Få redan börja nu

Hej på er. Idag så åkte jag ner till stan, behövde handa lite saker. Tänk er, efter 12 så är det 2010, och nej jag har inga nyårslöften :P. Jag ska redan börja fixa till mig lite nu, ska locka håret. Det tar långt tid, så jag får börja i god tid. Hörs lite senare, kommer även då försöka hinna svara på era kommentarer.

Blir lockigt hår ikväll



Om vi inte hörs något mer idag så vill jag säga GOTT NYTT ÅR till er alla


Chips och dip, vad kan gå fel :P

Hej på er. Är hemma hos min älskling nu. Vi ska snart titta på någon film, men vi har inte riktigt bestämt oss vilken film det blir ikväll. Det blir en mysig onsdagskväll för mig och min älskling. Det är för kallt för att vara ute :P


 Nu ska jag och killen mumsa i oss chips och dip och titta på någon film


_____________________________________________________________
(inlägget under) Vinnare blev Linda. Hon gissade rätt till vilket datum jag fyller år,
den 3 januari


Tävling, gissa rätt datum


Nu i Januari fyller jag år, men vilket datum(dag) är det????


Personen som gissar rätt datum(dag), kommer hans/hennes blogg att
synas i min blogg i en vecka.


Hur jag väljer ut vinnaren:
*Den som gissar rätt datum blir så klart vinnaren.
*Om ingen gissar rätt datum så kommer jag ta personen som är närmast
*Om flera gissar rätt datum så kommer jag ta den som gissade rätt först i listan
Jag avslutar tävlingen ikväll, ca 8 - 9 tiden


Nyårs outfit är klar :D

Hej på er. Kom hem för en liten stund sen från jobbet/shopping runda ;). Jobbade endast 3½timme idag, skönt. Därefter gick jag förbi H&M för att se om jag hittar snygga smycke nu till nyår och det gjorde jag :P.


Detta nyår satsar jag på silver och svarta färger.
En silver/glittrig topp
En svart kjol till knäna (pennkjol)
Mina nya skor från H&M, svarta
Svart/silver smycken
Nu är min nyårs outfit klar :D

Mina nya smycke från H&M




Hörs sen PUSS & KRAM


snart så blir det 2010

Hej på er. Idag så var jag förbi Netto och handlade lite mat och nu så håller jag på med en skoluppgift. Vad som händer resten av dagen vet jag fortfarande inte, får se vad som kommer upp.


Kan ni fatta att denna vecka firar vi ett nytt år.
Shit tiden går ju sjukt snabbt, skrämmande. Nu på fredag, så blir det 2010, fy fan



2 nya filmer

Hej på er. Har ej haft blogg lust och därför har min uppdatering varit dålig. Trodde jag skulle blogga mer nu när jag är ledig.


Igår så tittade jag och killen på en ny film med Jennifer Garner, The Invention of lying. Tyckte den var så där. Lite konstig kan jag nog mer säga. Vi har även sätt en ny film med Meg Ryan, Serious Moonlight. Den var lite bättre, rätt så rolig.


The Invention of lying

En stad där alla säger sanningen och inget annat, naturligt för dem. Ordet ljuga finnes ej, dem vet inte vad det är, även sanning vet dem inget om, inget om religion känner dem till heller. En man upptäcker snart att när han berättar något som inte är sant tror alla på honom. Han verkar vara den ända som kan ljuga.





Serious Moonlight

Hennes man vill lämna henne för en yngre tjej och berättar att han slutade älska sin fru för länge sen. Detta accepterar hon inte, därför tejpar hon fast honom vid toalett stolen och är övertygat att han kommer älskar henne igen och tänker inte släppa henne till han älskar henne igen.



Man blir så irriterad när man inte vet

Hej på er. Idag så vaknade jag upp och var inte så vidare på bra humör och känner mig fortfarande sur och irriterad utan att jag vet varför. Sånt är så himla jobbigt. Vet ej riktigt vad jag ska göra idag, känner mig nästan inte på humör för något.


Igår
så var jag och killen hos hans syster på middag. Hennes son fick lite presenter.


Här är deras julgran.


Hörs sen

PUSS & KARM


God Jul på er


Hej på er. Vill önska er alla GOD JUL :D


Vad ska ni göra denna juldag? 


Själv
så ska jag och killen till hans syster, där familjen ska samlas och ha en mysig middag. 


Ha en underbar jul


Blir nog jul lov för mig oxå :P

Hej på er. Gud vad dålig jag har varit med att uppdatera :P. Jag har typ jul lov nu, så jag kan uppdatera lite mer. Är ledig till 29 dec och därefter så är jag ledig igen fram till 5 jan, skönt. Jag och killen ska kanske titta på Sagan om ringen ikväll. Har sätt dem 3 gånger redan.


Bloggdesignen
Nu är hela bloggdesignen klar. Efter att jag hade gjort header så började jag ändra alla såna små saker och detaljer. Det är skoj när man nu har lärt så mycket när det kommer till att designa bloggen.  Alltid skoj att lära sig nytt.


Ikväll så blir det Sagan om ringen


Hör sen gullingar


PUSS & KRAM


Man kan fastna vid photoshop :P

Hej på er. Sorry för en dålig uppdatering. Har pysslat mycket med photoshop, upptäckte och lärt mig nya saker. Så det blev att jag fastnade och testade en massa olika saker. Som ni kan se så har jag gjort en ny design på bloggen. Fast har lite till som behöver fixas både på header och resten av bloggen, om jag nu behåller denna nya designen. Men vet inte riktigt vilken jag ska använda, den nya eller gamla?


Vilken är finare?

Nya



Gamla


Ska till jobbet nu

PUSS & KRAM


Efterrätt

Hej på er. Tänkte lägga in ett kort inlägg snabbt. Jag och killen tittar just nu på Kung fu panda och ska stoppa i oss lite efterrätt. Alltid gott efter maten. Men nu får jag röra mig tillbaka till filmen. Ha det så bra så länge så hörs vi imorgon Sov gott


Nu så blir det våfflor, grädde och jordgupps sylt


PUSS & KRAM


All about Steve

Denna film var riktigt bra, rolig som bara den. En till romantisk/komedi film med Sandra Bullock. Hon spelar den rollen sjukt bra. Jag tror jag skrattade hela tiden. Den var lika bra som Proposal

Filmen handlar om en tjej som alla tycker att hon är så kallad onormal, mer unik kan man säga. Hon blir ihop fixat av sina föräldrar på en blind date. Killen visar sig vara en snygging. Hon faller direkt för honom. Men han upptäckte redan att hon var en konstig tjej och bestämde sig att han ej vill ha något med henne att göra. Men hon uppfattar allt fel och bestämmer sig för att följa han vart än han gå. vilket tillsist skrämmer honom.




Trailer


Avslutningsfest

God morgon på er. Igår var jag allt för trött för att blogga. Igår så var det avslutningsfest för gruppen. Jag hade så mycket att göra, göra lokalen fin, duka fram, fixa fika och allt detta blev en timme innan familjerna skulle komma. Stress, stress. Jag sov djupt i natt efter allt detta.


Därefter som hämtade killen upp och vi åkte hem till honom. Vi tittade på det sista avsnittet av So you think you can dance. Jag vet vem som har vunnit ;).


Nu ska jag dricka min te och fortsätta titta på Våra bästa år.


Hörs sen

PUSS & KRAM


Snögubbar

Snön bara faller och faller här i Landskrona. Undra hur mycket snö vi kommer ha imorgon. Efter jobbet så gick jag ut med min lille bror och pappa och gjorde snögubbar. Efter det så hämtade killen upp mig och vi åkte och köpte mat till oss och tittade på So you think you can dance säsong 6. Vi båda hejar på Russell, vår lilla nallebjörna :P, skojar


Jag, min lille bror och pappa var ute och gjorde snögubbar :D

Min lillebror, bygger sin snögubbe.


Snöbollen blev bara större och större


Till sits blev den nästan lika stor som han



Här är snögubben som min pappa och min lillebror gjorde



Här är min misslyckade snögubbe.
Till mitt försvar så var det ca 9 år sen jag gjorde en snögubbe :P


Sov sött

PUSS & KRAM


Se det snöar, se det snöar

Hej sötnosar. Kom hem för en liten stund sen. Jobbade i Malmö idag. Vi hade avslutningsfest för familjerna. Blev mycket spring hit och dit, har jätttttte ont i mina fötter.


När tåget kom in till Landskrona så såg jag en vacker utsikt, mycket snö. Så glad jag blev när jag såg all snö, barnet inom mig kom fram direkt. Älskar när det är mycket snö och när det snöar. Tycker att det är så vackert när man ser snö överallt.


Jag tänkte vila en stund sen ska jag släppa med mig min lille bror ut till bakgården så att vi kan göra en snögubbe :P


Vi har äntligen fått mycket snö i LA och det snöar fortfarande.





Har ni snö hos er?


Från stor till liten



Det är något jag irriterar mig på, när restauranger bestämmer sig för att förminska ”maten”


Om man tittar på Mcdonald’s, alla dem så kallade stora hamburgare,  Bigmac, macfeast m.m. är nu lika stora som cheeseburgare. Så idiotiskt


Idag(15/12) beställde jag och killen hem en pizza, från ett ställe vi åt ofta innan. Det var kanske ca 2½ månader sen vi åt där sist. När vi fick får pizza, såg det nästan ut som en barnpizza. Pizzan(kartongen) var hur liten som helst. Men priset var det samma.


Jag hatar när restauranger ska börja minska och ha sig med maten




Vad tycker ni om detta?


Jag fick en underbar överraskning igår

Igår när jag var på jobbet, så berättade jag för dem anställda att jag och killen firade 6 år och det var lite tråkigt att jag slutar så sent.


Vid lunchen satt jag i soffan med 3 andra tjejer och3 var i köket och höll på något. Helt plötsligt kom dem andra 3, släckte lampan och började sjunga ”vi gratulerar”. Först trodde jag någon fyllde år. Men sen sa dem ”till Medina och hennes pojkvän för 6 år tillsammans”. Blev choklad, glad och berörd. Dem köpte nog tårtan när dem var iväg och skulle handla fika/mat. Så himla gulliga  och underbara dem är. Aldrig fått en sån fin överraskning innan. Tack så jätte mycket, ni är bara för gulliga och snäll.


Här är tårtan dem på mitt jobb köpte till mig och min kille, till vår 6 års firande, tillsammans. Fast det var så klart bara jag på jobbet, killen var inte där. En fin översakning



6 underbara år med dig

Idag så firar jag och min älskling 6 år.

Jag älskar dig jätte mycket min älskling, mitt allt. Jag kan fortfarande känna mig nykär när jag är omkring dig. Du har gjort mig den jag är idag, en start och självständig tjej. Du är så underbar och en otrolig god och snäll person. Jag är glad att det blev du och jag. Att man kan älska någon så mycket som jag älskar dig visste jag inte. Du är den jag vill vara med resten av mitt liv. Man kan nu skratta rakt i ansiktet på dem människorna som inte trodde att det skulle hålla mellan oss två.

 
Älskar dig


Lite ändringar har hänt

Hej på er. Nu har jag hållit på med photoshop ett bra tag, för att lära mig nya saker och även för att fixa lite designen på bloggen.


Jag har även lärt mig nya saker när det kommer till koderna på kodmall även nya saker på photoshop. Blivit lite duktigare nu. Testade gör fast bakgrund, men det var för jobbigt, en annan dag :P


Nu tänkte jag bara ta det lugnt, trött i huvudet efter allt detta :P

Här är dem sakerna jag har ändrat på bloggen


Orkar ej så här sent på kvällen

Hej på er. Killen och jag har precis ätit, blev macdonal's mat. Vi var hemma hos Paul och Lil. Klockan blev mycket när vi skulle hem, att vi inte orkade laga mat så det fick bli macdonal's.


Jag har hållt på lite med blogg design och photoshop. Lärt mig nya saker. Så det blir nog lite ändringar på bloggen imorgon, inte så jätte stora ändringar :P

Fick bli Macdonal's mat, vi orkade ej laga mat så här sen på kvällen


Nu ska jag tillbaka till killens famn och fortsätta med filmen.


Sov gott

PUSS & KRAM


Många tecknad filmer

Hej på er. Solen skiner idag, det var ett tag sen. Man känner sig ofta lite piggare när solen tittar förbi. Idag så blir det att städa och diska. Igår så hade jag och killen mysigt med popcorn och film. Hela denna vecka har jag och kille tittat på många olika animerade/tecknad filmer :P. vet ej vad som händer sen, får se vad som dyker upp

Tecknad filmer som jag och killen har tittat på denna veckan


Hörs sen

PUSS & KRAM


Medinas pojkvän Gästbloggar

Hej på er. Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg, det var länge sen. Medina är just nu i köket och fixar ihop lite mat till oss. Vi ska snart titta på film och ha myspys som hon alltid brukar skriva :P. Nu tänkte jag gå till min älskling och hjälpa henne.

 
Min babygirl


Ha det bra så länge.


Peace


Julklappar

God morgon på er, för min del. Sitter och tittar lite på tv och tar det lugnt med en kopp tè. Idag så ska jag och killen leta efter lite julklappar till min lille bror och hans systerson. Lättare att hitta julklappar till dem. När det kommer till barn så uppskattar dem i stort sätt allt :P



- Små syskon

- Äldre syskon

- Mamma

- Pappa

- Övrigt (i så fall, vem?)


Barn förbjuds på Cafè


Idag så läste jag i Metro en väldigt chockerande sak.


Alex Schulman
skulle ta en kopp kaffe och ha det trevlig dag med sin dotter på Caféet . Men när han kom in i Le Cafè i Sturegallerian, blev han stoppat av att personalen sa att han kunde inte komma in pågrund av att han hade en vagn och barnet med sig. Caféet har tydligen barnförbjudet.  Alex skämdes av att bli utsläng från stället. Men han nämner vidare på sin blogg att han blev stoppad även på 4 andra Cafè. Enligt marknadsansvarig för Le Cafè, har skyltningen blivit fel och att dem egentligen syftar på barnvagnen.


- Det är otroligt irriterad att ens barn gör att man blir en icke önskevärd person. Säger Alex


Vad tycker ni om detta, att flera Cafè har infört barnförbjud.


Bilden är tagen från Metro tidningen

Jag tycker att det låter väldigt konstigt, att en person blir utkörd eftersom han/hon har ett barn med sig. Barn är inga hundar(djur), utan människor.


Min underbaraste pojkvän

Hejsan sötnosar. Hoppas att ni har haft en bra tisdag ;). Idag så tittade jag och killen förbi Väla(köpcenter). Skulle titta på en foundation i H&M. När vi passerade ett bord med skor så såg min kille ett par klackar som han tycket var riktigt snygga. Han frågade mig sen om jag tyckte dem var snygga, vilket jag tyckte att dem var ;). Så sa han helt plötsligt ”okej men då köper jag dem till dig”. Blev chokad och glad samtidigt :D. Tack min underbarast pojkvän, min älskling, mitt allt.


Här är klackarna som min kille köpte till mig idag.




 

H&M 299:-
Klackhöjd 12cm 

TACK ÄLSKLING

 
Älskar dig jätte mycket :D


Ibland behövs det gå snabbt

Hej sötnosar. Nu är man hemma och stoppar i sig lite mat. Gick upp 7 idag, så jag känner mig lite trött. men det var ej lång dag så det vara skönt, 4 timmar på jobbet. Gjorde klart en arbetsuppgift direkt när jag kom hem, stolt över mig själv :P.


Idag så ska jag och killen till Väla
. Kanske hittar någon mysig vintertröja. 


Har precis stekt lite ägg till mig. Orkar ej laga något stort :P

 


Ska hoppa in i duschen nu tänka jag.

Hörs sen

PUSS & KRAM


Te + Mjölk

Hej sötnosar. Är på jobbet nu. Idag så har jag Cafègruppen och det vi ska göra idag är frågesport om Sverige. Vi får se vem som blir vinnare.


Just nu så dricker jag lite te, läser metro tidningen och kopplar av. Det finns en avställd kvinna här med mig också. Såg henne precis hälla mjöl i te koppen. Inte gott tycker jag i alla fall. Det är bara i kaffe som jag häller mjölk.


Dricker ni te med mjölk?


Filmer, Hiss & Diss

Nu under 2 veckor har jag sätt olika filmer, både dåliga och bra. Tänka lägga upp mina synpunkter om alla filmer jag har sätt och placera in dem i HISS eller DISS.


Pandorum
Den var väldigt dålig. Tycker att jag inte fick hela fakta. Dem var på en och samma plats hela tiden och det var typ mörkt under hela filmen. Jag somnade så jag tror inte jag behöver säga något mer



9
Jag trodde att den skulle vara bra, men blev besviken. Den hade bra delar men det fanns flera tråkiga delar. Slutet var dålig tyckte jag, kunde ha varit bättre. Den kommer inte visas i Sverige har jag hört, va ej ledsna över det säger jag bara.



Carrier
När jag såg trailer så trodde jag att det skulle vara en spännande film och lite läskig. Var mer av en drama film. Trodde att det skulle vara lite mer zombis som är ute efter människor. Allt handlade om att människor blev infekterade (smittades lätt) och bara dog sakta, inget mer med det. Besviken blev jag.


Gamer
Den var verkligen bra, spännande och action. Det fanns vissa människor som hade datachip i sitt huvud som gjorde det möjlig för andra att styra deras kropp. Det fanns en arenan som består av en fiktiv krigszon där livstidsdömda fångar slåss mot varandra. Fanns även en värd där människor användes som ”sims”. Där hela människan styrdes, fast vid bestämda tider.


Cloudy with a chance of meatballs
Den var verkligen rolig och bra. Fanns så många roliga delar i filmen. Man blev lite hungrig när man tittade på filmen. Handlar om en pojke som alltid har viljat bli en uppfinnare. Men varje uppfinning blev misslyckat. Ända tills han uppfann en maskin som slängde ner mat från himlen. Den var verkligen bra


______________________________________________________________________
Jennifer body
Den var okej, inte dålig men okej. Trodde att den skulle vara bättre. Tyckte att det handlade mycket om att Megan Fox skulle hångla upp så många som möjligt och se sexig ut hela tiden. Fanns många delar man störde sig på och vissa saker fick man ingen förklarning på. Något jag hatar, är när man får en förklaring vad som har hände och varför, mitten av filmen.


Funny people
Den var så där. Den var typ 2.30 lång, men hade lätt kunnat förkortas. Det fanns roliga delar som var okej. Men det var inte en vanlig Adam Sandler komedi, det var även drama i det hela. Men den var väl okej. Adam spelar en man som har byggt upp sin förmögenhet på komedi filmer och även stand up’s. Även om han har många omkring sig så är hans liv fortfarande ensamt.


Mina Gojane klackar

God morgon på er. Även om jag somnade 4 inatt så vaknade jag 10 idag, kände att jag inte behövde någon sömn mer. Igår så var jag hemma hos killen och tittade på en film, ”Funny people” med Adam Sandler. Det blev väl en lugn lördagskväll med chips och popcorn.


Hade på mig mina klackar från Gojane igår.


Klacken ligger på 12cm. Blir nästan lika lång som killen (jag är 1.61 och han är 1.75).
Behöver ej stå på tår för att kyssa honom hahah :P.



Nu ska jag dricka min tè innan den kallnar. Hörs sen

PUSS & KRAM


Kissies nya läppar


Vad tycker ni om Kissies nya läppar, HISS eller DISS?


Upp och hjälp till

Hej på er. Idag på morgonen så var det full race direkt. Städade, diskade och tvättade, stolt över mig själv :P. Var även förbi min doktor i Hbg, gick bra. Just nu så tittar jag på ”polisskolan 6” och dricker té, mumms alltid lika gott. Nu ska jag lägga mig i soffan, titta på filmen och bara ta det lugn.


Medan jag städade, diskade och tvättade, titta vad dem 2 gjorde


Nestea, nej tack

Hej på er. Jag och killen ska snart titta på film. Vi var förbi Kvantum och handlade sötsaker haha, får nog ta det lite lugn med sånt. Nu hör jag killen kalla på mig, han vill väl börja med filmen. Ska röra mig mot honom nu och lägga mig i hans famn och titta på en spännande film :D.


Vi testade Nestea idag för första gången. Inte gott, tyckte jag iallafall



Filmen vi ska titta på


Kommer svara på era kommentarer när jag kommer hem, så vi hörs då sötnosar


PUSS & KRAM


Sötsaker, så ovanligt

Hej sötnosar. Sitter just nu och håller på med lite arbetsuppgifter, stolt :P. Idag så var jag förbi apoteket så väl city gross. Jag har frikort på apoteket, nice gratis receptbelagda tabletter. Det behöver jag, måste ofta köpa tabletter. Handlade även på city gross, smått. Vad som händer idag, vet ej, få se vad som smyger fram. Nu ska jag fortsätta med min uppgift. Hörs sen


Handlade lite på citygross. Som ni ser, när Medina handlar så blir det mer sötsaker :P.



Ska testa en ny schampo.
Tror egentligen inte så mycket på volym schampo, men får väl testa.


PUSS & KRAM


Ingen bok, läs en tidning

Hej på er. Just nu så ligger jag under täcket i min stora dubbelsäng :P och läser det nya nr av SOLO. Om man inte orkar läsa en bok på kvällen/natten så kan man läsa en tidning ;). Har fortfarande ont i min höft men hoppas att det blir bättre imorgon. Nej nu ska jag fortsätta läsa.



Sov gott


PUSS & KRAM


Aj det gör ont

Hej på er. Är hemma hos killen nu. Slutade klockan 18:00 idag, sen tog det lite tid med tåget. Har jätte ont i min höft på vänster sida. Gör ont när jag går, speciellt när jag går upp för trapporna. Jag och killen ska snart till Väla, fast det blir inte att vi går mycket på grund av min höft.


Hörs lite senare PUSS & KRAM


varm, varm, varm, varm och varm

Hej på er. Idag Kom hem runt halv 9 tiden från praktiken, var i Malmö. När jag kom hem så tog jag en varm och skön dusch, känner mig fräsch :P. Känner mig så avslappnad efter varm och skönt bad. Just nu sitter jag i mina mjukisar och dricker jag lite te, håller mig varm.


Imorgon
ska jag till min doktor. Kommer nog få ta blod, så jag känner mig inte så bra. Jag har stor fobi för sprutor, kommer nog börja gråta :P


Min nya halsduk. Medina ska hålla sig varm denna vinter :P.
 




Dricker just nu en varm kopp te. Det är så gott med te 

Nu ska jag förflytta mig till sängen, ta med mig min te, lägga min under täcket och läsa det
nya nr av SOLO



Sov gott



Hörs imorgon PUSS & KRAM


En kylig tisdag

Hej på er. Idag så hade vi en kylig tisdag. Det var 0 grader ute, så det blev lite extra kläder på idag. Det har varit rätt så lugn dag, gjort lite arbetsuppgifter (så duktigt jag är). Därefter så stack jag förbi min baby. Eftersom det var en väldigt kall dag så stannade jag och baby inomhus. Gjorde varmchoklad till oss, gömde oss under täcket och tittade på en ny rolig tecknadfilm


När det är en kylig kväll så är varmchoklad och att befinna sig i killens famn det bästa.


Filmen vi tittade på. Den var verkligen rolig. Placeras in i Medinas samling


Imorgon så är jag i Malmö, slutar 18:30 hemma 20:00, så blir att jag skriver efter 20:00.

SOV SÖTT

PUSS & KRAM


L'oréal voluminous x5



Jag tycker att denna mascara är så otroligt bra. Det är min favorit. Ögonfransarna blir långa och man får verkligen volym. Man behöver inte dra (lägga på) flera gånger för att ögonfransarna ska långa, svarta och få volym. Det som är också bra är att det inte klumpar. Kommer hålla mig till denna mascara i ett bra tag. Tipsar den till er



Lady Gaga The fame monster

Jag läste förra veckan att Lady Gaga släpper sitt nya album. Det konstiga är, att hennes gamla låtar finns även på det nya albumet. Av 24 låtar så är det endast 8 låtar som är nya. Om man nu ska göra ett nytt album, så ska det endast vara nya låtar, tycker jag. Om jag nu hade köpt det gamla albumet så hade jag ångrat mig, då hade man kunnat lika väl vänta in det nya albumet, och få gamla och nya låtar.


Vad tycker ni om detta,
att Lady Gaga släpper ett nytt album med 24 låtar, men endast 8 av dem är nya låtar?


RSS 2.0