End of the world 21 12 2012

Så imorgon är dagen man har läst och hört mycket om, vår sista dag här på jorden :/. Låt mig se nu, idag har varit en helt vanlig dag inga konstigheter och imorgon så sprängs hela skitet mmm låter väldigt lovande :S

Enligt mayaindianer så kommer världen gå under år 2012 21a December :/, det är nog deras ”kalender” som tar slut då :P. Sånt trams kommer fan upp en gång om året, är så jävla trött att behöva läsa och höra om det hela tiden. Minns ni gubben för 2 år sedan som övertalade alla om att världen skulle gå under en viss dag, men vi är fortfarande här. Detta är okunniga idioter med ingen information eller bevis. Tydligen fanns det folk som tog sitt livet eftersom dem trodde så starkt på svinet, hoppas verkligen att inget sånt hända igen.

Däremot så tror jag att en vacker dag kommer jorden gå under eftersom vi förstör vår planet på alla möjliga sätt som går men att det ska gå under imorgon är en väldigt väldigt liten chans men andra ord ingen chans alls. Men jag tror att alla tänker på det även om dem inte tror på det, kanske en väldigt liten rädsla finns någonstans långt nere i kroppen hos alla.

Hahaha fan vad bra idé


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0