Black and Pink

God morgon! Vaknade för typ en timme sen och kände/känner mig rätt så pigg. Hoppade direkt in i duschen vilket var väldigt skönt. Vet inte riktigt vad som händer idag aaa just storstödning :P.

I lördags så bestämde jag mig för att experimentera lite med nagellack och
här har ni resultatet hihi





Knakse inte det bästa men för att vara första gången så är det väl okej haha dont judge me :P


ME time!!!!!!

Hej på er! Idag så har man verkligen inte gjort något speciellt, har inte orkat göra något och just nu så är det ingen vacker syn i min lägenhet hahaha. Var iväg innan och handlade gott och blandat till mig själv, ska ha ME-time ikväll. Tänkte se runt vilken film jag ska titta på eller om jag ens orkar titta på en film haha annars blir det tv ;)




Hörs mer imrgon alla fina där ute :)

Min lördag

Hej på er! Igår så vara jag i Malmö, Jessie och en annan tjej hade förfest. Där vid halv 1 på natten så åkte vi till Harry's. Det var rätt så nice att vi inte behövde stå i kön vi fick gå in direkt heheh plus att nästan alla vi var under 27 men fick ändå komma in hahah :).

Det var väldigt skoj, så länge sen jag var och festade men fy fan vad jag hade ont i mina fötter, jag gick barfota när vi skulle tillbaka till bilarna, har fortfarande ont haha. Kan inte fatta att folk orkar göra detta varje helg jag är helt slut fan hahaha börjar bli gammal :S. Jag la mig 5 på morgonen..Så när Niklas och Tuba lämnade av mig så var det ljust ut :P.
Vaknade kl 13.00 idag trött fast ändå inte ;)

Här kommer lite bilder från igår

Jag och Tuba (förfest)


Jag, Jessie och Tuba...Så bruna vi är :)


På väg mot Harry's


Inne i Harry's
Där vid 2 på natten fanns det nästan inte plats på dansgolvet...man fick knuffas för att få sin plats


Jessi, Kitty, Tuba och Jag


Fina tjejer :)

Mobilbloggar: Leeee för kameran

Hej på er! Är i Malmö nu. Vi började köra där vid 19.00 men vände tillbaka eftersom vi hade glömt en sak. Förfast först hos en tjej och sen ska vi dra till Harry's. Men ni får ha en skoj lördag så hörs vi mer imorgon.

första bilden jag lägger ut där man ses mig le ;).

Jag just nu

Hej på er! Håret och kläderna är färdiga. Alltid när jag ska göra mitt hår vågigt (obh nordica vågtång) så tar det 1½ timme fy man tröttnar till sist att se sig själv i spegeln så länge :P. Fan min lillebror och hans mamma har fortfarande inte kommit till LA. Jag och min pojkvän måste hämta upp dem och jag börjar bli lite orolig om jag kommer hinna att dra till Malmö ikväll klockan börjar bli mycket och dem tänkte hämta mig halv 7.

Detta ska jag ha på mig ikväll.
Kommer även ha ett par lite tjockare svartastrumbyxor eftersom det är kallt ute.





Videoinlägg: vård för naglar efter lösnaglar



1. Fila bort limmet

2. Depend Nagel-&nagelbansrengöring

3. Depend myrraolja

4. Depend powerflex nagelstärkare

5. Hand lotion för händer & naglar (Vaselin healthy hand & nail)

Harry's

God morgon på er! Vaknade halv 10 idag vilket är ovanligt för att vara jag :P. Ikväll klockan 20:00 så ska jag till Malmö med Tuba och hennes man Niklas (bil). Jessie har födelsedagsfest där tillsammans med en kompisar. Runt 00:00 tiden så ska vi till Harry's. Har aldrig varit där innan men har hört att dem ska ha bra rnb musik. 

Jag tänkte ha mitt hår så här ikväll

Min lillebror kommer hem imorgon :D

Hej på er! Vaknade 20 över 12 idag, kände för att vila ut. Hoppade direkt in i duschen när jag vaknade. Ska ta och äta något nu hungrig :P.

Imorgon kommer min lillebror hem :D. Vi ska hämta upp honom och hans mamma vid öob rätt så sent på dagen. Även om han "ibland" kan vara jobbigt hahaha så har jag saknat honom riktigt mycket. Längtar att få krama honom igen, min lilla myspys gubbe :)

Jag och min lillebror :)



Bild tagen 21/6 2011

Muskelsmurf

ÄNTLIGEN har jag fått sista smurfen till min smurfsamling. Så glad jag blev när jag såg att jag hade fått den. Under hela kvällen igår sa jag till min pojkvän "shit jag kan fortfarande inte fatta att jag äntligen har fått den". Om min älskling inte hade haft extra 10:an i sin bil så hade jag inte haft smurf jäveln nu hihi :). Första 10:an fick jag en smurf som jag har 5 av redan hihi och andra 10:an gav mig äntligen:

Muskelsmurf



Korall

Hej på er! Sitter och äter lite frukter nu, måste vara nyttig ibland oxå :P. Igår så vara jag och solade med Jessie och Tuba. Efter att vi hade solat färdigt och var bruna och snygga ;) gick vi till Espresso house för att fika. Deras små sötnosar vara oxå med oss. Av något anledning så anföll getingar oss när vi fikade ute och vill njuta av det fina vädret :/. Efter att vi hade fikat färdigt så gick vi till en lekplats där barnen fick springa av sig hehe :)

Detta hade jag på mig igår



Om jag hinner idag så kommer jag att publiceraett ett videoinlägg om efterbehandling för mina naglar när lösnaglarna åkte av. 

your Highness

Hejsan! Jag och min pojkvän ska snart titta på en film som vi båda har längtar efter nämligen Your Highness. Ibland känner man bara för att titta på en överdriven komedi film som t.ex. Scary movie filmerna ;). Nu ska jag äntligen äta min pizza (köpt), har typ tjatat om det nu i 2 veckor haha.
Men vi hörs mer imorgon sötnosar.


Fashion diva

Igår så köpte jag "dekorationer" från fashion diva till lösnaglar och byggda (tippar). Om man vill så kan man självklart använda det på sina egna naglar oxå ;)

Coop Forum 53:- 



Så här kan det se ut t.ex.

Crunchy

Hej på er! Huvudvärk är över skönt :). Sitter och äter min lilla frukost och eftersom jag inte har redbull så får det bli coca cola som sockerkick hihi ;). Ska iväg och sola med Jessie och Tuba idag..Skrubbade kroppen igår och det känns som all färg försvann hahah :P
måste få det tillbaka nu.

Min lilla frukost
Ica's Crunchy är väldigt goda. Ofta brukar jag ta äpple och kanel men så fick jag tips av Tuba(blogg) att blanda ihop Jordgubbsfil och Crunchy jordgubbar. Det var rätt så gott men jag tycker om vanlig filmjölk eftersom jag tycker det är gott med sött och syrligt tillsammans ;)


Treo time

Hej på er! Ska ta och sova nu men först måste jag ta en Treo tablett. Har fått kraftig huvudvärk/migrän. Bara för kanske en halvtimme sen så mådde jag bra :(.
Hörs mer imorgon sov gott

 

Henke Larsson

Idag har jag haft en riktigt skoj och rolig dag med Jessie och Tuba. Först så solade dem två, jag orkade inte idag :P därefter så blev det (kina)Buffé i Basilika och det var lika gott som vanligt. Fy vad jag kände mig mätt efteråt det var nästan så att jag ville knäppa upp byxorna haha.

När vi reste oss upp för att ta tee så såg vi en person som vi/jag aldrig hade ens gissat skulle ha vägarna förbi Landskrona eller äta buffé på Basilika nämligen Henke Larsson. Modiga Jessie vågade gå fram och frågade om vi kunde ta en bild, om jag och Tuba hade varit där själva så hade han redan hunnit lämna Landskrona innan jag och hon hade bestämt oss om vi ska fram och fråga hahah. Detta är andra gången jag träffar på Henke första gången var i Hbg inne i ett Gatukök haha


Buffé på Basilika


Första gången jag tar en bild med en person som är känd


Mr.Bean = Mr. Bombastic

God morgon på er sötnosar :). Ska snart iväg och träffa Tuba. Vi ska sola efter att hon har varit hos frissan därefter in till stan och sen buffé inne på Basilika gööött det var länge sen jag åt buffé där. Senare på dagen vet jag inte riktigt vad som händer har inte planerat in något blir nog hem till min älskling och sen filmkväll hemma hos mig :).

Måste fixa till mig nu men först tänkte jag bjuda på mitt favorit klipp från Mr.Bean's holiday.


Igår så dansade jag, min pojkvän och hans systerson till mr.Beans danssteg till mr.Bombastic hahah vi måste ha sett väldigt konstigt ut :P

Bygga bygga snart :)

Hejsannn! Jag och min pojkvän är hemma hos honom nu men ska snart åka hem till mig där vi ska titta på True blood och Falling skies :D.

Idag så fick jag låna lite saker till att bygga naglar av min pojkväns syster. Ska bli skoj när jag väl sätter igång. Första gången kommer det nog se hemskt ut och ta en
evighet för mig att bli klar hahah :P

Det jag saknade fick jag låna av min pojkväns syster till att bygga naglar hemma

Detta saknade jag: Nagelsax och vita tippar... allt annat har jag redan :)


Jag fick lite dekorationer till naglarna


Nått sin gräns

Hej på er! Vaknade för en liten stund sen. Ska vid 13:00 tiden dra till
min pojkväns syster på kopp kaffe :).

Igår
så var jag och solade med Tuba. Har blivit lite brunare men jag tycker inte att jag märker det lika mycket som jag gjorde i början för då såg jag direkt efter att jag (shit många jag, jag, jag hehe) hade solat färdigt, vem vet min brunhet har kanske nått sin gräns och vägrar bli brunare :P...jag hoppas verkligen det inte är så haha eller så bara inbillar jag mig :P

Solar alltid i Stående och för det mesta blir det 6 min 51 sek
men av någon anledning blir jag snabbt uttråkad och har svårt att bara stå stilla haha tur att jag inte tar liggande i 20 min :P vet i fan vad jag hade gjort då haha


Ocean's thirteen

hej på er! jag och min älskling är hemma hos mig just nu och ska ta och äta vår kinamat. Ikväll så ska vi se sista filmen av Ocean's filmerna :). Eftersom jag inte kommer ihåg något från filmerna så känns det som att se dem för första gången :P. Måste tillbaka till maten nu innan det blir kallt och så att vi kan sätta igång filmen oxå ;). Hörs mer imorgon puss och kram


Bubbles

Hejsan tittar just nu på tv 11, en amerikansk dokumentär från 2010 som handlar om Michael Jacksons liv och en stor del av dokumentären vänder sig till hans schimpans Bubbles som var Michaels bästa vän och som han kände sig trygg med. Bubbles blev världens mest berömda djur och under sex år var han och Michael oskiljaktiga. Just nu berättar dem vad som hände med Bubbles när han kom upp i tonåren och Michael inte längre kunde ta hand om honom.



Jag kan fortfarande inte förstå att Michael inte längre lever. Sen jag var liten har jag upplevt och följt hans musik. Han var verkligen en stor stjärna och kommer alltid att vara och förbli det. Tycker det är väldigt tråkigt och synd det som har hände.

Smurf natt

God morgon folket! Fy vad jag är trött vill gå tillbaka till sängen och sova mer hihi. Där vid 13.00 tiden ska jag hem till min kusinkopp kaffe och kanske lite senare på dagen så ska jag iväg och sola med Tuba och nej inte ute eftersom vädret är bajs här dag in och dag ut :/ regnar just nu

Inatt så hade jag lite svårt att sova så kl 02:00 på natten bestämde jag mig för att ligga i sängen och måla min smurf teckning hahah vilket hjälpte eftersom jag började bli allt mer trött och seg.

Min första Smurf teckning

1. Ritade klar min smurf teckning i onsdags


2. Målade klart min smurf inatt kl 03:00 :P


3. Och här har ni slut resultatet


Ocean's twelve

Hej på er snart dags att sova :). Kom hem för typ en halv timme sen. Direkt när jag kom hem så var jag tvungen att städa undan vilket kändes lite segt att göra 1 på natten :/
jag orkar inte vakna på morgon och se röran :P.

Jag och min pojkvän hade filmkväll hemma hos mig idag, vi tittade på Oceans twelve. Jag tycker att dessa två vi har sett har varit bra, spännande och lite roliga oxå ;). Jag tycker att elven är nog lite bättre men jag tror det beror på att twelve kändes mer komplicerad när dem i slutet avslöjar allt, så jag måste nog säga att eleven hade bättre slut men båda är riktigt bra.
Imorgon så ska vi titta på Oceans thirteen.



Sov gott folket så hörs vi mer imorgon

Depend Remover

Hej på er! Är hemma från Center syd. Jag bestämde mig för att inte shoppa idag, måste spara pengar nu när bajs räkningarna kommer :S. Jag fixade det rätt så bra ;), klarade av att stå emot frestelserna hahaha :P. Blev att jag bara köpte Depend lösnagelremover idag.

För lösnaglar


För nagellack


Köpte Depend nagellackremover igår(fredag)


Jeansskjorta eller kofta?

Hejsan! Ska snart iväg till Center syd. Ska undvika att shoppa hehe ;) måste spara pengar nu när jävla elräkningen ska betalas :/. Måste behärska mig idag när jag går in i kläd/skor butiker haha.

Är lite osäker vad jag ska ha på mig idag vädret är lite konstigt.
Det ligger mellan jeansskjorta eller brunlång kofta.

Mmm vilken outfit ska jag välja?



Kiss everlasting french lösnaglar

Här kommer bilder på mina lösnaglar som jag lovade i natt och allt jag använde mig av för att få ett snyggt resultat ;)

Jag använde Kiss everlasting french lösnaglar. 

Limmet man får med är riktigt bra, allt sitter på sin plats ;). Finns att köpa inne på Kick men dessa fick jag gratis när jag beställde ett paket från kicks. I butiken finns dem i lite större förpackning och kostar 125 kr. Det var lätt att hitta perfekt storlek och ger ett naturligt resultat. Om ni är intresserade att köpa så har ni länken här (Kiss).

(här kan ni även se hur mina naglar såg ut innan)


För att få det lite snyggare så använde jag mig av dessa 2



Och nu til Resultatet



Är väldigt nöjd


På dessa två bilder hade man inte trott att det är lösnaglar, tycker jag iallafall ;)



Nu ska det bli intressant att se hur länge dem kommer att hålla.
Ska tvätta håret snart så vi får se hur bra dem klarar av det hehe :P

Vad tycker ni blev det snyggt?

Mobilbloggar: sova

Hej på er! Tänkte slänga snabbt in ett sov gott inlägg. Klockan är allt för mycket och jag måste verkligen ta och sova nu. Kommer känna mig helt död imorgon kan jag tänka mig :/.

Imorgon så ska jag lägga ut en bild på mina lösnaglar som jag satt dit idag. Glömde bort att göra det innan. Nä ska ta och sova nu innan jag hinner komma på fler saker att skriva om hehe.

Tröttttt

Top 10 + all stars = bra eller dåligt?

Idag så såg jag och min älskling första avsnittet av So you think you can dance Top 10 (säsong 8). Nu tävlar dem inte längre som par utan var för sig. De tävlande kommer nu att dansa med All stars.

Jag vet inte varför men jag tycker det är dåligt att all star är tillbaka igen. Visst det är skoj att se ens favoriter på nytt, men jag kommer ihåg från förra säsongen så hände det att man ibland glömde den som tävlade och tittar istället på all star som han/hon dansade med. När dem gamla gjorde bra ifrån så hamnade dem nya i skuggan. 

Brandon
är en av all stars och han är min favorit och om ens favorit dansar vem kommer man titta på då??. Sen hände det också att domarna nämnde en all star som precis har dansat hur duktig han/hon är, och det är sånt som gör att dem gamla hamnar i centrum då och då.


Avsnittet vi tittade på idag, hände det att vissa all star tog lite mer uppmärksamhet från dem nya.



Vad tycker du är det bra eller dåligt att all stars är tillbaka igen?


All day all night Wtf

Nu är jag riktigttttt trött på detta väder vi har i Landskrona. Vi haft mulet väder i ca 2 veckor om inte mer var fan tog solen vägen. Igår så regnade det helllllla jävla dagen. Känns som sommaren är redan över här i Landskrona inte för att vi hade riktigt sommar direkt heller. Har så svårt att gå upp på morgonen, man känner sig helt deppig, trött typ hela dagen och man orkar inte göra något. Inte konstigt att Sverige är det landet där folk lider mest av depression.


Fan att jag inte åkte på semester detta året någonstans komma ifrån detta deprimerade väder.


Om det inte regnar så ser det ut så här all day all night


Rakthai och Basilika

Hejsan! Jag och min älskling är hemma hos mig nu. Idag så bestämde vi oss för att köpa utemat ;). Jag beställde mat från Rakthai, en thai box och mina pojkvän beställde från Basilika hans egna favorit stekt ris med kyckling haha. Kvällens film är Ocean's eleven vi skulle egntligen titta på den igår men klockan blev för mycket och vi kände oss för trötta för att
titta på en film som är 2 timmar :P.

Mums gotttt :)


Energy Drink

Ni som har läst min blogg ett tag nu vet att jag ibland kan vara energy drink galen hehe. Det finns perioder där jag dricka en varje dag och ibland kan det gå veckor utan energy drink men det är inte så vanligt att det händer haha ofta blir det iallafall 1-2 i veckan.


Fast för mycket av det goda är inte så bra det heller och sen i längden kan det bli dyrt oxå. En redbull för 15 kr varje dag i 10 dagar blir 150 kr, så om man ser det på det sättet så blir det dyrt. Av energy drink kan man få gula tänder och det kan oxå bli ett beroende. Lite nackdelar men det är för gott för att sluta helt hahaha


Som med det mesta så hittar man sina favoriter.Första plats för mig kommer (1)Wild Dragon, därefter (2)Redbull och på tredje plats (3)Powering och sist (4)Hustler.

The fresh prince of bel-air

Hej på er! Tittade lite runt på yotube och hamnade på Fresh Prince of Bel-Air klipp. Fan vad jag saknar den serien, så länge sen. Dem var riktigt roliga även om man hade sett ett avsnitt flera gånger så skrattade man som om det vara första gången man ser avsnittet. Tycker det är tråkigt att man inte ser Fresh Prince of Bel Air i tv längre.

Jag bara älskar när Carlton dansar

Ocean's

Hej på er! Idag så har man inte varit på topp direkt. Haft migrän typ hela dagen, känner mig fortfarande inte riktigt bra. Min pojkvän fick köra mig innan till statiol så att jag kunde köpa Treo. Jag har även jätte ont i min magen vet i fan varför :(. Inte min dag idag.

Igår så bestämde vi oss för att se alla Ocean's filmerna, ha en maraton. Idag så blir det eleven och imorgon Ocean's twelve och på fredag ja jag tror ni vet haha :P. Jag tror inte jag har sett eleven och twelve eller så har jag bara dåligt minne och kommer inte ihåg haha :P



Hörs mer imorgon och så får vi hoppas att jag mår bättre oxå :)

Min första smurf teckning

I mitt första inlägg i kategorin "smurfsamling" skrev jag att jag även kommer börja rita dem små söta smurfarna och för två dagar sen påbörjade med min första smurf. Igår så blev jag klar med teckningen, behöver bara måla lilla smurfen nu hihi ;).

Min första smurf teckning :)



Kommer uppdatera när jag även har målat teckningen :)

Detta gör mig glad :D



Att få en kommentar som denna gör mig väldigt glad och att blogga blir bara roliga för då vet man att det finns folk där ute som tycker om min blogg och det jag delar med mig.
Så TACK till dig som skrev detta :)


Flower

Hejsan! Gör inget speciellt just nu, tar det lugnt tänkte kanske titta på någon gammal filmn. Igår så var jag och sola(solarium) med Tuba, vi har blivit lite brunare nu jippi. Det var kanske 1½ veckan sen vi sist solade så vår färg hade försvinna lite :S. Jag använda min Hawaiian tropic sololja vilket gjorde att jag blev lite extra brun snabbare ;).

Detta hade jag på mig igår :)


Alphas

Hej på er! Min pojkvän är hemma hos mig just nu. Vi tittar på Teen wolf och därefter ska vi titta på en ny serie som vi påbörjade med förra veckan. Jag blir helt galen på min pojkvän och alla dessa nya serier han kommer med hela tiden haha. Känns som vi har tussssen serier nu som vi ska följa hahaha. Fast okej dem flesta är bra och vi har våra favoriter det är nog bara
Teen wolf som jag inte är 100% förtjust i :/.

En ny serie som vi har börjat titta på


Depend Powerflex Nagelstärkare

För några dagar sen köpte jag Depend Powerflex Nagelstärkare. Jag har blivit lite nagelfixerad och vill ge mina naglar det bästa. Jag planerar att köpa Gele kit från Depend så att jag kan bygga mina naglar hemma och då är det viktigt att man vårdar sina naglar bra, speciellt när man bygger eftersom det kan skada naglarna.



Så vad hjälper Powerflex Nagelstärkare med:
Skyddar och bygger upp Din nagel och verkar omedelbart. Förhindrar att nageln knäcks, flisas eller skadas. Berikad med kalcium och vitamin B5. Perfekt för Dig som är mycket i vatten då Powerflex Nagelstärkare förhindrar att vatten tränger in i nageln och gör den mjuk.

Användning:
Applicera 1-2 lager som Baslack och därefter ett lager var tredje dag för bibehållen effekt.

I love True blood

Hej på er! Igår så var min älskling hemma hos mig. Vi tittade på två av våra serier som vi följer. En av våra favoriter TRUE BLOOD (s 4) som blir bara mer och mer spännande, våra hakor hängde när slutet kom. Sen tittade vi även på Falling skies som är oxå bra och spännande men true blood är nog lite bättre ;). Det finns vissa saker som jag kan störa mig på falling skies.

I LOVE true blood

Karnevalståget i bild och video

I lördags så besökte jag, Tuba, Jessie och deras små sötnosar karnevalen för att se karnevalståget. Jag tog en hel del bilder och spelade in oxå. För att få med allt utan att det blir för mycket så har jag samlat ihop alla bilder till bildspel och gjort en video av allt jag har spelat in. Så luta er tillbaka och njut av färgglada färger, musik och dans.

Bildspel



Video


LOVE BITES

Snart börjar min favorit serier, LOVE BITES kl 20:00 på tv 3.

Jag och min pojkvän följer amerikansk sändning så vi har redan sett 5 avsnitt. Vi har verkligen fastnat för serien. Det är två personer som är med i varje avsnitt sen finns det oxå en tjej som har visat ett par gånger men annars är det nya ansikte varje gång med olika kärlekts "problem" eller vanliga saker som händer personer som tex är i ett förhållande eller som är singlar som tex ensamstående föräldrar som söker någon.

Men båda jag och min pojkvän tycker att Love bites är jätte bra och rolig.


Tipsar
verkligen LOVE BITES

The Lincoln lawyer

Igår så tittade vi på filmen The Lincoln lawyer. Vi både tyckte filmen var riktigt bra och spännande plus så älskar jag Matthew McConaughey som skådis. Precis när du tror filmen är slut så händer det något spännande. Fast ett tips häng med film hela tiden. Ibland kunde jag bli lite förvirrade och vad tvungen att fråga min pojkvän "vem är han nu och vad menar dem med det" eller så är det bara jag haha :P. Slutet tyckte jag oxå vara bra passade perfekt in med hela filmen. Om du känner dig sugen på att se en bra crime, drama och thriller 
film så tycker jag att du ska se The Lincoln lawyer


Vi 2

God morgon folket! idag storstädning, lite senare så ska min älskling komma hem till mig :). True blood hemma hos mig denna gången och inte hemma hos dig IVAN haha. Ska ta och äta något nu och sen sätta igång. Imorse så åkte även min pappa åkte till Bosnien, nu så är man helt själv hehe :P




Rött är Gött

Hej på er! Nu så har jag och min älskling ätit kvällsmat och nu blir det sötta, goda och röda frukter till efterrätt, vi kände för att vara nyttiga ikväll :). Kvällens film heter The Lincoln Lawyer. Av det man har sett på trailer verkar den vara spännande och bra men det får vi väl se sen hehe ;). Kommer skriva vad jag tyckte om filmen imorgon ;).

Rött är gött

Hallon


Vattenmelon


Jordgubbar


Men vi hörs mer imorgon puss och kram

Berg

Hej på er! Min storebror och hans tjej har varit på besök, alltid skoj när dem kommer förbi det är inte ofta jag får chansen att träffa dem :(. Det blev inte att man fixade ihop något att äta istället köpte min bror 3 sorts pizzor, känner mig fortfarande riktigt mätt :P. Jag tvättade även idag vilket var tråkigt, var tvungen att gå ifrån då och då. Har fått ont i ryggen av att gå upp och ner för trapporna 10 gånger, myckettttt tvätt var det idag :/ mitt eget fel ska alltid skjuta upp det och btw tvättar fortfarande :S


Laundry day


Landskronakarnevalen 2011

Hej på er! Vi har sol idag äntligen fast inte så där att man kan ligga ute och sola, tycker jag iallafall men det kanske blir varmare senare under dagen. Ska dra till karnevalen med Tuba och hennes dotter Yasmine där vid 2 tiden, Jessie ska kanske oxå följa med ;). Sista dagen för Landskronakarnevalen idag och så är det karneval tåget oxå där vid 3. Ska bli skoj :)

Igår så blev det äppelpaj med vaniljsås och jordgubbar till efterrätt mummmms :)

Hawaiian Tropic

I torsdags (7 juli) så beställde jag en sololja från Nelly.se, Hawaiian Tropic. Fick hem den i tisdags men har inte fått chansen att använda sololjan än, inte konstigt vi har inte haft fint väder på ett tag nu känns det som :/. När jag beställde sololjan så fick jag även ett läppglans från samma märke på köpet. Om du skriver sololja på google så är det nästan bara bilder på Hawaiian Tropic som kommer upp, måste väl betyda att det är ett populärt märke hehe.

Sololjan som jag beställde från Nelly.se för 85:-

LipGloss Mango & Papaya fick jag på köpet (värd 39:-)

Båda två luktar riktigt gott ;)

Hallon

Hej på er! Jag och min pojkvän tittar just nu på filmen Sucker punch. Om du tycker om action och fantasy så tror jag att du kommer tycka om Sucker punch.
Många häftiga effekter och lite annorlunda film oxå.

Under de senaste kvällarna så har det varit goda frukter varje kväll, istället för chips och annat onyttigt. Idag så blev det goda och fräscha hallon :)



Byggda Naglar

Japp då har jag fått mina naglar fixade, det var Tuba som gjorde dem till mig :). Jag tycker det blev fint men är verkligen inte van vid att ha mina naglar byggda hehe känns lite konstigt just nu :P. Det hon gjorde på mig var första gången för henne och för att vara det tycker jag att hon gjorde ett bra jobb..Tack gumman ♥

Här har ni Resultatet
  


Man ser det inte så bra på bilden med det vita är glittrigt

My Heart is Refusing Me

Hejsan! Ska snart ta bussen till Tubi. Hon ska nämligen bygga mina naglar :), allt som behövs har hon hemma. Blir första gången för mig hehe. Undrar hur det kommer kännas efteråt och om det kommer vara jobbigt när det kommer till mina vardagliga sysslor men ska bli skoj att testa iallafall :)..Bilder kommer senare ikväll ;)

En låt som jag har sökt länge efter och idag hittade jag den äntligen :)

Medinas & Ivans specialare

Hej på er! Nu så har jag och min älskling ätit hemmagjord pizza, vår specialare haha :P. Det blev riktigt gott och till efterrätt nu blir det pannkakor med sylt och grädde mums gott. En riktigt mysig onsdag och snart så ska vi sätta igång en film, får se vilken det blir :).

Kvällsmat
: Hemmagjord pizza


Efterrätt: Pannkakor med sylt och grädde 


Hörs mer imorgon puss och kram på er

3 Gargamel

Det är inte alltid jag har tur när det kommer till min smurfsamling, men ibland har jag sån sjuk otur hehe. För kanske en månad sen fick jag 3 Gargamel direkt efter varandra haha. Jag blev så galen att jag bara var tvungen att stoppa in flera 10:or för att få en smurf jag inte hade redan. Den dagen slösade jag 30 kr och min pojkvän 30 kr hahaha.

Dessa 3 Gargamel fick jag direkt efter varandra otur eller vad hahah.

Igår och idag

Hej på er. Såååå tråkigt väder vi har idag, regnar riktigt mycket. Igår så hade man shorts på sig och åt glass ute, idag så blir det jeans och té hemma hahah lite skillnad :/. Ska ta och äta något nu sen tänkte jag ta en varm skön dusch, kommer sitta perfekt i detta tråkiga väder ;)




Dylan Dog: dead of night

Hej på er. Jag och min älskling tittar just nu på en ny film med Brandon RouthDylan dog. En film som är baserad på/från en serietidning. Vi får väl hoppas att den är bra orkar inte med en seg film idag haha :P, känner mig helt död och har huvudvärk oxå :(. Ska dra mig tillbaka nu, ska få huvudmassage av min pojkvän ;) härliggggt behöver verkligen det.


Lite sommar känsla in the air

Hej på er! Nu så har man inte bloggat på 2 dagen, har inte hittat inspirationen till det eller ork. Har inte gjort så mycket dessa två sista dagarna. I söndags så var jag iväg och fikade med Jessie och Tuba, blev även att vi solade. Igår så blev det glass nere vid stranden med min pojkvän.
Så har mina två dagar varit.

(söndags) Jag och min pojkvän tog lite bilder medan vi väntade på att hans mamma skulle handla färdigt inne på Plantagen


the smell of
summer




Jag och min sötnos

Hahaha lång historia bakom det extrema skrattet :P


Sommar bild


Jag är så glad att sommare har kommit att jag måste visa det med ett hopp haha

Mjukglass med tutti frutti

Hej på er! Idag så har man gjort lite av allt möjligt. Först var jag och solade nere vid stranden, blivit brunare :D I love it. Lite senare på dagen så åkte jag, min pojkvän och hans mamma till Mc. Efter att vi hade ätit så blev det en runda ner till stranden där vi tog en varsin mjukglass. Lite synd bara att jag inte hann äta så mycket av min glass, smälte bort typ och gjorde det svårt att äta (kladdigt). Jag hade spår av glass efter mig hehe.

Snart så ska vi äta kvällsmat och sen blir det jordgubbar med grädda och en spännande
film till det heheh en perfekt lördag :)

Mmmm det var gott med mjukglass lite tråkigt bara att typ halva smälte bort


Så bruna mina händer(hand) har blivit, llllllove it give me more :D


Mobilbloggar: Beach

Hej på er befinner mig på stranden nu, jobbiga människor nära mig :/. Ska hem om typ 45min. Riktigt varmt och skönt väder klar blåhimmel detta är livet :). Att dra till stranden var spontant, när jag såg att det var "ligga ute och sola" väder så packade jag snabbt ner mina saker och cyklade hit. Måste bli brun denna sommaren haha

Så härligt väder, några moln är på väg mot solen men dem rör sig inte snabbt ;)


Medinas hamburgare

Nu så har man ätit hemmagjorda hamburgare. När det kommer till att fixa köttet så är det inte min starka sida hehe. Hur jag än gör så blir mina hamburgare alltid tjocka hehehe, blir inga Mcdonalds hamburgare direkt (tunna) :P. Denna gången blev dem både tjocka och små hahaha, men man blev mätt snabbt iallafall hahahaha :P annars var dem helt okej min älskling tyckte nog mer om dem än vad jag gjorde ;)

Köttet gömmer sig någonstans
där inne hahaha. Dem blev nog för små denna gången :P


Nu ska vi fortsätta med filmen Jawbreaker. Hörs mer imorgon folket

1 kvar bara

Japp då har jag bara en kvar till min smurfsamling. I 1½ vecka har jag nu försökt att får den sista smurfen och det börjar känns lite omöjligt nu. Sen vill man ju inte lägga ut hur mycket pengar som helst på det heller hehe, i längden blir det ju mycket :/. Men jag hoppas verkligen att jag
får den sista snart hehe ;)

1 kvar bara




Det är Muskelsmurf som är kvar bara

Mobilbloggar: Korsord inte min starka sida

Hej på er! Underhåller mig själv med mina sökord medan min pojkvän pratar i tel med en kompis. Tidningen Sökord är min favorit tidning just nu men även tidningar som innehåller många krypto är oxå skoj lite mer utmanande ;). När det kommer till korsord korsord så är det verkligen inte min starka sida, suger som fan på det :P. Om det är korsord för barn så klarar jag mig lite bättre haha. Snart blir det nog sova kudde för mig känner mig rätt så trött.
Hörs mer imorgon puss och kram på er :).

Min favorit tidning just nu och
att man kan vinna fina priser gör tidningen bara bättre haha


centrum, thai och solarium

Hej på er! Sitter hemma och tar det lugnt. Tänkte tvätta håret nu, verkligen jobbigt att ha långt hår under sommaren :S.

Var innan med Tuba i stan, hon skulle titta runt lite bland kläder. Sen när vi hade gjort det så stack vi och åt Thai, götttt. Tuba fick mer än mig plus han killen sa till henne att hon ska få det nya medan andra som kom efter oss fick det "gamla" haha. Tuba du har hittat dig en ny beundrare hehe ;).

Därefter blev det solariet. Känner mig lite brunare nu men det är så irrrriterande att mina ben(knä ner) tar sååååå längt tiden för att bli bruna vad måste jag göra för att få dem oxå att bli bruna AAAAA hahah :P

Thai idag med Tuba


En bra film med ett bra budskap

Jag och min pojkvän tittar just nu på en bra film, Trust. En film som handlar om något som händer ofta i vårt samhälle. Unga tjejer som chattar med killar som visar sig vara äldre när dem väl träffas och vissa tjejer råkar ut för det värsta, blir våldtagna. Det är väldigt viktigt för alla unga tjejer där ute att vara VÄLDIGT försiktiga när det kommer till att chatta med killar,
man vet aldrig vem det kan visa sig vara för typ.

En bra film som har ett väldigt viktigt budskap



Rekommenderar verkligen filmen Trust

Sooool :)

Hej på er. Är hemma hos min pojkvän nu, vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Känner mig väldigt trött efter en dag på stranden. Var där med Tuba och hennes dotter Yasmine. Vi var där bara en liten stund eftersom det blev för varmt för Yasmine. Om det blir fint väder imorgon oxå så kommer vi dra och sola igen haha annars blir det solariet ;)

Riktigt härligt väder har vi idag hoppas det håller i sig


Sola och bada

Hej på er! Ska snart iväg, SOLA och BADA med Tuba och gulliga Yasmine

Igår
så var jag och gillade med Tuba, Niklas (hennes man) och deras otroligt söta dotter Yasmine :). Om det är något jag tycker om så är det att grilla. Det var riktigt gott med grillade majs oxå ;), det var längggggge sen jag åt det. Lite senare så kom min pojkvän och vi alla åkte till en annan del av stranden och åt glass :). Det är så roligt att se min pojkvän leka med Yasmine, dem blir som två bästa vänner hahah.

Så fint


Jag och Tuba

Söta Yasmine var lika lekfull som alltid :)

Mmmmm MAJS


Vackert

Långklänning

Idag så köpte jag min första långklänning. Har haft svårt att hitta en långklänning (till vardag) som jag tycker om och till ett bra pris, men idag äntligen hittade jag en hehe :). Jag såg även en annan som var riktiggggt snygg och fin men kostade 400 kr och det vill jag inte ge för en vit långklänning som jag bara kommer släppa efter mig och som kommer snabbt bli smutsig. 

Min först långklänning.

100 kr inne på H&M (kostar 150 men jag hade ett erbjudande på 50 kr)


Ibland kan det vara positivt att vara kort, vilket gör att klänningen täcker även lite av fötterna :)

714 Lilac Bikini

Hej på er! Idag så har man städat helllla lägenheten även alla dessa 9 fönster (in och ut) man har i lägenheten :/ helt slut. Jag har precis hoppat ut från duschen kändes skönt att svalka av sig lite ;). Ska ta och fixa mina naglar nu och lägga på ett nytt nagellack, så snyggt med färger som syns nu till sommaren tycker jag :)

Mitt nya nagellack Från IsaDora 714 Lilac Bikini



Vad tycker ni?

KexChoklad banan

Hej på er! Kvällsmat på G, det blir sprödbakad kyckling, små stekta potatisar, brunsås och sallad gott gott. Efter maten så ska vi se ett nytt avsnitt av True blood och Falling skies, om klockan inte blir allt för mycket så kanske vi ser en kort film oxå ;).

Igår så testade jag KexChoklad med banan smak. Smaken påminde mig väldigt mycket om skumbanan med choklad. Jag klarade inte av att äta hela det blev för mycket kände jag. Inget jag kommer köpa igen iallafall


Falling skies

Hej på er ska snart iväg och sola(saolariet) med Tuba och därefter så ska vi träna. Eftersom jag tränade hårt idag så ska jag ta det lite lugn, det var ett bra tag sen jag tränade två dagar i rad :/.

Har glömt att skriva, jag och min pojkvän har börjat titta på en ny serie haha vi har sjukt många serier som vi följer nu tillsammans :P. Falling skies heter vår nya serier, det är action/Sci-Fi. Vi har sett 3 avsnitt och av det vi har sett verkar den vara bra men ibland glömmer man bort att det är en serier vi tittar på, känns mer som en lång film. Men den är helt okej och om man tycker om action/Sci-Fi så kommer man tycka om Falling skies.


5 nya

Det var länge sen jag la in ett inlägg om min smurfsamling hehe. Har samlat på mig en hel del sen sist jag skrev men har inte haft tid att lägga ut eller så har det kommit upp andra saker som jag har viljat skriva om vilket har blivit att jag har skjutit upp det hela tiden. Men här kommer alla smurfar jag har samlat på mig under dessa 2-3 veckor

Gammelsmurf fick jag av min pojkväns systerson.
Han har oxå börjat samla på smurfar så när han får en smurf han redan har så ger han den till mig, så gullig hehe :)

Gammelsmurf


Buttersmurf


Dessa två köpte min pojkvän till mig.
Han har alltid tur, får upp just dem jag saknar medan jag får upp samma smurfar som jag redan har haha

Glasögonsmurf och Babysmurf


En till smurf som jag har fått av min pojkväns systerson

Latsmurf

400

Hej på er! Idag så vara man duktigt och stack till gymmet, var en vecka sen jag var sist där. Brände bort 400 kalorierlöpbandet stolt :D. Ska snart hoppa in i duschen man känner sig inte direkt världens sexigaste efter att man har gymmat haha :P ska bara dricka upp min energy drik något jag behöver varje gång efter ett hårt pass. Lite senare ska jag hem till mitt allt.


Hörs mer sen puss och kram

Take me home tonight

Helllo! Jag och min älskling har lite lördagsmys med en massa sötsaker ;) mumsar i mig just nu riktigt goda jordgubbar :). Kvällens film heter Take me home tonight. Av det lilla vi har sett verkar den vara bra, vi får väl se när filmen är slut vad jag kommer att tycka om den då ;). Hörs mer imorgon folket puss och kram



Update:
Japp då har man sett färdigt filmen och jag tycket den var väldigt rolig och bra.

Glitter/rosa tippar

Hej på er. Har städat färdigt nu måste bara diska oxå hihi ;) sen tänkte jag även fixa och måla mina naglar. Nu till sommaren tycker jag att det är snyggt med färger som sticker ut eller ja lite annorlunda färger :). Sen är det snyggt att experimentera med fransk manikyr oxå istället för vita tippar hela tiden varför inte variera lite ;)


Gjorde fransk manikyr med glitter/rosa tippar förra veckan


Vad tycker ni?


Kellogg's Special K Dark Chocolate & Strawberry

Hej på er! då har man sovit längeeee idag eller ja för att vara jag. Vaknade 12 idag och kände mig typ fuckt up i huvudet :S men börjar känna mig lite piggare nu efter att jag fick i mig lite "frukost" och kaffe ;). Nu blir det storstädning vi hörs lite senare igen


Så nu har jag testat Kellogg's Special K Dark Chocolate & Strawberry för första gången.

Helt okej trodde nog det skulle vara godare mer chocklad smak.

Kellogg's special k Red Berries är fortfarande min favorit :)

 


Hembakad pizza

Hej på er. Nu så väntar man på att vår hembakade pizza ska bli färdigt så att man kan mumsa i sig och njuta hehe. Idag så har jag inte gjort något speciellt, var och fikade innan med min älskling har även solat (solariet) med Jessie och Tuba, känner mig lite brunare nu hehe denna sommar ska jag fan med brun om vädret tillåter också lite hehehe ;).

Mmmm ska bli gott ;)


Idag så åker min lillebror :(

Det känns som om alla åker iväg nu på semester och fler kommer att åka. Min söta Senija åkte igår :( och idag så åker min lillebror med hans mamma, kommer sakna honom så otroligt mycket :'(. I mitten av juli så åker även min pappa ner till Bosnien. Som tur så stannar min älskling ♥ kvar i Sverige :) sen har jag även min storebror och hans tjej i Malmö som inte
åka någonstans heller denna sommaren.

Idag så åker min stora pojke

RSS 2.0