Mega nail kit

Nu så har mitt mega gel kit kommit :). Innan jag testar på folk måst jag först testa på mig själv, vilket jag ska göra imorgon ;)




Detta fanns i paketet


Lika som bär

Alexandra Chando är känd från tv-serien The lying game och Nina Dobrev känner nog
alla igen från The vampire diaries



Eller vad tycker ni?

Ashton Kutcher

Igår så såg jag och Ivan andra avsnittet av Two and half men säsong 9 och som många av er vet så är inte Charlie Sheen längre kvar, utan Ashton Kutcher har tagit hans plats fast inte hans roll som Charlie Harper utan Walden Schmidt. Han spelar en rik man som är lite trög och klarar sig inte bra själv och gör allt för att hans fru ska ta tillbaka honom.


Lite saker

Hej alla fina där ute!!! Fortfarande förkyld kan det inte bara gå över, jag vill inte hoppa över en till dag från att dra till Malmö och besöka min söta Savannah har saknat henne så otroligt mycket :(. Idag så ska jag fixa naglar till en tjej även på fredag och lördag :P.

Igår så kom lite saker som jag har beställt till naglar :). 


Glitter i massa olika färger, 27 olika Nagelstickers och nagelbandstång..Det är många som vill att jag ska ta bort deras nagelband men har inte haft utrustning till det så jag kände att jag
var tvungen att beställa en ;)

Stora paketet har fortfarande inte kommit

Time for bed

Hej alla nattugglor tror nog det är dags för mig att säga god natt och sov så jävla sött hehe. Imorgon är det en ny dag och jag hoppas att det blir en fin och bra dag. Puss och kram på er :)


Desperate housewives season 8 :D

I måndags så såg jag och Ivan första avsnittet av desperate housewives säsong 8. Man har verkligen längtat :). Nu börjar alla serier komma tillbaka igen hehe. Jag och Ivan kommer ha fullt upp med en massa serier varje dag, lycka till att hinna med filmer nu haha plus det hjälper inte att Ivan kommer med nya serier hela tiden haha. Förra veckan började vi titta på 3 nya serier haha.


söndag, måndag och tisdag

Hejsan! Här kommer lite bilder på naglar som jag gjorde i söndags, måndags och tisdags :). En tjej skulle egentligen komma idag(onsdag) men eftersom jag har blivit förkyld så har jag inte riktigt kraft till att "jobba idag". Från och med nästa vecka kommer jag börja bygga naglar på ett annat sett, har beställt en massa nya saker som tex uv-lampa ;).
Jag kommer ta bild på alla mina nya saker imorgon :).

Söndag


Måndag


Tisdag


Bafucin

Hej på er! Det var länge sen jag slängde in ett inlägg så tänkte ta och göra det nu. Då var man sjuk igen, 2 gånger under en veckas tid :/. Förutom förkylningen så har jag varit upptagen men att bygga naglar. Har nästan varje dag 1 till 2 personer att fixa naglar på. Ska lägga ut bilder på personer jag har gjort dessa senaste dagarna. Fast nu kommer jag vara ledig från att bygga naglar till folk i 2 dagar, orkar verkligen inte att hålla på med det när jag mår dåligt plus har ingen kraft i kroppen. Ska nu dricka te hörs lite senare puss och kram på er

Något jag har inte kunnat vara utan dessa dagar :P


Just my luck

Jaha då har man blivit SJUK. Vet inte om jag ska säga att jag är förkyld eftersom det känns inte så men jag har riktigt ont i halsen känns som att svälja rakblad och mina öron irriterar, svider och gör ont :( allt som fattas nu är täppt i nästa och hosta :/. Idag skulle jag egentligen till Malmö och besöka min bror, Miresa och lilla Savannah men istället ligger jag i sängen och mår dåligt. Så irriterande jag som längtade till idag att få åka hem till dem.

Något nytt på G

Igår så gjorde jag Abirs naglar.

Ska bygga denna veckan till 5 personer hehe. Det var en tjej som hörde av sig till mig igår och frågade om hon och hennes kompis kan komma samma dag. Aldrig gjort naglar till två personer direkt efter, kommer nog vara helt slut efter åt hahah :P. Så denna veckan har jag fullt upp igen haha. Ska snart börja med något nytt men inget är 100 så jag
vill inte nämna det än här på bloggen
 


Krya på dig Älskling

Hej på er! Är just nu hemma hos min pojkvän. Min lilla älskling har blivit jätte förkyld, tycker så synd om honom. Han hostar jätte mycket och kan inte sova. Så jag vill vara här för honom ifall han skulle behöva mig. Alltid tråkigt att se någon man älskar vara så sjuk. Jag hoppas att han blir bättre snart. Love you


Gulliga kläder till Savannah

Igår var jag och köpa gulliga kläder till fasters lilla flicka. När jag befinner mig på barnavdelningen så vill jag köpa allt, kännere mig nästan som ett barn i godislandet :P. Längtar verkligen till jag får barn själv så att jag kan köpa alla de söta kläderna. Hade varit skoj att få en flicka eftersom det finns flera söta kläder till flickor eller så är det bara jag som kanske inbillar mig :S. Men så länge barnet mår bar och är frisk så kvittar det vad det är för kön.

Till mina fina Savannah

koftan är rosa men tydligen ville kameran inte få fram den färgen :/


Mina nya ringar

Köpte lite ringar till mig själv igår inne i Guldfynd, det var ett tag sen jag köpte snygga ringar till mig. Det var verkligen inte lätt att bestämma sig vilka ringar jag skulle ta, fanns många fina och snygga att välja mellan :P

Blev 3 st




Nackdelen med ringarna: När jag testade de i butiken så satt det perfekt men när jag kom hem och tog bort prislappen och allt annat ja då blev dem allt för stora :(. Men visst är dem fina hehe ;)

Salams naglar

I söndags så gjorde jag Salams naglar. Har lovat henne länge nu och i söndags så blev det äntligen av :D. Denna veckan så ska jag fixa naglar till 3 andra tjejer oxå,
aldrig fel med lite extra ;).

Senija kom oxå förbi mig i söndags. Samtidigt som jag fixade Salams naglar så tittade vi alla 3 på friends with benefits, riktigt rolig och bra film :)

Salams naglar


Chai latte

Hejsan! I lördags så var jag med söta Salam i stan och kollade runt lite bland butikerna, finns verkligen inget i jävla La-krona :/. Efter att vi hade tittat omkring så satte vi oss för att fika inne på Espresso house. Jag bara älskar deras chai latte mums haha. Efter fikat åkte vi till Öob och handlade lite saker blev mest till hemmet haha :P.

Fika med mina söta Salam


Blev inte att jag shoppade kläder eftersom jag inte hittade något haha
men hittade istället saker till naglar lite här och var haha och en liten saker till håret :P

Vampire diaries season 3

I fredags berättade min pojkvän till mig att Vampire Diaries säsong 3 första avsnittet har kommit ut, gissa om jag blev glad :D. Blev lite sur på Ivan varför han inte berättade tidigare för mig haha :P. Älskar VD så jävla mycket, favorit serien LÄTTTTT. Första avsnittet slutade spännande så klart, så man längtar verkligen till fredag för att se nästa avsnitt. Kommer nog längta till varje fredag nu haha. Fan vad Ian Somerhalder (damon) är snygg haha måste nog vara för att han spela både badboy men har en god sida oxå och självklart han utseende smälter man för.
 


Min lördag med mina fina kusiner

Igår var det tänkt en massa inlägg men så blev det inte, hade inte tid :O. 

I lördags hade jag en skoj kväll med mina fina kusiner. Vi gjorde en baby shower till Kelima :). Det var mycket god mat att välja mellan som Mirsada hade fixat fram till oss. Det var länge sen jag åt så mycket, de 3 kg som jag förlorade kom tillbaka i lördag hahaha. Det var skoj när jag och Merima dansade men vi var så mätta så det blev mest sittande och viftande med händerna istället till Rihanna låten Man down hahah. Vi tittade även på filmen Bridesmaids. Det var en väldigt skoj och trevligt kväll med mina tjejkusiner :)

Här kommer några bilder från lördags





Nu till bilder på oss



Bästa bilden haha


Lacki blev från ingenstan på lekhumör, så kanske i 20 min var han bara på mig. 


Mirsade tog en massa bilder när Lacki leker med mig och många av dem bilderna blev jag helt fuck up på. Så kan det bli när man tar naturliga och oförbereda bilder haha


Baby Shower

                                                                                                                (Tidsinställt inlägg)
Hej på er! Är nu hemma hos min kusin Mirsada. Det är jag, hon, Merima, Dina och Kelima som är hemma hos henne, en liten del av min lilla släkt hehe. Mirsada ordnade en Baby shower till vår kusin Kelima. Det är inte långt kvar till hon föder en liten pojke :). Så vi har det mysigt med en massa sötsaker

Detta köpte jag till bebisen

En varje dag sen tisdags

God morgon på er! Idag så gick jag upp tidigt för att vara jag hehe, 9:15, fast en rebull hade inte skadat ändå hehe :P. Skrev precis till Senija om hon kunde köpa en redbull till mig innan hon kommer hehe. Ska fixa hennes naglar idag. Har haft en kund varje dag sen tisdags hehe. Börjar få väldigt ont i ryggen nu :( måste vara för att jag sitter så obekvämt när jag fixar naglar till folk, men det är skoj att hålla på med något som man tycker om :)

Gjorde Hanans naglar igår

Road House

Hej på er! Snart ska jag och Ivan iväg och handla kvällsmat. Hans systerson ska sova över och han ville ha kinamat haha :P. Igår så tittade vi på en väldigt gammal film med Patrick Swayze, Road House. Konstigt nog har jag aldrig sett eller hört om filmen innan haha. Tyckte Road House var väldigt bra plus jag tycker om Patrick som skådis. Ibland är det väldigt svårt att fatta att han är död och detta gäller många andra kändisar, som Michael Jackson,
Brittany Murphy och Heath Ledger
...Väldigt synd.


Findus rabarberpaj med vit choklad

Igår så testade jag Findus rabarberpaj med vit choklad. Det var helt okej fast jag tror utan choklad hade det nog varit lite godare, kändes som en onödigt smak i det hela. De fyra bitarna som pajen är uppdelad i är väldigt små, 3 skedar sen är det slut typ. Fast det ser rätt så gulligt ut när man öppnar förpackningen hehe jag och min pojkvän blev chockade trodde inte att de skulle se ut så hehe :P. Men annars var det gott :)



Gulligt med allt för smått

Jessies naglar

Hej på er! Vaknade för ett tag sen och känner mig rätt så pigg fast en redbull hade ändå inte skadat :P. Igår så gjorde jag naglar till Jessie och idag så kommer en tjej som jag ska fixa till. Hon ska på bröllop imorgon och ville ha snygga naglar hehe ;). Ska ta och äta något, känner mig väldigt hungrig frågan är bara vad :P

Jessies naglar

Faster älskar dig ♥

Nu den 21 så fyller min söta brorsdotter 1 månad. Faster älskar dig min söta Savannah. Måste förbi henne snart har inte sett lilla sötnosen på 2 veckor och så klart träffa min storebror och hans tjej oxå haha. Ska se nu på torsdag(22) om dem har tid..Riktigt jobbigt att dem bor i Malmö :(.

Faster älskar dig

Manna

Hej på er! Usch vad jag är trött vaknade vid 11 tden och har sovit i 10 timmar haha :P men ändå trött. Så konstigt väder vi har haft dessa dagar. Under en och samma dag så har vi sommar, vår och höst man vet inte riktigt hur man ska må och känna sig :/. Ska snart in till stan, har lite saker som jag måste köpa hemligt hehe ;). Min pojkvän ska rönkas idag kl 4 så jag ska följa med honom och sen där vid 6 tiden så ska Jessie komma till mig, ska fixa hennes naglar.

Mannagryn just nu

Tubas naglar

Hej på er! Är hemma hos min pojkvän nu men vi ska snart ut, fint väder för att sitta hemma ;). Idag så var Tuba hemma hos mig, gjorde hennes naglar även Ana var hemma hos mig. Vi snackade verkligen om allt. Alltid skoj att lära känna nytt folk som man klickar direkt med och kan prata om allt möjligt nästan så att man har känt varandra länge


Bygga bygga bygga

Hej alla söta! Ska snart hem till Amina en liten stund men förs måste jag föna mitt hår vill ju inte gå ut i blött hår och bli förkyld :P

Kl 13:00 så ska Tuba komma förbi mig, ska fixa hennes naglar ;).

I lördags så gjorde jag Karolines naglar och igår(tisdag) så gjorde jag Viktorias naglar :). Tycker det är riktigt skoj att bygga folks naglar och göra dem snygga hehe. Blir väldigt glad när folk blir nöjda med resultatet när allt är färdigt.

Karolines naglar


Viktorias naglar


Ord

Ord som sårar förblir alltid kvar även när man själv inte är det


Diskussion

Hej på er! Gick upp för en liten stund sen. fy vad jag känner mig trött helt slut. Snart så ska en tjej komma förbi mig och jag ska fixa hennes naglar.

Igår så var jag och min älskling hemma hos Niklas och Tuba. Det blev en lugn kväll. Vi började med att titta på Jersey Shore som var lika rolig som alltid. Pauly D och Vinny är fan med bäst. När serien var slut så tänkte vi titta på en film men hamnade helt plötsligt i en djup diskussion om hur männen tycker jag och Tuba är i förhållandet och tvärt om hahah som vi skrattade :P

Gårdagens


My new haircut

Hej på er igen och igen! ooj vilket skriv humör jag känner mig hehe redan tredje inlägget idag det var ett tag sen...Håller på med mina sökord(tidning) just nu haha. Min pojkvän kommer och hämtar mig lite senare, blir att vi äter tidigare ikväll eftersom vi ska hem till Tuba och Niklas där vid 20:00 tiden. Blir nog att vi ser en film tillsammans ;).

Nu äntligen fick jag till en bra bild på min nya frisyr :P


Jag vill ju oxå ha snygga naglar ;)

Hej på er! Väntar just nu på Ana och Amina. Idag så ska jag göra Anas naglar :). Igår så gjorde jag mina egna, man blir ju lite sugen att fixa sina naglar snygga oxå när man fixar till andra ;) hoppas bara mina "nya" naglar inte kommer vara iväg nu när jag ska bygga naglar till folk haha :P.

Gjorde mina naglar igår



Kunde inte ta någon bra bild på mitt hår (var hos frissan)...Fick ta om och om igen, blev aldrig nöjd så tillsist orkade jag inte längre :P...Så bild får ni vänta lite med ;)

to do or not to do?

Hej på er! Ska snart möta upp Senija, idag är det frissan som gäller för oss båda :D. jag har inte riktigt bestämt mig hur jag vill ha det, vill ändå göra något nytt :). Jag tänker fram och tillbaka om jag ska göra lugg eller inte :P. Ja ni får väl vänta och se helt enkelt vad jag hittar på :P

Jag tänkte något sånt

Undra om jag vågar klippa denna längden oxå :/


Eller så blir det som hennes fast luggen hade jag viljat ha som Selenas

Selmas naglar

Hej på er! Ska snart hoppa in i duschen men först tänkte jag snabbt slänga ut ett inlägg här på min kära blogg hahaha :P.

Igår där vid 18:00 tiden så kom Amina och Selma förbi mig. Jag gjorde Selmas naglar;). Efter att vi var klara så kände jag hela kvällen hur mycket jag älskar att göra detta, det är verkligen skoj och något jag brinner för :). På söndag så ska jag bygga Anas naglar.

Selmas naglar




Depend

Hej på er! Tittar just nu på Top model inte för att jag egentligen vill titta på repriset för femte gången men finns inget annat att titta på vid denna tiden :P. Idag så kommer en tjej förbi mig som jag ska fixa naglarna på, ska bli skoj :).

Igår så var jag på Väla med Senija och Salam, shoppade lite. För min del vara det allt till att bygga naglar i siktet och det är precis allt jag köpte igår ;)

Detta är vad jag köpte igår




Och sen måste jag ha något att stoppa in alla saker i oxå ;)

Depend square design vit

Så nu har jag beställt Depend 100 Nageltippar med lim medium, square design, vit från Färgade Linser. Första gången jag beställer från färgadelinser. Här kan man beställa smink, parfym m.m och får 10% rabatt på allt. 

Igår så var jag lite orolig hela dagen att även Åhlens inte skulle ha Depend vita tippar och detta är det enda ställe jag inte har besökt än. Har varit i många "kosmetika" butiker och ingen av dem har haft depend vita tippar eller över huvud taget vita tippar kvittar märke och då är det viktigt att ha en back-up plan hehe. Kommer lämna tillbaka paketet om jag
hittar tipparna i Åhlens så klart.

Bridesmaids

Hej på er! Idag har man inte känt sig så bra. Har haft kraftig huvudvärk nästan hela dagen och är fortfarande aktiv plus så känner jag mig illamående oxå :( inte min dag idag. Nu så ska jag och min älskling titta på Bridesmaids. Imorgon kl 13:00 är det Hbg och väla som gäller med mina söta vänner Senija och Salam

Kvällensfilm

Nail decorations

Igår så köpte jag lite nagel decoration. Eftersom jag nu ska bygga naglar till personer som inte är endast min vänner så vill jag ha flera saker att erbjuda för att deras naglar ska bli riktigt snygga och dem ska bli nöjda. Imorgon(onsdag) så ska jag till Hbg och handla flera saker till naglar.

När jag gjorde Aminas naglar för en vecka sen så har fler av hennes vänner blivit intresserade och ville att jag ska fixa deras oxå när dem såg hennes. Så hon har gjort lite reklam åt mig och berättat lite om mitt jobb, att jag gör ett bra jobb är noga och gör det för ett väldigt billigt pris.

Här är det olika nagel decoration som jag köpte igår...har flera sen innan oxå.



Min vecka

Hej på er. Vaknade för typ en timme sen(09:00), tidigt för att vara jag :P. Direkt när jag vaknade så var det ner till tvättstugan :S....Så tom jag känner mig, vet verkligen inte vad mer jag ska skriva :P. Får väl återkomma till bloggande efter att jag har ätit lite och piggnat till :/.

    Så här ser min vecka ut.


En veckan som kommer hålla mig sysselsatt iallafall hehe :P

Har gjort Aminas naglar

Som jag nämnde i inlägget under så gjorde jag Aminas naglar igår. Hon är första personen som jag bygger naglar till. Det var riktigt skoj att bygga naglar till någon annan fast man var lite nervös så att det inte skulle bli fult eller dåligt gjort, men hon blev väldigt nöjd och tyckte det blev riktigt snyggt.
 



Dag/kväll/natt

Hej på er! Så himla trött jag är och känner mig :/. Igår så hade jag en rolig dag/kväll/natt med Amina hihi. Vi träffades 12:30 och skildes åt 01:00 haha :P. Först blev det en shoppingrunda i väla centrum, jag hittade en fin klänning och en snygg kavaj ;). Efter att vi hade shoppat ett tag så blev det mat på Mc, egentligen tänkte vi äta bakat potatis på Graffiti men deras potatis var slut ;(.

När vi kom in till Landskrona så hämtade min pojkvän upp oss. Tack för att du ställde upp så mycket igår gubben :). Igår så satt Amina även hundvakt, så det blev en kvällspromenad till Mc för oss oxå haha. Där träffade vi min pojkvän och hans kompis. Vi åkte bil tillbaka till centrum, hunden såg verkligen stor ut i Ivans bil hahaha.  

Efter promenaden så gick vi förbi hemmakväll för att handla smått och gott. Vi var hemma hos mig där vid halv 10 tiden på kvällen. Filmen vi tittade på var Back-up plan och medan vi tittade på filmen så byggde jag hennes naglar hahaha 10 på kvällen :P...Det var verkligen en skoj dag/kväll/natt där man gjorde både det ena och andra :)

Detta köpte jag igår



Kunde inte få en bra bild på kavajen med min kamera så det fick bli en bild från h&m's hemsida

Lugg

                                                                                                                       (tidsinställt inlägg)
Igår så bokade jag tid för klippning, lördag 10 sep halv 12. Bokade tid både åt mig och söta Senija :D. Måste verkligen göra något med mitt hår. Just nu så känns det som mitt hår bara hänger och gör inget speciellt, döttt. Att fixa håret tar mig en evighet (har långt hår). När jag ska våffla håret tar det mig ca 1 timme och 20 min :/ drygt plus jag kan vara lite lat när det kommer till att fixa håret hehe :P.

Så det blir längden, uppklippt och kanske lugg ;)

Sista jag klippte mig så valde jag lugg kanske ska gör det denna gången igen :)

Väla med Amina därefter filmkväll hemma hos henne

Hej på er! Ska hem till Amina nu. Där vid 1 tiden ska vi ta bussen till stationen. Vi ska till Väla centrum vilket jag fortfarande inte har besök sen dem har byggt om, ska vara riktigt stort(större) nu har jag hört av folk. Många nya butiker och fler ska tydligen komma :)

Nya väla centrum med en helt nya ingång


Efter Väla ska vi hem till henne och se en film. Vi har inte riktigt bestämt oss för vilken film men jag sa till henne "ingen skräckis bara" haha jag är feg :P

Savannah

I söndags så var jag och min lillebror i Malmö och träffade vår storebror och hans lilla flicka som just den dagen var 1 vecka gamal. Hon är världens sötaste. Kan sitta och titta på henne hur länge som helst och allt hon gör är gulligt haha. I onsdags så var jag där igen och denna gången vara min pappa med. I tisdags så kom min pappa hem från Bosnien, så han ville träffa sitt barnbarn dirket så klart. Önskar att jag kunde vara med lilla Savannha varje dag :(

Fasters lilla ögonsten


Pappa blev så glad när han träffade sitt första barnbarn för första gången

RSS 2.0