Enchiladas med kyckling recept

 
Ingredienser ca 4 port
350 g strimlad kycklingfiléer
1 msk Arla Smör-&rapsolja/olja
ca 340 g majskorn
2 dl Arla Köket lätt crème fraiche tomat&basilika ca 80 g babyspenat (utifrån smak)
6-8 st tortillabröd
Arla Köket riven ost texmex (utifrån smak)
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 200º. Sätt stekpannan på medelstark värme på spisen och häll i smör-&rapsolja/olja. Lägg i kycklingstrimlorna när stekpannan är varm. Stek till kycklingen har fått lite färg. Glöm inte att rör om då och då. Häll av vätskan ur majsburken. Tillsätt majs och crème fraiche och låt det bli varmt. Lägg därefter spenaten i röran/såsen. Jag valde att hacka spenaten lite, på längden, fast att lägga i hela går oxå bra. Pensla en ugnssäker form med smör-&rapsolja/olja.
 
 
Lägg kycklingröra på varje tortillabröd, hur mycket är upp till en själv, allt handlar om hur man tycker om det. Vik över kanterna så att du får avlånga paket. Lägg tortillapaketen med skarven ner i formen. Strö över riven ost, lägg utifrån smak, fast ju mer desto godare ;). Sätt in formen i mitten av ugnen i 10 minuter eller tills osten har blivit knaprig.
 
Färdigt :)
 
Blev väldigt gott ;)
 
Jag följde inte receptet hela tiden, gick mer utifrån smak och vad jag gillar mer av :). La tex mer majs, cream fraiche och lite mindre spenat eftersom Ivan inte är så förtjust i spenat haha :P

heja Orlando Bloom

Vilken lycka det kommer när man får veta, att Justin Bieber fick sig lite stryk och speciellt av en annan kändis, Orlando Bloom. Det är inte helt säkert varför, men vad media skriver, så hade Justin attityd och sa "läget bitch" till Orlando. Det har varit spänt mellan dem två innan, tydligen har Justin hållit på med Orlandos ex fru Miranda Kerr, medan det var gifta.
 
Men det var dags för Justin att få sig lite stryk, synd bara att det inte var hårdare slag. Han är en jävla bortskämd och kaxig jävla unge som tror han är något. När Justin lämnade restaurangen, så klappade folk, han är verkligen ogillad och inte konstigt
 
Bra gjort Orlando Bloom :D

Chinois green

Hello! Blev hela 4 inlägg igår :) inte dåligt :P. Snart blir det iväg till vårdcentralen, alltid lika skoj att vänta och vänta och vänta :/. Måste så till solariet idag :P. Inte solat på 3 dagar, känner mig blek hahah, ja jag vet jag överdriver :P. Ikväll ska jag göra enchiladas till oss :).
 
dagen relaxoutfit
 
Blus: Vero Moda shorts: H&M

Street fighter

Vi kör Street fighter filmerna idag. Den första är från 1994 och är med bla Jean claude van damme. Den andra, som vi tittar just nu på, är från 2009 och där har vi bla Kristin Kreuk i huvudrollen. Det är så klart Ivan och Filip som valde filmerna hahah :P
 

Kvarg

Jag har hittat mina 3 favoriter smaker, när det kommer till kvarg. Har testat kvarg från olika märke, men typ alla har var nä/okej.
 
Dessa är mina favoriter:
Hallon, jordgubb och blåbär, alla är från Lindahls
 
 
Har smakat Lindahls persika/passionsmak oxå, men fy vad äcklig den var :/

Rea shopping juni månad

Här kommer ett inlägg på allt jag har köpt på rea, under juni och lite i början av juli månad
 
100kr, innan 200
 
125kr, innan 250kr
 
50kr, innan 130kr
 
75kr, innan 150kr
 
2 för 150kr, innan 150kr st
 
50kr, innan 150kr
 
Dessa 3 kostade mig 60kr, annars hade det blivit 247kr
 
Oj glömde skorna :P
150kr, innan 250kr
 
Allt detta hade kostat mig innan rean 1667 men istället betalade jag 760 kr :). Det kallar jag för att fynda hahaha

Lana 1 år

Igår var det en VÄLDIGT speciell dag, det var nämligen Lanas födelsedag. Fyllde hela 1 år, blivit en stor tjej. Eftrsom halva familjen är på semester, så var vi inte många, men det var skönt, eftersom vi höll på dö av värmen i lägenheten hahah. 
 
Här kommer lite bildbomb från Lanas kalas
 
Hello kitty tårta :)
 
Fasters lilla ängel
 
Leksakerna som hon fick från mig och Ivan :). Den tungan är bara för dödlig hahah
 
Mina två små prinsessor <3
 
Lilla sötnos
 
Det var roligt när storasyster blåste bubblor haha
 
Fast Savannah tyckte det var ännu roligare haha
 
Jag och Miresa :)
 
Ännu en god måltid, som Nermin gjorde. enchiladas med kyckling
 
Här den fjärde presten jag och Ivan köpte till Lana. Formen och färgen symboliserar juli månad. Miresa och Nermin tyckte jätte mycket om det :)

Till mina änglar

Imorgon fyller en liten söt tjej 1 år, min lilla Lana :). Tiden har verkligen gått fort, kan inte fatta att hon redan är 1 år. I augusti fyller min prinsessa Savannah 3 år :). Mina små änglar blir bara större och större <3
 
Här är presenterna som jag och Ivan har köpt till Lana.
 
Hemligt än så länge :P imorgon kommer ni få vet
 
Leksaker som är bra :)
 
Fint jag har packat in det :P
 
Och här är födelsedagspresnterna som vi har köpt till Savannah :)
 
Väskan och sparkcykeln går perfekt ihop haha
 
Prinsesstema

Employee of the Month

Filmmys hemma hos mig :). Vi har ätit hemmagjord pizza, lite glass till efterrätt och nu tittar vi på en gammal, men rolig komedifilm, Employee of the Month.
 
Filmkväll

Loose pants

I fredags köpte jag mina första loose pants :). Eftersom jag aldrig har ägt ett par, så var jag lite petig hur jag ville att det skulle sitta och se ut. Tog lite tid, men tillsist hittade jag ett par som jag tyckte om ;)
 
Mina första loose pants

Fredag lördag

Hej på er! Shit vad jag är seg :/. Jävla redbull, har inte alls hjälpt :S känner mig bara tröttare efter jag drack redbull. Mmm ska kanska testa kaffe istället. Haft mysig fredag och lördag med gott och blandat, både shoppat, solat, fiskat nallar och varit på konsert ;). 
 
Eftersom jag är trött och orkar egentligen inte skriva, så kör jag bilder och kortfattat text
 
Min fredag började med att dra till stranden och sola, vilket jag gjorde i torsdags oxå med min kusin och hennes barn.
 
Sen blev det Väla med Vesna. Fikade och shoppade. Köpte bara ett bar byxor, om man nu kan kalla det shopping :P
 
Där vid 00:00 träffade jag en gammal vän som jag inte har sett på väldigt länge. Vi tittade på Alcazar uppträda :). Inte stor fan direkt men ville mest dit för att träffa henne :)
 
Där vid 01:30 hämtade Ivan upp mig. Köpte nattmat till mig :P
 
Igår så träffade jag Senija och Salam senare på kvällen. Det var som sagt Landskronafesten i fredags och lördags. Tivolit fanns på plats och Medina var ute efter att spela lite och äta skräpmat haha
 
Fy dessa langos var riktigt fettiga, började må illa efter bara några tuggor :/. Min mage är inte van vid så fettig mat längre. Sen är priserna löjliga oxå, 70 kr för denna :/. Ivans mamma gör godare :)
 
Det jag såg mest framemot, Churros hahah. Konstigt nog köpte jag inte sockervadd denna gången hahah. Ska testa göra mina egna Churros idag, om jag orkar haha
 
Vann bara dessa nallar detta året. Var riktigt svårt :/ fuskar är vad dem gör. Fiskade upp nallen till Ivan och sköldpaddan ska jag ge till Savannah så klart <3. Dem hade tråkiga gosedjur denna gången oxå :/
 
Där vid 22:00 så uppträdde Ken ring. Han sjöng inte min låt, besviken :@. Mina vänner och släkt vet nog vilken jag tänker på

3 st Outfit

3 st sommar outfit, vilken gillar ni bäst? ;)
 
Tisdag
 
Jumpsuit: Newyorker skor: Dinsko
 
Onsdag
 
Topp: Newyorker Kjol: ? Skor: H&M
 
Torsdag
 
Klänning: Köpte från FB, finns att köpa på dmretro.se oxå

Kvällsdopp

Hej kycklingar! Jag, Ivan och Filip tittar just nu  på the croods. Tog en kvällsdopp i havet innan, med Senija, hennes bror och kusin :). Fan vad skönt det var i vattnet. Det var rätt så mycket folk, det trodde jag inte :P. Många som tycker om att bada på kvällen ;). Detta måste vara FÖRSTA gången jag badar i havet på kvällen :P
 
Det var härligt med kvällsdopp :). 
 
Så vackert

Strandhäng (bildbomb)

hej på er! Ännu en varm och solig dag här i Landskrona :). Vi har haft sol varje dag, i snart en vecka. Har fått färg, vilket jag är mest glad över :P. 
 
Bildbomb
Strandhäng igår och idag och annat
 
Igår tog jag årets första dopp i havet. Kallt som fan var det i början, men sen var det riktigt skönt att simma och bada :). Ska iväg och bada idag igen med Senija :)
 
Idag åkte jag tidigt ner till stranden och bara tog det lugnt, solade. Fuck!!! vilka jävla jobbiga insekter/flugor det finns detta året nere vid havet :/// Riktigt attackerar människan, går inte att sola ifred :/. 
 
Frukost på stranden :P
 
Solade igår på Vesnas trädäck, typ i 2 h :P
 
Blev även en liten fika med Vesna
 
Pizza till kvällsmat blev det igår, gott ;)
 
Just nu äter jag lite lunch och tittar på tv

Need for speed

Filmkväll nu med Ivan och Filip och kvällens film heter Need for speed
 

Nyttig

Har köpt lite nyttiga snack/mellanmål till mig idag ;), inte för att jag äter ofta onyttiga snacks, har ju fastnat för mina pumpafrön, så inget annat har lockat mig :P.
 
Tänkte testa göra iskall smoothie med froosh och isbitar med min nya mixer ;)
 
Mina snacks/mellanmål ;)

Killing season

Vi tittar på en "ny film", från 2013, med John Travolta och Robert De Niro. Filmen handlar lite om kriget mellan Bosnien och Serbien som hände i början på 90 talet och när USA kom till Bosniens försvar. Det filmen handlar mest om är hur en serbisk soldat vill hämnas på en amerikans soldat som sköt honom i naken och lämnade honom att "dö".
 
Det var roligt att höra John Travolta prata serbiska, riktigt dåligt hahah. Hur John pratar i denna filmen är lite störigt, anstränger sig för mycket, och så mumlar han mycket så man hör ibland inte vad han säger :/. Den började bra, men börjar kännas utdraget. Vi har typ 30 min kvar
 
Kvällens film

Transcendence

Vi Tittar på filmen Transcendence med Johnny Depp. Vi har typ sett 1 h av filmen och än så länge är den riktigt bra :). Det handlar om hur mycket teknologin har tagit över vår vardag, liv och allt vi gör kretsar om just teknologin. Men när går teknologin för långt? Är det när man börjar "skapa" människor via teknologin, när en människan som har varit blind hela sitt liv helt plötsligt får sin syn tillbaka med bara en "nål" och blir kontrollerad omedvetet efteråt. Men det finns folk som vill stoppa det och vill inte låta humaniteten bli styrd av teknologin och låta människor föddas naturligt och inte via program.   
 
Kvällens film :) riktigt bra än så länge

Blender

Köpte en blender igår från Siba för 200 kr. Det är en mixer som klarar av att krossa is, vilket jag var ute efter så klart :). Nu kan jag göra mina egna iskalla smoothie (Frapino) ;). Min stavmixer klarar inte av att krossa något så hårt som isbitar, men sen har den oxå gått sönder :P
 
Min nya blender :)
 
Gjord för att klarar av att krossa isbitar
 
Fin :)
 
Har ni tips på några goda smoothie? :)

Regn

Hello! Sitter i bilen utanför NovaLund och göra mina korsord, medan jag väntar att kl ska bli 11 haha. Fuck så dåligt jag sov inatt :( ont i nacken som fan :(. Det regnade hellllla natten och regnar fortfarande :/ bajs. Hoppas solen inte är borta allt för länge nu :P. Ska köpa en mixer som klarar av att krossa is, göra mina egna "Frapino" hemma hahah. Jävla espresso house är dyra :/ 41 kr för en liten :/.
 
Dagens regnoutfit :P
 
topp och byxor:Gina jacka och kofta:H&M 
 
Rockar mina glasögon :P
 
Jävla regn
 
Just nu
 
Medan jag väntar att Siba/Nova ska öppna

Sabotage och Playing for keeps

kvällens film heter Sabotage och är en blandning av aktion, crime och drama. Många kändisar, bla Terrence Howard, Joe Manganiello, men den största är så klart Arnold Schwarzenegger. Shit så gammal Arnold har blivit och ser ut. Vet inte varför, men jag tycker hans acting är lite dålig, typ blivit sämre med åren :/ någon annan som tycker det? 
 
Tittar just nu på
 
Igår tittade vi på Playing for keeps, en komedi/romantik men många kändisar i, bla Gerard Butler, Catherine Zeta-Jones m.m. Jag tyckte om den och Ivan tyckte den var helt okej. Tipsar :)

Lite av allt möjligt

Då ska man börja göra pizzadeg, hemmagjord pizza till kvällsmat blir det :). Känns verkligen inte som lördag idag :/ typ mer som måndag x). Nu på tisdag ska jag till Malmö, umgås en hel dag med min storebror, Miresa och flickorna <3. Denna gången ska jag inte sova över. Nu på fredag kommer Vesna och hennes familj hem från semester, 1 månad har verkligen gått snart :P. 
 
Igår åt jag och Ivans mamma lunch, bakadpotatis på Maddes. Hon tyckte det var väldigt gott. Jag tog kycklingröra och hon tonfisk

Gårdagens
 
Topp och kjol: H&M
 
Testade Frapino jordgubb och mango, helt okej :). Det är bra att man kan mixa och blanda :P


Medan degen jäser :P

DISS

Här har ni en film, som ni absolut inte ska titta på, så jävla dålig, ren plåga, dem värsta 1 1/2 h i mitt liv. Så mitt tips, titta INTE på Street Run(heter även bara Run)
 

Lidl shopping

Igår köpte jag FÖRSTA gången kläder från Lidl hihi. Dem har börjat få in helt okej kläder, både för kvinnor, män och barn. Man kan även hitta bra saker till hemmet. En liten nackdel när det kommer till kläder för tjejer/kvinnor är, finns inte storlek 34/xs som jag behöver, fast klänningen jag köpte passade bra (lite lite stor) även om det var 36.
 
Gjorde lite Lidl shopping igår, första gången :P. Lämnade tillbaka toppen, var för stor och helt genomskinlig
 
Tyckte om klänningen :)
 
Materialet/tyget är precis likadan som min svarta klänning som jag köpte från H&M för 200 kr och denna gick på 90 kr. Ser verkligen ut som en Gina, H&M klänning. 
 
Riktigt snyggt där bak :)
 
Tog snabbt en bild, hur klänningen ser ut på.
 
Hittade även en fin t-shirt till Ivan :)

McDonalds sallad

För typ några veckor sen, testade jag första gången sallad på McDonalds, det var dags att vara nyttig hahah just kidding :P. Den första jag smakade, var kycklingsallad med pesto och pasta, blääää, nej tack. I måndags så testade jag caesarsallad med kyckling, mums riktigt gottttt. Lite tråkigt att det bara finns 2 sorts sallad :/
 
Caesarsallad med kyckling, mmmm riktigt gott 
 
Kycklingsallad med pasta och pesto, NEJ TACK

Premature

Vi har precis ätit lite Mc mat och nu ska vi titta på filmen Premature, komedifilm. Verkar vara en B-film :P. Känner inte igen någon av "kändisarna". Ja, man vet aldrig, den kanske är bra :P
 
Film

Sommar

Hejsan! Fuck vad det är varmt ute, även i skugga, man kan inte gömma sig haha. Men ska inte klaga, det är skönt, speciellt när man får lite färg oxå ;). Solade i typ 2 h och sen orkade jag inte mer, har inte tålamod för sånt längre hahah. Ikväll ska vi hem till mig och titta på film :). Det är för kvavt hemma hos Ivan haha :P
 
Sola sola
 
Mmm vilken tidning ska jag underhålla mig med :P
 
30 min i solen
 
Smakade grön äpple och ingefära Frapino innan idag. Smakade väl okej.

Ännu en varm dag

Sommar väder håller fortfarande i sig här i Landskrona/Sverige :) fan vad härligt, fast okej ibland blir det förrrrr varmt, typ när man sitter i bilen, hemma, i vissa butiker. Natten är jobbigast, fast okej som tur, är det svalt och skönt hemma hos mig ;)...Vad vi är aldrig nöjda när det kommer till vädret hahah.
 
Ska ta på mig nu och sen blir det iväg och sola hemma hos Vesna en stund, fast inte länge, solen är ju som farligast nu..ska kanske ner till strande sen och sola ;)
 
Ivo köpte en ny Hawaiian Tanning oil till mig igår :). Min gamla hade gått ut för längesen haha. Den var inte trögflytande, som den egentligen ska vara, och kändes så klibbig på kroppen, var svårt att tvätta bort :/.
 
Tack babo <3

Härliga tisdag

Hej på er! Fuck vilken huvudvärk jag har :( vill bara lägga mig och sova nu :/.
 
Vi tittar på the real housewives of beverly hills reunion 2014 just nu. Det är bara drama drama hos dessa kvinnor :P. Blir film efter detta är slut.
 
Haft en mysig tisdag med gott och blandat :)
 
Jag idag
 
Smycke: ur&penn
 
Klänning: H&M
 
Skor: deichmann
 
Var och fikade med min älskling idag <3
 
Testade frapino med bara mangosmak, nä :/
 
Jag, Ivan, Dennis och Tijana hängde på stranden en stund idag. Varm, skönt och mysigt var det ;)
 
Varmmmmmt :D
 
Hahah

Zebra

Hej på er! Jag och Ivo sitter ute i det fina väder och har typ picknick, iste och kanelbullar :P. Det är varmt idag, men inte direkt att ligga ut och sola, blåser, känns mer klibbigt ute :/.
 
Filmen vi såg igår, The angriest man in Brooklyn, var både bra, rolig men även lite sorglig, sevärd iallafall. Ikväll kommer vi nog köra serier ;).
 
Mina nya zebra topp

The angriest man in Brooklyn

Kvällens film heter, the angriest man in Brooklyn och är en komedi/drama med bla Robin Williams och Mila Kunis. Det kommer komma ut en 2:a och kommer heta The angriest woman in Landskrona och gissa vem som kommer vara i huvudrollen ;) hahahah.
 
Movie time

burn baby burn

Japp, det blev att jag brände mig igår haha. Inatt var det riktigt rött och sved lite. Det är lite bättre idag. Jag masserade inte in min tropic hawaiian tanning oil spf 4 på bröstkorgen och därför brände jag mig. Även om det bara är spf 4, så verkar det ändå skydda, på tanken, att resten av kroppen där jag masserade in Tropic Hawaiian brändes inte :). Idag är det äckligt kvavt ute, varmt men åskar och regnar :/. Ja, ingen solande idag iallafall :P
 
Burn baby burn. Igår natt

Noah


Dagens

Hej! Vi har precis ätit min goda kycklinggryta med championer mums mums gotttt ;). Nu blir det film, ligger mellan The angriest man in Brooklyn eller Noah :). Hoppas det är soligt imorgon oxå, så jag kan sola lite till ;).
 
Här kommer iallafall en dagens ;)
 
 
Allt är från H&M
 
Fast jag tog av mig alla smycke, brändes fan haha speciellt halsbandet
 
Var bara tvungen att köpa en Frapino coffee vit mocka idag, stor denna gången :...sååå gott med iskallt när det är varmt ute :)

summer summertime

Hej på er! Ligger och grillar mig själv ute på trädäcken hos Vesna ;). Fuck vad det är varmt ute, tur att det blåser lite, för annars hade jag inte ens klarat av 10 min :O. Ska nog gå in snart, innan jah bränner mig, för annars kommer det bli burn baby burn :P hihi. 
 
Så här mysigt har jag det ;) härlig sommar väder, vattenmelon, AloeVera och buslätt ;)
 
Fuck, ser inte framemot att sätta mig i bilen. Stått ute i solen i snart 3 h. Jävla skinnstolar :/. Kommer bränna rumpan haha

Fredag outfit

Hej på er! Äntligen har vi sommar väder här i Landskrona :). Ska sola sen när jag har lämnat av min pappa, styvmamma och lillebror vid öob. Dem ska åka ner till Bosnien idag och bussen stannar utanför öob. Kommer kännas tomt, speciellt då alla 3 åker ner. 
 
Dagens outfit
Hade på mig byxor idag när jag gick ut, men var tvungen att byta om när jag kom hem haha. Enligt min bil så är det över 30 grader idag medan mobilen säger 22 :/ mmm 30 tror jag ändå inte :P
 
Vad jag hade på mig innan idag
 
Fast fick byta om till shorts, eftersom det blev för varmt i svarta byxor :P
 
Big hair dont care och nej jag är inte så brun hahah
 
Var och fikade innan med Ivans mamma
 
Frapino coffee vit mocka, gott gott ;)

Leksaksautomat

Barnet inom en själv finns alltid kvar och barnsliga saker kan fortfarande vara roliga, även om man är 26 hahah. Det är något med leksaksautomater, att stoppa in en 10 och inte veta vilken figur som väntar en hahah spännande eller så är det bara jag. Absolut favorit, är så klart att fiska upp nallar, när det är karneval. Jag tror jag slösade 150-200 kr förra året på att fiska upp nallar hahah och de gosedjur jag vann gav jag till barnen i familjen.
 
Roligt med leksaksautomater :) att inte veta vilken figur som väntar en :P
 
Denna fick jag igår :). Luktar väldigt gott oxå
 
Kommer ni ihåg min smurf samling? Hihi

Kvällssnack

Hej på er igen :P. Vi tittar på Teen Wolf just nu och sen blir det antingen True blood eller Beauty and the beast. Vi kör bara serier ikväll, har samlat på sig lite. Blev tydligen 3 inlägg idag, längesen det hände :P haha
 
Min Kvällssnack, pumpafrön :)
 
Ivans kvällssnack
 
Serier kväll har börjat

Smoothie

Eftersom jag älskar McDonalds smoothie ananas och mango, så ville jag testa göra min egna :). Blev inte direkt som Mc, så klart haha.
 
Kommer testa mig fram lite till, men här kommer receptet jag använde mig av idag.
 
recept till Mango och Ananas
 
Vad du behöver
 
ca 7 st ananas bitar
ca 6 st mango bitar
1 1/2 dl apelsinjuice
Ca 5 st isbitar (mina isbitar hade inte fryst helt, så fick bli bara 3)
 
Blev helt okej :)
 
Jag använde mig av stavmixer för att mixa allt. Skulle nog ha mixat mer, eftersom det fanns små  klumpar kvar av frukten och isbitarna :P. Vet inte om jag ska ta en juice med mango smak istället nästa gång :/. Till denna smoothie ska man nog inte använda stavmixer :P. Men kommer uppdatera när jag testar igen ;)

Frukost

Hello! Var precis hos sjukgymnast och nu är jag utanför city gross och beställer cevapi till mig och Ivo ;). Ska hämta min lillebror sen, så att han och Ivo kan spela spel :P. Almir tycker jätte mycket om Ivan :). Imorgon kommer min storebror, Miresa och mina 2 busiga änglar på besök :). Min pappa, styvmamma och Almir åker till Bosnien på fredag, så dem ville komma och säga hej då.
 
Min frukost
 
Foood

Tisdag

Hello! Sitter och ångrar mig lite, att jag lovade Ivan, att vi ska titta på Silent hill 2 ikväll haha. Verkar vara riktigt äcklig :(. Tur att jag ska sova över hos Ivo ikväll, för annars hade jag absolut inte tittar på filmen hahah. Jag är verkligen en mes när det kommer till skräck filmer :P. Varför vill man typ plåga sig själv egentligen hihihi. Det var skönt att promenera i det fina vädret, innan idag med Tijana :). Fast okej, jag fick ta av och ta på min jacka ett par gånger haha :P
 
Lite bilder från min och Tijanas runda ;)
 
Väldigt gott :). Gillar texten, take fruit not pills haha
 
Brydde sig verkligen inte att jag fotade och kom nära :)
 
Lilla hästen :)
 
En seg och sliten Medina :P
 

Buslätt

Har precis handlat lite mat på kvantum och är påväg hem igen. Fy för tung påse för att promenera och skippa ta bilen haha. Ville vara duktig och tänka på miljön men ångrar mig lite nu hahahah, aj min rygg. Men är snart framme :).  Efter jag har lämnar maten så ska jag till Tijana. Vi ska ut och promenera lite ;). Sen blir det lite tacos för mig och Ivan och vi ska titta på filmen silent hill 2 mmmm vågar jag hahaha.
 
Äntligen har nya nr av buslätt kommit ut hahah

RSS 2.0