal glitter

Hej på er! Fy vad jag har ont i nacken/ryggen aaaa riktigt jobbigt. Man vet inte om man ska stå eller ligga ner för det gör lika ont :/. Där vid 2 tiden så ska jag och Ivo til Center syd :). Han ska titta på nya skor och jeans och jag bara jeans ;). Får vänta lite med att shoppaloss hehe man måste vara lite ekonomisk nu när det 1 vecka och 3 dagar till lön haha

Jag märkte precis att jag aldrig har visat mina snäckskal glitter till er :P.
Köpte dessa för typ 2 månader sen. Jag har fortfarande inte testat dem, får ta och göra det nu på tisdag eftersom jag ska inte bygga naglar till någon då.

Riktigt fina färger :)

Förutom att jag har 86 vanligt glitter så har jag även 3 andra sorts glitter som jag
köpte i mindre förpackning för ett bra tag sen.

Små hexagon, stripes och blommor

Sverige vs England

Vi tittar just nu på fotboll, Sverige och England. Väldigt spännande 2-2, kom igen nu Sverige vinn detta.

Rätt så rolig att man egentligen inte behöver titta på matchen eftersom alla på Facebook håller människa uppdaterad :P fast så klart det blir en helt annan känsla att titta :). Ibland blir man lite irriterad hur mycket skådespel det finns bland spelarna hehe alla överdriver lite extra :P.

Kom igen Sverige


a thousand words

Helllo! Jag och Ivan sitter och funderar ifall vi ska in till Hbg eller stanna hemma och ha filmkväll istället ;). Eftersom vädret har varit fint så kan jag tänka mig att det kommer vara gott om folk ikväll i Hbg :). Fast vi får se, skönt att ha fredagsmys oxå ;). Filmen vi tänkte titta på i så fall är a thousand words med Eddie Murphy. Den verkar vara väldigt rolig :).


Fy jag hade inte klarat av att inte prata hur mycket som helst haha. Jag undrar hur många ord jag använder varje dag? :P

Nu blir det ut och ta en liten fika :)

korallfärg

Hej igen! Tillbaka från stan och tvätten är klar om ca 15 min. Ska iväg sen till min tönt hahah real love :P. Fredag idag vilket betyder antingen in till Hbg ikväll eller ha en mysig filmkväll.

Igår så byggde jag nagler till en tjej och här har ni hennes naglar :)

Dagens

Hej på er! Tvättar just nu, jag hade inte mycket men ändå känns det som en evighet till allt är klart :/. Tänkte snabbt dra in till stan och köpa en sak ;). Alltså detta vädret är bara för jobbigt, hatar när det är varannan dag sol och varannan dag mulet man blir fan med knäpp i huvudet till sist :S. Nu måste jag ner till tvättstugan och sen till stan vi hörs lite senare sötizar :)

Detta har jag på mig idag ;)

Mina fina skor

Söndag och måndag naglar

Hej på er! Är hemma hos baby men vi ska snart gå skilda vägar haha han ska ut med en gammal vän medan jag ska bygga naglar till en tjej :), hon har inte varit hos mig innan. På sista tiden har jag haft många nya ansikte och flera väntar både veckan som kommer och nästa igen, skoj :).

I söndags
och måndags så byggde jag naglar till Salam och en ny tjej
men hinner aldrig lägga ut bilder på deras naglar så här kommer dem nu :)

Lugg eller inte?

Snart ska jag till frisörsalongen :). Längden ska jag klippa och uppklippt men jag är osäker om jag ska ha lugg eller hålla mig kvar till snelugg något jag egentligen trivs bäst med.
Får väl tänka lite på saken :P


Ska jag klippa lugg eller hålla mig kvar till snelugg?

2 favoriter just nu

Hej alla snälla :). Åt en väldigt sen frukost i vardagsrummet innan haha :P. Vaknade tidigt idag men kände mig inte bra så jag stannade kvar i sängen. Har precis tittat på Våra bästa år något som jag inte har sett på 1 månad, fan det är samma sak om och om igen :/.
Tänkte ta och säda har hemma nu och sen blir det frissan :)

Mina 2 favoriter just nu till frukost :)

Mobilbloggar: once upon a time

Hejsan! Nu ska vi titta på sista avsnittet av once upon a time säsong 1, se om något spännande händer men först ta fram vattenmelon, jordgubbar och hallon :D. Imorgon frissan, lite nervös hehe kommer gråta efteråt haha :P. Vi hörs mer imorgon folket love ya puss och kram

Sista avsnittet nu

 


Malmö nästa helg

Hej på er! Jag och Ivan ska dra och fika snart, fint väder än så länge. Börjar få huvudvärk :( fy vad jobbigt. Nästa helg ska jag till Malmö :D har saknat min lilla Savannah. Kan inte fatta att hon fyller 1 år om 2 månader, tiden går snabbt. Nu blir det på med ytterkläder och dra och fika ;) hörs sen folket

Faster lilla hjärta

 


Rosa

Hej på er! Byggde naglar till min kusin idag :), alltid lika skoj att ha henne över. Hon valde glitter och en färg som ingen annan har haft innan. Hon är nu den tredje personen under en månads tid som har valt en ny färg. Tycker det är skoj när personer väljer olika färger för det ger mig oxå chansen att se hur färgen ser ut på naglarna :)

Här har ni hennes naglar

Mobilbloggar: True Blood

Hej på er! Jag och Ivan har precis sett första avsnittet av True Blood säsong 5. Det var spännande avsnitt :) ser fram emot nästa. Nu blir det Teen Wolf, även här första avsnittet av säsong 2.

Nu har man sett True Blood, nästa på lista Teen Wolf


Vattenmelon och Hallon

Hej på er! Är hemma hos min baby som inte mår så bra :(. Jag har aldrig haft problem med mina tänder men vad han går igenom nu med sin tand så ser det riktigt jobbigt ut. Tack pappa för att jag har fått dina tänder haha :P starka och har aldrigt haft håll :D. Vi ska äta snart sen blir det Netto för att handla mat och mina tabletter som rånar mig hela jävla tiden :/.

Har percis stoppat i mig en halv vattenmelon haha :).
Om det är något jag tycker om så är det Vattenmelon och Hallon :D

Ps

Hej på er! Gick fan med upp sent idag :/ och känner mig inte på bra humör, vaknade på fel sida. Har duschat, ätit frukost och nu ska jag hålla på lite med Photoshop. Det var längesen har typ glömt allt haha får nästan lära mig på nytt igen :/. Anledningen till att jag slutade var för att min gamla dator jobbade riktigt söligt så allt tog en evighet plus att jag inte gjort en
ny bloggdesign till mig själv på länge.

Det var länge sen :)

Green and red

Hej folket! Ska börja med maten snart :). Var och solade innan med Salam. Börjar se färg jippi men nu om andra gör det är en annan sak hahha. Jag har verkligen ingen tålamod att bara ligga och brännas :P, tittade på tiden hela tiden hehe. Efter att jag hade solat färdigt så hämtade Ivo pivo hihi upp mig och vi åkte till Kvantum för att handla lite. Nä nu ska
Medina röra sig till köket och fixa ihop maten :)

Köpte vattenmelon och jordgubbar idag mums mums

Solade innan :)

55 cm

Bokade klippning nu på torsdag kl 2, fan med på tiden sist jag var hos frissan var i oktober hahha. Mitt hår är väldigt långt just nu täcker halva min rygg haha. Man vet inte vad man ska göra med håret när det är så långt plus trasslar ihop sig ofta. För att vara i oktober sist så är inte mitt hår så slitet, resultatet när man inte plattar ofta och låter håret självtorka.

För skoj skull så tog jag och mätte längden, det blev 55 cm långt fån hårbotten ner till topparna. OMG ofta att man mäter sitt hår hahha. Den längden jag vill ha nu innebär att jag kommer ta bort 17 cm av mitt hår hahah :P. Jag kommer nog behöva någon som följer med mig haha kommer kännas jobbigt när så mycket hår försvinner :( men jag måste och mitt hår växer snabbt som tur :).

Så långt är mitt hår nu

21 jump street

Hej på er! Har tagit fram lite gott nu och blandat ihop fruktsallad till mig och Ivo :). Nu blir det söndagsmys till hela slanten hehe. Igår så tittade vi på John Carter och nu blir det en film som vi båda har längtat efter nämligen 21 jump street :D


Gott med Fruktsallad fast lite tråkigt att vi inte hade vattenmelon :(

Inga ursäkter nu

Igår på möhippan så dansade vi mag- och afrodans. Vi dansade i 1 timme och jag måste säga att det kändes i hela kroppen hehe och så var det roligt oxå. Riktigt bra träning som man kan göra själv hemma framför spegeln :) och då kan man inte komma med ursäkter som "jag orkar inte ta mig till gymmet" hehe plus man är själv så man behöver inte skämmas för att det ska se "fel" ut ;). För att få resultat så ska man leva in sig i dansen och göra tydliga rörelse, ingen slappighet.

Med hjälp av youtube kan man hitta en massa bra dance workout.
Jag har tagit fram några st till er som är lätta att hänga på.


Detta är inte dans men dessa steg kan vara bra när man inte har mycket tid över

Denna kanske blir lite svår att hänga med, men eftersom dem gör varje steg ett par gånger och med lite träning så kommer man hänga på :). Som ni ser detta är verkligen en bra workout :)

Fin kommentar

Jag gick precis igenom mina kommentarer och upptäckte att det var många som inte var godkända typ WTF. Dessa kommentarer har jag aldrig ens sett :/, nu är dem iallafall godkända :). Det var skoj att se att många av dem var gulliga kommentarer. Det var en tjej som skrev något jätte fint till mig som gjorde mig väldigt glad :D.
Tack tjejen :)

Möhippa

Hej på er! Idag så var det Salams möhippa :). Hon blev verkligen chockad när hon såg oss alla. Efter att vi hade kidnappat henne så åkte vi hem till Farah där vi åt frukost. Vi hade en fotograf som tog en massa bilder på oss :D. Sen åkte vi in till Hbg där vi dansade mag- och afrodans hihi vilken dålig kondis man har :P. Efter dans så åkte vi till Saras koloni där vi grillade en hel jävla kebab hahah :P. Salam fick även göra roliga lekar och svara på frågor som vi alla hade skrivit.

Här kidnappar vi hennes

Vilken frukost säger jag bara :D. Tänk att ha så här varje morgon hehe

KEBAB hahahah

Medan vi väntade på maten :)

Tack för en RIKTIGT rolig dag tjejer :)

Nytt glitter

Hej på er! I onsdags så byggde jag naglar till 2 tjejer direkt efter varandra vilket min hals inte var glad över. Jag fick astmaanfall efteråt och detta på gick i 2 timmar. När jag var bebis så fick jag bronkit och som barn hade jag astma, så detta måste nog oxå vara anledningen till varför jag är så känslig. Jag har ni bestämt mig för att endast ta 2, max 3 personer i veckan med mellanrum.
Detta har gjort att jag nu är fullbokat 3 veckor framåt.

Dessa gjorde jag i onsdags

Jätte snygg färg :)

Mobilbloggar: Snow white and the huntsman

Hejsan! Ligger i sängen och ska sova snart, trött efter en dag med mycket spring hit och dit :/. Inte lätt när det är en massa saker man måste fixa och göra. Men imorgon väntar en rolig dag :D. Ska på bio med mina söta kusiner och se filmen Snow white and the huntsman oooo vad jag längtar :D.

Bio imorgon :)


Naturella och Franska

Hej på er! Sorry att jag inte har vait så aktiv här på bloggen men har inte riktigt haft tid. Snart kommer 2 tjejer till mig som jag ska bygga naglar till. Igår hade jag oxå 2 tjejer en kl 12 och hon andra 18. Jag var verkligen slut efter åt hehe undra hur jag kommer känna mig idag, 2 direkt efter varandra haha :P.

Här är naglarna som jag byggde igår

Naturella tippar.
Tycker dessa blev jätte fina :)

Franska tippar

the secret circle och Terra Nova cancelled :(

Igår så fick vi veta att the secret circle har blivit cancelled, fan vad tråkigt :(. Serien var bra och skulle inte ha blivit inställd tycker jag :/. Tydligen tyckte folk att det aldrig hände något nytt vilket jag verkligen inte håller med. The secret circle är mycket bättre än Teen Wolf och den ska fortsätta :S. Teen Wolf är lite mer löjlig och där hände aldrig något nytt eller speciellt :/.

Vi blev chockade när vi såg att Terra Nova oxå har blivit Cancelled. Den var ju bra och väldigt bra gjord för att bara vara en serie, besviken blev både jag och Ivan.



Några andra serier som jag och Ivan precis började titta på har tydligen oxå blivit inställda.

Cancelled

Big brother 2012 och mina hårda ord om...

Ikväll är det Big brother finalen, så vem vinner tror ni?

Ingen av dessa 3 är mina favoriter men om jag måste välja så blir det Hanna eftersom jag tycker hon förtjänar pengarna mest. Annica är bara en jobbig fjortis som är patetisk när det kommer till Marcelo och Amandus är för kändis kåt. Han använder ord som "mina fans" och
"jag har varit mig själv" hela jävla tiden



Okej nu till Annica & Marcelo: I torsdag hade dem fest med alla gamla deltagare och när man såg de klipp med Marcelo och Annica gjorde mig GALEN, speciellt i guldrummet. Jag ville bara gå in och ge henne en stor bitch slap OMG. Han sa hemska saker till henne om och om igen men hon verkade blockera allt han sa, i hennes ögon är han en underbara pojkvän. Alltså hon är så beroende av honom, han är hennes drog kan man säga. När Hanna R försökte prata med henne så ville hon inte lyssa och sa idiotiska saker som "jag kommer aldrig hitta en kille som han" typ VAAA skojar du. När Marcelo höll på med Hanna W så sa Annica "Marcelo vad gör du"...ÄR du blind tjejen eller? Jag undrar om hon kommer se dessa klipp för hon ser verkligen patetisk ut eller så kommer hon hoppa över för hon vill inte se sanningen. Vem vet Marcelo är kanske med Annica just nu bara för att det finns kanske en chans att hon vinner en halv miljon. Jag stör mig och ogillar dem båda.




the vampire diaries season 1

Förra veckan så såg jag hela säsong 2 av The Vampire Diaries :). Det tog mig en vecka att se alla 22 avsnitt hehe. Igår så började jag med säsong 1 och har redan sett 6 avsnitt :P. Det är jätte skoj att se alla gamla avsnitt igen, mycket man har glömt :).


Naglar

Hej på er sötizar! Ikväll ska Ivo komma hem till mig och sen där vid 10 tiden så ska vi köra hans syster och henns kompis till Hbg. Fy vad tråkigt väder vi har idag :( man blir verkligen lurad hela tiden. Nä nu ska jag fixa till mig för kl 3 är det middag hemma hos Ivan :)

Naglar jag byggde i torsdags :)

Mobilbloggar: Dagens

Hej på er! Jag och Ivo ligger i sängen och halv sover :P. Detta vädret gör människa verkligen trött. Sol regn sol regn, aaaaa blir knäpp i huvudet. När jag var på väg till Ivan så var det soligt men väl halvvägs så började det regna. jippi finns inget roligare än när det börjar regna och man har precis tvättat håret och gjort det fint :/. När jag kom fram så slutade det regna typ skojar du med mig :@

Detta har jag på mig idag :)


Blus och Start

Hej på er! Vädret lurade oss precis haha, var soligt när jag vaknade och helt plötsligt började det regna som fan. Blev direkt på seg humör :/ jag som vara på topp för bara 5 minuter sen. Idag så åker min pappa till Bosnien och en vän kommer på besök från England. Ska ta och gå över nu till pappa, umgås lite innan han åker :).

Igår så fick jag hem mina fina blus :). LOVE IT

Köpte även en ny mask/scrub från Clear start.
Fick bra review av folk på youtube, så jag ska ta och testa själv så kan jag uppdatera er sen ;).

RSS 2.0