Purple and pink

Hej på er! Snart så ska jag och Ivo börja med våra serier. Idag har varit rätt så lugn dag, var ute med Ivan och Håkan en stund. Känner mig väldigt trött av någon anledning, redbull hjälper inte längre fast inte konstigt dricker en varje dag till sist försvinner effekten av den :P. Nä nu ska jag dra mig tillbaka vi hörs mer imorgon folket puss och kram

Köpte två nagellack idag


Vänster och Höger

Idag så gjorde jag mina naglar och här har ni resultatet

bilden jag använde mig av (höger)


Och här har ni mina naglar



Till vänster så använde jag mig av denna bilden


Och här har ni mina naglar

Min vecka

Hej på er! Har precis gjort mina naglar, vänster blev på ett sett och höger på ett annat. Lägger upp bild lite senare. Ikväll blir det en lugnkväll med seriemys, Desperate housewives och
The Walking dead :). I veckan så händer det lite saker:

Tisdag: Ernesa ska få sina naglar fixade
Onsdag: Carita ska få sina naglar fixade
Torsdag: Tandläkare
Lördag: Aminas kompis från Lindköping ska få sina naglar fixade
Söndag: Ska till Malmö och besöka min storebror, Miresa och Savannah

Nä måste dra nu vi hörs mer sen puss och kram

Mobilbloggar: Lätta

Hej på er! Nattinlägg kommer nu hehe ;). Ska ta och sova snart men först lite korsord ;). Kommer verkligen inte på något mer att skriva hehe så vi får hörs mer imorgon. Sov gott alla ni där ute puss och kram.

Köpte nya Buslätta idag

Dotting pen

Hej på er! Är hemma hos min pojkvän nu, min lillebror är oxå här hehe. Dem två spelar för fullt, mitt huvud säger jag bara hehe. Min lillebror tycker verkligen om Ivo jätte mycket, han pratar hela tiden att han vill hem till Ivo och spela spel med honom så söt han är. Snart så ska jag lämna honom hemma därefter så blir det filmkväll för mig och Ivan, komedifilm ikväll får det bli 

Har precis beställt Dotting pen


Ser ofta på youtube folk som använder dotting pen.
Jag har redan en hemma men flera i olika storlekar skadar inte hehe ;)

Hexagon & Strip

I veckan så ska jag beställa lite saker till naglar nämligen...

Hexagon glitter


korta Strip glitter

2 way nail art pen

Hej på er! Sova snart men först ett natt inlägg hehe. Imorgon så ska jag förbi mina kusiner på kopp kaffe. Tycker det är riktigt skoj att jag har så många fina kusiner samlade i en och samma stad hihi :). Man har alltid någon att dra förbi, vända sig till och som man vet inte kommer hitta på med en massa skit bakom ens rygg.

Nu på måndag så ska jag beställa 2 way nail art pen. Dem är rätt så dyra speciellt om man räknar in frakt så man får verkligen välja ut sina favoriter och dem man vet kommer användas mest ;)


Nagel vagn

Eftersom jag har samlat på mig en massa saker till naglar, så började det se allt för rörigt ut på bordet och runt om bordet(golvet) hehe. Så jag bestämde mig för att köpa en vagn med 4 hyllor så att jag kan lägga upp allt och få det organiserat, se snyggt ut och lätt att komma åt :)




Fast jag ska köpa en till med 3 hyllor eftersom
flera saker väntar och som ni ser så är denna vagnen redan full

Så nu är vänster färdig

Tycker det är så skoj att hitta snygga nail art som folk har gjort för att sen testa på sig själv. Man får verkligen mycket inspiration från google haha både när det kommer till nail art och glitter.

Här är bilderna som gav mig inspiration



Och här är mina


Mobilbloggar: som jag har saknat dig

Hejsan. Ligger i sängen just nu och kände bara för att slänga in ett inlägg snabbt. Jag gjorde nail art på ring- och lillfinger för inte så länge sen, att jag orkar så sent på natten haha. Bild kommer imorgon. Imorgon händer det inte så mycket blir nog en runda till centrum där efter ända ut till öob, blir en lång promenad imorgon ;). Nä får lägga undan mobilen nu och ta och sova. Hörs snart igen folket puss och kram.

Min underbara säng som jag har saknat dig :)

Mönster

Hej på er! Är hemma hos Ivan, tittar på tv blir att vi drar ut en stund snart. Var i centrum innan med Salam, köpte inget speciellt bara 3 saker till naglar visar imorgon. Fredag idag och högst upp på lista står det MYS med min älskling :). Ikväll ska vi titta på filmen Captain America.

Igår och idag gjorde jag easy nail art på 3 av mina naglar och här har ni resultatet


Allt i ett

Hej på er! Jag och Ivo tar det lugnt just nu framför tv, ska snart iväg och beställa pizza det var länge sen hehe. Idag så kom Gulli förbi mig och fick sina naglar fixade. Jag fick möjlighet att använda min nya Allt i ett uv gel som jag fick hem idag :). Imorgon tänkte jag bygga mina naglar (höger). Får se vad jag hittar på :). Vi hörs lite senare folket måste dra nu. Puss och kram

Mitt nya All in one uv gel


Clear tips

Hej på er! Befinner mig på sjukhuset just nu. Skönt att ha en iphone som kan underhålla människan medan man väntar haha.

När jag har tittat runt på youtube hur folk bygger naglar så har många använt sig av klara tippar. Så jag funderar om det ska vara mitt nästa köpa. Hade varit skoj att testa och se hur resultatet blir när man själv använder klara tippar :). Ska nog beställa i början av nästa vecka, kan tänka mig att det kommer ta långt tid nu när helgen närmar sig :/. Hörs lite senare folket.


Lejon kungen nu med min lillebror

Hej på er! Vädret idag drar verkligen ner på personen :(. Just nu så tittar jag på Lejon kungen med min söta lillebror. Började känna mig väldigt elak att jag aldrig har tid för honom länge. Om det är något han tycker om så är det att umgås och vara hemma hos mig kvittar vad än vi hittar på. Så nu är sötsaker framme och tecknad filmen igång. Ja jag vet det är inte lördag haha :P men han har varit duktigt i skolan så han förtjänar smått och gott hehe


Me as a south park character

hejsan! Så trött jag känner mig vill tillbaka till sängen igen hehe. Idag kl 13:00 ska en tjej komma hem till mig och få sina naglar fixade. Måste ta och äta något nu innan hon kommer.
Hörs lite senare folket kram :)

Jag just nu hahah

Nail polish

Så nu har man kommit hem från stan blev att jag fick med mig lite saker hehe

Med 100 kr från H&M fick jag med mig flera saker hem, 
så här några dagar innan lönen då man är som fattigast passade det perfekt haha


Och detta är vad jag valde :). Färgen i mitten är riktigt snygg


Äntligen har ljus silver glitter nagellack från Viva La Diva kommit som jag har väntat länge på


och tänkte varför inte testa

Hej på er! Vaknade för inte så länge sen och kaffe är ett måste, har inte redbull hemma och orkar inte gå över gatan för att köpa haha. Tänkte dra in till stan en runda,
det var ett tag sen man besökte centrum :P.

Gjorde jag mina naglar igår fast bara vänstra handen haha, ska testa något annat på högra.

Hittade denna bilden på google som tydligen
kommer från en salong(blogg) och tänkte varför inte testa hehe


Och här är mina



Rätt så nice att jag hade samma glitter hemma haha

Just nu...

Bygger mina egna naglar just nu. Hittade en bild på google som jag bara var tvungen att testa på mig själv. Hoppas det blir lika snyggt som på bilden hehe :)
 

Uv gel glitter

Igår så beställde jag hem Uv gel glitter. Jag har 24 st olika dust glitter här hemma men uv gel glitter är oxå något som jag länge har sökt efter och något som jag vill ha i min lilla nagel samling hehe. Min fina pojkvän sa till mig att uv gel glitter blir en present från honom till mig <3. Det jobbiga nu är att väntar, vilket jag hatar haha. 




Fina färger :)

acrylic/gel stickers form

Något man ser ofta på youtube så är det folk som använder stickers form, bygger naglar själva från grunden kan man typ säga. Men det hade varit skoj att testa men jag kan tänka mig att det är svårt och man behöver tålamord till max. När man ser det på youtbue så ser det riktigt lätt ut men jag kan tänka mig att det inte är för en nybörjare eller för någon som inte har gått en utbildning haha men hade varit roligt att testa en vacker dag för skoj skull hehe :P

Två klipp hur det kan se ut när man använder stickers form med acrylic och gel




Sen undrar man hur hållbart det är oxå hehe ;)

Mobilbloggar: Full house

Hej på er! Är hemma hos min pappa nu och här är det fullt hus. Min storebror och hans sambo är bl.a här med deras söta lilla Savannah. Det är lite av baby party känns det som, många barn i alla åldrar haha :P. Ikväll blir det filmmys med min älskling, har saknat honom redan hihih <3. Men vi hörs lite senare folket puss och kram.

Har världens finaste besök hemma hos mig/pappa

Nagelteknolog

Hej på er! Vaknade 12:30 idag vilket är ovanligt för att vara jag, fast jag somnade halv 6 på morgonen så det är inte konstigt då :P. Igår hade jag en rolig natt med Ivan, Håkan och Amina hehe. Först så var Amina och en söt liten katt hemma hos mig från 1 till 3 på natten därefter gick vi ut med Ivan och Håkan. Fy fan som vi skrattade hela tiden haha

Igår så sökte jag mig runt på google efter nagelteknolog utbildningar nära Landskrona. Ivans syster har sagt till mig jätte många gånger att söka. Hennes kompis har gått utbildningen själv. Även om detta inte är något hon jobbar med just nu så ville hon lära sig och ha de som en rolig grej på sidan. Men jag får se vad jag ska göra. Det är ju inte gratis eller billigt direkt och för min del måste jag först spara pengar till körkortet (intensiv) och sen gå utbildningen hehe.


Bild tagen här

Mobilbloggar: The Smurfs

Hej på er! Jag och Ivan kom precis hem från hans syster, åt mat och tittade på tv där. Nu så ska vi 2 ha fredagsmys. Innan idag var jag med Amina. Vi var ute och promenerade lite sen hängde vi hemma hos mig. Där vid halv 1 ska jag hem till henne en stund. Imorgon så kommer min storebror, hans sambo och fasters lilla sötnos förbi mig :). Hörs mer imorgon alla ni snälla där ute puss och kram

Filmen vi ska titta på nu :)

Horrible Bosses

Igår så tittade man på filmen Horrible Bosses. Fy fan vad den var rolig skrattade riktigt mycket hela tiden, bra komedifilm på länge känns det som.


18 st

Hej på er! Vaknade för en liten stund sen. Hoppade direkt in i duschen vilket är riktigt skönt. Idag är man på topp humör :D kan inte säga varför ;). Fint väder vi har idag, blir nog ut och promenera en runda. Jag har bestämt mig för att varje dag måste jag promenera mins en halv timme. Det är inte mycket men i längden gör det skillnad ;)

Mina nya penslar har ÄNTLIGEN kommit. Hatar när man beställer något så ska det vara slut i lager. Då har man 18 st penslar i olika storleker och former :)

 

Färdiga tippar


Next on the list

Helfärgade, mönstrade och glitter



I veckan

Hej på er! Idag gick jag upp helt av mig själv utan alarmets hjälp :P. Igår var det en lugn och mysig dag med min älskling. Idag blir det en sväng tilll banken sen får vi se vad dagen bjuder på ;).

Här kommer lite saker som jag har beställt i veckan till naglarna

Perfekt gjort för att rengöra naglarna eller när man ska ta bort
tipparna med tex Depend lösnagelremover

All-in-one gel



Äntligen har jag beställt mig en Elektrisk Nagelfil :)

Tattoo

Ju mer tiden går desto mer sugen blir jag att skaffa mig en tatuering, nästan alla har en iallafall eller felar. Något som hindrar mig är smärtan, lite rädd för hur ont det kommer att göra :P. Jag vill inte bara göra vad som utan något som verkligen betyder mycket för mig. Det är två namn som jag vill ska bilda ett hjärta, av deras namn så ska det bli ett hjärta :). Palcering blir nog där vid axeln på höger sidan. Har redan planerat allt nu gäller det bara att jag stoppar undan
min rädsla och fixar en tatuering hehe.

placering som jag vill ha min tatuering

Mobilbloggar: Seriekväll nr 2

Hej på er! Fixar ihop lite mat till mig och Ivan just nu. Snart blir det Seriekväll igen hehe. jag tror inte vi kommer direkt orka eller hinna se alla 7 nu hehe :P får spara några till imorgon :). Var hemma hos Amina en stund innan. Imorgon kl halv 10 så ska två tjejer komma hem till mig och få sina naglar fixade ;). Men vi hörs mer imorgon folket puss och kram :)

Vår kvällsmat: Tunnbrödsrulle med korv


Modelljakten

Hejsan! Är hemma hos min pojkvän nu. Vädret idag drar verkligen ner på människan, man känner sig så trött och orkar inte göra något, huvudvärk på G oxå :(.

De senaste dagarna har vi titta på modelljakten, inget vi egentligen hade planerat men för kanske en vecka sen hade vi verkligen ingen serie att titta på på kvällen så vi bestämde oss för att ge modelljakten en chans. Det är helt okej faktiskt, trodde det skulle vara tråkigt hehe :P

Börjat titta på Modelljakten


Mobilbloggar: Hexagoner glitter

Hejsan kände bara för att slänga in ett inlägg så här sent på natten :P, varit väldigt aktiv med att blogga idag, fjärde inlägget nu ;) så blir det när iphone blogg.se fungerar hehe. Planer en dag att testa något nytt istället för att bara använda bara glitter på tipparna nämligen hexagon. jag tror det kommer bli riktigt snyggt och något annorlunda. Blir nog till helgen :).
Sov gott folket puss och kram.

Detta ska jag testa till helgen, lägga endast på tippen :)


Mobilbloggar: Seriekväll :)

Hejsan! Då har man precis sett färdigt Mitt stora feta syrianska bröllop och nu ska man titta på Desperate housewives därefter The Walking dead, en liten serie kväll blir det för oss två. Men vi hörs mer imorgon puss och kram på er :)

Ska mumsa i mig kokt majs nu hehe :)


Mobilbloggar: Choklad muffins

Hej på er! Är hemma hos min pojkväns syster, hon fixar ihop muffins till oss gott hehe. Idag har man verkligen inte gjort mycket, varit så trött hela dagen och är fortfarande det :/. Ikväll så ska man titta på Walking dead första avsnittet av säsong 2. Tycker serien är bra fast kan vara lite äcklig ibland hehe. Nä måste tillbaka till den sociala världen hehe. Hörs mer sen eller imorgon :) kram

Så nu är muffins klara :)


Mini-fika

Hej på er! Så trött jag känner mig, ligger i soffan och tittar på Ellen just nu. Hade varit skönt att sova en liten stund, gick upp tidigt idag :/. Men först ska jag äta min kanelsnäcka och dricka mitt te. Vet inte riktigt vad som händer idag inget är planerat, en lugnt dag kan jag tänka mig :)

Min lilla fika här hemma :)


Blogg.se App

Man märker verkligen att blogg.se app är nytt eftersom det krånglar hela jävla tiden iallafall för mig gör det :@. Nu går det inte att logga in :/ fan jag som ville skriva ett inlägg innan idag :@.


Uv-glow topcoat

Hej på er! Känner mig riktigt trött och slut idag :/. Vaknade med huvudvärk och ont i hela kroppen :(. Idag blir det rätt så lugn dag, filmmys ikväll med min älskling :). Nä nu ska jag gå över gatan och köpa mig en jävla redbull haha :P

Detta fick jag med mig hem igår



CLOSE-UP



I LOVE VD

Nu så har man sett dagens avsnitt av vampire diaries, riktigt spännande som vanligt. Jag vill ha mer, mer, mer hehe finns inget ord/mening "det räcker" när det kommer till Vampire diaries, 42 min i veckan är allt för lite. Jag bara smälter när Damon visar den goda sidan
och hur mycket han bryr sig om Elena hehe :)
 


Snart så ska jag och Ivo dra till Hbg en runda, där finns det liv och människor till skillnad från La-krona :P

Guld

Detta köpte jag igår



Glitter guld

Varför inte

Tänkte testa en ny sak på mig själv imorgon, för skoj skull ;)

Nämligen detta


Fast med denna färgen. Färgen ovan är ju oxå snygg hehe


Hade även varit skoj att testa med svart glitter
Bilderna är hämtade från en tjejs blogg

Tror mina naglar kommer se rätt så roliga, olika design med olika färger. Fast det blir ju någon form av reklam, ge tips till folk hur man kan fixa sina naglar ;)

Glitter

Hej på er! Sitter och tar det lugnt just nu, ska dra in till stan snart med Amina. Igår så var det en dag utan vilande haha. Kort efter att jag hade vaknat så kom en tjej förbi mig för att få sina naglar fixade. Direkt när jag var klar med hennes naglar var det raka vägen till Center syd. Där var man i 3 timmar, köpte inte så mycket medan min pojkvän hadlade igen. Fan på nästan 2 veckor har han shoppat för 4000 kr, shopaholic och han klagar på mig haha. Vi var hemma där vid 19:00 måste säga att det var riktigt skönt att komma hem och ta det lugnt framför tv :P

Adisas naglar med vitt glitter

Mobilbloggar: Lätta

Hej alla där ute! Ska ta och sova nu klockan är mycket :). Imorgon där vid 1 tiden ska en tjej komma hem till mig och få sina naglar fixade sen vid 3 tiden så ska jag och min Ivo pivo hehe till center syd :D. Hörs mer imorgon puss och kram.

Lite korsord nu sen sova ;)

Viva La Diva

Dessa fyra från Viva la diva måste jag ha i mina lilla samlinga :)


Nytt

Köpte lite saker idag :)

Nagelfil från H&M är riktigt bra tycker jag. Ska testa sunsilk volume idag förförsta gången


I love Viva la Diva nail polish


Närbild



Ska köpa flera nagellack från Viva la diva bl.a dessa
ljus silver/vitt glitter, ljus guld glitter och uv glow top coat

Medina tipsar: Nagelbandsskärare

Produktbeskrivning
Nagelbandsskärare används för att ta bort nagelflisor, fixa spruckna nagelband och jämna till huden kring naglarna. Kan även användas för att ta bort förhårdnader kring tånaglarna. Bra både för dig som är noga med hur dina händer ser ut och för dig som behöver
hjälp med att sluta bita på naglar och fingrar.

Användning
Skär försiktigt bort små nagelflisor vid sidan av nageln, jämna till spruckna nagelband eller huden kring naglarna. Den är väldigt effektiv, så ta det försiktigt så du inte skär för djupt. Smörj gärna in händerna med handkräm efteråt.

Finns lite överallt att köpa en nagelbandsskärare, t.ex HÄR




betyg: 5 av 5

Penslar

Igår så beställde jag hem penslar för naglar, ett paket på 15 sorts penslar. Jag har bara 3 st här hemma vilket är okej men när jag använder glitter så fastnade det på penslarna och då hamnde det på folks naglar, något som inte får hända på de som vill ha vita tippar men även de som endast vill ha glitter på tippar. Så det blir extra jobb att få bort glitter när det hamnar över allt på naglarna när jag applicerar geléet på. Hur mycket än jag rengör så får jag inte bort all glitter :/. Nu när jag har 15 penslar så kan jag ha penslar för glitter och de andra för vita tippar (Fransk Manikyr)


500

Hej på er alla söta och snälla personer där ute :). Idag så skulle en tjej komma till mig för att få sina naglar fixade men kunde inte, vet ej varför, fast jag har en annan tjej som ska komma till mig kl 17:00 idag :) och på torsdag så ska hennes mamma komma hehe :).

Förra veckan så köpte min älskade pojkvän 500 vita tippar till mig :). Man blir ju jätte glad när även ens pojkvän stöttar en för något man tycker om att göra.
 

5:an

Hej på er! Snart så ska jag och min älskling äta något gott och sen blir det mys till sista filmen av vår Fast and Furiours marathon, Fast five. Äntligen ska vi se 5:an tillsammans :P,
har tjatat om det länge nu haha.

Köpte lite goda saker idag inför ikväll hehe :)

New model original parts

Hej på er! Vår Fast and Fuirous marathon fortsätter, 4:an väntar på oss nu :). Man blir lite sugen på en snygg och snabb bil när man tittar på dessa filmer ;), fast okej för min del så är ett körkort som gäller först innan jag kan prata om vilken bil jag vill ha haha :P


Rosa

Hej på er! Tvättar just nu och snart måste jag ner till tvättstugan. Idag händer inte så mycket, söta Amina och Ana ska komma förbi mig där vid 5-6 tiden :). Igår halv 2 på natten bestämde jag mig för att bygga min nagel (långfingret). Blev rosa glitter med rosa pärlor.

och här har ni resultatet


Fast and Furious marathon

Hej på er! Idag så har man inte gjort så mycket, blev en runda till Center syd. Nu så ska vi fortsätta med vår Fast and Furious marathon ;). I fredags så såg vi 1:an, igår 2:an och idag blir det 3:an som jag egentligen inte vill se eftersom den passar inte ihop med dem andra tycker jag iallafall. Men Ivan vill att vi ser alla fast and frious filmerna :P. Imorgon blir det 4:an och på tisdag Fast five. Jag såg 5:an på bio, men Ivan har fortfarande inte sett den, så marathon var hans idé





Nail Art Stamping

När jag köpte min mega nail kit så fick jag med 3 saker som jag inte hade någon aning om vad det var för något, men idag så fick jag äntligen reda på vad det är och hur man använder det ;).

Nail Art Stamping är ett jätte bra och enkelt sätt att få snygga dekorationer till ens naglar i olika former för alla smaker. Ja då vet jag vad jag ska köpa här näst  till min lilla nagel samling ;)


Så här gör man :)....enkelt eller hur

Boots

Igår så köpte jag ett par boots till mig och det var fan med på tiden oxå.
Efter att ha tjatat om det i 1 år så tog jag och gjorde det äntligen.


Hem ljuva hem

Hej på er! Idag så sov jag fan med till halv 12, det var länge sen och det behövde jag oxå. 

Igår så var jag med Senija och Salam i Nova lund därefter körde vi förbi Center syd. Väl hemma kl 18:00 var det direkt på med andra kläder och iväg till min pojkväns syster. Hennes man fyllde år så det blev god mat och tårta hehe. Efter att man var mätt så blev det film hemma hos Ivan. Runt 22:30 så körde vi till Helsingborg, var hemma halv 2 på natten. Måste säga att jag verkligen hade saknat min säng efter all hit och dit hahah.



Nova Lund och Basilika idag

God morgon på er! Sitter just nu och äter "frukost". Ska snart till Nova Lund med mina söta tjejer, Senija och Salam :). Igår skulle egentligen två inlägg ha kommit fram men av någon anledning så gick det inte att mobilblogga varken från min sony ericsson eller iphone :@. Nä nu ska jag börja fixa till mig så att jag är klar när Salam kommer och hämtar oss. Innan jag glömmer, ikväll så ska jag och min älskling till Basilika och äta god mat. Det blir en dag med gott och blandat

Lite naglar som jag har byggt i torsdag och igår



Delicatoboll

Hej på er! Hemma hos min pojkvän nu, tittar på Top model just nu och njuter av min bulle med bulle ;). Denna veckan har jag verkligen fullt upp med naglar. Har byggt naglar redan till 3 tjejer och 4 till väntar mig. Ska ta och vila lite nu känner mig riktigt trött. Hörs mer sen alla ni fina där ute :). Puss och kram.

Bulle med bulle :)


Varma koppen

hej på er! Jag och Ivan kom hem för en lite stund sen. var ute en liten stund med Martin och Josse. På onsdag ska hon komma till mig ska göra hennes naglar :). Fixar ihop lite sen kvällsmat till mig och Ivo nu. Hörs mer imorgon puss och kram

Efter maten blir det varma koppen för mig hehe


Savannah

Hej på er! Usch vad trött jag är, helt slut i kroppen och min förkylning håller i sig. Igår så vara jag i Malmö med min kusiner, vi besökte min storebror, hans sambo och söta Savannah som jag inte har träffat på nästan en månad :(. Stackars liten hade jätte ont i magen. Så synd när små barn har ont eftersom dem kan inte göra eller säga vad det är och vad dem behöver, vilket som föräldrer så kanske man känner sig lite hjälplös. Kommer bli tufft sen när jag har mina egna barn hehe men längtar verkligen att få barn ;).

Söta lilla Savannah


Snart så kommer två tjejer till mig, ska bygga deras naglar :)

Mobilbloggar: Gott och blandat

Hejsan till er som fortfarande är uppe hehe. Ska ta och sova snart tänkte jag.

Idag så har jag och min älskling varit nästa hela dagen med Amina och Nermin. Blev en rolig dag med gott och blandat ;). Idag så gjorde jag även mina naglar. Första gången jag använder uv-gele och glitter. Ni får se resultatet imorgon om jag hinner lägga ut. Ska till Malmö imorgon med mina kusiner :). Vi ska besöka min storebror, Miresa och fasters söta lilla Savannah. Hörs mer imorgon om jag hinner. Sov gott puss och kram

Savannah och jag

RSS 2.0