Daybreakers

Jag och killen tittar just nu på Daybreakers... Hittills verkar den vara helt okej. Kommer att berättar mer imorgon vad jag tyckte om den ;)



3D glasögon

Hej på er. Idag vaknade jag som en liten bebis, pigg och utvilad.

Igår så var jag på bio med Lilmarie och tittade på Avatar i 3DSå jävla bra alltså.. Även om jag redan har sätt den 2 gånger innan, så tyckte jag att det var en helt annan känsla att se den i 3D... Om du vill se en film i 3D så är det Avatar du ska välja. Det kändes som man var mer inne i filmen och man fick en större upplevelse av filmen.

Mina 3D glasögon


Ingen vinst med Trisslott

Är det någon mer än jag som har märkt att det är allt svårare att vinna på Trisslott? Innan van man iallafall 25 kr, men nu inte ens en enda jävla krona. Det högsta jag har vunnit är 50 kr, och detta var bara en gång. Min killes mamma van 10 000 kr men detta var längeeee sen.


Jag och killen köpte 4 st TrissLott för några dagar sen och fick inte en enda vinns på någav av dem 4, alltså skojar du med mig. Bara där tjännade dem 100 kr på oss.


Avatar i 3D idag

Hej på er. Idag kommer det bli en riktigt super dag. Jag och Lilmarie ska på bio ikväll i Helsingborg och titta på Avatar 3D…. Jippi…. Detta blir då tredje gången jag ser Avatar. Första gången var det ej i 3D, andra gången var det hemma med killen och nu så blir det 3D.


Söta och gulliga Lilmarie bjuder på bio biljetterna. Hon blev väldigt glad över sin bloggdesign, som jag gjorde till henne, så hon ville göra något för mig som tack.. Tack gumman, jätte snällt av dig :D


Made of honor

Jag och killen tittar just nu på Made of honor. Konstigt nog så har jag inte sätt den innan :P.. Har sagt nu jätte länge sen början att jag ska se den, men aldrig blivit av. Den är riktigt bra och rolig :D.. blir en film som ska in i min samling ;)


Telefonintervju

Hej på er. Har varit ute och promenerat med Esma i ca 2 timmar. Det är helt sjukt hur ofta jag är ute och promenerar, jag är så hälsosam av mig :P….


Ikväll klockan 7
 ska jag ringa hem till min intervju person (c-uppsatsen). Lite pinsamt hoppas att ingen annan i familjen svarar. Fixade även idag min sista intervju person nu på fredag, en rektor ;)… så duktig jag är :D


Europeiska unionen Sverige pass

Hejsan. Snart så ska jag iväg och promenera med Esma. Det är fint väder ute så varför inte plus så har jag pluggat i 1 timme så att få frisk luft skadar inte ;).


Jag tänkte även gå förbi polisen och förnya mitt pass, datumet har gått ut.
 
 


Edge of Darkness

Hej på er. Vaknade för en liten stund sen, trött så klart :P. Ska titta på färdigt på Top model 11 och sen så blir det plugg. Duktig jag är heller hur? :P


Igår så tittade jag och killen på filmen Edge of Darkness. Den var väl så där, trodde den skulle vara bättre utifrån det jag såg på tariler.  



OMG

Nu så har jag pluggat i 3 timmar, orkar inte mer. Mina fingrar har börjat protestera.  Dem vill knappt skriva detta inlägg. Ska iväg till killen snart.


Ska diska nu och samtidigt ha Ushers nya låt "OMG" i bakgrunden.



Honey got a booty like pow, pow, pow
honey got some boobies like wow, oh wow
girl you know i'm loving your, loving your style
check, check, check, check, check, checking you out like,
ooh (oooh) she got it allll


Vill ha en Amstaff

Jag känner allt mer att jag vill köpa mig en amstaff när jag flyttar ihop med min kille. Men min kille vill ha en chihuahua. Han tycker inte om att ha en stor hundar i lägenheten. Visst en chihuahua vill jag oxå ha, fast jag vill ha mer en amstaff .


Jag tycker att amstaff är så söt och fina och har en lagom längd. Min bror hade en amstaff innan, Baby hette hon. Hon var så underbar. Saknar henne jätte mycket.

Min brors gamla hund

Här var hon 9 veckor






Detta var den sista bilden jag tog på Baby innan dem nya ägarna kom och hämtade henne


Saknar dig :(


Selma Lagerlöfgymnasiet

Hej på er. Jag kom hem för en liten stund sen. Var iväg och intervjuade min gamla gymnasiekurator. Det var så skoj att se henne igen, en sån otroligt snäll person är hon. Saknar min gamla gymnasieskola. Den var  liten och mysig plus så kände man alla lärare bra. Nästan som ens andra hem ;)


Idag så blev det 3 timmars promenad

Hej på er. Är hemma hos min kille nu. Vi ska snart titta på Dating in the darkKanal5play.se. Efter det så ska min kille köra mig hem. Har intervju imorgon klockan 9 med en kurator, så jag måste upp tidigt usch inte skoj att gå upp tidigt :P.


Idag så var jag, Lilmarie och hennes hund Cesar ute och promenerade i 3 timmar haha, vi vart typ över allt. Vem vet jag kanske får muskelvärk imorgon :P. Hörs sen eller imorgon puss och kram


Interview

Hej på er. Igår så var jag ute med Senija och promenerade i ca 2 timmar, visst är vi duktiga :D. Senare på kvällen så hade jag det mysig med killen.


Idag
så var jag iväg och hade mina två intervjuer, men en rektor och sen med en kurator. Det gick bra så klart :P. Det jobbiga var att jag fick huvudvärk under intervjuerna så jag tänkte lägga mig och sova en liten stund nu, sömn är det endaste som hjälper mig mot huvudvärk.

 


Hörs sen :)


Turkos


Snygg färg eller vad säger ni?


Datorn påminner mig

Hej på er. Nu så sitter man här och pluggar, börjar bli lite tråkig men vad ska man göra har inte direkt något val :P. Vill egentligen ut i det härliga och soliga vädret. Men jag planerar att kanske da en promenad med Senija och Salam som också pluggar just nu ;). Så promenaden blir vår paus ;).

Eftersom jag sitter i stort sätt framför dator hela tiden när jag är hemma, så har jag något som påminner mig hela tiden att jag måste plugga hahah :P


Rainbow 6 Las Vegas 2

Hej på er folket. Lördag kvällen var rätt så lugn. Jag och killen tittade på 2 serier. Först tittade vi på The Vampire diaries och sen blev det The legend of the seeker. Jag tycker att båda två är riktigt bra och spännande på sitt sätt. Sist men inte minst så spelade vi
Rainbow six las vegas 2.

Medina och Ivan = spelnördar


Ska sova nu God natt


Det känns lite extra varmt ute

Idag så har vi haft en solig dag här i L-a, solen är fortfarande framme. Jag blir alltid på bättre humör när solen tittar fram och det känns lite extra varmt ute :D. Snart så ska min kille hämta upp mig. Vi får se vad vi hittar på senare ikväll. ha det bra så länge puss och kram

Härlig utsikt eller vad säger ni?


Mörkhårig nu ;)

Hej på er. Jag har varit i Stan med Salam och Fatma, det blev att jag tog hem lite plagg ;).. Efter det så gick vi hem till mig och Senija kom även förbi och färgade mitt hår. Jag går baklänges istället, dem flesta färgar sig ljushåriga till sommar och men jag färgar mig mörkare :P. Fast okej det är toning så efter ca 6 veckor är mitt ljusa hår tillbaka.


Shoppade lite på Gina


Idag så ska jag färga håret ;)

Hej på er. Idag så ska Senija färga mitt hår till mandel choklad ;). Men först så ska jag iväg med Salam till stan så vi hörs senare puss och kram


Legion

Snart så ska jag iväg och träffa killen. Idag så blir det fredagsmys. Vi ska iväg och köpa smått och gott. Sen så blir det film och kvällens film blir Legion. Men nu så tänkte jag fixa till mig så vi får höras lite senare. Ha det bra så länge kramiz ;)

Filmen jag och killen ska titta på ikväll


Var tog hunken vägen

Wentworth Miller mer känd som Michael Scofield från Prison break har lagt på sig 15 kg enligt en amerikansk tidning.


Jag tror att Prison break stjärnan, efter seriens slut,  spenderade en stor del av sin vardag åt att äta skräpmat och undvek på alla möjliga sätt att motionera.  


Jag har alltid tyckte att Wentworth såg bra ut. Men när jag tittar på bilderna känns det som en annan person. Jag vet ej om det är till någon film roll som han har fått äta sig tjock men kom igen, överdriv inte.





Bilder: msn


Brunetter... allt jag behöver säga

Ska iväg och träffa Salam en snabbis… hon är hos frisören, ska bli brunett ;). Hoppas att det bli lyckat och att hon blir nöjd… Hörs lite senare Kramizar


Ny bloggdesign

Hejsan. Nu så har jag fixat en ny design till mig själv. Jag har designat till fyra av mina kompisar, så jag kände att det var min tur också att ändra och förnya min egen blogg ;).


Är nöjd med den nya designen, speciellt med den utklippta bilden på mig, det är något nytt jag har lärt mig ;)


Studentlivet = Nudlar

Hejsan. Varit i LA city centrum innan med Sanija. Blev ej att jag shoppade något, pengar kommer imorgon så man är ofta fattig veckan innan. Fast det gör inte saken bättre när man är student, då är det nudlar och vatten som gäller hahaha (skämt åt sidan).


Fjärde designen jag har gjort....

Hej på er. Nu så har jag varit upptagen i 2 dagar med att designa en blogg till min kompis Lilmarie. Jag blev själv väldigt nöjd med resultatet, tycker själv att jag har blivit duktigare  ;). Sen är det skoj att höra att hon tycker om designen jätte mycket också :D.


Här kommer designen jag har gjort till Lilmarie.

Header och menyn


Rubrikerna i menyn
och designen på länkarna


Blogloving
ikonen


Kommentarfältet


Jag har bestämt mig att när jag är klar med mitt examensarbete kommer jag sakta att börja designa till er läsare oxå, den som vill ha en design så att säga. Men just nu så är det till mina kompisar jag designar, det är en form av träning för mig oxå ;)


Gladiatorsandaler I love

Hittade dessa snygga gladiatorsandaler i Skopunken. Planerar nog att köpa dem. Har inga svarta gladiatorsandaler. Plus så tycker jag om nitar oxå ;) 


Min pojkvän när han var liten

Min pojkvän när han var lite. Sååå söt han var med sitt lockiga hår. Men det lockiga är borta, nu är det tjockt och svart hår hahah. Men han är fortfarande underbar ;)


Nörd till 100%

Vad jag pluggar och pluggar. Jag har redan gjort 22 sidor och har inte ens lagt in resultatet, analys och diskussion, för mina framtidsintervjuer. Jag måste alltid överdriva. I have no limits. Jag göra C uppsatsen själv vilket betyder att jag endast behöver 30 sidor egentligen. Jag kommer nog komma upp till 40 sidor. Får se med handledare om jag får överstiga 10 sidor extra.

Medina just nu = nörd till 100%


Mannagryn gott

Just nu så sitter jag här i köket och äter Mannagryn, mums gott. Snart så blir det kaffe behöver vakna till :P. Jag tvättar idag, fan vad tråkigt. Underbart väder idag oxå, happy. Men nu så ska jag äta klart så vi hörs lite senare. PUSS & KRAM


Från svart till svart igen

Hej på er. Sitter just nu och tittar på Våra bästa år :P. Underbara väder idag också, nice ;).


Igår så var min kompis hos frisören och färgade håret. Hon hade svart men ville ha brunt hår. Alla frisörsalonger i L-A ville antingen inte färga hennes svarta hår till brun (vågade ej) eller så fick hon ett sån onormalt pris.


Men det var en frisör som tog utmaningen och sa till henne att hon kommer gå ut från salongen med brunt hår. Mmmm 4½ timme senare hennes hår ser fortfarande svart ut, 2 enkliga nyanser ljusare bara.


3 anledningar

Hej på er det var länge sen hahaha. Varit upptagen med skolan, men sen så har jag inte orkat blogga. Medina har fastnat vid Facebook, hahaha japp det stämmer. Tycker av någon anledning att Facebook är så mycket enklare. 


Nu så ska jag titta klart på Top model ;) och efter det så är det plugg som är next på listan


Gott och blandat av dagen

Hej på er. Idag så var jag med Senija, Fatma och Salam. Vi var på en manifestation här i Landskrona. Efter det så stack vi till City gross och handlade lite smått och gott, handlade även mat. Så det blev att vi fikade och åt mat hemma hos mig. Vi tittade även på Shan the man, hahah han är för rolig :P

Åt mat hemma hos mig


Sen blev det efterrätt


Blev även chips och dip, muma ;)


Dagens outfit


Påskmiddag

Snart så ska jag iväg och äta påskmiddag med min kille och hans familj. Alltid mysigt med familj samling ;). Min killes mamma har gjort min favorit tårta, budapesttårta. Vattnas i munnen bara när jag tänka på det :D

Påsktmiddag med killen och hans familj

Bild här ifrån

Min favorit tårta/bakelse

Bild här ifrån


Powerwalk och sen solarium

Hejsan. Idag så blev det Powerwalk för mig, Senija och Fatma, eller typ haha. Efter det stack vi till solarium och solade. Testade första gången ett sån solarium som man står upp, fy f.n vad varm det var :P. Nu så ska jag bara vila :D

Idag så blev det powerwalk för mig, Fatma och Senija


Efter det så solade vi ;). Förbereda mig inför sommaren :P.
Vill inte vara allt för blek när min bikini kommer fram :P

____________________________________________________________

Lagt till en ny kategori


Här hittar ni mina ritningar som jag har gjort ;)


Mums gott med Yoggi


Yoggi banan/mango/orange är så gott :D.


 


Någon annan som tycker om Yoggi?


Oanvänd topp

Hej på er. Nu så har man varit diktigt och pluggat i 4 timmar :D.
Blev btw godkänd på mitt förra arbete.


Snart så ska jag iväg och träffa tjejerna. Vår gulliga Selime har kommit på besök från Ljungby. Efter det så kommer min kille och hämtar upp mig, mys hemma hos honom. Medan jag är med tjejerna så ska han dra med någon kompis och titta på sommardäck.


Hittade en oanvänt topp
i min garderob, prislappen är till och med kvar. Min killes mamma köpte den till mig för ca 2 år sen :P. Blir att jag tar på mig den idag ;)


Mitt paket från USA


Har fått hem mitt paket från everyday minerals (från USA). Tog en vecka ;)



Nu har jag 12 olika nyanser att foundation.
Fast just nu så har jag hittat en nyans som jag tycker passar mig ;)


Otrolig rolig dag igår (onsdag)

God morgon på er. Vilket härligt väder vi har dag, solen lyser in och värmer.


Igår var en RIKTIGT ROLIG dag, helst underbar. Först så var jag, Senija och Salam i Väla och shoppade. Det blev att jag köpte en skinnjacka. Det var på tiden att jag skaffade en ;).


Senare på kvällen
så träffades vi hemma hos Senijas syster och tittade på Twilight New Moon. Salam och Senijas syster har inte sätt den. Innan filmen ens började Senija avslöja saker om filmen, fick säga till henne flera gånger att sluta :P.


Vi 3 har alltid så skoj tillsammans, vi fungerar så bra ihop. Vi är väldigt lika varandra på olika sätt och har samma humor.

Vi åt väldigt god mat inne i Ikea


Jag köpte en skinnjacka


Påskstämning i Helsingborg


Jag, Salam och Senija (bild 14/2)


Ni är underbara :D


RSS 2.0