Hade skoj med mina underbara vänner

Kom hem från bio för en lite stund sen. Som jag skrev inlägget under så tittade vi på Farsan. Den var rolig, fast inte så jätte rolig som man har hört. För min del så var det ingen bio filml.


Men jag hade jätte skoj med mina underbara vänner Senija och Salam. Vi har alltid så roligt tillsammans. Tack för en rolig kväll tjejer


Idag blir det en rolig dag

Idag kommer det bli en riktigt rolig dag. Jag, Senija, Salam och Tanja ska idag på bio och titta på Farsan. Men innan vi drar på bio så ska vi äta på rådhusrestaurangen Akropolis, den grekiska oasen mitt i Landskrona. Enligt Senija och Salam har dem den godaste pasta.
Får väl avgöra det själv imorgon.




Vem har sätt Farsan? Vad tyckte ni om filmen?  


Dissar H&M's väntetid på shop online




Jag är så trött att det tar så sjukt långt tid att få hem sina plagg från H&M shop online. Jag beställde en jeansjacka, topp och bälte från H&M för 3 veckor sen och jag få inte jackan för än slutet av april, typ skojar du med mig. Om det hade gått snabbare så hade folk nog shoppat mer på nätet.


Kan någon berätta för mig
varför det tar så sjukt långt tid att få hem sina plagg när man beställer från H&M’s hemsida??????


Bästa sätt att lindra smärtan när du slår dig

 Läste i SOLO att svära och skrika när du slår dig lindrar smärtan. Att upprepa sin favoritsvordom lindrar smärtan enligt en studie från Keele university. Men om du dessutom stoppar i dig något söt efteråt kommer du snabbare glömma bort det onda, eftersom goda saker har en förmåga att distrahera från smärtan.


Bästa sätt att lindrar smärtan när du slår dig:

1. svär



Därefter:


2. Stoppa i dig något söt




Och så är smärtan borta :P


Ren hy inifrån och ut

Pure skin 24/7 tabletter hjälper huden att återställa sin naturliga fukt- och PH-balands. Innehåller antibakteriella ämnen vilket ska motverka akne.

PureSkin 24/7 är ett näringsmässigt tillskott för oren hud som motverkar både tonårs- och vuxenakne genom att hjälpa huden inifrån. Flertalet studier har gjorts på människor i olika åldrar och med varierande typer av akne. Det har visats sig att Praventin minskar akne och rodnad i huden samt att även skadad hud förbättras.

Pris: 299 kronor för en ask som innehåller 30 kapslar.
Var: PureSkin, eleven.se och hälsokosthandeln.

_____________________________________________________________________
Inlägget innehåller reklam. Betyder det inte att produkten kommer att upplevas detsamma när Du använder den.


Lite mer Mmm... i Livet

Hej på er. Har ni flyttat klockan 1 timme framåt? Just nu så tittar jag på tv, precis ätit klart min frukost och skämmer bort mig med lite Marabou digestive. Det är rena himmelskt.


Jag kan däremot inte äta marabou digestive (allmänt marabou) om den har legat framme ett tag, utan jag förvarar den i kylskåpet och äter den när den är kall och hård hahha :P

 

Marabou digestive är rena himmelskt, min favorit oxå.


Vilken Marabou choklad tycker ni om?



(säg till om jag har glömt någon smak)


En teckning från 2005


Hittade en teckning som jag ritade till min kille den 19/10 2005.


Fika med Esma, Filmkväll med tjejerna, mys med killen

Igår så hände det ena och andra. Först så var jag och fikade med Esma där 12.30. Vi tittade även runt i affärerna, blev en mina shopping för mig ;). Jag var hemme ca 16.30. Det var otroligt härligt väder igår, en vårkänsla, men idag regn :(

Fikade med Esma på Espresso house och små shoppade. 

Det var inte små muggar :P



Gulliga Esma


Jag


Blev en mini shopping för mig ;)


Där vid 18.00 tiden så blev det filmkväll med Tjejerna, Senja, Salam och Tanja. Vi tittade på White Chicks, den filmen är bara för bra.


Sen vid 21.15 så gick jag förbi killen och vi hade en mysig serie kväll.
The legend of the Seeker börjar bli bättre nu ;). I'm the Seeker Ivan hahha :P


____________________________
Nu så är det tvätt dag :(, tråkig


Lägger alltid till extra

Hej det var ett tag sen, men så kan det bli när man håller på med ett arbete. Vi skulle skriva 7 sidor, jag fick till det till 9 sidor. Vi skulle endast använda 3 böcker från kurslitteraturen men jag la till 6 böcker som jag själv hittade. Varför ska jag lägga på extra saker hela tiden. Det blir nog inte lättare sen när jag själv ska skriva ett stort arbete.


Jag ska kanske dra och fika med Esma lite senare. Härligt väder ute :D

____________________________________________________
Ska blogga extra dem här 3 dagarna ;). Nu när man är ledigt och inväntar nästa kurs SOPA63 som börjar på måndag


Säljer sin oskuld på aktion

Jag vet nästan inte vad jag ska säga här. Detta är då en tjej som säljer sin oskuld på aktion. Så den som bjuder högs får hennes oskuld. Hon är 22 år gammal. Jag vet att hon behöver pengar till skolan och till någon jäv..a bok som hon och hennes syster vill publicera med kom igen, det finns andra sätt att samla in pengar.




Kom med era åsikter om detta


Locka dit hår med plattång


En bra och enkel video som visar hur du kan locka dit håre med plattång.


Lördagsmys sötsaker

Jag och killen var förbi Ica Kvantum innan och handlade lite lördagsmys sötsaker. Vi båda äter en massa onyttig mat men går ändå inte upp i viktig lätt :P



Fast okej vi var typ nyttiga här :P. Tog ostbågar med mindre fett


Mums Risbullar ;)


En riktig stor maräng med kola på ;)


Vem passar/passade han bäst med


Vem tycker ni Justin Timberlake passar/passade bäst med?



Jag tycker att han passade bäst med Cameron Diaz, dem hade typ samma humor och var otroligt gulliga tillsammans.


Bomberman Land, så roligt ;)

Varje kväll innan min kille kör hem mig så brukar vi ta en match av Bomberman på Nitendo Wii. Det är så rolig, speciellt om man är två spelare. Jag är så tävlings inriktade person. När min pojkvän vinner så blir jag inte så glad, men när jag vinner så trycker jag det upp i hans face:P. Kommer vara skoj sen när man är 4 personer som spelar mot varandra.


Jag och killen har fastnat för Bomberman. Jag är den som vinner alltid haha :P.
Kommer nog få ett sms av killen när han ser detta haha :D


Vi har handlat in lite Wii prylar


Duschcreme från Barnängen är mina favoriter

Duschcreme från Barnängen är min favorit. Det luktar gott efteråt också, när man har torkar av sig. Dem flesta duschcreme/gel luktar när man väl masserar in sig, men försvinner lika snabbt när man hoppar ut från duschen.


 


Vilken duschcreme/gel är er favorit?


Vad väljer ni Coca cola eller Pepsi?






Jag väljer Coca Cola :D


Estelle & Thild Ecorganic Skin Care Free


Köpte idag Ecorganic Face Cream på Kicks, 225 :-


Nu så har jag hela serien av Ecorganic Skin Care Free från Estelle & Thild. Jag tycker att Skin Care Free är bra ansiktsprodukter, plus så är Skin care free snäll mot huden.
 
ansiktsrengöring 175:- 
Ansiktsvatten 175:-
Återfuktandekräm 225:-

 Här kommer en kort beskrivning om Ecorganic Skin Care Free

Ansiktsserien Fragrance free är anpassad för den allra känsligaste hyn och består av naturliga och ekologiska ingredienser. Serien är 100 procent fri från parfymer och doftoljor. De vårdande och vitaminrika ingredienserna mjukgör och stärker huden så att den behåller sin naturliga balans


Ansiktscreme
som genomfuktar på djupet och ger huden en naturlig lyster. Den innehåller mandelolja som är rik på vitamin A, B och E samt essentiella fettsyror. Den innehåller även vaniljextrakt som dämpar rodnader och lugnar huden. Passar det flesta hudtyper 


Ansiktsvatten
som är alkoholfritt och inte torkar ut huden. Det innehåller lugnande ros och blåklint som har en naturligt vårdande och lindrande verkan på huden. Passar känslig hy.


Rengöringsgel
som rengör huden milt och effektivt utan att störa den naturliga balansen. Den innehåller lugnande vanilj och aloe vera som lugnar och återfuktar huden. Passar känslig och normal hy.


Kan ni tänka er att huden tar upp 60 procent av det vi smörjer in den med. Så det man smörjer på ansiktet är lika viktigt som maten vi stoppar i oss. Snäll mot dig och mot miljön. Innehåller inga onödiga kemikalier.

Hämtat här ifrån

OBS:
Detta är vad JAG tycker, betyder det inte att produkten kommer att upplevas detsamma när Du använder den!


Dregla på


Igår så köpte jag och killen en massa sötsaker.


Så luta er tillbaka och dregla på hahah :P






Vilken väljer ni?


5 serier på en kväll


Igår så hade jag och killen en serie kväll. Vi tittade på 4 olika serier.

Först blev det Family guy och sen The Simpsons (nya avsnitt av båda)


Sen blev det Desperate Housewives (nytt avsnitt av säsong 6)


Vi såg även första avsnittet av Legend of the seeker. Den var lite seg tyckte jag, men vi ska ge den en chans och se om den blir bättre.


I söndags så såg vi första avsnittet av Cougar town. Den var veklingen bra och rolig, så det blev att vi tittade på 3 avsnitt av Cougar town igår



Vilken av dessa 5 serier tycker ni mer om?


Mitt paket från Everyday minerals har kommit

I fredags fick jag hem mitt paket från USA. Mitt smink från Everyday minerals. Jag har bara testat den 4 dagar, så jag vill inte säga så mycket. Brukar ofta ge nya produkter 2 veckor chans innan jag säger vad jag tycker. så länge det inte ger bajs resultat direkt :P


Jag tog medium och oliv. Fick 4 olika nyanser av medium och samma med oliv. Så jag har 8 foundation nu :P, hittade 2 som passar min hud helt okej. Borsten är himmelsk, så mjuk och skön. Älskar den ;). Concealer har jag bara testat 2 gånger, Inte så van att använda concealer.

Mitt paket från USA


Haha som dem har skrivit Skåne och väg :P


Mitt smink från Everyday minerals



Jag tänkte göra ett video inlägg imorgon om Everyday minerals, berätta mer hur den fungerar och mer om vad jag tycker om Everyday minerals.


Blogg design till min kompis

Nu har jag gjort min tredje blogg design och som jag har sagt innan så har alla 3 varit till mina kompisar. Belma ville har en väldigt enkel design, så hennes tog mig ca 2 ½ timmar. Jag gjorde i stort sätt bara header till henne och ändrade lite storlek och färg på texterna



Vad tycker ni blev den fin?

Besök hennes blogg här


Dissar Maybelline liquid mineral foundation


6 anledningar till varför jag inte tycker om Maybelline liquid mineral foundation:

1. Finns endast 6 olika nyanser, så jag hade inte lätt att hitta en som passade min hud.

2. Kändes äcklig när jag applicerade på ansiktet, nästan som en extra lager av återfuktandekräm.

3. Kunde verkligen känna av att jag hade foundation på mig, ingen naturlig känsla

4. Jag har finnar och röda märkte i ansiktet och den täckte inte detta så bra.

5. Jag blev även fettig på t-zonen.

6. Efter endast 4 användningar så började jag få ”foundation”-finnar på pannan.

Pris och inköpsställe: 130:-, köpt på H&M


Sjukt många ingredienser. Jag undrar om de verkligen är mineral foundation.



Har någon av er testat Maybelline liquid mineral foundation?



OBS: Detta är resultatet JAG fick och vad JAG tycker, betyder det inte att produkten kommer att upplevas detsamma när Du använder den!


Bio idag

Idag så blir det Bio med Tubi. Vi ska titta på Alice i underlandet 3D. Dt är i den stora salongen och den är redan nästan full. Det kommer bli riktigt skoj.


Aldrig sätt en film innan i 3D innan så det kommer vara en rolig upplevelse.

Har någon av er sätt filmer i 3D?

Blir det jobbigt för ögonen när man tittar i 3D?


Hur Avatar skapades

Först trodde jag att Avatar var en sådan typiskt animerad film där skådisarnas röst användes bara. Men i Avatar används hela skådespelaren, deltar i filmen kan man typ säga.


Titta på trailer, rätt så intressant att se hur Avatar skapades


Besviken på Oscargalan/bästa film

Igår så tittade jag och killen på Oscargalan och jag måste säga att jag verkligen är besviken


För det första
var det nästa samma filmer som var nominerade i alla kategorier.
Fanns andra bra filmer under 2009


För det andra
så tycker jag att det var otroligt löjligt att filmen The Hurt locker vann 6 Oscar. Fast samtidigt vill jag inte säga så mycket eftersom jag har ej sätt filmen. Men på tanken på att jag inte ens orkade titta klart på hela trailern så säger det något. Trött på alla amrikanska filmer som ska handla om kriget i Irak hela jävla tiden.


Tycker ni att The hurt Locker förtjänade att vinna priset för "Bästa film"?



Jag tycker att Avatar skulle ha vunnit priset för Bästa film


Oscarsgalan 2010, Bästa film

Inatt så är det äntligen dags för årets stora galahöjdpunkt, Oscarsgalan 2010. Inatt klockan 02:35 på kanal 9 kan du se Oscargalan live.


Här är de nominerade till priset för Bästa film







Vilken film tycker ni ska vinna priset för Bästa film?

För min del så tycker jag att Avatar ska vinna


The Blind Side

Igår så upptäckte jag en (typ) ny film med Sandra Bullock. När jag tittade på trailern började jag rysa i kroppen. Både jag och killen blev små ledsna hihi. Filmen är baserad på
sann historia.


Jag ska kanske se den idag eller imorgon


Min Stewie teckning


Här kommer min teckning av Stewie, från Family Guy. Blev klar med den igår


Ska se Alice i underlandet 3D

Jag, Tuba och Esma planerar att nästa vecka se Alice i underlandet 3D på bio. Jag har aldrig sätt en film i 3D, så det kommer bli riktigt skoj, plus att vi alla 3 inte har hittat på något tillsammans innan. Så nu sitter jag här och längtar :D


Ska se Alice i underlandet 3D nästa vecka med Tuba och Esma

 


Någon annan som planerar att se Alice i underlandet 3D på bio?

__________________________________________________________
Grattis till Tubas dotter Yasmine som fyller 1 år idag


Min åsikt om ID Bare minerals foundation

När man har hört om ID foundation så låter det nästan som mirakel smink. Men jag har hittat några negativa saker med ID foundation. Har använt Id smink nu i ca 3 veckor.



Det negativa med ID foundation
1. Den håller inte hela dagen
2. Den täcker inte så jätte bra, måste lägga på mycket.
3. Borsten (har den lilla borsten) är hård, känner mig öm i ansiktet efter åt.
4. Mitt ansikte flagnar när jag rullar på ansiktet med borsten.
5. Priset är löjligt


Det Positiva med ID foudation
1. Behöver ej ha dåligt samveta när jag lägger på den
2. Kan sova med sminket på
3. Har läkande effekt



Jag har den lilla borsten. Den stora borsten kanske hade täcka bättre. Men har en stor borste på väg hem till mig från everyday minerals, som ska vara den bästa


Dating in the dark

Såg första avsnittet av Dating in the dark. Självaste seriens är rolig men tycker att
budskapet i slutet är fel, tycker jag.


Tycker att den bevisar mer att utseende spelar den stora rollen i slutet. Även om dem blir intima i mörkret är det utseendet som avgör om dem ska stanna kvar. Han killen som var ”tjock” nämnde själv att om hon går så är det hans utseende som hon inte tyckte om.




FRÅGAN 

Är utseende avgörande om man vill bli tillsammans med någon?

Kom med era åsikter


Ska beställa hem dessa tänkte jag


Ska beställa hem dessa tänkte jag. Dem är så snygga och sexiga.
Tro mig dem är ännu snyggare i real life, testade dem idag. Jag är förälskad ;)


Dinsko 399:-


Vad tycker ni, är dem snygga?


__________________________________________________________________
Tack för era snälla kommentarer i inlägget under. Känner mig fortfarande väldigt dålig, känns som mitt huvud kommer att explodera när som helst :(


Medina har blivit förkyld igen

Hejsan. Tänkte komma in och klaga lite hur sjuk jag är. Blivit förkyld igen. Har huvudvärk, feber och min näsa är täppt:(. Detta är 3 gången som jag är sjuk under 2 månads tid.


Medina har blivit förkyld igen


Satte sig på sin pojkvän och mosade honom till döds


Kom med er åsikter om detta



Kvinnan väger 300 pund (ca 136 kg) och pojkvännen 100 pund (ca 45kg) ”google”. Satte sig på sin pojkvän och mosade honom. Enlighet hennes försvar var hon inte medveten om att pojkvännen hade slutat andas. Enlighet en källa så har paret bråkat väldigt ofta sen innan. Vad som hände eller hur det hände vet ingen, utan bara hennes ord är det endaste dem har. Hon fick villkorlig dom och samhällstjärns. Men det fanns många som inte höll med om domen. Dem tyckte att hon skulle ha fått fängelse eftersom hon dödade en människa helt enkelt.

 
FRÅGAN:

Vad tycker ni, skulle hon ha fått fängelse istället för villkorlig dom och samhällstjärns?

 

Min åsikt: Jag tycker att hon skulle ha fått fängelse. Även om hon nu inte menade det, kanske hade ryggen vänd, eller hur det egentligen ligger till, så har hon fortfarande dödat en människa. Om man nu väger så mycket mer än sin partner så är det kanske bra att vända sig om, om man inte hör något ifrån den andra personen.


Tycker ni att detta bälte är värd 199:-?


 

Jag tycker verkligen inte det, ser ut som ett snöre. Tycker att den borde ligga runt 50:-.

Ni hittar bältet på H&M


RSS 2.0