En skoj dag men mina fina vänner

Hejsan Igår så hade jag en skoj dag men mina fina vänner. Det blev en runda till Väla och denna gången hittade jag något haha ;). Efter Väla blev det en runda till Burger king, ett ställe man inte har besökt på ett halv år haha :P. Det satt verkligen gott efter att man har shoppat i typ 4 timmar och inte längre kunde känna av sina fötter längre haha:P.

Detta köpte jag

Till mig



Till min älskling


Bestämde mig för att testa nya Elvital Volume


Lite saker till hemmet


Måste vara nu ett halv år sen jag åt sist på Burger king haha :P


Jag och söta Senija


Vi 3 tillsammans


Watch

Kom nyligen hem från Väla. Var där med min pojkväns syster och hennes son. Otroligt mycket folk det var, fick ta små steg hela tiden och om det är något jag inte tycker om så är det när det är mycket folk. Vi hade tur att vi hittade platser när vi skulle fika iallafall. Jag tog med mig min nya klocka som behövdes minska och nu kan äntligen ha på mig den haha ;)

Min nya klocka




Summer is in the air

Idag så har vi fint väder. Finns inget bättre än när solen är framme. Vill ut och fika, sitta ute så klart, men dem flesta av mina vänner är fortfarande på jobbet. Tråkigt att missa detta fina vädret med att bara sitta inne :(. Vill hitta på något

Summer is in the air 


Sommar 2010

Längtar

Idag ska jag träna med Senija kl 5. Sist jag tränade var för en vecka sen och jag måste säga att jag har saknat att träna och längtar verkligen att träna idag ;). Imorgon blir det oxå träning
fast då ska jag med Jessie kl 1.



Min nya klocka

Idag så beställde min pojkvän en ny klocka till mig. Jag fick peka ut 3 klockor som jag tyckte var fina och av dem 3 valde han den han tyckte var finast och beställde till mig ;)

Här är klockan han valde till mig



Vad tycker ni?

Dålig stil av BB Sara

Jag måste säga att det var/är riktigt dålig stil av Sara från Big Brother att hångla med Basshunter. Redan under dagen blev det lite flört mellan dem två och senare på kvällen blev det hångel under täcket ute på terassen..

Det tog mer än 50 dagar för Martin att äntligen få en riktig kyss av Sara och då var det inte under täcket, detta hände i söndags och i måndags(igår) hånglade hon med BassHunter. Visst Martin hade det på G med hon tjejen från oasen men det var inget mellan honom och Sara då, bara en massa boring mysande hela tiden. Men det är nu under dessa senaste dagarna som man har kunnat se att det är något mer mellan dem två än bara mysande. Det är verkligen verkligen dålig stil av Sara.


Här kan ni se klippet: Saras svek mot Martin

Malmö 9 April

Ett underbart väder har vi här i La, vilket vi hade igår oxå men idag är det lite bättre. Igår så var jag i Malmö, hälsade på min storebror och hans tjej. Det blev en runda till Lilla Torg, där vi satte oss ute i det sköna vädret och åt mat. Sen blev det en promenad på gågatan och efter vår promenad satte vi oss och åt glass ;). Det var verkligen en skoj dag med min bror och hans tjej.

Lilla torg i Malmö
Fanns nästan inga platser, så sjukt mycket folk det var ute..Vi valde restaurang piccolo mondo


Jag


Min storebror och hans gulliga tjej


Länge sen jag åt en sån god pizza ;) 


Skål


En mycket hungrig Medina haha


Jag och min storebror..



Gågatan i Malmö


The Vampire Diaries Season 2 - Episode 17

Äntligen är den tillbaka, vår älskaddddde The Vampire Diaries. Jag har väntat allt för länge känns det som och nu äntligen ska jag och min pojkvän sätta oss framför tv och se avsnitt 17 av säsong 2. The Vampire Diaries är en serie där man längtar redan efter nästa avsnitt direkt efter att kvällens avsnitt är slut :)..Det är den bästa serien som finns tycker jag


Malmö imorgon

Imorgon blir det Malmö nästan hela dagen. Kl 11.00 ska jag, min pojkvän och hans systersman Z iväg och testa nya Passat cc. Detta betyder att min pojkvän kanske lämnar Malmö imorgon med en ny bil :). Efter att vi är klara där så ska min pojkvän och Z lämna av mig vid Malmö C, där min storebror och hans tjeje ska hämta upp mig kl 14.
Efter att dem har hämtat upp mig så blir det nog en runta till Entre, sen blir det hem till dem och titta på en film. Är nog hemma igen kl 20.30

Bilen vi ska testa imorgon


Glee

Sen BB började så finns det en reklam som har visas typ hela tiden och det är reklamen för serien Glee. I måndags så bestämde jag och min pojkvän för att börja titta på serien från början.
Vi har sett 5 avsnitt och av det vi har sett så verkar den vara helt okej,
vi ska inte ge upp hoppet direkt för serien ;).





Väla, sola, fika, film och BB= min onsdag

Hej på er. Idag så tvättar man, lika skoj som vanligt. Igår så gjorde man både det ena och andra. Vid 1 tiden så vara jag iväg med mina fina vänner Senija och Salam en runda i Väla köpcenter. Var hemma vid 6 tiden igen. Runt 7 tiden vara jag iväg och solade med Tuba, känner mig lite brunare nu :P. Efter att vi hade solat färdigt blev det en liten fika inne på Maddes medan vi väntade på hennes man. Väl hemma så blev det mys framför en film med min älskling
och efter att filmen var slut så var det dags för BB :)

Efter att vi hade shoppat (väla) färdigt så blev det
fika dags. Det var inte en lite kanelsnäcka direkt men allt fick plats :P


Nästa gång ska jag ta detta...Det var riktigggggt gott oxå


Detta köpte jag igår

Till min älskling
Han blev väldigt glad över sin nya Munkjacka. Han älskar ghostbusters filmerna ;)


Köpte en jeansskjorta till mig


Där vid 17.30 idag ska jag iväg och träna med Jessie och Tuba :)


Solariebrun, Solariebrun :)

Hejsan. Idag så har vi en solig dag och det tycker vi om :), men av någon anledning känner jag mig extremt trött ändå. Idag så ska jag iväg och sola med Tuba, känner mig lite blek haha :P.. Men först så ska jag hoppa in i duschen. Hörs mer sen :)

Ska iväg och sola snart



Bangs

Oooj nu var det ett tag sen haha. Humöret för att blogga går ofta ner för min del nu, vet inte varför det har blivit så. Men hur som helst så har det inte hänt så jätte mycket direkt.
Klippte mig i torsdags, lugg. Jag tror det är första gången jag har det, okej när jag var 4-5 år gammal så hade jag lugg haha :P

Före


Efter


(i före bilden så är mitt hår fixad, kanske lite svårt att jämföra då, men jaja skit samma :P)

RSS 2.0