Inne kväll, smått och gott och hunden Bolt

Hejsan. Så nu har jag ätit och tar det lugnt för tillfället, vaknade där vid 11 tiden. Jag sitter nu framför datan och dricker min Yoggi "älskar allt som har hallon i sig". Igår så hade jag och pojken en myskväll hemma hos mig. Vi stack ut där vid kvart över 7, jag han ta en snabb titt i Väla och äntligen köpa pärlörhänge, min först gick sönder. För att vara små saker så kostar dem mycket. Mina första köpte jag i Ur och Penn för typ 45 kr och dessa köpte jag i Glitter för 80 kr, stor skillnad. Bortsätt från örhängen så handlade vi även på Willys smått och gått och även sånt vi behövde till våra minipizzor. Runt halv 9 började vi med våra minipizzor, ju jag vet rätt så sent, men dem blev godddda.
Så medan vi åt så tittade vi på Harry Potter 4 "jag har sätt den sen innan men inte killen". Vi viste inte riktigt vilken film vi skulle titta på, men eftersom vi har planerat att titta på 5:an, så måste man nog helst se 4:an, det är tydligen en fortsättning i det hela. När maten försvann från tallrikarna så åt vi fruktcocktail, chips, dip och choklad.
Efter filmen så planerade han att sticka hem men det lätt jag ej och bestämde att det skulle bli en till film och så blev det vi tittade på Bolt, det var riktigt bra, så rolig. Jag älskade den lilla hamstern, jag dog av skratt helt enkelt. Jag rekommenderar verkligen att se den och man ska se den på engelska då. Den katten såg så rolig ut,, nää fan det var så rolig en 10 får den.

Så när vi blev klara med filmen så var klockan runt 2 tiden. Aa det var en riktigt härlig kväll, vem fan säger att man måste sticka ut varje kväll festa och dricka sig så full att man bara skämmer ut sig. Jag är inte så mycket av en drickare, men när jag dricker så blir jag aldrig full, bara så jag känner av lite av spriten, fast okej just nu tar jag olika tabletter så kan inte dricka så mycket eller ofta. På nyår så drack jag lite fast okej min drink varade hela natten i mitt glas, tog en klunk för varje halv timme som passerade.


Nä nu fan ska jag gå plugga, ska kanske förbi min kusin där vi 4-5 tiden och gratta till deras nyfödda barn.

Seee ya.

80 kr från GlitterRöst till Bolt är John Travolta, Penny är Miley Cyrus,
hamster (Rhino) Mark Walton's och Katten (Mittens) Susie Essman


Peace, Love, Respect


Pride and Glory and Ipren

Hejsan.. sitter hemma och bara tar det lugnt, känner mig inte så bra så jag stannade hemma idag. Igår så såg jag och killen Pride and Glory, vet inte riktigt vad jag ska säga om den, av 1 till 10 så sätter jag en 5. Den var inte dålig men inte bra heller, den var okej. Man hade lite svårt att följa vilka familj roller alla har, vem är bror men vem, hur är dem familj med den personen, vem är god och ond, sånt får man reda på lite senare under filmen, kommer lite hela tiden. Den var rätt så hemsk, visa scener då. Men samtidigt förstår jag vad dem ville få fram med filmen, att som polis kan man komma undan med många saker, ex gå in i en mindre mat affär och ta pengar, hålla på med knark m.m. utan att många skulle tro på personen som säger det, dem kommer undan med mycket tack vare kläderna dem klär. Men en annan ska gud vad dem svärde i filmen.
Resten av dagen var okej, vi fick ny uppgift i skolan som vi ska hålla på rätt så länge med, fram till 19 mars ska den redovisas. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om uppgiften, jag tror i sådan uppgift ska man helst jobba med folk man trivs med, det är väldigt viktigt.

Idag vad händer idag, ska vara med killen i alla fall ihihhi, han ska kanske komma förbi mig ikväll vi tänkte titta på film och göra pizza, våra minipizzor.

Nä men nu tänkte jag titta Ellen DeGeneres show och våra bästa år, får skifta fram och tillbaka på dem. Medan jag höll på att skriva detta så kom Beyonce upp på bilden på Ellen, hon uppträdde, låten Singel ladys. Alltså den är bra låten då men videon tycker jag är dålig, jag tror att videon går bara ut på att hon visar upp sin "nya" kropp, jag tycker om henne men videon är väldigt dålig. Och samma kläder har hon på Ellen.

Just för en kvart sen visades det på tv Ipren reklamen, så kom jag och tänka på den första reklamen av Ipren och var tvungen att lägga fram den.Peace, Love, Respect


Och nu ta ett skratt

Skratta och ha skoj under dagen är lika viktigt som att slappna av och ta det lugnt.Slappna av lite

Hejsan, god morgon, för mig är det i alla fall. Vaknade där vid kvart i 10, hoppade in i duschen och nu sitter jag här framför datan. Ska iväg till skolan inom kort. Har sovit rätt så länge, så jag är både pigg men samtidigt seg. Måsta dricka kaffe, eller min älskade redbull. Och nu stannade hjärnan hihiih, vet ej vad jag ska skriva mer.


Men här kommer en låt, så njut och bara luta dig tillbaka och slappna av en stund. Som man säger stress är inte bra för oss människor.Testar nya saker

Nu var det länge sen igen hihihi, Ibland blir det bara så. Vi har börjat en ny termin, verkar rätt så intressant på tanken på att vi kommer lära oss lite om det olika sociala problem, normer och hur man jobbar med samtal när man möter en klint. Fan mina älskade stövlar har typ gått sönder, den lilla delen längst ner på klacken har lossnat, måst klacka om dem. Men man blir ändå irriterad.  Så vad har hänt, mmm. Inte mycket eller så har det hänt små saker under dem här sista dagarna men kommer ej ihåg dem just nu. Haft mycket grupp arbete under jullovet, men eftersom den gruppen jag var med är riktigt snälla och roligt att umgås så väl. Just nu sitter jag och väntar att tvätten ska bli klar, ska iväg till min bror och Sara.


Jag har hittat nya produkter som jag har börjat använda, tycker att dem är bra och fungerar på mig i alla fall. Så testa själva och se om dem passar dig.


Jag har typ byt schampo nu 4 gånger under en månads tid, ingen av dem passade mig direkt. Ända tills jag fick ett tips av min kompis, om Nivea Intense Repair och gissa vad den funkade bra på mig. Jag var hela tiden rädd och undvek att använda schampo som är till för torrt och skadat hår, eftersom jag trodde att mitt hår skulle bara vara fettigt. Men nej, håret känns så mjukt, liv och ger lite volym i håret.


Okej efter att ha använt en deodrat rätt så länge, började jag inbilla mig att den var bra tydligen. Man blev ej så torr, typ 2 timmar efter att man hade lagt den så blev man direkt svettig. Men Nivea Dry är jätte bra,  håller personen torr hela dagen, eller man kanske inte kan riktigt säga så, om man nu har en vardag full med stress och spring(tränar) så blir man svettig helt enkelt i vilket fall som helst.


Jag har testat lite olika tandkräm, men ingen av dem har riktigt bevisat det som sägs eller står. Men sen testade jag Pepsodent white nowe och jag tycker att den gör trenderna lite vitare kanske inte direkt så som på reklamen eftersom det är så blekning på reklamen. Men jag är nöjd med den, vita tänder får man plus så håller sig tänderna vita även efter att man har ätit och så.


Peace, Love, Respect


Im everything I am Because you loved me


You were my strength when I was weak
You were my voice when I couldnt speak
You were my eyes when I couldnt see
You saw the best there was in me
Lifted me up when I couldnt reach
You gave me faith coz you believed
Im everything I am
Because you loved meMina Favorit Chick filmer 2000-2009


Det finns säkert fler med dessa är dem som sitter fortfarande kvar i huvudet, och som sagt det som sitter kvar finns bara en anledning till det då.

Men den bästa och alltid förblir klassikern är Dirty Dancing (1987)


Här är listan på några av mina favoriter, plus bra filmer du kan titta med dina tjejkompisar en fredag kväll eller med din kille.

 • What Women Want (2000)
 • How to Lose a Guy in 10 Days (2003)
 • 13 Going on 30 (2004)
 • Hitch (2005)
 • Mr. & Mrs. Smith (2005)
 • In Her Shoes (2005)
 • Step Up (2006)
 • She's the Man (2006)
 • You, Me and Dupree (2006)
 • Djävulen bär Prada (2006)
 • It's a Boy Girl Thing (2006)
 • Knocked Up (2007)
 • 27 Dresses (2008)
 • Over Her Dead Body (2008)
 • My Best Friend's Girl (2008)
 • What Happens in Vegas (2008)
 • Step Up 2: The Streets (2008)
 • Bride Wars (2009)

Jag har fortfarande inte sätt dessa 2 filmerna (måst verkligen se dem snart), men har hört att dem är väldigt bra och därför sätter jag dem också i listan

Twilight (2008)

Australia (2008)


Peace, Love, Respect


Nu är alla mina födelsedags presenter klaraSå nu är alla mina födelsedags presenter klara från killen, han har väntat länge på att jag ska bestämma mig vad jag vill ha. Jag fick klockan på självaste födelsedagen, men sen viste jag inte mer vad jag önskade mig. Det blev lite att vi tittade runt och se om jag hittade några plagg jag ville ha, men inget fick mig att falla. Men till sist kom jag på, och detta var igår då jag äntligen kom på vad jag önskar. Jag har klagat lite på att min bärbara har inte direkt högt ljud, men det har inte dem flesta. Så när jag satt igår och lyssnade på musik så tänkte jag "fan jag vill att det ska vara högre". Och då komma jag på att jag har viljat ha högtalare länge nu och så gick det till då Medina äntligen kom på vad hon har önskat sig. Det blev många kablar över allt nu när jag har satt upp högtals paketet, vilket irriterar mig tycker inte om när man ser en massa kablar, fast okej jag har min data på en cp ställe nu, kommer fixa det fint sen när jag flyttar till den andra lägenheten. Men ljudet är SKIT bra, vilken bas den har.


Så idag stack vi och köpte högtalar till mig, plus så hittade jag ett plagg jag tyckte var fint. Jag märkte bland annat att det börjar komma lite mer intressanta kläder i affärerna. Men samma dag som jag kom på att jag ville ha högtalare så kom jag även på att jag har varit lite sugen på att köpa en Volumaster. Eftersom mitt hår har en tendens att bli tun och förlora volymen. Samma dag som jag duschar så är mitt hår tjockt och har volym, speciellt om jag tvättar håret lite senare på kvällen och lägger mig med halv blött hår då blir håret tjockare och har volym. Men direkt dagen efter om jag tvättar håret dagen innan under dagen så är det en annan historia. Behöver inte ens tänka på att platta håret efter att jag har duschen, hår är redan rakt även om jag förtorkar bara . Vilket jag tycker är tråkigt, vill att håret ska vara tjockare hela tiden, mer hår.

När det kommer till presenter, vist det är skoj när man inte vet vad man ska få för presenter, mer spänning i det hela, men det är bättre att man vet och säger till dem omkring sig vad man önskar för då får man det man vill ha och behöver.


Peace, Love, Respect


Fint eller hur

Ibland när man ska laga mat till sig själv, är det roligt att göra något speciellt av det hela. Det är som man säger ögonen avgör om man vill äta maten, direkt när det är upplagt fint så blir man mer sugen på maträtten  


Lion Reunites With Owners

Även om det inte finns ljud så märker man kärleken.


God morgon typ

Hejsan, god morgon fö min del, vaknade för 2 timmar sen... sitter här och inväntar att dra till skolan, tråkigt. Ska få tillbaka en tenta, jag vet vad som väntar mig, underkänt, jippi så skoj. Ska sen iväg till min kompis efter skolan, kanske dra till killen lite senar och spela,, ihihi vilken nörd jag är. Japp nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, är rätt så trött fortfarande, hjärnan har ej kommit igång ännu. Något som är nice med att börja så sent är att man hinner äta en lång frukost, frukost är bäst, plus hinna fixa till sig duscha och så, titta på tv och så vidare. Men det negativa är att man kan ej göra något innan skolan eftersom man tänker hela tiden på att man måst iväg snart, juste föresten jag börjar 3. och att hitta på något efter skolan kan också vara jobbigt eftersom man kan bli seg påtanken på att jag slutar runt halv 5.

Skriver kanske något senare under dagen


Peace, Love, Respect


Love LockdownJag älskar mina nya skor


Underbara alltså

Lite möjligt

Länge sen och då menar jag inte bara inlägg på blogg utan allmänt sitta framför daton. Jag har inte direkt haft tenta plugg, okej jag hade tenta idag men eftersom det är samma tenta som jag hade 2 Jan fast detta var del 2 så jag kunde redan väldigt mycket. Jag tyckte det gick rätt så bra, fast dem lärarna är väldigt stränga med hur man ska skriva essären och dem kan kugga dig på såna idiotiska ursäkter. Jag har varit väldigt upptagen med grupparbete men även jag och min kille har spelat ett spel " rainbow six vegas 2" som vi har fastnad vid som vi kan spela i flera timmar, ex vi sitter och spelar i 5 timmar men tiden går så snabbt att det känns mer som om 1 timmar bara gått. Det har hänt ett par gånger att vi har spelat fram till 2,3 på natten.

Jag fick höra för några dagar sen att min kompis har varit med om en jätte hemsk sak, tycker så synd om henne. Man önskar att man kunde gör eller säga något för att få henne att må bra. Hon är så god människa, hon förtjänar verkligen inte att gå igenom något sånt. Idag kommer hon hem så ska kanske förbi henne, men det är om hon vill ha besök man förstår om hon vill vara ensam.


Jag och killen ska kanske idag till Hbg, väla. Vi tänkte köpa mikro till min bror och hans tjej som inflyttnings present från oss. Plus jag är rätt så sugen att shoppa lite men det finns igenting i affärerna bara samma skit.

Föresten jag ska flytta till en mindre lägenhet, ner till satan. Lite tråkigt eftersom jag är van att bo lite utanför centrum, familj område, jag har ändå bott här uppe i 7 år. Jag har allt här uppe, min pojkvän 7 min ifrån, 3 min från stationen med bussen. Nära till netto och lidel, de är rätt så soft affärer när man bor ensam när man måsta handla mat till sig och andra hushåll, man är inte direkt rik student. Men med mindra lägenhet så kommer jag kunna fixa lägenheten rätt så mysig och något som är bra är att väggarna är vita, mycket lättare att kombinera andra färger i rummet då.

Och nu ska jag gå och titta lite runt på internet det var ändå 4,5 dagar sen jag satt framför datan/internet.

En liten del av min brors och hans tjejs rum


Denna lilla flickan är så duktigt, när jag och Sara tittade på denna videon så fick vi rysningar, hon har en sån talang.


Kalle Anka som jag har ritat till Sara, jag lovade henna typ i Sep att jag skulle rita Kalle Anka men har inte riktigt haft tiden. Men så en dag när jag hade lite extra tid över så satt jag mig ner och började rita. Plus här är mina två andra favoriter som jag har ritat.


Peace, Love, Respect


Happy birthday to me

Japp då var det länge sen igen...och ofta beror det på skolan/tentor. Jag hade en tenta igår, pluggat som en idiot även under dagen innan 12 slaget, medan min kille fixade till sig så satt jag och pluggade. Låt se vad som har hänt, inte så mycket. Jag var i Väla då mellandags rea var, FANNS ingenting bara en massa röra, kläder låg över allt och typ hälften av dem var golvet. Jätte mycket folk som bara knuffades och kände som om syret försvann efter ett tag och en massa äckliga lukter var i luften. Visst jag handlade lite saker men dem var ej på rea, eftersom det som var på rea var inte något fint direkt. I början av denna vecka har jag bara pluggat och pluggat, lästa samma sak om och om igen. Men jag har en STOR nyhet, igår när jag skulle in på nätet för att se mitt resultat om jag hade klarat tentan, OCH DET HADE JAG. Blev så otroligt glad, det lönade sig att be, det finns någon där uppe som bryr sig om mig. HAPPY HAPPY. Så skönt att slippa den nu och inte ha den släppande efter mig, fast okej den 12 har jag en tenta igen tråkigt.
Så idag finns ingen som kan första mig dag, exakt min dag, JAG FYLLER ÅR IDAG, 21 år gud vad tiden flyger förbi. Det säger ju äldre man blir så förändras ens tänkande. Jag vet att när jag fyllde 20 år så med tiden så ändrades lite mitt sätt att tänka och se saker, undre om det blir så längre in i 21. Så idag blir det firande fast inte bara för mig, min killes syster fyller också år idag. Och därför sa jag till min kille att igår var min dag plus idag är min dag oxå. Så när han sa till mig något så jag inte ville göra, då sa jag till han "det är min födelsedag jag bestämmer", vilken bitch jag är :p.
Jag fick en present av honom igår, en klocka och så tänkte vi idag gå handla saker till mig, jag tänkta kanske några stövlar, eftersom jag älskar stövla utan klacka nu så planerar jag köpa ett till par utan klack. Föra året använde jag bara med klack så när jag märkte hur skönt det är att variera lite så vill jag ej sluta.
Nä nu tänkte jag gå och fixa till mig sakta, fast en sak som är tråkigt och irriterande är att det regnar ute, varför just idag. Oki doki måst dra nu.


Och en gång till, jag är så glad över tentan plus att det är min födelsedag, en perfekt dag.


Just förresten GOTT NYTT ÅR till er alla, hoppas att 2009 kommer uppfylla alla era drömmar.


RSS 2.0